|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. IX
hej dawno się tu nie udzielałam
też wczoraj zrobłam nalot na Biedre z powodu urodowej gazetki Kupilam- zestaw mascara + błyszczyk (tusz ok choć jak dla mnie nie do pobicia jest tysz z avonu enchant- po prostu rewelacja; rzadko używam błyszczyków, więc kupiłam żeby mieć jakiś bezbarwny; generalnie nie powalił mnie, szybko schodzi) - chusteczki nawilzane te antybakteryjne 15 sztuk bodajze- jeszcze nie próbowałam ale takie cos zawsze przyda się w torebce - lakier eveline ten miętowy- nie mogłam się zdecydować ktory kolor wybrać a chciałam wziąć tylko jeden na próbę i jestem BARDZO ZADOWOLONA! kolor jest rewelacyjny. na razie pomalowałam tylko jenden paznokiec :p więc ciężko powiedzieć coś więcej ale jak na razie nic mi się z nim nie dzieje, nie odpryskuje, nie sciera się, malowałam dwie warstwy- kolor jest jak w buteleczce. wg mnie wysechł dość szybko. dzisiaj po pracy na pewno lecę po inne kolory. niebieski i fioletowy na pewno, może pomarańcz, blady róż jakoś mi się nie spodobał ale dzisiaj obadam go ponownie orientujecie się za ile są te lakiery poza biedrą? są w rossie?- maszynki do golenia- nie użyłam jeszcze więc nie wiem Myślałam ze dostane moja farbe do wlosow (28 myc czerwien rubinu) ale nie widzialam w ogole zadnych czerwini a nie chcialam przerzucac wszystkich kartonow do gory nogami (ktoś pisal ze w R. jest teraz podobna promocja.. jaka? ) Prawdopodobnie zdecyduje się jeszcze na któryś z kremów do rak i może peeling Myslalam tez o zelach luksja ale mam sporo roznych ciekawych zelow jeszcze nie rozpoczetych wiec sie powstrzymalam.
|
#4052 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanko, przelecialam wątek, ale nie rzuciło mi się w oczy: czy w Biedronce jest jakiś dobry proszek do prania dziecięcych ubranek?
Jakie w ogóle tego typu proszki polecacie? |
|
|
|
#4053 |
|
Zakorzenienie
|
typowego dla ubranek dziecięcych nie ma w stałej sprzedaży-czasem w ramach akcji gazetkowych pojawia się Lovela i Jelp chyba był o ile pamięć mnie nie myli
|
|
|
|
#4054 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W B. nie ma takich proszków, choć od biedy Kłębuszek do delikatnych tkanin też dałby radę. |
|
|
|
|
#4055 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4056 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co do świec to się zgadzam, też wyczułam zapach jedynie tej waniliowo-pomarańczowej ale nie wzięłam, bo wydawał mi się strasznie słodki, ogólnie średnio lubię waniliowe świece. Ja kupiłam tylko masło Afryka i zapach jest super. Konsystencja ok, nie taka jak te poprzednie masła raczej taki mocno treściwy krem. Póki co wypróbowałam na ręce, nie zostawia tłustej powłoki, nie lepi się. Jak dla mnie ok ![]() Aha i co mnie ucieszyło, dziś około południa u mnie były nadal wszystkie kosmetyki, poukładane, bez bałaganu, nie widziałam rozerwanych/otwartych opakowań. Jak widać da się
Edytowane przez mroowa_ Czas edycji: 2011-08-04 o 16:51 |
|
|
|
|
#4057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4058 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4059 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie w 2 Biedronkach nadal nie ma żeli pod prysznic BeBeauty Spa
Wąchałam żele Luksja i jedynie rumiankowo-lawendowy przypadł mi do gustu - 2 pozostałe jakieś takie nieciekawe - nie kupiłam ich. Zastanawiałam się też na świecą LaRissa pomarańczowo-waniliową, bo jedynie ten zapach był w miarę intensywny - lawendowa i zielona herbata słabo wyczuwalne, ale też ostatecznie zrezygnowałam z zakupu. Kupiłam za to pudełko archiwizacyjne Smiley World, cukier trzcinowy drobny, dwa 2-packi Coca Cola 1,75 l i podstawowe zakupy spożywcze
|
#4060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4061 |
|
Zakorzenienie
|
własnie wróciłam z Biedry kupiłam
- 8 serków homogenizowanych maćkowych dla mojej siostry (wzięłam wszytkie jakie były bo przez ostatnie 4 dni nie mogliśmy ich dostać bo były tylko te jogurty co wyglądają jak gluty) - 2 serki wiejskie ze szczypiorem - drożdże (jutro robimy makowce )- farbę Graniej dla mamy (opłacało się za 16 zł 2 farby i jeszcze do tego lusterko gratis : ) Chciałyśmy wsiąść pudełka na wagę, ale za jedno pudełko wychodziło 6zł. No i nie wzięłyśmy. A co sądzicie o tych elektronicznych szczoteczkach do zębów ? Co do maszynek to w Biedrze za około 3.80 zł są golarki 10 sztuk (2ostrsza i pasek z Aloesem)
Edytowane przez Ervisha Czas edycji: 2011-08-04 o 17:51 |
|
|
|
#4062 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jest w biedrze jakis proszek do czyszczenia zlewow?
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
Rozczarowałam się kuferkiem. W tej cenie w Pepco widziałam dużo lepszy. Z dodatkowymi kieszonkami z boku i zamiast kieszeni na gumki miał przegródki.
Kupiłam za to tusz + błyszczyk i chusteczki antybakteryjne tami. Mam je zawsze w torebce.
|
|
#4064 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny, ile kosztują jogurty Fruvita? te małe, z czarnej porzeczki np?
mam ostatnie drobne w portfelu i nie wiem, czy opłaca mi się iść :P
|
|
|
|
#4065 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z gazetki urodowej wzięłam jedynie dwupak chusteczek Cleanic i dwie paczki chusteczek Tami. Co do chusteczek do higieny intymnej, to wczoraj widziałam w Carrefourze również dwupaki za 5,99 zł (czyli o 1 zł mniej), jednak tych po 10 sztuk, no a w Biedronkowych mamy 2 x 20. Co by nie mówić - okazja ![]() Poza tym kupiłam polędwicę sopocką, Belriso czekoladowe, Activię naturalną, czekoladki TikiTaki, chusteczki higinieniczne i Big Milka XL |
|
|
|
|
#4066 |
|
Wieczne Kutango
|
dziewczyny przyszłam z zapytaniem tak w ogole to musze się pochwali, że mieszkam nad biedronką
![]() Używała któraś z was żelu do mycia twarzy z biedronki? Dobry jest, nie zapycha?
|
|
#4067 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Innych nie używałam. |
|
|
|
|
#4068 |
|
Wieczne Kutango
|
O to świetnie bo właśnie go dzisiaj kupiłam. Jak wykończę swoj Normaderm to będę go używać
|
|
#4069 |
|
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°
|
|
#4070 |
|
Raczkowanie
|
oferta spożywcza od 8 sierpnia
(przemysłowej jeszcze nie ma) Edytowane przez martita666 Czas edycji: 2011-08-04 o 19:30 |
|
|
|
#4071 |
|
Raczkowanie
|
od 11 sierpnia:
|
|
|
|
#4072 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za spożywkę
![]() ---------- Dopisano o 19:48 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- W poniedziałek zapoluję na melona i żeberko (uwielbiam ugotowaną na nim ogórkową!), a w czwartek na winogrona, oba dżemy i oba rodzaje płatków
|
|
|
|
#4073 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4074 |
|
lokalna gwiazda
|
|
|
|
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś byłam w "mojej" Biedronce i niestety z oferty urodowej nie było past do zębów (a tak chciałam kupić), żeli Johnson's 1 litr, żeli BeBeauty Spa. Natomiast widziałam, że był już proszek Bryza + odplamiacz, który ma być od 8.08.
|
#4076 |
|
Raczkowanie
|
właśnie wróciłam z biedronki, było wszystko prócz szczoteczek elektrycznych - a bym wzięła, air wicków, i płynów woolite, a tak to wszystko standardowo poprzewracane do góry nogami, lakiery po otwierane
kupiłam: - chusteczki cleanic -peeling drobnoziarnisty i maseczkę oczyszczającą z Be Beauty -serum do rąk z BeBeauty - pięknie pachnie -puder do kąpieli pomarańcza i czekolada -żel pod prysznic spa Bali, Japonia, Brazylia, wzięłam od razu 3 - bo już ich mało zostało czaję się jeszcze na : -balsam do ciała Dream Spa - nie wiem jeszcze który, jaki polecacie???? -świeca zapachowa -płyny E - jak z ich jakością, trwałe mają zapachy, zmiękczają ubrania?? -Tż musi sobie kupić piankę z Nivei -szczoteczkę elektryczną -żele Luksja ( wiem, wiem jeszcze maniaczką pod tym względem) - a i jeszcze peeling do ciała, choć też wole z kawy sobie zrobić no to by było na tyle , czekam tylko na wypłatkę i licze że jeszcze będą te kosmetyki :brzyda l:
|
#4077 |
|
Zadomowienie
|
Dorwałam w końcu peeling mango
Już wypróbowany pod prysznicem - całkiem porządny ścierak (a lubie mocne tarcie) no i zapach ciasteczek z brzoskwiniową galaretką ahhh I musze pochwalić że nic nie było pootwierane (sprawdzałam specjalnie kilka pudełek)
|
#4078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przydałaby się promocja -bo bardzo lubię ten agrestowy
|
|
|
|
|
#4079 |
|
Zakorzenienie
|
Który z balsamów eveline polecacie pod względem zapachu? Czy ten waniliowy jest bardzo waniliowy? (nienawidzę wanilii
)Nie wiem czy już to pisałam, ale kupiłam tusz z błyszczykiem. Był tylko jeden kolor (taki brązowawy) a w gazetce niby są 3 kolory błyszczyków pokazane. Dopiero w domu to sprawdziłam, a szkoda, bo ten brązowy niezbyt mi się podoba. Przeszłabym się po innych B. gdybym wiedziała. edit: widzę, że pisałam już o tuszu
Edytowane przez Asienka187 Czas edycji: 2011-08-04 o 20:48 |
|
|
|
#4080 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nic nie kupilam z tej nowej gazetki, bo nawet nie bylam w Biedronce.. mama dzisiaj wzięła kruszynki z czekoladą i rodzynkami... jakieś takie niezbyt
prawie w ogóle w nich czekolady... nie ma to jak domowe pieguski! a tak btw to chyba pieguski przestali produkowac nigdzie ich nie widuję...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:48.

też wczoraj zrobłam nalot na Biedre z powodu urodowej gazetki
orientujecie się za ile są te lakiery poza biedrą? są w rossie?

raczej taki mocno treściwy krem. Póki co wypróbowałam na ręce, nie zostawia tłustej powłoki, nie lepi się. Jak dla mnie ok

Wąchałam żele Luksja i jedynie rumiankowo-lawendowy przypadł mi do gustu - 2 pozostałe jakieś takie nieciekawe - nie kupiłam ich. Zastanawiałam się też na świecą LaRissa pomarańczowo-waniliową, bo jedynie ten zapach był w miarę intensywny - lawendowa i zielona herbata słabo wyczuwalne, ale też ostatecznie zrezygnowałam z zakupu. Kupiłam za to pudełko archiwizacyjne Smiley World, cukier trzcinowy drobny, dwa 2-packi Coca Cola 1,75 l i podstawowe zakupy spożywcze 

nigdzie ich nie widuję...