|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy któraś z was miała lub ma manicure hybrydowy? Bo kurczę przez tą pracę mam strasznie połamane i rozdwojone paznokcie i zastanawiam się czy taki trwały lakier trochę by je ochronił?
|
|
|
|
#153 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#154 | ||
|
Podróżniczka
|
Cytat:
Potem wkrada się niestety rutyna Dzisiaj właśnie o tym myślałam, że przydałaby nam się z TŻtem randka, tak jakbyśmy razem nie mieszkali ![]() Jesteśmy Cytat:
---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- Ponoć ten hybrydowy manicure to trochę lipa. Znajoma kosmetyczna opowiadał mi o tym, że właściwie nie działa dobrze na paznokcie, ani ich nie wzmacnia. Poza tym to tylko lakier, chronić ich świetnie nie będzie. Ale to słowa kosmetyczki, sama takiego manicuru nie miałam. Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2011-08-04 o 18:48 |
||
|
|
|
#155 |
|
Zakorzenienie
|
Ja raz w życiu poszłam spać w makijażu po jakiejś imprezie. I nigdy więcej
zresztą po 24godzinach jest raczej nie możliwe żeby ten makijaż dobrze wyglądał
|
#156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Bo teoretycznie taki manicure ma być połączeniem lakieru z żelem, który jest nieinwazyjny dla płytki. A w rzeczywistości płytkę paznokci trzeba tak samo spiłować jak przed położeniem żelu, do tego kolor często nie chce się dobrze trzymać. A kiedy paznokcie odrastają, to też trzeba ten lakier-żel spiłować bo zmyć się go nie da zmywaczem. Także skutecznie mnie do takiego manicure zniechęciła. Zostaję przy żelu na moje naturalne, u mnie ta metoda sprawdza się już od dłuższego czasu
|
|
|
|
|
#157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#158 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Witam w nowym wątku
|
#159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#160 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do zmywania makijażu, to ja też zawsze to robię przed spaniem, choćbym nie wiem jak zmęczona była. Ale po tym weselu w sierpniu to max. 3 godziny będziemy spali jak nie dwie, więc jak makijaż przetrwa w dobrym stanie do tej 6.00 (podejrzewam, że do tej godziny będziemy szaleć), to nie będę na dwie czy trzy godziny go zmywać, żeby wstawać pół godziny wcześniej i malować się niewyspana przed śniadaniem Bo z tego co wiem to ma być właśnie o 9.00 to śniadanko, także długo nie pośpimy, raczej chwilę zdrzemniemy się tylko. Zresztą okaże się po weselu w jakiej kondycji będzie make - up. Natomiast na swoje własne poprawiny to albo będę malować się sama albo zamówię jeszcze raz makijażystkę i fryzjerkę, to jeszcze kwestia do przemyślenia.
Edytowane przez tenebrosa Czas edycji: 2011-08-04 o 19:29 |
|
|
|
|
#161 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#162 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Może się do czegoś przyda Podobają mi się w ogóle te dziurkacze z tej aukcji, bardzo ładne kształty mają Są malutkie, ale w sumie jakbyś rozsypała takie motylki miałoby to na pewno świetny efekt ![]() O stołach od czasu naszej burzliwej dyskusji na forum nie myślałam... Musimy pojechać do naszej sali, dokładnie pomierzyć stoły, zobaczy,c, ile tego potrzebujemy, itd... Wtedy będę myśleć ![]() Cytat:
Już jak tuszem pomaluję, to mam długie i grube jak cholera i czuję ten ciężar, to takie kępki bym sobie chyba po godzinie wyrwała ![]() oczywiście ja też się obfocę na obu weselach i Wam wkleję fryzurki i makijaże ![]() Cytat:
A my za chwilę idziemy do kina na "Kapitana Amerykę". Pan Chatka wygrał zaproszenie dla 2 osób, więc idziemy na pokaz przedpremierowy ![]() Miłego wieczorku
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
o kurde rozwaliły mnie to zdjęcia
maggie sottero made in china https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1311848532 cosmobella made in china https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1311848532 demetrios made in china https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1311848532 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1311848532
|
#164 |
|
Rozeznanie
|
Witam w nowej cześci....szlejecie że aż strach zaglądać po pracy
|
|
|
|
#165 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieki dziewczyny za opinie dotyczące zmywania/bądz nie makijazu
ja tez nie moglabym pojsc spac w makijazu, bo bym chyba nie zasnela... a juz wogole jak sie ma na twarzy podklad, puder czy inne cuda... bo nie dawno napisalam maila do jednej makijazystki i zacytuje troche z tego co mi napisala:" Makijaż ślubny wykonuję profesjonalnymi kosmetykami dla wizażystów o przedłużonej trwałości firmy Kryolan i Grimas w związku z czym daję gwarancje na jego trwałość i świeżość do 36 godzin. Dostaje Pani ode mnie również kosmetyki w dniu slubu do ewentualnych poprawek: puder, błyszczyk.(...)Makijaż Mamusi, cioci, świadkowej w dniu ślubu to koszt 140 zl od osoby, tez specjalnie dobrany do urody i kreacji i utrwalony na 36 godzin."Mi wystarczy jak cale wesele mi tez makijaz wytrzyma i nie bede musiala biegac co chila sie poprawiac, o to mi chodzi, bo na poprawinach faktycznie czulabym sie jak ... no jak brudas. a przynajmniej niekonfortowo |
|
|
|
#166 |
|
Wtajemniczenie
|
hej dziewczynki
![]() Nie mam za dużo czasu sie tu udzielać bo dużo obowiązków zresztą pogoda taka śliczna że dzisiaj musiałam przesiedzieć cały dzień na słońcu bo moja blada już skóra by mi tego nie wybaczyła![]() co do spotkania rodziców to my jeszcze nie mamy zaplanowane ale planujemy jakos jesienią jak moj TŻ w końcu przyjedzie na troche dłużej do Polski. apropo makijażu to ja także nie wyobrażam sobie żeby nie zmyć na noc, obudziłabym się w strasznym stanie tzn. moja twarz byłaby okropna
|
|
|
|
#167 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny ![]() Melduję się w tej kolejnej części, ale nie mam czasu wpadać do Was regularnie ;(. Mam nadzieję, że szybko się to zmieni i wrócę do Was ![]() Pozdrawiam Was cieplutko
|
|
#168 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=4tsan...eature=related - propozycja pierwszego tańca
- szoook !
|
|
|
|
#169 |
|
Zadomowienie
|
zabijecie mnie ilością postów
melduję się w kolejnej części dziś z TŻtem oglądałam w Poroninie Tour de Pologne i przeżyłam traume normalnie szok w dodatku mamy filmik z tej sytuacji przypadkowo..... na trzecim przejeździe koło naszego domku ostatni w peletonie zawodnik wyciągnął swoje przyrodzenie i pomachał nim normalnie myślałam, że umrę, a miał co nieco w gaciach i przy samym poboczu odsunięty od reszty peletonu po prostu wyciągnął i pomachał....się wietrzył, czy coś...... wybaczcie za ten off top, ale musiałam się tym z kimś podzielić....a poza tym zdobyliśmy niewiele szczytów, bo kolano mi siadło, ale zaliczyliśmy kasprowy i beskid oczywiście piechotą nie kolejką spadam się pakować, bo musimy jutro z rana uciec przed zamknięciem dróg
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cosik mi sie wlączyc nie chce.. TZ zrobil mi kolacyjkę wiec sobie zajadam
|
|
|
|
|
#171 |
|
Zadomowienie
|
co do spotkania Rodziców to my już to mamy za sobą
na razie raz się widzieli, ale pewnie będą kolejne, bo mieszkamy bardzo blisko siebie spotkaliśmy się w restauracji, gdzie będzie wesele przy okazji Mama TŻta zobaczyła salę całkiem miło i na neutralnym gruncie
|
#172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wybacz, ale padlam ze smiechu
|
|
|
|
|
#173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hm...a to nie było przypadkiem tak że no cóż załatwiał swoją potrzebę??
|
|
#174 | |
|
Zadomowienie
|
nie dziwię się
ja się też z tego śmieję, ale wrażenie niezapomniane.....będzie mi się śnił po nocach próbowałam sprawdzić kto to był, ale nie widać numeru na filmie, wiem tylko że z Teamu Movistar....czytam listę, a u nich jeździ niejaki.... Ignatas Konovalovas ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
|
|
#175 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale kto..? nijaki Ignatas Konovalovas czy Jego przyrodzenie? Swintuszku![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- a swoją drogą to nazwisko ma takie, ze jakies dziwne skojarzenia mnie napadly |
|
|
|
|
#177 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#178 | |
|
Zadomowienie
|
Witam dziewczynyw nowym wątku
![]() Cytat:
kolor jak dlla mnie okej ![]() Dalej siedzę nad wstążeczkami ale brakło mi wstążki muszę domówić.. poza tym tęsknie bardzo za swoim tżcikiem.... żniwa sie zaczeły i już go 4 dni nie widziałam nawet napisać smsa nie ma kiedy ehh jak jutro bedzie padać to przyjedzie do mnie oby padało....
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
oj, mi też
![]() ja mam miesiąc przed naszym weselem weselicho koleżanki to może wtedy zapiszę się na próbny makijaż i fryzurkę
|
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:00.

bo ogolnie to jak wracam z jakiejs imprezy to nawet jak padam na cycki to i tak facjate musze umyc bo sie czuje jak tredowata. Ale taki profesjonalny makijaz to powinien wytrzymac na poprawiny, poza tym tani nie jest, wiec chcialabym w nim zostac...

Potem wkrada się niestety rutyna

Ale każdy robi jak uważa oczywiście

dobrze mówi. korzystać ze słonka, bo tak to płakałyście, że go nie było a tak co??? za gorąco??? ja dziś caluiseńki dzień na powietrzu 

"
Tam są MO-TYL-KI!!! Aż 2 rodzaje
?
wybacz, ale padlam ze smiechu
oby padało....