|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak się zakochać w Polaku - pytam się doświadczonych
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No chyba że wolisz się bronić sama to wtedy gaz pieprzowy, paralizator czy tam wiatrówka pod pachę i heja ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#212 | |
Zakorzenienie
|
Przynajmniej nikt nie pomysli, ze ja z nimi - sprytne nie
![]() a tak serio w praktyce to skuteczniejsze niz uwaga, bo na komentarz pada kontrkomentarz. ... Normalnie, ale jaja Szugar chlopa szuka, tego jeszcze na wizazu nie grali ![]() ---------- Dopisano o 12:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Cytat:
![]() A ten Francuz to niby co robi w Twojej chalupie, to ja sie do Paryza wybieram, a tu prosze, nawet ojczyzny opuszczac nie trzeba ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
Mój TŻ na nadwiślański typ urody i to jest spoko, bo ja bym chyba umarła z zazdrości, jakby wyglądał niczym takie ciacho, strach na te polskie nędzne ulice takiego wypuścić.
|
![]() ![]() |
![]() |
#214 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#215 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Konkursu żadnego nie ma, jakby był podejrzewam że też bym się nie załapała na podium ![]() Było to a propos Twoich wymagań (patrz punkt 4- savoir vivre, który z kulturą osobistą jest związany czyż nie?) i wypowiedzi muszynianki, która skomentowała to czemu wymagasz od innych kultury osobistej skoro sama zbytnio jej nie przejawiasz. Nie bądźcie takie dosłowne z tym konkursem ![]() Koniec off'a. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 |
Konto usunięte
|
Ad. 2
nie ma normalnych spodni |
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Rozeznanie
|
Przepraszam za off topa ale muszę...
Szugar, masz mój ulubiony kawałek z wizażu w podpisie ![]() ![]() No to koniec off topa ![]()
#219 | |
Ex Mod Zbawca Wizażowy
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. Zgadzam się w połowie, bo nie trafiałam na najgorzej ubranych. Ale to co widać na ulicach to gorzej niż żal. 3. Nie doświadczyłam ![]() 4. Pół na pół. Większość umiała się zachować ![]() Nieźle się uśmiałam przy tym wątku. Ale znowu płakać się chce, że tacy mężczyźni naprawdę istnieją. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale ja tam widzę, że mam jakieś atawistyczne zapędy jeśli idzie o facetów. Co zrobić - samiec ma być samcem ![]() A co do tematu - fajni i normalni są, tylko w przerażającej większości pozajmowani. Co zrobić - towar deficytowy ![]()
![]() |
#221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś miałam chłopaka wyższego o 40cm ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#223 |
Wtajemniczenie
|
W tym wątku jest sporo racji.
Jak już znam jakiegoś faceta co w miarę wygląda, schludnie ubrany, czysty, bez cekinów, czy innych tego typu gadżetów, ale też bez rewelacji tak obiektywnie patrząc - to taki chłopak zaraz ma przy sobie piękną, zadbaną, inteligentną kobietę. Mamy nadwyżkę pięknych kobiet, a deficyt... no wiadomo ![]()
#224 |
Zadomowienie
|
Eee myślałam, że od wczoraj tu jakieś postępy zrobiłyście, jakiejś gotowej listy się spodziewałam osobników, którzy spełniają wszystkie kryteria a tu widze dalej lipa
![]()
#225 |
Konto usunięte
|
Dot.: Jak się zakochać w Polaku -http://imgx.wizaz.pl/forum/ pytam się doświadczonych
Coś w tym jest.
![]() ![]() - wzrost. ja mam 184, a wiekszosc jest niższa ode mnie. czasami sie trafi ktos w moim wzroście, sporo wyższych mozna na palcach jednej reki policzyc. ![]() - męskość. Dla mnie zdecydwana wiekszosc wyglada jak chłopiec, a nie jak mężczyzna. Ubiór, tusza to juz nie wspomnę. ![]() Ale o dziwo jesli chodzi o charakter, poczucie humoru to spotykam sporo b. fajnych facetów. No ale co z tego? fizycznie mnie w ogole nie pociągają, wiec są tylko świetnymi kumplami. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#226 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jak się zakochać w Polaku -http://imgx.wizaz.pl/forum/ pytam się doświadczonych
[1=7d825fa9fec57cf5623273f e7eca2ef8f2442710_5d59d87 1e15d0;28554864]
Ubiór, tusza to juz nie wspomnę. ![]() [/QUOTE] A no właśnie, to również. Dzisiaj byłam nad jeziorem i byłam w szoku, ilu młodych mężczyzn w wieku 20-30 lat ma już pokaźny, piwny brzuszek. ![]()
#227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a popatrz się w ich towarzystwie na dobrze zbudowanego umięsnionego faceta to powiedzą ci, że to "pedał" ![]() co śmieszniejsze - tacy z piwnym brzuszkiem czesto mają wielkie wymagania wobec swoich przyszłych wybranek serca - MUSI być zgrabna, wiotka i powabna... ech... szkoda, że coraz częściej faceci w wieku 20-30 lat jeśli chodzi o wygląd zewnętrzny nie mają nic ciekawego do zaoferowania, |
|
![]() ![]() |
![]() |
#228 |
.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#230 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
kolana mi miękną na widok panów powyżej 185cm ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2011-08-04 o 18:06 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Zadomowienie
|
Prawie wszyscy moi Ex , jak i obecny partner spełniają Twoje wymagania :P No może poza koszulami, których nie znoszę. Taki nosi tylko do pracy/ na uczelnię.
Uważam jednak, że mało który pan ma charakter godny uwagi ... lecz nie wiem ,czy to tylko polski problem, raczej nie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#233 |
Raczkowanie
|
Dobry wątek. Ja z kolei mam pecha do facetów o strasznych głosach... ilu to ja znam takich >185, którzy mają wyższy głos niż ja, piszczą jak przestraszone przedszkolaki, seplenią, nie wiem, no full service ze wszystkim co najgorsze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#234 |
Zakorzenienie
|
Moim "fetyszem" poza wzrostem jest szyja
![]() może brzmi to dziwnie ale lubię jak facet ma szeroką szyję, taką jakby na równi z twarzą ![]() Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2012-04-08 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
ten drugi - fajna dupka z twarzy !
#236 |
BAN stały
|
Wysoki chłop jest niewygodny w całowaniu
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- W ogóle natchniona tym wątkiem wezmę i się przyjrzę facetom na mojej wiosce pod kątem wzrostu i ogólnego zadbania ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#238 |
Zakorzenienie
|
Chciałam nadmienić, że z mojego punktu widzenia egzemplarze stanowiące absolutne przeciwieństwo wymagań Szugar znajdują się w środowisku akademickim. Faceci z którymi miałam zajęcia czy wykłady charakteryzowali się:
1) gigantyczną nienawiścią do mydła, antyperspirantów, dezodorantów i wody kolońskiej - trzeba było sie ratować oddychając przez usta ![]() 2) zadziwiającym gustem jeśli chodzi o dobór ubrań - np swetry z cekinami 3) wielkim strachem przed dentystą - próchnica doskonale widoczna nawet z ostatniego rzędu 4) wzrostem w porywach 1.70m Nie wiem czemu tak jest, większość z nich miała poważne osiągnięcia naukowe, ogrom wiedzy a ogólny wizerunek i higiena osobista przedstawiały się zatrważająco... Co lepsze, większość z nich była żonata ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale ogólnie Dziewczyny takich chłopaków wklejacie, ze tragedia ![]() ![]() I wiem, o co chodzi z szyją, to tak jak ze szczęką, też tak mam ![]() ---------- Dopisano o 19:40 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- Bo to jest tak, że w pewnym wieku (czytaj: moim) łapiesz, jak leci, byle był ![]() ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:40 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#240 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale ostatnio widziałam gdzieś jego obecne foty i pozarastał ... ![]()
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2011-08-04 o 18:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.