|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3061 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Już 9 wątek zaczynamy - ważnych spraw moc omawiamy - Panny Młode Kielce
|
|
|
|
#3062 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3063 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3064 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3065 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3066 |
|
Raczkowanie
|
to ja też dopiszę - u tego allegrowicza zamawiają albumy moi znajomi (i ja sama od czasu do czasu) z JTF-u i są naprawdę wytrzymałe.
Nie dość że ślicznie się prezentują to jeszcze są na lata - szczególnie lubię te z czarnymi kartami do tradycyjnego wklejania zdjęć.
|
|
#3067 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki czy któraś z Was miała dziś plener na Karczówce???
Na spacerku z TŻem minęłam dwie Młode Pary D
|
|
|
|
#3068 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny nie mam za bardzo czasu, myślałam, że jak skończę studia to będe miała go więcej.
Wczoraj zapsul mi sie komputer, niestety jest do wyrzucenia, straciłam wszystkie dane- nie wiem za kogo wychodzę za mąż bez komputera ![]() Dzisiaj byłam na próbnej fryzurze i jestem bardzo zadowolona, gdy tylko fryzjerka mnie uczesała to poleciałam kupić wlosy do hurtowni. Dopiero z włosami doczepionymi fryzura nabrała wyrazu ![]() Jakbyście chciały kupić to polecam, ale tylko naturalne. Są w hurtowni na Karczukowskiej- jedno pasmo kosztuje 25 zł, ja kupiłam 4 i efekt jest świetny. Mierzyłam suknie i cofam wszystko co pisałam wcześniej o starszej ekspedientce. Były dwie w paryżance, a ta to do rany przyłóż. Do tego zna sie na rzeczy bo zmieniła mi halkę, pozwoliła kilka razy odpinać tren był tez właściciel i powiem szczerze że odebrałam go bardzo pozytywnie. Jak powiedziała, że chciałam obciać kokarde żeby mieć materiał na opaskę, to zaproponował, że oni mi sami uszyją opaskę, tylko żebym wymiary im podała i wogóle był bardzo miły.A na koniec poszłam do naszej cudotwórczyni- Łowczyni, poprostu wisienka na deserze makijaż jest rewelacyjny choć trzeba przyznać, że nie łatwo mi dogodzic, to jestem zachwycona. Całościowo wyglądam bardzo kobieco i zmysłowo- ach ta skromność mam zdjęcia, ale nie mam jak zgrać na kompa
|
|
|
|
#3069 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A co do albumów, to ja widziałam ładne w Graficie na Rolnej, nawet spory wybór. Edytowane przez dzikasliwka Czas edycji: 2011-08-04 o 07:15 |
|
|
|
|
#3070 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:51 ---------- a co powiecie o takich albumach, my zastanawiamy się nad nimi jako prezent dla rodziców, fakt trochę drogie, ale wyglądają ślicznie.http://allegro.pl/podziekowania-dla-...722797811.html Jeszcze przejrzę te, o których mówiła asiaBcN. I do tego dalibyśmy bukiet kwiatów. A drugi pomysł to wazon z grawerem i do tego storczyk i to wsyztsko ładnie udekorowane. Co byście doradziły wybrać?? ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:53 ---------- I czy wiecie może gdzie w Kielcach robi ktoś piaskowanie na szkle, bo zastanawiałam się czy samodzielnie nie kupić wazonu i zlecić wygrawerowanie tekstu, właśnie metodą piaskowania.
Edytowane przez monia_ch Czas edycji: 2011-08-04 o 08:06 |
|
|
|
|
#3071 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3072 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Izasalamon, polecam stronę: http://www.fotokoszyk.pl/albumy_slub...3-default.html. Ja już nie raz z niej korzystałam. Przedział cenowy bardzo szeroki i duży wybór. Nie znajdziesz tutaj albumów w stylu słodkich gołębi, złotych obrączek, róż, serduszek itd...
|
|
|
|
|
#3073 |
|
Zakorzenienie
|
My na podziękowania dla rodziców daliśmy kosze ze storczykiem i róznymi slodkościami - wszystko w fajnym koszu, kupionym i udekorowanym przez panią kwiaciarkę.
Teraz chcemy zrobić album dla rodziców - moi akurat mają rocznicę ślubu i będzie idealny prezent Dlatego dzięki za linki do albumów godnych polecenia.
|
|
|
|
#3074 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3075 |
|
Zakorzenienie
|
Rodzice Męża dostaną bez rocznicy, ale nie wiem kiedy się zbierzemy w tym wszystkim, bo narazie pelno toreb mamy i ledwo możemy wszystko znaleźć
|
|
|
|
#3076 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3077 |
|
Zakorzenienie
|
Co do robienia albumów, też uwielbiam to robić.
Dlatego sama robiłam zaproszenia i inne duperele. Ale z albumem były jaja, bo zdjęcia dostaliśmy dzień przed wigilią, a album miał być prezentem dla teściów pod choinkę. ![]() I w ten dzień przed wigilią o 18 odebraliśmy wywołane zdjęcia (ponad 100), więc trzeba się było wziąć za wklejanie na karty albumu. Błędem była rezygnacja z zakupu gotowych podklejek i zastępowanie ich kawałkami taśmy klejącej dwustronnej. Moja rada - kupcie razem z albumem podklejki. ![]() Koniec końców, album skończyliśmy w Wigilię o 14. Pośród pierogów i duszonej kapusty.
|
|
#3078 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki poproszę o przesłanie numeru telefonu do ortodonty i najlepiej mniej więcej ceny za aparat. Z góry dziękuję
Mega i Iza pięknie wyglądałyście
|
|
#3079 |
|
Raczkowanie
|
mega
a z jakich kwiatów miałas bukiet slubny? bardzo mi się podoba . róze widzę napewno, ale nie wiem co tam jest jeszzce.masz może jakieś fotki z bliska? bo chciałam bukiet z jasnych kwiatów , ale kwiaciarka powiedziała ,ze bardzo problemowy , mało wytrzymały itp, czy to prawda ? ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- aha, no i pięknie wyglądałaś. cudna suknia i całość swietnie dopasowana( włosy , makijaz) super |
|
|
|
#3080 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3081 | |
|
Raczkowanie
|
mroweczka.
nosilam aparat pzrez 2 lata.na gorę tylko, bo na dół juz nie bylo kasy. 2,5 tys aparat, i co miesiac wizyta 100 zł. masakra. nie byłam zadowolona z ortodontki- pani z CITI na paderewskiego. moja kumpela tam chodziła i tez nie była zadowolona. zabki nie ułozyły mi sie do konca. takze tyle kasy a efekt nie taki. ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- a powiedz ile kosztował. ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:37 ---------- Cytat:
a powiedz , ile kosztował? |
|
|
|
|
#3082 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Edytowane przez izasalamon Czas edycji: 2011-08-04 o 17:45 |
|
|
|
|
#3083 |
|
Raczkowanie
|
czyli babka poprostu nie chciała mi zrobić jasnego bukietu ,
;( tez mi sie wydawało ze to sciema . ja chciałam własnie z eustomyi róz. widziałam ze mega miała jeszzce chyba frezje. cos bardzo podobnego chciałam i babeczka powiedzaiła ze sie nie da ---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- bardzo fajny miałas ten bukiecik. tylko do mnie pasuje taka kulka krótka. i takie tez mi sie podobają. ale z tym wybieraniem jest zachodu. |
|
|
|
#3084 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3085 |
|
Rozeznanie
|
a ja sie pochwalę zdjęciami z dzisiejszej przymiarki a Wy powiedzcie czy coś trzeba poprawić
nie uważacie że powinno być trochę mniej tiulu na biodrah- jakoś strasznie mnie chyba poszerza... w ogóle na żywo podoba mi się sto razy bardziej...---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- niestety nie mogę załączyć zdjęć...
|
|
|
|
#3086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3088 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:13 ---------- chciałam dołaczyć zdjecia sukni, fryzury i makijazu, ale laptop mi rav-ów nie czyta, jutro cos wykonbinuje na drugim kompie |
|
|
|
|
#3089 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mój bukiet trzymał się super ) przez całe wesele nie stał w wodzie tylko w takim specjalnym stojaku przy stole. W środę zostawiłam go na działce (podobno powinnam ususzyć, ale kurcze zapomniałam...) i wyglądał pieknie... podobnie jak kwiatki zapasowe do włosów, które były w szklance![]() Wydaje mi się, że Panie go dodatkowo zabezpieczyły ponieważ kwiaty ze stołów wyglądały w środę ładnie, ale nie tak świeżo. Kwiaty z autka zdjęliśmy w środę z samochodu i zawieźliśmy na cmentarz. Panie z Decoraj specjalnie w sobotę rano pojechały dla nas po lilie na wiązankę cmentarną. Do tego przyznam się, że koszyk na płatki kwiatów został zgubiony i teściowa dała Paniom inny koszyk. DZIEWCZYNY CHCIAŁAM WAM TYLKO POWIEDZIEĆ, ŻE SLUB TO TAK NIESAMOWICIE POZYTYWNE WYDARZENIE, ŻE DO DZIŚ UNOSZĘ SIĘ JAK NA SKRZYDŁACH. Chyba byłam tak zdenerwowana, że połowy rzeczy nie pamiętam (nie piłam alkoholu prawie wcale), jak oglądamy zdjęcia część rzeczy nam się przypomina ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- Cytat:
)Zebrałam wszystkie kartki, ale wklejać będe obok zdjęć głównie ich środki, pozdejmowałam z kartek wszystkie ozdoby i zabrałam nasze menu, nr sotłów, zaproszenia, symbol ptaszków itp.... też będę robić albumy i pewnie skończy się tym, że poczekam z tym na T Ż.... zaoszczędzi mu to późniejszego poprawiania po mnie ))W każdym razie jeżeli widziałyście upominki dla gości na moich zdjęciach to robiłam je sama, wszystko począwszy od pakowania po 5 migdałków do malowania na liliowo i przyklejania gołąbków ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
)
|
|||
|
|
|
#3090 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnio rzadko tu zaglądam i się udzielam ale staram się nadrabiać wszystkie zaległości.Jesteśmy z tż em po spisaniu protokołu od tej niedzieli mają być wygłaszane zapowiedzi.Ominie nas załatwianie poradni ponieważ jak ksiądz sam stwierdził "jakby co to nie pytałem"
Ubrania już prawie skompletowane.Poszukuję tylko bolerka z organzy z rękawem 3/4 w przystępnej cenie. W przyszłym tygodniu jadę ustalać jaki ma być tort. Ogólnie cały czas przygotowań przebiegł spokojnie teraz dopiero wychodzą nerwy i kłótnie o byle co.Czasami mi się odechciewa tego wesela ale zaproszenia już prawie rozdane
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.

Ubrania już prawie skompletowane.Poszukuję tylko bolerka z organzy z rękawem 3/4 w przystępnej cenie. W przyszłym tygodniu jadę ustalać jaki ma być tort. Ogólnie cały czas przygotowań przebiegł spokojnie teraz dopiero wychodzą nerwy i kłótnie o byle co.Czasami mi się odechciewa tego wesela ale zaproszenia już prawie rozdane