![]() |
#32 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Sierpniowy wątek u Słonia :)
Cytat:
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;28489684]Coś się znajdzie u mnie za próbeczkę Kelly Caleche? : )[/QUOTE] niestety tym razem nic ![]() niestety nic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Raczkowanie
|
Hej, interesuje Cię jeszcze Pat&Rub? Przepraszam, że tak długo nic nie odpisywałam, ale już się zamotałam trochę ze wszystkim. Już mam ogarnięte wszystkie wątki i wymiany, więc jeśli jesteś dalej zainteresowana to zapraszam
![]() ![]()
![]() |
#36 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podoba mi się krem avene hydrance optimale legere ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Hmmm, wydaje mi się trochę mało, w dodatku na cieniu do brwi mi najmniej zależy ![]() ---------- Dopisano o 01:59 ---------- Poprzedni post napisano o 01:38 ---------- niestety nic nie widzę za niego ![]() Podobają mi się: -Kerastase Reflection Bain Chroma Riche Szampon/kąpiel- włosy rozjaśniane lub z pasemkami- próbka z salonu pojemność 10 ml-nowa - L'oreal Absolut Repair- maska-próbka z salonu, pojemnosć 15 ml. - L'oreal Absolut Repair Cellular- maska- próbka z salonu, pojemność 15 ml. - Lakier pękający Essence- kolor czarny, pojemność 8 ml-otwarty parę dni temu, użyty 1 raz. - Halle Pure Orchid- poj. 30 ml-/ zostało jakieś 10 ml. (proszę zerknąć na zdjęcie) Niestety nie posiadam zatyczki. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Raczkowanie
|
A jaką pojemność ma Fekkai? Kurcze wydawało mi się, że wcześniej widziałam foto, a teraz nie ma? Albo coś mi się uroiło
![]() ---------- Dopisano o 02:36 ---------- Poprzedni post napisano o 02:27 ---------- Dzięki ![]() ![]()
![]() |
#38 | |
Zadomowienie
Przekupka: 32 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Po dokładce chciałabym jeszcze The Body Shop - Spiced wanilia - masło do ciała 200 ml świąteczna wanilia - nowe, zafoliowane - tylko za wish The Body Shop - wypiekane róże do policzków nowe kolor Coral Ja mogę oddać: 3. Paleta Smashbox z kolekcji Masquerade - NOWA 1. Smashbox Brow Tech Go - Brunette, cień i żel do brwi - NOWE 1. Mini baza pod cienie Smashbox 0,5 ml 2. Korektor Smashbox Camera Ready Full Coverage, korektor pod oczy, kolor nr 1 jasny ( chyba najjaśniejszy), użyty dwa razy Jeżeli uważasz że to za mało pisz co byś chciała jeszcze. Edytowane przez kama150 Czas edycji: 2011-08-03 o 09:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Zakorzenienie
|
hej,
krem odlozony jest jak prosiłas, cienie są, nie ma tylko pudru bambusowego z BU. Wypatrzyłam u Ciebie: Lancome Genifique serum 7 ml z pipetką, nowe The Body Shop - Natrulift - Serum ujędrniające 15 ml z pompką , nowe i z tych mineralow, ktore wymienilas wzielabym te, najchetniej wszystkie ![]() sweetsc nude - na sprawdzenie lucy minerals -cream lumiere - light golden (VV,FF,), fair golden (cash,FF) Lauress gentle ivory elem. found. Meow: flawless 1-sleek korat i charteux Pixie:aubrey 1 edm struny intensive: linen, ivroy, fawn, sandy fair edm struny matte: sandy fair, fair neutral jeszcze z pudrow wyk/primerow podobaja mi sie: Sweetscents - Transcluent mineral veil Coastal Scents - Diva defense primer Blusche - Light primer ufff już ![]()
![]() |
#41 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
1. Smashbox Loose Shimmer z kolekcji Burlesque- sypki rozświetlacz, piękny pudrowy róż, NOWY , TU zdjęcie z internetu , waga 0,95 g to z kolei będzie trochę za dużo i nie bardzo wiem, jak to rozwiązać ![]() ![]() edit: albo jak ten rozświetlacz to za dużo, to może ten dwustronny błyszczyk - on ma chyba mniejszą wartość, hmm? Edytowane przez słonik Czas edycji: 2011-08-03 o 13:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
aaaaa hahah
![]() no to bez tego ktorego nie ma hahha:P
![]() |
#43 |
Zakorzenienie
|
hej, trudno powiedziec mi jaka wartosc maja te mineraly
![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- spoko. chociaz najbardziej zalezaloby mi na serum Genifique ![]() ![]()
![]() |
#45 |
Zakorzenienie
|
zauwazylam, ze na zdj mam, ale w opisie go brakuje: krem Bandi z Krem z kwasem migdałowym i polihydroksykwasami jakby Cie to interesowalo
![]() |
#46 |
Zakorzenienie
|
ok ok
![]()
![]() |
#47 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Chciałabym jeszcze Paletka cieni do powiek Sleek - Bad Girl Mogę oddać jeszcze ten dwustronny błyszczyk ( myślę, że tyle starczy bo paleta ta granatowa kosztowała w sklepie 195zł) . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Rozeznanie
|
Ja po A Scent. Znalazłabyś coś u mnie?
![]() |
#51 |
Wtajemniczenie
|
Cacharel Amor Amor - wersja travel 20 ml - zostało ok. 60%
Oriflame - Fire 30 ml - ubytek jednego psika a za to co bys wymyslila? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za CacharelAmor Amor - wersja travel 20 ml - zostało ok. 60%
?
![]() |
#53 |
Zakorzenienie
|
Pomyśl nad rozświetlaczam... choć ja bym chętniej przygarneła Innocence
![]() Za te sample podkładów i słoiczki (ino nie wiem jakie zużycie??)+ masełko do ust, moge spokojnie oddać korektor NYX+ Pink Ribbon ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Zakorzenienie
|
wrzucam fotki tego kremu, zeby pokazac te napisy troche starte na opakowaniu. Albo producent cos sie nie popisal albo ja za bardzo krem obłapywałam
![]() Jeszcze jutro raz oblukam jakie jest zuzycie - bo pod swiatlo widze jeden tlok, a dwie linie poziome i nie wiem jak duzy jest ten tlok. W najgorszym wypadku jest go 1/3 a w najlepszym polowa. Choc stawialabym, ze tak pomiedzy.
![]() |
#55 |
Zadomowienie
|
Słoniku dziś Ciebie chyba nie doczekam na forum, a ja wyjeżdżam tak na 3-4 dni. Między nami do wymiany dojdzie. Możesz zarezerwować dla mnie te rzeczy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |||||
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja ostatecznie z sampli bym wzieła: light neutral vv light neutral cashmere fair light neutral luminesse light neutral FF Lumiere - Sheer - Flawless finish rozświetlacz w słoiczku i masełko do ust... tylko nie wiem które (raczej papaya lub mango - przetestuje jutro zapach w sklepie) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za fire oriflame?
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Z wish nic nie mam, ale moze byś sie skusiła na za bad girl plus jakis drobiazg mogę dać celine dion, chic edt 15 ml, bez 3 testowych psików w kartoniku?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.