|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#361 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak się zakochać w Polaku - pytam się doświadczonych
Cytat:
vision: będą tam wysocy faceci? ![]() koleś: yyyyyyy... (chwilka konsternacji) będą, będą na pewno. vision: (banan od ucha do ucha) no to idziemy Poszliśmy. Niestety gadzina mnie oszukał ![]() Cytat:
Edytowane przez visionAM Czas edycji: 2011-08-04 o 22:34 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#362 |
Rozeznanie
|
Muszę się pochwalić, mój brat się wyrabia na niezłe ciacho, rocznik 93 i 196 wzrostu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#363 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a gdy zdarza mi się wybrać na imprezę na Rynek, to wtedy jest zatrzęsienie wymuskanych lachonów w każdym calu ![]() ![]() ![]()
![]() |
#364 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zresztą, gustowne ubranie jeszcze nikogo nie czyni ładnym/pięknym/ślicznym ![]()
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2011-08-04 o 23:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#366 |
Zakorzenienie
|
Patrząc z drugiej strony jest też wiele dziewczyn wg mnie wystrojonych aż za bardzo i na siłę starających się być modnymi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#367 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#368 |
Zakorzenienie
|
tak wpadając w słowo - bo zostawiłam Was na chwilę a już trzy strony zapisane - po pierwsze jak wiadomo <dla niektórych chyba nie, ale nie będę wskazywać palcem
![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:38 ---------- Poprzedni post napisano o 01:37 ---------- Ps: Szugar - odstąpiłabym Ci mojego brata - 189, piwne oczy, dosyć przystojny, czasami nawet mówi z sensem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#369 | |||||||
Zadomowienie
|
Tak. Nos musi być. I mam tu na myśli NOS a nie nosek.
Cytat:
![]() Byłam z facetem o 35 cm wyższym i powiem szczerze (robiąc mały flashback) że czasami był kłopotliwy w użytkowaniu. ... a od stawania na palcach zrobiły mi się masywne łydki ![]() Cytat:
![]() zapodam Ci moją wish-listę, niebiańską kompilację tyleż ponętną co nieosiągalną: 1. Daniel Day-Lewis 2. Filippo Magnini (włoski pływak) 3. Diego Forlan (urugwajski piłkarz) 4 Tim Roth - mały ale wariat ![]() ![]() Cytat:
...Kobiety o miękkim ciele są sexy, mężczyźni -przynajmniej dla mnie - aseksualni. Wolę 175 cm i żylastego niż 185 cm z miękkim podbrzuszem. Cytat:
![]() No tak, głos..ja mam taką teorię że każda z nas ma taki wewnętrzny odbiornik który łapie tylko określone częstotliwości dźwięku męskiego głosu: u niektórych zakres jest szerszy a u nie których bardzo wąski, ograniczony do jednego tembru - reszty w ogólne nie wyłapuje. Mam nieszczęście być w tej drugiej grupie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Niekoniecznie trzeba mieć kompleksy.. No bo ileż można się singlować w mieście? Wypady na imprezy, powroty chwiejnym krokiem nad ranem, wydawanie całej premii na czwarte czerwone buty i 23 flakon perfum, niedziele spędzone w łóżku na oglądaniu śmiesznych filmików o kotkach przy sauv. blanc albo piwie pszenicznym (co kto woli), absolutna i niepodzielna władza nad lodówką, łazienką i telewizorem... to się może w końcu znudzić i człowiek zaczyna szukać sobie wyzwań. ![]() Kryteria mnożą mi się jak króliki: przypomniało mi się że mój ideał nie może walić ortografów. To działało, działa i będzie działać na mnie kastrująco . Chciałam zauważyć, że jeszcze nie poruszałyśmy takich kryteriów jak cechy osobowości, temperament, wartości itp. To jest dopiero pole minowe ![]()
![]() |
#370 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#371 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#372 | |||
Zakorzenienie
|
Szugar w ostateczności polecam wypad do Barcelony, fajowych kąsków tam od groma (i to wbrew obiegowej opini, że hiszpanini to konusy
![]() ![]() ![]() taki np Adrien Brody ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Ooo i jeszcze to pominęłam: Cytat:
![]() ps. dlatego jestem z lubym, który na studiach pisał do pism branżowych typu Skrzydlata Polska itp. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#373 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ja znam bardzo dużo włochatych do pasa i kilku łysych też się znajdzie (nie licząc starszych panów ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#374 |
zawsze mam racje
|
Polecam pociagi intercity, Katowice/Kraków- Warszawa. Sa zadbani i w garniakach
![]() ![]() Ja to w sumie nie szukam, ale oko miło zawiesić ![]()
#375 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Aha, i chcę jeszcze zaznaczyć, że ja nie mam nic przeciwko osobom "przy kości" (to a propos tego, że napisałam wyżej o tłuszczyku). Chodzi mi raczej o osoby ewidentnie zaniedbane, gdzie widać, że wystarczyłoby ze dwa razy w tygodniu pofikać na siłowni czy fitnessie (lub zainteresować się czynnie jakimkolwiek sportem...). Klarisso, ja też znam długowłochatych co nie miara, ale przyznam, że z biegiem lat grono się zmniejsza niestety... ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#376 |
Zakorzenienie
|
A ja takie ciacho znalazłam
![]() http://www.kissies.se/wp-content/upl...0345-Kopia.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#377 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
A łysi fajni ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#378 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
#379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Porzeczki - tobie łydki rosły, a mój facet niedługo garba dostanie od ciągłego schylania się (bo u nas jest duża różnica wzrostu, ale nie dlatego, że ja taka maluśka, tylko on jest za wysoki.. Chociaż dzięki temu, to ja się czuję maluśka ![]() Ale wiecie, że z tym wzrostem to coś jest nie tak - kiedy jeszce byłam na etapie poszukiwań faceta, to chociaż mam ok. 170 cm, od wielu chłopaków byłam wyższa albo równa z nimi. Tzn. akurat w przyp., kiedy koleś mi się podobał. A też tak mam, że lubię faceta większego ode mnie - i wzdłuż, i wszerz, bo takich przecinków też nie lubię. Mój TŻ proporcje ma akurat idealne prawie, ale faktycznie jak koleś jest wysoki, to często za chudy. A tak se teraz myślę - a my się czepiamy facetów, że tak na wygląd lecą, że wymagania mają.. ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#380 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle ja ogromną uwagę przykładam do tego jak mężczyzna mówi, porusza się i bardzo zwracam uwagę na dłonie - czy są czyste, czy paznokcie równo obcięte itp. No i jak widzę jakiegoś 2 dni pod rząd w tej samej koszulce to każe mi to podejrzewać, że gaci też nie zmienia, więc od takich należy trzymać się z daleka ![]() Cytat:
![]() ![]()
Mam dwoje okruszków - jeden większy, a drugi całkiem malutki ![]() Edytowane przez Klarissa Czas edycji: 2011-08-05 o 09:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#381 |
zawsze mam racje
|
Ja kilka lat gustowałam w długowłosych, ale mi przeszło.
ale niektórzy faceci to maja takie włosy, że zazdrość bierze ![]()
#382 |
*sportaddict*
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#383 | ||
Rozeznanie
|
ejże, przecież to nie ja wstawiłam tą usmażoną ohydę
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#384 |
Zakorzenienie
|
Ja tam się trzymam rękami i nogami mojego faceta. Z opisu autorki wątku to jest i wysoki, i w wychowany i jak chce to sie ładnie ubierze. Ogólnie nie mogę narzekać. A przechadzając się polskimi ulicami, oglądając te "bóstwa" to cieszę się z tego co mam, choć czasem ubierze ten swój polar w "jelonki"
![]() ![]() Niemniej na (poważnie) własnym przykładzie wiem, że można zakochac sie w polaku, znalezionym na sympatia.peel Co do dziewcząt, zgadzam się, że wiele z nas obrosło dodatkową warstewką miękkiego podszycia ![]() ![]() Nie wiem czy moja wypowiedź wnosi coś do dyskusji ale miałam nieodpartą chęć dołączenia się do wątku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#385 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i na kanapki z serem i pomidorem i 2 butelki old kadarka ![]()
![]() |
#386 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do sposobu bycia - wiadomo: cycki, dupy, laski, przechwałki ile to my wypyly - odpad z miejsca z butem na pożegnanie. Ale jeszcze jedno - uwielbiam facetów z poczuciem humoru.. Nie tam, żeby jakiś dowcipas, co to sypie żartami jak z rękawa, wydurnia się - nie imprezowy głupek, tylko facet inteligentny, z klasą i z poczuciem humoru, z dystansem do siebie i nie tylko. Nie lubię ponuraków. I boję się pedantów.. I tych, co zwierząt nie lubią - to z miejsca wypad.. ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#387 | |
Zakorzenienie
|
Ideał
![]() No właśnie miałam napisać. Ja od faceta wymagam tylko tyle, ile od siebie, nie chcę nic więcej. Sorrrrrrrrry, pokićkało mi się, mam dziś migrenę :/ Cytat:
![]() Mój, wspomniany już wczoraj, kolega, opowiadał mi o swojej ostatniej randce. Wszystko fajne, wszystko pięknie, gadu gadu, a tu dziewczyna do niego mówi: "Och Krystian, jakim Ty jesteś MISIAKOWYM SŁODZIAKIEM!" ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#388 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak ja sobie wyobrażę, że jestem aktualnie sama i muszę portek sobie szukać, to mi się autentycznie słabo robi ![]() ![]() ![]() ![]() PS. Ale ten polar w "jelonki" postaraj mu się jednak jakoś wyperswadować ![]() ![]()
![]() |
#389 |
Zakorzenienie
|
To zależy co to jest "dobrze" ubrany. Bo za granicą jest z kolei bardzo dużo przestylizowanych picusiowatych facetów, z dwojga złego czasem lepiej pooglądać naszych.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
![]() ![]() |
![]() |
#390 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Chociaż jeden jak powiedziałam mu że nie potrafię gotowac (teraz już się uczę ale wtedy w ogóle nic nie umiałam ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:08.