mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3 - Strona 104 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-05, 07:58   #3091
nikaa2
Wtajemniczenie

Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3

Chyba Marajeta pisała o tych leukocytach...ja mam na wynikach podaną taką jednostkę i taką normę: 4-10 x 10^3 ul
czyli, ze maxymalnie można mieĆ do 10 tysięcy leukocytów na 1 mikrolitr
Przy czym ten zakres referencyjny jest dla ludzi, kobiet( w szczeólności ) nie będących w ciąży. Dla nas to jest do 15 tysięcy leukocytów.
Albo zadzwoń do lekarza albo do tych laboratoriów- bo jakieś dziwne rozbieżności są... pamiętam, że ja tak miałam z bakteriami w moczu w jednym laboratorium wyszło mi ze mam ileś tam tysięcy bakterii a jak powtórzyłam, to nie było w ogóle czy tam pojedyncze...

Ja już po śniadanku- zjadłam farsz z wczorajszych nalesników jaki mi został a potem się moze za łososia wezmę

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

jezeli chodzi o ten konkurs PHILIPSA to pewnie już się nie załapię z dziewczynką... nawet siostry... pewnie ponad 1000 zdjęĆ jest dodanych a szkoda, albo dołączę a nóz widelec...

Edytowane przez nikaa2
Czas edycji: 2011-08-05 o 08:02
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 08:03   #3092
lina84
Rozeznanie

hey
Ja też się właśnie zastanawiam jeśli chodzi o kurtkę -wprawdzie w listopadzie nie bede się wybierać nigdzie-ale cos by się przydało czy do lekarza czy coś...
Może ktoś ze znajomych ma wiesza jakas kurtke -szkoda kupować ..

Wczoraj przezyłam jakoś sterylizacje kotki-biedna nie wie co się z nia dzieje chce sie zachowywac tak jak normalnie -a tutaj boli.Całą noc spała przytulona do mnie ..
milego dnia drogie mamusie
lina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 08:20   #3093
magolina
Wtajemniczenie

Witam z rana
Załamałam sie bo pogoda na nasz wyjazd ma być nad morzem masakryczna i wszystko wskazuje na to że już raczej prawdziwego lata już nie będzie. A o tej zimie to też słyszałam - że ma być bardzo zimna, długa i śnieżna ale jakoś w tym roku mi to nie przeszkadza bo i tak większość czasu spędzę w domku najpierw w oczekiwaniu na Małą a potem z Lenką to już będzie leciał ten czas z dnia na dzień.

Ja też będę musiała może w lumpeksie jakąś kurtkę dorwać albo jak któraś z Was pisała takie ponczo ciepłe bo nic nie mam, a wiadomo zawsze gdzies się tam trzeba będzie ruszyć.

Zaraz jadę odebrac wypis ze szpitala i zwolnienie lekarskie a potem jadę do siostry. Dziś wraca Tż z delegacji i zaczyna urlop - nawet nie wiecie jak się cieszę

Miłego dnia
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 08:22   #3094
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dreamnes Pokaż wiadomość
moja ma 150-160 tętno a ja waże 164kg

ta waga kochana to chyba z przejęzyczenia

witam Was kobietki z rana

plan na dziś- spacer... zobaczymy co z tego wyjdzie... powiem Wam , ze przykro mi ze nie ma juz czegos takiego jak piekna polska jesień.... teraz wiosna i jesien to pory ktore wlasciwie nie wystepują... a w tym roku lato wyjatkowo niefajne ... a zima w pazdzierniku ... brrrrrrr... nie lubie zimna i zimy ... jeszcze za ogrzewanie przyjdzie placic wiecej...porazka ....

kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 USG ----> 19.09 13:00

22t 4d - 422 gramy miłości
30t 1d - ?

Edytowane przez witaminkaccc
Czas edycji: 2011-08-05 o 08:30
witaminkaccc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 08:40   #3095
elf27
Zadomowienie

DREAMNES no solidna ta waga

MAMCIE wiem, że ten temat wałkowałyście, ale ile komplecików trzeba niuni kupić do spzitala i co na wyjście? Śpioszki, czapeczka, kombinezon, kocyk? Kombinezon kupujecie 56 czy 62? Tak samo komplecik do szpitala? Ja się na niczym nie znam
elf27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 08:44   #3096
nikaa2
Wtajemniczenie

właśnie sobie wymieniłam punkty na nagrody w erze bo kończą się w listopadzie- na bilet do kina i na 120minut/smsów w szpitalu te bezpłatne minuty przydarzą się jak nigdy
idę się wymaziaĆ smarowidłem p/rozstępom(aktualnie mam z Pharmaerisa Foliacti) i potem na kawkę do Coffee Heaven z koleżanką też ciężarówką
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 08:45   #3097
marejta
Zadomowienie

Witam się w piątek jak fajnie że weekend już tuż tuż

Cytat:
Napisane przez mszpilka Pokaż wiadomość
Podczytuje was cały czas ale nie mam weny do pisania. Pierwszy dzień w tym tygodniu lepiej się czuje.

Szykuje się do gina, ciekawe co powie na tą moja glukozę, mam cichą nadzieję, że nie trzeba będzie powtórzyć.

Czy wy też macie już problem z malowaniem paznokci u stóp??
No ja ostatnio miałam, od jakiegoś czasu na moich stopach króluje jeden kolor, a zawsze latem miałam jakiegoś frencza z wzorkiem albo wzorki, bo lubie zajmować sie paznokciami, mam do tego zacięcie, zawsze wszyscy sie pytają czy sama robie, u rąk mam takie, ze jak coś wymyśle to czasami mi ludzie nie wierzą że to nie tipsy. Ale od jakiegoś czasu maluje tylko kolorem bo tylko to mi wychodzi, chociaż ostatnio coraz ciężej nawet tz ostatnio stwierdził, ze następnym razem może mi pomalować bo po co mam się męczyć, bo jak wszedł do pokoju i zobaczył jaka jestem powyginana to powiedział ze mi pomoże ale na razie radzę sobie sama, a może wybiorę się do kosmetyczki żeby mieć jakąś zmianę

Cytat:
Napisane przez elf27 Pokaż wiadomość
Teraz to mnie naleciało na kopytka

Dzisiaj mały byl bardzo cichy, ale zjadłam parę łyżeczek kakao dla dzieci i mam lambadę w brzuchu

MIewacie twardnienia brzucha? Ja wcześniej nie miałam, ale od jakiegoś tygodnia się zdarzają a jestem w 26tc.
Ja mam i wczoraj pytałam się gina to powiedział że to nic takiego, ze jak sie twardnienia zdarzają do 15 razy dziennie i co jakiś czas to nie ma sie czym przejmować, ale jakby były częściej to żeby przyjść

Wczoraj poszłam do gina, zbadał mnie i powiedział, że wszystko ok, szyjka jak ma być, rozwarcia brak Co do wyników to powiedział że musieli sie w laboratorium pomylić, bo wyniki podali w innej jednostce i normy w innej, zobaczył te wczorajsze i stwierdził początek jakichś bakterii więc zapisał mi Furagin.
No ale to o czym chciałam Wam powiedzieć to to, że mój gin wczoraj zapytany o płeć stwierdził że jest chłopiec ja zaczęłam się śmiać a on patrzy i się pyta co ostatnio stwierdziliśmy, na co ja ze ostatnio nie było widać, ale lekarz (jego kolega) na połówkowym stwierdził dziewczynkę no więc zaczął sie przyglądać dokładniej, ale dzicia zasłoniła się udem i już nie pokazała, tak więc nadal jestem nieświadoma tego czy będzie Wiktoria czy Maksymilian muszę poczekać do następnej wizyty.
Jak wyszłam i zadzwoniłam do tż to stwierdził, ze mam go nie wkręcać ale po kilku moich powtórzeniach zaczął się śmiać że teraz będzie miał syna w różu bo przecież wpadłam już w wir zakupów dziewczęcych Czyli może jednak moja intuicja mnie nie myliła
Teraz zastanawiamy sie czy nie wybrać się przed kolejną wizytą na usg 4D

Wiktoria 3570, 58 cm
http://www.suwaczek.pl/cache/9f62d41b5c.png

Nie taki diabeł straszny jak go malują obrona zaliczona - Pani Magister
marejta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 08:48   #3098
Anusiak 83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
Czy któraś z Wam ma sposób na rwę kulszową

Boli mnie już od co najmniej 3 męcy ale dzisiaj to przechodzi samą siebie.
Jak pytałam lekarza to powiedział, że w ostateczności mogę użyć maść końską bądź jako przeciwbólowy Paracetamol....

Tak boli, że chyba coś dzisiaj wezmę

Chyba, że macie może inną metodę
moja koleżanka całą ciążę chodziła na masaże na rwe. Mówiła, że i tak bolało ale dzięki tym masażom mniej.
A mnie boli lewe biodro, wczoraj nie mogłam się na łóżku ułożyć, aż do kolana mi ból dochodził...

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
Ja to od zawsze marzyłam o 4
To już na półmetku prawie jesteś
Ja zawsze 2 chciałam mieć - starszego chłopca, młodszą dziewczynkę - zobaczymy jak wyjdzie

Cytat:
Napisane przez witaminkaccc Pokaż wiadomość
ja do sr jeszcze nie moge sie zapisac dopiero po 26 tygodniu
jeśli chodzi o ćwiczenia to może i lepiej już z pokaźniejszym brzuszkiem
ale jeśli chodzi o wykłady to ciężej ci będzie wysiedzieć (np my siedzieliśmy na materacach oparci o drabinki - po godzinie wykładów nie mogłam się ruszać prawie

Cytat:
Napisane przez witaminkaccc Pokaż wiadomość
pisałam Wam ze udalo nam sie w koncu złożyc łóżeczko... okazuje sie ze to najlepsza miejscowa do spania dla 1 kota... im czesciej go wywalam tym czesciej wskakuje... wiec obralam metode, ze mam w nosie... i wylazł

tżet sie martwi ze bedzie zawsze chcial wskakiwac, ale uwazam ze teraz to cos nowego, chce zobaczyc co to, potem mu sie znudzi, jak duzo innych miejsc w domu.... no i poza tym kot bedzie w innym pokoju... na poczatku kontakty beda ograniczone...

w załączniku testowanie lozeczka przez kicie ..
sądząc po minie kici to jest niezbyt zadowolona

A ja wczoraj po pracy zrobiłam zakupy, obiad, 2 prania (jak pierwsze się kończyło to mnie mama obudziła żebym powiesiła ) i poszłam spać.
Nie miałam siły nawet pozmywać ale na szczęścia mama się tym zajęła dziś rano
Nie chce zapeszyć, ale coraz ładniejszą pogodę mamy, w końcu czuć lato
Anusiak 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 08:54   #3099
elf27
Zadomowienie

Znalazłam takie kombinezoniki- czy jest odpowiedni na wyjście ze szpitala w listopadzie?

http://allegro.pl/kombinezon-pajacyk...749500750.html

Aaaaa jeszcze jedno, JOAMIC wklejała linka sprzedawcy - odebrałam paczkę z ciuszkami: po 1 słabiutka jakość a po 2 dostałam większość innych ciuszków niż kupiłam. Także jestem zawiedziona.
Stary 2011-08-05, 09:06   #3100
lina84
Rozeznanie

Cytat:
Znalazłam takie kombinezoniki- czy jest odpowiedni na wyjście ze szpitala w listopadzie?

zastanwiam sie nad takim kombinezonem wlasnie -ale kurcze musze teraz pokupowac inne rzeczy
lina84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 09:08   #3101
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Cytat:
DREAMNES no solidna ta waga

MAMCIE wiem, że ten temat wałkowałyście, ale ile komplecików trzeba niuni kupić do spzitala i co na wyjście? Śpioszki, czapeczka, kombinezon, kocyk? Kombinezon kupujecie 56 czy 62? Tak samo komplecik do szpitala? Ja się na niczym nie znam
Ja kupuje kombinezon na 62 lepiej by był za duży niż na styk. Śpioszków, kaftaników to wezmę po 4 szt. z 2 czapeczki kocyk na wyjście

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Cytat:

Aaaaa jeszcze jedno, JOAMIC wklejała linka sprzedawcy - odebrałam paczkę z ciuszkami: po 1 słabiutka jakość a po 2 dostałam większość innych ciuszków niż kupiłam. Także jestem zawiedziona.
którego sprzedawcy?

Wczoraj mówili w TV że listopad ma być bardzo zimny. Więc ja kupię kombinezon na pewno nie z polarku tylko coś takiego http://allegro.pl/sliczny-kombinezon...745903810.html

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png

Edytowane przez joamic1
Czas edycji: 2011-08-05 o 09:09
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-05, 09:10   #3102
dygotka8
Zakorzenienie

hej
ja dziś wreszcie się wyspałam:jupi : ba,jeszcze mogłabym poleżeć i podrzemać....tak strasznie byłam wczoraj zmęczona...

chyba się wczoraj przetrenowałam na ćwiczeniach bo kręgosłup mnie boli;/

śliwki wypite i teraz się zastanawiam kiedy zjeśc śniadanie....

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 09:13   #3103
basiula19
Zadomowienie

Cytat:

masz na myśli tego co można przez 30 dni kompletować ciuszki????

ale mnie nastraszyłyście z tą zimą w październiku brrr najwyżej nie będę z domu wychodzić bo kupować płaszcza na miesiąc sie mi nie opłaca.....

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 09:16   #3104
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Ja właśnie od niego czekam na paczkę. Mam nadzieję że ubranka będą ok. bo kupiłam za ok.70zł

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

Stary 2011-08-05, 09:21   #3105
elf27
Zadomowienie

Tak, tego co kompletuje się ciuszki tylko ja akurat wybrałam w 2 dni te, które mi odpowiadały. No cóż może miałam pecha.

A co do kosmetyków to wystarczy na początek do kąpieli Oilatum, na podrażnienia Linomag ew. sudecrem a do mycia pupy zwykłe ręczniki i woda? czy krem do buzi też jakiś?
Stary 2011-08-05, 09:27   #3106
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anusiak 83 Pokaż wiadomość
sądząc po minie kici to jest niezbyt zadowolona

hehehehehe... weszłam do pokoju, zapaliłam światło i jak miałam wcisnąć przycisk aparatu kicia zerwała się na równe nogi wybudzona ze snu .... wiec wyszlo jak wyszlo

kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 USG ----> 19.09 13:00

22t 4d - 422 gramy miłości
30t 1d - ?
witaminkaccc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 09:27   #3107
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Ale mnie nastraszyłaś. Ciekawe jakie będą u mnie. A co u niego kupiłaś?
Ja do kąpieli będę stosowała to samo - Oilatum
Trochę dla poprawy humoru:
ROZMAWIAJĄ DWIE CIĘŻARNE:
ZAUWAŻYŁAM ŻE IM BARDZIEJ ZAAWANSOWANEJ CIĄŻY JESTEM, TYM WIĘCEJ KOBIET SIĘ DO MNIE UŚMIECHA. NIE ROZUMIEM DLACZEGO...
- BO JESTEŚ GRUBSZA OD NICH

Wczoraj kupiłam nowy numer M jak mama polecam bo dużo ciekawych artykułów jest.

Stary 2011-08-05, 09:30   #3108
muffinka90
Zakorzenienie

Dzien dobry mamusie i brzuszki snil mi sie dzisiaj moj synek, byl piekny i czarnowlosy

Witaminko spory ten twoj koteczek

Cytat:
Napisane przez Aniolina Pokaż wiadomość
Dzis w radiu mowili, zde w tym roku we wrzesniu ma byc 10 stopni, a w pazdzierniku juz zima. Mam nadzieje, ze to kolejne nietrafiona prognoza, bo faktycznie bedzie problem z kurtka. Ja na wiosne sobie kupilam taka krutki czarny, batdzo szeroki plaszyk, ale przy sniegu to w nim zamarzne.
Wez nawet tak nie mow, TZ ma ''letni'' urlop we wrzesniu przeciez sie chlop zalamie

Cytat:
Napisane przez lina84 Pokaż wiadomość
hey
Ja też się właśnie zastanawiam jeśli chodzi o kurtkę -wprawdzie w listopadzie nie bede się wybierać nigdzie-ale cos by się przydało czy do lekarza czy coś...
Może ktoś ze znajomych ma wiesza jakas kurtke -szkoda kupować ..
Ja sie smieje, ze jak bedzie mroz, to TZ-towi zabiore kurtke A jak mrozic nie bedzie, tylko zwykle jesienne chlody, to dostalam takie cieple, grube, puchate cos, nie wiem czy to kurtka czy jaki grom, ale brzuch nawet najwiekszy sie zmiesci i bedzie cieplo, najwyzej na przymrozek cos grubszgo pod spod sie zalozy. Mam nadzieje, ze sie rozpakuje w okolicach terminu i bedzie po klopocie.

marejta dobrze, ze z wynikami cie lekarz uspokoil ale fajna musialas miec mine podczas usg najwyzej w kokardkach bedzie latal ja tez dostalam ciuszki po dwoch chlopcach, ale te dokupowane mlodszemu sa rozowe chociaz od polowkowego bylo wiadomo, ze chlopiec

joa dobre to a ja sie zastanawialam, czemu te baby tak na mnie patrza

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx

Edytowane przez muffinka90
Czas edycji: 2011-08-05 o 09:34
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 09:39   #3109
ggoraa
Zadomowienie

Hej kochane.
Wczoraj sie przerobilam. Wysprzatalamcaluski dom, popralam i poprasowalam tone ubran.
Zaraz biore sie za gotowanie obiadu dla 7 osob. Przyjaciolka przyjezdza z mezem i dwojka dzieci, wiec bedzie wesolo.
Co do twardnienia macicy to ja mam tak od dlugiego czasu- nie jest to przyjemne uczucie.

Nie straszcie mnie zimnym wrzesniem, bo z domu nie wyjde- raczej w zimowa kurtke sie nie zapne Moja babcia mi zaoferowala swoja w razie czego

No to ide do garow, buziaki
Stary 2011-08-05, 09:40   #3110
ania21_21
Zadomowienie

Wczoraj spisałam ile czego mam matko nie dziwię się że mi się w komodzie nie mieści koniec zakupowych ciuszków tylko te do szpitala

newborn:
2x kombinezon
1x rampers
2x czapeczki
2x rękawiczki niedrapki
1x sweterek
Muszę dokupić body i śpioszki
0-3 miesięcy:
9x body
4x śpioszki
9x bluzeczki(kaftaniki)
2x spodenki
2x sukienki
2x kombinezon
1x czapeczka
3-6 miesięcy:
9x body
3x śpioszki
3x bluzeczki
3x spodenki
4x sukienki
1x kurteczka
6-9 miesięcy:
2x body
3x bluzeczki
1x spodenki
1x sukienka
2x czapeczki
9-12 miesięcy
1x spodenki
1x sukienka
12-18 miesięcy
1x bluzeczka
18 miesięcy
1x kurteczka

oprócz tego
5x skarpetki
1x rajstopki
2x buciki
1x opaska na głowę

Edytowane przez ania21_21
Czas edycji: 2011-08-05 o 09:49
ania21_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 09:49   #3111
elf27
Zadomowienie

A jeszcze z ciekawości, potzrebne na początek jakieś butelki? i ile smoczków?

JOAMIC kupiłam troszkę bodziaków i pajacy, przyszły czapeczki, kaftaniki a bodziaki nie te co chciałam, ale nie martw się może po prostu miałam pecha. W każdym razie będę teraz ostrożna.
Stary 2011-08-05, 09:50   #3112
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

No sporo. Ja mam komodę z Ikei o taką http://www.ikea.com/pl/pl/images/pro...E238668_S4.JPG planuje zmienić jej gałki by była bardziej dziecięca na takie https://lh3.googleusercontent.com/-8...0/P7094021.JPG lub podobne http://magato.pl/allegro/uchwytyszufladprzyklad.jpg

Stary 2011-08-05, 09:50   #3113
basiula19
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
Dzien dobry mamusie i brzuszki snil mi sie dzisiaj moj synek, byl piekny i czarnowlosy

Mi w tamtą noc sie śniło, że w boku zabolał mnie brzuch patrze a tam rączka taka malutka pod skórą się przedziera zawołałam Tżta żeby popatrzył a za chwile synuś wyszedł takie śliczny włoski miał czarne oczka też jak węgielki no normalnie nie widziałam takiego dziecka ślicznego i tak chwilke na niego patrzyliśmy on mi powiedział "mama" ja sie rozpłakałam i Tż go schował jakoś spowrotem bo powiedzieliśmy mu, że jeszcze za wcześnie i żeby sie schował Jak opowiedziałam mężowi rano ten sen to sie śmiał ze mnie ale mówie wam jaki śliczniutki był ten mój Mikołajek

Kurde nawet nie straszcie mnie bo zamówiłam ciuszki za 100 zł Tż mnie zabije jak jakieś szmaty przyjdą...

10.11.2011 Mikołajek już jest z nami
basiula19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 09:52   #3114
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Cytat:
Jak będziesz karmić piersią to wydaje mi się że nie. Smoczek ja kupię taki uspokajający
http://allegro.pl/smoczek-uspakajaja...731725708.html

Stary 2011-08-05, 09:52   #3115
marejta
Zadomowienie

A ja myślę że to wcale nie jest tak dużo, ja też mam mniej wiecej tyle co kupiłam + to co dostałam, trzeba jednak pamiętać że takie małe dziecko trzeba przynajmniej kilka razy przebrać, więc automatycznie jest potrzebne więcej rzeczy niz dla starszego

Wiktoria 3570, 58 cm

Stary 2011-08-05, 09:52   #3116
muffinka90
Zakorzenienie

Ja kupilam jedna butelke 250ml i jedna 150ml i jeden smoczek rozmiar A. Mam zamiar karmic piersia, wiec narazie wiecej nie kupuje, jak cos, to sklepy pod nosem i TZ cos dokupi.

"I ślubuję Ci...''

moje hobby- xxx
muffinka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 09:52   #3117
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Cytat:

JOAMIC kupiłam troszkę bodziaków i pajacy, przyszły czapeczki, kaftaniki a bodziaki nie te co chciałam, ale nie martw się może po prostu miałam pecha. W każdym razie będę teraz ostrożna.
Możesz przecież zrobić reklamację - masz do tego prawo

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-05, 09:55   #3118
marejta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
Jak będziesz karmić piersią to wydaje mi się że nie. Smoczek ja kupię taki uspokajający
http://allegro.pl/smoczek-uspakajaja...731725708.html
Smoczek pewnie sie chociaż jeden przyda, bo nigdy nie wiadomo czy dziecko będzie chciało smoczek czy nie, i ja butelki też na pewno kupię bo jakaś herbatka czy coś to nie zamierzam potem w pośpiechu latać i szukać a wiadomo, ze prędzej czy później to sie przydaje

Wiktoria 3570, 58 cm

Stary 2011-08-05, 09:58   #3119
elf27
Zadomowienie

Dzięki dziewczyny A te laktatory to się przydają? jakoś mi się z dojeniem krowy kojarzy
Stary 2011-08-05, 09:58   #3120
ela3010
Zadomowienie

Jaomic to sie usmialam.

Aniu to masz full wypas, wow, ja pare rzeczy kupilam ale do ciebie to mi daleko.

I reszte zapomnialam co mialam pisac
ela3010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości