Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012 - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r 31 53,45%
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe 0 0%
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 3 5,17%
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 24 41,38%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-05, 15:35   #1351
nawojka8583
Zadomowienie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
Aaaa...... Zosia.......co do jazdy na rowerze to czy czasem nie pisałas ze ty na l4 lezeć musiś. Przecież jeśli staz nie został jednak przerwany(pisma przecież nie dostałaś jeszcze) to mogą kontrolę zrobić....wiem ze Ci sie nudzi ale przemyśl to sobie i nie dokładaj problemów.

Ja gdzieś kiedyś czytałam ze jak ktos np przed ciażą jeździł na rowerze to nie musi tak od razu przestawać ale nie jest to wskazane na ryzyko urazu. Ewentualnie stacjonarny.
No właśnie Zosia? Pisałaś, że nie chcesz nigdzie z domu wychodzić żeby Cię szef nie zobaczył bo często przejeżdża przez Twoją miejscowość, a teraz chcesz rowerem jeźdźić
nawojka8583 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 15:39   #1352
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cytat:
Napisane przez nawojka8583 Pokaż wiadomość
No właśnie Zosia? Pisałaś, że nie chcesz nigdzie z domu wychodzić żeby Cię szef nie zobaczył bo często przejeżdża przez Twoją miejscowość, a teraz chcesz rowerem jeźdźić

Pani doktor mi napisała , ze muszę leżeć, ale nie muszę, było tak wpisane tylko żeby się UP nie czepił.

A myślałam żeby jeździc polnymi dróżkami, o w domu można oszaleć.

Przed ciaza jezdziłam dziennie około 20-30 km dlatego ciężko mi teraz siedziec w domu na swoich czterech literach

Edytowane przez zoskasamoska
Czas edycji: 2011-08-05 o 15:43
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 15:41   #1353
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez n1kotynka Pokaż wiadomość
IgG oznacza czy miałaś styczność z chorobą.. Jest ujemne to znaczy, że nie miałaś i nie ma się czym martwic IgM oznacza czynne zakażenie

Haniula domyślam się, że jest Ci przykro, ale ludzie, ona nawet nie jest w ciąży więc niech spada. Co zarezerwowała sobie to imię? A jak urodzi jej się chłopiec? Będziesz miała córę i ja bym śmiało ją nazwała Lenka jak Ci się podoba )
My będziemy mieli Kingę
Widzę, że mamy podobne zdanie na temat kuzynki Haniulki

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Mój TZ myśli tak samo - mi się podoba Filip i Gabryś, i jedni znajomi (a teraz jeszcze jedni) maja Filipka, a drudzy Gabrysia. I TZ nie chce nazwać tak synka. A co mnie to obchodzi, że jakieś dziecko ma tak na imię? Moze mam się przejść po sąsiadach i przeprowadzic wywiad, żeby imię sie nie powtarzało?
Chyba bym musiala dać synkowi imę Ildefons albo inny Konfucjusz żeby się nie powtarzało. A córeczce Kunegunda albo Hermenegilda
Stary 2011-08-05, 15:45   #1354
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
Pani doktor mi napisała , ze muszę leżeć, ale nie muszę, było tak wpisane tylko żeby się UP nie czepił.

A myślałam żeby jeździc polnymi dróżkami, o w domu można oszaleć.

Przed ciaza jezdziłam dziennie około 20-30 km dlatego ciężko mi teraz siedziec w domu na swoich czterech literach
Tym bardziej mi się to wydaje zbyt niebezpieczne. Zbyt duże ryzyko urazu. Przejdż się na spacer, albo poczytaj książke w ogródku

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 15:55   #1355
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiahexe Pokaż wiadomość
Dziendoberek

dziewczyny powidzcie mi Was też tak bola brzuch w czasie kiedy powinna sie u Was pojewic @ ?? bo mnie znowu boli nie jest to jakis mocny bol ale jednak i jak zwykle zostaje uziemiona w łożku :/

gRATulacje kochana
Wózek wybrałas piekny ale cena troche mnie przezraza hihi tylko nie wiem co ja myslałam ze kupie wózkek za 100 funtów :/
ostanoo sie własnie wkurzyłam na mezulka i mu powiedziałm ze jak ona ma samochód za 10 tys f i do tego chce kupić drugi motor to dziecku tez sie nalezy pozadny wozek i tyle a nie bedzie mi wyszukiwal na ebayu jakiś tanioch ale sie zbulwersowałam hihi
A i brzuszek masz cudowny
Mnie brzuch nie boli, a co do tych samochodów i motorów to też coś wiem na ten temat, powiedz mężowi, że teraz oprócz wypasionego autka i motoru będzie też musiał wózkiem jeźdźić więc wózek nie może odstawać klasą od pozostałych pojazdów

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
Gdzieś chyba na początkach pierwszej częsci watku pisałyśmy o lekach jakie musimy zażywać i pamiętam ze kilka mamusiek też musiało zażywać ACARD tak jak ja. Wyczytałam teraz że niby do 30tc się go bierze...a jak jest u Was? Trochę się zestresowałam bo właśnie sobie przypomniałam ze 2 dni nie brałam...jakaś skleroza, szybko teraz wzięłam, mam nadzieję ze nie narobiła nic złego
Dziewczęta, a po co bierze się ten akard? Nie śmiejcie się, ale naprawdę nie mam pojęcia
Aha już doczytałam.

Edytowane przez nawojka8583
Czas edycji: 2011-08-05 o 16:05
Stary 2011-08-05, 16:01   #1356
uska000
Zadomowienie

Cytat:
Mnie brzuch nie boli, a co do tych samochodów i motorów to też coś wiem na ten temat, powiedz mężowi, że teraz oprócz wypasionego autka i motoru będzie też musiał wózkiem jeźdźić więc wózek nie może odstawać klasą od pozostałych pojazdów

---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ----------

Dziewczęta, a po co bierze się ten akard? Nie śmiejcie się, ale naprawdę nie mam pojęcia
ja tez nie wiedzialam strone szybciej Kasia tlumaczyla mi
tak szybko pisza ze nawet 2 strony;p
cytuje
"Ja dostałam w zasadzie profilaktycznie bo 2 razy poroniłam, nie jestem w stanie powtórzyć tego co mi lekarka powiedziała ale tu masz link http://fajnamama.pl/aspiryna-w-ciazy/ W tak małej dawce nie zaszkodzi a dużo dobrego może zdziałać Na różnych forach o tym czytałam i sie okazuje że mamuśki z problemami ciążowymi często dostają acard(u mnie w Ie to sie caprin nazywa)."

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png

Edytowane przez uska000
Czas edycji: 2011-08-05 o 16:04
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 16:30   #1357
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ewula83 Pokaż wiadomość
Witam mamusie!!

Ja dzisiaj jade na urlop do Polski do rodzinki,ale sie ciesze!!

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

Musze zaliczyc wieczor panienski i wesele mojej kuzynki.Z dzidziolem sie troche pobawimy,oczywiscie z umiarem.
Ewula udanego urlopu i weselicha, bawcie się dobrze. Ja za dwa tygodnie jadę do rodzinki. Też się bardzo cieszę

---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ----------

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Czesc.
Wczoraj na wizycie ok, sluchalam serduszka , pani doktor wyjasnila mi co z torbiel. Jak sie nie wchlonie to beda ja wycinac po porodzie. Moze jednak to nie nastapi bo nie wyobrazam sobie operacji majac noworodka. No i co do rh- to dostane szczepionke z przeciwcialami w 28tc. W poprzedniej ciazy tez mialam. Zabookowala mi usg za 4 tygodnie i mam powiedziec poloznej o tej szczepionce zeby mi to tez zabookowala na nastepnej wizycie.
Gratuluję udanej wizytynie martw się, może ta torbiel się wchłonie i bedzie po problemie. Trzymam kciuki żeby tak właśnie było.

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
część Mamusie ja już w domku starałam sie was na bieżąco czytać ale ze rodzic emają wolny net ze jedna strona pół godziny otwiera co mnie strasznei wkurzało więc po łebkach leciałam -sory za dużo do nadrabiania , przywiozłam z domu trochę ciuszków które kiedyś - bardzo dawno temu dostałam od cioci do lalki a ze były tak ładne to mamie powiedziałam zeby tego nie wyrzucała ani nie wydawała tylko schowała bo kiedyś się przyda no i proszę ubranka były wyprane i schowane i są w super stanie
kupiłam sobie gazete m jak mama i tam był pokazany super wózek tu niedaleko mnie jest hurtownia wózków i ponoć tam on jest tak było napisane w necie jak spojrzałam na lokalizacje sklepów to ta hurtowni abyła podana więc w którąś sobotę rodzice do mnie przyjadą i się tam przejdziemy bo w końcu dziadek funduje brykę ale musi zobaczyc za co płaci

http://www.bebetto.pl/ oferta i odrazu pierwszy od góry Fabio - cudeńko zawsze mi się taki marzył i tego jak zobaczyłam to się zakochałam dziadkowi i babci też się bardzo spodobał więc jest szansa jak nie będzie zbyt drogi

a tu są ciuszki jakie przywiozłam z domu to te pierwsze a te następne to dostałam od szwagierki jedne spodnei musze przerobić bo mają kokardki na nogawkach więc idą do ucięcia a poranniczek od teściowej
Witaj Monika fajnie, że już jesteś. Odpoczęłaś? Jaki pokaźny zbiór ubranek, ja jeszcze nic nie mam, ale niedługo się zacznie
Stary 2011-08-05, 16:39   #1358
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Cytat:
kasikzaki wszystkiego najlepszego dla Was z okazji rocznicy
Dziękuję wszystkim mamuśkom

Mężuś będzie za pół godzinki...obiadek się robi

Tak się zastanawiałam z tym acardem bo ponad miesiąc nie byłam u swojej ginki i nie byłam pewna co i jak...dzięki za odpowiedź

AgaMili za wizyte. A ten torbiel to może akurat się wchłonie. Ja w zeszłym roku po pierwszym # miałam na prawym jajniku ale sam mi sie wchłonął, oby u Ciebie tez tak było

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Moniczko witaj z powrotem, ubranka super, fajnie tak coś dostać.... Ja jak za tydzień poznam płec(oby) to siostra też mi zacznie ubranka pakować jak chłopak się okaże. Jak dziewczynka to też ale te białe i w neutralnych kolorach
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 16:48   #1359
nawojka8583
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez n1kotynka Pokaż wiadomość
ja używam codziennie kremu Le'Maadr za 100 zł i mi też wychodzą, co prawda płytkie i jakoś mało widoczne ale wychodza ;/
planuje kupić krem z Biotherm na rozstępy bo podobno jest ok, Mustele mam Zosiu za krem na rozstępy i na biust dałam 260 zł i jest do d****. Strasznie ciężko jest go rozsmarować i teraz w lato potem cała się kleisz. Zostawiłam go na chłodniejsze dni, ten Le'Maadr to jest taki krem-żel i jest znacznie przyjemniejszy, to samo Biotherm. Znajoma polecała mi jeszcze Pharmaceris i chyba się po niego wybiorę bo ona nie ma pół rozstępu po ciąży i jeszcze w innym wątku dziewczyny polecały krem Palmers z kokosem, ale nie można go kupić u nas, jedynie przez allegro a cene ma super pewnie też wypróbuje bo taki krem to mi na tydzień - dwa starczy A Palmers kosztuje jakies 20-25 zł więc cena ok
http://allegro.pl/palmers-balsam-na-...726657631.html
tu możesz zobaczyć jest zreszta cała seria jak się okazuje
Ja używam tego palmersa i jest ok. narazie bez rozstępu, ale u mnie w rodzinie mama nie ma po dwóch ciążach nawet jednego i siostra też nic więc sama nie wiem czy to zasługa kremu czy może natury
Stary 2011-08-05, 16:51   #1360
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

czeeeeeeeeeeessc ale szalejecie z tym pisaniem

Zosiu - z mojej wiedzy wynika, ze rower jest zakazany.... i ja bym nie ryzykowała..

Fajnie dostac ubranka... u nas jak będzie dziewusia to tez mnóstwo dostaniemy...a jak chłop to trzzeba będzie samemu kupowac...
ale wczoraj dostalam pierwszy kocyk dla naszego bąbla
A bąbel mnie własnie mi bulgocze w brzuchu

dobrze,ze juz piątek.. w końcu sie wyspie...

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

a i ja nadal na babydreamie i jest ok... oby jak najdłuzej
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 17:06   #1361
nawojka8583
Zadomowienie

Ide Kobietki kilka okien umyć. Rozłożę to na raty na dziś i jutro. Nieeeechce mi sięęęęęę, ale już są bardzo brudne, w dodatku wczoraj to okropne wielkie ptaszysko występujące w niezliczonych ilościach w UK narobiło mi na szybę, właściwie na pół szyby no wiecie co posprzątam też co nieco żeby jutro mieć spokój. Dajcie mi jakiegoś kopa bo się nie zbiorę w sobie
Wiecie Dziewczynki, od kilku tygodni wszędzie gdzie jestem słyszę płaczące dzieciaki i nawet teraz siedząc w domu przy otwartym oknie słyszę płacz i mam ochotę tak wziąć i przytulić żeby przestało. Taka jakaś wyczulona się zrobiłam, ah ten instynkt...

Edytowane przez nawojka8583
Czas edycji: 2011-08-05 o 17:17
Stary 2011-08-05, 17:29   #1362
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:

Wróciłam z pracy Lenia mam, nie chce mi się sprzątać. Jutro rano muszę skoczyć na zakupy i posprzątać, po potem idziemy na chrzciny

Stary 2011-08-05, 17:36   #1363
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Andrzej Lepper popełnił samobójstwo, ale aż tak bardzo się nie dziwie patrząc na ten nasz polski rząd...

U mnie było słonecznie, ale już się zachmurzyło, do tż-ta przyjechały szwaby i nawet dla mnie czasu nie ma, nawet na 5 minut nie wpadł, a jutro mamy ten festyn na wiosce... pewnie bede siedziała sama w domu
Stary 2011-08-05, 18:31   #1364
kasiahexe
Zadomowienie

AgaMilli gartulacje udenej wizyty u mnie tez maja podejzenie jakiegos guzka na jajniku ale to tylko u angielskich leakrzy bo polski mowi ze jest oki
a wiec trzymam kciuki zeby sie wchłona

Cytat:
Ja używam tego palmersa i jest ok. narazie bez rozstępu, ale u mnie w rodzinie mama nie ma po dwóch ciążach nawet jednego i siostra też nic więc sama nie wiem czy to zasługa kremu czy może natury
tez go uzywam i jeszcze na zmiane taki bio oil
http://allegro.pl/bio-oil-rozstepy-b...746539773.html

i ja narzie jest oki chociaz bardziej mnie martwi moj celulit :/

LIVKA jest juz z nami
kasiahexe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 18:32   #1365
Masajka1983
Przyczajenie

Witajcie Dziewczyny!
We wtorek byłam na kolejnej wizycie 14 tydzień: maluszek ma już 7,5 cm Znowu mam bakterie w moczu, do tej pory brałam Femisept Uro, ale nie pomogło i dostałam Monural w dawce jednorazowej - jedną saszetkę. Dalej mam brać witaminki, ale zapomniałam zapytać co z luteiną, a recepty nie dostałam. Myślicie, że to już czas aby ją odstawić? Czytałam z wypowiedzi byłych ciężarówek, że brały ją do 16 tygodnia. Co myślicie?
Masajka1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 18:35   #1366
MMONIKA9
Wtajemniczenie

no właśnie wł onet by sprawdzić poczte a tam na samym środku ze Lepper nie zyje myślałam ż eto jakiś żart ale sobie pomyślałam że chyba z takiego czegoś by sobie nie żartowali, nie lubiłam go nie przepadałam za nim ale szkoda człowieka był starszy tylko o 2 lata od mojej mamy no szok nie chce się uwierzyć tym bardziej że piszą ze popełnił samobojstwo?to tym bardziej nie chce sie wierzyc predzej bym uwierzyła że był na coś chory ehhh jakie to zycie jest kruche

---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:33 ----------

a unas od 30min lejeeeee ja wystawiłam suszarkę z praniem na dwór połozyłam sie bo mnie głowa bolała i od wczoraj dzidziulek źle się ułożył że mnie boli bo blisko gdzieś jelit i mi je gniecie ze muszę dużo na prawym boku leżeć bo tak mi ulgę przynosi no i mi się przysneło i całe szczęście że tż przyuważył z garażu ze pada i przyniósł suszarkę do domu bo już prawie suche było a tak by było na nowo mokrutkie
Stary 2011-08-05, 18:59   #1367
nawojka8583
Zadomowienie

Dobra okna umyte, wszystkie z rozpędu ale cała reszta aż się prosi o porządek i chyba nie mam wyjścia. Jak ja nie lubię sprzątać
Stary 2011-08-05, 19:00   #1368
*Agatek*
Zakorzenienie

Dziewczynki które już rodziły:

Co sądzicie o pampersach huggies?? Czy one są dobre, czy mało przyczepne/twardawe? Słyszałam nie fajne opinie na ich temat i nie wiem czy się skusić, jeśli jest promocja

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 19:01   #1369
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobra okna umyte, wszystkie z rozpędu ale cała reszta aż się prosi o porządek i chyba nie mam wyjścia. Jak ja nie lubię sprzątać
Tylko pamiętaj , ostrożnie !!
Stary 2011-08-05, 19:06   #1370
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość

Co sądzicie o pampersach huggies?? Czy one są dobre, czy mało przyczepne/twardawe? Słyszałam nie fajne opinie na ich temat i nie wiem czy się skusić, jeśli jest promocja
no ja własnie tez nie wiem czy są ok bo tez słyszałam różne opinie..
za to czytałam wiele dobrego o pieluchach rossmanowych-wiele mam na innych forach twierdzi, że są lepsze od Pampersów...
Stary 2011-08-05, 19:06   #1371
uska000
Zadomowienie

Cytat:

ja nie rodzilam;p ale moja kuzynka uzyweala i zachwalala strasznie, ale ze 3 mce temu powiedziala ze tak sie zepsuly albo jakas lewa partia bo kupila w biedronce dzzamo paca i mowi ze koszmar..

ostatnio bardzo sie z koleji dada z biedronki poprawila.. i znajoma sugeruje mi na sam poczatek pampersy pierwsze 3-4mce a potem dada
ale ja jeszcze nie wiem

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 19:13   #1372
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

trzeba niestety eksperymentowac z pieluchami bo niektore potrafią dzidziolka uczulic (ale się mąrdruję jakbym juz jedno dziecko miala )
Stary 2011-08-05, 19:15   #1373
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
trzeba niestety eksperymentowac z pieluchami bo niektore potrafią dzidziolka uczulic (ale się mąrdruję jakbym juz jedno dziecko miala )
No własnie neska Ty nie bądz taka przemądrzała:P Bo jakąś wojnę jeszcze rozpętasz :P
Stary 2011-08-05, 19:18   #1374
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
No własnie neska Ty nie bądz taka przemądrzała:P Bo jakąś wojnę jeszcze rozpętasz :P
dobra, juz cicho siedzę
Stary 2011-08-05, 19:22   #1375
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:

Nie powiedziała Ci przypadkiem, że ona dzidziusia też planowała i że ją zdublowałaś i ubiegłaś specjalnie?? Nie no ja nie rozumiem takich ludziorów. Ale Ty się nie masz co przejmować! Po pierwsze to ona nie jest jeszcze nawet w ciąży, a po drugie to skąd wiadomo, że akurat dziewczynkę będzie dane jej urodzić. Nie denerwuj się i nazwij swoje dzieciątko tak jak Tobie pasuje, a na nią nie zwracaj uwagi, skoro jest taka jaka jest. Boszszsz co za ludziska!!! Zresztą sama napisałaś, że kontakt Wam się urwał, a teraz skoro takie"świństwo jej zrobiłaś", że ślub w tym samym roku i ukradłaś jej imię dla córki to pewnie obrazi się na Ciebie na śmierć i nie będzie chciała już wogóle mieć z Tobą nic wspólnego to co za różnica czy Wasze dzieci będą nosić takie samo imię czy nie?
jak sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy to tez do niej napisalam z nowiną, ze bede mama i ze widzialam fasolke i to jest naprawde najwspanialsze uczucie i z calego serca polecam , zeby se dzieci robili. To mi napisała ze nie, oni jeszcze sie nie nadają na dzieci bo sami jeszcze troche dziecmi są i narazie nie planują. Wiec tymbardziej reakcja mnie zaskoczyła, bo skoro nie planuja nawet to imiona maja wybrane

masakra, ostatnio ciagle duzo przykrosci mnie spotyka, ze strony tych bliskich, to straszne. Tymbardziej teraz kiedy naprawde wiele mi nie trzeba do rozklejenia

Ale nic, po konsultacji z przyjaciolka i mama doszlysmy do wniosku, ze moze ona ma jakies problemy, albo juz sie stresuje zblizajacym slubem a moze po cichu tez planuje dziecko i to wszystko ja przerosło- ze ja mam aona nie i w ten sposob zareagowała. Niby rozumiem, ale z drugiej strony ten 'ton' i sposob w jaki to wyrazila byl nie na miejscu
Bedzie Lena i koniec !

ten krem palmers to ostatnio mialam probke w m jak mama, ale nie uzylam jej jeszcze

ja wykoncze ten babydream to kupie oliwke zwykla dla dzieci, bo mnie ten zapach tego rossmanowego strasznie meczy, a oliwki czesto maja delikatny ładny zapach. Mysle ze jak maja wyjsc to wyjda dziady wstretne

Edytowane przez Haniula
Czas edycji: 2011-08-05 o 19:25
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 19:22   #1376
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
ja nie rodzilam;p ale moja kuzynka uzyweala i zachwalala strasznie, ale ze 3 mce temu powiedziala ze tak sie zepsuly albo jakas lewa partia bo kupila w biedronce dzzamo paca i mowi ze koszmar..

ostatnio bardzo sie z koleji dada z biedronki poprawila.. i znajoma sugeruje mi na sam poczatek pampersy pierwsze 3-4mce a potem dada
ale ja jeszcze nie wiem
O biedronkowych słyszałam, że są twarde, ale się trzymają i moja kumpela używa go co 2-3 przebranie Więc też chciałabym spróbować Może faktycznie huggies'y się skaszaniły? bo 35 zł w promocji za 84 pampersy, fajna cena, ale boję się po prostu, że będę później sobie pluła w brodę
Cytat:
właśnie!!

Neska Ty sobie kobieto uważaj!

Stary 2011-08-05, 19:25   #1377
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

no przeciez siedzę Cicho

Hania rób po swojemu i niczym się nie przejmuj....może na prawdę u niej to stres ale mimo wszystko nie powinna się na Tobie wyżywać...
Stary 2011-08-05, 19:32   #1378
Haniula
Zakorzenienie

odnosnie huggiesow to nawet dzis gdzies czytalam ze sie nie trzymaja dobrze, nie wiem czy te motylki czy co, ale wszystko wylatuje
Ja na poczatek kupie pampers te premium care newborn, a potem bede szukała promocji fajnych. podobno dady są dobre- kolezanka mocno chwali, ale mnie by wkurzaly te rysunki na pupie, bo w kazdym letnim ubranku przeswituje mi sie z kupą kojarzy
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 20:12   #1379
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Andrzej Lepper popełnił samobójstwo, ale aż tak bardzo się nie dziwie patrząc na ten nasz polski rząd...

U mnie było słonecznie, ale już się zachmurzyło, do tż-ta przyjechały szwaby i nawet dla mnie czasu nie ma, nawet na 5 minut nie wpadł, a jutro mamy ten festyn na wiosce... pewnie bede siedziała sama w domu
Po raz kolejny pokazał Ci, kto jest dla niego ważniejszy ....smutne

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
no właśnie wł onet by sprawdzić poczte a tam na samym środku ze Lepper nie zyje myślałam ż eto jakiś żart ale sobie pomyślałam że chyba z takiego czegoś by sobie nie żartowali, nie lubiłam go nie przepadałam za nim ale szkoda człowieka był starszy tylko o 2 lata od mojej mamy no szok nie chce się uwierzyć tym bardziej że piszą ze popełnił samobojstwo?to tym bardziej nie chce sie wierzyc predzej bym uwierzyła że był na coś chory ehhh jakie to zycie jest kruche
No teraz mają inny naczelny temat w telewizji .....

Cytat:

Agatek, Ty się już rozglądasz za pampersami? Nie za wcześnie? Jeszcze będzie milion promocji .....

Stary 2011-08-05, 20:18   #1380
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Agatek, Ty się już rozglądasz za pampersami? Nie za wcześnie? Jeszcze będzie milion promocji .....
Pytam się orientacyjnie, bo będę zamawiać z allegro parę rzeczy a pampersy są tam za 47 zł i z 2 paki bym kupiła "przy okazji"
Rozkładam zakupy na miesiące po prostu, a zamawiać będę za 2-3 tygodnie. Ja nie widzę w tym nic dziwnego

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości