|
|
#2011 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D
Mnie ta piosenka śmieszy, bo przez to, że on śpiewa niewyraźnie, na początku słyszałam "mój nerwosol" zamiast "pójdę boso"
![]() Cytat:
![]() Cytat:
To tak w kontekście tego, że właścicielka zwierzaka obsmarowała jedną lekarkę, że rzekomo nie dopełniła pewnych czynności, źle leczyła pacjenta i takie tam. Lekarka założyła sprawę do sądu. Więc z obsmarowania kogoś mogą wyjść naprawdę nieprzyjemne rzeczy. Ja bym zostawiła to. Należało jej powiedzieć, że makijaż się nie podoba bo to to i to i ewentualnie znajomym powiedzieć, że nie jest profesjonalistką. Cytat:
Ja też ![]() Jejku ale dzisiaj było fajnie w pracy ruch mały, ale taka przyjemna atmosfera była. Byłam przy operacji wyciągania dziecięcej skarpety z jelita psa Doktorzy dzisiaj mieli dobre humory i pociskali takimi żartami, że szok ![]() A potem poszłam do baru na wielkiego naleśnika z twarożkiem i jagodami- był tak duży, że nie zjadłam całego Następnie udałam się do jakiegoś gabinetu ortodontycznego, bo nigdzie nie mogłam kupić wosku do zaklejenia aparatu. W gabinecie była jakaś pani, która powiedziała, że jest dentystką i nie wie ile to kosztuje (ja też nie wiem bo dostawałam wcześniej od orto za darmo, ale mi się skończył) i jej hasło "ale wosk nie może być drogi...ja wiem.... 50zł?". Powiedziałam jej, że zdecydowanie nie (w moim przypadku takie opakowanie wystarczy na kilka dni, poza tym tego jest maleńko) i wytargowałam na 10 zł. Ale to, że nie może być drogi- 50zł mnie rozwaliło Spać mi się chce. Miałam iść na festiwal szant, ale jakaś taka przymulona jestem :/
|
|
#2012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2013 |
|
Zakorzenienie
|
Armagedon to był po katastrofie pod Smolenskiem. teraz byla mala nerwowka, ale juz opanowana. Wczesna pora jest, wiec jest w miare OK juz. Gorzej jest, jak na ostatnia chwile sie o czyms dowiadujemy (albo np. mecz konczy sie na 5 minut przed deadline'em).
---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- w pewnym sensie masz racje, jesli chodzi o dokonania. ale to nie tutaj
|
|
|
|
#2014 |
|
Zakorzenienie
|
Dziś w pracy ciśnienie podnieśli mi kolejny raz. Mam dość tej pracy.
w ramach odstresowania byłam na zakupach. Kupiłam sobie sukienkę na wesele http://www.ravel.krakow.pl/d_sukienki.swf (druga od lewej- tylko w czarnym kolorze). A za chwilę przyjedzie kumpela i sobie poplotkujemy. A potem zrobię ciasteczka na jutrzejszego grilla. ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- ps. jakie dodatki do tej sukienki?
|
|
|
|
#2015 |
|
Zakorzenienie
|
hmmmm
![]() dostałam kwiaty od męża bukiet róż ![]() ![]() I spadamy kupić kamerę
|
#2016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
|
to ja dziewczynki uciekam na teatry uliczne
do jutra zapewne
|
|
#2018 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze, rozpieszcza Cię ten Twój mąż
|
#2019 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2020 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem na ile to jest pocieszające, ale chyba 99% mężczyzn takich jest. A już na pewno tych "naszych" żałośnicowych.
|
#2021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chciałam powiedzieć, że ja na swojego nie narzekam absolutnie Mam niespodzianki, miłe gesty i w ogóle jest cudowny Ale dziś mąż Gwizdaka bije go na głowę co prawda dlatego, że się z moim nie widziałam i zobaczę go dopiero jutro, ale jednak
|
|
|
|
|
#2022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja wiem, że każdy TZ tutaj jest kochany i w ogóle och ach, ale taka prawda- mąż Gwizdaka za bardzo ją rozpieszcza :P a to kolacja, a to kolczyki a to bukiet.... kurcze, fajnie tak, że po ślubie się tak zachowuje a nie tylko po to, żeby zdobyć kobietę. Ma facet wielkiego plusa
|
|
#2023 |
|
Zakorzenienie
|
Uff nadrobiłam Was z tych dwóch tygodni:
Maju - gratuluję mieszkania! Gwizdak - cudna wyprawka ![]() ANioł - gratulacje dla Tż za stałą umowę ![]() Antoś - fajny ten Twój Czarek i brawo za postępy, trzymam kciuki za WasBiska - piękny bukiet i współczuje wizażystki, jakaś niepoważna, a Ty tak cyz siak będziesz piękną PM Claris - współczuje kontaktów z teściami Hawwa - super relacja ślubna i raz jeszcze wszystkiego najlepszego dla Ciebie i MężaCarmi - pięne zdjęcia i z Ciebie niezła laska ![]() Frezi - cudowny i wzruszający teledysk Ilsa - zmiana dietowa ogromna - tylko juz się nie odchudzaj, masz piękne kobiece ciało! i gratuluję studiów ![]() Karola - spóźnione ale szczere najlepsze życzenia urodzinowe , a Twojego Tż zabrałabym na depilację woskiemNaj - Ruczaj ma teraz tragiczny dojazd, ponieważ budują tam linię tramwajową, przejazd 1 przystanku zajmował ostatnio 10-15 min bez względu na porę dnia i dzień tygodnia, wiem bo jestem tam codziennie - mam zajęcia na kampusie (koło kauflanda), a gdzie ma zajęcia twoja siostra? jaki kierunek/wydział. DOjazd do centrum normalnie koło 20-25 min Frezi - kawa aktualna? kasiu - yorki są fajne, w większości bardzo wesołe, przyjazne i pieszczochy wielkie, tylko od poczatku nie pozwalajcie jej/mu szczekać bo bardzo to lubią :Pstygmatku - ja nie traktuje swojego psa jak upośledzonego, nie ubieram go, wychodzi w deszczu, śniegu, pies jak pies ![]() Capri - jestem z Ciebie dumna i z Twoich wypieków Gwizdak - Twój mąż jest niesamowity A poza tym ide na kolejne studia jak pogodzę plany
|
|
|
|
#2024 | |
|
Zakorzenienie
|
A mój mi ostatnio powiedział (jak mu mówiłam o mdłościach moich), że każdego tygodnia ciąży dostanę jakiś prezent i że każda kobieta tak powinna mieć. może mąż Gwizdaka wychodzi z tego samego założenia?
![]() Przez ten anglojęzyczny wątek w klubie zaczęłam się zastanawiać nad czymś - często piszecie, że jesteście lepsze w mówieniu. ja rozumiem osoby, które mieszkają/mieszkały za granicą, osoby, które w pracy posługują się angielskim, ale serio - nie znam nikogo, kto (oczywiście nie uczęszczając na dodatkowe zajęcia z angola), mając angielski tylko w szkole, czuje się pewnie, mówiąc. Przynajmniej w mojej okolicy w szkołach w zasadzie się nie mówi po angielsku, głownie są słowka, gramatyka, czytanie czy słuchanie - ale konwersacja bardzo, bardzo rzadko. I teraz jestem w szoku, bo ja się czuję jak odosobniony tłumok, a myślałam, że jest nas więcej ![]() Piszę to tutaj, bo po angielsku bym to pociła 20 minut ;P ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Cytat:
oby się ta budowa w miarę szybko skonczyla a jak nie skonczy sie szybko, to poszuka innego lokum pewnie. nie wiem, gdzie bedzie miec zajecia. a zaczyna studia na amerykanistyce.
|
|
|
|
|
#2025 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to będzie mogła dojeżdzać tramwajem i autobusem i kawałek przejdzie
|
|
|
|
|
#2026 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
We dwie będzie nam raźniej
|
|
#2027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym jesteś mistrzynią nadrabiania! przy okazji zaraz wrzucę to mieszkanie do klubu (niektóre zdjęcia sa bokiem, nie wiem czemu ;P)
|
|
|
|
|
#2028 |
|
Zakorzenienie
|
zgadnijcie kto ma internet, pije moijto , siedzi przed kompem i czyj narzut robi lasagne na jutrzejsz imprezke
takkkkkkkkkkkk to ja, nareszcie ogranelam wszystko w niedziele wrzuce foty
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak tylko napisałam, bo Gwizdak praktycznie co wchodzi na wątek, to pisze o cudowności małżnka ![]() Przyjmuję propozycję - będziemy najlepszymi tłumokami Kawa, walnij sobie moje zdrowie
|
|
|
|
|
#2030 |
|
Zakorzenienie
|
Naj ja miałam w liceum rewelacyjną nauczycielkę, która kazała nam mówić, mówić i jeszcze raz mówić, a na studiach zajęcia polegały tylko i wyłącznie na rozmowach, oglądaniu dr House'a po angielsku i komentowaniu go w tymże języku więc nie cierpiałam raczej na brak mówienia, a co za tym idzie- nie mam oporów jeśli muszę/ mam możliwość porozmawiać z kimś w obcym języku.
Btw. od jutra będzie mieszkał ze mną anglojęzyczny Hiszpan szkoda, że za 4 dni wyjeżdżam, bo bym podszlifowała język i może załapała trochę hiszpańskiego
|
#2031 | |||
|
Zakorzenienie
|
no, trochę rozpieszcza
![]() Cytat:
![]() [QUOTE=najfajniejsza;28578 311]że egoiści, buce i patologia czy że tacy Cytat:
![]() Cytat:
![]() No fakt, przynosi mi kwiaty, prezenty, poza tym masuje plecy, nie śpi ze mną po nocach, pomaga wstać, wiąże buty, pomaga wysiąść z samochodu, załatwia lekarza dla Mrówki i robi milion innych rzeczy. Opiekuje się mną po prostu. A że ostatnio mam gorszy czas i on to widzi, bo gorzej się czuję, to chyba po prostu chce mi ten czas umilić Trudno z nim nie być szczęśliwą by było ![]() Smerf, za nadrabianie
|
|
#2032 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ciekawe jaki będzie jak się Mrówa urodzi, mam nadzieję że da znać Kawie żebyśmy wiedziały czemu Cię nie ma
|
||
|
|
|
#2033 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jesteście super parą, więc nie wiedzę innej opcji ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() carmelova???? nie wierzę, żeby taka kuchareczka kogokolwiek głodziła ![]() ![]() miło.... mój 2 dni temu przegrał zakład i miał mi do końca miesiąca kupować po jednym kwiatku... ale na razie nie kupił żadnego... ![]() Cytat:
![]() będziemy się jeszcze dokładnie zgadywać z carmelką... wstępnie myślimy o niedzieli godz. 17:00 za ambicje ![]() Cytat:
![]() ![]() ale Ci fajnie!!!!!oboje z TŻ wczoraj się czymś zatruliśmy... wstaliśmy dzisiaj o 17:00, w między czasie wstawaliśmy od rana co jakiś czas żeby oczyścić żołądek ![]() właściwie do teraz nadal czuję się nie za dobrze.... okropne uczucie
|
||||||
|
|
|
#2034 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2035 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle mój ślubny image legł w gruzach. Zmierzyłam dziś w sklepie woalkę a mój tż zaczął się śmiać, że wyglądam "za tą siatką jak szermierz w masce" No ale kupiłam różowy kapelutek z dużym rondem na wakacje za całe 29 zł Innych kolorów niestety nie było
|
|
|
|
|
#2036 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jak Mrówa się urodzi, to będzie tak samo, tylko 2x więcej osób do obdarowywania ![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Cytat:
|
|
#2037 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha ok
|
#2038 |
|
Zakorzenienie
|
Pamietacie moj dylemat naszyjnikowy na panienski kolezanki? Nie kupilam tego z ebaya, nie zdazylam na aukcje
Ale za to kupilam dzis ten
|
#2039 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie jakie chamstwo...
licytowałam jedną rzecz na all i było poniżej minuty a moja oferta była najwyższa i nie wiem jakim cudem ktoś mnie przebił w ostatniej sekundzie normalnie się wściekłam. i uważam że to niemożliwe żeby ktoś tak szybko zalicytował jak było kilka sekund do końca.. ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- simply śliczny!
|
|
|
|
#2040 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kategorię zmieniamy z mężów na drugie połówki
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:28.

i akurat stanął na drodze kayah'i
(o w pytę, jak to napisać?

13.03.2008

, a Twojego Tż zabrałabym na depilację woskiem

normalnie się wściekłam. i uważam że to niemożliwe żeby ktoś tak szybko zalicytował jak było kilka sekund do końca..