Wszystko o Avonie - cz. 22 - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-05, 15:20   #3841
wera2604
Zadomowienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 22

Cytat:
Napisane przez punk666girl Pokaż wiadomość
Trochę za ramiona, ale są bardzo gęste, stąd też jedna ledwo starczała. Z tego co widziałam na katalogowym, to farby jest tylko o 8ml więcej niż w innych, więc chyba się zaopatrzę w 2. Najwyżej zostanie na później. W każdym bądź razie dziękuję za odpowiedź
lepiej 2 zeby pozniej nie braklodobry wybor

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ----------

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Kurcze, czemu oni cały czas wprowadzają stare zapachy, tylko pod nowymi nazwami? Summer Breeze też już przecież był
dla mnie summer breze to typowy Tropics!tlkyo sie zawidodlam jak kupialm bo teraz mam dwa(tropics i summer dwie nazwy ten sam zapach) a myslalam ze bedzie inny

---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość

wg mnie dużo tej farby ale wszystko zależy jakie masz włosy, na takie do pasa to raczej nie starczy

to jest taki płyn uprzedzałam, że przez pierwsze 2-3 dni wywalają pryszcze spod skóry, zresztą nie tylko ja o tym pisałam ja juz swoją prawie kończę i jestem zadowolona z efektów
niestety potwierdzam

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

Cytat:
Napisane przez ewula91 Pokaż wiadomość
już samo opakowanie mi to sugerowało

no właśnie..teraz nie wiem czy Oasis czy Tropics bo nie pamietam ktory z nich mialam :p

mi tez ale nie znalam zapachu teraz nam i juz wiem
mi Tropics
Stary 2011-08-05, 15:20   #3842
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zochawks Pokaż wiadomość
Matko boska wosk boli mniej ja od lat uzywam depilatora. Do każdego bolu mozna sie przyzwyczaić. Trzeba znaleść miejsce na nodze gdzie mamy najmniej zakonczeń nerwowych ( ja mam koło kolan) od nich zaczynam depilację (nigdy rano) jedną ręką trzymam depilator a drugą napinam skórę na nodze i lecę z koksem. Nie wyobrażam sobie innej metody depilacji nóg. Maszynka to przekleństwo a wosk to katusze. Depilator jest tańszy i dokładniejszy.
I mi się wtedy dosłownie wszystkie włoski wrastają(i żadne peelingi itp nic nie dają) i jest jedna wielka tragedia. No i wszystkiego wcale nie usuwa depilator a by to zrobił trzeba się bardzo namęczyć. No i mi bardzo szybko odrastają dlatego wybieram maszynkę.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 15:27   #3843
malgosia27
BAN stały

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;28571971]a może zamawiałaś 2 sztuki i na rozliczeniu jest -2 a naprawde rozliczyli 1.[/QUOTE]

zamawiałam dwie ,ale oddawałam jedną i rozliczone też są dwie

Edytowane przez malgosia27
Czas edycji: 2011-08-05 o 16:00
malgosia27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 15:28   #3844
wera2604
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasiunia91tcz Pokaż wiadomość
Witam , chciałabym zapytać o męską wodę MY VIBE . Czy któraś z Was już ją kupiła i wie cos na jej temat? czy jest trwała i czy ładnie pachnie? czy nadaje sie dla młodego chłopaka? chciałabym ją kupić na prezent. Pomoże ktos ?
pododna jest do True force, zapach sliczny, mysle ze uniwersalana chociaz bardziej dla mezczyzny niz chlopaczka, jak juz cos to z temperamentem ale jesli chodzi o zapach to zawsze jest to kwestia gustu
trwalosc jak wszystkie wody toaletowe srednie
Stary 2011-08-05, 16:28   #3845
monia1707
Raczkowanie

Cytat:
a kazali Ci zapłacić za ten krem teraz? Ja sobie tamten balsam jako prezent przeprosinowy zostawię :p Zapytałam tylko czy dołączą do następnego zamówienia czy uaktualnią fakturę. Bo w 11 już nie będę zamawiać. Czekam na odpowiedź narazie

u mnie to pierwsza taka sytuacja

Ja już kiedyś bawiłam się z nimi w brakujące katalogi (7 zamiast 10) oraz ostatnio miałam na fakturze 30 minikatalogów a nie dostałam ani jednego. Mieli dosłać pocztą, ale jakoś zapomnieli. Cóż były niefajne więc dałam spokój. Ten krem mam na fakturze więc wychodzi na to że muszę za niego zapłacić. O tym nic nie wspomnieli. Dostałam taką odp: "W odpowiedzi na Pani reklamację informujemy, że została ona pozytywnie rozpatrzona. Brakujący produkt zostanie dołączony bezpłatnie do następnego zamówienia. Przepraszamy za niedogodności."
monia1707 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 17:07   #3846
cheneelle
Zakorzenienie

Dziewczyny którą odżywkę byście poleciły osobie, której pazokcie są kruche? Bo myslałam, żeby polecic ten mineralny utwardzacz, ale nie wiem czy jest coś jeszcze.
Stary 2011-08-05, 17:13   #3847
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wera2604 Pokaż wiadomość
dla mnie summer breze to typowy Tropics!tlkyo sie zawidodlam jak kupialm bo teraz mam dwa(tropics i summer dwie nazwy ten sam zapach) a myslalam ze bedzie inny
Ja czuję różnicę między nimi.
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 17:22   #3848
monia1707
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
Dziewczyny którą odżywkę byście poleciły osobie, której pazokcie są kruche? Bo myslałam, żeby polecic ten mineralny utwardzacz, ale nie wiem czy jest coś jeszcze.
ja miałam bardzo słabe paznokcie: kruche i rozdwajające się i pomogła mi odżywka strong results. Tylko niektórzy wolą żeby paznokcie po odżywce były pomalowane, a ta wchłania się i nic nie widać. Ja nią malowałam bardzo dużo- kilka razy dziennie nawet ale szybciutko wysycha i nie ma problemu. A najważniejsze że są efekty. Miałam odżywkę złotą Sa..y Ha..en, którą mi polecano, ale może się przy tej schować.
mówię o tej z kat 12. str 34 nr 4

Edytowane przez monia1707
Czas edycji: 2011-08-05 o 17:24
Stary 2011-08-05, 17:24   #3849
Agnieszka987
Zakorzenienie

Cytat:
Ja uzywałam kiedyś strong results(nie wiem czy jest jeszcze w katalogu bo odżywek teraz już nie potrzebuję) nie zasycha jak lakier tylko wchłania się w płytkę i rzeczywiście wzmacnia

Jak poprzedniczka Też "malowałam" kilka razy- zresztą tak było napisane na opakowaniu. Bardzo łądnie pachnie- i tu nie wiem czy dobrze kojarzę... takimi migdałami, marcepanem?

Edytowane przez Agnieszka987
Czas edycji: 2011-08-05 o 17:26
Agnieszka987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 17:31   #3850
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
Bezbarwny lakier do paznokci łamliwych i rozdwajających się

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 17:41   #3851
monia1707
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Agnieszka987 Pokaż wiadomość
Ja uzywałam kiedyś strong results(nie wiem czy jest jeszcze w katalogu bo odżywek teraz już nie potrzebuję) nie zasycha jak lakier tylko wchłania się w płytkę i rzeczywiście wzmacnia

Jak poprzedniczka Też "malowałam" kilka razy- zresztą tak było napisane na opakowaniu. Bardzo łądnie pachnie- i tu nie wiem czy dobrze kojarzę... takimi migdałami, marcepanem?
Słaba jestem w rozpoznawaniu zapachów, ale rzeczywiście pachnie przyjemnie, tak że chce się maziać
Natomiast nie lubię bardzo tego lakieru do paznokci rozdwajających się bo nie sprawdza się jako samodzielny lakier tylko obłazi jeszcze tego samego dnia po pomalowaniu. Dziewczyny pisały tutaj że malują potem lakierem kolorowym i dłużej się trzyma cały lakier na paznokciach. Mam teraz też ten utwardzacz mineralny, on nie obłazi z pazurków, ale za krótko go używam żeby powiedzieć czy działa
Stary 2011-08-05, 17:45   #3852
ewula91
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez monia1707 Pokaż wiadomość
Ja już kiedyś bawiłam się z nimi w brakujące katalogi (7 zamiast 10) oraz ostatnio miałam na fakturze 30 minikatalogów a nie dostałam ani jednego. Mieli dosłać pocztą, ale jakoś zapomnieli. Cóż były niefajne więc dałam spokój. Ten krem mam na fakturze więc wychodzi na to że muszę za niego zapłacić. O tym nic nie wspomnieli. Dostałam taką odp: "W odpowiedzi na Pani reklamację informujemy, że została ona pozytywnie rozpatrzona. Brakujący produkt zostanie dołączony bezpłatnie do następnego zamówienia. Przepraszamy za niedogodności."
a mi odpisali coś takiego:
Szanowna Konsultantko,

Niezmiernie nam przykro z powodu braku produktu jaki wystąpił w Pani przesyłce. Mamy nadzieję, że podobne nieprawidłowości nie będą się powtarzać.

Informujemy, iż firma dokona korekty salda o wartość brakującego kremu ( jest to produkt z oferty do wyczerpania zapasów), która automatycznie zostanie odliczona od kolejnej faktury, która powstanie po korekcie.

miałam zielone światło! i nici z tego kremu a na nim mi najbardziej zależało. W sumie dobrze, że odliczą od następnej bo w tej by mi pewnie musieli opust zmienić :p
a jeśli nie odliczą to będę się upominać aż do skutku
Stary 2011-08-05, 17:52   #3853
monia1707
Raczkowanie

Cytat:
a mi odpisali coś takiego:
Szanowna Konsultantko,

Niezmiernie nam przykro z powodu braku produktu jaki wystąpił w Pani przesyłce. Mamy nadzieję, że podobne nieprawidłowości nie będą się powtarzać.

Informujemy, iż firma dokona korekty salda o wartość brakującego kremu ( jest to produkt z oferty do wyczerpania zapasów), która automatycznie zostanie odliczona od kolejnej faktury, która powstanie po korekcie.

miałam zielone światło! i nici z tego kremu a na nim mi najbardziej zależało. W sumie dobrze, że odliczą od następnej bo w tej by mi pewnie musieli opust zmienić :p
a jeśli nie odliczą to będę się upominać aż do skutku
Ja im pisałam żeby albo mi zrobili korektę faktury albo dołączyli krem do następnego zamówienia i że bardziej mi na kremie zależy. Mam nadzieję, że będę go miała w następnej paczce- już z 12 kat, bo dla jednego kremu nie będę robiła zamówienia, tym bardziej że to ich błąd.
Stary 2011-08-05, 17:56   #3854
Agnieszka987
Zakorzenienie

Cytat:
Słaba jestem w rozpoznawaniu zapachów, ale rzeczywiście pachnie przyjemnie, tak że chce się maziać
Natomiast nie lubię bardzo tego lakieru do paznokci rozdwajających się bo nie sprawdza się jako samodzielny lakier tylko obłazi jeszcze tego samego dnia po pomalowaniu. Dziewczyny pisały tutaj że malują potem lakierem kolorowym i dłużej się trzyma cały lakier na paznokciach. Mam teraz też ten utwardzacz mineralny, on nie obłazi z pazurków, ale za krótko go używam żeby powiedzieć czy działa
Ja tego lakieru z avonu nie stosowałam, ale wolę jednak te odzywki które się wchłaniają, bo ten sposób dba o moją psychikę Czuje się jak bym wcierała lekarstwo, a przy lakierach wydaje mi się ze to nic nie daje. A miałam naprawdę łamliwe paznokcie, łamały mi się nawet w połowie, aż do krwi, albo od końcówek schodziły wierzchnie warstwy, tak że mogłam je sciągać
Stary 2011-08-05, 18:02   #3855
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
ja miałam bardzo słabe paznokcie: kruche i rozdwajające się i pomogła mi odżywka strong results. Tylko niektórzy wolą żeby paznokcie po odżywce były pomalowane, a ta wchłania się i nic nie widać. Ja nią malowałam bardzo dużo- kilka razy dziennie nawet ale szybciutko wysycha i nie ma problemu. A najważniejsze że są efekty. Miałam odżywkę złotą Sa..y Ha..en, którą mi polecano, ale może się przy tej schować.
Cytat:

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Bezbarwny lakier do paznokci łamliwych i rozdwajających się
Dziękuję
Niestety produkty, które poleciłyście, nieskutkują w walce z kruchymi paznokciami
Stary 2011-08-05, 18:03   #3856
cleo80
Zadomowienie

Kurcze wkurzyłam się , bo krem na celulit przyszedł uszkodzony (zakrętka połamana). Nie chce mi się biegać na pocztę , żeby go odsyłać. Wstyd też klientce taki dać , zostawię dla siebie a jej zamówię nowy.

Muszę Wam powiedzieć , że jestem mega zachwycona białą kredką CT. Ma świetny , intensywny kolor. Używam jej również jako bazy pod cienie
cleo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 18:07   #3857
ewula91
Rozeznanie

Cytat:
Ja im pisałam żeby albo mi zrobili korektę faktury albo dołączyli krem do następnego zamówienia i że bardziej mi na kremie zależy. Mam nadzieję, że będę go miała w następnej paczce- już z 12 kat, bo dla jednego kremu nie będę robiła zamówienia, tym bardziej że to ich błąd.
a widzisz tego nie napisałam, że mi bardziej na kremie zależy. tylko też podałam takie dwie opcje, no ale sami sobie wybrali gorsza bo przecież będą mieli te 19,90 mniej w swojej kasie (bo z katalogu kremu nie kupię). Więc poczekam na następne netto czy coś ;]
Stary 2011-08-05, 18:08   #3858
Agnieszka987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cleo80 Pokaż wiadomość
Kurcze wkurzyłam się , bo krem na celulit przyszedł uszkodzony (zakrętka połamana). Nie chce mi się biegać na pocztę , żeby go odsyłać. Wstyd też klientce taki dać , zostawię dla siebie a jej zamówię nowy.

Muszę Wam powiedzieć , że jestem mega zachwycona białą kredką CT. Ma świetny , intensywny kolor. Używam jej również jako bazy pod cienie
Mówisz o tej srebrnej silver&black podwójnej? Czy jest jakas biała nowa?
I mam pytanko odnośnie tego pierścionka którego wstawiłąś fotkę, czy schodzi z niego to srebro? Znaczy czy jest to takie srebro "pomalowane farbą" które może odejść płatami jak w złotych? Bo już niestety wiele razy się naciełam na pierścionki avonu...
Stary 2011-08-05, 18:12   #3859
cleo80
Zadomowienie

Cytat:
Mówisz o tej srebrnej silver&black podwójnej? Czy jest jakas biała nowa?
I mam pytanko odnośnie tego pierścionka którego wstawiłąś fotkę, czy schodzi z niego to srebro? Znaczy czy jest to takie srebro "pomalowane farbą" które może odejść płatami jak w złotych? Bo już niestety wiele razy się naciełam na pierścionki avonu...
Chodzi o tą pojedynczą białą , zwykłą kredkę Jest w katalogu tak długo a ja dopiero teraz ją odkryłam.
Co do pierścionka to zamówiłam go dla koleżanki i tylko cyknęłam fotki, ale druga moja koleżanka ma już ten pierścionek bardzo długo i jest wciąż nim zachwycona.
Stary 2011-08-05, 18:14   #3860
Agnieszka987
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję
Niestety produkty, które poleciłyście, nieskutkują w walce z kruchymi paznokciami
To może witaminki i polecane tu (chyba przez sarunieczkę?) galaretki?

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

Cytat:
Chodzi o tą pojedynczą białą , zwykłą kredkę Jest w katalogu tak długo a ja dopiero teraz ją odkryłam.
Co do pierścionka to zamówiłam go dla koleżanki i tylko cyknęłam fotki, ale druga moja koleżanka ma już ten pierścionek bardzo długo i jest wciąż nim zachwycona.
On jest przepiękny A białej kredki też nie dojrzałam
Stary 2011-08-05, 18:18   #3861
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki, ale ta osoba łyka witaminki i inne rzeczy, bo ma już że tak powiem swoje lata (70). Zamowię jej ten utwardzacz i zobaczymy
Stary 2011-08-05, 18:19   #3862
cleo80
Zadomowienie

Wiecie co tak sobie pomyślałam, żeby kupić dwie takie białe kredki i je przetopić do jakiegoś słoiczka. W ten sposób miałabym super bazę pod cienie do nakładania paluchem lub pędzlem
Stary 2011-08-05, 18:24   #3863
Agnieszka987
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki, ale ta osoba łyka witaminki i inne rzeczy, bo ma już że tak powiem swoje lata (70). Zamowię jej ten utwardzacz i zobaczymy
aha

Cytat:
Wiecie co tak sobie pomyślałam, żeby kupić dwie takie białe kredki i je przetopić do jakiegoś słoiczka. W ten sposób miałabym super bazę pod cienie do nakładania paluchem lub pędzlem
Jak chcesz przetopić te kredki?
Stary 2011-08-05, 18:26   #3864
cleo80
Zadomowienie

Cytat:
aha

Jak chcesz przetopić te kredki?
Jeszcze nie wiem, ale wiem , że dziewczyny robiły coś takiego z kredkami NYX , więc poszperam i sie dowiem
Stary 2011-08-05, 18:28   #3865
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

On jest przepiękny A białej kredki też nie dojrzałam
Galaretki?

A o tę kredkę pytałam kilka dni temu Bo siostra chciała jakąś białą. Zamówię teraz i zobaczę

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 18:34   #3866
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
po mineralnym utwardzaczu mi rozdwajają się paznokcie np., natomiast u mnie dobre efekty ta strong results kiedyś też dawała i ta przyspieszająca wzrost też, te w formie lakieru u mnie się kompletnie nie sprawdzają, nie licząc tej z 24-karatowym złotem
a i pytałam cię wczoraj i pewnie przegapiłaś o ten szal python czemu tandetny, czy materiał czy tylko nitka srebrna i o róż czy ten 24-k jest taki błyszczący jak latarnia czy ten drugi nowy

Edytowane przez Aalicia24
Czas edycji: 2011-08-05 o 18:35
Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 18:46   #3867
Agnieszka987
Zakorzenienie

[QUOTE=keine_angst;2857612 2]Galaretki?

Jedzenie ich wzmacnia paznokcie
Stary 2011-08-05, 19:30   #3868
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aalicia24 Pokaż wiadomość
po mineralnym utwardzaczu mi rozdwajają się paznokcie np., natomiast u mnie dobre efekty ta strong results kiedyś też dawała i ta przyspieszająca wzrost też, te w formie lakieru u mnie się kompletnie nie sprawdzają, nie licząc tej z 24-karatowym złotem
a i pytałam cię wczoraj i pewnie przegapiłaś o ten szal python czemu tandetny, czy materiał czy tylko nitka srebrna i o róż czy ten 24-k jest taki błyszczący jak latarnia czy ten drugi nowy
Wydaje mi się, że wczoraj odpowiadałam tyle
Szaliczek materiał ma całkiem fajny i przyjemny w dotyku, jednak tak mniej więcej co 5 cm może ciut więcej ma wszyte takie srebrne nitki, grubości kilku milimetrów, które w dotyku wydają się być jak sreberka z opakowań czekolady.
Co do różu to jest to ten, który jest podzielony na równe dwie części. Chyba 24K. Sam rozświetlacz ma mnóstwo drobinek takie w końcu jesgo zadanie. Natomiast część różowa jest również wyposażona w te drobinki i sama w sobie się mocno swieci, w związku z tym, jak połaczysz obydwa to świecisz się jak latarnia. Oczywiście to moje subiektywne zdanie na temat obu produktów.

Coś wymyślę z tymi odżywkami dla Babuni. Jak nie Avon to trudno

Edytowane przez cheneelle
Czas edycji: 2011-08-05 o 19:32
cheneelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 20:12   #3869
selulita
Raczkowanie

Cytat:
popieram! bardzo fajna odzywka, paznokcie szybko twardnieja po niej. i ten zapach... mmmm anyżkowy
selulita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-05, 20:55   #3870
cheneelle
Zakorzenienie

Skoro tak polecacie tą Strong Results to wezmę ja dla Babuni. A co myslicie o tej perłowej kuracji?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości