|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2
Z ilustracjami
Jak ma radochę to tak się uśmiecha, że widać całe uzębienie W ogóle lubię jego zęby![]() I jeszcze zobrazowałabym jak robi uniki jak powie coś, co powinien przemilczeć ![]() ---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Inaczej zwątpiłabym w Waszą inteligencję
|
|
|
|
#4352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli coś przekręciłam to sorki
|
|
|
|
|
#4353 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski, ale dziś szok przeżyłam...mój małż zauważył, że u fryzjera byłam...
Pewnie nie pamiętacie, więc przypomnę że byłam z 1-2 tygodnie temu i mi babka tak wycieniowała, że mi wszystko sterczało na różne strony. Szłam dziś na zakupy patrze, a tu fryzjer obok sklepu i myślę sobie "jak nie wejdę jak wejdę"...poszalałam przed zapuszczaniem...jeszcze nigdy nie miałam tak krótkich włosów...mam mocno wystrzyżonego z tyłu boba i jestem mega-szczęśliwa...
|
|
|
|
#4354 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4355 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pokaż fotę
|
|
|
|
|
#4357 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro mu powiem![]() Za każdym razem pyta się czy się Wam pochwalę co dzisiaj robiliśmy Psujesz mi całą zabawę ![]() Cytat:
![]() A w załączniku: Mój Ci On ![]() Jutro usunę, żebym wpierdziel od niego nie dostała jak się wygadam
|
||
|
|
|
#4358 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś z jakiegoś pokazu miał takie za✂✂✂iste zdjęcie, że byłabym w stanie wykleić nim ścianę i teraz nie potrafię go znaleźć na ich stronie |
|
|
|
|
#4360 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4362 |
|
Zakorzenienie
|
Miałyście rację, że faceci kolorów nie rozróżniaja....miałam posmarowane stopy, więc wołam do męża:
Ja: Przynieś mi lakier do paznokci On: Jaki? Ja: Koralowy. On: A jaki to jest koralowy:czerwony czy pomarańczowy? Ja: Taki pośredni. Idzie, przynosi lakier... Ja: Przecież to jest łososiowy lakier. On: Co...? Przecież nie ma takiego koloru jak łososiowy... Opisałam mu buteleczkę...przyniósł od razu właściwy
|
|
|
|
#4363 |
|
Zakorzenienie
|
Sio! Masz swojego! ![]() Nie widać tatuaży, ale nie ma żadnego zdjęcia, na których byłyby pokazane Teraz jak jest na praktykach, to ma chyba 3 babki w okolicach 30-stki, które co jakiś czas proszą, żeby podciągnął rękaw i oglądają sobie demona Dobrze, że nie wiedzą, że ma jeszcze na plecach, bo musiałabym je ustawić do pionu
|
|
|
|
#4364 | |
|
Zakorzenienie
|
Acha...fryzjerka się mnie pytała jaką farbą robiłam włosy, więc pytam czy chodzi jej o te czarne czy czerwone, a ona:"Wie Pani co...pierwsze widzę takie coś i super to wygląda, ale wie Pani jak urosną odrosty...(zmieszana)" Ja: "Wiem wiem wyszłaby tęcza
Mam zamiar dziś zafarbować" Niestety nie zafarbowałam bo mała mi dopiero zasnęła i padam...---------- Dopisano o 23:52 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4365 | |
|
Zakorzenienie
|
bo się chyba jakoś nie chwaliłam
Cytat:
![]() a ja bym dodała: jaki twardy Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-08-05 o 22:54 |
|
|
|
|
#4366 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój też nadużywa słowa "myślałem, że..." i to zawsze jak coś zepsuje na co czasem bezczelnie zła odpyskuję: "to nie myśl, zostaw to mi" ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ---------- LASKI?? ŚPICIE?? czy się upiłyście tym martini od musso?? |
|
|
|
|
#4368 |
|
Zakorzenienie
|
czas na mnie
umówiłam się ze swoją klientką/zleceniodawczynią:rolleye s: ona się mnie pyta o której wstaje, a ja do niech niech mi powie o której jej pasuje, bo ja wstaje najwcześniej o 9 czasami w sobotę przyjeżdza o 6 bo później jedzie na ptaka i jej nie pasuje![]() ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- o tym samym pomyślałam
|
|
|
|
#4369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4371 |
|
Zakorzenienie
|
zapomniałam wam powiedzieć, że od tygodnia truję tżowi, że chcę kupić laptopa, tzn. takiego małego netbooka, a on ciągle po co ci
a po to, że wieczorem jak dziecko uśnie to się kłócimy o kompa, bo on chce grać i wogóle ten stacjonarny strasznie wyje i dużo prądu ciągnie, bo ma zasilacz 600 wat chyba bo słabsze ciągle się paliły jak grał a ja chcę taki do torebki
|
|
|
|
#4372 | |
|
szeryfcio
|
No właśnie nie wiem, czy uda się coś z tym smakiem zrobić
![]() Cytat:
na ptaka co to za skrót myślowy?
|
|
#4373 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4374 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- Aaaaaa no tak, coś słyszałam .---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:16 ---------- Cytat:
|
|
#4375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będziemy z łożka pisały ![]() dobranoc, ja też zmykam , od 6tej rano znowu borowanie .. nie wyśpię się |
|
|
|
|
#4376 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z kawą?? kto jeszcze wstał?? lece zrobić kawę dla Pana Remontowego, bo u mnie wszyscy jeszcze śpią poza tym
---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- musso, kawa dla Ciebie - jak już wrócisz z biznesów
|
|
|
|
#4377 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry!
Myślałam, że będę musiała nadrabiać, ale tylko post Dokii jest. Zawiodłam się na Was ![]() Karinkę dziś powinni wypuścić ze szpitala Troszkę im zeszło z postawieniem diagnozy
|
|
|
|
#4378 | ||
|
Zakorzenienie
|
dobry
![]() zaraz idę drugą kawę robić Cytat:
i dla męża i dla pana remontowego ![]() Cytat:
ja cały czas z takiego do Was piszę poza pracą oczywiście ![]() zapłaciłam za mojego niecałego tysiaka (dokładnie 31 grudnia 2010r. hehehehe ale akurat nagrody roczne w pracy przelali ) i w domu się w nim praktycznie nie rozstaję mam dokładnie taki http://www.euro.com.pl/laptopy-i-net...01pl-w7s.bhtml jak widać już sporo tańszy ... ![]() nie zależało mi na super parametrach, dyskach itp., bo ani na nim grać nie mam zamiaru, ani żadnych innych dziwnych rzeczy po prostu do siedzenia w necie - sprawdza się super od kiedy go mam to dużego kompa odpalam, to tylko po to, zeby zdjęcia wrzucić na dysk albo czasami młodemu bajkę włączyć
|
|
#4379 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4380 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Zaraz zrobię śniadanko i drugą kawkę...byłam na wizażu ok.3-4 ale nie chciało mi się samej do siebie pisać Moja córcia wstała po 3, więc spałam tylko 3 godzinki, ale daje radę. Ja używam mojego kochanego dużego laptopa, ale ostatnio mąż też za niecały tysiąc kupił taki mały komp/notebook/netbook....nie wiem jak to się nazywa. Niestety mam tylko net stacjonarny, więc zanim zacznę go używać minie jakiś czas...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.

Jak ma radochę to tak się uśmiecha, że widać całe uzębienie
W ogóle lubię jego zęby

Pewnie nie pamiętacie, więc przypomnę że byłam z 1-2 tygodnie temu i mi babka tak wycieniowała, że mi wszystko sterczało na różne strony. Szłam dziś na zakupy patrze, a tu fryzjer obok sklepu i myślę sobie "jak nie wejdę jak wejdę"...poszalałam przed zapuszczaniem...jeszcze nigdy nie miałam tak krótkich włosów...mam mocno wystrzyżonego z tyłu boba i jestem mega-szczęśliwa...
Będzie lanie!

na ptaka