Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2 - Strona 148 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-06, 14:52   #4411
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi
Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość

jamapi
- to ja poproszę o zdjęcie w wolnej chwili, bo kocham wszystko, co ma 4 łapy
Cytat:
Napisane przez wrrxd Pokaż wiadomość
pokazywała go, jak jej bąbel jadł pomidorówkę, a psiak się przyglądał
dokładnie

ale wrzucę jeszcze raz moją psiakość
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1000746.jpg (65,8 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010375.jpg (31,1 KB, 47 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P1010386.jpg (49,7 KB, 41 załadowań)

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 15:01   #4412
wrrxd
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez selulita Pokaż wiadomość
Dzięki, to mój prezent urodzinowy z jednym oczkiem niebieskim, po panu a z drugim brązowym po mnie
Ja też kocham zwierzęta, kiedyś na tłocznej ulicy wybiegłam z samochodu, żeby gołębia przestawic na trawnik, bo chyba go ktos potrącil. Gołębie mnie wkurzają, ale jakoś nie mogłam pozwolic, zeby go ktoś całkiem przejechał. Jak w tv pokazują coś o cierpiących zwierzętach, to przełączam, bo nie mogę tego słuchac ;(

Wstawiaj zdjęcia świnki i kotka Też kiedyś miałam świnke, dawno dawno temu..

jak ja bym chciała mieć psa , ale mam to co mam i mi wystarczy
Ja kiedyś wszystkie przybłędy z ulicy przygarniałam i je dokarmiałam
Ja też nie cierpię gołębi. Idę sobie kiedyś z koleżanką obok parku i leciało stado gołębi i po coś wystawiłam rękę przed siebie .. patrze gołąb osrał mi kurtkę ( wtedy była zima ) teraz się z tego śmieje, ale wtedy nie było mi do śmiechu

Wstawię jak będę na PC, bo tam mam wszystkie zdj
wrrxd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 15:04   #4413
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cytat:
To jest moje "szczęście"
Boski, ja juz swojego pokazywałam
Stary 2011-08-06, 15:29   #4414
selulita
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
Boski, ja juz swojego pokazywałam
Śpi na avatarku?

To amstaff? bo niedowidzę

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

ooooo Koleżanka od fasolki jest z nami Chociaż ja stawiam, że to będzie groszek
selulita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 15:47   #4415
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
To jest moje "szczęście"
I to szczęście dużego kalibru

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ----------

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
dokładnie

ale wrzucę jeszcze raz moją psiakość
Dziękuję Fajnie, że tak dogadują się z Twoim synem.
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 16:22   #4416
jolkag78
Zakorzenienie

Cytat:
Śpi na avatarku?

To amstaff? bo niedowidzę

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:18 ----------

ooooo Koleżanka od fasolki jest z nami Chociaż ja stawiam, że to będzie groszek
Tak, to ten mały zbir... ostatnio zaczął wchodzić i spać na nowy naroznik w salonie jak nas w domu nie ma i juz sa dziury... bo ona ma zwyczaj rozkopywania wszystkiego przed snem i tak rozdrapał siedzisko;(
To nie amastaff, to staffordshire bullterrier. W anglii mówią na nie psy niania, takie są dobre do dzieci chociaż muszę pow, ze duzo ludzi odchodzi na metr jak z nim ide, bo wyglada groźnie.. A to takie ciepłe kluchy.. dawałam kiedys linka na yt z filmami z nim
Cześć Justynko!!
Stary 2011-08-06, 17:00   #4417
selulita
Raczkowanie

Cytat:
Tak, to ten mały zbir... ostatnio zaczął wchodzić i spać na nowy naroznik w salonie jak nas w domu nie ma i juz sa dziury... bo ona ma zwyczaj rozkopywania wszystkiego przed snem i tak rozdrapał siedzisko;(
To nie amastaff, to staffordshire bullterrier. W anglii mówią na nie psy niania, takie są dobre do dzieci chociaż muszę pow, ze duzo ludzi odchodzi na metr jak z nim ide, bo wyglada groźnie.. A to takie ciepłe kluchy.. dawałam kiedys linka na yt z filmami z nim
Cześć Justynko!!
UFFF ale podobny do amstaffa na tym zdjęciu, sliczne ma limko nie dziwię się, ja kocham psy i raczej ich się nie boje, ale jak widze dobermana czy amstaffa (w mojej rodzinie są dwa amstaffy) to przechodzę na drugą stronę ulicy :P

Co jak co, ale dzisiaj cisza. Nie ma Sarunieczki i musso i coś kiepsko. Może rzeczywiście trzeba musso żeby martini polała

Edytowane przez selulita
Czas edycji: 2011-08-06 o 17:01
Stary 2011-08-06, 17:08   #4418
musso4
Zakorzenienie

Cytat:

Co jak co, ale dzisiaj cisza. Nie ma Sarunieczki i musso i coś kiepsko. Może rzeczywiście trzeba musso żeby martini polała
poleję, poleję, tylko później mam trochę roboty w domu teraz spijam 3 kawę
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 17:14   #4419
Luksa
Zakorzenienie

GG do Luksa

Macie zagęszczone rzęsy? Co jakiś czas na gruponie są oferty i coraz bardziej mnie kuszą, zastanawiam się tylko jak to wygląda jak zaczynają pojedyncze włoski wypadać, czy może wszystkie na raz?
Luksa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 17:19   #4420
katniewojt
Zakorzenienie

Avon lakier truskawkowy, a na nim matowy top coat firmy Essence
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF0111.jpg (47,6 KB, 42 załadowań)
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 17:26   #4421
selulita
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Luksa Pokaż wiadomość
Macie zagęszczone rzęsy? Co jakiś czas na gruponie są oferty i coraz bardziej mnie kuszą, zastanawiam się tylko jak to wygląda jak zaczynają pojedyncze włoski wypadać, czy może wszystkie na raz?
Ja miałam doczepiane rzesy, przez pół roku, dopóki nie poszłam na zwolnienie, ale zamierzam wrócic do tego, bo fajna sprawa. Rzęsy wypadają pojedynczo, tak jak prawdziwe, potem robisz tak zwane dopełnienie (jak tipsy) i płacisz znacznie mniej niż za pierwszym razem.

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ----------

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
poleję, poleję, tylko później mam trochę roboty w domu teraz spijam 3 kawę
to może tą kawą rozbujaj koleżanki

---------- Dopisano o 18:26 ---------- Poprzedni post napisano o 18:24 ----------

Resscue wracaj do nas

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-06, 18:11   #4422
jolkag78
Zakorzenienie

Ja właśnie pije kolejną 3w1 Do 20 w sklepie a potem do makro na zakupy do sklepu, na 23 moze zjedziemy;( Cięzkie to zycie, ale wolimy dzisiaj, niż w niedziele meczyć się Właśnie maluję pazury na żarówiasto... całkiem już zdurniałam
Stary 2011-08-06, 18:41   #4423
zalotnica83
Zakorzenienie

Hej dziewczynki
Jamapi widzę że Ty zabiegana dziś, ja dopiero wróciłam...rano pranie, sprzątanie, a potem pakowanie i zakupy:brakujące rzeczy na wyjazd (np.strój dla malutkiej czy ksiązeczki dla starszej)no i dla męża żeby nie został bez podstawowych rzeczy
Musso polej coś bo zmęczona jestem, muszę się odprężyć...trzymajcie kciuki za pogodę na przyszły tydzień
Nie dam rady już zdjęć fryzurki zrobić, ale zafarbowałam dziś odrosty i jak nie zapomnę aparatu zrobię foty na wyjeździe...ale się cieszę że to już jutro...
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 19:08   #4424
porzeczka2602
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
Jamapi widzę że Ty zabiegana dziś, ja dopiero wróciłam...rano pranie, sprzątanie, a potem pakowanie i zakupy:brakujące rzeczy na wyjazd (np.strój dla malutkiej czy ksiązeczki dla starszej)no i dla męża żeby nie został bez podstawowych rzeczy
Musso polej coś bo zmęczona jestem, muszę się odprężyć...trzymajcie kciuki za pogodę na przyszły tydzień
Nie dam rady już zdjęć fryzurki zrobić, ale zafarbowałam dziś odrosty i jak nie zapomnę aparatu zrobię foty na wyjeździe...ale się cieszę że to już jutro...
Przypomnij gdzie wybywasz?

Poproszę o codzienny głos
porzeczka2602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 19:45   #4425
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

no dziś miałam fazę na sprzątanie
jak już pisałam wcześniej - wypucowałam mieszkano, a że potem mąz z bąblem i psem poszli na spacer to skorzystałam z okazji, że nikt nie depcze podłogi i drugi raz ją umyłam
pranie wisiało wszędzie na balkonie stojak i barierki balkonu obłożone, ale że pogoda dziś sprzyjała to wszystko pięknie wyschło szczególnie pościel
a teraz siedze sobie z mężem na balkonie i ja winkuję a on piwkuje
poszedł z psem, więc miałam chwilę, żeby zaglądnąc do Was, a tu właściwie cisza

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 20:04   #4426
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
no dziś miałam fazę na sprzątanie
jak już pisałam wcześniej - wypucowałam mieszkano, a że potem mąz z bąblem i psem poszli na spacer to skorzystałam z okazji, że nikt nie depcze podłogi i drugi raz ją umyłam
pranie wisiało wszędzie na balkonie stojak i barierki balkonu obłożone, ale że pogoda dziś sprzyjała to wszystko pięknie wyschło szczególnie pościel
a teraz siedze sobie z mężem na balkonie i ja winkuję a on piwkuje
poszedł z psem, więc miałam chwilę, żeby zaglądnąc do Was, a tu właściwie cisza
u mnie też wielkie sprzątanie, bo przyjechał z kanady kuzyn mamy z żoną, ona chyba pierwszy raz odkąd wyjechali ponad 20 lat temu, on był 2 lata temu. niezbyt lubiany jest przez naszą część rodziny, a tu jeszcze musimy mu party wyprawiać... ale długo by gadać...
mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 20:39   #4427
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczynki
no dobra rozlewam komu dla Resscue oczywiście soczek
Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
u mnie też wielkie sprzątanie, bo przyjechał z kanady kuzyn mamy z żoną, ona chyba pierwszy raz odkąd wyjechali ponad 20 lat temu, on był 2 lata temu. niezbyt lubiany jest przez naszą część rodziny, a tu jeszcze musimy mu party wyprawiać... ale długo by gadać...
jak bym mu wyprawiła party to już by więcej nie przyjechał

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Cytat:
Ja właśnie pije kolejną 3w1 Do 20 w sklepie a potem do makro na zakupy do sklepu, na 23 moze zjedziemy;( Cięzkie to zycie, ale wolimy dzisiaj, niż w niedziele meczyć się Właśnie maluję pazury na żarówiasto... całkiem już zdurniałam
super pazurki też maluję czasem dwa kolory na zmianę może nawet jutro sobie tak zrobię, tylko muszę popiłować szpony, bo już mi strasznie długaśne urosły, az nieładne zejdzie mi z pół dnia z tym piłowaniem i jeszcze stopy

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

gadam sama ze sobą

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

właśnie sobie uświadomiłam, że wesele szwagierki już za 3 tygodnie, muszę jutro pogrzebać w szafie i wymyśleć coś na poprawiny będą już w domu i mniej gości niż na weselu, ale i tak muszę dobrze wyglądać
Stary 2011-08-06, 20:44   #4428
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Przypomnij gdzie wybywasz?
Nad jeziorko jadę w sumie niedaleko Wrocławia, koło Sobótki. W następny poniedziałek wrócę...będę tęsknić za Wami...tym bardziej, że zawsze rano przy kawce odpalam kompa i pierwsza włączana strona to Wizaż

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ----------

Jamapi podziwiam Cię...ja jak tylko mam chwilę dla siebie(czyt.mąż zabiera gdzieś dzieci)nie sprzątam tylko zajmuję się sobą...nie cierpię sprzątać...
Stary 2011-08-06, 20:45   #4429
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
super pazurki też maluję czasem dwa kolory na zmianę może nawet jutro sobie tak zrobię, tylko muszę popiłować szpony, bo już mi strasznie długaśne urosły, az nieładne zejdzie mi z pół dnia z tym piłowaniem i jeszcze stopy
właśnie sobie uświadomiłam, że wesele szwagierki już za 3 tygodnie, muszę jutro pogrzebać w szafie i wymyśleć coś na poprawiny będą już w domu i mniej gości niż na weselu, ale i tak muszę dobrze wyglądać
długo zapuszczasz pazurki?

Cytat:
Właśnie maluję pazury na żarówiasto... całkiem już zdurniałam
a ja właśnie pomalowałam na coral reef, a jako bazę nałożyłam utwardzacz i ktoś kiedyś pisał, że długo schnie a mi wysechł w 20 min - czyli normalnie
loveve jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-06, 20:47   #4430
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
no dobra rozlewam komu dla Resscue oczywiście soczek

jak bym mu wyprawiła party to już by więcej nie przyjechał

---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

gadam sama ze sobą

---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ----------

Ja już sobie paznokcie zrobiłam przed wyjazdem...teściowa zmieszała coral reef z jakąś czerwienią i wygląda trochę jak Stawbery...na to czarny pękacz i dość fajnie wyszło...choć jak zwykle paznokcie krótkie- zazdraszczam szponów...ale lubię takie średnie lekko za opuszkę...nie takie mega...ale i tak rzadko takie miewam...
Stary 2011-08-06, 20:47   #4431
musso4
Zakorzenienie

Jolka dzięki za zaproszenie na nk ale masz piękne włosy tylko zastanawiam się czy kręcone i prostujesz, czy proste i kęcisz pamiętam, że coś pisałaś na ten temat na głównym kiedyś, ale niestety pamięć zawodzi co
Stary 2011-08-06, 20:48   #4432
zalotnica83
Zakorzenienie

Idę wypić mężowi browarka z lodówki, bo on oczywiście zasnął...a mieliśmy razem film oglądać...
Stary 2011-08-06, 20:57   #4433
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez loveve Pokaż wiadomość
długo zapuszczasz pazurki?

a ja właśnie pomalowałam na coral reef, a jako bazę nałożyłam utwardzacz i ktoś kiedyś pisał, że długo schnie a mi wysechł w 20 min - czyli normalnie
nie zapuszczam, same mi rosną na potęgę są twarde i muszę pilować, bo jak utnę nożyczkami czy obcinaczkami to zwykle pękają nie tak jak chce
ja kiedyś pisałam, że długo schnie, bo mi długo schnie z utwardzaczem ale za to długo się trzyma lakier

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

nie wiem jakim cudem, ale nie mam coral reef, jakoś go nie zauważyłam, a mogłam zamówić w k 11 za taniochę

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
Idę wypić mężowi browarka z lodówki, bo on oczywiście zasnął...a mieliśmy razem film oglądać...
jaki film

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-06, 20:57   #4434
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
Jolka dzięki za zaproszenie na nk ale masz piękne włosy tylko zastanawiam się czy kręcone i prostujesz, czy proste i kęcisz pamiętam, że coś pisałaś na ten temat na głównym kiedyś, ale niestety pamięć zawodzi co
He,he i dzięki temu pozostali też mogą Jolkę na nk zaprosić

Cytat:
nie zapuszczam, same mi rosną na potęgę są twarde i muszę pilować, bo jak utnę nożyczkami czy obcinaczkami to zwykle pękają nie tak jak chce
ja kiedyś pisałam, że długo schnie, bo mi długo schnie z utwardzaczem ale za to długo się trzyma lakier

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

nie wiem jakim cudem, ale nie mam coral reef, jakoś go nie zauważyłam, a mogłam zamówić w k 11 za taniochę
Zazdroszczę pazurków, mnie rosną co prawda szybko ale równie szybko pękają na pół
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 21:00   #4435
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

jaki film
Jakąś komedie...ostatnio mięliśmy fazę na pornoski, ale już nam się znudziły...

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ----------

Cytat:
Napisane przez despa Pokaż wiadomość
He,he i dzięki temu pozostali też mogą Jolkę na nk zaprosić

Zazdroszczę pazurków, mnie rosną co prawda szybko ale równie szybko pękają na pół
Mam niestety tak samo
Stary 2011-08-06, 21:01   #4436
loveve
Zakorzenienie

Cytat:

nie wiem jakim cudem, ale nie mam coral reef, jakoś go nie zauważyłam, a mogłam zamówić w k 11 za taniochę[COLOR="Silver"]
o rany, też bym tak chciała, mi jak troszkę urosną to albo się zaczynają rozdwajać albo się łamią. używam wiele odżywek, łykam witaminy i to samo

a ja się nad nim nie zastanawiałam wzięłam go od tak
loveve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 21:06   #4437
musso4
Zakorzenienie

idę zrobić kolację jeszcze tu wrócę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-06, 21:06   #4438
zalotnica83
Zakorzenienie

Laski mój małżonek mi załatwił, że rano mnie przyjmą w tych domkach nad jeziorem(normalnie doba hotelowa zaczyna się o 14)wyjeżdżamy o 8...i tak siedzi i myśli więc pytam"Co Ci?" A ten do mnie że nie wie co będzie robił bez nas całą wolną niedzielę... Cieszę się że nie jedziemy razem bo przynajmniej się stęsknimy i potem będzie
Stary 2011-08-06, 21:17   #4439
mistress88
Zadomowienie

ale się w✂✂✂✂iłam !!! generalnie mój ex ostatnio mi działa na nerwy, siedzi na płatnych praktykach w wawie i ciągle do mnie pisze niby ot tak, ale w każdej rozmowie się czymś chwali, więc mnie to wkurza
a teraz wysłał mi smsa z imprezy (gdzie nie pisał smsów z miesiąc), że wziął narkotyki... czy on jest normalny? po co mi to pisał, chce żebym się martwiła??????????
mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 21:26   #4440
wrrxd
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
ale się w✂✂✂✂iłam !!! generalnie mój ex ostatnio mi działa na nerwy, siedzi na płatnych praktykach w wawie i ciągle do mnie pisze niby ot tak, ale w każdej rozmowie się czymś chwali, więc mnie to wkurza
a teraz wysłał mi smsa z imprezy (gdzie nie pisał smsów z miesiąc), że wziął narkotyki... czy on jest normalny? po co mi to pisał, chce żebym się martwiła??????????

idiota
wrrxd jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości