Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2 - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-06, 08:50   #4381
musso4
Zakorzenienie

Dot.: Plotkowy dla Avono-Maniaczek cześć 2

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość
Witam Zaraz zrobię śniadanko i drugą kawkę...byłam na wizażu ok.3-4 ale nie chciało mi się samej do siebie pisać Moja córcia wstała po 3, więc spałam tylko 3 godzinki, ale daje radę. Ja używam mojego kochanego dużego laptopa, ale ostatnio mąż też za niecały tysiąc kupił taki mały komp/notebook/netbook....nie wiem jak to się nazywa. Niestety mam tylko net stacjonarny, więc zanim zacznę go używać minie jakiś czas...
też mam net stacjonarny, ale ma wifi wystarczy kupić router, kosztuje około 100
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 08:53   #4382
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
dzięki jak załatwiłam biznesy to poszłam w kimę spowrotem

trafan diagnoza to jak wygrana w totka, tylko szczęściarzom się udaje moje znajoma dowiedziała się w tym tygodniu, że jest chora na boleriozę, 2 lata temu ukąsił ją kleszcz, miała objawy choroby, chodziła po lekarzach, leczyli ją sami nie wiedzieli na co, dopiero jak zgadała się z sąsiadką, która też na to choruje, to poszła i zrobiła sobie sama testy odpłatnie i wyszły pozytywnie
Bardzo ciężko wykryć boreliozę...ten artykuł mi się podoba:
http://www.borelioza.vegie.pl/listaobjawow.html
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 08:58   #4383
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Witam Zaraz zrobię śniadanko i drugą kawkę...byłam na wizażu ok.3-4 ale nie chciało mi się samej do siebie pisać Moja córcia wstała po 3, więc spałam tylko 3 godzinki, ale daje radę. Ja używam mojego kochanego dużego laptopa, ale ostatnio mąż też za niecały tysiąc kupił taki mały komp/notebook/netbook....nie wiem jak to się nazywa. Niestety mam tylko net stacjonarny, więc zanim zacznę go używać minie jakiś czas...
Mały to netbook, a duży notebook
Mój laptop jest cholernie ciężki, więc zazwyczaj zostaje sam w mieszkaniu na weekend, bo nie chce mi się go taszczyć Jak go kupowałam, to netbooki (małe) były sporo droższe niż laptopy, więc odpuściłam i teraz się z nim męczę Chciałabym sprawić sobie maleństwo, bo ceny teraz poszły w dół, ale B. zabronił mi ruszać kasę na samochód (a sam jeszcze nic nie odłożył), po 2. nie wiem co bym ze starym zrobiła. Szkoda go wyrzucić, a kupić go nikt nie zechce
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 09:09   #4384
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Mały to netbook, a duży notebook
Mój laptop jest cholernie ciężki, więc zazwyczaj zostaje sam w mieszkaniu na weekend, bo nie chce mi się go taszczyć Jak go kupowałam, to netbooki (małe) były sporo droższe niż laptopy, więc odpuściłam i teraz się z nim męczę Chciałabym sprawić sobie maleństwo, bo ceny teraz poszły w dół, ale B. zabronił mi ruszać kasę na samochód (a sam jeszcze nic nie odłożył), po 2. nie wiem co bym ze starym zrobiła. Szkoda go wyrzucić, a kupić go nikt nie zechce
Dzięki, będę pamiętać że mały to netbook
Nie kupiłam ostatnio mojej córci kleju i co widzę...właśnie klei obrazki na kartkach kremem(!)dobrze ze nie moim...
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 09:15   #4385
katniewojt
Zakorzenienie

Nie pojadę w poniedziałek po dyplom Zmienili grafik i w poniedziałki dziekanat jest nieczynny Jedziemy we wtorek
Stary 2011-08-06, 09:20   #4386
sheryl
szeryfcio

A ja witam z kakałkiem i też jem śniadanko
U nas kropi.
Stary 2011-08-06, 09:41   #4387
an92dzia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez selulita Pokaż wiadomość
ojjjj a ja jutro odwiedzam mój kochany ostrówek

ooo a skąd jesteś? jeśli mogę wiedzieć

---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ----------

Cytat:
skąd ja to znam teściu był chory na raka i teściowa co chwilę dwoniła, bo: "jest już źle" a ja umierał to siostra tża zadzwoniła i powiedziała, że "może byś odwiedził tatę" i nic nie wspomniała, że już nadszedł jego koniec, więc z tżem się nie spieszyliśmy i jak zajechaliśmy na miejsce to jego ojciec już nie żył, ba nawet był już ubrany w garnitur i pretensje to tża, że nie zdążył żeby nie powaga sytuacji to zrobiłabym niezłą awanturę bo z pierdołami to dzwoniły co chwila teściowa i szwagierka, a jak umierał to nie umiały powiadomić buraki i jeszcze mało tego inni członkowie rodziny byli powiadomieni, że teściu umieratylko jego syn nie
my jak z mamą pojechałyśmy do szpitaka do mojego taty i widziałam, że nie zaciekawie, to poszłam do lekarki, zaczęła ściemniać, coś czułam, że kłamie, więc ją opitoliłam i od razu powiedziała, że tata nocy nie przeżyje, więc postanowiłyśmy z mamą, że zostajemy nawet do rana i od razu za telefon i zadzwoniłam do taty braci, żeby przyjechali się pożegna jeśli chcą, byli za 30 minut...
Moja teściowa mnie powoli wykańcza i siostra Tża też, edytowałam szybko bo bałam się że ona to przeczyta, bo z jej kompa też tu wchodziłam, a ona sprawdza gdzie wchodzę . Powiem wam szczerze że on się wyniósł z domu przez nie, bo wygadywały nie stworzone rzeczy o mnie, nawet jego mama mu kiedyś powiedziała że widziała mnie z innym oczywiście awantura była, ale szybko zorientował się że to nie prawda, jak zamieszkał u mnie to po nocach dzwoniła że ma wrócić bo co ludzie powiedzą że woli teściową od matki..

---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ----------

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
A ja witam z kakałkiem i też jem śniadanko
U nas kropi.
U nas dzisiaj strasznie gorąco. Dzisiaj wybieram się na roczek do chrześnicy
an92dzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 09:42   #4388
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez an92dzia Pokaż wiadomość

Moja teściowa mnie powoli wykańcza i siostra Tża też, edytowałam szybko bo bałam się że ona to przeczyta, bo z jej kompa też tu wchodziłam, a ona sprawdza gdzie wchodzę . Powiem wam szczerze że on się wyniósł z domu przez nie, bo wygadywały nie stworzone rzeczy o mnie, nawet jego mama mu kiedyś powiedziała że widziała mnie z innym oczywiście awantura była, ale szybko zorientował się że to nie prawda, jak zamieszkał u mnie to po nocach dzwoniła że ma wrócić bo co ludzie powiedzą że woli teściową od matki..
o to dla nich największy stres: - "CO LUDZIE POWIEDZĄ?"- nie jest ważne dla takich że w rodzinie jest się nawidzonym tylko przejmuje się opinią innych , obcych ludzi.... nie znoszę tego
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 09:45   #4389
an92dzia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
o to dla nich największy stres: - "CO LUDZIE POWIEDZĄ?"- nie jest ważne dla takich że w rodzinie jest się nawidzonym tylko przejmuje się opinią innych , obcych ludzi.... nie znoszę tego
Ja też tego nie lubię, ale ona tak samo robi u wszystkich wszystko widzi, ale to że praktycznie syn już jej nie traktuje jak matkę to nie...
an92dzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 10:02   #4390
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cytat:
a ja coś wymyśliłąm dzisiaj na temat jolki, bo nie pamiętam czy było

jolkag78 lat... świeżo upieczona narzeczona, może niedługo żona, w sklepie swoim pracuje i paznokcie codziennie maluje, na punkcie lakierów ma bzika, co chwila przybywa jej nowa sztuka

proszę o autoryzacje
ale fajne, takie wesołe i prawdziwe

Cytat:
wiecie co????? Pan Remontowy wmurowywuje dziś już wannę, coprawda jest ona ofoliowana ale zapytałam czy możnaby wkręcić starą baterię do nowo przygotowanych wystających rurek i można.... jutro już wykąpię się w nowej zafoliowanej wannie ale we własnym domku i z betonem na ścianach ... ale się wykąpię będzie folklorystycznie, ale u siebie... jutro już powinno być do wieczora sporo kafli na ścianach bo są 25x36cm więc szybko będzie je widać na ścianach, a będą kładzione od 6tej rano jestem happy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!
Extra, jaki klimat

Cytat:
Hej laski, ale dziś szok przeżyłam...mój małż zauważył, że u fryzjera byłam... Pewnie nie pamiętacie, więc przypomnę że byłam z 1-2 tygodnie temu i mi babka tak wycieniowała, że mi wszystko sterczało na różne strony. Szłam dziś na zakupy patrze, a tu fryzjer obok sklepu i myślę sobie "jak nie wejdę jak wejdę"...poszalałam przed zapuszczaniem...jeszcze nigdy nie miałam tak krótkich włosów...mam mocno wystrzyżonego z tyłu boba i jestem mega-szczęśliwa...
UUu, to moze cos się z mienia z tymi faciami? czekamy na foto fryzu

Cytat:

A w załączniku: Mój Ci On
Jutro usunę, żebym wpierdziel od niego nie dostała jak się wygadam
Fajny rycerz
Cytat:
zapomniałam wam powiedzieć, że od tygodnia truję tżowi, że chcę kupić laptopa, tzn. takiego małego netbooka, a on ciągle po co ci a po to, że wieczorem jak dziecko uśnie to się kłócimy o kompa, bo on chce grać, a ja chcę do was i wogóle ten stacjonarny strasznie wyje i dużo prądu ciągnie, bo ma zasilacz 600 wat chyba bo słabsze ciągle się paliły jak grał a ja chcę taki do torebki
Cytat:
Dobry!
Myślałam, że będę musiała nadrabiać, ale tylko post Dokii jest. Zawiodłam się na Was

Karinkę dziś powinni wypuścić ze szpitala To jednak nie jest wyrostek Troszkę im zeszło z postawieniem diagnozy
Kurenka, polscy lekarze... u mnie w miescie jest taki pan, co tez na to choruje, ale wykryli dopiero po prawie 4 latach, jak juz prawie nnie widzi i nie słyszy.. Młody facet przed 40

ja dopiero wstałam, a położyłam się zaraz po 10
obejrzyjcie, miłe
http://www.smog.pl/wideo/46859/niezw...wany_pies_wow/
Stary 2011-08-06, 10:12   #4391
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Wklejam dla Rescue jej opis:

Resscue 21 - Justyna, lat 21; stanowcza Lwica, która kocha twardych facetów, ale nie da żadnemu sobą pomiatać; wraz z mężem Tomkiem oczekują na potomka

I jeszcze pokażę Wam coś, do czego wzdycham od kilku dni

Dzień dobry.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg d_p16038z_p.jpg (23,0 KB, 28 załadowań)
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-06, 11:03   #4392
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
skąd się biorą takie przypały
musso4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 11:06   #4393
despa
Zakorzenienie

GG do despa

Cytat:
skąd się biorą takie przypały
zdarzają się wszędzie niestety....

ja juz po zakupach, gotuję obiad....
despa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 11:21   #4394
Sarasfati
Rozeznanie

Cytat:
Bardzo ciężko wykryć boreliozę...ten artykuł mi się podoba:
http://www.borelioza.vegie.pl/listaobjawow.html
moja siostra miała 4 lata temu

Cytat:
szkoda, ze ci co przejmują się tym co ludzie powiedzą nie pomyślą o tym, ze LUDZIE im jeść nie dadzą

Dziewczynki ja dziś mam wesele. Tak mi się nie chce

Grzegorz mnie wkurza....nie odzywał się od wczoraj od 14:00...dzwonił dziś, ale nie odbierałam bo na szmacie jeździłam. Poza tym jakos mi tak lżej jak mi sie do słuchawki nie przechwala "że hotel nad samym morzem, ze jedzenie super, że laski w bikini, że piasek gorący". 3 miejsca wolne mieli....nawet nie zaproponował.....chociażb y z grzeczności....

Wiecie co...od rana mam zepsuty humor. Zadzwniłam do taty czy by nie podjechał po mojego psa, bo szkoda mi go tak zostawiać. I ryjca na mnie wydarł, ze jak ja moge SAMA (!!!) na wesele iść. Na koniec powiedział "A rób sobie co chcesz". Niby się zgodził po psa przyjechac, ale sie nie odzywa do tej pory

I w ogóle wszystko jakies takie do doopy

mistres z pełną świadomością piszę ci-- są chwile (takie ja ta) w których bardzo zazdroszczę ci tego, że jestes singielką! Ja osobiście z natury jestem egoistką- lubię być sama, lubię o nikim nie myśleć, tylko planowac dzień tak jak ja chcę. I z jednej strony jestem zła, ze pojechał a z drugiej cieszę się, że od niego odpocznę...może też trochę dlatego nie odbierałam od niego telefonu....
Stary 2011-08-06, 11:30   #4395
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarasfati Pokaż wiadomość
szkoda, ze ci co przejmują się tym co ludzie powiedzą nie pomyślą o tym, ze LUDZIE im jeść nie dadzą

Grzegorz mnie wkurza....nie odzywał się od wczoraj od 14:00...dzwonił dziś, ale nie odbierałam bo na szmacie jeździłam. Poza tym jakos mi tak lżej jak mi sie do słuchawki nie przechwala "że hotel nad samym morzem, ze jedzenie super, że laski w bikini, że piasek gorący". 3 miejsca wolne mieli....nawet nie zaproponował.....chociażb y z grzeczności....

Wiecie co...od rana mam zepsuty humor. Zadzwniłam do taty czy by nie podjechał po mojego psa, bo szkoda mi go tak zostawiać. I ryjca na mnie wydarł, ze jak ja moge SAMA (!!!) na wesele iść. Na koniec powiedział "A rób sobie co chcesz". Niby się zgodził po psa przyjechac, ale sie nie odzywa do tej pory

mistres z pełną świadomością piszę ci-- są chwile (takie ja ta) w których bardzo zazdroszczę ci tego, że jestes singielką! Ja osobiście z natury jestem egoistką- lubię być sama, lubię o nikim nie myśleć, tylko planowac dzień tak jak ja chcę. I z jednej strony jestem zła, ze pojechał a z drugiej cieszę się, że od niego odpocznę...może też trochę dlatego nie odbierałam od niego telefonu....
Moim zdaniem, to też wynika z wychowania - "co ludzie powiedzą".

Nie martw się, Benek nie zawsze też o mnie pomyśli jak gdzieś idzie. Dlatego później jak sobie przypomni o tym, że istnieję lub chce się mną pochwalić i ja o tym wiem, to odmawiam Zawsze wykręcam się tym, że ja domatorka, nie lubię takich imprez, jestem "spoza" i będą się na mnie gapić jak na zwierzę w zoo
Stary 2011-08-06, 11:42   #4396
sheryl
szeryfcio

Cytat:
I ryjca na mnie wydarł, ze jak ja moge SAMA (!!!) na wesele iść. Na koniec powiedział "A rób sobie co chcesz". Niby się zgodził po psa przyjechac, ale sie nie odzywa do tej pory
.
Ale dlaczego takie oburzenie, że sama?
Stary 2011-08-06, 12:41   #4397
jolkag78
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to jolkag78

Cytat:

.
Już się rochmurz...

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Ale dlaczego takie oburzenie, że sama?
Pewnie dlatego, bo od razu będą ploty, ze się ze swoim rozstała skoro sama na weselu
Stary 2011-08-06, 12:54   #4398
wrrxd
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jolkag78 Pokaż wiadomość
Już się rochmurz...

Pewnie dlatego, bo od razu będą ploty, ze się ze swoim rozstała skoro sama na weselu
" bo ludzie powiedza .. "
wrrxd jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 13:22   #4399
katniewojt
Zakorzenienie

Wypuścili dziś Karinkę ze szpitala
Czekamy aż się odezwiesz
Stary 2011-08-06, 13:42   #4400
selulita
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez an92dzia Pokaż wiadomość
z wrocka, ale mam rodzinke w ostrowie. tuz przed sama tabliczka lamki
selulita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 13:48   #4401
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
moja siostra miała 4 lata temu

no to powiesz ze facet w pracy - nie rozumiem co to za problem... ja już swoich rodziców przyzwyczaiłam, że mam kolegów, i nawet jak miałam chłopaka, to wychodziłam z nimi na imprezy czy inne spotkania... chyba już zrozumieli że jak mam znajomego płci przeciwnej to nie oznacza od razu że mam się ku niemu

powiem Ci że ja też jestem egoistką, może to trochę z życia wynika, bo kiedyś byłam kujonkiem i nie miałam za dużo koleżanek i kolegów, więc przyzwyczaiłam się do spędzania czasu sama, zresztą lubię czas spędzać sama, iść gdzie chcę, porobić w domu co chcę, ale ile można ^^ zresztą rozumiem że nawet jak się jest w związku to każdy ma swoje życie, ale mój ex jak się weekend zbliżał to nawet nie zagajał czy się widzimy, albo co robimy co prawda widzieliśmy się na co dzień na wydziale ale wiadomo że to co innego... i takie rzeczy bolą
poza tym jak się widzi niektóre zakochane pary dookoła i na dodatek się nie ma faceta (bo wiadomo że potrzeby seksowe też się ma, cnie?) to czasem skręca... nawet przytulić się nie ma do kogo
mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 13:49   #4402
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

ale się narobiłam
mieszkanie wypucowane, obiad zrobiony, zakupu zrobione (znowu jak wielbłąd wracałam) i jeszcze zdarzyłam sie pobawić makijażem ..
aaa no i pranie zrobione wszystko co nadawało się do prania oby teraz nie padało
na szczęście bąbel nie przeszkadzał
a jak wracaliśmy z zakupów to trzymał się jednej z siatek, bo ja rąk oczywiście nie miałam ... na wszystko patrzy tylko nie pod nogi więc poleciał jak długi, gdy mu nagle kamień pod nogami wyrósł
ale nie płakał mój dzielny facet - powiedział, gdzie ała, ja podmuchałam, otarłam z kurzu i .... dalej szukał samolotów

teraz z piesem na spacerek

Edytowane przez jamapi
Czas edycji: 2011-08-06 o 13:51
jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 13:52   #4403
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
ale się narobiłam
mieszkanie wypucowane, obiad zrobiony, zakupu zrobione (znowu jak wielbłąd wracałam) i jeszcze zdarzyłam sie pobawić makojażem ..
aaa no i pranie zrobione wszystko co nadawało się do prania oby teraz nie padało

teraz z piesem na spacerek
Ja zawsze wiedziałam, że jesteś najlepiej zorganizowaną kobietą na świecie

Ale że masz psa to nie widziałam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-06, 13:57   #4404
selulita
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
Ja zawsze wiedziałam, że jesteś najlepiej zorganizowaną kobietą na świecie

Ale że masz psa to nie widziałam
ma ma nawet byl na wakacjach, kiedy Pani w domu siedziala
Stary 2011-08-06, 14:04   #4405
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
ma ma nawet byl na wakacjach, kiedy Pani w domu siedziala

jamapi
- to ja poproszę o zdjęcie w wolnej chwili, bo kocham wszystko, co ma 4 łapy

Wczoraj byliśmy z TŻem w Inglocie. Mieszkam w małym mieście, ale Inglotowy sklep mamy świetny. Uwielbiam tam chodzić, chociaż ceny są niekoniecznie na moją kieszeń i rzadko coś kupuję. I wypatrzyłam bezbarwny lakier do paznokci dla mężczyzn. Wymalowałam TŻa. Lakier wysechł na matowo i paznokieć wyglądał jak niepomalowany.

Gdyby to była odżywka to to byłby świetny pomysł. Może wreszcie nasi TŻci przestaliby się wstydzić używać odżywek, które czasem są im potrzebne bardziej niż nam, a unikają ich, bo nie chcą, żeby im się pazurki świeciły.

A tak Lakier, którego nie widać i to za około 20 zł

Edytowane przez Anna Antonina
Czas edycji: 2011-08-06 o 14:09
Stary 2011-08-06, 14:09   #4406
wrrxd
Rozeznanie

Cytat:

jamapi

pokazywała go, jak jej bąbel jadł pomidorówkę, a psiak się przyglądał

Edytowane przez wrrxd
Czas edycji: 2011-08-06 o 14:12
Stary 2011-08-06, 14:20   #4407
katniewojt
Zakorzenienie

Miałam Wam sfotografować swoje stopy, ale wcześniej nie miałam czasu, a teraz nadciąga burza i zrobiło się bardzo ciemno Jutro to zrobię

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-06, 14:27   #4408
selulita
Raczkowanie

Cytat:

jamapi
To jest moje "szczęście"
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Selenka..marzec 06.jpg (31,4 KB, 24 załadowań)
Stary 2011-08-06, 14:29   #4409
wrrxd
Rozeznanie

Cytat:
To jest moje "szczęście"
śliczny

ja bym wam dodała moją kotkę i świnka morskiego, ale nie mam na tym lapku
Stary 2011-08-06, 14:49   #4410
selulita
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez wrrxd Pokaż wiadomość
śliczny

ja bym wam dodała moją kotkę i świnka morskiego, ale nie mam na tym lapku
Dzięki, to mój prezent urodzinowy z jednym oczkiem niebieskim, po panu a z drugim brązowym po mnie
Ja też kocham zwierzęta, kiedyś na tłocznej ulicy wybiegłam z samochodu, żeby gołębia przestawic na trawnik, bo chyba go ktos potrącil. Gołębie mnie wkurzają, ale jakoś nie mogłam pozwolic, zeby go ktoś całkiem przejechał. Jak w tv pokazują coś o cierpiących zwierzętach, to przełączam, bo nie mogę tego słuchac ;(

Wstawiaj zdjęcia świnki i kotka Też kiedyś miałam świnke, dawno dawno temu..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości