Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 517 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-06, 21:02   #15481
horo
Zakorzenienie

GG do horo
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez Peanut 1 Pokaż wiadomość
Witajcie .

Zamierzam i tutaj bywac choc nadrobic naraz co napisalyscie chyba nie dam rady ...
Dopisuje sie do waszej listy , tyle , ze jestem na szarym koncu
Termin to 21 marzec dr. Brzuchanski 380-400 ml.
Oszaleje jak slowo daje , nie ze szczescia a ze strachu , ze sie piersi " nie udaja "
Minie szybciutko... wszystkie czekałyśmy na "swój" dzień

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-06, 21:50   #15482
Vivienna
Raczkowanie

Kasaoo tyle dziewczyny naskrobaly na forum, ze nie widzialas mojego postu, a wiadomosci nie moge do Ciebie wyslac: 'mam do Ciebie pare pytan. Mieszkam w UK i tez zastanawialam sie nad operacja tutaj. Jeszcze niestety nie jestem zdecydowana - glownie chodzi o dostep do opinii o lekarzu i cene. Powiedz mi kochana, gdzie Twoj lekarz przyjmuje, bo oni maja kilkanascie klinik w UK(ja mieszkam w londynie) i ile zaplacilas za zabieg bo podaja ceny od 3,995?
Dziekuje Ci bardzo i jeszcze jedno czy moglabys mnie dodac do przyjaciol, zebym mogla sobie poogladac dzielo Twojego lekarza? '
Dodam jeszcze, ze mam konsultacje u Bromy w Warszawie we wrzesniu. Pozdrawiam
Vivienna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 02:02   #15483
MyaDiva
Zakorzenienie

Foczko - Kochana jak zajrzysz to pomachaj bo mam prośbę do Ciebie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Koniecznie daj te fotki
Albumik już montuje- może na rano będzie

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Doktor mi powiedzial, ze nie mam zmieniac opatrunkow do czasu sciagniecia szwow. SZOK !!!2 tygodnie w tych samych??? I nic tam nie bedzie sie robic??? Mnie juz korci, zeby zmienic, ale najpierw Was spytam o rade
We wtorek moge wziasc prysznic, wiec moze moglabym sciagnac plastry , przemyc i nalepic swierze plasterki???
Ja miałam też po tygodniu pierwszy prysznic wziąść- ale wtedy i plasterki odlepić, ranę zdezynfekować i jałowy opatrunek założyć. Tylko ja miałam następnego dnia po prysznicu szwy zdejmowane więc troszkę inaczej niż u Ciebie. Skrobnij do doktorka i podpytaj.

Cytat:
Napisane przez Sensuel Pokaż wiadomość
Hellloo laseczki,ja tylko na chwilę wpadłam i poczytam później co pisałyście.Chciałam się pochwalić,że dostałam już list z kliniki z godziną.Na 11:00 muszę być w klinice,a operację mam na 14:15

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ----------

Poczytałam sobie już i na dzisiaj koniec,bo TŻ robi posiadówkę z kolegami,a ja spadam chyba do koleżanki.
Zastanawiam się jak rozwiążę problem z dziećmi,bo TŻ chodzi tylko na nocki i nie da rady wziąć wolnego,bo nikogo na zastępstwo nie ma,a mnie się wydaje,że na noc mnie zatrzymają.Muszę z koleżankami pogadać
O 14.15-z jaką dokładnością masz podaną godzinę Będziemy wiedziały o której toaścik wznieść i będą nastepne sierpniowe panienki- normalnie jak ulęgałki się sypią w tym miesiącu

Cytat:
Napisane przez Peanut 1 Pokaż wiadomość
Witajcie .

Zamierzam i tutaj bywac choc nadrobic naraz co napisalyscie chyba nie dam rady ...
Dopisuje sie do waszej listy , tyle , ze jestem na szarym koncu
Termin to 21 marzec dr. Brzuchanski 380-400 ml.
Oszaleje jak slowo daje , nie ze szczescia a ze strachu , ze sie piersi " nie udaja "
no faktycznie będzie co liczyć. Ale nie martw się- tu szybko cyferki maleją

-------------------------------------------------------
Dziewczynki albumik zrobiony- zapraszam serdecznie. Są obiecane fotki z grila z ciociami i jeszcze ciepłe- dzisiejsze golaski po opalaniu Moje panienki mają już półtora roku- więc są już dorosłe na całego.
Dorzucę jeszcze jak będę miała chwilkę w nowym staniczku i blizenki.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520

Edytowane przez MyaDiva
Czas edycji: 2011-08-07 o 03:32
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 07:14   #15484
zabulek1
Wtajemniczenie

Tak wlasnie zrobie Mya Zdejme je we wtorek
Przy okazji jestem ciekawa jak mnie pocial i zszyl, czy ladnie, czy na odczepnego

Dziewczyny jak ja sie dzisiaj czuje to poezja normalnie. Od pierwszego dnia czuje sie dobrze i z kazdym dniem jest lepiej, a dzisiaj czuje sie tak swietnie, szybciej moge sie ruszac- nie biore nic przeciwbulowego od paru dni, wiec nie jestem znieczulona i czuje jak przeginam
Wyprostowalam sie juz, od wczoraj sie prostowalam na siedzaca na poczatku, bo latwiej, a potem na stojaco, a dzis juz widac efekty

Te cycki daly mi tyle energi, ze mi sie spac nie chce, wstaje po 5 i lece je myc, kremowac i ogladac
I wogle jakos mam wiecej energi ciagle gdzies laze i planuje wyjazdy- ja pierdziele zebym wiedziala, ze tak odzyje to bym juz sobie predzej operacje zrobila

Cyganeczko koffana jak Ty sie czujesz??? Widzialam Twoja ranke biedactwo................ . Ja zrobilabym oklady z naparu z szalwi
Ja uwielbiam te swoje domowe sposoby na wszystko, bo sa niezawobne, a szalwie stosuje -na ropne ranki,na bol zeba gdy sie ropka zbiera,na bol gardla. Nie tylko ja bo robie to samo z dziecmi Moze i Ty sprobuj napewno nie zaszkodzi, a moze sciagnie Ci rope i opuchlizne i stan zapalny Jak mi sie cos bedzie dzialo to napewno bez pytania zrobie oklad z szalwi

Mam jeszcze pytanie co do stanika pooperacyjnego Wczoraj nie kupilam, bo nie zdazylam wszedzie dojsc hehe i mi zamykali przed nosem, a tam gdzie bylam nic nie bylo fajnego. Jaki musze rozmiar kupic skoro mam 75D??? Od doktora mam 60B i bede w nim chodzic przez 2 mc, ale np musze go wyprac i musze miec na zmiane jakis A najlepiej taki ktory bym mogla nosic pozniej, bo ja w przeciwienstwie do Was uwielbiam pancernik i wszystkie sportowe staniki
Jak kupie 75C to bedzie wystarczajaco uciskal??? Czy lepiej 70C??? Bo B to raczej juz potem nie zaloze

Przed chwila zamowilam taki http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/..._ya_os_product 75C no ale pewnie za 3 dni dojdzie, a ja juz musze teraz miec i dzisiaj znowu lece na zakupy

Edytowane przez zabulek1
Czas edycji: 2011-08-07 o 07:53
zabulek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 08:29   #15485
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Żabulek,
widać kto ma małe dzieci i musi wcześnie ruszyć tyłek z łóżek

Ale świetnie, ze się tak dobrze czujesz... ja też tak szybko doszłam do siebie
A staniczek śliczny.
Po swojej pierwszej op (implanty 420) miałam stanik 70 D (75 C miał dobra miskę, ale za szeroki). Ale co tydzień był "ciaśniejszy" i teraz SA mam w rozmiarze 32 H (70 H)

Stary 2011-08-07, 09:17   #15486
Agatau88
Zakorzenienie

Sensuel 10.08 - 3
Dalmatynka101 15.08 -8
Vipera 20.08- 13
Agatau88 26.08-19
Vanessita 16.09- 40
Nadinka2 19.12- 137

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

zabulek
bardzo miło czytac że dochodzisz tak szybko do siebie, ja dziś byłabym juz po op, ale pewnie pełna niepokoju że zostaję sama w domu-teraz to dopiero widzę.
A powiedz mi po co stanik- u mnie Dr daje stanik i nosisz go, nie musisz kupować.
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 10:01   #15487
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Żabulek,

A staniczek śliczny.
Po swojej pierwszej op (implanty 420) miałam stanik 70 D (75 C miał dobra miskę, ale za szeroki). Ale co tydzień był "ciaśniejszy" i teraz SA mam w rozmiarze 32 H (70 H)
A moje dzieci to przed chwila oczy otworzyly U Nas jeszcze 9 nie ma hehe
To po tej 1 operacji mialas rozmiar D tak??? Od samego poczatku do konca? Bo dr mi mowi, ze teraz sa D a za 2 mc moga byc E
Tlumacze to tym, ze mi miesien trzyma tak??? I jak pusci to moga, ale nie musza byc wieksze?
Pije sobie najlepsza odzywke bialkowa, to moze moje miesnie i tkanki szybciej sie zregeneruja. Ja wierze , ze dobra dieta ma ogromny wplyw na okres rekonwalescencji, wiec odzywiam sie zdrowo i popijam odzywke- zobaczymy co z tego bedzie

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Sensuel 10.08 - 3
Dalmatynka101 15.08 -8
Vipera 20.08- 13
Agatau88 26.08-19
Vanessita 16.09- 40
Nadinka2 19.12- 137

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

zabulek
bardzo miło czytac że dochodzisz tak szybko do siebie, ja dziś byłabym juz po op, ale pewnie pełna niepokoju że zostaję sama w domu-teraz to dopiero widzę.
A powiedz mi po co stanik- u mnie Dr daje stanik i nosisz go, nie musisz kupować.
Bo musze ten wyprac, czuje sie zle wiedzac, ze mam cos na sobie od 5 dni Napewno jest przepocony i pelen zarazy ableeeee
Juz mi wystarczy, ze nie moge sie pod pachami ogolic, bo tam mam szwy Chyba ze jakos omine Pokombinuje dzisiaj Wczoraj sie zapomnialam i sie umylam i wysmarowalam antyperspirantem po szwach Nie mam tam zadnych plastrow, chyba sie nic nie stanie co??

Edytowane przez zabulek1
Czas edycji: 2011-08-07 o 10:02
Stary 2011-08-07, 10:03   #15488
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
A moje dzieci to przed chwila oczy otworzyly U Nas jeszcze 9 nie ma hehe
To po tej 1 operacji mialas rozmiar D tak??? Od samego poczatku do konca? Bo dr mi mowi, ze teraz sa D a za 2 mc moga byc E
Tlumacze to tym, ze mi miesien trzyma tak??? I jak pusci to moga, ale nie musza byc wieksze?
Pije sobie najlepsza odzywke bialkowa, to moze moje miesnie i tkanki szybciej sie zregeneruja. Ja wierze , ze dobra dieta ma ogromny wplyw na okres rekonwalescencji, wiec odzywiam sie zdrowo i popijam odzywke- zobaczymy co z tego bedzie
stanik pooperacyjny miałam taki, ale był mocno ciasny... zresztą to akurat wiesz
Po 1 op miałam (o ile dobrze pamiętam 65 F/G - takie normalne staniki, nie sportowe). Po op byłam zapakowana w "za mały"... czyli norma
Wyjściówkę też taką "nędzną" jak Ty (jest w albumie), więc możliwe, ze będziesz miała podobny rozmiar

Stary 2011-08-07, 10:12   #15489
zabulek1
Wtajemniczenie

ja pierdziele jak to nie bedzie D to juz sie boje..... Ogolnie boje sie cyferek i mimo,iz podobaja mi sie wasze ogromne piersi, to ja jakos chcialabym D
Zobaczymy potem jak zejdzie opuchlizna co ja tam mam za rozmiar W kazdym badz razie kocham je od pierwszego rozpakowania i nie mam niedosytu!!! Dla mnie sa doskonale Pamietam jak mi dreny wyciagal a ja sie macalam po tych skalach- ludzie jakie twarde byly................teraz juz jest duza roznica i sa znacznie fajniejsze w dotyku, z przyjemnoscia je kremuje i myje I chyba juz wpadlam w samouwielbienie, wiec sie zamykam
Stary 2011-08-07, 10:20   #15490
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
ja pierdziele jak to nie bedzie D to juz sie boje..... Ogolnie boje sie cyferek i mimo,iz podobaja mi sie wasze ogromne piersi, to ja jakos chcialabym D
wizualnie będzie D ... ja też mam wizualnie D

Stary 2011-08-07, 10:54   #15491
Cykaneczka
Raczkowanie

Cześć Laseczki

Wczoraj troszkę skorzystałam ze słoneczka, próbuję nie myśleć o tych moich cycuchach póki jeszcze wszystko nie jest pewne.
Wczoraj zrobiłam sobie małą sesję zdjeciową. Na nowych zdjęciach dysproporcja wcale nie wygląda taka wielka. To kwestia ujęcia pewnie. Problem w tym, że nie jestem w stanie stwierdzic, które zdjęcia są prawdziwsze. Zauważyłam jednak jedną rzecz, i napiszcie mi proszę czy to może mieć wpływ na wygląd piersi. Otóż prawie od zawsze mam trochę krzywe łopatki. a co za tym idzie jedno ramię troszkę niżej od drugiego. Zauważyłam, że prostując się na siłę - tzn ustawiając ramiona w pozycji nienaturalnej dla mnie, ustawiając je tak, żeby były w jednym poziomie - piersi stają się nierówne, lewa wygląda jakby była położona dużo niżej niż prawa. Jednak gdy stoję w swojej "naturalnej" pozycji, gdy mam jedno ramię troszkę niżej od drugiego, automatycznie piersi zaczynają wyglądać na dużo bardziej symetryczne.
Czy to możliwe, że prostując ramiona na siłę, tak naprawdę ciało układa się na tyle krzywo, że niektóre proporcje zniekształcąją się? To by wiele wyjaśniało - np to, że w obu piersiach jest podobna ilość płynu, albo, że jak leżę dysproporcja w ogóle gdzieś zanika...
Dodaję do albumiku zdjęcia, żeby pokazać o co mi chodzi.

Co do sutków - są krzywuskami, lewy zezuje za bardzo na bok i do góry. Nie zwracajcie na to uwagi. Już przed operacją takie były, i lekarz mi tłumaczył przed, że nie da się tego raczej skorygować zwykłym implantem. Potrzebne by były jeszcze dodatkowe poprawki. To mi nie przeszkadza aż tak bardzo, więc nawet o dodatkowych poprawkach nie myślałam.

Żabuku, dziękuję za porady na na temat ran. Od prawie tygodnia biorę antybiotyk, i jest już naprawdę lepiej. Nie sądzę, że zostaną mi po tym śliczne cienkie blizny, ale przynajmniej w końcu zaczyna się goić.
Naprawdę Cię podziwiam za zdolności regenereacyjne I troszkę Ci zazdroszczę

Napiszcie mi proszę, czy ta asymetria jest aż tak wielka, rzucająca się w oczy? Czy miesiąc po zabiegu nie powinnam tak wyglądać? Czy krzywe łopatki mogę mieć wpływ na wygląd całości?

Ps. Muszę dodać, że to co widać na nowych zdjęciach to nie jest żadna cudowna przemiana, opuchlizna nie zeszła mi magicznie w te trzy dni. To są tylko inaczej zrobione zdjęcia. W odpowiednim świetle i ustawiłam się trochę inaczej. Nie wiem tak naprawdę, które zdjęcia są bardziej miarodajne

---------- Dopisano o 10:54 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ----------

Cytat:
Zobaczymy potem jak zejdzie opuchlizna co ja tam mam za rozmiar W kazdym badz razie kocham je od pierwszego rozpakowania i nie mam niedosytu!!! Dla mnie sa doskonale Pamietam jak mi dreny wyciagal a ja sie macalam po tych skalach- ludzie jakie twarde byly................teraz juz jest duza roznica i sa znacznie fajniejsze w dotyku, z przyjemnoscia je kremuje i myje I chyba juz wpadlam w samouwielbienie, wiec sie zamykam
Hehehe tylko tak dalej, nawet nie wiesz jak miło się czyta takie oznaki zadowolenia

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=796824

Edytowane przez Cykaneczka
Czas edycji: 2011-08-07 o 17:22
Cykaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 11:21   #15492
zabulek1
Wtajemniczenie

Oczywiscie , ze to ma wplyw cyganeczko Nie mozesz na sile sie prostowac i podlug tego patrzec na symetrie piersi ,jezeli od zawsze masz jedna lopatke nizej Zostalas wymierzona i wyrysowana w swojej natyralnej postawie, czyli niezbyt prostej, wiec piersi beda ladniejsze tylko w tej pozycji. Nie prostuj sie kochana na sile teraz, skoro wczesniej nie bylo takiej potrzeby, to i teraz nie bedzie

Ja mam brzuch jak w 8 mc ciazy i spuchniete boki, takze wygladam strasznie. Nie przejmuje sie tym bo mam fajne cycki , a brzuch zejdzie niedlugo, a jak nie to i tak sie go pozbede

Lece do albumu

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cyganeczko porownujac Twoje piersi z dzisiejszych zdjec, do tych ostatnich zdjec z 2 sierpnia to jest ogromna roznica w ich wygladzie, naprawde Pomijajac juz to ze zdjecia zrobione inaczej, w innym swietle itd. Teraz Twoje piersi wygladaja o wiele wiele piekniej Zobaczysz, ze bedzie dobrze I zaraz Nam bedzie milo czytac Twoje oznaki zadowolenia

Edytowane przez zabulek1
Czas edycji: 2011-08-07 o 11:22
Stary 2011-08-07, 13:54   #15493
Vanessita
Zakorzenienie

Dokładnie Cykaneczko jest ogromna poprawa. Piersiątka prezentują się naprawdę świetnie. Jeśli chodzi o asymetrie to już coraz bardziej wszystko się wyrównuje Będą piękne!
Co do Twojej postawy to tak jak żabulek pisze..można to porównać z cięciem włosów u fryzjera. Jak tnie tył to zawsze prosi o pochylenie głowy trochę do przodu by za krótko nie było
Tu też DR wiedział, że nie nosisz się prosto jak szprycha tylko masz delikatną różnicę w położeniu łopatek i najpewniej dlatego tak właśnie je wmontował
Stary 2011-08-07, 14:29   #15494
zabulek1
Wtajemniczenie

Dziewczyny wy tez mialyscie taki bebzon wielki jak ja????? Zaraz wrzuce zdjecia jak wyglada sportowa sylwetka teraz heheheheheheheheheheheheh ehehe U mnie roznica jest maxymalna, az sie wierzyc nie chce. Ja bralam tydzien przed op hormony i juz spuchlam po nich ale po operacji dopiero mnie wywalilo.
A przy okazji nowy pancerniak z M&S zastepczo , tylko na pare godzin . Potem wbijam sie w Polakowy stanik jak juz mi wyschnie
Stary 2011-08-07, 17:11   #15495
Cykaneczka
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny wy tez mialyscie taki bebzon wielki jak ja????? Zaraz wrzuce zdjecia jak wyglada sportowa sylwetka teraz heheheheheheheheheheheheh ehehe U mnie roznica jest maxymalna, az sie wierzyc nie chce. Ja bralam tydzien przed op hormony i juz spuchlam po nich ale po operacji dopiero mnie wywalilo.
A przy okazji nowy pancerniak z M&S zastepczo , tylko na pare godzin . Potem wbijam sie w Polakowy stanik jak juz mi wyschnie
Ja do tej pory mam brzuchol jak ciężarna Nie mogę się z nim coś zaprzyjaźnić, więć mam nadzieję, że niedługo (albo w ogóle kiedyś) zniknie

Stary 2011-08-07, 17:26   #15496
zabulek1
Wtajemniczenie

To juz miesiac, dluuuugo troche
Myslalam, ze to szybciej zejdzie Chce sie miec piekne panienki, to trzeba cierpiec WIEC CIERPMY hehehe

Edytowane przez zabulek1
Czas edycji: 2011-08-07 o 17:27
Stary 2011-08-07, 17:32   #15497
Cykaneczka
Raczkowanie

Cytat:
To juz miesiac, dluuuugo troche
Myslalam, ze to szybciej zejdzie Chce sie miec piekne panienki, to trzeba cierpiec WIEC CIERPMY hehehe

Jednoczymy się w bólu

Stary 2011-08-07, 17:46   #15498
zabulek1
Wtajemniczenie

Ja zaraz ide do samochodu Musze zobaczyc jak mi tam pojdzie prowadzenie. Kawalek musze sie przejechac. Jak tylko mnie cos zaboli to jazda skonczona, a nie biore przeciwbulowych, wiec z pewnoscia poczuje
Stary 2011-08-07, 17:49   #15499
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
O 14.15-z jaką dokładnością masz podaną godzinę Będziemy wiedziały o której toaścik wznieść i będą nastepne sierpniowe panienki- normalnie jak ulęgałki się sypią w tym miesiącu Dziewczynki albumik zrobiony- zapraszam serdecznie. Są obiecane fotki z grila z ciociami i jeszcze ciepłe- dzisiejsze golaski po opalaniu Moje panienki mają już półtora roku- więc są już dorosłe na całego.
Dorzucę jeszcze jak będę miała chwilkę w nowym staniczku i blizenki.
Ciekawe tylko czy rzeczywiście o tej godzinie się odbędzie czy poźniej.
Z chęcią obejrzałabym Twój album,ale nie mam do niego dostępu, a zaprszenie wysłałam

Cytat:
Tak wlasnie zrobie Mya Zdejme je we wtorek
Przy okazji jestem ciekawa jak mnie pocial i zszyl, czy ladnie, czy na odczepnego

Dziewczyny jak ja sie dzisiaj czuje to poezja normalnie. Od pierwszego dnia czuje sie dobrze i z kazdym dniem jest lepiej, a dzisiaj czuje sie tak swietnie, szybciej moge sie ruszac- nie biore nic przeciwbulowego od paru dni, wiec nie jestem znieczulona i czuje jak przeginam
Wyprostowalam sie juz, od wczoraj sie prostowalam na siedzaca na poczatku, bo latwiej, a potem na stojaco, a dzis juz widac efekty

Te cycki daly mi tyle energi, ze mi sie spac nie chce, wstaje po 5 i lece je myc, kremowac i ogladac
I wogle jakos mam wiecej energi ciagle gdzies laze i planuje wyjazdy- ja pierdziele zebym wiedziala, ze tak odzyje to bym juz sobie predzej operacje zrobila

Cyganeczko koffana jak Ty sie czujesz??? Widzialam Twoja ranke biedactwo................ . Ja zrobilabym oklady z naparu z szalwi
Ja uwielbiam te swoje domowe sposoby na wszystko, bo sa niezawobne, a szalwie stosuje -na ropne ranki,na bol zeba gdy sie ropka zbiera,na bol gardla. Nie tylko ja bo robie to samo z dziecmi Moze i Ty sprobuj napewno nie zaszkodzi, a moze sciagnie Ci rope i opuchlizne i stan zapalny Jak mi sie cos bedzie dzialo to napewno bez pytania zrobie oklad z szalwi

Mam jeszcze pytanie co do stanika pooperacyjnego Wczoraj nie kupilam, bo nie zdazylam wszedzie dojsc hehe i mi zamykali przed nosem, a tam gdzie bylam nic nie bylo fajnego. Jaki musze rozmiar kupic skoro mam 75D??? Od doktora mam 60B i bede w nim chodzic przez 2 mc, ale np musze go wyprac i musze miec na zmiane jakis A najlepiej taki ktory bym mogla nosic pozniej, bo ja w przeciwienstwie do Was uwielbiam pancernik i wszystkie sportowe staniki
Jak kupie 75C to bedzie wystarczajaco uciskal??? Czy lepiej 70C??? Bo B to raczej juz potem nie zaloze

Przed chwila zamowilam taki http://www.amazon.co.uk/exec/obidos/..._ya_os_product 75C no ale pewnie za 3 dni dojdzie, a ja juz musze teraz miec i dzisiaj znowu lece na zakupy
Tylko pozazdrościć formy.Ja pocichu liczę,że też będę w stanie większość rzeczy zrobić w domu i koło siebie zamiat się kleżankami i TŻ wyręczać

Cytat:
Napisane przez Cykaneczka Pokaż wiadomość
Jednoczymy się w bólu
dobre to było
Stary 2011-08-07, 18:02   #15500
EmotIkonka
Rozeznanie

Wyślij wiadomość przez MSN do EmotIkonka

Cytat:
Żabulek,

A staniczek śliczny.

Zabulek Gratuluje nowych cycuszków !!! I wszystkim nowym cycolinkom również I wszystkie was pozdrawiam i mocno ściskam

31.07.2012 powiększanie ust kwasem
09.08.2012 dopełnienie ust kwasem drugi zastrzyk Juvaderm Ultra Smile Kraków Medestetis

Edytowane przez EmotIkonka
Czas edycji: 2011-08-07 o 18:03
EmotIkonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 18:20   #15501
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Emotikonko,
taki spory rozmiarek dla shock-absorbera
normalnie kupuję z pol. rozmiarówki 65 I, ang. 65 GG (oczywiście miękkie staniczki )

Stary 2011-08-07, 18:24   #15502
EmotIkonka
Rozeznanie

Cytat:
Emotikonko,
taki spory rozmiarek dla shock-absorbera
normalnie kupuję z pol. rozmiarówki 65 I, ang. 65 GG (oczywiście miękkie staniczki )
Już wystarczająca mam gula !!! Nie mów więcej !!! Dlaczego ja taka głupia byłam ... jak juz zaczynam akceptować ich rozmiar to zjawiam się na forum i czytam takie wiadomości i znów się pogrążam
Nic dodać nic ująć twoje piersi mają rozmiar taki jak mnie się właśnie śni

09.08.2012 dopełnienie ust kwasem drugi zastrzyk Juvaderm Ultra Smile Kraków Medestetis

Stary 2011-08-07, 18:30   #15503
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez EmotIkonka Pokaż wiadomość
Już wystarczająca mam gula !!! Nie mów więcej !!! Dlaczego ja taka głupia byłam ... jak juz zaczynam akceptować ich rozmiar to zjawiam się na forum i czytam takie wiadomości i znów się pogrążam
Nic dodać nic ująć twoje piersi mają rozmiar taki jak mnie się właśnie śni
Kochana,
masz śliczne wielkie piersi i rewelacyjną figurkę ... nic tylko zazdrościć

Stary 2011-08-07, 18:38   #15504
EmotIkonka
Rozeznanie

Cytat:
Kochana,
masz śliczne wielkie piersi i rewelacyjną figurkę ... nic tylko zazdrościć
Dziękuję kochana

Horo wrzuciła nowy albumik lećcie tam jak najprędzej doznać szoku !!! Ja umarłam ...

Stary 2011-08-07, 18:43   #15505
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez EmotIkonka Pokaż wiadomość
Dziękuję kochana

Horo wrzuciła nowy albumik lećcie tam jak najprędzej doznać szoku !!! Ja umarłam ...
nie jest taki nowy... znalazłam fotki na kompie, a "czyszczę" komputer, więc zamieszczam tutaj na pamiątkę

Stary 2011-08-07, 18:54   #15506
anek799
Raczkowanie

Witam wszystkie posiadaczki nowego biustu i te dziewczyny, które tak jak ja czekają na wymarzony biuścik. Zalogowałam się parę dni temu i mam wielka nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona. Podczytuję Was od kilku dni i stwierdzam, że jesteście nie zastąpione. Wieczorkiem jak już uśpię dzieciaki opisze moją historię i plany na najbliższy miesiąc, bo termin zabiegu mam na 14 września, a tyle jest we nie nie poskładanych myśli.
Serdecznie pozdrawiam!!!
anek799 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 18:58   #15507
Vanessita
Zakorzenienie

No, no Haro pokaźny rozmiarek bardzo ładne!
Stary 2011-08-07, 19:02   #15508
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Vanessita Pokaż wiadomość
No, no Haro pokaźny rozmiarek bardzo ładne!
Twój również
A fotki w białym staniczku powalają na kolana

Stary 2011-08-07, 19:02   #15509
anek799
Raczkowanie

Witam wszystkie posiadaczki nowych piersi i te dziewczyny, które tak jak ja czekają na swój wymarzony biuścik.
Zalogowałam się na forum kilka dni temu i mam nadzieję, że przyjmiecie mnie do swojego grona. Podczytuję Was od kilku dni i przyznam szczerze, że Wasze wsparcie jest nie ocenione. Wieczorkiem jak już uśpię dzieci, na spokojnie opiszę Wam swoją historie i plany na najbliższy miesiąc, bo planowany termin zabiegu mam na 14 września, a tyle jest we mnie nie poskładanych myśli.

Serdecznie pozdrawiam!!!
anek799 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 19:10   #15510
Vanessita
Zakorzenienie

Takie mam mieć jak coś i się ich strasznie boję. Ciągle się zastanawiam czy robić. Bo naprawdę nie chcę mieć dużego biustu.
To jest biuścik mojej kumpeli

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości