|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#631 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Czarny pycha, a różowy jeszcze w lodówce koczuje. ![]() Oooo rany jak mi się dobrze dzisiaj spało. ![]() ![]() ![]() ![]() Śniadanie zjedliśmy i TŻ się zebrał, do pracy (dodatkowej). ![]() ![]() Mnie czeka sprzątanie, a później zakupy. ![]() Póki co nie mam za grosz powera by wstać z kanapy. Mam ewidentnego lenia. ![]() ![]() ![]() Wczoraj poczyniłam pierwsze zapisywanie wydatków - wszystko ładnie, podzielone, pięknie wprowadzone w program. ![]() Oby tak dalej. ![]() ![]() Wypiję różowe Frugo i może się ogarnę. ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-08-06 o 10:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#632 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dziś wstałąm wcześniej, zeby popracować, bo wczoraj kompletnie mi nie szło ![]() ![]() ![]() Zaraz biorę się za szybkie sprzątanie, a potem ogarnianie siebie. No i musze tż zdyscyplinować bo siedzi od rana w tym swoich ustawach ![]() Życzę dziewczymy miłego i przede wszystkim słonecznego weekendu ![]() ![]() Aaaa ja też chcę frugo! Czy ja mieszkam w tak zapyziałej wiosce, że tego tu nie mają?! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już pomijając walory jedzeniowe, posiedziałabym sobie zwyczajnie na powietrzu, rozleniwiła się na maksa. ![]() ![]() Nic to, odbijemy sobie takie atrakcje w przyszły weekend. ![]() U mnie w małych sklepach też frugo nie ma - przynajmniej w tych w których patrzyłam. Tylko w hipermarketach. ![]() Ja się ruszyłam.. i normalnie wpadłam w jakiś trans. ![]() Zrobiłam górę naczyń zalegającą w kuchni + wszystko co trzeba tam na błysk. Ciemne pranie, sprzątnęłam gruntownie sypialnię i salon. Umyłam wszystkie drzwi (wszystkie wewnętrzne mam białe) i dwa okna. Wyczyściłam wszystkie lustra i podłogę w całym mieszkaniu wraz z odsuwaniem mebli (tego co odsunąć sama dałam radę). Normalnie, aż chyba jestem z siebie dumna. ![]() Przed chwilą wcięłam prysznic i siadłam. Raz dwa malnę oko, wysuszę czuprynę i jadę do galerii łódzkiej. Muszę nawiedzić rossmana i naturę - spora lista rzeczy dokupienia mi się utworzyła. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#634 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() A u mnie leniwie, ledwo rano wstałam, ale ulokowalam rodzinkę w pociągu, wróciłam do domu i wskoczyłam z powrotem do łóżka, a potem nie mogłam się dobudzić i efekt taki, że cały dzień mnie ćmi głowa. Rano szybko się zebraliśmy i pojechaliśmy do babci, a że się pogoda popsuła, to już w domku jesteśmy. Wczoraj w biedronce dopadłam peeling borówkowy - cudnie pachnie, lakier do paznokci eveline, dziś wpadłam po drugi ![]()
#635 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() byłam dzisiaj cały dzień w Międzyzdrojach i w końcu jestem czekoladowa ![]() jeszcze jak wróciłam byłam 1,5 h u mamy i odebrałam laptopa bo tata formata mi robił bo od nowości nie był ruszany a to ok 4-5 lat ![]() ![]() Tż wybył na whisky na urodziny kolegi a ja instaluję programy ![]() jutro muszę w końcu odwiedzić Biedronkę i zobaczyć czy zostało coś z gazetki urodowej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#636 |
Zakorzenienie
|
Anastazjo ale Ci fajnie, moja rodzinka wlasnie dzis do Miedzyzdroji pojechala i tez na plazy juz lezeli
A ja czuje zmeczenie i nude, nie lubie tak
#637 |
Zadomowienie
|
dzień dobry kobietki
![]() piątkowy panieński był tak udany, że wrociłam o 6 rano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dodaja- łączę się z Tobą w frugowym bólu. w realu niestety nie znalazłam, muszę gdzieś do dużego tesco wbić ![]() anastazja- zazdroszczę opalenizny, ja wyglądam jak córka młynarza, a co w perspektywie nadchodzącego wesela nie wygląda zbyt dobrze. dobraduszo- trzymam kciuki za cierpliwośc do dietkowania. mam nadzieje ze rodzinne spotkania nie złamały Twojego postanowienia ![]() iija- widzę że wpadłaś w porządkowy szał ![]() ![]() ![]() ala- jakie lakiery kupiłaś?
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
![]() |
#638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2939
![]() |
#639 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() W galerii nie kupiłam nic ciekawego - weszłam do tesco więc wpadło trochę spożywki (swoją drogą jeśli lubicie wino Imiglikos - ja bardzooooo, to jest promocja 7,99/butelka) i że odwiedziłam naturę i rossmana to kosmetyki które planowałam - jakaś pielęgnacja, puder, róż i takie tam. Wcześniej zrobiłam mały research na temat maseczek i na nie też poszłam polować. Znalazłam co chciałam, oczyszczającą już wczoraj zrobiłam i po jednym użyciu mogę już stwierdzić, że jest bardzoooooooo fajna. Mam nadzieję, że będzie tak dalej i druga którą kupiam jej dorówna. ![]() Połaziłam trochę po sklepach z ciuchami, ale nie kupiłam absolutnie nic. Polowałam na stanik - cycuchy mi trochę schudły, to myślałam, że może znajdę coś w niespecjalistycznym sklepie na nie, ale gdzie tam - wszystko za małe. Spodni też szukałam - i dupa. Na nową kolekcję to ledwo zerknęłam, bo cholercia nie dam 80zł bluzeczkę, albo 200zł za zwykłe spodnie - niech się gonią. ![]() ![]() Jutro może do lumpka zajdę - dawno nie byłam, może coś fajnego upoluję. ![]() Cytat:
Masz śliczne paznokcie. ![]() Wczoraj poza tym leniwy wieczór mieliśmy. Dorwałam nowy serial z Matthew Perrym (uwielbiam go ![]() Nie obyło się jednak bez strat. Zachciało nam się cholera baraszkować na kanapie i... strąciłam kieliszek stojący na stole. Kieliszek się przewrócił na okulary leżące obok, a później razem z nimi rozwalił na podłodze. ![]() Mam więc teraz zamiast jednych całych okularów, dwie połówki, z czego jedna z połową szkła. ![]() Szczęście w nieszczęściu, że trafiło w moje - TŻa okulary leżały obok, bo ja mam alternatywę w postaci soczewek, a TŻ nic - dzisiaj nie mógłby nawet wsiąść do auta! ![]() Nic to, mówi się trudno i żyje się dalej. Robiły one za "odpoczywacza" na wieczory, gdy chciałam w pudło popatrzeć a soczewek już nie miałam. Były zbyt zniszczone (porysowane) by na co dzień w nich chodzić, więc... przynajmniej zrobię w końcu nowe! I Szefa na refundację naciągnę. ![]() Apropos tego tłuczenia, to po północy wyciągnęłam odkurzacz i przejechałam salon raz dwa, zwłaszcza ze względu na psa. I dupa i tak coś zostało i wlazło mu dzisiaj w łapę. ![]() Nie głęboko, jest mała rana, zdezynfekowałam, ale na samej poduszce i boje się, że ma spacerze to zapaćka. Zakleiłam mu, to też dupa - zdjął i liże cały czas (to akurat podobno nie jest złe, bo coś tam, z czymś tam psy mają w ślinie, że może nawet się szybciej zagoi), ale jak tak to miętoli to cały czas czerwone jest. Odnośnie psa jeszcze, to aż mi się dzisiaj smutno zrobiło. Popatrzyłam na niego i obawiam się, że jego czas jest policzony - jak na tak dużego psa, to i tak podobno ma niezły wiek (12 lat). ![]() Ech! Szkoda mi go, smutno mi, że się jakby już trochę męczy. ![]() ![]() My po śniadaniu i TŻ pojechał majstrować. ![]() Chyba mu zakażę tych dodatkowych prac normalnie. ![]() ![]() ![]() ![]() Polazłabym gdzieś, ale zbiera się na taką burzę, że aż się boję. ![]() ![]() Ogarnę się ciut i może jakiś makijaż zmaluję - tak w ramach rozrywki. ![]() ![]() Uf! Się rozpisałam. ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-08-07 o 10:02 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#640 |
Konto usunięte
|
Ja wypluta od rana jestem. Moi inteligentni sąsiedzi między 5 a 6 rano puszczali muzykę na cały regulator
![]() ![]() Dzisiaj w planach sprzątanie i na obiad rybka ![]() Przeraża mnie jutrzejszy dzień w pracy. Wraca kierowniczka, a ja zawalona pocztą niewpisaną jeszcze z początku miesiąca. Cóż - absolutnie to nie jest moja wina i nie będę się z niczego tłumaczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#641 |
Zadomowienie
|
ala- fajnie lakiery
![]() iija- przykro mi z powodu Waszego pupila. mam nadzieję, że będzie z Wami najdłużej ![]() ![]() ![]() ![]()
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#642 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam, że tak powiem pewnie komfort by mi to nie przeszkadzało, ![]() Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ce.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ca.html&next=1 Dzisiaj będę testować drugą, a wczoraj użyłam pierwszej - oczyszczającej. Fajna. ![]() Dodatkowo, co bardzooooo mnie zachwyciło, normalnie jak wstaję rano mam brodę czerwoną, problematyczne miejsca są 'zaognione' i wyglądaja nieładnie. Dzisiaj po wstaniu buźka jaśniejsza, wypoczęta, syfki wysuszone i spokojne - wszystko bardzooooo ładnie wyglądało. Będę przez jakiś czas stosować systematycznie - może coś zdziała jeszcze więcej w kwestii oczyszczenia tej mojej nieszczęsnej brody. Normalnie zrobiłam makijaż, zdjęcia - to nic męczącego przecież i... zmachałam sie niesamowicie. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#643 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Na razie zrobiłam sobie tylko mały pedicure - jeszcze pomalowanie pazurków zostało. Teraz mam takie ładne gładziutkie stópki ![]() Co do maseczek - ja nie używam w ogóle. Nigdy nie miałam na twarzy i raczej mieć nie będę, bo nie mam do tego cierpliwości i jestem leniem i mi się nie chce tego nakładać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Maseczki to teraz chwila dosłownie. Tą wczorajszą to 30 sekund nakładałam - serio, trzeba szybko bo zastyga. Swoją drogą A. jak mnie w niej zobaczył - jest niebieska, to zaniemówił. ![]() Jeśli chodzi o cerę, to mnie z podobnego powodu drażni ta moja broda. CAŁE nastoletnie i młode życie, miałam cerę jak pupa niemowlaka. I nie żartuję teraz. W liceum, gdzie większość dziewczyn kamuflowała się makijażem jak nakładałam krem i wychodziłam - mogą się pochwalić promienną skórą. Niedawno (2-3 lata temu) coś jej dopiero zaczęło odwalać. Ja rozumiem spóźniony refleks, ale żeby trądzik przed trzydziestką mieć to jest lekkie przegięcie. ![]() ![]() Wczoraj trochę czytałam na ten temat i.. mam w planach zrobić wymaz tego mojego paskudztwa. Podobno to możliwe i wtedy wiadomo dokładnie jak leczyć - jaka bakteria to spowodowała. Nie chcę dalej być królikiem doświadczalnym i wykać co chwilę to kolejny antybiotyk. Jeszcze muszę doczytać jak to cudo zrobić - czy potrzebuję skierowanie (i czy od lekarza pierwsze kontaktu mogę? czy muszę od dermatologa?), czy sama mogę iść do laboratorium i wykonać. Deszczu jak nie było tak nie ma, chociaż wisi w powietrzu. Niebo całe zachmurzone. Jest tak obrzydliwie duszno, że siedzę i jest mi niedobrze, jakbym nie miałam czym oddychać. TŻ za godzinę powinien być. Coś bym dzisiaj zrobiła, ale nie mam pomysłu co. ![]() Siedzenie na kanapie jest nudne. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#645 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tak mnie zmotywowałaś do maseczki, że może nawet zrobię... Jakaś wala mi się po łazience, bo właśnie sprzątałam i znalazłam... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#646 |
Zakorzenienie
|
Dodaja- w weekend "troszkę" popłynęłam z dietą, ale od jutra wracam na dobre tory
![]() ![]() Ijaa- wiem co czujesz kochana, jak przyjrzałam się psu moich rodziców podczas ostatniej wizyty to aż mi się serce kroiło... nie słyszy już, oczka zamglone, więc wzrok też pada ![]() ![]() Ala- świetne te lakiery ![]() ![]() Ja wczoraj byłam umówiona z mamą. O 9 po mnie przyjechała i wybyłyśmy na suknio- przymierzanie! ![]() ![]() No i tak. Przymierzyłam 5 sukienek. 3 w literkę A i 2 "księżniczkowate". Zdecydowanie lepiej mi w fasonie w literkę A! ![]() ![]() ![]() ![]() Zdecydowałyśmy z mamą, że jak przyjedzie w grudniu to wtedy się jednak wybierzemy razem. Jakoś czas trzeba będzie wygospodarować ![]() Później pojechałyśmy do CH na zakupy- zaopatrzyłam się w 2 pary butów na jesień i granatową marynarkę z łatami na łokciach ![]() ![]() ![]() ![]() Później wizyta u teściów- całe popołudnie z przyszłą szwagierką........ Wieczorem impreza u znajomych i zlądowaliśmy u teściów na noc o 3:15 ![]() ![]() Dzisiaj grill i w końcu w domu... wiecie, wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej ![]()
#647 |
Zakorzenienie
|
Ijaa- to prawda, nuda jest straszna
![]() Ala- śliczne kolorki, ja chciałam kupić ten miętowy ale nie było niestety, kupiłam niebieski i taki beżowy Snow- super że panieński udany ![]() witam ![]() ja dzisiaj cały dzień u rodziców w nocy nie spałam do 4 bo czekałam na Tż bo pił a on zasnął u kolegi i wyładował mu się telefon ![]() ![]() dzisiaj na obiad zrobiłam nugetsy ![]() byłam w Biedronce i wydałam 130 zł ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#648 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musze sprzątnąć tak gruntownie. Przede wszystkim wymycie okien, wypranie firan, zmiana pościeli, wypastowanie u nas podłogi. To takie minimum ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ala Ty jesteś ekspert, więc pytam jak malować paznokcie, a rczej ile czekać żeby maksymalnie wyschnęły? Wczoraj malowałam 2 warstwy. Po drugiej czekałam co najmniej 20 minut. Lekko dotykam suche, myślę ok. Robiłam wszystko mega delikatnie,ale cholera przed wyjściem myłam ręce i chyba przy wycieraniu na lakierze porobiły mi sie takie kreseczki. Tak mnie to irytuje, że mam dość. Dodam, że jak już wyschną maluję top coatem z miss sporty i jeszcze czekam aż to wszystko przeschnie. Cytat:
![]() Dobry wieczór ![]() Wczorajszy grill jak najbardziej udany, nie pamiętam kiedy tak się uśmiałam ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#649 | |
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
![]() Cytat:
![]() Aaaa mój też głuchnie - to głównie przez problemy z uszami. ![]() My zebraliśmy się jednak z domu na małe zakupy. Ogólnie na wyjście trafiliśmy na taką burzę, że nie było jak wsiąść do auta. Jak już daliśmy radę, to okazało się, że ulice zalane. Z trudnościami, ale jednak dotarliśmy w wyznaczone miejsce. TŻ nawiedził MediaMarkt a ja korzystając z okazji, że tam średnio lubię wchodzić poszłam do Reserved. Jeszcze trochę wyprzedaży jest i to na prawdę caaaaaaałkiem niezłych (-70%). Ciuchy wiadomo przebrane, ale.. udało mi się wyłowić czarą krótką kurteczkę (jak jeansowa, ale nie jeansowa, tylko podobna materiałowo - mam nadzieje, ze wiecie o co chodzi ![]() ![]() ![]() Normalnie nie mam ani jednej rzeczy złotej, bo zwyczajnie nie lubię, ale te mnie urzekły. ![]() Tesco też nawiedziliśmy, ale tam nudno było i do domu. ![]() W tygodniu planujemy się jeszcze na łowy ciuchowe wybrać, bo dzisiaj TŻ po tej pracy, nie ogarnięty, zmęczony, nie chciało mu się. Niedawno zrobiłam obiad - na jutro. Tym samym rozpoczynamy system jedzenia obiadów w pracy. ![]() ![]() ![]() Zaraz do wanny idę poleniuchować, a tym czasem.. macie ochotę się trochę przestraszyć? ![]() ![]() ![]() Taaaaaak, ewidentnie mi odwala. ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-08-07 o 20:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#650 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() HAHA! Nieźle Was wystarczyłam. ![]() ![]() ![]() Oj ciężkawo mi się dzisiaj wstawało. Pogoda się klaruje, więc jest nadzieja na przyjemne popołudnie. ![]() TŻ dzisiaj po pracy dalej majsterkuje (ze 3-4 dni to jeszcze potrwa), więc i ja mam w planach jakoś zorganizować sobie czas. Obiadzio jem w pracy (TŻ też) ![]() Za to mam przymusową wizytę w banku, a właściwie w dwóch. Poza tym muszę kupić soczewki i chcę przejść się po punktach z telefonami, gdzie zdejmują simlocki. TŻ dostał nowy telefon w pracy, więc ja mogę zaopiekować się tym którego używał do tej pory. ![]() ![]() ![]() ![]() Gardło mnie coś pobolewa. ![]() ![]() Robię co mam robić raz dwa i... zaczynamy przeprowadzkę. ![]() ![]() ![]() W końcu koniec z gratem w którym musiałam otwierać drzwiczki nożyczkami. ![]() ![]() Przywołuję Kash i Aaby! Ja rozumiem urlopy, morza, honeymoony i inne śmieci, ale... koniec tej sielanki!! WRAAAAAAAAAAAAACAĆ!! ![]()
![]() Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-08-08 o 09:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#651 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ijaa ja tam się Ciebie nie boję ![]() ![]() U mnie dziś fatalny dzień. Sam fakt, że mam okres i wręcz umieram nie napawa mnie pozytywnymi emocjami. Do tego muszę dziś popracować więcej niż zwykle w związku z moim lenistwem. Do tego kompletnie nie mam pomysłu na obiad, a mieszkanie obrasta syfem i muszę to wszystko dziś jakoś ogarnąć! ![]() ![]() A co Wy robicie na obiad? |
![]() ![]() |
![]() |
#652 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Ale mi się dzisiaj ciężko wstawało. Jakaś taka przymulona jestem. Ocieplają nam blok i w weekend postawili za moim oknem rusztowanie. Dzisiaj rano stoje w bieliźnie przed szafą i wybieram ubranie, odwracam się a tam pan robotnik patrzy i się śmieje. Byłam tak śpiąca, że nawet nie zareagowałam. Mam nadzieje, że jutro nie będzie tam stał tłum w darmowym kinie ![]() Od razu mówie - nie mam zasłon w tym pokoju, tylko firanki. W pracy tydzień zapowiada się koszmarnie. Marze, żeby był już przyszły poniedziałek. Do mnie przyjechała przyjaciółka i przywiozła gołabki roboty swojej Mamy, więc na obiad dzisiaj uczta. I nie musze gotować ![]()
#653 |
Zakorzenienie
|
Ijaa- kochana jak chcesz się przestraszyć to Ci mogę moje zdjęcie w maseczce zafundować
![]() ![]() ![]() Dodaja- kochana łączę się w bólu, bo lada chwila i u mnie nadejdą "te" dni... ![]() ![]() Kraven- no to sobie gostek pooglądał ![]() ![]() A ja siedzę sobie na praktykach... przyjęli 2 stażystki i teraz muszę się dzielić adresowaniem kopert! Teraz to już w ogóle nie będę miała co robić ![]() ![]()
![]() |
#654 |
Zadomowienie
|
Witam laseczki
![]() ależ się intensywnie dzień zaczął. w pracy rozliczanie końca miesiąca, a że A. dzisiaj nie ma, to ja za wpisywanie vatów się zabrałam;/ ale na szczęście już po wszystkim, w biurze sama zostałam, błogi spokój i sielanka. byle do 3 ![]() no coś Ty iija- elegancko Ci z ta maseczką ![]() ![]() dodajka- współczuję okresu ![]() kraven- to od rana miałaś przygody ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Bleee jeszcze 1 godz i 20 minut... ![]()
![]() |
#656 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry! Melduje, że wróciłam wypoczęta, opalona i zadowolona!
![]() ![]() ![]() ![]() p.s Strasznie się za Wami stęskniłam! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#657 |
Zakorzenienie
|
Kash nareszcie wróciłaś. Bo my tu z tęsknoty usychamy.
![]()
#658 | |
Zakorzenienie
|
![]() Dzięki dziewczyny za komentarze nt moich paznokci ![]() ![]() Cytat:
dodaja w biedronce kupiłam jeszcze chusteczki antybakteryjne z myślą o podróży, żeby można było łapki wytrzeć, upiłam krem do rąk, bo te tanie z natury już na mnie nie działają i ciągle mam przesuszone ręce, żel do mycia męski, zmywacz do paznokci i chyba tyle. Chciałam jeszcze balsam do ciała, ale mam dwa, a rzadko się balsamuję, więc szkoda kasy. Podobały mi się jeszcze żele pod prysznic z luksji 3 za 10 zł, ale że mam dwa nowe to też nie brała, tak sam jak nie wzięłam tego żelu pod prysznic z drobinkami peelngującymi. A co do paznokci to czy ja wiem czy ja ekspert. Dusza chyba lepiej się zna ![]() Jako, że ja tym niecierpliwy staram się kupować lakiery jednowarstwowe, aby nie czekać długo z wysychaniem właśnie. A to dlatego, że maluję paznokcie prawie zawsze przed snem, więc czekanie 1 h aby mi wyschły to nie na moje siły. I nie maluję topem, bo zdarza się że co dzień mam inne paznokcie, czasem co dwa dni. Najczęściej kupuję lakiery z golden rose, safari, jumpy. Można dostać takie,które kryją ładnie przy jednej warstwie i w miarę szybko wysychają. Wydaje mi się, że po drugiej warstwie 20 min to za mało. Choć właśnie kwestia jaki lakier, jak używam jumpy to 10 min i suche, w załączniku masz jak buteleczka wygląda. Lakiery wibo z rosmanna też wysychają w miarę szybko. Te z essence też. Jeśli chodzi o trwałość lakierów to jest taka średnia, czasem jak dużo robię to jeden dzień. Mi to jednak nie przeszkadza, bo ja nie umiałabym w jednym kolorze wytrzymać tygodnia. Oj raczej nie pomogłam za bardzo. ijaa fajnie Ci w masce ![]() kash na wróciłaś, ja mam nadzieję, że częściej zaglądać będziesz a nie raz na 3 dni aaby też wróciła, niech sie zdjęciami chwali A ja ? nudzę się, wkurza mnie to. Ale przecież ja nie będę wiecznie nam atrakcji wymyslać, co to ja jestem za przeproszeniem. Czekam, aż się pralka wypierze, jak się nie rozpada to okna myć będę. Ogólnie poirytowana jestem, ale to pewnie przez @.
![]() |
#659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Następnym razem zarezerwuję sobie chyba godzinę na malowanie paznokcie, a jak się coś spierniczy to chyba zaprzestanę tego procederu ![]() Brzuch mnie tak napierdziela, że masakra ![]() Witaj Kash ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:43.