Miłośniczki Zary cz. X - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-07, 11:11   #4201
ESTEE87
Wtajemniczenie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. X

Cytat:
Napisane przez zarina_ Pokaż wiadomość
mnie się podoba ale jak mierzyłam wyglądała strasznie
dobrze wiedzieć
Stary 2011-08-07, 11:13   #4202
surrealplace
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość
Celly a jakiej specjalizacji ?Ja na razie u teściów w Olkuszu w Wawie od poniedziałku lub wtorku.Ja marzyłam o sukni rybce. Miałam ich z 30 zapisanych do zmierzenia.Też jestem drobna i dość niska 164 cm, wyglądałam w nich jak dziecko do pierwszej komuni i zrezygnowałam.

paryzanko bo na to żeby kupić jak były to nie wpadłyśmy ja je widuję tylko w rozmiarze L od czasu do czasu na allegro.

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

ESTEE87 to wesele to młodzieżowe, czy u Twojej rodziny czy u męża?
Jaki to żakiet z bufkami piaskowy?
surrealplace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 11:17   #4203
Bethie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
Co myślicie o tej sukience?
na zdjęciu super, ale nie wiem jak na żywo

Cytat:
Napisane przez BlairWaldorf Pokaż wiadomość
Ta sukienka pierwsza jest boska, muszę ją zmierzyć przy najbliższej okazji A kombinezon bierz, ale noś z jakimś paskiem

nie miałam wtedy żadnego odpowiedniego paska w przymierzalni, ale będę nosić z paskiem
Bethie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 11:20   #4204
asik123456789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
rendi - haha nawet nie wiesz jak teraz zaluje,ze nie wyladowalam w Warszawie haha W Poznaniu to nie maja ani wygladu ani "bogatego" wnetrza haha
Wiesz, gorzej gdybym im sie nie spodobala. Taka wyprawa na marne
Potwierdzam

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
to ja wiem juz co to za sklep. Oni sa chyba obok wallisa, maja takie kolorowe rzeczy zawsze. Podobaly mi sie u nich buty. Wiesz jakie tam sa ceny?

---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ----------

to nie damy rady przez noc 900 napisac:P A nie wiecie na jak dlugo nam poprzedni starczyl?
Ja mialam kozaki od nich i nie polecam. Dosc ze byly drogie ale trafilam na dzien kiedy byla spora znizka- chyba z 30%. I tak dalam przynajmniej 400zl. A po miesiacu noszenia rozlecial sie zamek...i odpadly podeszwy hahahahah Teraz podoba mi sie jedna torebka od nich (za 299zl) ale chyba nie kupie bo boje sie jak z jakoscia. Wejdz sobie na strone internetowa bo czasem fajne rzeczy sa.
Cytat:
Napisane przez rendsaid Pokaż wiadomość
to ja taki tez chcem
ja tez kcem!

Cytat:
Wlasnie sciagnelam zdjecie teg ciacha zeby paryzance wyslac i nie wiem czemu ale zapisalam jego zdjecie w folderze 'must have " hahaha

---------- Dopisano o 01:16 ---------- Poprzedni post napisano o 01:15 ----------

leci PW HAHA

---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:16 ----------

co za kobieta najpierw mowi że bylo super i ze sie calowali , a nagle że slubu nie będzie jak to nie bedzie ??!!
ja tez chce zobaczyc ciacho!

Cytat:
Napisane przez Lunus Pokaż wiadomość

uff... a co sprzedajesz

Tak, właśnie, sny widzę że mamy równie przerażające

Ej u mnie nie było buzi buzi i prosiak nie dzwoni masakra nie wytrzymam z tym chłopem przetrzyma mnie a ja na nerwicę padnę. Jak tu go zmobilizywoać żeby zadzwonił albo zróbcie coś żebym nie myślała o tym

Mam pomysł od dzisiaj zakaz randek!! wszystkie!! do odwołania
Kochana ja na randce nie bylam przynajmniej pol roku wiec uwierz mi- jak sie pojawi okazja to napewno nie bede sie stosowac do Twojego zakazu!
asik123456789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 11:22   #4205
pralinkax
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malwina2208198721 Pokaż wiadomość
Ale mam zepsuty humor od wczorajszego wieczora Dawno już tak nie miałam. Nawet nie mam z kim pogadać o tym, moje przyjaciółki mają dzisiaj inne rzeczy do roboty, z mamą nie chcę, bo będzie się smuciła ze mną Ehh... Chyba idę jeszcze spać

Fuuuj (użyłabym znowu ikonki, ale ze względu na Lunus tego nie zrobię ) Ja wszystkie maskotki chowam do piwnicy, bo wg mnie to zbieracze kurzu są, ale bukiet białych tulipanów czy róż to bym chciała dostać
A cóż się podziało ?

Dokładnie A żeby było śmieszniej kiedyś mi pojechała z tekstem, że nie wyobraża sobie jak można od TŻ dostac w prezencie torebke czy ubrania To była aluzja do mnie, bo my z TŻ jesteśmy strasznie praktyczni

Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.

Paulo Coelho
pralinkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 11:26   #4206
hekateprincess95
Zadomowienie

Hej dziewczyny
Czy są jeszcze w sklepach takie parasolki ? Np. w Poznaniu lub Warszawie??
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...DOT%2BUMBRELLA

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...PED%2BUMBRELLA

Z góry dziekuje za odp

Don't be a drag , just be a queen.

Hey baby I ain't no lying
Lady, I can see you like playing with fire

FashionVicteam
hekateprincess95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 11:36   #4207
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lotuus Pokaż wiadomość
Wróciłam!
Kryzys chyba zażegnany. Oczywiście nie obędzie się bez poważnej rozmowy, na którą dziś nie było warunków,ale.. e tam, to będzie jutro. a dzisiaj było taaaak fajnie.
Dowiedziałam się, że wczoraj żalił się znajomemu [znanemu z widzenia w sumie do wczoraj], że się pokłóciliśmy.. i że bym taki zgaszony wczoraj.. jak mi sie miło zrobiło.

dziękuję Wam za wsparcie, kciuki, obecność. jesteście WIELKIE!!

jeny, jestem taka happy. znowu nie zasnę.

I całe szczęście że się wszystko dobrze skończyło

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ----------

Cytat:
Napisane przez Różowy Strachulec Pokaż wiadomość
Coś czuję że niedługo będzie mozna zrobić ranking dziwnych miejsc i sytuacji kiedy odpalałyśmy wizaż
Coś w tym musi być

Ja nigdy nie dostałam brylantu, jedyny pierścionek z brylancikami mam pożyczony od mamy

a w następnym odcinku?

Ja też chcę zdjęcie ciacha

Ja dostałam od TŻa tylko cyrkonie A mierzyłam w Yes taki ładny, coś koło 1 karata

Czyli wszystko na dobrej drodze

Tak sobie pomyślałam że może zamiast bloga jakaś zamknięta grupa i album na fejsie?

No i miałam się spóźnić na dyżur, a nie śpię już od godziny Obudziła mnie muzyka, po namierzeniu źródła okazało się że w bloku obok na parterze w najlepsze trwa impreza i jacyś kolesie na ogródku rzucają do siebie dmuchaną lalką murzynką
Naia2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 11:44   #4208
Symetria
Rozeznanie

A co to za impreza dzisiaj byla w nocy?
Znowu na przed-południowym-dyż. musze nadrabiać

rend, kate: o jakiego przystojniaka chodzi?! też chce wiedzieć! !!!!
lotuus: widzisz! mówiłyśmy Ci, że będzie dobrze bardzo sie ciesze, że nie wydzwaniałaś do niego i byłaś silna
celly: widziałaś zdjęcia ze ślubu Popielewicz? (tak w tematyce ślubnej zostając ) : nie podobał mi się kolor jej włosów i wyglądała na troche zmeczoną, sukienka od góry ładna, ale na dole troche za dużo się dzieje. wstawiłam kilka zdjęć- podoba mi się fason sukni lekko rozkloszowna (te na zdję są troche przesadnie) i krótkiej bo w długiej i "bogato zdobionej" bym sie utopiła ostatnia jest super skromna.
ehh marzenia.. kiedy tam mój ślub i z kim hahhaa

Codziennie śni mi się jedna osoba od pon ad miesiąca, dosłownie codzinnie juz nie mam siły.. co to moze oznaczac?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 12.jpg (15,6 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg short-casual-wedding-dresses-2.jpg (14,0 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg suknie-slubne-zien15-162623_L.jpg (15,6 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg images1694232_12Funny-Face-Hepburn_l.jpg (24,1 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg jacqueline-short-wedding-dress.jpg (32,3 KB, 86 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg short-wedding-dress.jpg (13,3 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg short-wedding-dress-16.jpg (25,7 KB, 27 załadowań)

Edytowane przez Symetria
Czas edycji: 2011-08-07 o 11:57
Symetria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 11:45   #4209
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hekateprincess95 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Czy są jeszcze w sklepach takie parasolki ? Np. w Poznaniu lub Warszawie??
http://www.zara.com/webapp/wcs/store...DOT%2BUMBRELLA

http://www.zara.com/webapp/wcs/store...PED%2BUMBRELLA

Z góry dziekuje za odp
nie mam pojęcia
Stary 2011-08-07, 11:48   #4210
Rzymianka
Wtajemniczenie

lotuus całuski dla Ciebie

Cytat:
Napisane przez Yavanna84 Pokaż wiadomość
A ja nigdy nie dostałam brylantu.
Yavanna84 ja dopiero w obrączce w zaręczynowym szmaragd.

Cytat:
dziewczyny mam problem z jedna laska z allegro , sprzedalam moja sukienke i powiedzialam żeby wplacilaa przez place z allegro ,ona mowi ze juz wplacila , jak ja nie widze żadnej wplaty ani info na maila że jakas wplynela ? raz jzu sprzedallam i przez place z allegro po paru minutach mialam kase na koncie i info na mailu .
ni znam sie na tym allegro kompletnie wiec moze wy mi powiedzie cy ona cos sciemnia ? czy np w sobote nie ida przelewy ? mam za lipiec jeszcze nie uregulowany rachunek może dlatego zablokowalo mi kwote allegro ?
nie wiem o co chodzi , a nie chce wyslac jej sukienki bo nie mam pewnposci ze nie sciemnia a z drugiej strony gdyby sie okazalo ze faktycznie wyslala a allegro zatrzymalo tez bylo by niefajnie
rendsaid niech wyśle potwierdzenie przelewu w PDF.
malwina2208198721 nie smuć się.Racja za kuszenie studiową marynarką

Cytat:
Ja myślę, że jest fajna

Cytat:
Napisane przez surrealplace Pokaż wiadomość
Jaki to żakiet z bufkami piaskowy?
surrealplace nie żakiet tylko płaszczyk z zeszłego roku choruje na niego a piaskowy żakiet z bufkami mam też tylko z H&M

Cytat:
Napisane przez farfalla Pokaż wiadomość
a

Pytanie z innej beczki .. kupuję tangle teezera i nie mogę się zdecydować czy czarnego czy wściekle różowego
farfalla bierz różową
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 11:56   #4211
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malwina2208198721 Pokaż wiadomość
Witam

Czy Wy w ogóle spałyście dzisiejszej nocy? Godzinę nadrabiam Tak to nigdy na ranny dyżur się nie wyrobię

Gratuluję wszystkim udanych randek

Ale mam zepsuty humor od wczorajszego wieczora Dawno już tak nie miałam. Nawet nie mam z kim pogadać o tym, moje przyjaciółki mają dzisiaj inne rzeczy do roboty, z mamą nie chcę, bo będzie się smuciła ze mną Ehh... Chyba idę jeszcze spać

To dobry ten zawód musi być, ja to przy zarobkach w swoim wyuczonym zawodzie pewnie długo się niczego nie dorobię

Za kuszenie studiową marynarką na blogu ode mnie i Rzymianki

Moim skromnym zdaniem będziesz ślicznie wyglądała w takiej lekko księżniczkowatej sukni, prosta góra i rozkloszowany dół Do Twojej delikatnej urody będzie idealna. Moją suknię sprzed 2 lat widziałaś, teraz bym wzięła tą z załącznika

Bossssszzzzzze żebyście widizały taką PM jaką ja wczoraj na zdjęciach widziałam Nie wiem czy będę umiała wytłumaczyć. Miała taką suknię z przezroczystym tyłem takim jak w bieliźnianych gorsetach, dół z przodu do kolan, z tyłu długi z takich tiulowych falban, ala pióra i najlepsze do tego miała kapelusz taki ala muszkieter i bukiet kwiatów w formie wachlarza, mówię Wam brakowało jej tylko do tego konia i rewolwerów. Dziewczyna jest ładna, dość niska, wyglądała strasznie

Och, kocham go

Oj tam oj tam ja też ani brylantu ani złotego zegarka nie dostałam

A co to za oglądanie ciach beze mnie? Co Wy sobie myślicie, że jak człowiek już mężatką jest to co? Nie należy mu się?

Fuuuj (użyłabym znowu ikonki, ale ze względu na Lunus tego nie zrobię ) Ja wszystkie maskotki chowam do piwnicy, bo wg mnie to zbieracze kurzu są, ale bukiet białych tulipanów czy róż to bym chciała dostać
Co się stało? Może my jakoś pomożemy?

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Lunus Pokaż wiadomość

uff... a co sprzedajesz

Tak, właśnie, sny widzę że mamy równie przerażające

Ej u mnie nie było buzi buzi i prosiak nie dzwoni masakra nie wytrzymam z tym chłopem przetrzyma mnie a ja na nerwicę padnę. Jak tu go zmobilizywoać żeby zadzwonił albo zróbcie coś żebym nie myślała o tym

Mam pomysł od dzisiaj zakaz randek!! wszystkie!! do odwołania
Zadzwoń sama, przynajmniej dowiesz się na czym stoisz

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

Cytat:
Napisane przez fleurettee Pokaż wiadomość
idę spać bo mi się helikopter włączy coś głowę straciłam dziś co mi się nie zdarza nawet po mega zachlanych imprezach no nic,jutro idziemy na rolki dobranoc wszystkim widzów zapraszam jutro to be continued.. tydydydy
Czekamy na ciąg dalszy a jak było buzi buzi to może i u Was ciąg dalszy nastąpi

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Cytat:
Ładna, do pomarańczowych szpilek
Naia2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 11:59   #4212
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Naia2 Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ----------

---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:54 ----------

Naia wcale mi nie ułatwiacie, cekinowa też Wam się podobała i na końcu w sumie żółta z trfu też
tą na all znalazłam za 80 zł
Stary 2011-08-07, 12:00   #4213
zffazoffana
Zakorzenienie

Cytat:
Na przelew można czekać jak się z Allegro przelewa sobie pieniądze z wpłat na swoje konto Ale przy płatności od razu powinna się pojawić kasa. Zdecydowanie niech przyśle potwierdzenie

Ja mam właśnie poranek z Allegro, przetrząsam szafę i wystawiam aukcje Trzeba jakoś na nowe rzeczy nazbierać
hah ja mam takie plany na jutro dzisiaj nie chcę Tża drażnić bo obiecał mi wypad do Zary

dzień dobry wszystkim

[reebok_c]210508[/reebok_c]
bardzo proszę o kliki
zffazoffana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 12:01   #4214
pralinkax
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Symetria Pokaż wiadomość

celly: widziałaś zdjęcia ze ślubu Popielewicz? (tak w tematyce ślubnej zostając ) : [COLOR=silver]nie podobał mi się kolor jej włosów i wyglądała na troche zmeczoną, sukienka od góry ładna, ale na dole troche za dużo się dzieje.
Codziennie śni mi się jedna osoba od pon ad miesiąca, dosłownie codzinnie juz nie mam siły.. co to moze oznaczac?
Za dużo myślisz o tej osobie

Mnie się podoba jedynie fryzura Popielewicz

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
Naia wcale mi nie ułatwiacie, cekinowa też Wam się podobała i na końcu w sumie żółta z trfu też
tą na all znalazłam za 80 zł
A ta biała z czarnymi pasami ?

Bądźcie szaleni, ale zachowujcie się jak normalni ludzie. Podejmijcie ryzyko bycia odmiennym, ale nauczcie się to robić, nie zwracając na siebie uwagi.

Paulo Coelho
Stary 2011-08-07, 12:02   #4215
zffazoffana
Zakorzenienie

Cytat:

lotuus: widzisz! mówiłyśmy Ci, że będzie dobrze bardzo sie ciesze, że nie wydzwaniałaś do niego i byłaś silna
celly: widziałaś zdjęcia ze ślubu Popielewicz? (tak w tematyce ślubnej zostając ) : nie podobał mi się kolor jej włosów i wyglądała na troche zmeczoną, sukienka od góry ładna, ale na dole troche za dużo się dzieje. wstawiłam kilka zdjęć- podoba mi się fason sukni lekko rozkloszowna (te na zdję są troche przesadnie) i krótkiej bo w długiej i "bogato zdobionej" bym sie utopiła ostatnia jest super skromna.

3 jest śliczna

bardzo proszę o kliki
Stary 2011-08-07, 12:04   #4216
*Pinacolada*
Rozeznanie

Widzialyscie juz te butki u siebie?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6108001040_1_1_3.jpg (9,9 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6108001004_2_1_3.jpg (11,6 KB, 12 załadowań)
*Pinacolada* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 12:04   #4217
Symetria
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pralinkax Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

właśnie nie myśle o nim w ogóle!

---------- Dopisano o 12:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ----------

Cytat:
Napisane przez *Pinacolada* Pokaż wiadomość
Widzialyscie juz te butki u siebie?
wczoraj ich nie było, ale fajne są to zamsz, prawda?
Stary 2011-08-07, 12:05   #4218
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:

w białej na wesele nie pójde
Stary 2011-08-07, 12:05   #4219
Symetria
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zffazoffana Pokaż wiadomość
3 jest śliczna
to Źień
Stary 2011-08-07, 12:10   #4220
pralinkax
Zadomowienie

Cytat:
Aaaa fakycznie bo to wesele To odpada ! Paseczkowego tulipanka już widzieli ? Będą Ci sami goście ?

Paulo Coelho
Stary 2011-08-07, 12:11   #4221
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Aaaa fakycznie bo to wesele To odpada ! Paseczkowego tulipanka już widzieli ? Będą Ci sami goście ?
Inni ale nie lubię się powtarzać
Stary 2011-08-07, 12:14   #4222
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Olu a może któraś z tych ?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg image1xxl.jpg (391,6 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg image4xxl.jpg (60,6 KB, 35 załadowań)
praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 12:15   #4223
zffazoffana
Zakorzenienie

Cytat:
to Źień
a ile sobie liczy za nią?

bardzo proszę o kliki
Stary 2011-08-07, 12:17   #4224
infatuated
Zakorzenienie

Hej

ja mam od tygodnia żółta bomke z TRF, ogólnie jest super ale mam wrażenie, że lekko mi pieje z przodu, niby taka prawidłowość bombek, ale się zastanawiałam czy nie wziełam za małej-mam 34 i w pasie jest w porządku, 36 by pewnie odstawała.
Pomijając ten drobny szczegól polecam ją bardzo, a ten energetyzujący kolorek wprost uwielbiam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zolta.jpg (19,6 KB, 158 załadowań)
infatuated jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 12:17   #4225
zffazoffana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
ta druga

bardzo proszę o kliki
Stary 2011-08-07, 12:17   #4226
Lunus
Wtajemniczenie

Cytat:
Włosy na dziś mam już przygotowane i z kolejną niespodzianką, czyli z grzywką

Nie wiem tylko jak połączyć w jednym ałtficie wiśnie (dla Rand), peniuar (dla Lunus) i Romę A tyle obiecanych zdjęć by było z głowy za jednym zamachem
Tak, tak kochana dla mnie peniuar wersja outdoor
No i jeszcze w tulipanie jak przyjdzie to sobie życzę

Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość
Kochana ja na randce nie bylam przynajmniej pol roku wiec uwierz mi- jak sie pojawi okazja to napewno nie bede sie stosowac do Twojego zakazu!
No to musisz jakieś rozwiązanie wymyślić bo grożą sankcje karne

Cytat:
Napisane przez Naia2 Pokaż wiadomość

O, to to nie jego niedoczekanie żeby sobie pomyślał że tęsknię i wzdycham tu za nim
Zasada ustalona po rozwiązaniu poprzedniego związku - to facet ma dzwonić bo to później on ma klękać i się oświadczać więc od małego go trzeba tresować

Lunus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 12:22   #4227
ESTEE87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez praline Pokaż wiadomość
Bardzo ładna ta druga ale nie za jasna ?

Ja mysle o tym zestawie...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 207.jpg (51,4 KB, 59 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0167.jpg (116,1 KB, 174 załadowań)
Stary 2011-08-07, 12:24   #4228
stokrotka215
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cellly Pokaż wiadomość
Mierzyłam w zarze musztardową marynarkę i strasznie mi się podoba Ale moja mama zwątpiła w mój gust jak jej ją pokazałam... Może uda się ją na allegro dorwać?
Też ją wczoraj oglądałam i potwierdzam - jest piękna

Cytat:
Napisane przez BlairWaldorf Pokaż wiadomość
Wesz co, ale ja np nie chciałabym się na drodze spotkać z kimś kto zdał za 15 razem prawko... Skoro nie zdała kilka razy, to może nie było to jej pisane.
Oj tam może się po prostu bardzo taka osoba stresowała samym egzaminem? Ja znam dziewczynę, która zdawała 8 razy i zdała dopiero za 9 bo miała paniczny strach przed tą górką na placu. A na mieście jeździ bardzo dobrze Ostatnio mnie podrzuciła (bo samochód mi nawalił) i mimo że boję się jeździć z innymi to z nią o dziwo jakoś tak bezpiecznie się czułam w aucie

Ja najbardziej nie lubię na ulicy rowerzystów i takich cwaniaczków w autach zbyt pewnych siebie i prawie samych proszących się o wypadki

Cytat:

Ta piąta sukienka Przepiękna
stokrotka215 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 12:25   #4229
*Pinacolada*
Rozeznanie

Cytat:

*Pinacolada* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 12:25   #4230
Lunus
Wtajemniczenie

Cytat:

Este ty cudnie w tej sukience wyglądasz aż mi się jej chce ale myślę że w dekoldzie by mi źle było

Lunus jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości