zazdrośnice cz. 39 :D - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-07, 10:04   #2221
peach_passion
Zakorzenienie

Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D

ale tu pusto...

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Cytat:
Napisane przez gothka152 Pokaż wiadomość
Zobaczę dziś moje francuskie kuzynki i będę mieć kompleksy, że ja taka gruba i ,,nieświatowa"...
polki i tak są najpiękniejsze
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 10:06   #2222
Smerfetka_88
Zakorzenienie

klub
Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 10:08   #2223
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
Napisane przez peach_passion Pokaż wiadomość
o o 11:01 ----------
polki i tak są najpiękniejsze
One są pół-polki bo mąż mojej ciotki to Francuz także połowę naszego wdzięku mają... Szczupłe wszystkie trzy, zgrabne no i przyjeżdżają raz na rok do Polski więc każdy się nimi zachwyca.
Musiałam się pożalić
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 10:20   #2224
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Wczoraj wieczorem w łóżku dopadły mnie jakieś chore wątpliwości - ogólnie w głowę wkręciła mi się faza, że to niemożliwe, żeby Cz. mnie lubił, chciał, szanował, bo przecież jestem nikim i jestem beznadziejna. I jakoś nie mogę się z tego wrażenia przebudzić :/

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 10:23   #2225
Smerfetka_88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
Wczoraj wieczorem w łóżku dopadły mnie jakieś chore wątpliwości - ogólnie w głowę wkręciła mi się faza, że to niemożliwe, żeby Cz. mnie lubił, chciał, szanował, bo przecież jestem nikim i jestem beznadziejna. I jakoś nie mogę się z tego wrażenia przebudzić :/
A walnij Ty się w łeb Antośka, co za bzdury wygadujesz no już myśłimy normalnie - jesteś piękną, inteligentną i zdolną kobietą!
Smerfetka_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 10:30   #2226
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

no i chyba jeszcze z tuzin z Was powinno to napisać, może wtedy dotrze :|

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
Stary 2011-08-07, 10:34   #2227
SimplyDivine
Zakorzenienie

To co Smerfetka napisala x 12
Stary 2011-08-07, 10:45   #2228
Biska
Zakorzenienie

Chciałam tylko napisać, że nie popisałam się wczoraj :P

Relację napisze Wam pewnie Med, bo ja niewiele pamiętam

Dla mnie wieczór skończył się bardzo wcześnie :P

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 10:46   #2229
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

ojj, no, bywa i tak - była w końcu okazja ku temu

Stary 2011-08-07, 10:46   #2230
carmelova
Zakorzenienie

Bisia Zasnełaś upojona alkoholem, czy raczej film Ci się urwał i nie pamiętasz co robiłaś?
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 10:47   #2231
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
Napisane przez SimplyDivine Pokaż wiadomość
To co Smerfetka napisala x 12
Dziękuję

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-07, 10:50   #2232
Biska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Bisia Zasnełaś upojona alkoholem, czy raczej film Ci się urwał i nie pamiętasz co robiłaś?
Gorzej z panem wc dużo czasu spędziłam

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 10:53   #2233
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Idę się ogarnąć, potem nauka i po południu spotkanie z Frezunią
Zrobiłam wczoraj przepyszną domową pizzę na cienkim cieście bez zagniatania, ale mi zdjęcie nie wyszło (baterie padały i udało mi się zrobić tylko jedno), więc zamiast pizzy dodałam na bloga przepis na grissini.
Marzy mi się taki aparat http://www.euro.com.pl/kompakty-z-wy...m-czarny.bhtml
a to coś daje dla pizzy jeśli ciasto nie było zagniatane na stolnicy ?

Mateusz robi świetny sos do pizzy a ciasto raczej kupujemy gotowe już rozwałkowane i zawinięte w rulony jak folia aluminiowa albo chcemy też spróbować takiego w wielkich kulach z Carrefour co się samemu rozwałkowuje. W każdym razie jak robimy domową pizzę to on robi sosik a ja kroję dużo pieczarek
Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
no weź, właśnie Cię szanuje bo nie chce Cię wykorzystywać i od początku zacząć związku od jednego tylko Cię próbuje poznać bo uważa Cię za wartościową i wartą poznawania

siedzę już u rodziców na działce, dostałam muszelkę znad morza od Mateusza wczoraj też. A jego babcia zrobiła pyszny piernik i dostałam kawałek

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 11:22   #2234
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
a to coś daje dla pizzy jeśli ciasto nie było zagniatane na stolnicy ?

Mateusz robi świetny sos do pizzy a ciasto raczej kupujemy gotowe już rozwałkowane i zawinięte w rulony jak folia aluminiowa albo chcemy też spróbować takiego w wielkich kulach z Carrefour co się samemu rozwałkowuje. W każdym razie jak robimy domową pizzę to on robi sosik a ja kroję dużo pieczarek

no weź, właśnie Cię szanuje bo nie chce Cię wykorzystywać i od początku zacząć związku od jednego tylko Cię próbuje poznać bo uważa Cię za wartościową i wartą poznawania

siedzę już u rodziców na działce, dostałam muszelkę znad morza od Mateusza wczoraj też. A jego babcia zrobiła pyszny piernik i dostałam kawałek
Ilsa to ciasto tylko mieszasz do połączenia składników, a potem ono sobie rośnie samo przez 2,5 godziny i nabiera "struktury" ciasta drożdżowego. Po upieczeniu jest cienkie i chrupiące, ale nie twarde (chyba, ze przypalisz brzegi). Polecam, bo nienawidzę zagniatać ciasta, a to każdemu smakuje.
Stary 2011-08-07, 11:33   #2235
sanrioo
Zakorzenienie

GG do sanrioo

dzień dobry

carmi ja wczoraj robiłam też pizze mam przepis na ciasto od włoszki i z TŻta mamą robiłyśmy mniam! a ten aparat całkiem fajny mały i ma wymienny obiektyw całkie niezła sprawa, bo duże np canony też są super tylko właśnie takie wielgachne..

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Simply Ty mieszka w UK prawda?
sanrioo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 13:05   #2236
SimplyDivine
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sanrioo Pokaż wiadomość

Simply Ty mieszka w UK prawda?
Prawda Od 3 lat i 11 miesiecy dokladnie
Stary 2011-08-07, 13:19   #2237
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Crozee - wczoraj nie miałam okazji złożyć Ci życzeń więc Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze życia, życia pełnego uśmiechu, ciepła i miłości

Tośka, a Ty głupot nie gadaj - jesteś śliczną, mądrą i fantastyczną kobietą

Bisia przynajmniej panieński długo będziesz pamiętała czekamy na relacje Med

po posprzątaniu łazienki, powieszeniu prania, wyczyszczeniu piekarnika i po przygotowaniu i zjedzeniu obiadu należy mi się trochę odpoczynku więc chyba zapuszczę sobie jakiś film i pewnie zasnę na nim
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 14:05   #2238
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

toska - za wymyslanie takich glupot bedzie

bisia czekamy zatem na relacje med
Stary 2011-08-07, 14:21   #2239
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Wygrzałam się nad wodą, pochodziłam z TŻ po lesie. Zjadłam także obiad, to mogę pisać Bisia, nie załamuj mnie, powiedz, że pamiętasz! Powiedz, powiedz

Panieński Biski, z perspektywy gościa, zwanego Med

O 18:43 wysiadłam z pociągu. Na powitanie wyszła po mnie taka jedna extra laska z parasolem. Pierwsze, co rzuciło mi się w oczy, to fryzura. Troszkę podkręcone włoski, zaczesane na jeden bok. Jak fryzjerka doda kwiatek, będzie naprawdę uroczo Drugą rzeczą, na jaką zwróciłam uwagę lustrując Biskę, był makijaż Ja nie wiem, po co jej wizażystka, bo sama siebie świetnie maluje, naprawdę. Wsiadłyśmy do samochodu i podjechałyśmy pod blok świadkowej. Tam się przebrałam i czekałyśmy na Biskę
Pokój był przystrojony w różowe baloniki z napisem "Wieczór panieński", na meblościance wisiał różowy karton "Wieczór panieński Iwonki", a na stoliku były czipsy, kanapki oraz paluszki. W szklaneczkach stały wystrzelone w górę plastikowe członki, a obok szklanek na przepitkę - oczywiście kieliszki na wódkę Pomijając fakt, że każdy był z innej parafii i miał jedyne w swoim rodzaju wzornictwo, Bisia miała największy z nas wszystkich. Poznałam się ze wszystkimi dziewczynami, założyłam hawajskie kwiaty na szyję i tak czekałyśmy na naszą Gwiazdę Wieczoru. Przyszła o 19. Krótkie powitanie, rozmowa, a potem prezenty. Dostała wibrator, który w sumie nie wiem jak ma na imię , a także czerwone stringi (które z jej punktu widzenia będą za duże) i prześwitującą koszulkę na ramiączkach z uniwersalnym rozmiarem nacycnika nasutkowego Po prezentach piłyśmy, jadłyśmy, fociłyśmy się, grałyśmy w "Co by było gdyby...?" i wyszło na to, że Bisia pojedzie do ołtarza z okrzykiem "jabadabadu!" A w sumie to przyznam, że ja w kółko jadłam
Gwoździem programu (i Biski) okazał się tortowy penis z bitą śmietaną. Miała za zadanie zlizać bitą śmietanę, my miałyśmy oceniać. W sumie zrobiła to bez miłości i wczucia, wręcz z antypatią, ale ostatecznie można jej jakoś to wybaczyć z powodu braku sympatii do bitej śmietany Potem wykastrowała delikwenta kuchennym nożem. Następnie dostała i przeczytała na głos "Poradnik dobrej żony". Chwilę później zaczęły się pytania, na które najpierw odpowiadał Z., a Bisia miała wskazać wybraną przez niego odpowiedź. Niestety 2 pytania pod rząd zawaliła i musiała strzelić sobie 2 kolejki w krótkim czasie. Świadkowa zaczęła drżeć (i z niepokojem czytała kolejne pytania), a Bisia zielenieć. Po 3 błędnej odpowiedzi i tym samym trzeciej kolejce, wieczór chylił się ku końcowi. Uzyskała certyfikat oceniony na bardzo dobry i tą nowiną poszła podzielić się do WC. Nie pojechałyśmy więc do zaplanowanego wcześniej klubu, ale otoczyłyśmy Bisię opieką Razem z koleżanką J. przywiozłyśmy jej lubego wraz z kluczami do jego mieszkania i tam impreza się przeniosła. Wręczyłam jej jeszcze prezent od siebie, a gdy chłopcy wrócili z trunkiem, poszliśmy wszyscy na zapiekanki. W mieszkaniu była akcja z dmuchaną lalą i wibratorem, który dawał jak szalony, a lalka koniec końców została nabita na rączkę od orbitreka Bo miała dziurkę na wylot i się dało Poza tym przyszły pan młody bez pardonu dorwał się do prezentu dla naszej PMki i jej wszystko pootwierał, wymacał, wywąchał. I było dużo śmiechu, i było bardzo fajnie, a potem poszliśmy spać Tzn. ja osobno, żeby nie było

No i z wczorajszego dnia to tak w skrócie byłoby na tyle Od siebie powiem, że Bisia miała fajną niebieską kieckę i było jej ładnie I ma bardzo fajne koleżanki, kolegów tez niczego sobie, tylko za późno powiedziała mi, że jeden z nich ma słabość do rudych

30.12.2012
26.04.2014

Edytowane przez medeline
Czas edycji: 2011-08-07 o 14:23
medeline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 14:31   #2240
carmelova
Zakorzenienie

Med dzięki za relację Bisia faktycznie ma słabą głowę. Mam nadzieję, że impreza nie skończyła się przed 21:00
Stary 2011-08-07, 14:35   #2241
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

med no to widac, ze wieczor udany

a takie cuda dzialy sie wczoraj u nas na teatrach - Jelenia opanowaly różowe ufoludki - łazily po miescie, rozrabialy, zaczepialy ludzi i ogolnie byly super i bardzo zabawne
a tu macie fotki
http://www.jelonka.com/news,single,p...375,p,0#photos
Stary 2011-08-07, 14:36   #2242
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Med dzięki za relację Bisia faktycznie ma słabą głowę. Mam nadzieję, że impreza nie skończyła się przed 21:00
No tak ok. 22-23 była przerwa w imprezowaniu. A to nie tyle glowa, co ta bita śmietana

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2011-08-07, 14:44   #2243
najfajniejsza
Zakorzenienie

Med, ale mi szkoda biednej Bisi - mam nadzieję, że dziś czuje się lepiej Pokażesz fotki? i co jej dałaś?

Sernikobrownies wyszło, ale strasznie słodkie. i o ile z brzegów idealnie sie trzyma, o tyle w środku blaszki ciasto się rozlatywało. Dla mnie za słodkie, P. w ogóle nie podeszło, ale koleżanka z pracy zjadła już trzeci kawałek
ogólnie jeszcze zrobię, ale nieco inaczej

Stanik nie jest idealny - niby ciasny obwód, a jednak trochę podnosi się do góry z tyłu. jakbym miała ciaśniejszy, to chybabym nie mogła go zapiąć (ten naprawdę dobrze przylega), a mimo to się podnosi - nie kumam
poza tym lekko bułkuje mi piersi, czyli jednak za mała miseczka - nie wiem, jak to możliwe, bo dobrze się mierzę ale nei oddam raczej, bo mi się podoba ;P i bardzo dobrze trzyma - najlepszy, jaki mam, pod tym względem

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2011-08-07 o 14:48
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-07, 14:49   #2244
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Med, ale mi szkoda biednej Bisi - mam nadzieję, że dziś czuje się lepiej Pokażesz fotki? i co jej dałaś?

Sernikobrownies wyszło, ale strasznie słodkie. i o ile z brzegów idealnie sie trzyma, o tyle w środku blaszki ciasto się rozlatywało. Dla mnie za słodkie, P. w ogóle nie podeszło, ale koleżanka z pracy zjadła już trzeci kawałek
ogólnie jeszcze zrobię, ale nieco inaczej

Stanik nie jest idealny - niby ciasny obwód, a jednak trochę podnosi się do góry z tyłu. jakbym miała ciaśniejszy, to chybabym nie mogła go zapiąć (ten naprawdę dobrze przylega), a mimo to się podnosi - nie kumam
poza tym lekko bułkuje mi piersi, czyli jednak za mała miseczka - nie wiem, jak to możliwe, bo dobrze się mierzę ale nei oddam raczej, bo mi się podoba ;P i bardzo dobrze trzyma - najlepszy, jaki mam, pod tym względem
Rano wyglądała nawet bardzo dobrze
Olejek do masażu o zapachu czekolady, mydlane konfetti do kąpieli w kształcie płatków róż (zapachowe), babeczkę do kąpieli i peeling o zapachu mango i marakui.
Naj, ale wazne, że innym smakuje Co do stanika to tak bywa - mojej mamie niby z mierzenia wychodzi miseczka D lub E, a po mierzeniu staników, wybraniu boczków wychodziło, że jednak F lub FF - choć z metrem jest inaczej.

30.12.2012
26.04.2014
Stary 2011-08-07, 14:59   #2245
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez medeline Pokaż wiadomość
Rano wyglądała nawet bardzo dobrze
Olejek do masażu o zapachu czekolady, mydlane konfetti do kąpieli w kształcie płatków róż (zapachowe), babeczkę do kąpieli i peeling o zapachu mango i marakui.
Naj, ale wazne, że innym smakuje Co do stanika to tak bywa - mojej mamie niby z mierzenia wychodzi miseczka D lub E, a po mierzeniu staników, wybraniu boczków wychodziło, że jednak F lub FF - choć z metrem jest inaczej.
to dobrze, że czuje się OK i fajne prezenty szkoda, że nie mam wanny
a co do sernika- szef prosił o przepis najgorsze, że moje wygląda zgoła inaczej niż Dorotus i jak zobaczył na stronie, to spytał: ”To to?” moje jest zbyt mokre jednak

co do stanika to chyba zostaje mi kupować stacjonarnie, a tak rzadko są promocje
Stary 2011-08-07, 15:03   #2246
carmelova
Zakorzenienie

Naj może kupiłaś zbyt wodnisty ser?
Stary 2011-08-07, 15:03   #2247
medeline
Zakorzenienie

GG do medeline

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
to dobrze, że czuje się OK i fajne prezenty szkoda, że nie mam wanny
a co do sernika- szef prosił o przepis najgorsze, że moje wygląda zgoła inaczej niż Dorotus i jak zobaczył na stronie, to spytał: ”To to?” moje jest zbyt mokre jednak

co do stanika to chyba zostaje mi kupować stacjonarnie, a tak rzadko są promocje
Mam nadzieję, że fajne Sama chciałabym takie coś podostawać kiedyś

Ja też coś z jej bloga piekłam i nie wyszło takie

30.12.2012
26.04.2014

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-07, 15:04   #2248
karola991
Zakorzenienie

hej dziewczyny wrociłaaaam
no nawet całą i zdrowa! było super ale za wiele wszystkiego by ten ogrom opowiedzieć(w skrócie wam napisze jak sie bede jutro w pracy nudzić) więc wyśle wam fotki jak tylko tż mi zgra wrzucę tez zaległe z jarocina^^
aaa teraz ide nadrabiac
Stary 2011-08-07, 15:25   #2249
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny wrociłaaaam
no nawet całą i zdrowa! było super ale za wiele wszystkiego by ten ogrom opowiedzieć(w skrócie wam napisze jak sie bede jutro w pracy nudzić) więc wyśle wam fotki jak tylko tż mi zgra wrzucę tez zaległe z jarocina^^
aaa teraz ide nadrabiac
to sobie odbilas urodziny

Carmel, robiłam z philadelphii, więc chyba ok poza tym ser w porządku, gorzej z ciastem. nie mam wagi kuchennej i dawałam na oko mąki, więc mniemam, że to to. ewentualnie godzina to jednak za mało o 5-10 minut.
Stary 2011-08-07, 15:54   #2250
carmelova
Zakorzenienie

Najka nie wiem czy philadephia jest najlepszym serkiem do tego wypieku. Ja robiłam z w sera twarogowego na serniki, takiego w wiadereczku.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości