|
|
#2221 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D
|
|
|
|
#2222 |
|
Zakorzenienie
|
klub
|
|
|
|
#2223 |
|
Zakorzenienie
|
One są pół-polki bo mąż mojej ciotki to Francuz także połowę naszego wdzięku mają...
Szczupłe wszystkie trzy, zgrabne no i przyjeżdżają raz na rok do Polski więc każdy się nimi zachwyca. Musiałam się pożalić
|
|
|
|
#2224 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Wczoraj wieczorem w łóżku dopadły mnie jakieś chore wątpliwości - ogólnie w głowę wkręciła mi się faza, że to niemożliwe, żeby Cz. mnie lubił, chciał, szanował, bo przecież jestem nikim i jestem beznadziejna. I jakoś nie mogę się z tego wrażenia przebudzić :/
|
#2225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2226 |
|
Polka Ogarniaczka
|
no i chyba jeszcze z tuzin z Was powinno to napisać, może wtedy dotrze :|
|
#2227 |
|
Zakorzenienie
|
To co Smerfetka napisala x 12
|
#2228 |
|
Zakorzenienie
|
Chciałam tylko napisać, że nie popisałam się wczoraj :P
Relację napisze Wam pewnie Med, bo ja niewiele pamiętam ![]() Dla mnie wieczór skończył się bardzo wcześnie :P |
|
|
|
#2229 |
|
Polka Ogarniaczka
|
ojj, no, bywa i tak - była w końcu okazja ku temu
|
#2230 |
|
Zakorzenienie
|
Bisia
|
|
|
|
#2231 |
|
Polka Ogarniaczka
|
|
#2232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z panem wc dużo czasu spędziłam
|
|
|
|
|
#2233 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mateusz robi świetny sos do pizzy a ciasto raczej kupujemy gotowe już rozwałkowane i zawinięte w rulony jak folia aluminiowa albo chcemy też spróbować takiego w wielkich kulach z Carrefour co się samemu rozwałkowuje. W każdym razie jak robimy domową pizzę to on robi sosik a ja kroję dużo pieczarek ![]() Cytat:
![]() siedzę już u rodziców na działce, dostałam muszelkę znad morza od Mateusza wczoraj też. A jego babcia zrobiła pyszny piernik i dostałam kawałek
|
||
|
|
|
#2234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2235 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() carmi ja wczoraj robiłam też pizze mam przepis na ciasto od włoszki i z TŻta mamą robiłyśmy mniam! a ten aparat całkiem fajny mały i ma wymienny obiektyw całkie niezła sprawa, bo duże np canony też są super tylko właśnie takie wielgachne..---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Simply Ty mieszka w UK prawda?
|
|
|
|
#2236 |
|
Zakorzenienie
|
Prawda
Od 3 lat i 11 miesiecy dokladnie
|
#2237 |
|
Zakorzenienie
|
Crozee - wczoraj nie miałam okazji złożyć Ci życzeń więc Wszystkiego Najlepszego na nowej drodze życia, życia pełnego uśmiechu, ciepła i miłości
Tośka, a Ty głupot nie gadaj - jesteś śliczną, mądrą i fantastyczną kobietą Bisia przynajmniej panieński długo będziesz pamiętała czekamy na relacje Med![]() po posprzątaniu łazienki, powieszeniu prania, wyczyszczeniu piekarnika i po przygotowaniu i zjedzeniu obiadu należy mi się trochę odpoczynku więc chyba zapuszczę sobie jakiś film i pewnie zasnę na nim
|
|
|
|
#2238 |
|
Zakorzenienie
|
toska - za wymyslanie takich glupot
bisia czekamy zatem na relacje med
|
|
#2239 |
|
Zakorzenienie
|
Wygrzałam się nad wodą, pochodziłam z TŻ po lesie. Zjadłam także obiad, to mogę pisać
Bisia, nie załamuj mnie, powiedz, że pamiętasz! Powiedz, powiedz ![]() Panieński Biski, z perspektywy gościa, zwanego Med ![]() O 18:43 wysiadłam z pociągu. Na powitanie wyszła po mnie taka jedna extra laska z parasolem. Pierwsze, co rzuciło mi się w oczy, to fryzura. Troszkę podkręcone włoski, zaczesane na jeden bok. Jak fryzjerka doda kwiatek, będzie naprawdę uroczo Ja nie wiem, po co jej wizażystka, bo sama siebie świetnie maluje, naprawdę. Wsiadłyśmy do samochodu i podjechałyśmy pod blok świadkowej. Tam się przebrałam i czekałyśmy na Biskę ![]() Pokój był przystrojony w różowe baloniki z napisem "Wieczór panieński", na meblościance wisiał różowy karton "Wieczór panieński Iwonki", a na stoliku były czipsy, kanapki oraz paluszki. W szklaneczkach stały wystrzelone w górę plastikowe członki, a obok szklanek na przepitkę - oczywiście kieliszki na wódkę Pomijając fakt, że każdy był z innej parafii i miał jedyne w swoim rodzaju wzornictwo, Bisia miała największy z nas wszystkich. Poznałam się ze wszystkimi dziewczynami, założyłam hawajskie kwiaty na szyję i tak czekałyśmy na naszą Gwiazdę Wieczoru. Przyszła o 19. Krótkie powitanie, rozmowa, a potem prezenty. Dostała wibrator, który w sumie nie wiem jak ma na imię , a także czerwone stringi (które z jej punktu widzenia będą za duże) i prześwitującą koszulkę na ramiączkach z uniwersalnym rozmiarem nacycnika nasutkowego Po prezentach piłyśmy, jadłyśmy, fociłyśmy się, grałyśmy w "Co by było gdyby...?" i wyszło na to, że Bisia pojedzie do ołtarza z okrzykiem "jabadabadu!" A w sumie to przyznam, że ja w kółko jadłam ![]() Gwoździem programu (i Biski) okazał się tortowy penis z bitą śmietaną. Miała za zadanie zlizać bitą śmietanę, my miałyśmy oceniać. W sumie zrobiła to bez miłości i wczucia, wręcz z antypatią, ale ostatecznie można jej jakoś to wybaczyć z powodu braku sympatii do bitej śmietany Potem wykastrowała delikwenta kuchennym nożem. Następnie dostała i przeczytała na głos "Poradnik dobrej żony". Chwilę później zaczęły się pytania, na które najpierw odpowiadał Z., a Bisia miała wskazać wybraną przez niego odpowiedź. Niestety 2 pytania pod rząd zawaliła i musiała strzelić sobie 2 kolejki w krótkim czasie. Świadkowa zaczęła drżeć (i z niepokojem czytała kolejne pytania), a Bisia zielenieć. Po 3 błędnej odpowiedzi i tym samym trzeciej kolejce, wieczór chylił się ku końcowi. Uzyskała certyfikat oceniony na bardzo dobry i tą nowiną poszła podzielić się do WC. Nie pojechałyśmy więc do zaplanowanego wcześniej klubu, ale otoczyłyśmy Bisię opieką Razem z koleżanką J. przywiozłyśmy jej lubego wraz z kluczami do jego mieszkania i tam impreza się przeniosła. Wręczyłam jej jeszcze prezent od siebie, a gdy chłopcy wrócili z trunkiem, poszliśmy wszyscy na zapiekanki. W mieszkaniu była akcja z dmuchaną lalą i wibratorem, który dawał jak szalony, a lalka koniec końców została nabita na rączkę od orbitreka Bo miała dziurkę na wylot i się dało Poza tym przyszły pan młody bez pardonu dorwał się do prezentu dla naszej PMki i jej wszystko pootwierał, wymacał, wywąchał. I było dużo śmiechu, i było bardzo fajnie, a potem poszliśmy spać Tzn. ja osobno, żeby nie było ![]() No i z wczorajszego dnia to tak w skrócie byłoby na tyle Od siebie powiem, że Bisia miała fajną niebieską kieckę i było jej ładnie I ma bardzo fajne koleżanki, kolegów tez niczego sobie, tylko za późno powiedziała mi, że jeden z nich ma słabość do rudych
Edytowane przez medeline Czas edycji: 2011-08-07 o 15:23 |
|
|
|
#2240 |
|
Zakorzenienie
|
Med dzięki za relację
Bisia faktycznie ma słabą głowę. Mam nadzieję, że impreza nie skończyła się przed 21:00
|
|
|
|
#2241 |
|
Zakorzenienie
|
med no to widac, ze wieczor udany
![]() a takie cuda dzialy sie wczoraj u nas na teatrach - Jelenia opanowaly różowe ufoludki - łazily po miescie, rozrabialy, zaczepialy ludzi i ogolnie byly super i bardzo zabawne ![]() a tu macie fotki ![]() http://www.jelonka.com/news,single,p...375,p,0#photos
|
|
#2242 |
|
Zakorzenienie
|
No tak ok. 22-23 była przerwa w imprezowaniu. A to nie tyle glowa, co ta bita śmietana
|
|
#2243 |
|
Zakorzenienie
|
Med, ale mi szkoda biednej Bisi - mam nadzieję, że dziś czuje się lepiej
Pokażesz fotki? i co jej dałaś? Sernikobrownies wyszło, ale strasznie słodkie. i o ile z brzegów idealnie sie trzyma, o tyle w środku blaszki ciasto się rozlatywało. Dla mnie za słodkie, P. w ogóle nie podeszło, ale koleżanka z pracy zjadła już trzeci kawałek ogólnie jeszcze zrobię, ale nieco inaczej Stanik nie jest idealny - niby ciasny obwód, a jednak trochę podnosi się do góry z tyłu. jakbym miała ciaśniejszy, to chybabym nie mogła go zapiąć (ten naprawdę dobrze przylega), a mimo to się podnosi - nie kumam ![]() poza tym lekko bułkuje mi piersi, czyli jednak za mała miseczka - nie wiem, jak to możliwe, bo dobrze się mierzę ale nei oddam raczej, bo mi się podoba ;P i bardzo dobrze trzyma - najlepszy, jaki mam, pod tym względem Edytowane przez najfajniejsza Czas edycji: 2011-08-07 o 15:48 |
|
|
|
#2244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Olejek do masażu o zapachu czekolady, mydlane konfetti do kąpieli w kształcie płatków róż (zapachowe), babeczkę do kąpieli i peeling o zapachu mango i marakui. Naj, ale wazne, że innym smakuje Co do stanika to tak bywa - mojej mamie niby z mierzenia wychodzi miseczka D lub E, a po mierzeniu staników, wybraniu boczków wychodziło, że jednak F lub FF - choć z metrem jest inaczej.
|
|
|
#2245 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i fajne prezenty szkoda, że nie mam wanny ![]() a co do sernika- szef prosił o przepis co do stanika to chyba zostaje mi kupować stacjonarnie, a tak rzadko są promocje
|
|
|
|
|
#2246 |
|
Zakorzenienie
|
Naj może kupiłaś zbyt wodnisty ser?
|
|
|
|
#2247 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama chciałabym takie coś podostawać kiedyś ![]() Ja też coś z jej bloga piekłam i nie wyszło takie
|
|
|
#2248 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny wrociłaaaam
![]() no nawet całą i zdrowa! było super ale za wiele wszystkiego by ten ogrom opowiedzieć(w skrócie wam napisze jak sie bede jutro w pracy nudzić ) więc wyśle wam fotki jak tylko tż mi zgra wrzucę tez zaległe z jarocina^^aaa teraz ide nadrabiac
|
#2249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Carmel, robiłam z philadelphii, więc chyba ok poza tym ser w porządku, gorzej z ciastem. nie mam wagi kuchennej i dawałam na oko mąki, więc mniemam, że to to. ewentualnie godzina to jednak za mało o 5-10 minut.
|
|
|
|
|
#2250 |
|
Zakorzenienie
|
Najka nie wiem czy philadephia jest najlepszym serkiem do tego wypieku. Ja robiłam z w sera twarogowego na serniki, takiego w wiadereczku.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.

13.03.2008
przynajmniej panieński długo będziesz pamiętała