![]() |
#241 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Spot PiSu
Cytat:
![]() ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#242 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A Ty Wyrak walczysz tu z zaangażowaniem godnym lepszej sprawy, siląc się na cienką ironię i spoglądając z góry na ciemny lud. A przykład nienawiści "wyginięcie jak dinozaury" jest śmieszny, no dajże spokój, doprawdy groźba bezprawna ![]() Nie mam zamiaru wybielać PO, bo nie jestem gorącą zwolenniczką, powiedzmy, że gdy wybieram między mniejszym i większym złem, tym większym jest PiS. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#243 |
lokalna gwiazda
|
Wyrak. co z tobą jest, ze tak jadem plujesz?
Nikogo nie obchodzi, co ja wypisuję? To po co odpisujesz? Wymieniałyśmy sobie poglądy na temat spotu, wtryniłeś się miedzy nas ze swym zdaniem nie na temat i agitujesz. Jak ktoś ci przytaknie, to wietrzysz podstęp niczym rasowy pisowiec. Nie masz jakichś kumpli, którzy by cię na piwo zabrali, pogadali o dziewczynach, samochodach, powspominali pobyt w armii, czy co tam jeszcze... Ale pewnie nikt cie nie lubi, bo taki zgorzkniały jesteś. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#244 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cienka jak siki pajaka ironia to jest Twoje i innych osob deklarowanie ze bedziecie glosowac na PO, jakby komus na zlosc. Wow, to dogadalyscie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z kolei za wieksze zlo uwazasz partie, ktora obnizyla horrendalne obciazenia fiskalne w Polsce (podatek dochodowy, skladka rentowa) i probowala przepchnac reforme finansow publicznych, ktora miala pozwolic na oszczedzenie grubych miliardow w ciagu kilku lat. To jak tu nie mowic, ze o ekonomii i gospodarce osoby popierajace PO nie maja zielonego pojecia ![]() No tak, jak ktos sie z Toba nie zgadza, to jadem pluje. Urocze ![]() Naucz sie lepiej znosic poglady innych bez prob ich uciszania i wjezdzania innym na osobe przez inne poglady zamiast takich nic nie wartych zapedow. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A tak bardziej powaznie - masz cokolwiek do powiedzenia poza podjazdami w moja strone? Bo jakby to powiedziec, sa slabiutkie ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#245 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() 2.Bez demagogii proszę, "oczywiście, sprawnie nabrałaś wody w usta", odniosłam się tylko do tamtego cytatu, bo mnie rozbawił, pisałam przecież że nie będę się bawić w wybielanie PO to niby po co mam się odnosić do reszty? Masz cytat z Jarka"W przeciętnym demokratycznym kraju po czymś takim rządu już by nie było, co do tego nie mam najmniejszych wątpliwości, zostałby zniesiony z powierzchni ziemi, a jego członkowie nie mieliby czego szukać w polityce." - "zniesiony z powierzchni ziemi" toż to sugestia, że trza zamach na rząd spowodować! Ja się nie czepiam takich cytatów, bo z każdej partii lecą po równo. 3. Czy ja napisałam gdzieś, że gospodarczo to dla mnie mniejsze zło? Nadinterpretujesz. Nie będę się rozwodzić nad tym czemu jestem za jedną a czemu przeciwko innej partii, bo to temat rzeka. Tobie i tak nikt nie udowodni, że "białe jest białe a czarne jest czarne" ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#246 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że nie bierzesz udziału w wyborach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#247 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poza tym - to wcale nie jest zadne "po rowno" - mamy z drugiej strony teksty wprost mowiace: dorzynanie, mordowanie, patroszenie. W zadnym wypadku to nie jest to nie jest "po rowno"; Kaczor uzywa ostrych sforumulowan i zdecydowanych stwierdzen, jak rowniez inne partie - to mi nie przeszkadza; natomiast teksty wyzej przeze mnie przetoczone, to czysta agresja i nienawisc. Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
A Wyrak znowu to samo, te same "argumenty", jedzie z nimi jak czołg nie zważając, że wszystkich odstrasza
![]() Podobno młody facet, a bardziej monotematyczny niż sp. 90letni dziadek mojego TŻta. Nawet ma ciągle te same oklepane drętwe teksty - suchary typu ciach bajera, cienkie jak siki pająka, żyłka pękła. Ale nuda. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#249 |
lokalna gwiazda
|
No właśnie-wolność wypowiedzi i pluralizm - i kto to mówi? Widzę, że ty tych wartości nie uznajesz, bo moje slowa, to nalatywanie no ciebie, a twoje, to tylko cienki pisk udręczonej myszy, aż niemalże mi cię żal. Biedny i udręczony przez baby, które nie rozumieją dlaczego chcą głosować na tę czy inną partię.
Ty jesteś naszą nadzieją, ty nas oświecisz. Ponieważ jesteś świetnie propagandowo przygotowany, przypomnij sobie, jak to Kaczyński chciał zabrać dopłaty rolnikom, by utworzyć wielką europejską armię w zamian. Sięgnij do notatek. Wyjaśnij tę "troskę" o polskiego rolnika. Jeśli oczywiście otrząśniesz się z szoku, że śmialam się odezwać. Wybacz napaść. Może będę pisać mniejszymi literami, to i twoja uraza będzie mniejsza. A teraz łaskawie zezwalam, żebyś po pisowsku mi odszczekał. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#250 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Akurat gdyby rzeczywiscie chcial ten caly socjalizm ruszyc, to mialby u mnie plusa, ale w tym wzgledzie jest jak cala reszta polskiej sceny politycznej, ze doplat nie ruszy. Cytat:
![]() ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#251 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co Ciebie tak strasznie to interesuje? Chyba może mnie to obchodzić ![]() Cytat:
Tylko nie słyszałam, żeby w innych radiach głosili tego typu mądrości. Cytat:
A kto powiedział, że nic mnie nie interesuje? ![]() Żadne wiadomości nie dochodzą? ![]() Tak, ci spod krzyża najgorsi - dla mnie. Dla Ciebie nie muszą być. Wiem, że ciężko Ci pojąć, że można mieć inne zdanie, no ale niestety - takie życie. Edytowane przez karolynka90 Czas edycji: 2011-08-07 o 19:32 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#252 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 2.Nie poddawałam w wątpliwość, zapytałam co ma to udowadniać. 3.Tak, ale mogłabym to jak Ty wyrwać z kontekstu. Z Twojego toku myślenia wynika, że Sikorski mówiąc "dorżnąć watahe" miał na myśli rzeczywiste patroszenie, nie ośmieszaj się tą dosłownością, słowo metafora jest Ci obce? A Palikota to ja na serio nie biore, to tak jakby przejmować się tym co wyszczekał Kurski. 4.Nie mówiłam nigdzie, że jestem zwolenniczką PO, ale jest to dla mnie alternatywa dla rządów PiSu- czyli polityki historii wybiórczej(niech sie kajają sto lat za Katyń ale my za nic nie przeprosim), polityki rozdawnictwa i ingerencji(tu zabierzem tu odbierzem tu przytniem a tam dodamy- tak już bardziej odpowiada mi PO róbta co chceta, bylebyście płacili,coraz wyższe ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#253 |
lokalna gwiazda
|
Wyrak, ja może żyję w świecie fantazji. Ale ty, to chyba w krainie koszmarów, bo nieustająco niezadowolony jesteś i wszędzie wrogów widzisz. Czekam, aż o układzie zaczniesz pisać. Ja tu narzekać nie będę na rząd, bo osobiście powodów nie mam. Może przenieś się do Grecji, Irlandii,
Portugalii-tam akurat PO nie rządzi i jest świetnie. A jakie jest twoje zdanie na temat spotu PiS? Bo ty dalej nic na ten temat. Edytowane przez I am Rock Czas edycji: 2011-08-07 o 20:01 Powód: dopisano |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#254 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jest to kochający władzę cynik i paranoik do tego stopnia, że sugeruje, że wybory prezydenckie były sfałszowane, a wybranego Prezydenta uważa za kogoś, komu nawet nie warto podać ręki. To już, kuźwa, nie jest zabawne... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#255 |
Raczkowanie
|
Tak, "smieszny" ma tu wydźwięk pejoratywny, bynajmniej nie miałam na myśli zabawny.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#256 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo i gorzej. Zaraz taką odpowiedź przeczytasz ![]() Wyrak świruje na takiego znawce od ekonomii i gospodarki jakby zaraz Nagrodę Nobla mieli mu wręczać, a jakoś nie uświadamia sobie, że rząd czy to PiSu czy PO w czasach globalnej gospodarki, UE, ma G do powiedzenia w większości spraw z tym związanych. Tusk za kurs franka odpowiedzialny nie jest. A jak PiS byłby taki świetny, to po 2 latach rządzenia w wyborach by nie poległ. Jednak naród nie zdzierżył. ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
Ale do osób, które tak jak Wyrak żarliwie usprawiedliwiały to, że banda chamów gwizdała na Tuska i Bartoszewskiego i wykrzykiwała jakieś głupoty podczas uroczystości obchodów rocznicy Powstania Warszawskiego NA CMENTARZU, takie niuanse nie dotrą nigdy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wcale się tego nie wstydził, więc teraz pewnie też nie będzie miał nic przeciwko, jak wrzucę linka do tych światłych wywodów ![]() Wątek od końca strony, 60 mojego postu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=549652&page=2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#259 |
Zakorzenienie
|
![]() Takich zachowań nie można bronić. ![]() Czy to byliby ludzie z PiS, PO, SLD czy czegokolwiek, powiedziałabym zawsze to samo - okropnie żenujące zachowanie, i smutne wręcz. To nie były rozgrywki polityczne, tylko uczczenie ludzi, którzy zginęli w walce. Zero szacunku do nich, totalny brak kultury. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#260 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A co do polityki historycznej w druga strone, to poczytaj sobie zestawienie: http://rekontra.salon24.pl/329090,cz...ka-historyczna Cytat:
![]() Jaka robta co chceta - za PO mamy rekordowa ilosc podluschow w Polsce, proby cenzury internetu, proby zrobienia z CBA tajnej policji. O jakiej ingerencji wczesniej mowisz? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Do Ciebie najwyrazniej nie dochodzi, ze problemem z PO jest, ze zmierzaja w kierunku PIIGS. Uwielbiam to jako argument za PO - "zobacz Grecje" ![]() Co do ukladu, tudziez ukladow ukladzikow - to na dzien dzisiejszy mamy skazanie Jakubowskiej w zwiazku z afera Rywina. Kazdy juz sobie moze sam wyciagnac wnioski. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rosjanie już dawno się przyznali do Katynia, a ostatnio nawet odtajniali jakieś dokumenty...
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#262 |
BAN stały
|
No wiadomo, że Jaruzelski beee ale podobno Gierek był patriotą co łaskawie traktował opozycję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#263 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#264 |
BAN stały
|
Nie wiem jakie ma znaczenie ale wiem, że piał o zaletach Gierka (a taki przecież antykomunista) żeby podlizać się elektoratowi SLD - w sensie, uszczknąć coś z tej puli kiedy startował na prezydenta. Nie wiem w związku z tym, czy nie ma szans zainstnieć sytuacja, w której i Jaruzelski będzie OK choćby przez moment >>> choć teraz jest be. U takiego koniunkturalisty i hipokryty mającego fioła na punkcie władzy wszystko jest możliwe.
Aczkolwiek wróżę rychły koniec tego pana i jego partii - pewnie ostatnią uchwałą PiSu będzie usunięcie Kaczyńskiego z jej szeregów - tak jak miało to miejsce w PC ![]() Edytowane przez sine.ira Czas edycji: 2011-08-08 o 08:35 Powód: orcik :D |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#265 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie będe już z Tobą polemizować, bo jesteś hipokrytą, który oskarża wszystkich o "ciupanie"(tak to szło?) na PiS i Kaczyńskiego, a leci Ci piana jak zobaczysz gdzieś wypowiedź o PO, jeżeli Ty tego nie widzisz no to cóż żyj w swoim świecie iluzji. Czego ja nie napiszę, to będziesz próbował to zanegować podając coraz mniej sensowne argumenty(jak z Palikotem- a co mnie obchodzi jaką pełnił funkcję, akurat ja nie jestem bezkrytyczna wobec partii i nie muszę wielbić jej wszystkich członków, a Tuska uważać za męża stanu). |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Który ma zresztą typową moralność Kalego i komiczne jest, że kompletnie tego nie dostrzega. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#267 |
Zakorzenienie
|
Wyrak, a czy ludzie nie mają zwyczajnie prawa czuć niechęci do danej osoby i nie musieć przy tym sypać cytatami i wydarzeniami na forum byle tylko udowodnić tę niechęć? Nikt się przed Tobą nie musi tłumaczyć ze swoich opinii, a Twoje zacne wypowiedzi i tak nie wpłyną na zwiększenie poparcia dla jedynej, w Twojej opinii, słusznej partii. Głosuj sobie na kogo chcesz i my zrobimy to samo, a wyniki wyborów pokażą jakie są sympatie. I tyle.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Raczkowanie
|
![]()
![]() ♥ na wizażu od 2007 ♥ Edytowane przez E f f i Czas edycji: 2016-08-25 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O Kutzie mi się nie chce szukać, nie dodawaj sobie i nie pochlebiaj. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:16.