|
|
#241 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kuba Wojewódzki...
Jeszcze co do Tomasza Lisa to chyba jednak będzie dalej w Polscie
http://tomaszlis.wp.pl/?rfbawp=1156245951.246
|
|
#242 |
|
Wtajemniczenie
|
To az dziwne ze polsat taki strachliwy, a skibe dali w ramowke.
Ja z kolei slyszalam ze wojewodzki poklocil sie z szefem o wynagrodzenie - dlatego tez nie prowadzil top trendy
|
|
|
|
|
#243 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie oglądałam program Kuby Wojewódzkiego, i musze przyznać, że jest żałosny, on i ta jego Ania Mucha. Ona cały czas bardzo nienaturalnie sie śmieje a on jak zawsze w tych programach zgrywa idiote. Masakra
|
|
#244 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
faktycznie, Kuba jest dosc egocentrycznym typkiem, ale niewatpliwie prowadzi program z jajem Ola Kwasniewska jako gosc bardzo mi sie podobala niestety Ania Mucha faktycznie inteligencja nie poraza przynamniej takie sprawia wrazenie ![]() No i wlasnie mialam okazje dowiedziec sie, za co ja wywalili z festiwalu filmowego (rozumiem, ze za te glupie komentarze i krytykowanie kazdego filmu ), bo wczesniej jakos mnie to kompletnie nie interesowalo. Jesli faktycznie tak bylo, to nie dziwie sie, ze wyleciala w podskokach
|
|
|
|
|
|
#245 |
|
Wtajemniczenie
|
Anka Mucha jest strasznie inteligentna osoba - slucham jej czwarkowych programow w radiostacji i zawsze powie cos bardzo inteligentnego. No i widac to tez po jej poczuciu humoru
![]() chociaz rzeczywiscie w tym programie.... :| moze lepiej sie nie wypowiadam:| wkurzaly mnie strasznie komentarze wojewodzkiego pod adresem rodzicow kwasniewskiej - jak ona mogla na to odpowiedziec? Chyba tylko tak jak doda podczas ich ostatniego spotkania. Co jak co, ale dla mnie wjezdzanie na czyis rodzicow to przegiecie!! Program mi sie nie podobal!! I jeszcze ta zalosna sukienka, co innego jakby ja AM zalozyla z przekory i dobrze sie w niej czula - a tak caly czas sie poprawiala, tu jej cos wyszlo tu cos tam. Porazka. Ogolnie podoba mi sie tylko ramowka i studio ;/ |
|
|
|
|
#246 |
|
Zakorzenienie
|
Może Mucha jest inteligentna , ale wczoraj jakoś nie było tego po niej widać . Cały czas głupkowato sie śmiała , nawet wtedy , gdy Kuba zbijał sie z jej niedoskonałości
. Ja na jej miejscu bym sie wściekła .Kwaśniewska jest pokręcona . Ale spodobało mi sie jak powiedziała do Kuby "Spieprzaj dziadu" .
|
|
#247 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
#248 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie Anna Mucha wydala sie zalosna juz jakies 2 lata temu, gdy przeczytalam z nia wywiad chyba dla Vivy
zapytana, jakie jest najwieksze wyzeczenie zwiazane ze zwiazkiem z Kuba powiedziala, ze jazna Porsche i uzyla sformuowania w stylu "nienawidze szurac dupa po asfalcie a w Kuby Porsche wlasnie takie mam wrazenie. Zawsze uwielbialam Jeepy i jazda tym jest dla mnie naprawde przykra" I wydawalo sie, ze bylo to powiedziane calkiem serio... O moj boze, dobrze, ze ja takich wyrzeczen nie musze doswiadczac |
|
|
|
|
#249 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Lalesia - no comments :| |
|
|
|
|
|
#250 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#251 |
|
Zakorzenienie
|
Wczorajszy program Kuby wogole mi sie nie podobał, zachowanie Muchy było wręcz żałosne.
Podobala mi sie Kwaśniewska.
|
|
|
#252 |
|
Zadomowienie
|
Ogólnie to lubie jego program. Nad nim samym, a raczej osobowością, która jak najbardziej jest bym dyskutowała heh
Wczorjaszego programu nie widziałam Kurcze... szkoda,bo tak bym chciała zobaczyć. Może wyłapie powtórke jakąś
|
|
#253 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
(
|
|
|
#254 |
|
Wtajemniczenie
|
tez uwazam, ze to co zrobila Mucha bylo zalosne... Myslalam, ze jest inna a w tym programie pokazala sie od strony 'patrzcie jaka jestem fajna' a wyszlo to zupelnie odwrotnie...
|
|
#255 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#256 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i to lubie
|
|
|
#257 |
|
Wtajemniczenie
|
ktoś oglądał nowy program z cichopek????
|
|
#258 |
|
Rozeznanie
|
Ja oglądałam. Powiem szczerze- nie lubię Kasi Cichopek, dlatego to co napiszę może nie być obiektywne
Wojewódzki pare razy bardzo dobrze jej powiedział. Np. Kasia Cichopek rzuciła tekst: "widzisz... ja pomagam chorym dzieciom, a Ty co?" na co Wojewódzki odpowiedział "ja też pomagam, ale uważam za najbardziej żenującą rzecz fotografowanie się z dziećmi chorymi na raka na pierwsze strony gazet"
|
|
#259 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to nie było brutalne ale beszczelne i prawdziwe ![]() nie lubie cichopek, a tu wyszła cała prawda o niej
|
|
|
#260 |
|
Zakorzenienie
|
Uważam że Kuba Wojewódzki ma wielki potencjał, jest inteligentny i mógłby być dowcipny. Co jednak po inteligencji i poczuciu humoru, gdy wykorzystuje go jedynie do robienia z siebie idioty. Żałuję tego, że z programu który bardzo lubiałam, który pozwalał poznawać ludzi, w którym zadawano ciekawe pytania, zriobił sam Wojewódzki potworną sieczkę. Czy zadał choć jedno interesujące pytanie w pierwszym i drugim odcinku? nie! Cały czas bazuje na robieniu z siebie błazna i nic nie wnosi do rozmowy. Program z Olą Kwaśniewską, która uważam wyszła obronną ręką i z Anią Muchą był koszmarny. Ale te pocałunki z posłanką od kaczego głosu były nie do zniesienia.
Nie lubię bawić się w politykę choć interesuję mnie i lubię wiedziec co się dzieje. Mam dość wypośrodkowane poglądy polityczne, bo na chwilę obecną trudno popadać mająć zdrowy rozsądek w którąkolwiek opcję...jednak Kuba Wojewódzki robi jakiś manifest lewicowy w swoich programach. Pytania do Cichopek były głupie, ale jej nie lubię więc w sumie uważam że tylko pokazała jaka jest "głupiutka'. Nie wiem czy ktoś pamięta z nią Bezludną wyspę gdzie chciała zabłysnąć i powiedziała jak z "jakiegoś tam świeta" biegli do domu z koszyczkiem żeby wyjeść szyneczkę i zjeść jajeczka. Nawet dziecko wie że to wielkanoc i ż epości się do dnia następnego. Potem opowiadała jeszcze inne bzdury. Nie wiem jestem na nią wyjątkowo cięta bo sprzedaje swoją twarz dosłowie każdemu produktowi :/ Wracając do programu, uważam że osiągnłą kompletne dno i będzie miał coraz mniejszą oglądalność... |
|
|
|
|
#261 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Na co ona zmieszana zaprzeczyła
|
|
|
#262 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Głupkowate rozmowy i żarty Wojewódkiego są dla mni, w pewnym sensie śmianiem sie z rzeczywistości... A ze żyjemy w czasach że trzeba "świrować zeby nie zwariować" o pan Kuba osiągnął w tym perfekcje... Czy wiec uwazacie ze jegoi poziom spadł z przejściem do TVNu?!
|
|
|
#263 |
|
Raczkowanie
|
[quote=aprzybyla;2830739Cz y wiec uwazacie ze jegoi poziom spadł z przejściem do TVNu?![/quote]
Ja mysle,że on wciąż jest taki sam - zwariowany...tylko poprostu może niektórym to już sie powoli nudzi... |
|
|
|
|
#264 |
|
Zakorzenienie
|
Zwariowany? On jest po prostu tendencyjny, wtórny i irytujący.
|
|
#265 |
|
Zadomowienie
|
wolę Majewskiego choć to podobny typ poczucia humoru ale Wojewódzki jest irytujący a Majewski przynajmniej próbuje zrobić specyficzny show
|
|
|
|
|
#266 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie, myślę że już dawno przekroczył granicę między wyśmiewaniem się z rzeczywistości a błaznowaniem. Poziom programu drastycznie spadł po przejściu z jednej stacji do drugiej.
Cytat:
Odchodząc nieco od tematu, nie lubię gdy media narzucają mi jakieś poglądy, a Tvn robi to ostatnio w każdym programie, nawet a w szczególności w Faktach...co jest dośc smutne, bo według mnie media powinny się z tym nie zdradzać (w szczególności serwisy informacyjne) |
|
|
|
|
|
#267 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja bym pana Majewskiego i pana Wojewódzkiego nie wrzuała do jednego worka. Prezentują IMHO da różne show, i różny humor.
(a lubie spojrzeć i na tego i na tamtego) Poczekam, pooglaam i może p. Kuba zprosi innych gości-na poziomie-to moze inaczej sie bedzie zachowywać
|
|
#268 |
|
Zadomowienie
|
ja tam Kubę lubię... czasem przegina, ale ma do tego prawo, skoro fabuła programu podoba się ludziom, znaczy to, że podoba sie co on robi.
Mi w każdym razie nie przeszkadza, wręcz przeciwnie- lubię jego gosci. Wczoraj Szyc jak ja kocham tego faceta
|
|
#269 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.

Ola Kwasniewska jako gosc bardzo mi sie podobala 
), bo wczesniej jakos mnie to kompletnie nie interesowalo. Jesli faktycznie tak bylo, to nie dziwie sie, ze wyleciala w podskokach

Kurcze... szkoda,bo tak bym chciała zobaczyć. Może wyłapie powtórke jakąś

jak ja kocham tego faceta