Żonki 2009 cz.XXIX - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-08, 14:48   #1651
gold-fish
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
Ale pięknie
Wstawię zdjęcia
W ogóle to niezłe zakończenie remontów
wstawię jak je zgram, w pracy nie mam ale najlepsze, że jak wczoraj totalnie zmęczeni ,,testowaliśmy materac" to złapałam się na tym że zaraz zasnę, że odpływam pierwszy raz tak miałam (tż oczywiście tego nie powiedziałam)

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 14:59   #1652
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Gold wooow prosze o szczegółową relacje obowiązkowo z fotkami!!!
I super że w końcu na swoim

Ana no to widzę że już większośc z was ma forme na muffiny tylko nie ja, mam nadzieję że ta z allegro nie będzie badziewna.
te metalowe to już mam dluuuugo, tylko leżały nieużytkowane zrobiłam w nich to się zniechęciłam i wtedy zakupiłam papilotki i robiłam w metalowych z papilotkami a potem dorwałam w lidlu te silikonowe 6szt

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
wstawię jak je zgram, w pracy nie mam ale najlepsze, że jak wczoraj totalnie zmęczeni ,,testowaliśmy materac" to złapałam się na tym że zaraz zasnę, że odpływam pierwszy raz tak miałam (tż oczywiście tego nie powiedziałam)
haha no co kołysanie usypia

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Mona takich nie polecam http://allegro.pl/happyflex-forma-fo...713274053.html
ja mam dwie formy jedną tą, a drugą na tradycyjne muffinki... i ta druga super... a ta na babeczki średnia bo w tą dziurkę wpada ciasto jak się nie uważnie nakłada chyba, że mi to jakoś niezdarnie idzie
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 15:08   #1653
mona_ja
Wtajemniczenie

Cytat:

Ana raczej kupię taką metalową na 12 sztuk

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 15:26   #1654
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 15:46   #1655
kitosa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
witaj, fajnie, że wypoczeliście
Dzięki
Cytat:
Napisane przez Emilia211 Pokaż wiadomość
to blisko mnie byłaś tzn. moich rodzinnych stron a ten domek masakra ja w połowie się zatrzymałam i oczy zamknełam i powiedziałam,że ja dalej nie idę i nie wiem czy ja w ogóle wrócę żeby wyjść:P
a w bnukrze byłaś???
Ooo patrz! Nie wiedziałam, że to rodzinne strony którejkolwiek z Was Miło Bunkier?? Wow, jak ja uwielbiam takie rzeczy! Nic nie wiedziałam o żadnym bunkrze! A tak w ogóle to słabo rozreklamowany ten domek. Bo jest tylko tabliczka wskazująca kierunek, a sam domek około 500 m. dalej Masakra. Musieliśmy pytać ludzi.
Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
dla męża za piękny pomysł
Dokładnie! Wszystkim babeczkom dziś świętującym 2 rocznicę ślubu, życzę 70 kolejnych rocznic w szczęściu i miłości

Cytat:
O jaaa chętnie bym tam poszła a taki domek to jakiś punkt do zwiedzania? czy Wy w takim mieszkaliście?
O matko! Ana! Gdzieśby tam mieszkać Dostałabym pomieszania zmysłów, bo mózg by mi zwariował i jeszcze bym pisała do Was z wariatkowa
Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
Malujemy! Mamy już kuchnię i sypialnie gotowe! Sypialnia jest cherry i stro. gray (beckers), a kuchnia biała i jedna ściana bazaltowa skała (miał być granat, który okazał się wściekłym niebieskim (nobiles) i wczoraj na szybko z mężem pojechaliśmy po farbę i upolowaliśmy tę - lux decor.)
Teraz tylko salon został.
Kitosa, super, że wypoczęliście! A ten domek mnie zaciekawił strasznie! Czekam na fotki!
Ja też czekam na fotki! Dziewczyny Myszka mnie chyba nie chce do Was wpuścić do k.
Cytat:

Kitosa urlop szybko mija i zostają wspomnienia, też jestem ciekawa fotek z domku do góry nogami!
Dziewczyny chcę kupić forme do muffinek, która lepsza silikonowa czy zwykła? I czy koniecznie trzeba używac papilotek? Bo jak natłuszcze formę i wysypię bułka tarta to chyba też ładnie wyjdą?
O ja też chcę kupić formę do muffinek, jeszcze nigdy nie robiłam! A Wy takie pyszności z nich robicie! Fakt, urlop minął, ale wspomnienia pozostaną. Najcenniejsze co człowiek posiada
Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
Rosi! A ja myślałam, że mówisz właśnie o swoim mężu Dobrze ma Wasz kot!

Cytat:
Mona fajnie, że znalazłaś, też się skuszę.
Cytat:
2 tygodnie leżenia na tarasie z widokiem na morze śródziemne, popijania francuskiego winka z ksiażką w ręku, nurkowania, i powarzania mniej więcej 1568 razy dziennie ,,boże, jak tu pięknie" na zmiane z ,,masakra, ja tu zostaję! "

wczoraj wróciliśmy i jeszcze wieczorem ostatnimi siłami przenieślimy się do własnego M
Wow! Cudownie! Gratuluję i bajecznego urlopu i przeprowadzki
Kurczę, a moja ciotka niedługo wyjeżdża na dwa tygodnie do Egiptu za zaledwie 2.500 zł na dwie osoby I jeszcze ma wyżerkę od 8:00 do 22:00 może nie wychodzić od stołu I teraz nie wiem co lepsze, czy wyżerka, czy wylegiwanie nad śródziemnym Więc na to wygląda, że zagraniczne wycieczki są o wiele tańsze od naszych rodzimych. Skubana potrafi wypatrywać różne oferty i mnie namawia za rok Zobaczy się.
Stary 2011-08-08, 16:02   #1656
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
n
żabciu o znowu tak intensywnie, nadal szwagierka jest u Was, jesli tak to ma mnówstow atrakcji... dobrze, że TZ m,a podejscie do dzieciaków, w przyszłości bardzo sie przyda

Tak szwagierka nadal u nas zostaje do 3 wrzesnia ten weekend mamy imprezy a nastepny jedziemy do Washingtonu zwiedzac
No z Mezulokiem bede miala dobrze tzn dzieciaki

Cytat:
impreza udana

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Bo rozumiem, że robicie ją aby rzęsy były bardziej widoczne (podkreślone) tak??
tak bardziej widoczne .. i np jak jedziesz na wakacje i wiesz ze duzo bedziesz przebywac w wodze to robisz sobie rzesy zeby juz nie malowac i maskara

Cytat:
Malujemy! Mamy już kuchnię i sypialnie gotowe! Sypialnia jest cherry i stro. gray (beckers), a kuchnia biała i jedna ściana bazaltowa skała (miał być granat, który okazał się wściekłym niebieskim (nobiles) i wczoraj na szybko z mężem pojechaliśmy po farbę i upolowaliśmy tę - lux decor.)
Teraz tylko salon został.

Żabcia, och... to chyba pierwszy raz od miesiąca kiedy pogoda nie do końca Wam sie udała Żartuje, cieszę sie, że kolejny weekend zaliczony do udanych! No i mąż widzę celnych rad się nasłuchał! To teraz będziesz wiedziała w co chce trafić
!
czekam na efekt koncowy

No zebys wiedziala cos na pogoda nie dopisala .. ale dzisiaj juz pieknie jest No dokladnie lazil za man caly weekend i o dzieciakach gadal

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
witajcie Kochane
Chciałabym tylko zglosic że wpadam na wątek kilka razy dziennie by Was podczytac bo nie mogę życ gdy nie wiem co się u Was dzieje.
U mnie wszystko Ok, staram się dużo polegiwac ale ciągle mnie gdzieś nosi i wciąż mam coś do załatwienia, kupienia. Wiele rzeczy kupuję na Allegro, oszczędzam czas i pieniążki także. Listonosza z paczkami widzę już chyba częściej niż najbliższą rodzinę.
Caluję Was gorąco
odpoczywaj ile mozesz

Cytat:
dziewczyny cześć i od razu macie niezłe lanie 163 strony od kiedy mnie nie było kto to widział
Cytat:
Cap d'agde na południu Francji (ale byliśmy w tej czesci dla tradycjonalistów, bo tam też jest chyba najwieksze centrum naturystów w Europie ) nurkowałam w tej zatoczce
ahh ale pieknie

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 16:07   #1657
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
Stary 2011-08-08, 16:13   #1658
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Marta ale potem na stół podajesz w tych formach?? Bo mi chodziło, że na stole muffinki w papilotkach ładnie wyglądają niż bez.
bez foremek ale są one tak cudne że jak wyskakują to są fajnie poodciskane więc nie ma problemu - jak chcesz możesz dać papilotki ale dla mnie to strata kasy szczególnie że bez wyglądają ładnie

Cytat:
dziewczyny cześć i od razu macie niezłe lanie 163 strony od kiedy mnie nie było kto to widział
za te widoki to cię zabije...

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Martuś to niefajnie, że wczorajsze zajęcia niezbyt udane. No ale mam nadzieję, że będzie tak jak mówili inni rodzice.
za tydzień będzie lepiej

Cytat:
Kochana ja mam formy metalowe pojedyncze i są do luftu! Raz w nich zrobiłam i nigdy więcej... nie mogłam domyć... a jeżeli już w nich to musowo w papilotkach
Kiedyś w lidlu kupiłam formę silikonową 6szt i dla mnie rewelacja! Nie ma problemu ze wstawianiem do piekarnika...(12szt może być problem, może się uginać, ale nie próbowałam).
Nie trzeba się bawić w obieranie z papierków i z czasem nie trzeba dokupować papilotków, bo są niepotrzebne
Kupiłam jedną formę 6szt i żałuję, że nie mam drugiej bo bym dwie naraz wstawiała oszczędność czasu i prądu. Aaaa i babeczki wychodzą z nich bardzo łatwo (w sensie wyślizgują się)

:
mam identyczne zdanie D

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Leżę i leżę, ale mam wrażenie że jak się poruszam to wszystko mniej mnie boli. DlaMmaksia mamy już niemal wszystko co doświadczone mamusie wymieniają na liscie wyprawkowej. Teraz dokupuję już tylko ciuszki. Pewnie jeszcze dużo rzeczy będzie trzeba dokupic, ale na razie skupiliśmy się nad tym co najpotrzebniejsze.
wiesz no to nie lata 90 żeby kupować na szybko bo potem nie będzie.. na spokojnie wiele rzeczy wyjdzie w trakcie
Stary 2011-08-08, 16:16   #1659
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Czesc

---------- Dopisano o 17:16 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

Goldi zazdroszcze wyjazdu

Klioniku ale ten czas leci
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 16:41   #1660
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Zabcia hm... może pomyslę o hennie ale samych rzęs, bo nie podobają mi się mocne brwi.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 16:45   #1661
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Zabcia hm... może pomyslę o hennie ale samych rzęs, bo nie podobają mi się mocne brwi.
ja mam bardzo jasne brwi prawie wogole ich nie widac .. wiec czasem jak mam dzien to ide do kosmetyczki zeby mi je lekko przyciemnila .. nie mowie tu o kruczo czarnym kolorze tylko lekko ciemniejsze wpadajace w braz

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-08-08, 16:47   #1662
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
ja mam bardzo jasne brwi prawie wogole ich nie widac .. wiec czasem jak mam dzien to ide do kosmetyczki zeby mi je lekko przyciemnila .. nie mowie tu o kruczo czarnym kolorze tylko lekko ciemniejsze wpadajacie w braz
aa to spoko, bo jak czasami widziałam kobiety z mega czarnymi brwiami to mi się śmiać chciało Takie wiesz, aż przesadzone.

A czy ta henna nie niszczy rzęs??

Stary 2011-08-08, 16:48   #1663
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
aa to spoko, bo jak czasami widziałam kobiety z mega czarnymi brwiami to mi się śmiać chciało Takie wiesz, aż przesadzone.

mnie tez sie nie podobaja .. albo jak kobiety gola sobie brwi i maluja kredka masarka jak dla mnie ...

wiesz co chyba nie niszcza skoro kosmetyczki polecaja

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-08-08, 16:49   #1664
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
mnie tez sie nie podobaja .. albo jak kobiety gola sobie brwi i maluja kredka masarka jak dla mnie ...

wiesz co chyba nie niszcza skoro kosmetyczki polecaja
hard core normalnie

Stary 2011-08-08, 16:52   #1665
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
fajnie, ze sie wybawiliscie na weselu
Samba drzwi wejsciowe za 500zł, powiem Ci szczerze,ze ja w takich cenach nie widziałam dopytaj sprzedawcy o parametry, na pewno powinny miec dobre wlasciwosci termoizolacyjne... moje nie sa z drewna tylko z jakiego tworzywa a w srodku stal
mam takie tylko inne tłoczenie
http://kmt.com.pl/drzwi/plus-b/#1

dalismy za calosc cos chyba 1600zł kurcze juz nie pamietam

zapraszam wyprzedaz, weisz fajnie to brzmi- musze mezowi objasnic co od dzis bedzie oznaczal ten termin. Iwka my niby zakupy z kartka robimy, co prawda nie robie rozpiski obiadowej, ale ciagle cos trafia do kosza

no na serio... w castoramie i leroyu widzielismy.... w sumie za bardzo sie w to nie wdrazalam bo nie bylismy tam po drzwi tylko przelotem na nie spojrzałam, ale tak 500-600 zl juz dalo sie cos kupic... tylko to chyba byla cena bez futryny... a takie cale drewniane to ok 2000 tez chyba bez futryny...
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 16:52   #1666
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
2 tygodnie leżenia na tarasie z widokiem na morze śródziemne, popijania francuskiego winka z ksiażką w ręku, nurkowania, i powarzania mniej więcej 1568 razy dziennie ,,boże, jak tu pięknie" na zmiane z ,,masakra, ja tu zostaję! "

wczoraj wróciliśmy i jeszcze wieczorem ostatnimi siłami przenieślimy się do własnego M
witaj piękne miejsce gratuluje przeprowadzki
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 16:57   #1667
agus87
Zakorzenienie

Stary 2011-08-08, 17:00   #1668
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:

czasem takie starsze panie mają takie śmiesznie zrobione brwi henną-tak grubo..
a henna raczej jest naturalna więc nei niszczy chyba...zdaje się, ze to barwnik roślinny jakiś...

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Cytat:
Napisane przez SAMBAdiJANEIRO Pokaż wiadomość
no na serio... w castoramie i leroyu widzielismy.... w sumie za bardzo sie w to nie wdrazalam bo nie bylismy tam po drzwi tylko przelotem na nie spojrzałam, ale tak 500-600 zl juz dalo sie cos kupic... tylko to chyba byla cena bez futryny... a takie cale drewniane to ok 2000 tez chyba bez futryny...
a możę to były drzwi zewnętrzne ale wewnątrzklatkowe? kiedys tak się bym własnie nacięła... aone nie nadają się tak całkiem na zewnątrz...
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 17:04   #1669
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-08, 17:07   #1670
kliwia
Zakorzenienie

Poszlam do CCC - tyle butow co tam stoi, albo za drogie, albo sie nie nadaja na spacery z mala, albo w ogole szajs
ale kupilam dwie pary. zwykle klapeczki za 20zl i bladorozowe trampki za 60
Jutro pojde do deichmana zobaczyc co maja.

I uwaga!
Kupilam zuzce getry w PANTERKĘ!!!!!

gold fish ale widoki!!!! zazdraszczam!
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 17:09   #1671
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kliwia fiu, fiu będzie w geterkach panna szalała

Rosi no teraz już wiem

Mnie korci henna rzęs, skoro mówicie że je ładnie podkreśla.
To są jej jakies odmiany czy zwykła czarna henna??

Stary 2011-08-08, 17:10   #1672
india83
Zakorzenienie

[wszystkiego najlepszego dla dziewczat z 8 sierpnia

Cytat:
Wczoraj też zamówiliśmy meble. India, też będę miała augusta! jestem prze szczęśliwa!\
No i teraz tak, przeczytałam wszystkie Wasze posty! Postaram się odpowiedzieć, ale nie krzyczeć na mnie jak kogoś pominę. Od razu przepraszam!

[B

[/COLOR]Kobitki, mające dzisiaj rocznicę! Wszystkiego co najlepsze! Smakujcie życie miłością!
to wszystko brzmi rewelacyjnie !!! juz chce podziwiac efekty

Cytat:

Cytat:
Cap d'agde na południu Francji (ale byliśmy w tej czesci dla tradycjonalistów, bo tam też jest chyba najwieksze centrum naturystów w Europie ) nurkowałam w tej zatoczce
gold cudownie|!!!!!!
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 17:19   #1673
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-08, 17:33   #1674
bzyczka1
Zakorzenienie

Madzia henne masz i brązową i czarną moja siostra sobie też robi, bo brwi ma w ogóle nie widoczne ale ona ma bardzo jasne włosy i oprawę i rzęsy tez sobie robi. Wtedy nie musi tez tuszować.

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 17:41   #1675
india83
Zakorzenienie

zbieramy papierzyska na zakonczenie budowy i wiecie już mnie glowa boli od cenników fachowców
był elektryk zrobil nam protokół 250zł zgarnal
a potrzebne jest jeszcze swiadectwo energ. , ale tym to sie ktos inny zajmuje i zaspiewał 400zł
powariowali
a to jeszcze nie wszystko dobrze, ze czesc papierów zrobilismy jakis czas temu
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 17:57   #1676
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie korci henna rzęs, skoro mówicie że je ładnie podkreśla.
To są jej jakies odmiany czy zwykła czarna henna??
czarna albo braz .. ale lepiej idz do kosmetyczki pierwszy raz niech ci zrobi

india - wlasnie robie Twoje kolety sloneczne

Olivia 2.07.2014
Stary 2011-08-08, 19:20   #1677
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Właśnie tak sobie pomyślałam, że na pierwszy raz to do kosmetyczki. Ile taka przyjemność może kosztować i jak długo się to utrzymuje na rzęsach (bo tylko rzęsy mnie interesują).

Stary 2011-08-08, 19:32   #1678
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kitosa Pokaż wiadomość

Ja też czekam na fotki! Dziewczyny Myszka mnie chyba nie chce do Was wpuścić do k.
kochana zaproszenie zaraz do Ciebie poleci. To nie tak ze nie chce Cie wpuścić, być moze nie zauważyłam twojej prośby (w razie pilnych wiadomości pisać na PW) teraz wlasnie jedna wizazanka napisała do mnie na pw propozycje przyjecia cie do klubu, musiałam zapytac dziewczyny o zdanie i juz Cie zapraszam

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 19:37   #1679
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kitosiu to teraz czekamy na zdjęcia

Stary 2011-08-08, 19:41   #1680
iwka28
Wtajemniczenie

Gucia - nie mam już kiedy na zakuoy skoczyć, jak wychodzę z pracy to już pozamykane. Ale jak nie tu, to przecież przez Włochy jedziemy:, w końcu kraj z mody słynący Za to jestem niesamowicie dumna z mojej torby plażowej za całe 2,5 euro Była przecena przeceny.

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Poszlam do CCC - tyle butow co tam stoi, albo za drogie, albo sie nie nadaja na spacery z mala, albo w ogole szajs
ale kupilam dwie pary. zwykle klapeczki za 20zl i bladorozowe trampki za 60
Jutro pojde do deichmana zobaczyc co maja.

I uwaga!
Kupilam zuzce getry w PANTERKĘ!!!!!
gold fish ale widoki!!!! zazdraszczam!
Kliwia- moje najtrwalsze klapki były dorzucone jako gratis do jakiejś babskiej gazety (mam je już 3 rok i nic się z nimi nie dzieje)
Panterka - będzie modna.

Cytat:
czarna albo braz .. ale lepiej idz do kosmetyczki pierwszy raz niech ci zrobi

india - wlasnie robie Twoje kolety sloneczne
Idź Madzia po raz pierwszy do kosmetyczki - popieram Żabcię.

Do usłyszenia dziewczynki i do przeczytania za jakieś 3 tygodnie

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości