|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#15541 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
Cytat:
Ja bym poczekala az sie wyrownaja przeciez jestes miesiac po op dopiero. |
|
|
|
|
#15542 |
|
BAN stały
|
znowu przez weekend mnie tutaj nie było, i mam zaległości w czytaniu!
![]() Cykaneczko droga, po to tutaj właśnie jesteśmy żeby wspierać i podtrzmywać na duchu! Swoim TŻ nie przejmuj się. Pewnie tak mówił, żeby Cię nie zasmucić. Zresztą pomyśl jak byś zareagowała, jakby powiedział, że Twój biust jest fatalny.... ...wiesz i tak i tak zła odpowiedz ![]() głowa do góry
|
|
|
|
#15543 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cyganeczko skoro nie moge Ci napisac , ze jest ok (jak na mc po operacji), to co mam Ci napisac slonce???????
Tak!!! Nie sa idealne rowne, bo sa mlode jeszcze, a poza tym masz tak samo brzydkie i krzywe piersi jak ja !!!!!!! Nawet te same mamy wieksze, a te same mniejsze, wiec moze nam tak zostanie, bo dr Polak niedowidzi na lewe oko!!!!!!!! Zadowolona ??![]() A ja juz w miescie znowu bylam kolejny stanik oddac. Ten ze zdjec, niby wszystko ok, ale moje dziewczynki nie czuly sie w nim dobrze, wiec go oddalam ![]() Tym razem kupilam SHOCK ABSORBER bardzo fajniutki i mieciutki i strasznie duze wypadaja, bo tamten , ktory oddalam byl D i byl straszny, gorszy niz ten moj od dr, a ten jest B i tak mniej wiecej go przymierzylam w sklepie i chyba bedzie ok. Zaraz lece przymierzyc ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- Cytat:
Tu masz wszystkie naljepsze cwiczenia, wiec napewno cos dla siebie znajdziesz http://www.kulturystyka.pl/atlas/
|
|
#15544 |
|
Zakorzenienie
|
To wychodzi na to ze dr Polak jest lekko ślepy?
![]() Dzieki za cwiczenia, na pewno popatrzę ![]() A ja mam nadzieje ze dostanę od razu stanik który będzie dobry i nie będę musiała nic zmieniać
|
|
|
|
#15545 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tez nie zmieniam, ale potrzebuje zastepczy, kiedy orginal pojdzie do prania
![]() I ten dzisiejszy to 3 podejscie I ostatnie, bo ten staniczek to miod na moje piersi Dalam zdjecia Mozecie zobaczyc jaki fajny ten pancernik
|
#15546 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#15547 |
|
Wtajemniczenie
|
70B taki jak ten pooperacyjny
Prawie taki , bo tamten jest 60B i strasznie zebra cisnie, a ten jest cudowny, uciska piersi, dobrze je trzyma ale nie cisnie mi zeber tak, ze oddychac nie moge POLECAM
|
#15548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#15549 |
|
Raczkowanie
|
Witam,
Dziewczyny jak tworzycie albumy i kto może oglądać zdjęcia? Chcę pokazać Wam moja wyjściówkę i liczę na Wasze cenne uwagi i wskazówki. |
|
|
|
#15550 |
|
Wtajemniczenie
|
Pooperacyjny chyba musi byc z 2 rozmiary mniejszy, ale nie wiem, nie znam sie......... pewnie to zalezy jaki to stanik i z jakiego materialu i jak bardzo jest elastyczny. Ten od doktora jest zupelnie plaski, ale bardzo elastyczny, wczoraj mialam z M&S sportowy i mniej elastyczny rozmiar 70D i byl straszny, niedosc , ze duuuzo za maly, to jeszcze niewygodny. A ten jest 70B i jest idealny, jest za maly, uciska, ale jest cholernie wygodnie w nim
![]() Jak przyjdzie MYA to pewnie Nam to lepiej wyjasni hehe ![]() A piersi mam podobno 70D
02.08.2011 Edytowane przez zabulek1 Czas edycji: 2011-08-08 o 18:57 |
|
|
|
#15551 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#15552 |
|
Wtajemniczenie
|
EMOTIKONKA!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! Glosno krzycze, wiec tak z duzych musi byc
Mam tutaj http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.d...#ht_2108wt_905 Znalazlam niedawno i chyba zamowie tez bo cena powala na kolana Chodzi o to, ze one wisialy na wystawie i od slonca (chyba) zolte przebarwienia sie porobily Ale do spania np. jest ok, a przy okazji mozna sprawdzic, czy fajny. Bo to nie ten co ja mam, myslalam, ze ten sam, ale inaczej wyglada
02.08.2011 Edytowane przez zabulek1 Czas edycji: 2011-08-08 o 19:14 |
|
|
|
#15553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#15554 |
|
Wtajemniczenie
|
Juz zamowilam
Jak dostane to zdam relacje
|
#15555 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Doktor A. K.14.03.2011 "Artplastica"Szczecin Mentor okragly 375 cc UHP Cudowniaste 31.07.2012 powiększanie ust kwasem 09.08.2012 dopełnienie ust kwasem drugi zastrzyk Juvaderm Ultra Smile Kraków Medestetis |
|
|
|
|
#15556 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam znaleźć w internecie takie ćwiczenia i cwiczyc z komputerem?
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-08-08 o 20:06 |
|
|
|
|
#15557 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Napisz coś więcej, na pewno nie tylko ja jestem ciekawa Twojego sekretu
|
|
|
|
|
#15558 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny
![]() Czytam was już bardzo dłuuuuuuuuugo Bardzo dziękuję za tak super wasze wypowiedzi oraz pytania. Ja mam termin powiększenia piersi na 14.11.11 i jak was czytam to aż już bym chciała cycolinki mieć . Czy mogłybyście mi przesłać zdjęcia jakie wam zrobił Dr.Polak. Pytanko będę chciała zatrzymać się w jakimś hotelu po operacji słyszałam o pani Kahankowej czy wy macie jakieś informacje na temat tej pani. Dziękuję za info. Pozdrówka![]() |
|
|
|
#15559 |
|
Raczkowanie
|
Wiem, że to trochę nie na temat, ale jakoś nie mam czasu na szukanie tematów odchudzania, chciałam was prosić o trzymanie kciuków bo od jutra biorę się za siebie , nie mogę jeszcze ćwiczyć :/ więc trzeba zastosować dietę MŻ :d , taka deklaracja pomoże mi utrzymać wstrzemięźliwość hehe
|
#15560 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez ciagle chcę schudnąc i na zamiarach się kończy
|
|
|
|
#15561 |
|
Raczkowanie
|
To chyba taka typowa nasza babska cecha
|
|
|
|
#15562 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Super wygodne i piersi ładnie naturalnie w nich wyglądają
|
|
|
|
|
#15563 |
|
Raczkowanie
|
A ja się wreszcie wzięłam za siebie
na razie moja dieta trwa tydzień.. no ale nie jest źle, z reguły poddawałam się tak średnio po 3 dniach ![]() Cycuchy mnie zmotywowały do tego teraz chcę wyglądać perfekt, szkoda by było, żeby widok takich fajnych piersi psuła oponka na brzuchu he he
|
|
|
|
#15564 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty masz coraz wicej obaw- a ja się coraz bardziej utwierdzam że będzie bajkowo. Subtelne ? - subtelne są anatomki![]() Ja jestem niziołek mam 164 , teraz nie ważę 50kg- i mam właśnie budowę gruszki. U Ciebie w albumiku byłam- bardzo ładne zdjęcie, bardzo miło było Cię zobaczyć Cytat:
Pani dr nawet nie chciała wiedzieć jakie mam implanty-wyjęła miarkę , pomierzyła , pomacała i w tabeli znalazła implanty z podstawą 12,5cm. Kiesznie są nowe- bo implanty są głębiej, ale miejsca w piersi było właśnie na taki implant . Cytat:
- co założysz i tak będzie cudnie.Cytat:
No i co ? kupiłaś w końcu to bikini? Pierwszy miesiąc to dobra okazja na taki miły prezencikbuziaczek, i niech się piersiątka pięknie sprawują. Cytat:
Ile ja powikłań miałam - to nawet już wyliczać mi się nie chce. A zaczęło się od-źle dobranego implanu który został źle osadzony. Kieszenie były za duże , niesymetrycznie wycięte, jeden implant był osadzony tylko pod gruczoł, mięśnie pociachane bez sensu i gruczoły! No i zaczęło się sypać- jedno powikłanie doprowadzało do kolejnego. Gdyby przyznali się do błędu od razu, poprawili co spaprali- oszczędzili by mi wiele bólu i cierpienia. I sami by wyszli z twarzą, bo nie zawsze musi wyjść- ale trzeba się wtedy odpowiednio zachować . Ale jak widać to że ktoś się uważa za najwiekszy w Polsce autorytet do niczego nie zobowiązuje. Jak poszłam do nich po raz ostatni- po tym jak implant się przekrecił- nadal twierdzili że mam idealne piersi i żebym wracała do domu i się z nich cieszyła! i żebym się nie łudziła że by mi ktoś ładniejsze zrobił. Takie na do widzenia usłyszałam słowa . W mojej naiwności nie pomyślałam żeby ich wtedy nagrać - bo ta konsultacja to była ogromna kpina która zwaliłaby autorytet z piedestału. Co do sądu - temat jest bardzo złożony. I jeśli ktoś uważa, że taki lekarz się boi pacjenta czy sądu - to się myli. Nie boi się- bo nie ma czego. Jak własnego sumienia się nie boi to i sąd mu nie straszny. Takie są u nas realia.
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|||||
|
|
|
#15565 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
AAAA wiem ktore A to sie nadaje zeby ubrac na takie swierzynki jak moje??? Ja juz patrzalam na te staniki i sa fajne, miekkie i mam je w planach , ale tak za 3-4 tygodnie![]() P.S wlasnie sie obudzilam wyspana i co mam teraz robic??? Wzielabym prysznic, bo to wlasnie minal tydzien
|
|
#15566 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A z tymi facetami to dokładnie tak jest- młodzi biorą całokształt, a ci którzy już mniej mogą tylko konkrety. Cytat:
Cytat:
Nie martw się na zapas. Dbaj o piersi jak się da teraz i po porodzie-kremiki i tylko odpowiednie staniczki ( i do snu, to bardzo ważne). A jak już pociechę wykarmisz, piersi wrócą do stanu spoczynku pomyślisz co robić. Może piersi nie ucierpią mocno- i wystarczy np. tylko fraksel albo lifting. Nie da się teraz przewidzieć czy będzie potrzebny implant, czy podwieszanie i ile operacja będzie kosztować za rok. Teraz jest to kwota w przedziale 15-20tyś. Refundacja zależy od konieczności zabiegu- jeśli nie będzie wskazań medycznych do zabiegu nie można liczyć na refundacje. Cytat:
Zabulku tryskasz po prostu energią- jakiegoś cipa Ci chyba dr wszczeił z tymi implantami. Cytat:
Poza tym widziałam że byłaś równo porysowana- więc jakim sposobem masz źle wycięte ??? no czemu tak z góry zakładasz??? Spuchnięty masz jeszcze dół piersi- więc i pierś jest niżej. A nawet jak już opuchlizna zejdzie to zanim się pierś ustawi też musi potrwać. Zapomnij ,że jesteś miesiąc po operacji. U Ciebie były bardzo ciężkie pierwsze tygodnie, piersiątka się nie goiły jak to zwykle bywa więc ten czas się nie liczy - postępy dopiero teraz będziemy oceniaćPrawdą jest , że implant masz większy w lewj piersi- więc kieszeń jest większa. Jest bardzo możliwe że ta pierś będzie nieco niżej, odroninę może być. Może gdzieś tą różnicę Pan dr. musiał zgubić - a wiadomo, że na górze musi być równo. Zrób może zdjęcia tak jak te pierwsze- może wtedy będziemy mogły ocenić różnicę. I proszę Cię - przestań się zamartwiać na zapas. Zobaczysz że jak piersi będą się goić należycie zaczną się zmieniać. Cytat:
O kurcze, tyle naskrobałyście że już wymiękam..... Ale o ćwiczeniach jutro poczytam wszystko i pooglądam. Pora się zmobilizować - może razem będzie raźniej ![]() ---------- Dopisano o 04:47 ---------- Poprzedni post napisano o 04:44 ---------- Cytat:
. Pozdrawiam
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||||||||
|
|
|
#15567 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zaczęłam go nosić, jak dr kazał mi odstawić pooperacyjny 8tyg po op. |
|
|
|
|
#15568 |
|
Zakorzenienie
|
Sensuel 10.08 - jutro![]() ![]() Dalmatynka101 15.08 -6 ![]() ![]() Vipera 20.08- 11 ![]() ![]() Agatau88 26.08-17![]() ![]() Vanessita 16.09- 38![]() ![]() Nadinka2 19.12- 135![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- MyaDiva Kochana widzę że Ty po nocy grasujesz ![]() A o cwiczeniach nie mysl-jak sie tak malutko waży to jest zakaz cwiczeń
|
|
|
|
#15569 |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Agatau88;28641714][COLOR=Purple]
[SIZE=6]Sensuel 10.08 - jutro![]() ![]() Sensuel kochana powodzenia jutro
02.08.2011 Edytowane przez zabulek1 Czas edycji: 2011-08-09 o 09:43 |
|
|
|
#15570 |
|
Raczkowanie
|
Hej!
Czemu moje wiadomości pojawiają się z bardzo dużym opóźnieniem? Wiadomość napisałam wczoraj, a widzę ja dopiero dzisiaj. Podpowiecie mi jak robi się album? będę wdzięczna. Zabieg mam 14 września u dr. Krajewskiego i zaczynam wpadać w panikę. Moje wymiary to 165 cm wzrostu, waga 55 kg, pod biustem na wydechu ciasno zmierzone 70 cm (staniki kupuję 65 cm) miseczka b taka mała po dwójce wykarmionych dzieci Dr. zaproponował mi 345 mentor anatomki. Czy to dla mnie odpowiedni rozmiar? Chcę osiągnąć takie piękne, pełne C. Zrobiłabym album, ale nie kumam o co chodzi, bo jestem tu nowa i jeszcze nie ogarnęłam tego forum. Czy w ogóle jest możliwość obejrzenia Waszych fotek? Tak nieskromnie zapytam? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:16.

Aż się rozpłakałam, bo on na sobie/swoich rzeczach bardzo widzi wszystkie niedoskonałości, a jak u mnie jest mega krzywo to mam się cieszyć bo jest ok... 

Ale do spania np. jest ok, a przy okazji mozna sprawdzic, czy fajny. Bo to nie ten co ja mam, myslalam, ze ten sam, ale inaczej wyglada

he he

.A z tym wcześniejszym lekarzem to bym się rozprawiła sądowo chyba.Achamiałam pytać.Czy to co stało się po 1 op to wina lekarza była,czy samo się tak zrobiło tj.jakieś powikłania ?
bo powietrze mi się z w tych sajzerkach zbiera i są jakby napompowane!!wklekję zdjątka jak zrobię!!!
Sensuel 10.08 - jutro