|
|
#2822 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Dot.: Scent Bar XXXI
Cytat:
![]() miało byc Molecule 02 i Escentric 01, pomieszauam cyferki
|
|
|
#2823 | |||
|
Zakorzenienie
|
szczytowanko snóf
![]() ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
|
|
#2824 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
, bo by pasowały do ciebie no z wyglądu przynajmniej bo one take anielskie som
|
|
|
#2825 | |
|
Zakorzenienie
|
no też tak jak mówisz - tak sobie wężykiem, wężykiem ino szarcem
Cytat:
|
|
|
|
|
#2826 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja anielska ![]() Polly musimy się koniecznie spotkać
|
|
#2827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2828 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2829 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
a czemu?
bojeu sieu ![]() ---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Cytat:
musze se przypomniec , tak soma jak idola z lublina musze se przypomniec
|
|
|
#2830 |
|
Zakorzenienie
|
nie - nie czuć bardzo - w sumie to jeszcze nie nosiłam globalnie - test był pobieżny - czuć że słodycz miodkowa jest przełamana owocem ale nie kwaśnym - na razie wierzę że to gruszka - mnie pasi bez względu na to czy ją zidentyfikuję czy nie - ten typ słodkości na mrozy i wichury jesiennej słoty jest po prostu ok - a poza tym darowanemu sie w zęby nie zagląda
![]() jesu idę bo skep zamkną a kce misie coś do robienia ciasta
|
|
|
|
#2831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Można
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2832 | ||
|
Zakorzenienie
|
widzisz... ja nie sprawiam wrażenia dobrej matki bo nigdy się nie zachwycałam moim didem tak jak inne że moje najcudniejsze , najmądrzejsze , nie wymuszałam pochwał"ach moje ślyćniusie najpiękniejśe", dzieciątećko" " ziobać cio mamusia tu ma , ciciuś, cieś pośśać"
nie kręciło się niestety wszystko dookoła dida, no nie wiem, może moja powsciagliwość to powoduje... nie szalałam po sklepach żeby wykupić wszystkie możliwe bajery dla dida, owszem kupowałam coś tam , ale bez szaleństw, nie katowałam nikogo swoim didem, nie gwarzyłam pod piaskownicą z innymi mamusiami na temat poszczególnym etapów rozwoju ani nie zachwycam się za szczególnie innymi dziećmi, newer, a już generalnie, och cudownie i wspaniale i rewelacyjnie i fantastycznie to w ogóle ![]() Powiedziałam raz o didzie jak płakało że jest brzydkie jak płacze to mama do mnie jak ja mogę tak o swoeim dziecku, a no mogłam , bo jak sie skrzywiło to uroczo nie wyglądało i już a to czego nie robiłam , robią wszystie moje dzieciate znajome i są przeszczęsliwe , zachwycone i fogle i fogle.... no ale nieskromnie powiem że słyszę czasem że jestem dobrym rodzicem i że dobrze dida wychowałam i to jest bardzo miłe. A tego roku dostałam od dyr szkoły podziękowanie za wychowanie dida i za to że mają ją w szkole
|
|
#2833 |
|
Panaroja
|
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#2834 |
|
Zakorzenienie
|
skarb - wszystko to dla mnie jasne jako i słońce i białe też nie jestem zdziwiona
fcale a fcale
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-08-08 o 19:42 |
|
|
|
#2836 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Tylko to na biało to dopiero przede mną a na poważnie to też nie jestem ciumkającą mamuśką Nawet potrafię ochrzanić męża,jak np są 3 czekolady,ja zjem,dziecko zje,a on nie,bo może mały będzie chciał jeszcze To sie wkurzam,bo takie podejście mnie drażni,że wszystko co dobre to dla dziecka itp
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2837 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() uuuu u mnie przed tż trza chować suodycze a did nie łapczywy
|
|
#2838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak, że Kelly to kwiatki, no i może jakaś torebka w tle A Dzing to skórzana ramona, siodło, pejcz i inne pobudzające wyobraźnię rzeczy ostry, charakterny i... erotyczny ![]() Albo farba drukarska ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-08 o 19:50 |
|
|
|
|
#2840 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Słodycze to był tylko taki przykład
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2841 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#2842 | ||
|
Zakorzenienie
|
kumam
![]() wiecie co.... zdradzę wam sikret.. j sobie muszę chować słodkość, bo mam tak że raz na jakiś czas najdzie mnie ochota i mam ochotę na 1 kostkę czekolady czy 1 ciastko, a tu ni ma, bo co na drodze to neiprzyjaciel, którego trza zguadzić, no nic sie nie uchowa, no więc- chowam
|
|
#2843 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja sobie dziś w ciągu dnia zrobiłam herbatę i sobie gdzieś po godzinceprzypomniałam, jak mi się jeszcze bardziej pić zachciało
![]() ---------- Dopisano o 19:50 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-08-08 o 19:52 |
|
|
|
|
#2844 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale musiałam z tym zerwać jak na dietę przeszłam ![]() (i znóff cza zacisnąć pasa, bo ciut za dużo mnie się robi... i tak całe życie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-08 o 20:00 |
|
|
|
|
#2845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znalazłam pudełko po moim obecnie noszonym, który jest dobry i tam jest czarno na białym EU 80C, USA 36C (firma Jolidon). I bądź tu człowieku mądry.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#2846 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Za bardzo wierzga, kręci się, rozprasza i ulewa. Karmię tylko na leżąco i nawet jak ktoś zacznie gadać to przekręca się na plecy i rozgląda zamiast jeść. Czytać też ciężko bo odwraca głowę żeby sprawdzić co tam jej szeleści za uszami. Tylko dopóki była mała i wiecznie śpiąca mogłam karmić przed kompem Co gorsza bujanie przed kompem też odpada bo wierzga i kwęka - chce żeby ją nosić.Cytat:
|
||
|
|
|
#2847 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
A miseczki to przecież zależą od obwodu-im mniejszy,tym większa miska.80 C dobry?w/g mnie nie
|
|
|
|
#2848 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2849 | |||
|
grozi wypollizowaniem
|
, ano wiem ze anielska jest ino powłoczka a w srodku "siedze i zrzedze"![]() Cytat:
ja to potrafie dziecku powyzerac co nieco z paczki mikołajowej ![]() Cytat:
Cytat:
ja chowam kolke przed Tzem , bo kupuje se kolke zeby mies do drina-a drina mi sie zachciewa tak ze 3 razy w miesiącu,a sklep zamkniety..to kupuje zeby miec na wszelki wypadek, a na drugi dzien nie ma bo Tz wypił , to trzymam miedzy ciuchami jedną flaszke jak stary alkoholik
|
|
|
#2850 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
Cytat:
--- farbieu sieu ciekawe co wyjdzie
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

napromieniuję malca

no ale to słodycz z gruszkom i wyobrażam sobie ją do mrozu arktycznego jako zdatną 

Za bardzo wierzga, kręci się, rozprasza i ulewa. Karmię tylko na leżąco i nawet jak ktoś zacznie gadać to przekręca się na plecy i rozgląda zamiast jeść. Czytać też ciężko bo odwraca głowę żeby sprawdzić co tam jej szeleści za uszami. Tylko dopóki była mała i wiecznie śpiąca mogłam karmić przed kompem