Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-08, 18:15   #871
D0tk4
Zadomowienie

Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII

hi girls

w dalszym ciagu Was nadrabiam a Wy nie chcecie zwolnic, tak wiec nie wiem kiedy sie z Wami zrownam :P

chce sie jednak pochwalic, ze wczoraj zabookowalam sobie bilety do Polski i bede w domu 2-17 wrzesien tak wiec mam nadzieje, ze w polowie przyszlego miesiaca bede juz miala suknie

poza tym, mialam Wam napisac poprzednio, ale jakos mi umknelo, ze ominelo nas wesele siostry ciotecznej TZa. nie moglismy poleciec, a strasznie zaluje, bo innych weselprzed naszym juz nie bedziemy mieli, wiec z zadnymi nowinkami i pomyslami pewnie sie nie spotkam

z kolei druga siostra cioteczna TZa zadzwonila 2 dni temu powiedziec, ze ona i jej facet beda slubowac 2 tygodnie po nas ..

ps. no i jeszcze jenda sprawa, ktora mnie ostatnio troche meczy .. u nas bedziemy mieli okragle stoly jednak my z TZ bedziemy przy dlugim. No i wlasnie nie wiem jak to rozwiazac, bo procz rodzicow (4 osoby), swiadkow (2+2? bo z os. tow) i 2 druhnami i 2 druzbami wychodzi maly tlumik. Kogo Wy bedzie mialy przy Waszym stole?

Edytowane przez D0tk4
Czas edycji: 2011-08-08 o 18:35
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 18:15   #872
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
No co ty? a ja właśnie kredyt chciałam brać bo w tych reklamach tacy fajni faceci są
No nie powiem, młody Opania przystojny jak na moje oko

i jeszcze a propo kredytów http://www.youtube.com/watch?v=Iw0mocvPpsk Miłego oglądania

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
czesc Dziewczyny
jestem tu nowa... zielona.. ;p
Planujemy ślub w 2012, a my nic nie mamy załatwione i kompletnie nie wiem za co sie zabrac! szukam juz restautacji, bo planujemy na ok 80 osob i teraz mam pytania :
- z iloma restauracjami umawialyscie sie na cennik itp?,
- kiedy byly zmowiny lub kiedy bedziecie miec?
- slub chcemy wiziac w lipcu bo ja i Tż konczymy licencjata i inzyniera a w pazdzierniku chcemy kontynuowac nauke i czy trudni bedzie z znalezieniem zespolu??
przeraza mnie to! wczoraj powiedzielismy naszym rodzicom o tym zamiarze, ja jeszcze nie mam pierscionka zareczynowego, ale chce juz sale zamowic i zespol, nie musze od razu mojej dalszej rodzinie oznamiac, ze biore slub...
Witam
Powiem szczerze, że już teraz możesz mieć problem ze znalezieniem dobrego zespołu. Więc nie czekaj na jutro, tylko przeglądaj internet, wysyłaj maile i szukaj usługodawców.
Ja brałam tylko 2 sale pod uwagę. I akurat dobrze się złożyło, bo jedną zaklepaliśmy. Cena przystępna, odległość od domów i kościoła też, sala sprawdzona, także jesteśmy zadowoleni z wyboru.
Fotografa i kamerzystę (o ile chcecie) radziłabym tez już teraz szukać. W końcu co załatwicie teraz odejmie wam zmartwień na przyszłość

Cytat:
oglądam sobie kolczyki i wklejam wam co mi się podoba. Proszę o opinie

Ta bransoletka mnie urzekła i chciałabym też podobne kolczyki ale nie znalazłam
Bransoletka cudowna!!!! Do tego właśnie kolczyki z takimi kamyczkami i będzie świetnie. Moja starsza siostra ma właśnie kolczyki, które rewelacyjnie komponowałyby się z bransoletką. Musze pojechać do niej, obfocik kolczyki i Ci tu wkleić.
Niestety z wklejonych kolczyków nic nie trafiło w moje gusta

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Jamee bransoletka super! uwielbiam takie!
wczoraj wkleilam Wam linki do trzech sukienek Dzisiaj jedna odpisala mi na maila i przeslala zdjęcie z przodu chcecie to popatrzcie
Na tej foci ładnie te falbany wyglądają. O wiele lepiej niż na poprzednich. Przymierzyć zawsze możesz. Wiadomo flesz trochę zmienia kolor, błysk materiału.

Cytat:
Napisane przez M_ilkaa Pokaż wiadomość
Hej ! Ja jestem z Zielonej Góry. Ślub mamy zaplanowany na 8 września 2012 - nie mogę się już doczekać salę i orkiestrę mamy już zaklepane , ale przed nami jeszcze sporo przygotowań !
O kolejna nowa PMka Witaj w naszych progach!!!!

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, gorący nius z ostatniej chwili: mam biżuterię!!! I problem pt. "co na głowę" rozwiązał się sam, bo nic więcej niż kwiat i welon nie da rady przy tych kryształkach Svarowskiego, które kupiła mi mama Zresztą i tak się będę zastanawiać, czy zakładać cały zestaw, czy tylko które jego dwa elementy... Ale wydaje mi się, że jest cudny. Co wy na to?
Bardzo ładna biżu, bardzo!!!!!
Podobnie jak dziewczyny zostawiłabym kolczyki i bransoletkę. Ale wirtualnie nie można ocenić, czy aby przypadkiem naszyjnik będzie świetnie się prezentował z górą sukni. (jakieś bohomazy stylistyczne mi wyszły- przepraszam).

Cytat:
Napisane przez Kawuszkaa Pokaż wiadomość
Witajcie wszystkie wspaniałe narzeczone i przyszłe żony 2012 ) Właśnie wpadłam na ten wątek i chciałabym do Was dołączyć Nasz ślub zaplanowany jest na 18.08.2012, dziewczyny, które te dnia mają ślub, szczególnie zapraszam na priv
Bardzo chętnie z Wami poplotkuję, porozmawiam, wymienię się poglądami i całą masą związaną z przygotowaniami do ślubu.
Mamy już za sobą salę, fotografa, operatora kamery i zespół Także te najbardziej ścisłe z terminem sprawy już za sobą. Teraz jestem na etapie szukania sukienki i zaczyna się kolejny problem )(( :/
O witam kolejną Nową PMkę
Dziewczyny napiszcie skąd jesteście, pochwalcie się salami, zespołami i innymi usługodawcami. No i przede wszystkim pierścionkami (o ile takowe są). My tu lubimy oglądać takie cudeńka!

Dziewczyny każdy ma prawo mieć swoje zdanie. Baskaeta szanuję Twoje. Każdy ma prawo na swój sposób rozumieć pewne rzeczy. Większość stoi jednak po tej drugiej stronie.
Sama jeśli nie będę musiała brać kredu, bądź jeśli będzie inne wyjście z sytuacji nie wezmę go. Ale życie pokaże jak nam się ułoży. Niestety nie chciałabym połowę z niego spędzić w wynajmowanym mieszkaniu.
akurat przyznam Ci, że można w 5 lat uzbierać na dom, znam takie osoby. Ale one pracują za granicą. Są fachowcami, pracują często po godzinach, ale dają radę.
Niestety człowiek z średniej polskiej klasy, ze średnią pensją nie może sobie pozwolić na coś takiego.

W ogóle to tak. Podczas przygotowania obiadu wylałam sobie wrzątek na brzuch. Ze zdenerwowania rzuciłam garnek do zlewu i zaklęłam. Później pobiegłam do łazienki, by szybko oblać się zimną wodą i z tych wszystkich nerwów tak trzasnęłam drzwiami, że szyba w nich poszła. Jak mi emocje i brzuch trochę ostygły zanalizowałam co zrobiłam i zdałam sobie sprawę, że całemu zajściu przyglądali się moi kuzyni. Oni sie bardziej wystraszyli niż ja. Kuzynka do teraz się trzęsie. I wszyscy siedzą cicho. A teraz to mi nagle pomagają, bo myślą, że to przez nich szybę rozbiłam. Aż mi głupio, że tak wyszło... Popsikałam brzuch pantenolem i jest lepiej. A tato szybę wymienił.
Kurka wychodzę w domu, bo jak to mówi Lion 9/10 wypadków zdarza się w domu, więc lepiej nie siedzieć w nim.
A moja kumpela from inglend już przyjechała. Suszę włoski i zmykam do niej!!!!!!

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 18:21   #873
evoonia86
Zakorzenienie

gosza_m szczęście w nieszczęściu, że tak to wszystko się skończyło
Stary 2011-08-08, 18:22   #874
(kicia)
Zakorzenienie

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28631539]no własnie spodobała mi się tez jedna, ale w zupełnie innym fasonie niż planowałam. A później jednak stwierdziłam że to nie to i że lepsza ta z tiulu. Ale nie ma konkretnie takiej jak chcę Dalej stawiam na sincerity, ale czegoś mi w niej brakuje, a innej znaleść nie mogę. masakra

witamy[/QUOTE]

hm to może jednak warto zastanowić się nad różnymi fasonami... ja strasznie chciałam tiulową księżniczkę ale życie zweryfikowało te plany... i dobrze
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 18:23   #875
M_ilkaa
Rozeznanie

Załączam zdjęcie mojej faworytki przyznam szczerze, że większość osób mi odradza, bo "nie może być tak skromna" Jakie jest Wasze zdanie ??
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (45,7 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (16,1 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (15,5 KB, 11 załadowań)
M_ilkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 18:28   #876
M_ilkaa
Rozeznanie

załączyłam w poprzedniej wiadomości zdjęcie sukienki. możecie mi podpowiedzieć czy długo będę musiała czekać na "zaakceptowanie" tej wiadomości - taka informacja wyświetliła mi się po wysłaniu odpowiedzi.
Stary 2011-08-08, 18:30   #877
M_ilkaa
Rozeznanie

hej ! dwa razy wysyłałam już odp. z załączonym zdjeciem sukienki, ale pojawia mi się informacja, że musze czekać na jej zaakceptowanie, długo to trwa??
Stary 2011-08-08, 18:37   #878
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
No co ty? a ja właśnie kredyt chciałam brać bo w tych reklamach tacy fajni faceci są
to muszę się naoglądać i wybrać odpowiedni

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
czesc Dziewczyny
jestem tu nowa... zielona.. ;p
Planujemy ślub w 2012, a my nic nie mamy załatwione i kompletnie nie wiem za co sie zabrac! szukam juz restautacji, bo planujemy na ok 80 osob i teraz mam pytania :
- z iloma restauracjami umawialyscie sie na cennik itp?,
- kiedy byly zmowiny lub kiedy bedziecie miec?
- slub chcemy wiziac w lipcu bo ja i Tż konczymy licencjata i inzyniera a w pazdzierniku chcemy kontynuowac nauke i czy trudni bedzie z znalezieniem zespolu??
przeraza mnie to! wczoraj powiedzielismy naszym rodzicom o tym zamiarze, ja jeszcze nie mam pierscionka zareczynowego, ale chce juz sale zamowic i zespol, nie musze od razu mojej dalszej rodzinie oznamiac, ze biore slub...
Witaj i opowidaj wszystko o Was

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
cześć laseczki!!

ale super, że o mnie pamiętacie...kochane jesteście
Jestem teraz na Słowacji, ogólnie nogi mi w wchodzą, dziennie robimy ponad 20 km, ale już mam ślicznie umięśnione nóżki, więc po powrocie na jakiś czas odstawię fitness.
Teraz odpoczywamy, bo pogoda się skiepściła niestety.

na bieżąco to mogę tylko wyrazić swoją opinię odnośnie sukni A.Popielewicz. Moim zdaniem wyglądała przecudownie. Suknia bomba, chociaż sam gorset taki trochę jakby niedorobiony, ale czepiam się. Bo tak naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Welon i kwiaty też super. Jedyny malutki minusik, to to że mogła jakieś delikatne kolczyki włożyć. Ogólnie jej look oceniam duuuuzo wyżej niż ostatnie śluby gwiazd (kate, charlene, anja).

Tymczasem kilka fotek z malowniczych zakątków Słowackich Tatr Wysokich
Ahoj!

Wracam w sobotę...strzeżcie się, bo wróciły mi chęci na planowanie wesela - co też potrafią uczynić dni tylko we dwoje ze zblazowaną panną młodą
piękne widoki i nareszcie wracasz do nas stęskniłam się już

Cytat:
Napisane przez M_ilkaa Pokaż wiadomość
Hej ! Ja jestem z Zielonej Góry. Ślub mamy zaplanowany na 8 września 2012 - nie mogę się już doczekać salę i orkiestrę mamy już zaklepane , ale przed nami jeszcze sporo przygotowań !
Witam kolejną PM

Cytat:
Napisane przez Kawuszkaa Pokaż wiadomość
Witajcie wszystkie wspaniałe narzeczone i przyszłe żony 2012 ) Właśnie wpadłam na ten wątek i chciałabym do Was dołączyć Nasz ślub zaplanowany jest na 18.08.2012, dziewczyny, które te dnia mają ślub, szczególnie zapraszam na priv
Bardzo chętnie z Wami poplotkuję, porozmawiam, wymienię się poglądami i całą masą związaną z przygotowaniami do ślubu.
Mamy już za sobą salę, fotografa, operatora kamery i zespół Także te najbardziej ścisłe z terminem sprawy już za sobą. Teraz jestem na etapie szukania sukienki i zaczyna się kolejny problem )(( :/
i kolejną

gosza dobrze że się to tak zakończyło ale ciarki przeszły mi po plecach
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 18:41   #879
M_ilkaa
Rozeznanie

ktoś tu wspomniał o pierścionkach zaręczynowych - ja dostałam z białego złota, ma 12 brylancików (z certyfikatem) ) - po 6 z każdej strony a w środku uroczy szafir przepraszam, ale musiałam się pochwalić mimo, że mam go od kwietnia z każdym dniem podoba mi się bardziej
Stary 2011-08-08, 18:43   #880
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
a wstawiam zdjecia biżuterii ale niestety one w cale nie oddają tego jak ona wygląda na żywo bo tak pięknie się mieni kolorami a i jeszcze mały bonusik dostałam taki do noszenia na co dzień
Śliczna

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Dziewczyny na koniec najważniejsze!! Bardzo Was proszę o kciuki dla mojej chrześnicy Marysi. Pamiętacie opowiadałam Wam jej historię z wypadkiem i to, że jej stan zdrowia nie był później najlepszy. Okazało się niedawno, że trzeba przeprowadzić skomplikowaną operację neurochirurgiczną na mózgu Nie jest to sytuacja zagrażająca życiu, ale zdrowiu tak. Bez operacji dzieciątko miałoby problemy zdrowotne prowadzące do niepełnosprawności . Operacja jest w środę, ale już jutro jadą do szpitala. Gorąco proszę o kciuki, żeby operacja się powiodła i żeby Marysia wróciła do zdrowia

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
W końcu się udało!
Obiecane zdjęcia
Cudne

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
wróciły wasze cycuszki
jutri mam dwie rozmowy o pracę jedną w banku drugą w jakiejś firmie budowlanej
Powodzenia

te_quiero; Kathe; M_ilkaa; Kawuszkaa Witajcie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
cześć laseczki!!

ale super, że o mnie pamiętacie...kochane jesteście
Jestem teraz na Słowacji, ogólnie nogi mi w wchodzą, dziennie robimy ponad 20 km, ale już mam ślicznie umięśnione nóżki, więc po powrocie na jakiś czas odstawię fitness.
Teraz odpoczywamy, bo pogoda się skiepściła niestety.

na bieżąco to mogę tylko wyrazić swoją opinię odnośnie sukni A.Popielewicz. Moim zdaniem wyglądała przecudownie. Suknia bomba, chociaż sam gorset taki trochę jakby niedorobiony, ale czepiam się. Bo tak naprawdę nie ma się do czego przyczepić. Welon i kwiaty też super. Jedyny malutki minusik, to to że mogła jakieś delikatne kolczyki włożyć. Ogólnie jej look oceniam duuuuzo wyżej niż ostatnie śluby gwiazd (kate, charlene, anja).

Tymczasem kilka fotek z malowniczych zakątków Słowackich Tatr Wysokich
Ahoj!

Wracam w sobotę...strzeżcie się, bo wróciły mi chęci na planowanie wesela - co też potrafią uczynić dni tylko we dwoje ze zblazowaną panną młodą
Fajnie, że wena ślubna wróciła Czekamy aż wrócisz, bo brakuje tu Ciebie.

Dzisiaj jadąc na rowerku do pracy nie przygotowałam się na ewentualny deszcz i jak na złość tuż przed moim wyjściem tak się rozpadało, że jak wróciłam do domku wylewałam wodę z butów

Kallos Sthenos - Piękno i Siła
Nattiv jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 18:48   #881
(kicia)
Zakorzenienie

ktoś się nade mną znęca... Obiecałam sobie że po 18 nie będę jeść a tu się unosi taki zapach jakiś schabowych czy czegoś w tym stylu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-08, 18:53   #882
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
ktoś się nade mną znęca... Obiecałam sobie że po 18 nie będę jeść a tu się unosi taki zapach jakiś schabowych czy czegoś w tym stylu
to może nasze bo akurat niedawno zjedliśmy
Stary 2011-08-08, 18:55   #883
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
bądź twarda nie miękka
19.05.2012
Stary 2011-08-08, 18:57   #884
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
to może nasze bo akurat niedawno zjedliśmy
a w dupkę chcecie??

kindizulindzia na razie się trzymam gorzej będzie za jakąś godzinę

Stary 2011-08-08, 18:59   #885
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
Mi wieczorem zawsze pomaga... umycie ząbków Nie wiem czemu, ale zawsze po tym tracę apetyt (działa tylko po zmroku ). Może dlatego, że nie chciałoby mi się znowu za pół godziny myć je z powrotem.

Stary 2011-08-08, 18:59   #886
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
a w dupkę chcecie??
osz TY- ja tu do Ciebie z kotletem, a Ty do mnie z kijem
Stary 2011-08-08, 19:01   #887
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d
Konto usunięte

Cytat:
hm to może jednak warto zastanowić się nad różnymi fasonami... ja strasznie chciałam tiulową księżniczkę ale życie zweryfikowało te plany... i dobrze
ale ja w tiulowej też czuję się dobrze, w sumie nawet lepiej, tyle że nie mogę znaleść takiej jak chcę wbrew pozorom nie ma ich aż tak wiele a tamta była bardzo ładna ale wiesz... to nie wystarcza
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 19:02   #888
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
bo ja musiem wrócić do rozmiaru 36 i nie wolno mi jeść kotlecików

Stary 2011-08-08, 19:02   #889
magduś2
Wtajemniczenie

GG do magduś2

Kurcze 4 dni mnie nie było a Wy 30pare stron natrzaskałyście nie jestem w stanie nadrobić. Byłam w sobotę na weselu i grał zespół ten który i my wybraliśmy w ciemno- jedynie z polecenia- no i powiem Wam...REWELACJA jestem zachwycona!

21.04.2012

18.03.2014 Agatka
magduś2 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-08, 19:03   #890
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Mi wieczorem zawsze pomaga... umycie ząbków Nie wiem czemu, ale zawsze po tym tracę apetyt (działa tylko po zmroku ). Może dlatego, że nie chciałoby mi się znowu za pół godziny myć je z powrotem.
to lenistwo ale coś w tym jest bo też tak mam
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 19:04   #891
magduś2
Wtajemniczenie

GG do magduś2

Aaaa i zakochałam się w sukni PM http://www.coline.pl/suknie-slubne/a...onal-5031.html

sto razy piękniejsza niż na zdjęciu

21.04.2012

18.03.2014 Agatka
magduś2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 19:05   #892
Konto usunięte

Cytat:
a jaki teraz masz rozmiar? ja chcialabym zrzucić do wesela 4 kg, ale zobaczymy. Niby czas jest
Stary 2011-08-08, 19:06   #893
(kicia)
Zakorzenienie

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28633166]a jaki teraz masz rozmiar? ja chcialabym zrzucić do wesela 4 kg, ale zobaczymy. Niby czas jest[/QUOTE]

38 tylko tak... chciała bym najbardziej pozbyć się mojego brzuszka... a uda i pośladki to drugorzędny cel

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-08, 19:06   #894
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
dobre
19.05.2012
Stary 2011-08-08, 19:12   #895
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
a no chyba, że tak
Cytat:
Napisane przez magduś2 Pokaż wiadomość
Kurcze 4 dni mnie nie było a Wy 30pare stron natrzaskałyście nie jestem w stanie nadrobić. Byłam w sobotę na weselu i grał zespół ten który i my wybraliśmy w ciemno- jedynie z polecenia- no i powiem Wam...REWELACJA jestem zachwycona!
świetna wiadomość

Cytat:
Napisane przez magduś2 Pokaż wiadomość
Aaaa i zakochałam się w sukni PM http://www.coline.pl/suknie-slubne/a...onal-5031.html

sto razy piękniejsza niż na zdjęciu
suknia bardzo efektowna nie do końca podobają mi się takie fasony, ale za to podoba mi się jej góra

---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ----------

nie wiem dlaczego, ale mam straszną ochotę kupić coś ślubnego może zainwestuję w podwiązkę
Stary 2011-08-08, 19:14   #896
Nattiv
Zakorzenienie

Cytat:
38 tylko tak... chciała bym najbardziej pozbyć się mojego brzuszka... a uda i pośladki to drugorzędny cel
Ja noszę 38, a mam malutką niedowagę

Stary 2011-08-08, 19:15   #897
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

nie wiem dlaczego, ale mam straszną ochotę kupić coś ślubnego może zainwestuję w podwiązkę
aj a się od pewnego czasu zastanawiam zwykła czy kupić na allegro taką http://moda.allegro.pl/podwiazka-slu...739440447.html bo oprócz obrączek to będzie jedna z nie wielu rzeczy jaka mi zostanie po tym dniu ... oprócz cudownego męża zdjęć i filmu

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-08, 19:16   #898
kindziulindzia
Zakorzenienie

Cytat:
a no chyba, że tak
mnie to też dziś dopadło i tak szukam w internecie co by kupić
oby się mieszkanie trafiło
19.05.2012
Stary 2011-08-08, 19:16   #899
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nattiv Pokaż wiadomość
Ja noszę 38, a mam malutką niedowagę
ja się mieszczę w normie ale 55 kg dla 158cm to trochę jednak za dużo... tu i ówdzie by się przydało zrzucić

Stary 2011-08-08, 19:17   #900
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
aj a się od pewnego czasu zastanawiam zwykła czy kupić na allegro taką http://moda.allegro.pl/podwiazka-slu...739440447.html bo oprócz obrączek to będzie jedna z nie wielu rzeczy jaka mi zostanie po tym dniu ... oprócz cudownego męża zdjęć i filmu
mam otwartą tą samą zakładkę podoba mi się model 3
a my mamy jeszcze sporo do kupienia

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości