|
|
#121 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: LIPIEC Lato u Buzi !!! :)
Cytat:
![]() a za reszte cos wyszukam ![]() czekam tylko na wiesci co Ci zostanie i wtedy bedziemy kombinowac ![]() hmm a jakbym zmieszala smasha z czyms jasnieszym ??
|
|
|
#122 |
|
Zakorzenienie
|
Ojej, meteorki jednak polecą?
Kurcze... Anarchia mi w kółko różne śliczności sprzed nosa zabiera , niedobrzyca
|
|
|
|
|
#123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.p.s niedobrzyca..mi to pochlebia takie komplementy tu dostaje ..
|
|
|
#124 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mogłabys spróbować go z czymś zmieszać, chociaz ciezko powiedziec co z tego bedzie ja generalnie mieszam czesto podklady, nawet z bb kremami )jesli chcesz go wypróbować to chetnie Ci go podesle za cos małego- ja i tak go urzywać narazie nie bede bo całe prawe policzko i połowe lewego mam w naczynkach ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
![]() niestety jednak polecą- Anarsia wyciągnęła ciężki kaliber-maczki i leopardy |
||
|
|
|
|
#125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to ja bym chciała wypróbować .no to jak my to robimy ![]() ..niedobrzyca diablica
|
|
|
#126 |
|
Zakorzenienie
|
a co to za małe meteorki? w sensie opakowanie małe czy jak? bo widzisz, ja to nigdy pasjonatka meteorytów nie byłam, co by zobaczyć cóż to takiego ;] chyba, że jeszcze jakies wkłady znajdziesz macowe ;] a bb krem jaśniejszy czy ciemniejszy, bo za jasnym to będę marudzić, bo mój się nieubłaganie kończy ;p coś na pewno wymyślimy, żebyśmy obie były zadowolone
|
|
#127 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wkładów macowych nie mam na wymiane bo sama próbuje skompletować trzecią kasetkę;/ bb poproszę ciemniejszy bo pewnie poleci do siostry
|
||
|
|
|
|
#128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Buziaczku skoro Ci sie podoba to powiedz mi proszę z czego moge wybierac bo ja juz nie wiem co i jak ![]() maczki oddajesz tak ??
|
|
|
#129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co ?
to ja wymienie co mi się podoba i bedziemy myslec i ewentualnie dokładać/odkładać .róz clarinsa meteorki ( i to chce na bank) smashowy podkład zielonki maczkowe w takim razie. i... niebieski zelowy eyeliner maczkowy ( ktory notabene jest chyba od mojej zacnej osoby bo wtedy bylam ruda i mi nie pasował oczywiscie nie chce wszytskiego ..chociaz jesli cos jeszcze wymysle do oddania to czemu nie
|
|
#131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a powiem Ci że całkiem możliwe że on od Ciebie ja ostatnio nie przepadam za niebieskim/granatem i fiolet też mi się przestaje podobać ![]() to ja też napisze co chcę od Ciebie ![]() leopardy maczkowy rozświetlacz dooczny (zapomniałam jak on się zwie )dwie probeczki bb kremów baviphat rozwietlacz macowy sypki i jakis lakierek ze zdjecia w Twoim wątku, a w sumie może i bym wszystkie chciała zaczyna się |
|
|
|
|
|
#132 |
|
Zakorzenienie
|
lakierków część wydałam ale cos zostało no i mam śliczny kolarowy lakier nouby - red sea coral
![]() na bank jest wciaz essie widoczny na zdj. i jeden lakier barrego - i coś lakierowego jeszcze sie pewnie znajdzie ja sie tez z daleka ostatnio trzymam od szalenstw i wiekszosc tego co mam to ..brązy ale..ale polubiłam zielenie pomimo zielonych oczu - czasami mi się zdarza zaszaleć ![]() własnie Ty miałaś quada chanelowego murano prawda ?? fajny on ??bo mnie wciaz on meczy.
|
|
#133 |
|
Zakorzenienie
|
oj to pomyśl czy byś meteorków na spróbowanie mi nie dała ;] i czy jeszcze czegoś ładnego dla mnie nie znajdziesz ;] ciemny chętnie oddam, bo nie mam co z nim zrobić, wzięłam go dla innej wizażanki ale się rozmyśliła
a powiedz mi - mineralne duo jest bardzo drobinkowe? bo w salonie zawsze uciekam przez drobinki od minerałów ;]
|
|
#134 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Ty czasem nie miałas miec muranka od kogos z wymianki?a który essie masz? tego lakierka z nouby to nie mogę znaleźć cos w sieci a to taki odblaskowy koral czy zgaszony?![]() hehe, poszłam do Ciebie do wątku oglądać tego essie i jeszcze zaintereowałam się paletką Smasza ![]() Cytat:
z tymi meteorkami bede baardzo marudzic i oddałabym raczej tylko w sytuacji jakby udało mi się wziąść sypańca i bb kremik.. a duo maca drobinki ma Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2011-08-09 o 01:23 |
||
|
|
|
|
#135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam soczewki które ''wspomagają'' mój naturalny kolor - i zielen jest dosyc widoczna A miec to miałam mieć kaske a nie muranki ^^ muranków porządam ![]() a co do lakieru - ja zadek wołowy zle napisałam - miało byc nubar tu masz swatchyka http://www.sonidlo.com/2011/04/nubar-red-sea-coral.html ( nowy użyty raz ) paletki smasza nie mam - mam juz tylko różyk ..ale cos tam moze jeszcze wynajde jak cos ![]() buziaczku a czy ja mogłabym przy okazji wymiany poprosic cie o przysługę? .bo marzą mi się pewne lakiery do paznokci których nie dostane w Uk - color alike szara migotka lub golden rose 103 /120/119 to chyba są tanie kosmetyki i oczywiscie też bym coś Ci w zamian kupiła - np. z 2/ 3 kolorki barrego m wybranego przez Ciebie ![]() a za szminki essence in the nude i coralize me bym cię wycałowała oczywiście nie mówie żebys latała i kupiła mi całą liste tego co wypisałam tylko z 1-3 produkty o ile Ci by na to pieniązki pozwoliły .essie to topless and barefoot
|
|
|
#136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i essie i nubar mi się podobują ![]() Golden rose na bank kupie bo mam je obok siebie w sklepie essence tez dostaniesz tylko będę koło natury pod koniec tygodnia![]() najgorszy problem mam z color alike bo zlikwidowali stoisko:/ i nie wiem gdzie je dostać.. mogłas pisać od razu bo dzisiaj byłam w naturze i kupiłam pare rzeczy z essence co do muranków to polecam, ja swoich uzywam dość często ![]() Anarsiaa ja lece do spania Ja lecę już do spania, jak cos |
|
|
|
|
|
#137 |
|
Zakorzenienie
|
ja chętnie Ci obie rzeczy oddam, coś pokombinujemy
a może masz coś z dineyowskiej kolekcji maca? za ładne opakowania wszystko dam ;p przewertuj kosmetyczkę i jak coś jeszcze na wydanie znajdziesz to daj znać i dogadamy się co wymieniamy
|
|
#138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
( szminki kusza i lakier 57 Can't cheat on me oraz Irreplaceable)a juz dużo bym oddała za kolekcje ballerina ( różyk i te lakiery sa cudne ) oraz błyszczyki stay with me więc byłabym baardzo zobowiązana gdybys mogła zrobić mi ta uprzejmość .a color alike a konkretnie ten kolor szara migotka długo za mna chodzi ![]() rózyk z tej samej kolekcji - ''muse'' jest tylko jeden kolor wiec jak wpiszesz nazwe kolekcji plus smashbox wyskocza Ci jego swatche
I remember when, I remember, I remember When I lost my mind There was something so pleasant about that phase. Even your emotions had an echo In so much space (Gnarls Barkley Edytowane przez anarchia25 Czas edycji: 2011-08-09 o 02:39 |
|
|
|
|
|
#140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale postaram się poszukać![]() stay with me mam i bardzo lubie, tylko tam są głownie ciemne kolorki- jest jeden jasny, który mam- bosko pachnie pochodzę i poszukam w tym tyg dla Ciebie tych slicznosci ![]() a ten rózyk to jaki ma kolor?bo ciemny cos sie wydaje na fotkach?
Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2011-08-09 o 12:04 |
|
|
|
|
|
#141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() różyk ..to zależy jaka masz rekę - ja za 1 szym razem wyglądałam jak ruska lalka
|
|
|
#142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
02 chciałam kupić ale oczywiscie nie było;? za to wczoraj poszalałam z lakierami![]() Anarsia to rózyk chyba nie dla mnie bo ja cos mocnych ostatnio nie trawie:/ a masz jeszcze ten cien armani? to braz?Anarsia a mam do Ciebie prosbe- zrób mi konkretną liste z tego co mam kupić, moze Ci się cos jeszcze przypomni ![]() znajoma mówiła że color alike mogą być w GK u mnie, wiec moge podjechać
|
|
|
|
|
|
#143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zrobie listę ale powiedz co byś chciała w zamian i jak to zrobimy - tak żeby sie wstepnie dogadac - bo nie wiem jaką ta liste mam zrobić .a armani to bardziej złoty niz brązowy - ale to takie szlachetne złotko jest nie bazarkowe bardzo ładne, fajnie wygląda i nie jest nachalne - do tego armani ma bardzo fajna teksturę tych cieni
|
|
|
#144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak cos to mam jeszcze taki cień http://www.ysl-parfums.com/ombre-sol...t.jspz?id=1315 odcień 2 i dwójke chanel train bleu |
|
|
|
|
|
#145 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiec pewnie kupie połowe jak dobrze pojdzie.. tylko te zakupki zajmą mi ze 3-4 dni bo kazdy sklep mam w innym miejscu i musiałabym brac urlop, żeby wszystko załatwic za jednym razem... jak kupie to najwyżej zobaczymy wtedy ile barry m mogę sobie wybrać a to złoto to bardziej takie stare złoto? ![]() lakierki jak cos to mogę obfocic, te które kupiłam
|
|
|
|
|
|
#146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Buziaczku z zakupami to się nie spiesz mi by to nawet pasowało bo za 2,5 tyg wpadnie mi troszke wiecej pieniazkow i wtedy bym zrobiła Ci jakiejs fajne zakupy i wysłała wielką pakę a może coś z paletek sleeka chcesz ? ![]() a armani to takie stare złoto ale nie zasniedziałe - jesli wiesz o co mi chodzi ![]() na bank nie jest to złota żółć a co ciekawe armani na stronie oficjalnej ten kolor zalicza do brązu http://www.giorgioarman✂✂✂✂✂✂✂-usa.c...cgid=eyeshadow ja mam nr. 3 ![]() no i czekam na zdjecia lakierów i zrobię ogromna liste - moze coś wynajdziesz z niej .Nudzi mi sie bo pogoda sie spaskudziła a ja mam urlop i siedze w domu
|
|
|
#147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() sleeka bardzo lubie ale głupio mi prosic ![]() ![]() lakierki obfociłam na szybko, zdjecia do bani ale kolory widać ![]() własnie pomalowałam pazury tym czarnym z zielonymi drobinkami z catrice fajny kolor ale ciezko sie maluje bo strasznie gęsty ![]() na nogach mam ten ostatni z esa z drugiego zdjecia fajnie wygląda![]() U Was pogoda brzydka? U nas ciepło strasznie i słoneczko ![]() Ja dopiero mam urlop we wrzesniu Edytowane przez buzichocho Czas edycji: 2011-08-09 o 17:02 |
|
|
|
|
|
#148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
śliczne są - szczególnie ten co na pazurkach co to za essie na zdj. ?? ![]() a widzisz skoro chcesz sleeka to trzeba było mówić - sie pomyśli coś, on tu tanszy niz na allegro więc moze obie skorzystamy .a pogoda beznadziejna - ale chodziaz 1 tydzien był ok .a co do armaniego to wymyślimy coś - on jest swiezutki - ubytek praktycznie niewidoczny, a ja durna nie używam . A masz jakies opiki oprocz tego z watku do wydania ?
|
|
|
#149 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze a teraz będą mnie męczyć te duże meteorki co poszły do anarchii ;p a za sam bb krem co byś mi dała? ;] mnie w razie czego jeszcze pędzlami można zawsze i wszędzie kusić , bo przecież ich nigdy za wiele
ale jak nic więcej nie znajdziesz to ok, jakoś domkniemy wymianę
|
|
#150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dwa tygodnie masz urlopu? ja wziełam we wrzesniu bo teraz nie mogę iść na urlop..a tak poza tym kilka dni temu kupiłam wakejszon w tunezji ![]() Anarsia opików to ja sama szukam bo tylko one i essie jako tako wytzrymują kilka dni bez poprawek ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
za sam bb krem mogłabym oddać np liner maca, dwójke i cos dorzucic, np ten UD ![]() jak cos to jeszcze mam pedzelki do cieni Sephora 14 i 23 i kozłowskiego do cieni EB501 ale pewnie Cię nie będą interesować
|
||
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

)
.

mogłas pisać od razu bo dzisiaj byłam w naturze i kupiłam pare rzeczy z essence