Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-08, 22:29   #4351
Kalpana
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach - CZĘŚĆ IX

Kuszą mnie perfumy z Avonu na allegro, które w katalogu kosztują 50zł, a na all 26zł z przesyłką (również 50ml). Nie ma wzmianki o tym, że to podróby (na niektórych aukcjach pisze), a i komentarze też dobre.... Zastanawiam się, czy kupić.... Co radzicie?

K

Sz
Kalpana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 22:37   #4352
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

Kalpana to kupuj skoro tak taniej jest myślę że to nie podróby, po prostu konsultantki na all sprzedają taniej bo one też kupują taniej po opustach w katalogu i nawet na tym trochę zysku mają sprzedając na all, dlatego taka taniocha
po dłuższym namyśle też uważam że w ciemnych włosach ci bardzo ładnie, a gdybyś chciała kiedyś rozjaśnić to tylko na kolor w jakiś chłodnych tonach, w ciepłych w ogóle cie nie widze

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 22:43   #4353
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
Kalpana to kupuj skoro tak taniej jest myślę że to nie podróby, po prostu konsultantki na all sprzedają taniej bo one też kupują taniej po opustach w katalogu i nawet na tym trochę zysku mają sprzedając na all, dlatego taka taniocha
po dłuższym namyśle też uważam że w ciemnych włosach ci bardzo ładnie, a gdybyś chciała kiedyś rozjaśnić to tylko na kolor w jakiś chłodnych tonach, w ciepłych w ogóle cie nie widze
Dzięki.... Też się wolę w chłodnych kolorach... A jak miałam brązowe i czasem połyskiwały mi na rudo, to dostawałam szału Jedyna wada mojego koloru jest taka, że bardzo szybko widać mi odrosty, bo mam naturalnie blond włosy i zaraz się świecą w świetle
Właśnie mam dylemat, bo w tej samej cenie na jednej stronie było napisane, że podróba avonu, a na innej nie było takiej wzmianki.... Ale skoro nikt nie narzekał, to chyba kupię Będę miała 2 perfumy za cenę jednych w katalogu

K

Sz
Stary 2011-08-08, 23:02   #4354
Soph
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Kuszą mnie perfumy z Avonu na allegro, które w katalogu kosztują 50zł, a na all 26zł z przesyłką (również 50ml). Nie ma wzmianki o tym, że to podróby (na niektórych aukcjach pisze), a i komentarze też dobre.... Zastanawiam się, czy kupić.... Co radzicie?
a wyglądają na oryginalne?
są realne zdjęcia na aukcji?
jeżeli tak to kupuj

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 23:12   #4355
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Party przykro mi z powodu pracy W urzędzie pracy raczej nic nie znajdziesz za w miarę przyzwoitą cenę... Ale spróbować możesz.... A może poszukaj w gazecie ogłoszeń? I powiedz mi jeszcze, co robiłaś, że masz takie piękne włosy? Moje bez prostowania wyglądają tak jak Twoje na tym pierwszym zdjęciu

Dzięki dziewczyny jeszcze raz za miłe słowa Aż mi odrobinę samoocena wzrosła Skoro mówicie,że w ciemnych lepiej, to jednak przy nich zostanę... W sumie zawsze chciałam ciemne i dobrze się w nich czuję. Tylko moja mama mówi, że mnie postarzają i że w jasnych mi było dużo lepiej...
wiesz, mi mama tez tak mowila, mimo ze kolezzanki i TZ zachwalali moj ciemny kolor... TZ nawet byl zly, ze poszlam na dekolor

ale kiedy kazdy mnie zobaczyl po, o te paru tonow jasniejszy, bylo "wow", a ja czulam sie naturalnie piekniejsza.

wg mnie masz za ciemne wlosy, jasna cera, brwi(!), oczy blekitne, piegi (?), jestes naturalna blondynka?, to troche drastyczna przemiana... owszem bylaby fajna, gdybys reszte twarzy domalowala sobie w ten ton. nie mowie, ze zle wygladasz, tylko dlaczego twoja mama moze Cie tak odbierac, co jest dla mnie zrozumiale...

ja bym Cie widziala w takich brazach:
długie-kręcone-włosy-ciemny-brąz-fryzura-azjatycka-360x269.jpg

Przechwytywanie w trybie pełnoekranowym 2011-08-08 230407.jpg

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Ja też uwielbiam Twojego kociaka.

Wysłałam.

Jeszcze raz powiem, że ładnie wyglądałaś.

Współczuje.

Właśnie teraz tak Was czytałam i przypomniało mi się, że ponad miesiąc temu kupiłam nowy zmywacz do paznokci. Właśnie nie popatrzyłam i teraz dopiero. on jest z acetonem. Mogą mi się przez to ciągle rozdwajać paznokcie? Nigdy nie miałam z nimi problemów. Tylko właśnie od niedawna.
milo mi

niestety, to bardzo mozliwe
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal

Edytowane przez caate
Czas edycji: 2011-08-08 o 23:17
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 23:13   #4356
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

lecę spać, dobranoc

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 23:31   #4357
angelinmyheart
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość

milo mi

niestety, to bardzo mozliwe
Eh... nie spojrzałam na skład zmywacza, bo byłam z Tż.
Została mi niecała połowa, jakoś go przemęczę, ale potem będę patrzyła na skład i mam nadzieje, że przestaną się rozdwajać.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 23:47   #4358
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Eh... nie spojrzałam na skład zmywacza, bo byłam z Tż.
Została mi niecała połowa, jakoś go przemęczę, ale potem będę patrzyła na skład i mam nadzieje, że przestaną się rozdwajać.
uzywaj moze do stop go?
ja tak robilam, gdy wykanczalam swoj

mozliwe, ze przyczyna jest inna. ale ja pilnuje tego, przezorny zawsze ubezpieczony

dobranoc
Stary 2011-08-08, 23:59   #4359
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Party przykro mi z powodu pracy W urzędzie pracy raczej nic nie znajdziesz za w miarę przyzwoitą cenę... Ale spróbować możesz.... A może poszukaj w gazecie ogłoszeń? I powiedz mi jeszcze, co robiłaś, że masz takie piękne włosy? Moje bez prostowania wyglądają tak jak Twoje na tym pierwszym zdjęciu

Dzięki dziewczyny jeszcze raz za miłe słowa Aż mi odrobinę samoocena wzrosła Skoro mówicie,że w ciemnych lepiej, to jednak przy nich zostanę... W sumie zawsze chciałam ciemne i dobrze się w nich czuję. Tylko moja mama mówi, że mnie postarzają i że w jasnych mi było dużo lepiej...
ale nie ide po prace bo mam 101% pewnosci ze nic nie zaproponuja, tylko nie mam teraz wcale ubezpieczenia, a urzad mi to zapewni

a ja nie prostowalam i caly czas chodzilam z takimi wlosami jak napierwszym zdjeciu... wiedzialam ze nie sa to loki bo sie nie chcialy krecic a z falami nie umialam sie obchodzic.. az sprobowalam metod z wizazu i udalo sie! tylko ze ja juz od dobrych 2 lat pielegnuje wlosy, wiec to nie tak z dnia na dzien.. mam je jeszcze suche nie wiem czemu ale staram sie poprawiac ich stan.

I tez mysle ze ladnie Ci w ciemnych, natomiast nie w czarnych, raczej brazy

wlasnie skonczylam ogladac najbardziej romantyczny film jaki widzialam the notebook, kurcze chyba w zyciu tak nie plakalam polecam jesli jeszcze nie widzialyscie, sprzed kilku lat ale naprawde wciagajacy i wzruszajacy
Stary 2011-08-09, 07:03   #4360
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej
Ja zaraz wychodzę , miłego dnia
Wpadną wieczorem
Stary 2011-08-09, 08:32   #4361
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
tzn ja nie polecam mydelka bo nie mialam, ale chcialabym bardzo wyprobowac
To prawie to samo

Cytat:
min.20zl, trzeba sie zarejestrowac (mail i haslo), odbior w wybranej aptece w terminie 24-72h powinien juz towar byc. tyle wiem, przy zamowieniu musialam podac swoje imie i nazwisko
Wielkie dzięki za wyjaśnienie Po niedzieli, jak dostanę wypłatę to coś tam zamówię Mydełko też i dam znać jak się sprawuje

Dzień dobry

Tydzień mam siostrzeńca na straży i codziennie będziemy maszerować do przedszkola Ale jest zadziwiająco grzeczny, także nie ma narazie problemu
Niestety obok przedszkola jest biedronka mało uczęszczana i co? I wlazłam i kupiłam kolejne 2 lakiery, granatowy i koralowy Pójdę z torbami, oj pójdę
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 09:16   #4362
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

hej kochane

Cytat:
Napisane przez anusik Pokaż wiadomość
blondyneczka to niemalo robisz dla wloskow. moj kacper tez 2008 tyle ze ma 3,5

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

ja regularnie od 2 tygodni nakladam biovaxa zoltego i tez widze roznice bo jak czesze wlosy to nielamia sie w polowie.
Też mam zamiar w niego zainwestowac ale zawszemi wypadaja jakies wydatkiMoja Zuzia jest z końcówki Listopada

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Cytat:
Napisane przez lacrimachristi Pokaż wiadomość
witam

dodałam zdjecia do albumu
zainteresowane wizazanki niech wysla zaproszenie
Zaraz wysyłam zaproszenie

Cytat:
Dziękuję ślicznie dziewczyny Bardzo mi miło, że sądzicie, że ładnie wyglądaliśmy i mam nadzieję, że to nie było tylko z grzeczności napisane.... hihi
Caate bardzo żałuję, że nie zrobiłam zdjęcia makijażu, ale zapomniałam o tym ze stresu i z pośpiechu..... Poszukam, może jest jakieś zdjęcie, na którym w miarę dobrze go widać, albo może będzie widać na tych od fotografa, tylko jeszcze ich nie mamy W przyszłym roku szykuje nam się kilka wesel, więc chyba pójdę do tej kosmetyczki i poproszę o ten sam makijaż i albo poproszę, żeby mi powiedziała jak go zrobić, albo zrobię foto i wkleję na wizaż, a tutaj pewnie będziecie wiedzieć co i jak

Ja palę prawie 6 lat Zaczęłam na początku 2 gimnazjum i tak mi zostało, ale nie palę nałogowo i nie czuję takiej potrzeby..... Potrafię nie palić cały dzień, bo nie chce mi się wychodzić z domu. Zazwyczaj dopiero wieczorem mnie "ciągnie", więc nie jest źle Ale przynajmniej jednym plusem palenia jest to, że jak się jest wkurzonym, to można się przez to trochę uspokoić....

Może jednak warto przenieść się do innego gin? W sumie, to chyba tak bardzo często nie musisz do niego chodzić, więc raz na jakiś czas możesz jechać autobusem, albo poprosić TŻta żeby Cię zawiózł? A przynajmniej będziesz w dobrych rękach....
Mi babcia TŻta opowiadała, że jak była u lekarza, to akurat był pijany ginekolog, który nie mógł sobie drzwi do WC otworzyć.... Dopiero pielęgniarki go zabrały..... A wychodziła od niego jakaś młodziutka dziewczyna z matką i ta mała się za brzuch trzymała..... Więc mógł jej coś zrobić nie tak..... Ale chyba pisałam Wam o tym kiedyś.... Z takimi sprawami nie ma żartów i lepiej chodzić do kogoś, kto się zna na tym co robi, bo potem możemy tego żałować, ale będzie już za późno.....

Dziękuję ślicznie Kochane jesteście

Mój dziadzio jak rzucał palenie, to kupował sobie miętowe cukierki i za każdym razem jak chciał sięgnąć po papierosa, to brał cukierka i po pewnym czasie się odzwyczaił od palenia.... Może też tak spróbuj?
Dziekuje za rady kochana i naprawde ładnie wyglądaliście!! I bukiecik również!!

Cytat:
Też się dziwiłam matce, że pozwoliła, żeby pijany facet badał jej córkę. Ona chyba nie była w ciąży- przynajmniej nie było widać, ale tak czy siak mógł jej zrobić coś złego.... Ale ludzie mają to gdzieś, zamiast zadzwonić na policję i gość by już się z zawodem pożegnał, to wolą tylko patrzeć.... :/

Makijaż nie był skomplikowany, bo składał się z grafitu i bieli, więc na pewno będzie wiedziała o co mi chodzi.

Wstawiłam jeszcze kilka zdjęć do galerii, ale makijaż i tak kiepsko widać

Blondyneczka co do Twojego komentarza do zdjęcia, to bukiet wyszedł na zdjęciach o wieeeeeele lepiej niż wyglądał na żywo. Jak go zobaczyłam, to myślałam, że się rozpłaczę.... Miał wyglądać zupełnie inaczej, óże miały być poza różowymi i białymi jeszcze fioletowe, a te "białe" były żółte. Do tego płatki były obeschnięte i musiałam je poobrywać, żeby lepiej wyglądał, to samo z kwiatkiem dla TŻta.... Teściowa mówiła, że jak drużba je przywiózł, to szybko je do wody wstawiali, bo były prawie "zdechłe".... ;/ Dobrze, że przynajmniej na zdjęciach się jakoś w miarę prezentują, bo miałąm ochotę zabić drużbę
Ojej masakra z tym ginekologiem

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
kurcze ale mialam nadrabiania!

ja zamawialam prosto od producenta indywidualnie firma Lumiere

kurcze a dzis bylam w ross i kupilam zmywacz bez acetonu na probe, mialam zawsze ten z isany i on jest z acetonem ale jako jedyny po zmyciu paznokci zostawia na nich piekny zapach nigdy zaden zmywacz tak nie robil... a ten bez acetonu jak wachalam to jest taki zwykly, ostry i niefajny ale wzielam jednak na probe skoro sa takie dobre

i super pomysl z ta zdrapka! wiec chyba tak zrobie, kupie ten zestaw za 4 zl zeby miec stempel, ten czyscik zastapie czyms innym ewentualnie a paletke ze wzorkami kupie konada dzieki

dokladnie, roznica spora w cenie

jak wspominalam wyzej Lumiere

sliczne! to takie jakby spodnie z miekkiego materialu fajne sa

ojej a tyle za nie dalas nie powinno tak byc...

Lumiere

swietne zakupy! mam prawie identyczne emu

z ginekologami to tez mam przeboje, kazdy mi mowi co innego, bylam juz u 3 czy 4 ginow po kolei i kazdy gada co innego, nie wiadomo kogo sluchac ehh bez sensu.

Kalpana pieknie wygladalas, czekamy na fajne wyrazniejsze fotki

Blondyneczka trzymam kciuki za palenie! nie probuj nawet patrzec na fajki!
tu dla porownania moje wlosy przed pielegnacja jako fale i po
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1311243478
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1312472087
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1312472087

Caate sliczne kociaki, jak ja Ci ich zazdroszcze

dziewczyny, mam zly dzien... tak chwalilam ze znalazlam prace tak szybko i co? dzis mnie zwolnili!!!:pr osi: masakra, jak grom z jasnego nieba... 5 min przed koncem kazali mi oddac rzeczy bo niby jest teraz mniej pracy i nie potrzebuja tylu osob, ale mozliwe ze pod koniec miesiaca znowu beda potrzebowali... a tak sie cieszylam z jakis kieszonkowych na drobne wydatki... szkoda gadac, od jutra znowu siedze w domu, chyba pojade do urzedu pracy.

a jesli chodzi o biovaxa tez chcialam zamowic na dozie dla kolezanki z niemiec, i patrze 18zl na necie a nie wiedzialam co dobrac na sile za 2 zl i mysle pojde do apteki pewnie drozsze nie bedzie to wezme na miejscu.. i co? szok! w aptece kosztowalo 14 zl bodajze! bylam pewna ze przez neta jest zawsze albo po tej samej cenie albo taniej, a jednak nie jest tak..
Dziekuje za zdjecia Bardzi ładne fale, może coś sprobuje z moimi też pokręcić

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ----------

Cytat:
A jakie to perfumy?
Stary 2011-08-09, 09:17   #4363
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.

Cytat:
uzywaj moze do stop go?
ja tak robilam, gdy wykanczalam swoj

mozliwe, ze przyczyna jest inna. ale ja pilnuje tego, przezorny zawsze ubezpieczony

dobranoc
Właśnie też o tym pomyślałam i dziękuje za rady.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 09:24   #4364
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Dziękuję Dziewczyny jak będę w Tesco to na pewno poszukam tej maski
Stary 2011-08-09, 09:28   #4365
91moniaa161
Zadomowienie

czesc

kalpana dużo lepiej wyglądasz w ciemniejszych włosach, ale tak jak dziewczyny piszą nie za ciemnych jakiś chłodny brązik byłby w sam raz a jakie perfumy chcesz zamówic?

party współczuję utraty pracy, ale nie powinni tak postąpic :/ miałaś jakąś umowę?

Jedziemy dzisiaj z Tż porobic zakupy na wyjazd Koniecznie muszę kupic jakąś odżywkę/maskę do włosów, mam strasznie przesuszone końce.

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 10:19   #4366
samaraNW
Zakorzenienie

witam

też złożyłam zamówienie na doz-ie i przy okazji zakupiłam tą maseczkę: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...adzikowej.html
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 10:26   #4367
Soph
Zakorzenienie

witam
nałożyłam na włosy wodę brzozową, oliwę z oliwek i miód
i siedzę z turbanem na głowie

Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
wlasnie skonczylam ogladac najbardziej romantyczny film jaki widzialam the notebook, kurcze chyba w zyciu tak nie plakalam polecam jesli jeszcze nie widzialyscie, sprzed kilku lat ale naprawde wciagajacy i wzruszajacy
muszę dziś obejrzeć, akurat mam nastrój na taki film
i współczuję sytuacji z pracą..

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam

też złożyłam zamówienie na doz-ie i przy okazji zakupiłam tą maseczkę: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...adzikowej.html
zastanawiałam się nad całą tą serią..
ale maseczka wygląda najciekawiej

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Edytowane przez Soph
Czas edycji: 2011-08-09 o 10:33
Stary 2011-08-09, 10:27   #4368
enchantresss
Rozeznanie

Hello girls!

Zaakceptowałam wszystkie zaproszenia
I dziękuję za komplementy! Jak czytam takie miłe rzeczy to aż seeeerce rośnieeee...

U mnie wczoraj wieczorkiem było :
-peeling dłoni
-krem na dłonie
-peeling ud i pośladków
-balsamowanie
-maska na włoski

Dziś jeszcze nic, bo niedawno wstaliśmy i sprzątamy
a jak ogarniemy dom, to zacznę ogarniać siebie!

Miłego dnia dziewczęta!

Gabrysia

04.06.2011
<3

enchantresss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 10:27   #4369
Kalpana
Zakorzenienie

Hej. Ale miałam sen.... Że Niemcy mnie złapali i kazali rozpalić ognisko, a jak się domyślałam, potem miałabym się w nim usmażyć.... Normalnie masakra.....

Caate z tymi moimi brwiami to jest taki problem, że jak je przyciemnię, to wyglądają strasznie ostro i kompletnie nie pasują. Więc staram się trzymać hennę krócej i efekt jest delikatniejszy + paletka essence

Blondyneczka perfumy chcę Little Black Dress i zastanawiam się jeszcze nad Far Away

K

Sz
Stary 2011-08-09, 10:31   #4370
caate
Zakorzenienie

GG do caate

hej

mysle co tu dzis robic

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
czesc

kalpana dużo lepiej wyglądasz w ciemniejszych włosach, ale tak jak dziewczyny piszą nie za ciemnych jakiś chłodny brązik byłby w sam raz a jakie perfumy chcesz zamówic?

party współczuję utraty pracy, ale nie powinni tak postąpic :/ miałaś jakąś umowę?

Jedziemy dzisiaj z Tż porobic zakupy na wyjazd Koniecznie muszę kupic jakąś odżywkę/maskę do włosów, mam strasznie przesuszone końce.
serum biovax a+e ladnie wygladza i zabezpiecza ale to b/s a nie maska
Stary 2011-08-09, 10:31   #4371
samaraNW
Zakorzenienie

zamówiłam sobie też nagrodę z programu lojalnościowego, ten krem: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...cy-na-noc.html
opinie ma średnie, ale za darmo chętnie go wypróbuję
Stary 2011-08-09, 10:35   #4372
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jj4u Pokaż wiadomość
Nie działa.. Sprawdzałam

Możecie polecić mi jakiś dobry krem matujący, ale taki, który nie wysuszy mi skóry na wiór?
Mogę Ci polecić ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ej.html&next=1 drogi, ale rewelacyjny i wydajny
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 10:41   #4373
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość

Alessandra polecała też na swoim blogu tonik
Stary 2011-08-09, 10:52   #4374
Soph
Zakorzenienie

Cytat:

Blondyneczka perfumy chcę Little Black Dress i zastanawiam się jeszcze nad Far Away
z Avonu uwielbiam Tomorrow
Today i Perceive (obecnie głownie ich używam )

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
Alessandra polecała też na swoim blogu tonik
i chyba o maseczce też coś pisala

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com

Stary 2011-08-09, 10:54   #4375
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Hej. Ale miałam sen.... Że Niemcy mnie złapali i kazali rozpalić ognisko, a jak się domyślałam, potem miałabym się w nim usmażyć.... Normalnie masakra.....

Caate z tymi moimi brwiami to jest taki problem, że jak je przyciemnię, to wyglądają strasznie ostro i kompletnie nie pasują. Więc staram się trzymać hennę krócej i efekt jest delikatniejszy + paletka essence

mozliwe, ze robisz je na cieplo, gdy reszta jest chlodna i ciemna, albo po prostu, taki kolor brwi w jakim Ci dobrze, wskazuje na to, ze jednak wloski powinnas miec jasniejsze, bo one znikaja przy terazniejszym kolorze
Stary 2011-08-09, 11:07   #4376
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:

no właśnie też coś teraz skojarzyłam, że pisała

zajęłam się włosami:
maska na połowę długości
mycie
lorys
gliss kur b/s na połowę
serum a+e na końcówki

Edytowane przez samaraNW
Czas edycji: 2011-08-09 o 11:09
Stary 2011-08-09, 11:35   #4377
Kalpana
Zakorzenienie

Cytat:
mozliwe, ze robisz je na cieplo, gdy reszta jest chlodna i ciemna, albo po prostu, taki kolor brwi w jakim Ci dobrze, wskazuje na to, ze jednak wloski powinnas miec jasniejsze, bo one znikaja przy terazniejszym kolorze
Wydaje mi się, że właśnie tak jak mówisz wychodzi ciepły kolor brwi. Ale nie wiem czy można sobie wybrać hennę? Tzn. z tego co widziałam, to jest brązowa, grafitowa i czarna i chyba tyle, więc ciężko trafić. Zastanawiałam się nad grafitem, ale nie wiem jakby to wyglądało u mnie

K

Sz
Stary 2011-08-09, 11:46   #4378
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Ja w tym tyodniu idę pierwszy raz na hennę z regulacją Tzn na regulację chodziłam, ale chcę spróbować henny i zobaczę czy mi będzie pasowała Narazie zapuszczam brwi i czuję się jak borsuk
Stary 2011-08-09, 11:51   #4379
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

Cytat:
witam
nałożyłam na włosy wodę brzozową, oliwę z oliwek i miód
i siedzę z turbanem na głowie

muszę dziś obejrzeć, akurat mam nastrój na taki film
i współczuję sytuacji z pracą..

ooo ciekawi mnie ten filn, musze powiedziec Tztowi żeby sciagnoł

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Cytat:
z Avonu uwielbiam Tomorrow
Today i Perceive (obecnie głownie ich używam )

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ----------

Mam te perfumy, jeszcze nie napoczełam ładnie pachną

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Ja w tym tyodniu idę pierwszy raz na hennę z regulacją Tzn na regulację chodziłam, ale chcę spróbować henny i zobaczę czy mi będzie pasowała Narazie zapuszczam brwi i czuję się jak borsuk
To witaj w klubie bo ja tez zapuszczam od jakiegos czasu i jak gdzies jade to czuje jakby kazdy na nie patrzył ale do soboty musze zrobic. Pójde do kosmetyczki bo chce kształt zmienić. Chce mieć takie jak Caate bardziej takie kształtne
Stary 2011-08-09, 11:55   #4380
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez _blondyneczka_ Pokaż wiadomość
To witaj w klubie bo ja tez zapuszczam od jakiegos czasu i jak gdzies jade to czuje jakby kazdy na nie patrzył ale do soboty musze zrobic. Pójde do kosmetyczki bo chce kształt zmienić. Chce mieć takie jak Caate bardziej takie kształtne
Wierz mi, też mam takie wrażenie Koszmarnie się czuje, ale czego się nie robi żeby być piękną
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości