Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-09, 15:03   #1201
Madziuniusia
Zakorzenienie

Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII

A ja właśnie przymierzyłam suknię z tymi kolczykami i zawieszką, którą wam pokazywałam. Veryyyyyyyy nice to będzie wyglądać, także biżu mam z głowy
Stary 2011-08-09, 15:06   #1202
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość

o mamo
nikomu się nic nie stało?

nie, nie, na szczęście nie rzucili go wprost na parę młodą, tylko pod nogi i on już był trochę rozbity, więc nie było jakiegoś wybuchu. To była najdziwniejsza rzecz, jaką widziałam na ślubie
Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
Oooooo, to jest idealny welon dla mnie!!! Długi + krótki, odpinane

http://moda.allegro.pl/welon-dlugi-7...748770385.html
piękny takie welony pięknie prezentują się w kościele.

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość

Że co słucham?! Powiedz jej, że sama jest brzydka i prosta (no, że jest prostą babą ;p) - co to w ogóle za tekst?! Nie przejmuj się durnymi gadkami Tak jak dziewczyny Ci już pisały - to będzie TWÓJ dzień i wszystko ma być po Twojemu Suknia jest moim zdaniem przepiękna - myślę, że prezentowałabyś się cudownie I co to za tekst, że będziesz wyglądała jak gość... Panna Młoda to Panna Młoda
PS. Ciekawi mnie, jaką "piękną" i pewnie "jedynie słuszną" suknię miała ta Twoja wredna bratowa Masz jakieś foto ?

Haha dobry dziadzio

Jeeej ależ Ty masz piękne dłonie i paznokcie :ślina: Naprawdę, chciałabym mieć takie ładne, ten kształt...

Bardzo fajny ten wierszyk, jeszcze żaden z prośbą o winko zamiast kwiatów tak mi się nie podobał Hehe co prawda w gratisie wpadają jeszcze czekoladki, ale to akurat nie problem - słodyczy nigdy dość

A tak dla frajdy wrzucam Wam foto pani Madry Modrej (Gladiatorzy, Amazonki, Bar...) w "sukni ślubnej" Pięknie wyglądała, nieprawdaż ? I ta zacna poza... Bosh, że też nikt jej nie nauczył, że nie staje się jak kot sr.aj.ący w puszczy
hehe, jesteś bardzo zabawna i uśmiałam się, czytając szczególnie info o sukni pani Modrej dobre foto oj widzę, że będzie tu wesoło
oczywiscie, mam fotkę sukni bratowej, ale nie na niej, ponieważ nie mogę znaleźć takiej typowo prezentującej suknię, tylko wszędzie jest z mężem albo innymi ludźmi. Ale mam model, bo biorę suknię z tego salonu, co ona brała i akurat znalazłam ją na ich stronie. Oto jej suknia. Do tego miała długie rękawiczki, długi welon, naszyjnik dosyć strojny i długie kolczyki.
nie powiem, trochę mi było przykro, gdy skrytykowała moją suknię, ale ona jest z natury bardzo złośliwa i nic jej się nie podoba.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dorota suknia ślubns.jpg (10,6 KB, 43 załadowań)
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 15:06   #1203
whitepower
Raczkowanie

o, dzięki za szybką odpowiedź wiem, że już jest na pewno o 17 ślub po moim na 15 jeśli ta PMka zechce współpracować to będę o dwie czy trzy stówki do przodu:P koszty się kurde mnożą jak kurczaki na wiosnę, a jeśli chodzi o florystykę to chyba sama ze swoich pieniedzy to załatwie, ogólnie bedzie ode mnie mniej gości niz od narzeczonego to troche ich odciąży (bo my mamy taką umowę, ze za talerzyk każdy płaci za swoją rodzinę, a reszta kosztów na pół)

a welon to świetny ten drugi co Sztuczka zamieszczała (czyli bombka)

za miesiac wybieram się ogladac sukienki, czy macie jakies wskazówki odnośnie sukienek, które pogrubiająi trzeba uważać?wiekszosc z Was juz mierzyła albo ma suknie to juz troche wiecie na pewno figure jesli chodzi o kształt mam regularną raczej, z wcięciem w talii, ale okragła jestem oczywiscie licze, ze troche schudne, ale co najwyżej dwa rozmiary czyli do 36, teraz nosze 40 czasem 38.

znalazłam sukienki producenta, który ma zakład produkcyjny pod Radomiem, Impressa, zaraz cos wkleję bo fajne niektóre są i pewnie nie kosztują majątek
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kolekcja_Impressja_10000167_2.jpg (15,3 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kolekcja_Impressja_10000458.jpg (17,0 KB, 13 załadowań)

30.06.2012
whitepower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 15:11   #1204
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
A ja właśnie przymierzyłam suknię z tymi kolczykami i zawieszką, którą wam pokazywałam. Veryyyyyyyy nice to będzie wyglądać, także biżu mam z głowy
O to bardzo się cieszę! I kolejna rzecz z głowy

Dziewczyny, where is CHATKA?????????
W lubelskim??? na wakacjach??? w lesie??? a może dalej ma gości i musi się nimi zająć???

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 15:13   #1205
D0tk4
Zadomowienie

Cytat:
A to ciekawe... Ja oddawałam tą krew w Warszawie, nigdy nie słyszałam o pluciu
A gdzie jestes zapisana? Bo do Fundacji Urszuli Jaworskiej mi sie nie udalo, bo wlasnie wtedy nie robili badan z powodu braku kasy. Natomiast do DMKSu mnie nie chcieli bo nie mieszkam w Polsce, choc na poczatku wlasnie przyslali mi ten patyczek na sline

Cytat:
Wychodzę z tego samego założenia. Jeżeli można oddać choremu człowiekowi coś z siebie bez żadnej szkody dla nas, a można uratować mu dzięki temu życie, to dlaczego tego nie zrobić
Dobro powraca!

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
To dobrze wiedzieć, że jest kilka osób, którym też niższe wazony się podobają. Bo normalnie na każdym weselu są te wysokie wazony teraz.

Dotk4
, koncepcja brzoskwinki mi też się bardzo podoba! Sama będę miała w dekoracjach coś z pomarańczu, ale raczej pastelowego.
Ja jestem fanka niskich dekoracji i na pewno takie bedziemy mieli ))
I dziekuje za dobre slowo o brzoskwince

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
No i jeszcze jest jeden powód dla którego chciałabym przy okrągłym siedzieć. Ukryć się w tłumie. Zrównać się z wszystkimi do jednego poziomu i zmniejszyć dystans pomiędzy młodymi a gośćmi. Wiem dziwne poglądy na życie mam.
Ojej, no przeciez skoro lepiej sie bedziesz czula przy okraglym, to przeciez droga wolna! To Twoje wesele Jednak ja sie nie spotkalam z tym, zeby mlodzi byli przy takim. Ale najwazniejsze, zebyscie to Wy sie dobrze czuli, wiec kibicowac bede takiemu rozwiazaniu jesli tylko bedziesz sie czula swobodnie
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 15:15   #1206
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
W lubelskim??? na wakacjach??? w lesie??? a może dalej ma gości i musi się nimi zająć???
Właśnie też się zastanawiam. Z tego, co mi się kojarzy, to chyba właśnie w połowie sierpnia mieli być dwa tygodnie w lubelskim, więc może już wyjechali. Ale tak bez pożegnania...
Stary 2011-08-09, 15:17   #1207
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość

heejka po wakacjach masz jakies focie?
mamy sporo fotek, zawsze śmiejemy się, że my to jak tacy turyści z Japonii, wiecznie z aparatami i cykamy focie
tylko coś mi się z kompem porobiło i nie mogę dołączyc fotek wyskakuje mi jakiś błąd
jak sie naprawi to wrzucę kilka

Cytat:
Oooooo, to jest idealny welon dla mnie!!! Długi + krótki, odpinane

http://moda.allegro.pl/welon-dlugi-7...748770385.html
bardzo efektowny

padłam, piosenka miażdży http://www.youtube.com/watch?v=-fqJc...eature=related
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-09, 15:18   #1208
whitepower
Raczkowanie

sto lat maxwelko zorientowałam się, ze masz urodziny!:P

http://www.slubne.impressja.com.pl/strona-glowna/
link do strony

ponizej te, które daja rade, ale niekoniecznie dla mnie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kolekcja_AVA_3017_long.jpg (18,3 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kolekcja_Impressja_10000060_4.jpg (17,7 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kolekcja_Impressja_10000128_1.jpg (17,4 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kolekcja_Impressja_10000311.jpg (17,2 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kolekcja_Impressja_10000424.jpg (17,7 KB, 17 załadowań)

30.06.2012
whitepower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 15:24   #1209
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez whitepower Pokaż wiadomość

ponizej te, które daja rade, ale niekoniecznie dla mnie
najbardziej podoba mi się ta ostatnia, te falbanki
Stary 2011-08-09, 15:29   #1210
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

Cytat:
Ja nie mówię, żeby nic nie było na środku, zwłaszcza jak macie okrągłe stoły, ale wysokie wazony z wielkimi bukietami trochę zaburzają widoczność. Moim zdaniem im mniej się rzucają w oczy, tym lepiej, w końcu dekoracja ma być dopełnieniem sali, wg mnie oczywiście

My nie będziemy dawać wierszyka o pieniądzach, bo i tak rodzinka zawsze daje koperty. Ale zależy to od zwyczajów, jeśli u Was jest tak, że zazwyczaj silą się na prezenty w postaci przedmiotów, a Wam zależy na kasie, to można zamieścić taki wierszyk. I chociaż jest to praktykowane, to jest dość nieeleganckie wg mnie, ale to tylko moje zdanie Nie obrażajcie się, jeśli któraś chce dać wierszyk o kasie
U nas takie wysokie dekoracje są w standardzie, więc raczej z nich nie zrezygnujemy... A o brak widoczności się nie boję, myślę że przy tych wąskich wazonach dobrze to będzie wyglądać

No my się jednak trochę obawiamy dziesięciu blenderów i kompletnie nieprzydatnych kompletów filiżanek, więc wolimy się zabezpieczyć

Cytat:
No właśnie młodzi muszą być na widoku, a ja tak najchętniej siedziałabym ze wszystkimi. Szczególnie z tymi moimi znajomymi kochanymi. A ich to z osobami tow. nawet do jednego stolika nie pomieszczę (nasze okrągłe mają max. 14 miejsc). No i kurka wolałabym żeby rodzice siedzieli z "rówieśnikami", a my + świadkowie to dla mnie za mało jak na jeden stolik, a wszystkich znajomych nie pomieszczę i tak mi się mętlik w głowie robi. A z okrągłych stołów nie zrezygnuję, oj nie!!!!!!!!

No i jeszcze jest jeden powód dla którego chciałabym przy okrągłym siedzieć. Ukryć się w tłumie. Zrównać się z wszystkimi do jednego poziomu i zmniejszyć dystans pomiędzy młodymi a gośćmi. Wiem dziwne poglądy na życie mam.
Hmmmm, jak chcesz się ukryć, to może być Ci ciężko to zrobić akurat tego dnia Moim zdaniem podłużny stół dla młodych nie zwiększa dystansu, bo oni i tak prawie przy nim nie siedzą, tylko cały czas krążą między gośćmi, tak zwykle jest.

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
no ja tak będę robiła właśnie bo jedna dziewczyna będzie miała przede mną ślub i się spotkamy obgadamy kolorystykę i się złożymy...
O to właśnie mi chodziło

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
piękny takie welony pięknie prezentują się w kościele.
Na to właśnie liczę

Cytat:
No właśnie, gdzie ona zniknęła???

Cytat:
Napisane przez D0tk4 Pokaż wiadomość
A gdzie jestes zapisana? Bo do Fundacji Urszuli Jaworskiej mi sie nie udalo, bo wlasnie wtedy nie robili badan z powodu braku kasy. Natomiast do DMKSu mnie nie chcieli bo nie mieszkam w Polsce, choc na poczatku wlasnie przyslali mi ten patyczek na sline
Ja oddawałam krew w okolicach Puławskiej w Warszawie, już nie pamiętam co to było dokładnie... Chyba Instytut Hematologii i Transfuzjologii.

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
bardzo efektowny
Dziękuję

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ----------

Cytat:
Napisane przez whitepower Pokaż wiadomość
Dziękuję

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
oczywiscie, mam fotkę sukni bratowej, ale nie na niej, ponieważ nie mogę znaleźć takiej typowo prezentującej suknię, tylko wszędzie jest z mężem albo innymi ludźmi. Ale mam model, bo biorę suknię z tego salonu, co ona brała i akurat znalazłam ją na ich stronie. Oto jej suknia. Do tego miała długie rękawiczki, długi welon, naszyjnik dosyć strojny i długie kolczyki.
nie powiem, trochę mi było przykro, gdy skrytykowała moją suknię, ale ona jest z natury bardzo złośliwa i nic jej się nie podoba.
Ale ta jej suknia cudna, co tu kryć... Chociaż świnia z niej straszna, nic się nie przejmuj!!!
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 15:29   #1211
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Weź... "zarżnięta świnia" i "tłusty bit" rządzi, nie ma co.
Rozumiem wyśmianie konwenansów w tej piosence, ale robienie do tego teledysku ślubnego...
Stary 2011-08-09, 15:32   #1212
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Od poniedziałku staram się Was nadrobić i nie daję rady.....jestem na urlopiku z TŻtem więc nie spędzam czasu przed komputerem i codziennie po kilka stron czytam, ale więcej nie daję rady....rozumiecie same ale myślę o Was i pozdrawiam serdecznie wstawię może jakieś foto z naszego wypadu w góry a na razie trzymajcie kciuki żebym się nie zgubiła w wątku

PS. Witam kolejne nowe PMki
Stary 2011-08-09, 15:33   #1213
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
Od poniedziałku staram się Was nadrobić i nie daję rady.....jestem na urlopiku z TŻtem więc nie spędzam czasu przed komputerem i codziennie po kilka stron czytam, ale więcej nie daję rady....rozumiecie same ale myślę o Was i pozdrawiam serdecznie wstawię może jakieś foto z naszego wypadu w góry a na razie trzymajcie kciuki żebym się nie zgubiła w wątku

udanego wypoczynku
Stary 2011-08-09, 15:35   #1214
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
No my się jednak trochę obawiamy dziesięciu blenderów i kompletnie nieprzydatnych kompletów filiżanek, więc wolimy się zabezpieczyć
Chyba, że tak U nas raczej nikt się nie będzie silił na takie prezenty.
Stary 2011-08-09, 15:38   #1215
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
uwielbiam tą piosenkę zawsze jak szykuję się na jakieś wesele to cały dzień leci

mam płytę z wesela siostry ciotecznej TŻ i fajnie jest właśnie teledysk zmontowany już po całym filmie. Fragment piosenki pokazuje dosłownie fragment wesela. Może uda mi się wrzucic na YT to wam pokażę.

Edytowane przez Madziuniusia
Czas edycji: 2011-08-09 o 15:40
Madziuniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 15:39   #1216
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Właśnie też się zastanawiam. Z tego, co mi się kojarzy, to chyba właśnie w połowie sierpnia mieli być dwa tygodnie w lubelskim, więc może już wyjechali. Ale tak bez pożegnania...
Chatko rozwiej nasze wątpliwości!!!

Cytat:
O nie! O mamo!!!!

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-08-09, 15:41   #1217
jagata
Wtajemniczenie

Hej, hej
tylko na chwilkę wpadłam. Po wczorajszej wizycie u ortodonty umieram. Jutro jadę do domu, więc przed kompem będę dopiero we wtorek.
A tak na chwilę wklejam zdjęcie sukni falbankowej PMki, która szyła ją na zamówienie

Edytowane przez jagata
Czas edycji: 2011-08-09 o 20:04
jagata jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 15:45   #1218
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość

Udanego wypoczynku!!!!
(i znowu tytuł wątku się sprawdził )

Cytat:
Hmmmm, jak chcesz się ukryć, to może być Ci ciężko to zrobić akurat tego dnia Moim zdaniem podłużny stół dla młodych nie zwiększa dystansu, bo oni i tak prawie przy nim nie siedzą, tylko cały czas krążą między gośćmi, tak zwykle jest.
Nie no wyróżniać się na pewno będziemy
To trzeba na spokojnie z TŻtem przemyśleć. Przedyskutować wszystkie za i przeciw. W ogóle trzeba sie zastanowić kto miał by z nami przy stole siedzieć.

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-08-09, 15:47   #1219
Madziuniusia
Zakorzenienie

eee nie umiem skrocic pliku.
Stary 2011-08-09, 15:50   #1220
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
eee nie umiem skrocic pliku.
Chcesz skrócić plik filmowy? W Movie Makerze możesz łatwo to zrobić. Wystarczy pobawić się osią czasu i zapisać.
Stary 2011-08-09, 15:51   #1221
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja znalazłam taka kolejna która miażdży chyba jeszcze bardziej
Ludzię są naprawdę nienormalni.
http://www.youtube.com/watch?v=nObCj...eature=related

Szkoda że nie zamieścili jeszcze fotek z nocy poślubnej..

Edytowane przez malwus20
Czas edycji: 2011-08-09 o 15:52
malwus20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 15:58   #1222
__Paulinka__
Zakorzenienie

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28643445]O temat paznokci- a powiedzcie macie zażelowane czy naturalne? I do ślubu jakie planujecie? Nie chodzi mi o konkretne zdobienia tylko o to czy żel, akryl czy ozdobiona naturalna płytka[/QUOTE]

ja bede miala swoje naturalne moze nie są jakies piękne,ale poprostu w zelowych nie czyje sie swobodnie.. raz tylko mialam i przez te 2 tygodnie tylko sie meczylam, mimo, ze nie byly jakies mega dlugie a od dzisiaj bede o nie dbala o moje ze zdwojoną sila skrzypowit i odzywka

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Chciała sprawdzic jej reakcje..moja mama o bolerko do kosciola już wojne mi robi

Powiem Wam szczerze, ze mam rpoblem z dobroem kolu przewodniego. Sala w złocie(bardziej brązie) mnie urzekła, ale jakie do tego kwiaty i buty?

Może , któraś bedzie miec jakiś pomysł?

Zdjęcia w załączeniu...
a pomaranczowy?

Cytat:
Witajcie dziewczyny pragnę dopisać się do Waszego grona, ponieważ wreszcie zdecydowaliśmy się i zaklepaliśmy datę 1 września 2012.
Mam nadzieję, że zostanę do tego zacnego grona przyjęta

przy okazji mam do Was pytanie, ponieważ na pewno jesteście już lepiej zorientowane niż ja. Czy jak jest suknia z trenem, niezbyt długim, ale trochę ciągnącym się po ziemi, to czy on bardzo przeszkadza w tańcu? Doradźcie brać taką suknię, czy lepiej bez trenu? Marzy mi się dosyć prosta suknia, w "prababcinym" stylu, ma delikatny ten z koronki, ale boję się, że będę o niego haczyć podczas tańca.
witaj suknia prze-pięk-na!!!

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
A miałam wam zdać relacje z trzaskania Byłam pierwszy raz na tej imprezie i nie było aż tak źle, chociaż wszystko zależy od towarzystwa
Przyszliśmy do Młodych ze znajomymi ok 19 i było już parę osób, głównie rodzina. Zaraz za nami wbiła sąsiadka z pustymi butelkami i zaczęła trzaskać Dali jej wódke, żeby nie siedziała tylko się zmyła bo ta sąsiadka to taka patologia trochę.
Później my trzaskaliśmy porcelanę, ale tak symbolicznie, parę talerzy i filiżanka poleciało
Na imprezę wbił też jeden pijak, niestety te imprezy ściągają takie osoby, ale PMka sobie z nim tak szybko dała radę, że nawet nikt nie zdążyła zareagować
Schodzili się różni znajomi, każdy tak symbolicznie trzaskał, ale po 20 przyjechali znajomi Młodego, każdy z umywalką

Poza tym wywalili młodym z sześć razy kosz do którego wrzucali potłuczone szkło i porcelanę, żeby sprzatali od nowa... Głównie brał w tym udział kuzyn młodego... Ma szczęście, że jest już po ślubie bo by mu się odwdzięczyli na pewno Powiedzmy, że pierwsze dwa razy możnaby uznać za zabawne, ale reszta to już była przesada. Tym bardziej jak później te potłuczone umywalki doszły, zakwasów się jeszcze dorobią przed weselem.

Było lane piwo, grill i ciasto. Bardzo miło spędziliśmy czas, tylko Młodych mi żal, bo przez te wywalanie kubłów to chyba nie mieli nawet czasu zjeść.
Aż strach sie bać co będzie u nas w przyszłym roku
Nie wiem do której towarzystwo siedziało, my poszliśmy po 21.
U mnie tez jest tradycja tluczenia butelek Chc jeszcze nigdy nie bylam Ale w pazdzieniku bede chyba pierwszy raz U nas sie slucze butelki i sloiki, nie zadne talerze TZ mi opowiadal jak u Jego siostry bylo, bo Nas to pewnie tez nie ominie, a kompletnie nie wiem jak to zorganizowac

Cytat:
Przejrzałam co jeszcze sprzedaje ten allegrowicz od podwiązek, i znalazłam dwa świetne welony dla siebie
Ten długi to mój typ do kościoła, a ten krótki na salę
oj zamarzyl mi sie taki dluuuugi welon do kosciola

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
Dżem dobry

Wszystko co miałam dziś pozałatwiać - pozałatwiałam
Po południu przychodzi do mnie TŻcik. Od wczoraj jest na "diecie", tzn. stwierdził, że będzie się zdrowo odżywiał. Także dziś szef kuchni (Tusia ) poleca na deser sałatkę owocową, a na kolację daniem głównym będą brokuły A co, jak zdrowo, to zdrowo!
oj mam nadzieje, ze i ja niedlugo wpadne na taki cudny pomysl

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Na weselu dostaliśmy kolejne zaproszenie na ślub i wesele
Na zaproszeniu był o to ten wierszyk :

"Istnieje zwyczaj przychodzenia z bukietami,
lecz my słodyczy jesteśmy smakoszami,
więc jeśli macie ochotę podarować nam kwiatki,
przynieście zamiast nich wino lub czekoladki"

Posyłam go tu bo może jakaś wizażanka chce mieć wierszyk o tym żeby nie przynosić kwiatków
wierszyk swietny Moze i my z niego skorzystamy

zacytowalam wiecej,lecz sie nie wyswietlilo:/
ale chcialam Wam napisac, ze wielkie lansko Wam sie nalezy, ze 3 godziny mnie nie bylo, a 2 nadrabialam:P
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 16:00   #1223
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

Lecę dziewczonka, do TŻta, a potem na urodzinową pizzę, na którą zaprasza nas mój tata

Jeszcze raz dzięki wielkie za wszystkie miłe życzonka!!!
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-09, 16:10   #1224
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Chatko rozwiej nasze wątpliwości!!!
Uwaga, uwaga, dostałam smsa od Chatki! Odpisała, że słodko, że za nią tęsknimy i że nie wyjechałaby bez pożegnania Goście dopiero wczoraj od nich pojechali i od wczoraj nas nadrabia, a teraz dostała jakieś zleconko, więc pracuje. Jednak gdy będzie miała chwilkę to zajrzy na forum. I przesyła wszystkim Laseczkom z naszego wątku całusy!
Stary 2011-08-09, 16:13   #1225
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m

Cytat:
Uwaga, uwaga, dostałam smsa od Chatki! Odpisała, że słodko, że za nią tęsknimy i że nie wyjechałaby bez pożegnania Goście dopiero wczoraj od nich pojechali i od wczoraj nas nadrabia, a teraz dostała jakieś zleconko, więc pracuje. Jednak gdy będzie miała chwilkę to zajrzy na forum. I przesyła wszystkim Laseczkom z naszego wątku całusy!

Dziękuję i wzajemnie przesyłam buziaka

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
Stary 2011-08-09, 16:15   #1226
Madziuniusia
Zakorzenienie

Nie no ten movie maker nie pojdzie na moim kompie...
Stary 2011-08-09, 16:19   #1227
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:

o dzieeki
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 16:30   #1228
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
fajnie że CI napisała bo byśmy tu zgadywały gdzie to się podziała
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 16:32   #1229
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie no ten movie maker nie pojdzie na moim kompie...
Movie Makera powinnaś mieć wgranego razem z Windowsem, nie trzeba nic ściągać Poszukaj sobie czy nie masz gdzieś na dysku C w programach. Tu jest tutorial jak skrócić filmik właśnie w movie makerze: http://www.youtube.com/watch?v=bvpB9RpNTqo
Tak jak pisałam, wystarczy uciąć oś czasu, zapisać jako nowy plik i gotowe.
Stary 2011-08-09, 16:44   #1230
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Ja znalazłam taka kolejna która miażdży chyba jeszcze bardziej
Ludzię są naprawdę nienormalni.
http://www.youtube.com/watch?v=nObCj...eature=related

Szkoda że nie zamieścili jeszcze fotek z nocy poślubnej..
o kurde żeby taką piosenkę brać do fotek ślubnych

swoja drogą mój TŻ jakoś ostatnio ma świra na punkcie tej piosenki bo u któregoś kumpla z pracy w samochodzie ją usłyszał i mu się spodobała
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości