|
|||||||
| Notka |
|
| ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 |
|
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: Rossmann - cz. X
dziewczyny, mam pytanie.
Jakie suplementy można dostać w Rossmannie? chodzi mi o te na cerę, włosy i paznokcie. Kiedyś widziałam Skrzypovitę, a coś oprócz niej? Zależy mi na Vitapilu. Z góry dziękuję za odp. |
|
|
|
#4202 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam nadzieję że te z aloesem też się sprawdzą
|
|
|
|
|
#4203 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4204 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, spisałam wam ceny pędzli Ecotools (chyba jeszcze nie były podawane...?):
pędzel do pudru 29,99 zł pędzel do różu 22,99 zł pędzel do cieni 18,99 zł pędzel do pomadki 16,99 zł
|
#4205 |
|
Zadomowienie
|
[1=b1bd50e8771e4d005ddabfa b0757352dcbc0d4f7;2864981 2]Oki, w takim razie nie kupuję go. Ale jutro muszę koniecznie iść po pomadkę alterry oraz szampon odżywkę i maskę granat i aloes. Muszę je wypróbować bo w weekend kupiłam duet z pszenicą i muszę powiedzieć że bardzo fajnie włosy po nim wyglądają. Takie miękkie i nawet moje przesuszone końcówki są mięciutkie.
Mam nadzieję że te z aloesem też się sprawdzą [/QUOTE]Pomadka Alterry to mój KWC W między czasie używam wielu pomadek, ale Alterry zawsze na noc Szampony lubie takie : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...us.html&next=1 i ten https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ba.html&next=1 . Aczkolwiek ostatnio znalazłam dobry szampon, w miarę tani, i mimo że jest 2 w 1 to bardzo mi pasuje : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ch.html&next=1. Kupiłam właśnie trzecią butelkę z rzędu, więc chyba jest dobry Niestety, niedostępny w Ross.
|
#4206 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4207 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kobitki moze te ktore mialy stycznosc z kosmetykami alterry niech napisza kika slow o nich (czy jestescie na tak czy na nie, moze kazda utworzy taka jakby liste i wtedy nawet z tym rabatem moze warto cos przetestowac )
|
|
#4208 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, a jak w Rossmannie wygląda sprawa maseczek? Bardzo dobrze wspominam 75ml maseczkę, którą Soraya zmieniła na 50ml, taką dotleniająco nawilżającą koralową, niestety baaardo trudno ją teraz dostać gdziekolwiek
![]() Czy jest ona do dostania w Rossmannie? Orientuje się któraś z Was?
|
|
|
|
#4209 | ||
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
Cytat:
zależy mi na Vitapilu a mam kartę do Ross i tylko tam mogę kupic jakiś suplement bo żywej gotówki nie mamdzięki za pomoc |
||
|
|
|
#4210 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do listy- ja przetestowałam kilka kosmetyków Alterra, każdy z nich mnie zadowolił oprócz ww kremu brązującego(który jest koloryzujący )Największym hitem wg mnie jest: 1. pomadka ochronna 2.Szampony- te które wyżej wymieniłam, czyli papaja&bambus i migdał&jojoba Miałam też szampon z morelą, który także jest dobry, ale wolę te ww.
|
|
#4211 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4212 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
czy ktorys krem do twarzy z alterry jest dobry wg was?
Edytowane przez pat0 Czas edycji: 2011-08-09 o 15:44 |
|
|
|
|
#4213 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...em.html&next=1 2. Szampon i odżywka morela+pszenica - idealny duet, czyści, włosy są miękkie, końcówki również https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ca.html&next=1 https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...en.html&next=1 3.Mydełko lawendowe-świetne pachnące mydełko. Kupiłam już ich z 10. Jedno zawsze mam w szafie (tak wiem mam coś z głową) bo lubię otworzyć szafę i czuć ładny zapach Edytowane przez b1bd50e8771e4d005ddabfab0757352dcbc0d4f7 Czas edycji: 2011-08-09 o 16:37 |
|
|
|
|
#4214 |
|
Raczkowanie
|
bylam z tym kodem -20% i co sie okazalo ze mnie panie powiedzialy ze jeden kod jest na jedna rzecz wiec jak to wkoncu jest? czyli jak ktos bedzie chcial kupic 10 rzeczy to musi miec 10 kodow? jakas masakra, moim zdaniem te kobity sa nie poinformowane przynajmniej u mnie. z tego co widzilam co ta baba wyprawiala to powinna odiac rabat od calosci, a ona probowala odjac od kazdego prouktu z osobna i kod juz nie dziala. zadzialal tylko na jeden produkt, kupowalam peeling z granatem.
|
|
|
|
#4215 |
|
okrutnica jakaś... |
dzięki Partytura, ale niestety nie mam wolnej kasy. Tylko coś co jest dostępne w Rossmannie bo mam kartę podarunkowa do zrealizowania. Wezmę Skrzypovitę choć Vitapil podobno jest lepszy
Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2011-08-09 o 16:54 |
|
|
|
#4216 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() skarby leżały w ladzie ? zaciekawiło mnie cnd mleczko bourjois za 7 zł wzięłam chociaż mama będzie krzyczeć bo za jej kasę mleczek ma full ale ja za to zero a nie mogę zmyć eyelinera żelowego masarka jakaś pani zachęcała że gazetka ma próbki tip i spakowała mi do reklamówki ;ppnastępnym razem nic nie kupie przy gazetce xDD
|
|
#4217 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4218 | |
|
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() a może do tego jakiś Capivit na włosy? Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2011-08-09 o 16:59 |
|
|
|
|
#4219 |
|
Raczkowanie
|
ten kod -20% od całości tez nie działa. podobno rzeczywiście jest tak ze jeden kupon na jeden produkt.
|
|
|
|
#4220 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Hm, dziwne rzeczy się z tym kodem na Alterrę dzieją. Dzisiaj mam w planie kupić 3 rzeczy, później Wam napiszę jak to u mnie poszło. ![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Ale z drugiej strony drukowanie dodatkowych mija się z celem - ten kod jest przecież jeden i innego nie ma.
|
|
#4221 |
|
caramelover ;)
|
No właśnie kod jest jeden, każdy ma ten sam prawda? Teraz na próbę się wylogowałam i można go pobrać bez problemu i jest taki sam. Może trzeba powiedzieć w kasie żeby na jeden paragon kasowały jeden produkt wprowadzając kod, wystarczy go przecież podyktować, nie trzeba mieć wydrukowanego. Jak odbierałam pasty Colgate, a miałam dwa kupony, to od razu kasjerka powiedziała że na dwa paragony musi to rozbić bo inaczej zniżka nie przejdzie. Tu chyba będzie tak samo.
|
|
|
|
#4222 |
|
Zakorzenienie
|
Tia, tylko weź Pani wytłumacz, że kod jest JEDEN i ten sam dla wszystkich
U mnie może być ciężko, jak ostatnio kupowałam pastę, to Pani chciała wszystko wycofać, bo to niemożliwe, żeby pasta kosztowała 0,01 zł.
|
#4223 | |
|
Wtajemniczenie
|
ups mleczko troszkę piecze ... ma fajną konsynstencje żelu i ładnie pachnie
![]() [ zmyłam tylko dolną powieke ] zobaczymy jak ogółem całe oczka zmyje i czy z eyelinerem sobie poradzi bo na razie [ ziaja nawilżające , eveline micel ] miałam pez nie efekt pandy i nic nie zmazywały ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
akurat lubię tą kasjerkę i dziś także była przy kasie fajna miła
|
|
#4224 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Widziałam dzisiaj, że są mleczka z Soraya (400ml) 3 rodzaje po 8,39zł i balsam Soraya Slim ujędniający- https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...na.html&next=1 ten był po 8,69zł i mam pytanie do Was czy któraś go z Was używała i czy daje efekt wyszczuplania? Edytowane przez 22nika27 Czas edycji: 2011-08-09 o 17:56 |
|
|
|
|
#4225 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jednak już szampon molera i przenica w ogóle mi nie podpasował ma konsystencję żelu, słabo się pieni, jest niewydajny i obciążył mi włosy. Ale to moje u innych może się sprawdzić wiec wszystko zależy od włosów ![]() odżywki mają bardzo dobry skład więc uważam że możesz brać śmiało a nad szamponem się zastanów ![]() ja dzisiaj kupiłam farbę Delia za 3.99 zł z CND ![]() no i wziełam olejek babydream za 5zł skarby oczywiście leżały w koszyczku żeby każdy mógł sobie wziąc Edytowane przez vanadis Czas edycji: 2011-08-09 o 18:09 |
|
|
|
|
#4226 |
|
Zakorzenienie
|
widziałyście w R. ten puder Eveline?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...-kamieniu.html
|
|
#4227 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4228 |
|
Zakorzenienie
|
byłam dziś w rossie z kuponem alterry i co? nie działa
co teraz zrobić?
|
#4229 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Inna sprawa, że pani zupełnie nie miała pojęcia co to za kod. 3 razy jej mówiłam, że z wizażu, a ona za każdym razem pytała czy to okazja z rossnet.pl...
|
|
|
|
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
[1=75ddc484932d6abe7412778 5cb7415263f83996c;2865386 0]Szukałam go jakiś czas tem w Rossie i nie było.[/QUOTE]
buu szkoda, ale dzięki
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:34.

)

Czy jest ona do dostania w Rossmannie? Orientuje się któraś z Was? 

zaciekawiło mnie cnd mleczko bourjois za 7 zł wzięłam chociaż mama będzie krzyczeć bo za jej kasę mleczek ma full ale ja za to zero a nie mogę zmyć eyelinera żelowego masarka jakaś