![]() |
#2491 |
Rozeznanie
|
Dot.: Czarna lista targowisko- plotki
Madziu, ja u siebie widze tak samo jak Ty i tez mi to bardzo przeszkadza. Wyswietla mi sie tak i na lapku w domu i w pracy na innym kompie tez. W obu mam Explorera. Ja sie wzielam na sposob i kopiuje do Worda i zmniejszam czcionke. Nie powiem, jest to jakies utrudnienie ale przynajmniej nie mecze oczu.
A skoro tu juz pisze to zapytam: czy Was nie irytuje jak Wizazanka pyta w Waszym watku czy cos u niej znajdziecie za przedmiot X po czym idac jej na reke odpisujecie w jej watku zgodnie z jej prosba ze interesuje Was to czy owo z jej watku i dalej cisza z jej strony ![]() ![]() Edytowane przez zwierzun Czas edycji: 2011-08-07 o 20:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2492 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post28613300 a sytuacje ktore opisujesz, ja osobiscie ignoruje... ![]() zwierzun, rada od aniolka - wiadomosc z technicznego: PS. dla kolezanki aktualizacja IE : Start -> windows update -> czekac... czekac.. odpowiadac na pytania... instalowac. Wyczyscic tymczanowe pliki internetowe w przeglądarce IE 8 Narzedzia - Opcje internetowe -> zakladka Ogólne -> Hostoria przegladania -> przycisk Usun -> zaznacz Tymczasowe Pliki Internetowe ( inne tez mozesz )-> przycisk Usun
![]() ![]() ![]() Burberry Body Intense i inne oddam ![]() ![]() ![]() książki i elektronika ![]() ![]() ciuchy, buty, torebki itp. Edytowane przez magda s. Czas edycji: 2011-08-07 o 21:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2493 |
Konto usunięte
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;28607232]Rzeczywiscie te adnotacje sa zastanawiajace.
Wydaje mi sie, ze jesli ktos nie dotyka np pedzla (na drewnie zapach zostanie) lapami, w ktorych dopiero co trzymal papierosa to palenie w domu nie powinno byc przeszkoda do wymiany. Ja sama nie pale, ale przed uzyciem kosmetykow zawsze myje rece tak czy siak ![]() Co do siersci to chyba sama powinnam zrobic odpowiednia adnotacje w watku. Wlosy mi bardzo wypadaja. Zostawiam gdzie popadnie wiecej wlosow niz stado rasy chow chow ![]() Mam to samo ![]() ![]() Jeśli chodzi o papierosy, to również nie lubię tego zapachu (ogólnie, jak ktoś przy mnie pali, odsuwam się ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2494 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2495 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale dalas mi do myslenia - nie odbieralam tego wczesniej jako proby podbijania swojego watku a teraz juz rozumiem o co chodzi. Jeszcze raz dzieki za uswiadomienie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2496 |
Zakorzenienie
|
Ponieważ wątek nosi nazwę "Czarna lista - plotki", chciałabym się wyżalić i poskarżyć na wizażankę abar18.
Miałyśmy zaklepaną wymianę, tzn. przypieczętowaną adresami, ale wizażanka z wymiany zrezygnowała, w dodatku nie raczyła mnie o tym poinformować. Nie odpowiedziała na żadną wiadomość PW, ani te wpisane w swoim profilu - po prostu zupełne lekceważenie. Przed wyjazdem i pakowaniem walizy przypominałam wszystkim wizażankom o wymiance (mieszkam za granicą), nawet dwukrotnie. A na miejscu okazało się, że abar18 nie daje znaku życia. Specjalnie dla niej wiozłam piankę Kerastase (z mojego zapasu) i ampułkę spoza wątku, w przepełnionej walizce, a teraz muszę ją targać z powrotem lub nadać pocztą, bo walizka może mieć 20 kg, a ja mam już spory nadbagaż i nie dam rady się zmieścić. Nie rozumiem, dlaczego przy przypominaniu przed moim wyjazdem, nie mogła choćby napisać, "przepraszam, rezygnuję...?" Kompletnie mnie ignoruje, loguje się często, ale choćby słowa wyjaśnienia doczekać się nie mogłam. ![]() Jak dla mnie zwykłe chamstwo. ![]()
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2011-08-08 o 15:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2497 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2498 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;28628092]A skad masz pewnosc, ze sie loguje? To, ze ze system pokazuje, ze wizazanka byla zalogowana nie oznacza, ze sie zalogowala.[/QUOTE]
Zawsze myślałam, że jak pisze: "ostatnia aktywność" i podaje datę, to jest to jednoznaczne z zalogowaniem na wizaż. ![]() W każdym razie przypomnienia wysyłałam w połowie lipca, więc od tego czasu na pewno choć raz na wizażu zagościła. ![]() ![]() Ja dostaję powiadomienia na maila o PW z wizażu, więc też musiała takowe dostawać. Jakoś nie chce mi się wierzyć, że nie wiedziała. Pewnie jej się odwidziało, albo wymieniła kosmetyki z kim innym, czy sprzedała i woli liczyć, że sprawa przycichnie. ![]()
#2499 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2011-08-08 o 16:13 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a poza tym to się poskarżyć przyszłam, bo ze mną nikt się wymienić nie chce ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2501 | |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2502 |
🦄
|
A ja się z ręką na sercu przyznam, że czasem odpowiadam tu, czasem tam, gdzie mi pasuje. Czasem o coś zapytam, a potem zapominam... Niestety, mam permanentny niedobór czasu, przy okazji lekką sklerozę i bywa jak bywa. Mam nadzieję, że nikt nie poczuje się obrażony, ale naprawdę czasem nie warto takich spraw brać do siebie. Aha- i nie podbijam wątku... w ogóle to mi się wydaje absurdalne- zadawać sobie tyle trudu żeby podpić wątek skoro można zrobić "up!"
![]()
#2503 | |
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
![]() ![]() ja tam też mam wprawdzie napisane, że odpowiedź tu gdzie pytanie, bo mi łatwiej, ale ... różnie bywa ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hihi, napisałam swoja opinię i tyle. Nie ma co robić kwaśnej miny ![]() Zresztą to była przenośnia - bardziej dosłownie brzmiałoby tak: takie bezsensowne nabijanie postów tu czy tam, bez efektu w postaci wymiany lub choćby dialogu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2505 |
Zadomowienie
|
Mam pytanie. Jedna z Wizazanek wymienia jak widze zapachy FM czy tam MF (nigdy nie wiem). Czy wymiana podrobkami jest akceptowana?
Jakos tak mi troche dziwnie sie zrobilo jak to zobaczylam. ? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2507 |
kosmita jakiś normalnie
|
No cóż, producent wykorzystuje pewną lukę i jest to legalne, tak jak jego firma i stoiska i inne punkty sprzedaży tychże produktów
![]() |
#2508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() udanych wymian, cmok! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2509 |
kosmita jakiś normalnie
|
a ja nie dałam ikonki kwaśnej minki
![]()
![]() |
#2510 |
Zakorzenienie
|
wzajemnie
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2511 |
Zadomowienie
|
To nie są podróbki. Te perfum noszą inne nazwy, a to że pachną podobnie... Produkty te są z tych samych rozlewni co Dior , chanel i mają 80 % takiego składu jak "oryginał" co jest legalne.
#2512 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2513 |
Perfume Lover
|
Naiwnych nie brakuje. Mnie już dwoje takich konsultantów namawiało do współpracy... Mieli pecha, bo cięta jestem na to jak diabli, a już w ogóle jak słyszę MLM to zamieniam się w kulę ognia. Najbardziej śmieszą mnie ich wygórowane ceny, bo za to co oni sobie wołają można mieć oryginalne 30ml czegoś z wyższej półki
#2514 |
Zadomowienie
|
To sa podrobki.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2515 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2516 |
Lady of Harley-Davidson
|
ale jak by nie patrzec, legalny towar, wiec wymieniac, wydaje mi sie, mozna (o ile ktos ich oczywiscie nie wciska jako oryginału).
#2517 |
Zakorzenienie
|
też mi się tak wydaje, te produkty są przecież w obrocie
|
![]() ![]() |
![]() |
#2518 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2519 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 118 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]() Przerwałam im dyskusję na temat prezentów dla ukochanej, jak to wypada mu mi je kupić, mówiąc że sorry, ale za podróby dziękuję. Uwierzycie że pan sprzedawca na mnie nawrzeszczał że jestem rozpuszczona i niejedna by brała ten cudowny"oryginalny perfum"? a ja to mam za dużo kasy i naiwna kupuję oryginały w sklepach, które w 99% są podróbami bo ekspedientki podmieniają(tajemnica strefy 51 wymięka przy takich historiach). tak więc podsumowując moje przygody spod biedronki: naiwnych nie brak i takie szumowinki to wykorzystują ![]()
ciuchy kosmetyki M-perfumy D-perfum C- perfumom B-perfumy N-perfumami M-perfumach W-perfumy Edytowane przez 7medeis Czas edycji: 2011-08-09 o 19:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2520 |
Zadomowienie
|
hmmmm,
Z tym,ze ekspedientki i ochrona nie raz podmieniaja na podrobki slyszalam z pierwszej reki-od chlopaka,ktory pracowal jako ochroniarz w Sephorze.Nie sadze by koloryzowal cos://// Mnie wtedy az zatkalo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:29.