|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 |
Raczkowanie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc
To zdjęcie z mojego ślubu, kiedy ważyłam 60kg
![]() ![]()
Cel #1: waga sprzed ciąży 66kg ![]() Cel #2: waga sprzed ślubu 60kg ![]() Cel #3: waga sprzed pierwszej komunii świętej 55kg ![]() 24lata 164cm |
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc
Ola zapomniałam napisać, że mam takie same spodnie ale niestety za duże
![]() Cocktail widziałam też na zdjęciach ![]() ---------- Dopisano o 19:16 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Dolly ślicznie wyglądałaś ![]()
#723 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dolly..to ile teraz masz? bo widze ze brniemy do tego samego celu ostatecznego ![]() ![]() ![]() dzaga..natchnelas mnie i tez sie przespacerowalam 40 min do rossmanna bo to pisanie juz malo produktywne sie zrobilo, ile mozna siedziec nad tym kompem...az mnie glowa rozbolala ![]() Edytowane przez kosaciec Czas edycji: 2011-08-09 o 18:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#725 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a u mnie dzis: 1: kromka zytniego z szynka i miseczka salatki greckiej (taka jak wczoraj i od wczoraj ![]() 2: nektarynka i 200ml kefiru 3: leczo z makaronem 4: 200ml kefiru 5: kromka zytniego z serkiem wiejskim Edytowane przez kosaciec Czas edycji: 2011-08-09 o 18:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#727 |
Raczkowanie
|
ok
![]() ![]() ![]() Edytowane przez kosaciec Czas edycji: 2011-08-09 o 18:42 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#728 |
Raczkowanie
|
Meedzik, Monia dzieki
![]() Moze pulpetem nie jestem ale to jeszcze nie to ![]() Chcialabym zmienic kilka rzeczy w sobie ale podchodze do tego raczej z luzem, nie spinam sie bo wiem ze kiedys to osiagne ![]() Tym bardziej ze choruje na ED to raczej sie staram trzymac diety i wyrobic w sobie wlasciwe myslenie o jedzeniu choc jest to walka z wiatrakami ale probuje ![]() Wiem ze jak sie czegos chce to mozna wiec ten brzuszek i tak kiedys zgubie ![]() Dolly wygladalas normalnie cudnie, a jaka sliczna suknia ![]()
https://static.wizaz.pl/akcje/soraya...ral_mini_1.jpg"]https://static.wizaz.pl/akcje/soraya...ral_mini_1.jpg[/URL] Edytowane przez Dorisek16 Czas edycji: 2011-08-09 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Raczkowanie
|
A faktycznie, umknęło mi to bo takim jasnym kolorkiem masz to napisane
![]() ![]() Moja spowiedź z dzisiejszego dnia: ś. 3 kromki chleba razowego takiego zwykłego, dwa z paprykarzem jeden z serkiem takim twarożkowym, w 300 kaloriach się zmieściłam, wyliczyłam równe 288kalorii ale nie rozdrabniajmy się ![]() 2ś. 2 ciasteczka Lu GO, jedno ma 55kalorii czyli 110kalorii o. sałatka ze śledziem i papryką p. jogurt do picia jovi, anasowy, miał 113 kalorii wg opakowania, nektarynka wg ilewazy.pl 45kalorii k. 3 biszkopty 66kalorii, jajko na twardo 80kalorii i kawałek chleba razowego 70kalorii Jak zwykle przekroczyłam 1000 kalorii ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#730 |
Zadomowienie
|
na kolację zjadłam, a raczej wypiłam kisiel. nie chciałam nic ciężkiego jeść żeby brzuch mnie nie rozbolał. jestem zmęczona mimo że NIC dziś nie robiłam.. oglądam sobie filmik i tak mi się śmiać chce, obejrzyjcie jak chcecie może i Wam się spodoba dziewczyna ma zabójczy śmiech
![]() http://www.wikary.pl/?12282
#731 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#732 |
Zadomowienie
|
Eh...przestaje to być fajne...przed 2strony ciągłe licytacje, która lepiej wygląda...masakra.
Meedzik, ja nie linczuje dziewczyn, tylko po prostu nie mogę słuchać jak ktoś pisze, że ma 57cm. w talii i ma fałdki? Możesz sobie to wyobrazić? Bo ja nie. Owszem narzekam na swój brzuch, tylko czy kiedyś napisałam, że ma oponki, fałdki i jest przeogromny? Na pewno jest grubszy niż moje uda czy ramiona. Ale ja mam w talii 62,a pamiętaj, że jestem niższa o 3cm. Nie wyobrażam sobie jaki on byłby szczupły mając 5cm. mniej. I o to Mi chodzi, wiadomo, że ciężko zaakceptować siebie w pełni, stanąć przed lustrem i powiedzieć- mam ekstra figurkę. Rozumiem, że coś się w nam sobie nie podoba..ale stwierdzenia, że jestem gruba, czy itp. przy wadze oscylującej w dolnych granicach normy to lekka przesada Murka, brawa dla Ciebie.. ![]() ![]() ![]() Monia, on jest niepoważnym człowiekiem, jak nie będzie łożył na Twoje utrzymanie...A co, dzieci to obcego Faceta są? Musisz iść do pracy i zrobić się niezależna..wtedy zobaczy, że jesteś silna...Trzymam mocno kciuki za Ciebie. U mnie dzisiaj kolejny beznadziejny dzień. Rano płatki, a potem AŻ DO KOLACJI wielkie NIC, byłam u kumpeli i nie poczęstowała mnie niczym ![]()
#733 | ||
amor vincit omnia
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie poćwiczyłam 8 min ABS pokręciłam hh 15 minut i idę oglądać film
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#735 |
Raczkowanie
|
Ola kościólek jest w mazowieckim
![]() Dorisek sukienka, to dzieło mojej babci kochanej ![]() Dzisejszy dzień przeszedł znakomiecie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teraz malutki śpi, a starszy pojechał z tatą na krótką przejażdżkę, więc mam chwilkę spokoju, także napiszę moją spowiedź: ś: mleko 250ml+nestle fitness z czekoladą pół szklanki+błonnik pół szklanki 2ś:chlebek pełnoziarnisty+4 plastry kindziuka+odrobinka chrzanu+jogurt pitny zero (mnie bardzo smakuje ![]() o:leczo+chlebek (narobiłyście mi ostatnio chęci na leczo pisząc o nim gdzieś na forum i ugotowałam cały gar- niestety moje dziecko nie chce go jeść) p:kawa+batonik fitness k:galaretka z kurczaka z jajeczkiem na twardo(kupna)+chlebek RAZEM 948kcal, więc nie za dużo, ale przyda się trochę postu po ostatnim obżarstwie ![]() A propos niechęci dziecka do jedzenia: mam taki problem, że mój synek, 2 latka, nie chce prawie nic jeść ;( Na śniadanie najchętniej płatki, jogurciki, żadnych kanapek nie chce jeść, ewentualnie z kupnym pasztetem z kurcząt. Mięso jada tylko w postaci parówek i tego nieszczęsnego pasztetu! Na obiad jest walka żeby przełknął parę łyżek zupy i na tym najchętniej zakończył by jedzenie... Przed snem wypija butlę kaszy i już... Czasem zastanawiam się, czy on przypadkiem nie przerabia powietrza na kupy, bo zdarzają mu się dni, że nie je cały dzień, a robi ze 3 kupki ;> moniaTy masz dzieciaczki, jednego nawet w podobnym wieku, może masz na to jakąś radę??? Bo ja czasem wychodzę z siebi jak patrzę, co on wyprawia przy jedzeniu!
Cel #1: waga sprzed ciąży 66kg ![]() Cel #2: waga sprzed ślubu 60kg ![]() Cel #3: waga sprzed pierwszej komunii świętej 55kg ![]() 24lata 164cm |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#736 |
Zakorzenienie
|
Hej,
u mnie dziś też dość grzecznie z jedzonkiem. Zajęta byłam malowaniem, wiec nie mialam za bardzo czasu na opychanie się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#737 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Raczkowanie
|
Baletnico uważam, że troszkę za ostro odbierasz to o czym piszemy. Może jesteś taka nerwowa przez to, że nie masz pracy? Nikt tuaj się nie licytował. Każdy pisał co mu się w sobie nie podoba. I uwierz mi, że mając 57 cm w tali można mieć fałdki (nie fałdy a fałdki), bo talia a brzuch to dwie różne sprawy. W prawdzie teraz nie mam fałdek bo ćwiczę ale jak nie ćwiczyłam to mając 58,5cm w tali miałam lekkie fałdki, teraz mając centymetr mniej nie widzę ich ale wierzę w to, że można je mieć. Poza tym, ja mimo, że mam szczupłą górę to uda mam do poprawki i o tym pisałam, podobnie jak inne dziewczyny, nikt tutaj się nie licytował. Źle to odebrałaś
![]() Poszła spać bo oczka jej się zamykają same ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#739 |
Raczkowanie
|
ee jaka tam zaraz licytacja
![]() ![]() przypomnialo mi sie jak mnie jedna kiedys zlinczowac chciala, ale to z innego powodu..na rolkach nie umialam hamowac - do dzis nie umiem- i w desperacji sie na jej facecie zatrzymalam ![]() ![]() Edytowane przez kosaciec Czas edycji: 2011-08-09 o 20:54 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#740 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Raczkowanie
|
Baletnica ja mam w tali 65 cm wiec widzicie ze masakrycznie duzo
![]() jest co zrzucac ![]() ![]() ![]() A to moje dzisiejsze jadlo: Ś: 250 g jog. nat+ 50 gr bran flaksow + 2 lyzki otrab II ś: 250 g jog + jabluszko o: kanapka z 2 plasterkami sera i mala piers z kurczaka k: tunczyk wsw (puszka mala 150 g) Ja tez sie zmiescilam w 1000 kcal i jestem happy ![]() Agniesikk zgadzam sie, nie mozna za bardzo obcinac tych kalorii bo kazda nadwyzka pozniej bedzie odkladana tylko w tk. tluszczowa, lepiej wiec nie wariowac i 1000 kcal to minimum ![]() Kosaciec tak sie kurde usmialam z tych rolek ze nie moge przestac sie smiac ![]() ![]() ![]() ![]() Co do kalorii to ja zawsze przekraczam 1000 i zazwyczaj mam 1050 ![]() Murka super ten filmik ogladam juz go 3 raz, dzieki ![]()
https://static.wizaz.pl/akcje/soraya...ral_mini_1.jpg"]https://static.wizaz.pl/akcje/soraya...ral_mini_1.jpg[/URL] Edytowane przez Dorisek16 Czas edycji: 2011-08-09 o 21:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#742 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Raczkowanie
|
Który Coben? Jestem fanką i przeczytałam całą radosną twórczość tego pana !! ;-)
|
![]() ![]() |
![]() |
#744 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#745 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez kosaciec Czas edycji: 2011-08-09 o 21:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#746 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez olaoo87 Czas edycji: 2011-08-09 o 21:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#747 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A przecie się nie spytam ![]() ![]()
![]() |
#748 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#749 |
Raczkowanie
|
Kosaciec z pudelkiem to nie ciekawie
![]() Ola nie mam hh niestety, jak narazie to robie codziennie po 1200 polbrzuszkow ![]() I zgadzam sie z tym ze kazdy ma inna budowe ciala, inne kosci itd. Nie bedziemy tacy sami nigdy, kazdy musi znalesc swoje wymiary i juz, a nie dazyc slepo do jakis cyferek ![]() Murka ale sie usmialam ![]()
#750 |
Raczkowanie
|
kosaniec ja teraz dopiero zauważyłam, że Ty 16kg zgubiłaś! Brawo!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:41.