|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#631 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc
No to czas na moje jadlo:
ś: szkl. branflaksow z 2 lyzkami otrab i jogurtem II ś: jogurt. nat+ jablko o: zupa z kurczkiem i kromka razowca k: tunczyk w sosie wlasnym i odrobinka warzyw W 1000 kcal powinnam sie zmiescic ![]() Kurcze dziewczyny jak ja wam zazdroszcze, wszyskie takie chudzinki tylko nie ja ![]() ![]() Eldoroado czekam z niecierpliwoscia na zdj Murka wspolczuje bolu bo miewalam taki sam, nawet 3 ketonale nie pomagaly ale na szczescie mam ten problem juz z glowy
|
#632 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc
Baletnica studia zaczynam od tego roku wybrałam WF, wiem ze to mało przyszłościowy kierunek, ale zdecydowałam sie tylko na ten zaocznie a pracowac chce normalnie, tak jestem asys. stom. skonczyłam odpowednią szkołę medyczną zaraz po LO i po jakiś 2 miesiacach od zdania egzaminu i dostania dyplomu znalazłam prace w której jestem już 2 lata, ale ta praca nie daje mi satysfakcji nie rozwijam sie w niej i jak dla mnie marne zarobki, taką pracę mogłabym kiedys traktowac dodatkowo jeśli chciałabym sobie kiedys dorobić, w środę jade na rozmowe o pracę na przedstawiciela handlowego i chciałabym zeby sie udało
|
#633 |
|
Zadomowienie
|
baletnico ja studiowałam we wrocławiu. Na aplikację startuję w tym roku.
Masz rację, książki drogie, studia drogie... blehh Jeśli chcesz pracować poźniej w zawodzie to radzę już się gdzieś załapać. Później jest ciężej. Na którym roku jesteś? |
|
|
|
#634 |
|
Raczkowanie
|
Do autorki wątku. Jezuńciu, ale byłaś gruba szok. Ale potem ślicznie schudłaś.Chylę czoło i gratuluję.. Jesteś wielka ( nie w znaczeniu dosłownym
BRAWO
|
|
#635 |
|
Zakorzenienie
|
Murko, ja tez mialam takie bolesne miesiaczki, dopiero mi przeszlo, jak zaczelam brac hormony. Bron boze nie chce Ci nic doradzac, bo ja sama nie chcialam strasznie brac pigulek anty w celach leczniczych, ale jak poszlam do lekarza, bo mialam cuda wianki typu okres co 3 miesiace, krwawienia srodcykliczne, to lekarz sam mi zapisal hormony, zeby "bylo regularnie i bezpieczniej (wiadomo o co chodzi
)"Ja dzisiaj tragicznie: Śn: platki (mix) z mlekiem II: kanapka z zytniego chleba z serem i pasztetem Po drodze z pracy precel, w domu maly jogurt z otrebami A potem 2 DUZE kawalki pizzy z TZ Echhh... Mialam nie jesc tej pizzy, no ale nie dosc, ze mam @, to jeszcze nie jadlam normalnego obiadu no i sie skusilam Trudno juz. Najgorsze, ze dzis nie cwiczylam, bo mnei brzuch boli. Jutro bedzie ladna dietka na pewno.Ale mam zapierdziel w pracy, normalnie nie moge. Na dodatek mam chore gardlo, a pracuje w call center, wiec uzywam glosu do pracy caly czas, a juz nie moge prawie mowic. Chyba zrobie sobie wolny piatek i bede kurowac gardlo. Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2011-08-08 o 22:22 |
|
|
|
#636 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#637 |
|
Raczkowanie
|
Moniu, Baletnico dziękuję Wam za wsparcie, macie rację, nie powinnam tak się tym wszystkim przejmować, wydaje mi się, że to przez to, że nigdy wcześniej nie doświadczyłam takiej patologii.... po prostu szkoda mi strasznie tż, miał bardzo ciężkie życie, matka puściła jego ojca z innym a ten zginął w wypadku jak tż był dzieckiem, prowadziła się tak a nie inaczej, cierpiały dzieci... wychowała go pod swoje kopyto, długo nie mógł zrozumieć, że jest tak jak ona chce, dopiero przy mnie się zmienił, otwarły mu się oczy na to czym jest instytucja rodzinna ... matka zaczęła wymyślać żale, historie typu wszyscy dookoła są źli ja jestem pokrzywdzona przez los.... itp itd historie bez końca, ja od początku byłam tą złą, wyrachowaną idiotką - dokładnie Baletnico jak bym słyszała teściową kiedy pisałaś o swoim ojcu..
podziwiam że postąpiłaś tak jak postąpiłaś, co do wizyt u teściowej ta była pierwszą od roku, gdy moja noga przekroczyła próg jej domu i to tylko ze względu na tż, bardzo Ci współczuję i tak sobie myślę, kurcze dałaś radę ja też dam byle tylko tż zawsze stał za mną murem - reszta nie ma znaczenia .... Moniu masz rację lepiej żeby jej nie było, też nie rozumiem takich ludzi, oj dałam jej się poznać niestety ona mnie też tylko w taki sposób, że normalny człowiek uciekał by gdzie pieprz rośnie i ja tak zrobiłam nie potrafię żyć w ciągłym zakłamaniu, nienawiści... to nie jest zdrowe , to jest nienormalne co ludzie robią z życiem swoim i innych....
Wzrost : 170 cm ; 2011: marzec: 74kg;kwiecień:72kg,maj:66,50kg, czerwiec:65kg; lipiec:64kg,wrzesień 66kg lipiec 2012 - 72 kg :-( - walki c.d. Edytowane przez aniaczyrek Czas edycji: 2011-08-08 o 22:34 |
|
|
|
#638 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lydki pierwsza klasa, bardzo zgrabne i szczuple. Uda super sexy
|
|
|
|
|
#640 |
|
Raczkowanie
|
Kosaciec to czekam na fotke
![]()
|
#641 |
|
amor vincit omnia
|
agniesikk to Ty chyba nie moje zdj widziałaś
ale walczę z tym, by zaakceptować siebie i żeby ciało było szczupłe. mówisz, ze mam potencjał? postaram się go wykorzystać na fitnessie
|
|
|
|
#642 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawde tak uwazam, gdyby cos bylo nie tak, to bym napisala |
|
|
|
|
#643 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
cellulit się zmniejszył o połowę, owszem, ale od wewnątrz na udach wciąż są takie galaretowate buły, których muszę się pozbyć no i tej bułeczki na brzuchu tez muszę się pozbyć. mam nadzieję, ze miesiąc fitness coś pomoże dodatkowo jak już będą te akrty z konkursu Rossmann to kupię sobie 2xserum z Eveline, ono najlepiej się sprawdziło na jędrność ud.
|
|
|
|
|
#644 |
|
Zakorzenienie
|
Uff...skończyłam właśnie przepisywać to co dziś namachałam. Jutro będzie mniej bo tylko jeden film do opisania, więc pójdę na sklepy, popatrzę co jest i może kupię do tej kiecki jakieś kolczyki, żeby za smutno nie było. W końcu idę na chrzciny a nie na pogrzeb
No i może uda mi się już kupić mamie ten prezent.Mureczko, no właśnie z TŻ jeszcze rozmawiałam i mówił, że ta suszarka to niezły pomysł. Na jasną torebkę już za późno, bo sezon już dobiega końca. A suszarka jej się naprawdę przyda. Agunia, też nie do końca rozumiem tego wrogiego nastawienia do legginsów Ale to tylko na Wizażu tak jest. Na innych forach nikt tak nie tępi za legginsy i bluzkę. Eldorado, powtórzę po dziewczynach, ale serio nie widać tych 65kg. Ale może masz rację, że zależy od miejsca, w którym się "nabiera". U mnie słabym punktem był brzuch. Gdybym nie ćwiczyła to miałabym chyba takiego flaka że masakra. Kiedyś to musiałam pod cyce podkładać poduszkę bo mi się tak stykały z brzuchem jak siedziałam i było to niewygodne. A teraz to sielanka Wracając do Twojej figurki - również z niecierpliwością czekam na fotkę. Madzia, niestety nie mam. Byliśmy nad jeziorem, ale jakoś się zagapiłam i nie pstryknęłam sobie fotki w stroju. Może na dniach sobie zrobię. Ale przysięgam, że Ty jesteś szczuplejsza. No i na pewno jesteś ładnie opalona, a to potęguje efekt Tinek, jeju, a ja ciągle myślałam, że Ty dopiero zaczynasz policealną edukację! A Ty już po szkole medycznej jesteś Przykro mi z powodu TŻ. Mam nadzieję, że szybko wydobrzeje. I dziękuję za miłe słowa Ja nie wierzę, że komuś może się coś we mnie podobać. Ostatnio oglądałam na FoxLife taki program o facecie który ma szkołę i pomaga laskom znaleźć faceta. I była dziewczyna tak samo zakompleksiona jak ja. Kazał jej wypisać 50 zalet, nosić tę kartkę ze sobą i czytać w chwilach braku wiary w siebie. Może to mi pomoże ![]() Olu, Tobie również bardzo dziękuję Muszę zabrać się za siebie. Bo przez te moje kompleksy cierpi też TŻ. Gdy tylko wspomina o bracie i bratowej to mi już "żyłka pulsuje" i jad aż się we mnie gotuje. A przecież taka nie jestem. Ale ta zazdrość jest czasem silniejsza ode mnie i robi w takich momentach ze mnie wiedźmę. Ale jak widzę, że jednak nie jest ze mną tak źle to muszę sama kopnąć się porządnie w dupsko i wziąć się w garść. Przestać porównywać się do kogoś i żyć swoim życiem. Jak to szlachetnie brzmi...No ale naprawdę postaram się. Ok, co do jedzenia, po 8 pożarłam 1/2 wieśniaka z "piętką". Teraz bym chętnie coś zjadła, ale już dam sobie spokój. Byłam dziś w bibliotece. Wypożyczyłam Sparksa i Cobena. Zacznę od Sparksa, bo mam ochotę na coś romantycznego, a Cobena zostawię sobie na następny tydzień To lecę jeszcze z godzinkę-dwie poczytać i śpię. Buziaki Ślicznoty Do jutera!
|
|
#645 |
|
Zakorzenienie
|
Dzaga, jak to tak z ta poduszka ?
To byla wina brzucha czy biustu? Pamietasz jakie mialas wymiary przed dieta?
|
|
|
|
#646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie mam pojęcia jakie miałam wymiary. Ale na pewno spory brzuszek miałam
|
|
|
#647 |
|
Zakorzenienie
|
Wow, co za kombinacje
gratuluje, tyle zgubic w talii Masz sliczna figure
|
|
|
|
#648 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#649 |
|
Zakorzenienie
|
aguniaaa dziękuję
naprawdę nie wiesz jak się cieszę, że mogę się Wam tutaj wyżalić a Wy mnie tak cudownie pocieszacie ![]() A Karolina Was cały czas czyta więc na pewno zobaczy Twoje pozdrowienia ![]() Amadziaz no niestety, oni mają nas za słabą płeć Ale może to się zmieni jeszcze. Warto spróbować Bettina Never zablokowali za "propagowanie ED". A w jakim wieku masz dzieci? Ja też mam dwóch łobuzów (chłopcy, 2 i 5 lat). Z brzuchem nie miałam problemu aby go zrzucić, ale z udami to była masakra :/ w sumie to i tak teraz rewelacji nie ma bo mam 49 cm w udzie. Dzaga jak ja bym chciała mieć 46 w udzie! Zazdroszczę choć przy moim wzroście może i by to kiepsko wyglądało ![]() Baletnico ja obiad zrobiłam dzieciom a jak on głodny to nie zabronię mu przecież jeść ... Niech wie co traci. A dziś specjalnie zrobiłam gyros z piersi kurczaka z pieczarkami i cebulką A on nie jest spawaczem tylko elektrykiem. Ma wszystkie uprawnienia i mase jeszcze innych m.in. na wózki widłowe. Za te swoje uprawnienia elektryczne dawał 1500 zł bo to są już jakieś lepsze. Poza tym ma własną działalność - Usługi elektryczne, chwilowo ją zawiesił no bo pracuje w delegacji. Myślę, że nie będzie miał problemu ze znalezieniem pracy w Niemczech. Już kiedyś do niego dzwonili z Niemiec ale odmówił, bo chciał zobaczyć jak mu będzie się w Polsce pracowało w tej nowej pracy co teraz tam robi. Co do pracy to wiem jak jest ciężko. Nie tylko Ty nie możesz jej znaleźć. Ale szukaj i się nie poddawaj! Na pewno w końcu coś znajdziesz A faktycznie jeśli na CV wypisałaś dużo swoich byłych pracodawców to oni mogą to żle odebrać, że np. nigdzie sobie rady nie dawałaś, albo jesteś strasznie wybredna. Może napisz tylko tych u których jakoś tak dłużej pracowałaś. Lub zrób sobie kilka wersji CV np. jak składasz do drogerii to wypisz pracodawców podobnych aby widzieli, że masz doświadczenie. A to jednak nie przeprowadzasz się do Warszawy? sjenny dziękuję za Twoją wypowiedz. Wiele mi to dało do myślenia. Widzę, że jednak mając dwoje dzieci można znaleźć ukochaną osobę. Ja w to nie wierzyłam do tej pory Cieszę się, że Ci się tak pięknie ułożyło! Normalnie jak w bajce Cieszę się że już nie cierpisz i że podjęłaś taką wspaniałą i odważną decyzję i zostawiłaś męża tyrana. U mnie aż tak żle jeszcze nie jest. Mąż jak jest trzeźwy to jest kochany, jemu po alkoholu odbija. Wczoraj dostał już porządną nauczkę i może to go coś nauczy. Czas pokaże. Oczywiście ja wiem, że ten związek nie przerwa zbyt długo nawet jeśli bym się teraz z nim pogodziła....eldorado w życiu bym nie powiedziała, że Ty 65 kilo ważysz patrząc na twój Avatar taka chudzinka z Ciebie! Czekamy na zdjęcia w całości!![]() kosaciec ja od września już też tak daje sobie na luz z dietą. Teraz jeszcze staram się schudnąć odrobinkę tylko. Wiadomo, że do starych nawyków wrócić nie można bo waga też szybko wróci, myślę, że do konca życia juz trzeba będzie być na takiej pół diecie jeśli nie chcemy przytyć ![]() Tinek ja też się cieszę że dziś już jest spokojnie i obeszło się bez krzyków i płaczu. Nie wiem jak to dalej będzie. Póki co zaczynamy rozmawiać normalnie ze sobą..... przede wszystkim dla dzieci. JA mu tego na pewno nie wybaczę. We mnie już nie ma żony - nawet obrączkę zdjęłam. Co będzie dalej to się okaże. No a jedzonko dziś super! Tak trzymaj! ![]() Mureczko u mnie było na odwrót do porodu nie wiedziałam co do ból brzucha podczas okresu, a później katastrofa :/ też mi się słabo nie raz robiło i mało nie zemdlałam. Ale odkąd ten krążek teraz używam jest dużo lepiej, boli ale zdecydowanie mniej niż wcześniej. Koniecznie idz do lekarza - po co się męczysz! teraz jest mase leków na takie rzeczy, ginekolog Ci dobierze coś idealnego dla Ciebie. Zobaczysz jaka to będzie ulga! Ola nie zauważyłam u Ciebie brzydkich słów , pewnie przeoczyłam lub nie zwróciłam uwagi. ![]() Dorisek a Ty nie przesadzaj bo wcale nie wyglądasz grubo. Widziałam przecież zdjęcia - świetną masz figurę i nie masz z czego chudnąć Poza tym nie widziałaś w całości naszej Eldorado więc nie możesz się porównywać. I nie ważysz 10 kilo mniej tylko 12,5 kilo mniej a wzrost prawie macie ten sam. Więc nie ma opcji abyś wyglądała "gorzej". Obie wyglądacie ślicznie - każda na swój sposób
|
#650 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo 40 min hula hop za mna
kiepskich poogladalam posmialam sie![]() Jak myslicie lepiej cwiczyc rano czy wieczorem?? Macie moze jakis pomysl czym moge zastapic chleb??
|
#651 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wiec na pewno nie moze byc jak dawniej...to wlasciwie kwestia nazewnictwa - czy nazwie sie to pol-dieta czy zmiana nawykow...pewnie po dluzszym czasie nie bedzie sie myslalo o tym jak o diecie...czlek sie sam bedzie zastanawial jak ja kiedys moglem inaczej
Edytowane przez kosaciec Czas edycji: 2011-08-08 o 23:40 |
|
|
|
|
#652 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą jak można nie być szczupłą ważąc 52 kilo i mając prawie 170cm wzrostu. No proszę Cię kochana!!!! Spójrz w lustro Stoi tam piękna i szczuplutka laska!!!!!---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
Dziękuję ślicznie W ciąży nie mogłam opanować się z jedzeniem i jadłam codziennie całą paczkę nesquików - najczęściej w środku nocy To było obżarstwo na maksa :/ duża pizza to dla mnie był pikuś w 3 minuty ją zjadałam no i 30 kilo się przytyło.---------- Dopisano o 23:48 ---------- Poprzedni post napisano o 23:45 ---------- Cytat:
|
|
#653 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#654 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#655 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#656 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj ciągle głodna!!!!! Zjadłabym konia z kopytami!!!! I wiem od czego! Od wczorajszej głodówki! Nie mogłam wczoraj z nerwów jeść i od 15 do dzisiaj rana nic kompletnie nie zjadłam! a wypróżniałam się z 5 razy. Więc dziś nadrabiam..... masakra jakaś.....
śniadanie - to co zwykle czyli mix just fitów, otręb, owoców + mleko 0,5 % śniadanie 2 - kawa rozp. z mlekiem i słodzikiem obiad - dwa małe ziemniaki, dwie łyżki gyrosa z piersi kurczaka z pieczarkami i cebulką (smażone na oleju rzepakowym) + dwie łyżki mizerii na jogurcie naturalnym podwieczorek - miseczka zupy ogórkowej ( gotowanej bez mięsa) zabielona łyżką śmietany 12% - cały garnek kolacja - 30 gram płatków Fitness jogurtowych (120 kcal) + dwie łyżki otręb granulowanych + kubek mleka 0,5% !! - no tak mi się tego chciało że masakra! a miałam w takiej saszetce małej te fitnessy to sobie zrobiłam Jezu jak ja kocham płatki z mlekiem! Wszystkie prawie! wiem, że na kolacje sie ich nie je ale co tam ![]() ---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:08 ---------- jejuuu nawet nie zauważyłam, że już ponad 1000 postów napisałam! I to od lutego! i na jednym forum tylko to już uzależnienie chyba ![]() Jesteście moim ukochanym nałogiem Uwielbiam Was Mąż śpi w drugim pokoju ze starszym synkiem na jednym łóżku. Mój mały bąbel jeszcze nie śpi i leży ogląda bajki w salonie obok mnie. Idziemy zaraz spać. Już zmęczona jestem. Słyszałam, że do końca tygodnia ma być brzydko i deszczowo a niby kolejny tydzień upały.... no ciekawe ![]() no dobra, to uciekam, dobranoc miłej nocki!!
|
#657 |
|
Raczkowanie
|
Monia ja niestety po ostatnim obzarstwie wrocilam do wagi wyjsciowej 55 kg wiec juz nie 52
![]() ![]() Porownujac z wami to wy jestescie chudzinki, gdzie mi do was 46 czy 49 cm w udzie i 59 cm w talii, Dla mnie talia to najwezsze miejsce na brzuchu, a jak mierze brzuch to na wysokosci pepka i juz ![]() Monia ale sie obzarlas ze szok normalnie, przeciez nawet 1000 kcal to w twoim jadlospisie nie ma ![]() Eldo rado czekamy na twoje zdjecia ![]() Nudzi mi sie i wrzuca wam moje fotki z kwietnia, waga mniej wiecej ok 53-55kg, no i pochwale sie zdj z Pirógiem ![]() Never mam nadzieje ze u ciebie wszystko dobrze, lepiej niz u mnie bynajmniej 3maj sie kochana i wierze ze ci sie uda wyjsc z tego
|
#658 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dlaczego chleb chcesz czymś zastąpić? ja jadłam normalnie zwykły chleb przez większość diety i chudłam. I tak naprawdę jadłam go sporo bo w pracy ciągle tylko kanapki jadłam. JA Ci proponuję kupić sobie taki ciemny wielozbożowy np. ze słonecznikiem lub bez - jak kto woli. Jedna kromka np. na kolację czy śniadanie na 10000% Ci nie zaszkodzi. ![]() ---------- Dopisano o 00:32 ---------- Poprzedni post napisano o 00:23 ---------- Cytat:
sporo tego oleju dałam niestety. NA śniadanie ok.300, na kolację też ok. 300 no i zupa też miała trochę. W sumie to mi tam już tak nie zależy, bo nie muszę koniecznie więcej chudnąć. Zdjęcia super! Boże jaka ty szczuplutka jesteś!!! Nie mogę już czytać tego jak piszesz, że żle wyglądasz! Dla mnie jesteś idealna. A ja jestem szczera i mam spore wymagania co do wyglądu kobiety więc uwierz mi na słowo! Świetnie wyglądasz i nie widzę powodu dla którego miałabyś schudnąć. A Piróg jakie oksy ubrał! No masakra! Co za wypłoch! ![]() Dobranoc
|
|
#659 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzaga1989 - Jesteś bardzo atrakcyjną kobietą, masz śliczny uśmiech, takie czarujące spojrzenie (niejednemu z pewnoscia zawrocilas w głowie), figurkę też masz swietną. Nie wiem, czemu ty tak krytycznie na siebie patrzysz. Nie myśl, że oceniam Cie tak z perspektywy osoby dopiero zaczynajacej zrzucać kg-.. nie nie.. Podobnie jak monia jestem bardzo krytyczna wobec innych kobiet. Gdy coś mi sie nie podoba, mówię to wprost. Ty dzaga masz w sobie taki magnetyzm, który nie każda kobieta ma.. Nie pisze tego po to, byś dzięki tej mantrze uwierzyła w siebie. Pisze tak, bo to prawda. Jesteś naprawde sliczna i zgrabną dziewczyną.. Popracuj nad swoją pewnością siebie, bo jej brak widać w twoich oczkach..Na tym zdjeciu, ktore wstawilas, choć wygladasz super, to w spojrzeniu widać tę małą szarą myszkę. Brakuje uśmiechu, pewności siebie... Uwierz, że wiele kobiet zazdrości Ci tego, jak wygladasz, wielu mężczyzn patrzy na Ciebie z podziwem... Głowa do góry ślicznoto ![]() Cytat:
nie podejmuj pochopnie żadnych decyzji.. Po prostu jak nie teraz to juz nigdy nie zmienisz swojego życia. Jeśli uwazasz, że warto walczc o to małżenstwo to walcz, ale nie sama, tylko z nim. Poswieccie wieczor na rozmowe , taka szczerą, płynaca prosto z serca.. Pokaz mu, że jesli o co jest iedzy wami sie nie zmieni na lepsze, to odchodzisz. Wysłałąm ci wiadomosc priv w sprawie jednego posta. Mam nadzieje, że szybko zareagujesz. Buziaki ![]() DOBRANOC wszystkim
|
||
|
|
|
#660 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kobitki ;*
U mnie na wadze bez zmian czyli jak na razie dobrze mi idzie utrzymywanie wagi Pogoda średnia, to znaczy słońce jak na razie świeci ale jest chłodnawo i wieje wiatr. Dzaga w 100000% zgadzam się z tym co napisała Sweetisch ![]() Dorisek no proszę Cię! Nie wypisuj takich głupot, bo jesteś śliczną i szczupłą kobitką i nie pisz, że jesteś gruba no i śliczne zdjęcia
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:11.

)"
Trudno juz. Najgorsze, ze dzis nie cwiczylam, bo mnei brzuch boli. Jutro bedzie ladna dietka na pewno.

no i tej bułeczki na brzuchu tez muszę się pozbyć. mam nadzieję, ze miesiąc fitness coś pomoże
Ale to tylko na Wizażu tak jest. Na innych forach nikt tak nie tępi za legginsy i bluzkę.
Ja nie wierzę, że komuś może się coś we mnie podobać. Ostatnio oglądałam na FoxLife taki program o facecie który ma szkołę i pomaga laskom znaleźć faceta. I była dziewczyna tak samo zakompleksiona jak ja. Kazał jej wypisać 50 zalet, nosić tę kartkę ze sobą i czytać w chwilach braku wiary w siebie. Może to mi pomoże