|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1381 | |||||||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII
Cześć dziewczynki. Fatalny poranek miałam, po prostu chyba jeden z czarniejszych w życiu. Jechałam autobusem do pracy, stałam przy drzwiach i jakiś !@#$%^&* zerwał mi z szyi złoty łańcuszek z krzyżykiem, który należał do mojej babci, a który zaczęłam nosić po jej śmierci. Cieniutkie, mięciutkie złoto, które na pewno nie było warte więcej niż elektroniczny czytnik e-booków, który trzymałam w ręku (!!!) i który o wiele łatwiej byłoby wyrwać. Spłakałam się strasznie, ale już się trochę uspokoiłam, a przede wszystkim wybaczyłam. Są ludzie zagubieni, którzy nie mają wzorców, nie wiedzą co jest w życiu najważniejsze... Niech mu Pan Bóg wybaczy, może kiedyś się zorientuje, że to, co robi, jest złe. Mnie to jeszcze trochę boli, ale też jest to dla mnie kolejną nauczką, że nie wszyscy ludzie są dobrzy. A w autobusie nigdy już nie stanę koło drzwi... Uważajcie i wy, dziewczynki, bo złoto poszło teraz bardzo w górę i takich incydentów może być coraz więcej.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() [1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28657968]Laseczki proszę o radę Fotki kiepskie bo telefonem i któraś tam za duża, ale chodzi mi o to co wg Was mi pasuje Nie wszystkie z nich mi się podobają, chciałam tylko zobaczyć się na fotkach żeby było łatwiej No i mam tu też swój typ, w którym czuję się najlepiej.[/QUOTE] [1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28658166]no... nie muszę pisać który to mój typ? tez ostatnia. Aczkolwiek nie koniecznie akurat ta tylko coś w stym stylu. Z tym że akurat ta cały tiul ma w pięknym brokacie czego tu nie widać[/QUOTE] Od razu mi się spodobała ta ostatnia! ![]() ![]() No coś Ty. Jak już kupuję suknię żeby mieć ją na sobie tylko raz (max dwa, bo jeszcze może plener), to nie będę sobie tego czasu skracać ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez maxwelka Czas edycji: 2011-08-10 o 09:31 |
|||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1382 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1383 |
Zakorzenienie
|
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28666278]to faktycznie niefajnie, zdaję sobie sprawę że to miało dla Ciebie dużą wartość
![]() ![]() No właśnie to jest najgorsze, że on za to pewnie dostanie 100 - 200 zł żeby mieć na flaszkę (chociaż wolałabym na przykład, żeby potrzebował te pieniądze na operację dla chorej matki...), a dla mnie to była jedna z nielicznych pamiątek po babci. Ale nic to. Jestem już spokojna, bo wiem, że tego, co mamy w sobie, czyli wspomnień, wspólnie spędzonych chwil, tego nikt nam nie odbierze ani nie ukradnie. I to jest najważniejsze. |
![]() ![]() |
![]() |
#1384 |
Wtajemniczenie
|
Wiatjcie dziewczyny.
Dziękuję za wszystkie miłe opinie na temat sukienki i butów. Bardzo było mi przyjemnie je czytać. Wczoraj odebraliśmy obrączki, są cudne ![]() Niestety na tym kończą się dobre rzeczy. Mój TŻ-et ma pewne zawirowania natury powiedzmy finansowej i prawdopodobnie będziemy musieli przełożyć ślub. W tej chwili to nic pewnego, ale nie mam teraz na tyle siły w sobie, aby tu z Wami pisać. Życzę Wam miłych przygotowań. Zajrzę tu czasami, a może wrócę, jeśli temat ślubu w przyszłym roku będzie aktualny. Pozdrawiam i buziaki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1385 |
Zakorzenienie
|
Hellloł
![]() maxwelko - bardzo to smutne ![]() Chatka - jak miło wejść na wizaż i wiedzieć posty Chatki ![]() ![]() Super, że wizyta Gości tak bardzo się udała. Masz usprawiedliwioną nieobecność na wizażu w tych dniach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1386 |
Zakorzenienie
|
Dzińdybry!!!!!
maxwelko współczuję straty pamiątki rodzinnej! Dobrze, że Tobie nic się nie stało ![]() Pozostaje tylko ufać, że ten ktoś zrobi coś pożyteczniej z tymi pieniążkami zyskanym za łańcuszek. chociaż brzmi to totalnie niewiarygodnie.
#1387 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszyscy mówią, że najważniejsze, że mi się nic nie stało, i ja też tak myślę. I miałam rację, że całe życie nie lubiłam żółtego złota i nigdy nic nie nosiłam na szyi... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1388 |
Zakorzenienie
|
jeśli chodzi o kradzieże w busie to.... mojej mamie zwinęli raz.... zegarek z ręki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1389 |
Zakorzenienie
|
Żal mi tych ludzi, nie wiem po co to robią, nie ma w tym nic dobrego, tylko samo zło. Jedni całe życie uczą się i ciężko pracują, żeby coś osiągnąć, a inni po prostu kradną i powodują cudzy ból. Taki już jest ten świat...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1390 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28663775] A ja mam pytanie do dziewczyn które zamierzają szyć suknię-orientujecie się ile mniej więcej to was wyniesie?[/QUOTE] Szczerze Ci powiem, że ja wiem tylko tyle, że w przedziale 1000-3000zł ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() maxwelko, bardzo przykra sytuacja Cię spotkała, jak się człowiek spotyka ze złem, to zawsze czuje taką bezsilność. Ale tak jak pisałaś, to co najważniejsze nosisz w sercu i przedmioty, nawet o bardzo dużej wartości sentymentalnej, tego nie zastąpią.
![]() |
#1391 |
Zakorzenienie
|
Jeśli mam być szczera to w większości salonów nie byłam dłużej niż 5 minut. W tych mniejszych babki nawet nie pytały czy w czymś pomóc to wychodziłam. Najdłużej byłam w Demi LaFemme LillYes to tak do 30minut. A chciałam jeszcze pójść do Regina Diamente na głębokiej ale nie wyszło.
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 ![]() ![]() Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-08-10 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1392 |
Zakorzenienie
|
MARGIDA mam nadzieję, że wszystko dobrze sie ułoży i szybko do nas wrócisz
![]() maxwelka takich ludzi, to bym normalnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1393 |
Zakorzenienie
|
maxwelka przykro mi że straciłas pamiątkę
![]()
#1394 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1395 |
Zakorzenienie
|
Maxwelka współczuję straty. Niestety w takim świecie żyjemy, że trzeba mieć oczy dookoła głowy
![]() Margida współczuję ale trzymam kciuki, żeby się Wam ułożyło i żebyście nie musieli przekładać Waszego dnia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1396 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Kurcze, człowiek całe życie sobie zdaje sprawę, że takie rzeczy się dzieją i że tacy ludzie istnieją, ale tak naprawdę zdaje sobie z tego sprawę dopiero jak tego doświadczy... Nikomu tego nie życzę. Cały czas teraz czuję na szyi te jego palce zrywające ten łańcuszek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1397 |
Zakorzenienie
|
To największe skupisko salonów macie Lubartowsk Świętoduska Królewska Bernardyńska i Narutowicza. Na Krasnickich są trzy LillYes La Femme i Lisa Ferrera. Kilka jest jeszcze na Fabrycznej no i ten największy na Głębokiej
#1398 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zabieram się za prasowanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1399 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja na razie oglądam kolekcje na stronach różnych salonów i już wiem, że chciałabym pójść do salonu Jacqueline na Narutowicza, bo są tam dwa modele sukni, które bym chciała przymierzyć. Byłaś tam może?
Edytowane przez tenebrosa Czas edycji: 2011-08-10 o 11:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
MARGIDA Mam nadziję, że to fałszywy alarm i wszytsko się jednak ułoży. Trzymam kciuki ![]()
![]() |
#1401 |
Zakorzenienie
|
Niestety tam nie byłam bo wiedziałam że cenowo raczej tam nic dla siebie nie znajdę.
#1402 |
Wtajemniczenie
|
A w jakich granicach cenowych są tam suknie? Mają przeceny z poprzednich sezonów czy nie wiesz?
![]() |
#1403 | |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Maxwelko tak mi przykro z powodu przykrej sytuacji w autobusie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1404 |
Zakorzenienie
|
MARGIDA trzymam za Was kciuki!!!!!! i życzę Wam wszystkiego najlepszego!!!!!!!
#1405 |
Zakorzenienie
|
od 3 tyś choć może i tańsze by się znalałzy ale z tego co moja koleżanka mi mówiła to tam są właśnie drogie a wyprzedaże pewnie będą na jesieni ja byłam w maju więc wtedy nie było
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 ![]() ![]() Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-08-10 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#1406 |
Raczkowanie
|
Cześć!
Tak czytam o tych salonach i jakoś nigdy nie byłam jeszcze na stronie La Femme i wchodzę...a tam w galerii suknie prezentuje Panie Eliza Wawryniuk, znana juz wiekszości na wizazu jako makijażystka ślubna:P
#1407 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1408 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28663775]ale macie fajnie, też chciałabym urządzać pokoje ![]() a staniki to trzeba mierzyć, ja ostatnio zamówiłam 2 rozmiary białych straplessów od Ewy Michalak i okazało się że oba za małe ![]() A ja mam pytanie do dziewczyn które zamierzają szyć suknię-orientujecie się ile mniej więcej to was wyniesie?[/QUOTE] ja mam strapless od Ewy koloru toffi. Moim zdaniem pod suknię będzie ok. NIe widać go w ogóle pod białymi rzeczami i dobrze wygląda. Przede wszystkim można to zapięcie nisko ulozyc, tak, by pasował do wycięcia na plecach. A brałaś rozmiar wg sugestii na ich stronie? Ja tak i pasował idealnie. Ale mialam ochotę eksperymentować z innym ![]() Cytat:
![]() i ja zamierzam całą noc wytrzymać w mojej sukni. Może nie bedzie super wygodnie, ale to jedyna taka noc w życiu (teoretycznie ![]() Maxwelko, współczuję Ci, wlasnie przeczytalam co Cię spotkało i naprawdę bardzo mi jest przykro. Jak mozna byc takim chamskim? Edytowane przez kilianna Czas edycji: 2011-08-10 o 12:42 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1409 |
Zakorzenienie
|
Tak przeglądałam różne stronki salonów we Wro i trafiłam tutaj: http://bellissima.pl/ Będę się tam chyba musiała wybrać, żeby obczaić, jak to wszystko wygląda z tymi kieckami w promocyjnych cenach.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1410 |
Raczkowanie
|
Kicia mówisz, że nieaktualną? to dobrze...bo nie ma na stronie nic powalającego:P
MAGRIDO wierze, że wszystko się ułoży ![]() ![]() maxwelko wspólczuje ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.