|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3841 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3
Cytat:
to jest ten stanik: ladny i mily w dotyku http://moda.allegro.pl/triumph-mamab...691482521.html majty poporodowe znajdziesz wszedzie tam gdzie np firma canpol sie sprzedaje, w sklepach z art dla dzieci albo w aptekach...
![]() |
#3842 |
Raczkowanie
|
Witajcie Dziewczyny.
Chciałam sie z Wami pozegnac.Nasz synek nie żyje,w piątek 5 sierpnia o godz 20:28 urodziłam naszego syneczka .Miał 25 cm i ważył 325 gram.Dzisiaj był pogrzeb Aleksandra. W piątek 29lipca na usg połówkowym okazało się że Mały jest bardzo,bardzo chory. Ten dzień był i zawsze bedzie najgorszym dniem w moim życiu.W poniedziałek byliśmy w Centrum Zdrowia Matki Polki w Łodzi,lekarz potwierdził diagnoze,Maluszek nie miał sznas.Zrobiono mi amniopunkcje.W środe tydzień temu poszłam ddo szpitala,Maluszek zmarł,miałam wywoływany poród. Nie wiem jak ja to przeżyje,tak go kocham,mojego małgo Aniołka.Nie moge w to wszytsko uwierzyc,cały czas pytam dlaczego,dlaczego akurat nasze Maleństwo.Tak go kochamy,tak się cieszyliśmy i czekaliśmy na niego. Nawet nie wiecie jak Wam zazdroszcze,jeszcze tydzien temu tez bylam w ciazy a dzisiaj nie ma ani brzuszka ani mojej Kruszynki,tak bardzo go kocham. Aniu prosze wykreśl mnie z listy a Wam wszystkim życze powodzenia i zdrowych Maluszków. Tak bardzo bym chciała tez być mamusią zdrowgo Dziecka. |
![]() ![]() |
![]() |
#3843 |
Zakorzenienie
|
witaminkaccc;muffinka
to pewnei dzięki Waszym kciukpom jakos przetrwałam.....ierwsza godzina po wycpiciu-tragedia-myślałam,że zwrócę....słabo mi było,gazetę jakc zytałąm to litery tak mi latały i miałam też problem ze zroumieniam tego co czytam.... dostałam reklamówke z gazetkami,ulotkami,mini kosmetykami,mleczkiem do prania lovela i butelką Aventu (z niej się najbardziej cieszę ![]() ![]() na szczęscie już po wszystkim.po wyjściu zjadłam frytki,teraz dojadłam śniadanie.zaraz kawkę wypiję bo padnę z niewyspania. srasznie się cieszę,że już po badaniu ![]()
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2011-08-10 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#3844 | ||
Zadomowienie
|
Witajcie!!
Straszne mam dzisiaj napady głodu!! Cytat:
Cytat:
![]() ![]() [QUOTE=Aniolina;28663867] A ja bylam wczoraj na "druhnach", ktoras z dziewczyn juz pisala, ze smieszne. Faktycznie posmialam sie, choc niektore momenty byly troche przegiete ![]() ![]() Tez się uśmiałam na Druhnach, jeden koleś po scenie w której główna bohaterka narobiła na środku ruchliwej ulicy w sukni ślubnej, chichrał się przez 20 minut i nie mógł opanować, a cała sala z nim.... w sumie potem wszyscy się już śmiali z niego ![]() ![]() Co do pomocy od rodziców to u mnie sprawa wygląda tak, że moi rodzice jeśli chodzi o pieniądze dają nam strasznie dużo, ale głównym powodem tego jest tez to ze jestem jedynaczką. Rodzice Tżta są zamożni, ale nie pomagają nam np w budowie itp., coś tam dadzą od czasu do czasu ale to są zazwyczaj "lepsze" prezenty z okazji urodzin, świąt itd. Wydaję mi się, że w ich rozumowaniu wygląda to tak, że ja jestem sama to niech moi rodzice w nas ładują kasę i cieszą się że sobie syna ustawili. Niczego nie oczekuję, ale to wygląda tak, że my z Tżtem strasznie dużo pracujemy, mamy sporo ale to wszystko dzięki pracy i uporowi - więc w oczach teściów sobie radzimy to nie musimy nic dostać, a z rodzeństwem Tżta jest gorzej i wiem dobrze ze oni się o swoje upomną..... Śmiesznie wyglądała sytuacja kiedy teściowa nie chciała się zgodzić na kupno nowego samochodu bo syn się będzie budował i trzeba będzie mu pomóc. Po 3 miesiącach kiedy zaczęliśmy, kupili sobie jednak to auto - nowy terenowy wózek i teraz siedzą cicho jak mysz pod miotłą i nawet nie pytają ile nas kosztuję budowa i czy radzimy sobie finansowo....... Przestali jeździć nawet na budowę, jeżdzą tylko po nocach zeby ich nikt nie widział..... ![]()
![]() |
#3845 |
Zakorzenienie
|
kropeczka27 brak mi słów-przytulam najmocniej i życzę Wam duuuuużo siły i wiary.Trzymaj się dzielnie i nie obwiniaj siębie
![]() ![]() ![]()
#3846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że wrócisz szybko do zdrowia i uda Wam się spełnić marzenia o dziecku |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3847 |
Zadomowienie
|
kropeczka bardzo mi przykro!!!! Trzymajcie się mocno
Szymuś ![]() 75, 0 kg ![]() 72,0 ![]() 70,0 ![]() 68,0 ![]() 66,0 ![]() 64,0 ![]() 62,0 ![]() 60,0 ![]() Edytowane przez truscafka Czas edycji: 2011-08-10 o 11:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#3848 |
Zakorzenienie
|
Kropeczko nawet nie wiem co Ci napisać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3849 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wpisać cię jako mamę aniołkową przepraszam za takie pytanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3850 |
Zakorzenienie
|
o tym szpitalu słyszłam opinie,że za wszystko trzeba tam płacić...moj gin nie poleca mi tego szpitala
#3851 |
Raczkowanie
|
Tak bardzo kocham mojego małego Olusia,tak bardzo za nim tesknie.Dałabym wszystko żeby go przytulić,pocałowac.Mam nadzieje,ze on wie jak bardzo go kocham,mój maly Anołeczek.
Jeżeli mżesz Aniu to wpisz mnie jako mame Aniołkowa. Dziekuj Wam za wsparcie,powodzenia Edytowane przez kropeczka27 Czas edycji: 2011-08-10 o 11:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#3852 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3853 |
Zadomowienie
|
Yasmin witam
kropeczka27 strawnie mi przykro. Aż się poryczałam. Obyś szybko doszła do siebie - wyobrażam sobie co musisz czuć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3854 |
Zadomowienie
|
Witaj w klubie, ja już dzisiaj zjadłam śniadanie, potem w pracy 2 gruszki i jogurt i ciągle chce mi sie jeść, jak tak dalej pójdzie to dzisiaj zjem konia z kopytami
![]() Kropeczko, nie wiem co pisać dlatego ![]()
#3855 |
Zakorzenienie
|
Kropeczko kochana wyrazy wspolczucia... to straszne ze takie rzeczy sie dzieja
#3856 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Kropeczko bardzo mi przykro, życie nie jest sprawiedliwe, to straszne co Cie spotkało. Trzymaj się mocno. Edytowane przez Magdalena512 Czas edycji: 2011-08-10 o 11:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3857 |
Raczkowanie
|
Kropeczko strasznie mi przykro
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3858 |
Raczkowanie
|
Kropeczko strasznie, strasznie mi przykro. Nawet nie potrafię sobie wyobrazic co czujecie. Trzymaj się jakoś...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3859 |
Zadomowienie
|
elf - Nam moi rodzice jak i rodzice Tż-ta pomagają jak mogą,już mi głupio czasem bo oboje z TŻ-tem pracujemy.Moi rodzice zrobili nam całą łazienkę od podstaw(tylko tynki były)kupili wszytsko,oczywiście ja wybierałam,a mój tata układał płytki,ogólnie pomagają nam w remoncie
![]() ![]() Teście dali nam całe piętro w ich domu,z osobnym wejściem i do wykończenia ![]() ![]() ![]() tuszka - witaj ![]() Myszeczko - ja mam młodszą o dwa lata siostrę(ma 23lata),siostra ma już córeczkę mieszka z moimi rodzicammi jej Tż nie stanął na wysokości zadania,więc pomagaja jej moi rodzice na "teściową"nei ma co liczyć. Gratuluje duuużej rodzinki też tak chcę ![]() witaminkaccc - ubranka cudne ![]() ![]() ![]() basiula19 - też miałaś w domku wesoło z taką ilością rodzeństwa ![]() ![]() kkkasikkk - gratuluje udanej wizyty ![]() Dygotko - powodzenia na glukozie ![]() joamic1 - na Madalińskiego pracuje moja doktor która prowadzi moją ciążę ![]() ![]() kropeczka27 - tak mi prykro ![]() ![]() ![]() Ja już po obiadku.byłam dziś po wynki moczu wyszły dobrze jutro wizyta w lekarza.nie mogę się doczekać,mam nadzieję że z maluszkiem wszytsko dobrze.
#3860 | |||||
Raczkowanie
|
Dzień dobry maminki
![]() ![]() ![]() Wczoraj tak poszalałam ze sprzątaniem, że aż mnie synuś musiał kopniakami do porządku przywoływać, bo się zapomniałam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Witaminko, super zakupki ![]() ![]() ![]() A laski mam pytanie co do glukozy: czy Wy się jakoś umawiałyście na godzinę w przychodni czy się tak po prostu idzie i mówi, że się chce to badanie zrobić? |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3861 |
Wtajemniczenie
|
Kropeczko przykro mi bardzo
![]() Ale sie splakalam... ![]() ---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Witam nowe mamusie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3862 |
Rozeznanie
|
Kropeczko - strasznie mi przykro ;(
To bylam ja. Jak juz ktoras napisala, mebelki nazywaja sie HENSVIK. Mi jest tez bardzo podobaja no i sa bardzo tanie. Kilka lat powinny wytrzymac. |
![]() ![]() |
![]() |
#3863 |
Raczkowanie
|
ja planuje rodzić na Madalińskiego - moja babcia tam urodziła mamę, mama mnie i siostrę; a siostra swoją 2 i jeszcze w tym miesiącu 3 tam urodzi
z tego co nam położna na szkole rodzenia mówiła to nawet opłacenie położnej z wybranego szpitala nie gwarantuje miejsca w szpitalu tuszka witaj ![]() ![]() my mieszkamy z tż póki co u moich rodziców, póki tu jesteśmy nie chcą od nas za czynsz ani żadnych innych opłat, co w lodówce czy w garnkach to śmiało możemy brać, ojciec pomaga nam przy remoncie, także na nie możemy narzekać. miałam więcej rzeczy do napisania, ale jakoś jak przeczytałam o kropeczce to mi wena do pisania odeszła... smutno mi strasznie |
![]() ![]() |
![]() |
#3864 |
Zadomowienie
|
Kropeczko żadne słowa nie sa w stanie was teraz pocieszyć, pustka i nic wiecej. Musisz być silna, dać upust emocjom, pozwolić sobie na przezycie bólu i nie umniejszać go w sobie i nie dusić. Twój Oluś czuwa nad Tobą.
mojej koleżance zmarła roczna córeczka, tragedia i rozpacz! Ale w tej chwili ma już 6miesięczna córeczka i znów cieszy się macierzyństwem, a aniołek czuwa nad całą rodziną. Ściskam Cię i przytulam najmocniej jak umiem. Kiedyś spotkasz swoje dzieciątko i zagoi się Twoje matczyne serce ![]() Owieczko to Wy macie tak jak my jesli chodzi o mieszkanie, my też mamy piętro które sami sobie wykończyliśmy, wcześniej to był strych, szkoda tylko ze nie mamy osobnego wejscia ![]() Dziewczyny czy któraś z was mogłaby mi polecić jakieś fajne miejsce w Bieszczadach? Planujemy z tż pojechać za jakiś tydzień a kompetnie nie wiemy gdzie konkretnie sie zatrzymamy, chodzi mi o to żeby było w miarę tanio i z miejscem do zabawy dla synka, jakiś plac zabaw czy cóś ![]() W necie trudno jakoś znaleźć coś konkretnego. Może więc któraś z was była i cos poleci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3865 |
Zakorzenienie
|
Misiula razem z fotelikiem 1268 dokładnie to wyniesie
![]() ![]() Anusiak wlasnie czytam o szpitalach i ten na Madalinskiego tez jest bardzo polecany. Najwyzej bede jezdzic po szpitalach wedlug listy... w ktorym w koncu mnie przyjma. Eeeh chociaz teraz znowu jestem pelna obaw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3866 |
Rozeznanie
|
Kropeczko, tak mi przykro!
![]() Uwierz, jeszcze przyjda lepsze dni dla Ciebie! Zycze, aby nadeszly jak najszybciej!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3867 |
Zakorzenienie
|
Misiula doczytalam dokladnie Twoje pytanie: TAK zestaw to gondola, spacerowka, fotelik, torba, folia, moskitiera, adaptery do fotelika, odblask, pompka do kol
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3868 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 ![]() ![]() ![]() 22t 4d - 422 gramy miłości ![]() ![]() 30t 1d - ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3869 |
Zadomowienie
|
_Yasmin_ - witaj
![]()
#3870 |
Zadomowienie
|
kropeczka27 brak mi słów...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 ![]() ![]() ![]() 22t 4d - 422 gramy miłości ![]() ![]() 30t 1d - ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.