|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pachnące główki, słodkie stópeczki i ich szczęśliwe, spełnione mateczki V-VI 20
Dziecko mi usypia a robotnicy walą w ściany
![]() ![]() Zosia, mówisz że słodycze mają taki zbawienny wpływ na włosy ![]()
#4442 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pachnące główki, słodkie stópeczki i ich szczęśliwe, spełnione mateczki V-VI 20
Gusiu witaaj moja swatowo
![]() Daisy dzis sie wybiore by sie zwazyc [ ![]() A projketor pokaze mu wieczorem jak sie sciemni, bo za jasno mam w pokoju teraz ![]() ![]() ![]() 1. SZARE 2. CZERWONE 3. POMARANCZOWE 4. BIALE Ktory zestaw wybrac? Niestety nie moge mieszac ![]()
#4443 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To tego jestem mega osłabiona, czuję się, jakbym miała anemię ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4444 |
Wtajemniczenie
|
Pauliziu szare
![]() mój Marcel też ciągle wolny ![]() ![]() dziś idziemy do lekarza, bo dostał krostki na nóżkach i rączkach. takie coś jak kaszka. nawet czerwone nie są. z daleka nie widać. dziwne. oby nie od mleka ![]() 100 lat dla gromadki z 10 maja ![]() ![]()
![]() Marcelek 30.05.2011 Edytowane przez the_sania Czas edycji: 2011-08-10 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#4445 |
Zakorzenienie
|
Paulizia, szare albo białe
![]() Eweska, świetne wieści ![]()
#4446 |
Zakorzenienie
|
Paulizia, the_sania Edzik też wolny
![]()
![]() |
#4447 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
matal, jak chcesz chudnac , to musisz sie twardo trzymac jedzenia co 2,5-3,5h. wowczas organizm koduje ze ma dostarczana enegie regulanie i nie spowalnia spalania. nie mozna podjadac w ciagu tych 2,5 h przerwy. jak juz chcesz zjesc cos np. slodkiego to tylko przy posilku nie wiem co mozesz jesc , karmiac, ale chleb zamien na ciemny, chude wedliny szamaj, nie wiem czy mozesz jajka, i dobrze jest raz na tydzien zrobic sobie dzien owocowo-warzywny ![]() Cytat:
![]() ooo to milej pracy nad soba ![]() Cytat:
![]() super ! ![]() norbi dalej marnie je, wyglada mi to na jakas dziwaczna kolke, ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- NAJLEPSZEGO DLA SWIETUJACYCH DZISIAJ DZIECI! ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4448 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Co do mojej mamy, to zadzwoniłam dzisiaj i spytałam sie czy aktualna jest jej propozycja ze chrzcinami 9bo ma nam zorganizować ![]() ![]() Piotruś bardzo niespokojnie spal w nocy..w efekcie wywalałam UU co 2 godziny...ale sie wyspałam nawet... dzisiaj okulista...trzymajcie kciuki ![]() Moria STO LAT KOCHANA
MoniaK jeszcze sie nie zdecydowałam, chyb a ta trzecia mnie kusi najbardziej, ale musiałam bym cos kupic do zarzucenia na nią...a ona najdroższa była+jakiejś buty i boje sie, że przekroczę budżet ![]() Delicadeza co za bałwan z tego księdza....masakra!! dobrze, że nasz w mia¶ enormalny...dzisiaj był maz załatwiac ostanie formalności i brakowało jakiegoś zaświadczenia to pwiedził, że przymkniemy oko i nic sie nie dzieje ![]() dorka mi nie przeszkadza, ze on tak często sie domaga, tylko dlaczego ciągle jest walka o spokojne jedzenie ![]() matall ja ostatnio tez zanotowałam wzrost wgi o 0,5...ale na szczęście juz się w dól ruszyło :P
#4449 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale dziś obudziłam się i słyszę jak ssie, zdjęła sobie spryciara daisy odciągałam mleko dla Zosi bo strasznie mi sutki poraniła, miałam mega strach przed karmieniem i nie dałam rady, ale piła moje mleko 4,5miesiąca tyle że z butelki a wierzganie jest przy każdym karmieniu teraz, mniejsze albo większe ... a tż bardziej jest na tak za nową pracą czy na nie ??? mi by było ciężko bez mężula przez miesiąc, mimo że teraz jak jest ciągle w domu to mam już go czasem dość ![]() ![]() eweska jaka super wiadomość !!!!!!!!!!!!! ![]() Pauliziu te z samochodzikami ![]() antropia ![]() my po obiadku właśnie, poodkurzane, zaraz będziemy myć panele Zosia mi bardzo lubi pomagać przy tym ![]() przez co niestety trwa to bardzo dłuuugo ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- daisy znalzłam Twój avatar u kogoś innego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4451 |
Zadomowienie
|
a takie mam pytanie: gdzie macie pozawieszane karuzelki? Tak centralnie nad głowami czy bardziej w nogach?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4452 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, wróciłam
![]() Godzinę mnie słuchali. Z tego wszystkiego wynika, że mój były szef to po prostu nieuczciwy człowiek i kawał sk... ![]() Mam nadzieję, że go znajdą i uczciwie ukażą. Jeszcze musiałam 50 zł do intersu dopłacić ( na paliwo ) ![]() ![]() Przynajmniej babcia i ciotki ( siostry tż ) miały z nim sporo radości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4453 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Paulizia jak dla mnie pomarańczowe ![]() ---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4454 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki zaraz Was nadrobię ale chce powiedzieć ze CUDO odkryłam !!
Przysiegam takiego peelingu jeszcze nie miałam nie wiem jak bedzie z cellulitem ale jego konsystencja, zapach SZOK Toć to lepsze od orgazmu jak mówi moja kolezanka Skóra jest tak niesamowicie pachnąca, gładziusienka w dotyku i do tego mięciutka ze nie nałożylam balsamu !!!! Zobaczcie opinie na KWC zreszta Oczywiście na allegro zapłaciłam mniej ![]()
#4455 |
Wtajemniczenie
|
![]() Dziękuję za życzenia ![]() ![]() Zosiu, Gabrysiu, Oliwko, Nikosiu Stooo Lat!! ![]() U nas pogoda się lekko popsuła ale za chwilę zakładamy kalosze i idziemy pchać wózki ![]()
#4456 |
Wtajemniczenie
|
Moria wszystkiego najlepszego zokazji szesnastych urodzin!!!!!
![]() Duzo zdrowka, szczescia, pomyslnosci i spelnienia marzen!!! ![]() ![]() I oczywiscie dla wszystkich dzieciaczkow watkowych co koncza 3 miesiace wszystkiego najlepszego i duzo usmiechu!!!!!!!!! ![]() ![]()
#4457 | ||
Zadomowienie
|
Paulizia i jak z oczkiem Antosia? Lepiej cos czy nadal ropieje?
Zestaw pojacyków wg mnie najfajnieszy ten czerwony i szary? Jaki rozmiar już kupujesz? nie byłam jeszce u ciebie w albumie.. zaraz pędze ![]() ![]() Dziewczonka zdrówka dla Ciebie i szybkiego wyjścia ze szpitala! Już zaciskam kciuki za ciebie kochana ![]() ![]() 82anusia ![]() ![]() ![]() Super uczucie jak te nasze małe dzidzie tak się już świadomie do nas śmieją i pokazują te dziąsełka kochaniutkie heh ![]() ![]() Antropia zapytuję tak jak MoniaK, na którą sukienkę się zdecydowałaś? Gusiagatko nie załamuj się proszę nockami.. z czasem Nadusia na pewno będzie dłużej spała i da Ci wypocząć! ![]() U nas nocki raczje zwykle były spokojne, ale im Antonek starszy tym widzę, że dłużej przesypia, więc napewno i u was takie będzie.. dawniej Anteczek budził sie dwa razy w nocy, teraz tylko raz.. Dasz radę kochana ![]() Moria kwiateczek urodzinowy dla Ciebie śle ![]() ![]() ![]() Aga_Pe jak to Norbuś nie je i robi dwie kupy? hmm.. a markotny przy tym jest, czy raczje spokojny? Miał tak wcześniej? Mam nadzieję, że nic mu nie jest, ale skoro się nie skarży i nie płaczy, to wierzę że nic mu nie dolega.. Cytat:
![]() ![]() ![]() Gratki i życzonka zdrówka dla kochany dzieciaczków za przekroczenie trójki ![]() ![]() ![]() Mój Tonuś do etapu kciuka jeszcze nie doszedł... ale za to namiętnie wsadza do buzi paluszki ![]() ![]() Andziot nie starsz, ze będzie trzeba wcześniej wstawać jak dzidzie będą większe ![]() ![]() Zazdroszczę, że tak mało zostało Ci do zrzucenia.. ja nadal borykam się z 8 kg.. przy nastepnej ciązy na pewno już się tak nie roztyję! Teraz za każdym razem jak patrzę na siebie, zaczynam żałować, że tak sobie w ciąży dogadzałam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja po spacerku i zakupach.. troszkę pochodziliśmy z Antonkiem po parku i jeszcze po sklepach z ciuchami zdąrzyłam polatać. Szukam sukienki na wesele, ale żadna mi się nie podoba.. a jak już coś mi się spodoba, to ja się w niej nie podobam, bo za duży tyłek mam i w każdej wyglądam jak szafa ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4458 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() nie mialam akurat tego, ja jestem fanka organique, jesli o zapachy pierwsza klasa.polecam Cytat:
![]() haha, tez tak mowilam przy norbim! postawilam sobie cel-12kg na plusie w ciazy-bylo 2x tyle haha jesssssssssssssssssssuuuu uuuuuuuuuuuu co za dzien! 2 h noszenia, rozbawiania, wszystko beee, wypil 30 ml!!! normalnie szal cial jedziemy na espumisanie od rana-nie dziala virbulcol-srednio znowu bylo podejscie ze suszarka i po 20 min pomogla. wyciagnal nogi i usnal ![]() padam! ciekawe ile pospi-chociaz dzisiaj duuuuuuzo spi, oczy ma takie jakby go cos bolalo albo chory byl ![]() najchetniej sama bym poszla spac, ledwo stoje na nogach
![]() |
#4459 |
Zakorzenienie
|
Paulizia; Słonko dla mnie drugi i trzeci zestaw najładniejszy
![]() ![]() sania; o rany !! Trzymam kciuki by nie od mleka !! Ja też na poczatku modliłam się o to bym mogła jesc nabiał antropia; oczywiście, że kciuki są. Może mama wie, że źle postąpiła, tylko głupio jej przyznać się do winy ?? dorkabl; u mnie karuzelka wisi w 1/4 długości łózeczka, tak jakby nad piersiami ![]() ![]() andziotko, smutno mi się zrobiło jak przeczytałam, że masz takie chwile zwątpienia. Nie wiedziałam, że jest tak źle i to przy każdym karmieniu ![]() Mnie na początku gdy bolały tak sutki, tez chciałam się poddać, ale żal mi właśnie było i próbowałam... teraz za chiny bym sobie nie pozwoliła odmówić karmienia.. zaczęło sprawiać mi to przyjemność, jednakże gdybym była na Twoim miejscu na pewno bym tak nie mówiła. Pal licho, gdybyś Ty tylko czuła dyskomfort.. jesteś dorosła, potrafisz zrozumieć, ale jeżeli Gabryni też źle... ? Nie ma szans, że to minie ? A czy bierzesz w najgorszym wypadku pod uwagę odciąganie i karmienie butlą ? Mój mąż jest w rozterce, wprawdzie wszystkie dokumenty już wypełnił ale cyrografu nie złożył. To nie praca stricte w typowym banku, jest to outsourcing, tam nie ma żadnej obsługi klienta face to face - więc coś podobnego jak teraz ... On uwielbia nowych rzeczy się uczyć, jego pierwsza praca to IT, druga obecna to bardziej finanse-księgowość w połączeniu troszkę z IT a ta ewentualnie nowa to bankowość - z czym jeszcze nie miał do czynienia (a pomyśleć, że skonczył filozofię ![]() ![]() i jeśli mu się nie spodobają to chyba odejdzie, widzę, że go ciągnie do nowego.. A szkolenie byłoby w Szwajcarii i na weekendy miałby finansowane bilety do Pl więc nie byłoby to rozstanie na cały miesiąc. Ale numer z tym avatarem !!!!!!!!!!!!! Myslałaś, że zmyślam i czaruję, że mam syna ![]() ![]() ![]() ![]()
Kiedyś byłaś jak kropelka, czułaś serca mego bicie i już wtedy wiedziałaś jak jest wielka miłość, która daje życie Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10 ![]() ![]() Edytowane przez ddaaiissyy Czas edycji: 2011-08-10 o 13:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4460 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pieczywo jem tylko ciemne, chociaż to skomplikowane, bo tż je tylko białe (z powodu choroby nie może nic ciemnego). Jajka średnio chyba mogę, tzn. jem raz na jakiś czas, ale się boję... Owoców i warzyw też się boję, jem tylko gotowane/przerobione. Dieta przy karmieniu Edy jest ciężka, bo tylu rzeczy jeść nie mogę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Moja lekarka jest na urlopie, więc idę w przyszłym tygodniu do niej. A bardzo podwyższonych nie mam, to raczej nic poważnego. Zatrucia ciążowego nie miałam ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- Cytat:
![]() Suszarka już nie działa ![]() Robię obiad, więc nie mogę iść spać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4461 |
Zakorzenienie
|
aga_pe, a ta nazwa, którą rzuciłaś to jakas kolekcja też Clareny ?
Na mojej liście życzeń jest polecane przez Ciebie cudo przeciw cellulitowi, ale muszę moją tołpę wykończyć. MoniaK, i co pospał Tymuś ? Kurde moje dziecko od 3h już śpi w hustawce
#4462 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze wszystkie bym zamowila te pajacyki
![]() Sklaniam sie ku samochodzikom, ale bialy i szary tez mi sie podoba ![]() Lolus ![]() ![]() Ja zaraz tez lece pobuszowac do drogerii z Antosiem. Ostatnio mam faze na kosmetyk... ciuchy niestety zostawiam na pozniejszy okres. Kiedy masz to wesele? Najgorsze jest wlasnie to jak czlowiek nie moze na siebie znalezc... rozumiem Cie, bo ostatnio plakalam w przymierzalni. Stad tez moje samozaparcie ![]() Daisy ![]() Dorkabl u nas jest tak mniej wiecej na srodku lozeczka i zawsze Antolka podciagam pod karuzelke ![]() Zapomnielam sie pochwalic, ze Antos juz swiadomie przewraca sie z brzuszka na plecki. Jak znajde czas to wstawie filmik w klubie ![]()
#4463 |
Zadomowienie
|
matall to może zespół jelita drażliwego??? W lewym boku najczęściej boli na wysokości dołu biodrowego. Przeboje w wc masz? Wątroba niby nie boli, tylko jak się powiększa to czuje się jakieś rozpychanie pod żebrami,ucisk. Tyle pamiętam ze szkoły. W lewym boku to też trzustka może być. No nic, trzeba poczekać na Twojego lekarza, myślę,że usg wszystko wyjaśni.
---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- daisyy zachęciłaś mnie tym peelingiem, chyba kupię! Tylko nie wiem czy na allegro z przesyłką wyjdzie mi taniej niż w sklepie? Gratulacje dla męża za nową ofertę pracy ![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:42 ---------- Lolka ja też żałuję, że tak przytyłam w ciąży ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4464 |
Wtajemniczenie
|
Spice, Lolka dolaczam do zalujacych
![]() Lolka zapomnialam odpisac. Kupuje tym razem na 3-6 miesiecy ![]()
#4465 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#4466 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jestem nauczona podjadania, a to gubi. no wlasnie tak myslalam ze wielu rzeczy co sie powinno jest to nie mozesz. moze sie wstrzymaj poki jeszcze karmisz`? Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/producent.php?prod=1587 Cytat:
moj maluch juz niespi-super, ide
![]() |
#4467 |
Wtajemniczenie
|
EDIT:
zapomnialam... bardzo Wam dziekuje za mile komentarze... ![]() Jestem w przeeogromnym szoku, ze podobaja sie Wam moje wlosy!!! Dla mnie to nijakie cos, bo to wyplukany szmpon koloryzujacy ![]() ![]() DZIEKUJE ![]() ![]()
![]() |
#4468 | ||
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Moria przyłączam się do życzeń urodzinowych ![]() ![]() ![]() spice swatowo ma, wrzucam dla swojej przyszłej synowej nowe zdjęcia jej oblubieńca z wczorajszej sesjii ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4469 |
Zakorzenienie
|
spice, on nie szukał pracy, sami go znaleźli :i zadzwonili z propozycją a praca w budynku obok w którym teraz pracuje. No zobaczymy co z tego wyjdzie.
Jeśli chodzi o kosmetyki Clareny to one są tylko i wyłącznie dostępne w gabinetach kosmetycznych więc sądzę, że drożej wyjdzie. Pani od której zamawiałam, dorzuciło mi jeszcze kilka próbek kremów oraz żelu do demakijażu oczu także firm gabinetowych. Kurcze szkoda, że nie mogę Ci na zywo zaprezentować tego peeliengu. Kupiłam na tej aukcji Paulizia; BAAAAAAAAAAAAAARdzo mi sie podobasz w tych włoskach Taka wyraźna jesteś Loluś, ja także mam 8kg na plusie ![]() Dokładnie to samo sobie obiecuję co Ty ![]() ---------- Dopisano o 15:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- agnieszka_pe, zachęcająco wyglądają te kosmetyki. Lubię takie niesztampowe firmy. A proszę powiedz, to w sklepach dostępne czy tylko u kosmetyczki ?
#4470 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wiem gdzie sa jeszcze, ale jakbys miala okazje, to bardzo polecam, mam kule do kapieli, maslo czekoladowe brazujace, kawowy zel wyszczuplajacy peelingi cukrowe i solne i ... nie wiem czy cos jeszczE? zapachy sa tak niespotykane ze szok. moje ulubione kosmetyki, clarene tez bardzo lubie i tez mam sporo ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:22.