|
|||||||
| Notka |
|
| Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: NAJLEPSZE PROSTOWNICE DO WŁOSÓW
Cytat:
Dorinka30 i jak dostałaś juz prostownice?? Ja właśnie se ją wylicytowałam jutro wpłace pieniążki i z niecierpliwością będę czekała na przesłkę [/quote]Nie jeszcze nie dostałam, liczę, że dzisiaj dostanę. Dostałam info od sprzedawcy, że wysłał w piątek, a w sobotę jest z pocztą różnie. |
|
|
|
|
#3032 |
|
Raczkowanie
|
http://www.allegro.pl/item133197098_...grabcia78.html
Ja mam tą i jetem super - zadowolona, polecam bardzo. BABYLISS PRO WET&DRY
|
#3033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sarahhairshop ? I właśnie też mi napisał, że wysłał w piątek, a w sobotę nie dostałam więc dziś siedzę jak na szpilkach w oczekiwaniu na listonosza hehe
|
|
|
|
|
#3034 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie przed chwilą dostałam TONDEO Cerion Active. Nagrzała się błyskawicznie - włączyłam i poszłam sobie zrobić herbatę (bo w przypadku efalocka miałam na to czas
) a moj brat mi krzyczy, że ona już jest baaardzo gorąca Wyprostowałam włosy i zajęło mi to mniej czasu niż efalockiem (to napewno ) i są prostsze szczególnie z tyłu Mam jednak jedno ale - od razu porównałam szczelinę między płytkami EFALOCKA i TONDEO i w Efalocku jest ona minimalna (da się bardziej ścisnąć włos) a w TONDEO jest większa i powiem, że to trochę utrudniło mi wyprostowanie włosów, za mało je ściskała Żeby nie okazała się wadliwa A jak to jest w waszych? Proszę: Jeśli znajdziecie coś na temat stykania się tych płytek to wklejajcie linki ![]() Chyba, że ta prostownica tak ma, bo pisałam sprzeadającemu aby zwrócił na to uwagę przed wysyłką i napisał, ze stykanie sie plytek jest prawidlowe |
|
|
|
#3035 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale narazie się dobrze spisuje
|
|
|
|
|
#3036 |
|
Raczkowanie
|
drogie wizażanki czy ma któraś z Wad=s może ten preparat http://www.allegro.pl/item133149073_...ray_300ml.html
a może ktoś słuszał o tej marce?? pozdrawiam |
|
|
|
#3037 |
|
Raczkowanie
|
włansie ja tesh posiadam babyliss pro od niedawna i martwi mnie ta zla opinia o niej na forum...mam ją tydzien i całkiem niezle sie spisuje. Z rana wyprostowałam nią wlosy co prawda dość dlugo to trwało bo jakieś 30 minut ale efekt jest zaskakujący jeszce teraz mam wlosy proste jak drut aż znajomi sie dziwili dzisiaj co ja zorbilam z fryzurą ze mam taką fajną ładną lsniącą i co najwazniejszą prostą!
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3038 |
|
Przyczajenie
|
Paulinkosia! Przebiłaś mnie na allegro z tą prostownicą Tondeo
Czytając całe forum stwierdziłam, że wartoo w nią zainwestować. I zainwestuję. Chyba, że znów mnie ktoś przelicytuje... Ale poczekam bo Tondeo z regulacją za 255 zł to nie mała gratka... I juz niedługo będe mieć piękne, prościutkie włosy... |
|
|
|
#3039 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ten sprzedawca znów wystawił Tondeo za 255 zł ![]() Ja swoja kupiłam u niego za 265 dziś przelałam pieniążki i już nie moge sie doczekać az mi przyjdzie...ahh włosy prościutkie i nie puszące się po dłuzszym przebywaniu na podwóreczku i po deszczu...
|
|
|
|
|
#3040 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3041 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3042 |
|
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny
Czy ktos moglby mi doradzic jaka prostownice kupic. Obecnie mieszkam na terenie Wielkiej Brytanii i zamowienie prostownicy z allegro raczej odpada. Czytalam duzo o prostownicach ale w dalszym ciagu nie moge sie zdecydowac Czy ktos zna moze firme MORPHY RICHARD, poniewaz wiem ze ta firma ma spory asortyment prostownic, ale nie wiem czy one sa skuteczne. prosze o pomoc Z gory slicznie dziekuje.pozdrawiam
|
|
|
|
#3043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam pytanko, czy Wy tylko suszycie włosy tak po prostu i od razu prostujecie, czy je jakoś układacie na szczotkę a później PROSTOWNICĄ DOPIERO? |
|
|
|
|
#3044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3045 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3046 |
|
Zadomowienie
|
Lalesia jak się sprawuje ten REMINGTON??bo poważnie zastanawiam się nad jego kupnem
pozdrawiam
|
|
|
|
#3047 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
|
|
|
|
#3048 |
|
Zakorzenienie
|
A to jeśli nie rysuje to super! Ja przeczytałam gdzieś w wątku o prostowaniu, że dziewczyna poysowała od lakieru płytki??? Też się zdziwiłam, ale z drugiej strony nie miałam dotąd prostownicy ceramicznej więc stąd moja niewiedza. A swoją drogą jak się czyści takie prostownice ( np. po lakierze), po prostu wodą???
|
|
|
|
#3049 |
|
Zakorzenienie
|
Ja swoją przecieram miękką suchą ściereczką i wszystkie zabrudzenia schodzą.
Wodą bym się bała. |
|
|
|
#3050 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i mysle ze wygladam w miare normalnie . Ale u fryzjera najpierw susza potem modeluja na szczotce a potem prostuja... wtedy wlosy sa bardziej uniesione u nasady.
|
|
|
|
|
#3051 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
Ja kupiłam sobie ściereczkę do czyszczenia okularów, małych szkieł itp w Rossmanie. Dałam za nią 1.25 i jest super do prostownicy. |
|
|
|
|
#3052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyprostowanie wlosow z rana zajmuje mi 3 minuty a efekt utrzymuje sie caly dzien (o ile nie pada deszcz )
|
|
|
|
|
#3053 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a'propos lakieru a konkretnie bardzo fajnej fryzury.
Czy któraś z Was ją sobie samodzielnie robiła. To się robi prostownicą, rozkłada się włosy na pasma, mocno spryskuje lakierem (no właśnie!!! tego się boję) i prostuje. Efekt jest taki.(Takie strączki, a'la dredy) Niestety nie umiem wrzucić załącznika, jeszcze popróbuję później.
|
|
|
|
#3054 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
...niszczą sie po niej włosy? bo patrząc na swoje wloski po jakiś 3-użyciach sa nadal miękkie |
|
|
|
|
#3055 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.allegro.pl/item132232342_...24_okazja.html tylko kupioną w sklepie u grabci. Babyliss Pro New Tech 24mm. Mam ją niedługo, dopiero jakiś miesiąc niecały. Co do niszczenia włosów, o to się nie martwię, bo mam profesjonalne kosmetyki z serii CHI Farouk, a dokladnie szampon, odżywkę i jedwab - i one skutecznie zapobiegają przesuszeniu i zniszczniu włosów, polecam gorąco Dlatego mogę powiedzieć, że moje włosy też są miękkie i zdrowe.Regulacja temperatury jest po to, by nie prostować włosów cienkich i znoszczonych na tych wysokich temperaturach, tylko na mniejszych, bo im większa temperatura tym można bardziej zniszczyć włosy, tak mi się wydaje. Ja zauważyłam, że na tej 25stopniowej skali najlepiej prostuje mi sie moje wlosy na 15, ale np. moja mama ma grubsze to prostuje jej na 20, a kuzynka ma grube i krecone wiec prostuje jej na maksymalnej 25
|
|
|
|
|
#3056 |
|
Raczkowanie
|
dzięki bardzo piękna za info
**a możesz mi jeszce napisać gdzie kupilaś ten szamponik odżywkę i jedwab no i oczywiście ile to kosztuje...i czy sprawdza sie na włosach grubych z tendencją do puszenia sie;> pozdrowionka;*
|
|
|
|
#3057 |
|
Zakorzenienie
|
A jaka prostownice remingtona doradzicie?
|
|
|
|
#3058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może te prostownice tak mają. Zobaczymy, na razie wyprostowałam pierwszy raz i jest dobrze. Ale chyba zbyt duże oczekiwania miałam co do efektu, a może to kwestia wprawy.???
|
|
|
|
|
#3059 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja czekam na swoja prostownice..ale mnie nastraszyłyscie tymi "szczelinami":confuse d: ale mam nadzieje ż eone mi w prostowaniu nie będą przeszkadzały... :| Zobacze jak bedzie w mojej... |
|
|
|
|
#3060 |
|
Raczkowanie
|
Dorzucę swoje trzy grosze. Jakiś czas temu kupiłam na allegro prostownicę Revlona, i jak dla mnie jest świetna, szybko się nagrzewa ( ma 25 ustawień temperatury), ładnie prostuje włosy. A jeśli chodzi o kosmetyki znalazłam fajny krem wygładzający z Loreala - Hot Liss. Tyle.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.

[/quote]
) a moj brat mi krzyczy, że ona już jest baaardzo gorąca
Żeby nie okazała się wadliwa 

**a możesz mi jeszce napisać gdzie kupilaś ten szamponik odżywkę i jedwab no i oczywiście ile to kosztuje...i czy sprawdza sie na włosach grubych z tendencją do puszenia sie;>
Może te prostownice tak mają. Zobaczymy, na razie wyprostowałam pierwszy raz i jest dobrze. Ale chyba zbyt duże oczekiwania miałam co do efektu, a może to kwestia wprawy.???