|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII
Cytat:
|
|
#1472 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przynajmniej część bo i tak drożeje---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Cytat:
|
|
#1473 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() 8 miesięcy! Super, że masz już z głowy kuzynów ![]() Cytat:
Hm, to jak Dziewczyny chcą dołączyć, to w takim razie chyba dopiero początek października wszystkim pasi?
|
|
#1474 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1475 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam się popołudniowo z pracy...
Cytat:
DRAŃ! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1476 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak myślicie czy ta piosenka nadaję się na 1 taniec??
http://sweetgirl008.wrzuta.pl/audio/...naucze_cie_zyc Słucham jej non stop tak mi w ucho wpadła Troszkę wolna bo nie chciałabym nic przytulanego ale szukam alternatywy gdybym nic bardziej rytmicznego nie znalazła ![]() Tekścik taki średni...mógłby być lepszy.
|
|
#1477 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No właśnie, 1, 2 październik? Heloł? Znalazłam odmiany na moim profilu na gronie Wieki tam nie zaglądałam:Chatka - Chawira, Hacjenda, Chatencja, Chacinson, Chata, Chacicha, Chateczka, Chatek, Chatex, Chatuś, Chacik, Chacior, Chasjenda, Chatkuś, Chata matata <lol>, Chati, Chacia, Chater, Chaciek, Chaciak, Chacińska, Chatens, Czatka <ściana>, Czacisko <aaa>, Chatsztyk (by F.), Chatenszyn, Chatusia, Chatencjon, Chatkus, Chatson, Chaterbson, Flat'cik , Hausik D, Chacinka, Chatynia, (Jaki Ładny) Domek ![]() Mają znajomi fantazję, co?
|
|
#1478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
superowe a ostatnie wymiata
|
|
#1479 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale Chaty nie było ![]() Laski, poszukałam trochę zestawienia welon + kwiat. Jako pierwszą wrzucam moją wymarzoną fryzurę, a reszta to opcje do wybrou jak połączyć. Co radzicie? Da radę z tym welonem? |
|
|
|
|
#1480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak po cichu Ci powiem, że ja Cię w myślach nazywam Hacjendą ![]() A to spotkanie w Wawie- jeśli by mi termin nie kolidował z czymś innym i poszukałabym sobie jakiegoś dachu nad głową to czemu nie
|
|
#1481 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- my wybraliśmy Krawczyka"tylko Ty, tylko ja" http://www.youtube.com/watch?v=kx2BD...XqFNG&index=10 |
|
|
|
|
#1482 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Powinnam być już po wszystkich zaplanowanych na tą chwilę imprezach i przeprowadzce.
|
|
#1483 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja do 1go października mam wszystkie weekendy wolne
|
|
#1484 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Najpierw się odezwe, a później dopiero nadrobie, bo ledwo po pracy zdążę doczytać co napisałyście i już idę spać. Widziałam, że swoim pytaniem rozpoczęła dyskusje o kredytach. My niestety jesteśmy na niego skazani. Jesteśmy z TZ z jednego miasteczka, gdzie ja pewnie nie znalazłabym pracy w zawodzie a poza tym nie wyobrażam sobie mieszkać z rodzicami, już po 5 latach się odzwyczaiłam. Mimo,że i rodziców i teściów bardzo lubię i szanuję. Już się przez Was nie mogę doczekać przymierzania sukien, już 20 . Może jak pojadę do rodziców i zdąże to tam też do salonu się przejdę. I musimy fotografa ogarnąć.Pod koniec sierpnia będziemy próbować zapisać się na weekendowe nauki. Trzymajcie kciuki, żeby miejsca były, bo na te sierpniowe już nie ma. Zaraz zaczynam szukać kursu tańca. Głupio przyznać, ale z TZ tragicznie wygladamy w tancu. Az sie zastanawiałam czy warto kamere brac, żeby kompromitacji nie bylo A co do wódki to też już robiliśmy rozeznanie w tesco. Ale TZ ma znajomego w hurtowni i niedlugo bedzie dzwonil i sie dowiadywal jaki upust możemy dostac. Patrzylismy tez na napoje bo wychodzilo bardzo tanio, ale daty narazie do kwietnia. maxwelko to bedę miała mały udział w Twoim przyszłym domu, bo poprawiałam projekt wlaśnie na tą inwestycje na dalanowska ![]() My niestety mamy pecha z kredytem, bo do konca lutego studiuje jeszcze dziennie, za rok-dwa spokojnie mysle bedziemy miec zdolnosc podobna do Waszej, ale co z tego jak już bedzie po zmianach. I nikogo nie obchodzi, że spokojnie byśmy mogli te 1600 raty miesieczniejuz teraz splacac, najwyzej wesela byśmy nie robili ale cóż zdolności nie mamy.![]() Mam nadzieje, że do spotkania warszawskiego zdąże się trochę zadomowić na wątku, bo tez bym z Wami z chęcią poplotkowała. Nadrabiam i poodpisuje trochę.
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#1485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to zostajecie w Warszawie, czy będziecie mieszkać gdzieś w innym mieście?... A nie myśleliście, żeby z rodzicami wziąć kredyt? Moi znajomi tak zrobili - ona nie pracowała w ogóle (tzn. dawała korepetycje, ale to się nie liczy ), a on nie zarabiał jakoś rewelacyjnie, ale dostali RnS razem z rodzicami, kupili sobie za 300 000 mieszkanko dwupokojowe ![]() A poza tym jak jesteś w Warszawie, to dodajemy Cie do naszego spotkania październikowego! Kiedy masz czas? Edytowane przez maxwelka Czas edycji: 2011-08-10 o 17:46 |
|
|
|
|
#1486 | |
|
Wtajemniczenie
|
No to coś we wrześniu możemy uskutecznić
Póki co tylko drugi weekend września mi wypada (10-11), bo pewnie będziemy robić wtedy parapetówkę połączoną z imprezą urodzinową na 30-tkę mojego TŻta Ale trzy pozostałe weekendy zostają. Może właśnie w ostatni weekend września, co byś się kicia jeszcze zrelaksowała z PMkami przed powrotem na uczelnię? ![]() Cytat:
To już od Was zależy czy nie będziecie się czuli za bardzo skrępowani obecnością kolejnego szkiełka
Edytowane przez tenebrosa Czas edycji: 2011-08-10 o 17:51 |
|
|
|
|
#1487 | |
|
Rozeznanie
|
https://wizaz.pl/forum/picture.php?a...ctureid=107224
https://wizaz.pl/forum/picture.php?a...ctureid=107223 Dziewczyny co sądzicie o moim nowym wynalazku ?? ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1489 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ---------- Cytat:
|
|
#1490 |
|
Rozeznanie
|
ta koronka "gryzie" na gołym ciele?
|
|
|
|
#1491 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1492 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witam Dziewczynki
![]() Cytat:
Cytat:
Chodzi o tą górę? Moja koleżanka coś takiego miała... Nie narzekała ![]() |
||
|
|
|
#1493 | ||
|
Zakorzenienie
|
no to już już już myślimy
![]() jagódka zapomniała pomyśleć :P ale chyba sobie odpuszczę bo tyle mi się robi teraz wydatków że to szokCytat:
Cytat:
może większość z nas by się postarała przyjechać i bez marudzenia że za daleko itd. :P com??? ![]() ja też
|
|
#1494 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1495 |
|
Zadomowienie
|
Co do sukien:
ankhara najbardziej figura podoba mi się w czwartej paulinka pierwsza zdecydowanie, ale chudziutka jesteś. Nie wiem czemu zawsze myślałam, że serduszka każdemu pasują, ale dużo lepiej Twoja figura wygląda w prostym dekolcie M_ilka mi się akurat Twoja suknia bardzo podoba, tzn ta greczynka wczesniejsza. Bo ta to wcale nie w moim stylu Maxwelko docztałam o Twoim dzisiejszym incydencie w autobusie i jestme w szoku Zawsze bezpiecznie się czułam na Warszawie w autobusach. I mieszkania właśnie planujemy kupić tu. Nie pomyślalam nawet o kredycie z rodzicami, tylko teraz trzeba by było rezygnować z wesela, żeby te 30-40 tys wkladu wlasnego miec. Musze to z TZ przedyskutowac.Tenbrosa kamere już zamówiliśmy, zobaczymy mam nadzieje, że nas czegoś nauczą. Super efektów się nie spodziewam ![]() A wiecie ile u nas ksieza biorą 1200, jak stawki sie nie zwieksza, i to we wszystkich okolicznych parafiach, wiec sie przenieść nie ma jak. Poza tym półślubki po 600 zl A co do spotkania, ja prawie non stop w Wawie, od pazdziernika zaczynam studia zaoczne jeszcze, ale chyba zjazdy co tydzień nie są.
Tak to jest zawsze było,że za złotem goni cały świat. A ja wiem Twoja miłość -To jest skarb jedyny jaki znam 7.7.2012 godz 17 7.3.2015 moje druga miłość Anioły nie mają przecież chandry, gorszego dnia, zmarszczek i okresu
|
|
|
|
#1496 |
|
Rozeznanie
|
Z tymi CENAMI za ślub to normalnie powariowali!!!
głowa mnie zaczyna boleć jak czytam te "cenniki" MASAKRA
|
|
|
|
#1497 |
|
Zakorzenienie
|
niooo to jest nas trzy chętne... Może tym razem malwus się uda z nami spotkać Nika obie karolinki (85 i 83
) fraise nena (ta to koniecznie musi się stawić no jak nie to ) no i nowe koleżanki whitepower Lilith890502 arletka i tak dalej bo Chatka to już pewnie nie dotrze tym razem
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-08-10 o 18:31 |
|
|
|
#1498 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1499 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
wlasnie rocilismy z rowerkow troche ruchu sie przyda![]() Cytat:
z welonu na pewno nie zrezygnuje, bo przez Ciebie chyba, zakochalam sie w tych dluuichCytat:
a co to polslubki? |
||
|
|
|
#1500 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przeciez wszystkich przy sobie nie usadze ![]() Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.

18.08.2010 - zaręczyny
19.05.2012 - ślub
przynajmniej część bo i tak drożeje
A kto jeszcze by się stavił oprócz nas i evooni? Seagirl chyba jeszcze jest z Warszawy, prawda? Ktoś jeszcze?
więc odetchnę sobie troszkę.
Super, że masz już z głowy kuzynów 

jagódka zapomniała pomyśleć :P ale chyba sobie odpuszczę bo tyle mi się robi teraz wydatków że to szok