|
|
#3061 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdrośnice cz. 39 :D
hej
![]() capri, jak tam sytuacja? nie mam za bardzo czasu na internet czy telewizję więc nie wiem czy coś się zmieniło w sprawie zamieszek? jestem wykończona..i mam nadzieję, że jakoś przetrwam do piątku, bo w następny tydzień mam urlop ![]() na poczcie znajdziecie zdjęcia naszego lokum
|
|
|
|
#3062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Capri tak, jestem świnia :P A tak serio to jestem ciekawa czy ktoś byłby zainteresowany takim zlotem, bo muszę zacząć rozmawiać z Tżtem, żeby się ulotnił z mieszkania, więc on z kolei musi powiedzieć w pracy kiedy chce wolny weekend. Wiem, to przerasta Twoje mozliwości percepcyjne
|
|
|
|
|
#3063 |
|
Zakorzenienie
|
ja robię zlot na przełomie października/listopada więc szykować się na taki we Wrocławiu
|
|
|
|
#3064 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3065 |
|
Zakorzenienie
|
Maja, fajne mieszkanie
Strasznie wielgachny przedpokój macie I ładny widok z balkonu, bardzo ładne coś ze smerfami na suszarce fajna kuchnia i baaardzo fajne łóżko ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- rany.... to ja w takim ukłądzie bym dała gazu, jak tylko bym zobaczyła co on kombinuje Strasznie nie lubię Tirów koło siebie
|
#3066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przedpokój jest wielki- fakt ale za to jak cała rodzinka mi się zjechała to było wygodnie ![]() to coś ze smerfami to pościel tez mi się podoba ![]() a łóżko wieeem
|
|
|
|
|
#3067 |
|
Polka Ogarniaczka
|
No to extra - Dziewczyny, nie obrażać się, ale mam znacznie bliżej do Krakowa niż do Poznania
![]() Idę spać, z rana prosto do Cz.
|
#3068 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3069 | |
|
Zakorzenienie
|
wszystko zależy gdzie trafimy
Ja będę tam spożywać tylko jedzenie w płynie ![]() a tak w ogóle możesz podać mi jakieś miejsca jeśli akurat spotkam taki lokal na pewno wejdziemy tam coś zjeść A tak naprawdę to są babskie wakacje bo w sumie tylko ja z koleżanką będę ( chyba nie powinnam się dziwić TŻ , że nie skaczę z radości jeśli chodzi o wyjazd ) ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a w dół ![]() ![]() super macie to mieszkanie . A jaka kuchnia przytulna (masz większą kuchnię niż ja w domu
|
|
|
|
|
#3070 |
|
Zakorzenienie
|
ja Kraków chętnie!!! do Wrocławia też nie jest tak daleko... Poznań... kawał drogi ALE jeśli by się zebrały dziewczyny i byłoby z kim jechać... to też w miarę możliwości (czasowych/planów itp) przyjadę a poza tym mam dzisiaj zły humor....
|
|
|
|
#3071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobry obiad zjecie u Romaniuka, jego lokal się nazywa chyba Plażowa 1. To jest w Darłówku Zachodnim, jak będziecie szły ulicą plażową w stronę morza - ostatni budynek z zielonym dachem po lewej stronie. Polecam schabowego po królewsku, kurczaka po hawajsku i pierogi Tam są też taneczne imprezy z dj na górze najlepiej I b. tanie piwo.Fajna pizzeria jest przy samy moście w darłówku zachodnim. Po drugiej stronie ulicy smażalnia Bałtyk -średnia. I w zasadzie tyle Bo w Darłóku ciężko dobrze zjeść A imprezownie fajne, to właśnie u Romaniuka i ewentualnie w hotelu Apollo po stronie wschodniej. Tylko tam jeszcze nie dawni głównie salsa. Klubu przy samym moście, któy teraz nazywa się chyba progres w darłówku wschodnim raczej unikajcie - płatne wejście i marne imprezy. Ech, ale Wam zazdroszczę ![]() ![]()
|
|
#3073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już sobie wszystko zapisuję dzięki wielkie ![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- dobra ja uciekam do łóżka życzę miłej nocy dobranoc |
|
|
|
|
#3074 |
|
Zakorzenienie
|
Spędziliśmy z J. 4 h po moim wyjściu z pracy na poszukiwaniu butów do tej cholernej sukienki. Znalazłam boskie, oczywiście nie pasują kolorystycznie, NIC mi się nie podoba
i wyglądają najlepiej mają tylko jeden mankament, ale taki mega: są na kaczuszce. NIE CIERPIĘ kaczuszek! są obrzydliwe... No ale sukienka jest długaśna, więc przeżyję teraz tylko muszę jakoś pokombinować, żeby mi z cycków nie leciała.A, bajdełej, kilka dni temu przyszedł mi uświadomiony nacycnik. I, niestety, ale robi rzecz, której nie znoszę: "wyszpicza" mi cycki tak, że wyglądam jak Madonna o tu: http://1.bp.blogspot.com/_G0uS6QQi7j...adonna-bra.jpg . Dziękuję za uwagę. Dobranoc
|
|
#3075 |
|
Zakorzenienie
|
Co to znaczy buty na kaczuszce?
|
#3076 |
|
Zakorzenienie
|
to byly buty modne w 60-70 latach na takim )( obcasie o wysokości 3-4cm
![]() http://www.mojeciuchy.pl/entityfiles...med_130487.jpg |
|
|
|
#3077 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wrocław chętnie, ale z przełomem października i listopada kojarzy mi się Wszystkich Świętych, więc w ostatni weekend października też odpadam, a 7 listopada mam rocznicę śmierci Mamy, więc w weekend przed tym dniem też nie dam rady ![]() A co do wyprzedzania przez tiry - ja wprawdzie mojego prawa jazdy nadal nie używam, ale pamiętam, że często tiry wyprzedzały mojego Tatę Ale on nie jeździł jakoś specjalnie szybko i jak za nami był tir, to nawet wolał, żeby nas wyprzedził Jak już zacznę jeździć, to mnie też pewnie będą wyprzedzały Ale jakoś mi to nie robi różnicy ![]() I też wciskam wirtualny hamulec ![]() Byłam na Skyway'u W tym roku udał się dużo bardziej, niż w ubiegłym http://www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll...1926540&Ref=PHDobranoc
|
|
#3078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślicie, że szewc mógłby mi go zmienić na inny?Właśnie przeczytałam na fejsie, że VV Brown napisała, że w nocy spalili w UK dom jej przyjaciela... masakra...
|
|
|
#3079 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3080 |
|
Zakorzenienie
|
A, na zlot też ja! Ale na 100% to się będę deklarować bliżej października i jak będzie znany termin
![]() ---------- Dopisano o 07:53 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Huuuu let de dogs ałt? Hu? Hu? Hu znowu leci w radiu
|
|
#3081 |
|
Polka Ogarniaczka
|
Dobry
dzisiaj moi rodzice mniej czynni ode mnie nawet, uhh, to będzie dłuuugi dzień. A Cz. mnie wkurzył, Karola zresztą też - nie wziął kluczy na chatę, a dopiero przed 2 był łaskaw powiadomić go, że nie wraca na noc (jak to wszystko na fb widać ), także ciekawe, kto 1. przyjedzie ja czy on do nich, liczę że to się z początkiem września skończy, czułam, że idzie imprezować wczoraj, bo miał zadzwonić, a tego nie zrobił, dziś obiecał spacer, ciekawe czy coś z tego wyjdzie![]() To ja wychodzę
|
#3082 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Potrzebuję Waszej niezawodnej pomocy sukienka mi z cycków leci, jakie dorobić szelki? Nie znajdę na pewno takiego samego materiału.
|
|
|
#3083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takze zalezy co kto lubi
|
|
#3084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamiętam, jak się eks oburzał, jak na filmwebie dawałam marne oceny filmom z Brucem Lee osobiście go nie trawię i jak gra w filmie, który oglądam, to automatycznie odbieram film jako beznadziejny długo pracowałam nad tym, żeby inaczej podchodzić do takich rzeczy, ale dalej się do końca tego nie wyzbyłam
|
|
|
#3085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i Jackie Chan - a dla mnie wszystkie jego filmy sa identyczne. No, ale on krytykuje moje programy, ktore ja uwielbiam Wszystko zalezy od tego czego sie od danego filmu/lokalu oczekuje i w czym sie czlowiek lubuje. Bo jak Gwizdak napisala, ze w jednym z tych lokali sa najlepsze imprezy, glownie salsa to we mnie sie wykrecilo wszystko
|
|
#3086 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Narzekałam zawsze na mój tryb życia, że taka zmeczona jestem, ale powiem Wam, że po ponad miesiącu życia tak jak teraz tęsknię za tą intensywnością... Dostaję juz do głowy wracając do mamy TŻ-a i siedząc tam cały tydzień od pn do pt. Mam zero ruchu, wiecznie zmęczona i nie wiem czym. Po południu śpię, o 22 tez już padam i budzę się niewyspana... Dobrze, że jeszcze 1,5 tygodnia i wrócę do aerobiku i normalnego życia...Aha, dzwoniłam do mojego promotora, bo poprzednio był na wakacjach i co? Powiedział, żebym przyjechała w tym tygodniu, bo potem znowu jedzie na wakacje i wraca dopiero 11 września... A że nie mam za bardzo jak się wyrwać z pracy to muszę jechać zatwierdzić ten cholerny plan pracy dopiero we wrześniu i nie wiem jak napiszę tę pracę... Chciałam dużą część pracy napisać w wakacje, a teraz siedzę, nudzę się a pracy nie mam jak pisać :/
I tak płynie czas... I dzień do dnia niepodobny... Edytowane przez magda2109 Czas edycji: 2011-08-11 o 09:10 |
|
|
|
#3087 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
|
|
|
|
#3088 |
|
Zakorzenienie
|
Carmi
Magda, bo takie właśnie siedzenie najbardziej męczy, współczuję... a nie możesz sobie jakiegoś kreatywnego zajęcia na ten czas znaleźć? albo na spacery łaź
|
|
#3089 |
|
Zakorzenienie
|
Dodałam ciacho na bloga. Dzisiaj na obiad zrobię quesadillas, wiec pewnie jutro wrzucę
|
|
|
|
#3090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla mnie faktycznie ani trance, ani house to nie muzyka więc to tylko moja opinia. Ale nie lubię tego klubu też ze względu na speluniaste wnętrze. Jadę do lekarza, ale mi się nie chce. Trzymajcie kciuki, żeby mi przedłużyła zwolnienie, a nie wysłała na macierzyński....
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.

01.08.2013
15.08.2014

nie wyobrażam sobie być wyprzedzaną przez TIRa

13.03.2008

są obrzydliwe... No ale sukienka jest długaśna, więc przeżyję
Jak już zacznę jeździć, to mnie też pewnie będą wyprzedzały
myślicie, że szewc mógłby mi go zmienić na inny?

dzisiaj moi rodzice mniej czynni ode mnie nawet, uhh, to będzie dłuuugi dzień.
), także ciekawe, kto 1. przyjedzie ja czy on do nich, liczę że to się z początkiem września skończy, czułam, że idzie imprezować wczoraj, bo miał zadzwonić, a tego nie zrobił, dziś obiecał spacer, ciekawe czy coś z tego wyjdzie