|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#571 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: MŻ + WR cz. VIII - walczymy o zgrabną sylwetkę !
Tak w klubie. Ja bardzo lubię step. pierwszy raz poszłam jeszcze na studiach w ramach zajęć sportowych i bardzo mi sie spodobało.
Teraz chodzę do małego klubu, gdzie zajęcia prowadzi bardzo fajna instruktorka - znajoma już zresztą. Ja jestem zachwycona. Prowadzi zajecia z dosyc fajnymi układami na stepie, a potem jeszcze cwiczenia na brzuch, ale jest tez fat burning w inny dzien - bez ukladu, za to z fajnym poczyciem niezlego wycisku. Trzeba zdecydowanie trafic na fajnego instruktora, ktoremu zalezy i ma przy tym fun... Nie ma nic gorszego, niz prowadzacy, ktory przychodzi odwalic swoja robote!
|
#572 |
|
amor vincit omnia
|
pytam, bo u mnie jutro właśnie jest step na 20 i zastanawiam się czy iść... trochę się boję że nie ogarnę tego układu itd
a to każde zajęcia=nowy, krótki układ?
|
|
|
|
#573 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#574 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to raczej nie mit![]() moze jesz zbyt duze porcje? wiesz ja wlasciwie tez nigdy glodna nie bywam i to chyba o to chodzi zeby nie czuc glodu a jesc tyle by sie nasycic lecz nei byc przepelnionym[do tego zupelnie sie ostatnio nie stosuje niestety] Cytat:
drożdże part 5 od 10.11.13r. waga max-103,2kg SBDiet 19.10.13r teraz-88,8kg wzrost 172cm Edytowane przez zielonamorelka Czas edycji: 2011-08-10 o 23:02 |
||
|
|
|
#575 |
|
Raczkowanie
|
morelka teraz mam ważniejsze sprawy na głowie niż myśleć co by zjeść. To co mama zrobiła to jadłam. Najważniejszy jest dla mnie teraz tata i wspieranie go. A uczucia głodu nie mam może z nerwów. Jak się wszystko uspokoi będę myśleć o dietetycznym jedzeniu
|
|
|
|
#576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#577 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Całę szczęście jeszcze ich nie mam, ale chciałabym, żeby były smuklejsze ![]() Ja dzisiaj zjadłam: 1) - pokrojone w kostkę banan, 1/2 jabłka i 1/2 pomarańczy, zalane jogurtem naturalnym i łyżką miodu 2) - 1/2 jabłka, 1/2 pomarańczy 3) - banan 4) - jajko sadzone ze szpinakiem 5) - 5 kawałków sushi (oczywiście znalazłam chętnych do michy, więc miałam tylko 5 kawałków dla siebie i musiałam zjeść coś jeszcze, bo byłam głodna) + borówki amerykańskie zalane jogurtem naturalnym i łyżeczką miodu
|
|
#578 |
|
Raczkowanie
|
morelko ten facet podobno ma mieć operację. Tata jutro będzie wiedział co i jak. A ja żyję w takim stresie, że w nie odczuwam głodu. Poprosiłam mamę, żeby mi zrobiła sałatkę kebab. Sałata lodowa, pierś z kurczaka w przyprawie kebab, kukurydza, pomidory koktajlowe, ogórek. Do polania zrobimy sos czosnkowe ale bez majonezu, tylko z jogurtem.
|
|
|
|
#579 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widze dzien iscie owocowy przydaloby sie o wiele wiecej warzyw i bialka bo tak to mizerne to menu jest sttrasznie[malo dietetyczne ]Cytat:
ide spac wreszcie bo po powrocie juz nei jadlam to sie glodna zaczne robic
|
|
#580 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli facet po 7 dniach nie wyjdzie ze szpitala to jest automatycznie zakładana sprawa z urzędu.
|
|
|
|
#581 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym jeszcze się nie orientuję dlaczego węglowodany na noc nie itp. Mam nadzieję, że będzie coraz lepiej. No i nie jadam mięsa... Jeżeli już to kurczak, ale jakoś nie specjalnie.
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
Witam:0 za oknam słońce
Ogarnę się trochę i pojadę po parę drobnych rzeczy do sklepu i do apteki zajadę po jakieś witaminy.. Włosy po myciu mi wypadają i to strasznie. Muszę sobie kupić.. Nie wiem czy znowu z moim organizmem coś się dzieje niedobrego
|
|
|
|
#583 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a u mnie 15 st hehmoze masz zamalo witamin jak ci wlosy leca?duzo warzyw roznokolorowych i owocow jesz i mieso ryby? ale sobie dzis pospalam heh tak sie budzilam rano co chwile ze nawet nei spojzalam i juz 8.26 byla heh
|
|
#584 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc kobietki, ale duzo napisalyscie.
czytam Was i czytam i nie moge doczytac ![]() chcialam jeszcze raz zapytac, bo moze nie zauwazylyscie albo zlekcewazylyscie .... o ten gorset pod sukienke, czy ktoras stosowala i czy ladnie maskowalo? zastanawialam sie nad takim.... http://allegro.pl/gorset-wyszczuplaj...3.html#gallery ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- staram sie mż, najwiekszym problemem jest dla mnie jedzenie o stalych porach. jak tylko skonczy sie @ powracam do cwiczen
|
|
|
|
#585 |
|
Raczkowanie
|
morelko w kodeksie zapisane jest, że do 3 lat pozbawienia wolności. Ale myślę, że tata wyjdzie cało z tej sytuacji bo u nikogo nie było zagrożenia życia ani poważniejszych obrażeń. A ten z kolanem to chyba też nic aż tak poważniejszego.
Wczoraj zaliczyłam przed spaniem 8 min abs. Ledwo dałam radę, tak czułam mięśnie brzucha. A dzisiaj na śniadanko płatki z mlekiem, a na II będzie jogurt naturalny z owocami. Edytowane przez Inka__ Czas edycji: 2011-08-11 o 09:36 |
|
|
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
Czy mogłabym się do Was przyłączyć? ![]() Wątek, w którym piszę podupada a mi potrzebne jest pisanie, dzielenie się sukcesami, potknieciami itp itd. A widzę, że ten akurat wątek tętni życiem
|
|
|
|
#587 | |
|
Zakorzenienie
|
Zaskoczyła mnie @. Dziś chyba nici abs, bo chyba padnę
![]() Na szczęście dałam radę namówić koleżankę na rower ![]() Co polecacie na obiad dziewczyny? Coś lekkiego ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
|
|
|
#588 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witamy powiedz coś więcej o sobie![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#589 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poczytałabym opinie na necie, ale raczej nie wierzę w jego zbawcze zdolności
|
|
|
#590 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
Aga, na wypadające włosy zrób sobie maseczkę z jaja kurzego i rycyny
![]() Działa swietnie już po pierwszym umyciu i jest naturalna ![]() Też miałam problem ze skórą głowy i pomogło po kilku razach
|
|
#592 |
|
Raczkowanie
|
agulaaa na wypadanie włosów jest bardzo dobra seria Dermena. Szampon, odżywka i żel. Stosowałam tylko szampon a zauważyłam poprawę. Z tabletek polecam Onozis. Bardzo dużo dziewczyn je chwali.
|
|
|
|
#593 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
!No to tak, mam 167 cm wzrostu. Pierwszy raz na diecie byłam na początku roku, schudłam wtedy 5 kg. Tylko, że to była w sumie tak jakby głodówka- niecałe 1000 kcal jadłam Odciełam się od świata na miesiąc, podejrzewano u mnie depresje, bo byłam zamknięta w sobie jak nigdy, nie chciałam z nikim rozmawiać. I miałam nawrót anemii.. Także nie ciekawie było, wiem, że byłam baaardzo nierozsądna. Potem doszłam do siebie to i kg wróciły. W lipcu postanowiłam, że muszę schudnąć przez wakacje. Ale w lipcu jakoś miałam dużo potknięć, 5 dni trzymania się diety, potem 3 dni obżerania się ;p i tak w kółko. Ale od sierpnia zabrałam sie do roboty porządnie I cwiczę i jem w okolicach 1400 kcal i powoli kg spadają. Na początku sierpnia miałam niecałe 63 kg. Mam motywację ogromną
|
|
|
|
#594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będzie akcja włosy, będę jeszcze przyjmować 2 razy dziennie tabletki z niacyną, kwasem pantotenowym, biotyną itp, mam nadzieję, że pomoże
|
|
|
|
|
#595 |
|
Zakorzenienie
|
Ta maska jest świetna
I nadal nie wiem co na obiad Chodzą mi po głowie placki. Któraś z Was wczoraj pisała coś o plackach malo kalorycznych
|
|
#596 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak wygląda Twój jadłospis? Cytat:
![]() dzięki za odpowiedzi dziewczyny
|
||
|
|
|
#597 |
|
Zakorzenienie
|
Moja mama ma też na wypadające włosy szampon z Vichy i mówi, że jest świetny. Kupiła go za 80 zł, ale jest naprawdę wydajny, bo używa go dwa miesiące a nie zużyła jeszcze połoy (myje co dwa dni). Zawsze miała włosy na ramionach, a teraz nic
![]() Tu link
|
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
agulaaaa- Bardzo dużo czytałam na temat zdrowego odżywiania i już sporo wiem, co i kiedy najlepiej jeść.
Przykładowy jadłopis u mnie wygląda tak: I śnd- 3 kromki razowa z szynką chudą i pomidorem, rzodkiewką, sałatą. II- grejfrut III- tutaj obiad przeważnie się znajduje ( dziś będzie makaron z tuńczykiem ) IV- zazwyczaj garstka pestek dynii itp, lub garstka orzechów, V- tutaj lubię sobie zjeść np. twaróg albo jakiś nat. jogurt no i kolacja to od jakiegoś czasu- serek wiejski Staram się jeść dużo białka. Byłam uzależniona od chleba i bułek walczę z tym od sierpnia. Potrafiłam cały dzień tylko to jeść
|
|
|
|
#599 |
|
Zakorzenienie
|
4 porcje, każda 290 kcal
Placki: 6 ziemniaków • 2 jajka • 3 łyżki mąki • łyżka oleju • sól, pieprz. Co myślicie żeby było na obiad?
|
|
#600 |
|
Raczkowanie
|
dzovana witam
Dużo nowych dziewczyn zagościło do nas. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:58.

Nie ma nic gorszego, niz prowadzacy, ktory przychodzi odwalic swoja robote!

a to każde zajęcia=nowy, krótki układ?
to raczej nie mit

a u mnie 15 st heh
a mi potrzebne jest pisanie, dzielenie się sukcesami, potknieciami itp itd. A widzę, że ten akurat wątek tętni życiem 

walczę z tym od sierpnia. Potrafiłam cały dzień tylko to jeść