Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010 - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-10, 21:37   #1441
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa
Dot.: Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010

dodam pare fotek ze spotkania lasek

i tez zaczynam sie czuc jak nasza STARA, poczciwa NIEDOŁĘŻNA POP , tylko ja przez brzuch:P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 0.jpg (162,6 KB, 50 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (184,2 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (184,8 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (142,9 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (136,1 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (123,2 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (136,9 KB, 32 załadowań)
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 22:06   #1442
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula
Dot.: Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010

dusiaka jak gorączka Oli przeszła czy jest nadal ? Dzisiaj rozmawiałam z koleżanką i okazało się że po naszym ostatnim spotkaniu jej mała wylądowała w szpitalu. Miała wysoką temp. później przeszła i znowu wróciła, okazało się ze ma miedniczkowe zapalenie nerek wywołane bakterią coli. Najprawdopodobniej zjadła coś w piasku

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
mi by bardziej chodziło o to żeby były jakby 3 łóżka, bo jedno u góry drugie na dole, i trzecie spod tego na dole wysówane, tak żeby w dzien nie zawalało mi miejsca
Ale narazie nie wiem gdzie Erykowi do pokoju wstawić łóżeczko małego nie wiem jak meble przestawić żeby jakoś to wyglądało

.
Stary sposób to narysować na kartke papieru pokój w skali a później również w skali powycinać z papieru mebelki i można je dowolnie przesuwać i oglądać czy się zmieszczą. Z nowych to Tz jakiś czas temu znalazł coś takiego jak "power net" i tam można sobie dowolnie projektować pomieszczenie i dodawać tam meble

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Z piersiami gorzej może się wybiorę faktycznie do lekarza... Spróbuję dziś ciepłe okłady i trochę odciągnąć...
Koniecznie zrób a i tak idź do lekarza jak najszybciej. Nie chcę Cię straszyć ale jak się pokarm w kanalikach zatrzyma to jedyynym wyjściem moze być chirurg i cięcie.

Cytat:
Gdzie trzymacie termofor bo ja gdzieś wsadziłam i nie mogę znaleźć Może mi to podsunie jakiś pomysł:rolleyes :
Nie mam termofora ale gdybym miała to mógłyby być w łazience albo w lodówce.Moje kompresy zelowe są ciągle w lodówce przydają się na przytrzaśnietę palce albo szybki ratunek na obicia po mocniejszych upadkach

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość

i tez zaczynam sie czuc jak nasza STARA, poczciwa NIEDOŁĘŻNA POP , tylko ja przez brzuch:P
Stary 2011-08-10, 22:29   #1443
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Piję

Gdzie trzymacie termofor bo ja gdzieś wsadziłam i nie mogę znaleźć Może mi to podsunie jakiś pomysł:rolleyes :
Nie mam mam tylko takie cos co można nagrzac w mikrofali lub ochłodzić w zamrażalniku
Stary 2011-08-10, 22:36   #1444
dusiaka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
dusiaka jak gorączka Oli przeszła czy jest nadal ? Dzisiaj rozmawiałam z koleżanką i okazało się że po naszym ostatnim spotkaniu jej mała wylądowała w szpitalu. Miała wysoką temp. później przeszła i znowu wróciła, okazało się ze ma miedniczkowe zapalenie nerek wywołane bakterią coli. Najprawdopodobniej zjadła coś w piasku
Izazula- cały dzień obeszło się bez leków przeciwgorączkowych. Teraz mała poszła spać i pierwszy raz od całego tygodnia nie ma gorączki Wolę nie zapeszać, mam nadzieję, że to koniec męczarni. Jedną trójkę widziałam już wczoraj, dziś nie sprawdzałam.
A z tą dziewczynką jest już dobrze? I nie miała żadnych innych objawów, tylko gorączka?

Lindsley - moja mama trzyma termofor w szafie

Dzienniki budowy:
http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol
http://www.anatol.mojabudowa.pl/
dusiaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 23:02   #1445
mloda1989
Zakorzenienie

moj maly zboj

1 - korale najfajniejsze
2 - tak został dzis przylapany
3,4 - tata przytargal nowa zabawke
5-8 - z kolezanka, ktora niestey nie chciala sie poprzytulac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P7200042a.jpg (79,1 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P8100047a.jpg (54,4 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P8100049a.jpg (52,3 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P8100053a.jpg (53,5 KB, 43 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg STX_0062a.jpg (93,9 KB, 40 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg STX_0066a.jpg (82,9 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg STX_0071a.jpg (75,2 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg STX_0074a.jpg (88,0 KB, 29 załadowań)
mloda1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-10, 23:17   #1446
sidorcia
Rozeznanie

Młoda, no wiesz co... Dawidek prawie że w negliżu przy takiej pannie, toż to nie wypada

Darusia i Minka, dziewczynki śliczne.
Minka pytałaś o włoski. Mała chce się czesać, czesze się sama a nawet jak widzi moją szczotkę to chce. Lubi poprostu. Ale po kąpieli często mamy problem z rozczesaniem, bo czasem ją pociągne bo poplączą jej się te włosy i ucieka, ale zaraz wraca.

Czy tylko moje dziecię to taki pulpecik, bo tak mi się wydaje jakoś? Niby waży ok. 13kg, ale jak na 77cm wzrostu to wygląda jak pączuszek słodziut

Edytowane przez sidorcia
Czas edycji: 2011-08-10 o 23:20
sidorcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 08:39   #1447
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez megi-megi Pokaż wiadomość
W kilku słowach o spotkaniu z P0P - nigdy, ale to nigdy nie wierzcie w to, co mówi P0P!
Po oczach widać, że jest starsza, ale... reszta to mistyfikacja ;P
Nie kuleje (a niby taka połamana).
Chuda (chudsza ode mnie na 100%, a narzeka, jakby ważyła co najmniej z 90kg...nawet nie skomentuje).
Nie pomarszczona (a niby stara).
Ciepła (a udaje taką groźną).

Mi było bardzo miło - P0P przyniosła dużo ciastek i innych słodkich pyszności i je zostawiła Trochę się nie nagadałam (przykro mi P0P - mam tu mało znajomych i jak już kogoś dopadnę, gadam i gadam) i żałuję bardzo, że nie miała Oliwki. Za to Igor był bardzo grzeczny - jak dla mnie i zajmował się sobą.

A ja nie zrobiłam zdjęć tej kłamczuchy....
Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Megi - dziękuję za spotkanie i możliwość poznania Ciebie i Igora.
Igor na żywo jest jeszcze bardziej przystojny. Grzeczny i czyścioszek z niego - ciągle ze ścierka lata.
A Megi - Cóż tu można o niej napisać. Super dziewczyna i laska.
PS. Na pewno nie jestem szczuplejsza od niej
Wariatki
Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Jutro mam fryzjerkęznowu chcę troszke wlosy przyciemnić, tak jak zawsze co drugie farbowanie, i obciąć, bo mam już siano. Choć nie wiem po co mi długie włosy jak i tak tylko w kokach i kitkach chodzę

Ja byłam wczoraj i z długich do zapięcia stanika ściełam na takie do końca szyji.Dziwnie mi,że takie krótkie,ale wyglądam fajnie i tak też się czuje(życiowa skromność to podstawa)
Cytat:

Super dziewczyny,a przy tych tekstach to się niezle pośmiałam
Cytat:
Napisane przez mloda1989 Pokaż wiadomość
moj maly zboj

1 - korale najfajniejsze
2 - tak został dzis przylapany
3,4 - tata przytargal nowa zabawke
5-8 - z kolezanka, ktora niestey nie chciala sie poprzytulac
Urodę syn ma Twoją Mloda
Cytat:
Napisane przez sidorcia Pokaż wiadomość
Czy tylko moje dziecię to taki pulpecik, bo tak mi się wydaje jakoś? Niby waży ok. 13kg, ale jak na 77cm wzrostu to wygląda jak pączuszek słodziut
Ja wczoraj w końcu z ciekawości zmierzyłam swoją małą i ma 79cm,a waży 10500.

Aga Karinka cudaśna i świetną ma tą kurtkę-sama takiej dla swojej szukam,ale nie maWynalazłam jej kamizelkę taką "włosową"jak są dla dorosłych(sama taką mam),obłędna jest.I jeszcze jak śmiesznie tanio ją dostałam.Szkoda,że nie było w większych rozmiarach,bo bym wzięła kilka na pózniej.Czekam aż przyjdzie.

Wczoraj młodej szukałam we wszystkich dzieciowych sklepach takiego pulowerku ala sweterek bez rekawów i nigdzie nie ma.Do tego Pani pokazała mi,że ma tylko dla chłopców,bo gdzie przecież żeby dziewczynka chodziła w czymś takim(jej słowa):rolleyes :Chciałam też kupić na wiosnę jej kamizelkę i też pustoZostaje mi tylko do kupienia ta z nexta.

Oczywiście choć w planach nie miałam to znowu buty dla Niny krzyczały to kupiłam,ale jak miałam nie kupić skoro były dopasowane wzorem do jej jesiennej kurtki?jakby spod jeden maszyny uciekły

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 09:06   #1448
drcron
Zakorzenienie

my termofor trzymamy jeden w szafie z pościelą a drugi wisi na szafie Juleczki bo w takim pokrowcu z misia jest i bardziej jako maskotka robi ale może do jakiejś szafy albo szuflady go wsadziłaś ja kiedys w łazience trzymalam zawsze

Ana a na allegro patrzyłas za tymi pulowerkami ? my mamy z Nexta taki sweterek tuniczkę zapinany na jeden guziczek z przodu

Młoda u nas w lumpku są takie dresy jak ja zamawialam na tej stronie tylko rozmiar na 122 ale tez białe z różowym napisem i są jeszcze spodnie szare ale na 104 tylko troche podniszczone i bardziej chlopience

drcron jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 09:33   #1449
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

heloł, normalnie ja nie mogę patrzeć na Dawidka, bo go urzeknę on jest taki cuuudny, matko te oczy, te usta ahhhhh
Amelka z Oli widać, że takie łobuziary zalotne Darusia czyżbyś wózek testowała???
u mnie dzisiaj mega mroźne powietrzeziąb jak późną jesienią

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 09:41   #1450
anakazar
Zakorzenienie

Drcron guzik z tych pulowerków na all jest;/

Bao u mnie tak zimno,że w palimy w domu.

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
Stary 2011-08-11, 09:51   #1451
agnieszka09
Wtajemniczenie

LINDSLEY przez ta moja maniacza czystosc i ladne ciuchy(chocuwazam,ze wiekszosc tutaj mam tak samo ubiera swoje dzieci i nawet w te same marki) nie widze zeby Karinka umiejetoscami ani fizycznymi ani intelektualnymi odbiegala od innych dzieci tutaj. tez jest baardzo madra

DARUSIA MINKA dziewczynki sa sliczniutkie napisy trafne,fajna historyjka wyszla zazdroszcze Wam tych spotkan...

POP blagam.ja juz podziekuje...ale moze ty w koncu nas zaskoczysz jakas wiadomoscia

ANAKAZAR ja ta kurteczke kupilam na ebayu uzywana jest to stara kolekcja nexta...jest fajna bo podszyta jeszcze polarkiem od spodu

ANIAP pewnie tez przy dwojce sie to zmieni i umnie ja wyluzowalam z prasowaniem.prasuje malej to co wymaga prasowaia

MLODA

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 09:58   #1452
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Daria.. opisy na zdjęciach świetne.. widac że sie dogadywały .. chyba .. ale słodkie dziewczynki...

Dawidek.. ohhh Dawidek i nic wiecej bo jeszcze go zauroczymy i będzie Pati na nas jakies czary odprawiać

trzymajcie kciuki robie dzis pizze z przepisu z pizzeri od kumpeli dla dzieciaków ..

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 10:14   #1453
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Bao tak mloda jezdzi w spacerowce i jestem MEGAAAAAA zadowolona!
lzej mi tym niz tym lekkim espiro chociaz tamten tez lubilam, dopoki nie mialam tego;p

kurnaaaa jak zimno, mala w nocy miala goraczke i tak sie zastanawiam isc na spacer, nie isc, isc , nie isc, a jak isc to jak ja ubrac???fuck
A.Camus
Stary 2011-08-11, 10:16   #1454
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość

Bao u mnie tak zimno,że w palimy w domu.
ło matko no ale się nie dziwię u nas niby słońce świeci ale jest ziąb strasznywiatr taki mroźny, zero lata w tym roku
A ja nadal poszukuję szlafroczka dla kubusia, jakby któraś w lumpku spotkala to ja sie usmiecham ladnie

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Cytat:
Bao tak mloda jezdzi w spacerowce i jestem MEGAAAAAA zadowolona!
lzej mi tym niz tym lekkim espiro chociaz tamten tez lubilam, dopoki nie mialam tego;p

kurnaaaa jak zimno, mala w nocy miala goraczke i tak sie zastanawiam isc na spacer, nie isc, isc , nie isc, a jak isc to jak ja ubrac???fuck
nim sie mala urodzi to jeszcze zmienisz pewnie

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 10:21   #1455
Darusiaaaa
Zakorzenienie

nie sadze, to dla niej kupiony( w sensie dla Amelki) gondola, wsio jest wiec nie ma takiej potrzeby plus moje zamilowanie do niego

tz lubi espiro wiec bedzie Oliwie w nim bral na spacerki
A.Camus
Stary 2011-08-11, 10:22   #1456
P0P70
Zakorzenienie

Cytat:
Jakie fajne dziewczynki I super opisy.

Młoda - o Dawidku mażna by wiele napisać... więc ograniczą sie tylko do . Nowa zabawka przytargana przez tatę bardzo mi sie podoba.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 10:28   #1457
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
ło matko no ale się nie dziwię u nas niby słońce świeci ale jest ziąb strasznywiatr taki mroźny, zero lata w tym roku
A ja nadal poszukuję szlafroczka dla kubusia, jakby któraś w lumpku spotkala to ja sie usmiecham ladnie

---------- Dopisano o 10:16 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

nim sie mala urodzi to jeszcze zmienisz pewnie
Daj spokój,ja od trzech dni nie widziałam słońca.Niebo szaro-bure,wiatr straszny do tego ciągle leje.Temperatura od 3 dni -16 stopni.To lato to naprawdę kpina.Chcieliśmy jeszcze wyskoczyć na Hel w weekend,ale nie ma jak przez tą pogodę

Ja wczoraj byłam w moim byłym fantastycznym lumpie,gdzie małej zawsze takie cudne,nowe rzeczy kupowałam i drugi raz wyszłam z niczym.Same szmaty wisząNie ma nic kompletnie,już więcej tam nie idę,bo nie ma po co.Szkoda,bo jedyny lump porządny jaki był spadł na psy.

Edytowane przez anakazar
Czas edycji: 2011-08-11 o 10:29
Stary 2011-08-11, 10:28   #1458
drcron
Zakorzenienie

dziewczyny czy herbatka z rumianku moze uczulać ?
siedzę zrobilam listę rzeczy które je Julka i tak dumam czy to uczula czy nie i zaczymałam sie nad herbatką z rumianku i ciasteczkami z aramantusa i orkiszowych z rodzynkami i nie wiem czy to eliminować czy nie ?

Stary 2011-08-11, 10:40   #1459
agnieszka09
Wtajemniczenie

DRCRON oczywiscie,ze moze uczulic.Karinke uczulaly wszystkie herbatki z hippa...nie wazne z czym byla,zaraz dostawala krostki na cialku...

a wogole mala juz od ponad tygodnia spi w nowym lozku bez szczebelek na podloge klade poduszki w razie czego...ale jak na razie jeszcze ani razu nie spadla...

Karinka zje jogurcik i zaraz sie szykujemy i idziemy do dwuletniego Kacperka

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 11:01   #1460
drcron
Zakorzenienie

my mamy cos w tym rodzaju
http://allegro.pl/kolorowa-kamizelka...8.html#gallery
http://allegro.pl/marksspencer-slicz...0.html#gallery
ta jest fajna z odczepianymi rekawkami
http://allegro.pl/cienki-sweterek-ne...7.html#gallery
i ta tez słodka
http://allegro.pl/firmowy-zestaw-86-...9.html#gallery
a my mamy dokładnie taka jak ta tylko że ciemny fiolet
http://allegro.pl/next-sliczna-kamiz...1.html#gallery
druga mamy taka turkusową ale z niej nie jestem zadowolona
http://allegro.pl/next-urocza-kamize...1.html#gallery
za to bardzo lubie Julke w takich bolerkach ma ich kilka sztuk
http://allegro.pl/super-fioletowe-bo...8.html#gallery

Stary 2011-08-11, 11:03   #1461
mloda1989
Zakorzenienie

dziekuje dziewczyny za mile slowa

dzisiaj druga taka zabawka leci do szewcji do akceptacji hehe i bedzie produkcja

drcron babel rumianku nie moze wogole bo zaraz ma buzie wysypana...
Stary 2011-08-11, 11:11   #1462
drcron
Zakorzenienie

ale my nie z Hippa uzywamy ja jej parzę normalny rumianek w kubeczku a potem pół na pół z wodą przegotowaną go rozcienczam i słodzę miodem

a czym moge jej smarować chlebek ? bo masłem nie mogę a ona jak nie posmarowane to nie chce jeść i mówi maca nie ma nu nu mama
a wiecie co moje dziecko wczoraj przeszo samą siebie lobuzuje strasznie wczoraj wylała mi na świeżo wyprane pranie herbatke rumiankową i zaś musiałam prac od nowa a na pytanie kto jest lobuz krzyczała ja ja ja i się cieszyła

Agnieszka udanego spotkania z Kacperkeim nie wiem czemu ale strasznie nie lubie tego imienia :P

---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

dzieki dziewczyny to ja chyba znalazłam przyczyne wysypki Julki dzisiaj odstawiy rumianek a powiedzcie mi jeszcze czy jak ostatnio na wysypkę lekarka przepisała nam zyrtec i wysypka zeszła zaraz na drugi dzień jak jej podawałam kropelki a teraz ma troszke mniej niż ostatnio wysypane a lekarka nic o zyrteku nie mówiła to mogę jej podac sama 5 kropelek przez 3 dni czy lepiej nie podawac bez konsultacji z lekarzem ? nasza lekarka miała wypadek samochodowy i teraz chodzimy do innej co prawda Julka jak ją widzi to sie cieszy przy naszej wciąż drze się jakby ja ze skóry obdzierali ale do tej jakos nie mam zaufania nie wiem czemu

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Ana ten jeszcze mi w oko wpadł
http://allegro.pl/wojcik-sweter-bezr...1.html#gallery
tylko nie nasz kolor

Stary 2011-08-11, 11:50   #1463
mloda1989
Zakorzenienie

u nas babel mial taki okres ze wygladal jak biedronka a zaognialo sie to jak jezdzilam do rodzicow.....bo mama upierala sie ze on ma pic herbatke - rumianek a nie wode....i u nich pil te rumianek i buzia zaraz wysypana to nam w domu zeszlo to u nich sie pojawialo myslelismy ze od wody czy moze klimatu....az w koncu padlo na ten rumianek i wysypki juz nie bylo

---------- Dopisano o 11:50 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

drcron tylko drozej niz na all http://www.spartoo.pl/wyprzedaz-marka91.php#rst

i duze rozmiary;/ a w kolekcji dzieciecej

Edytowane przez mloda1989
Czas edycji: 2011-08-11 o 11:52
Stary 2011-08-11, 11:53   #1464
sidorcia
Rozeznanie

drcron, my mamy to:
http://allegro.pl/next-cudna-kamizel...750064234.html
i jest fajne nawet
Stary 2011-08-11, 12:03   #1465
drcron
Zakorzenienie

Młoda a juz myślalam że dla Julki buty kupię aale te fajne co pokazałaś szkoda że takie duże rozmiary

Sidorcia fajna ta kamizelka

a dla mnie p[owinni zamknąć allegro zaś obkupilam Julkę Tż jak zobaczy kolejne paczki to osiwieje ale w końcu udało mi sie trafić na sukieneczkę z H&M taka z mnóstwem falbanek

hehe mój szef siedzi sobie na plaży i mnie podgląda co robię bo mamy monitoring założony a ja zamiast pracowac to siedzę na forum i na allegro no i jeszcze przeglądam wątki mieszkaniowe nawet wymyslilam i trochę zgapilam że ja nie chcę podwieszanego sufitu na przedpokoju tylko takie małe kinkiety na scianie i pod każdym powieszę zdjęcie duże albo jakiś obrazek i światło będzie padało na zdjęcie i na resztę przedpokoju albo holu jak to moi znajomi mówią wrzucilam też pokój Julkowy może ktoś doradzi jak meble poustwaiać i jakie dodatki dobrac :P

Stary 2011-08-11, 12:08   #1466
anakazar
Zakorzenienie

Drcron fajne te co pokazałaś,ale małe bo na 86,a ja kupuje już 98-104 bo mniejsze mała już ma.Jednak do rozmiaru 86 można najfajniesze ubrania dla dzieci dostać,potem to już ciężko.Zawsze w h&m z żalem przechodze obok tych niemowlęcych,bo są takie cudaśne,ale już nie dla mnie.

Kupiłam Ninie tą z nexta w grochy,tą "owłosioną"i szukam czegoś jeszcze,ale na razie nie ma nic co by mi się podobało.

Stary 2011-08-11, 12:16   #1467
mloda1989
Zakorzenienie

tutaj sa jeszcze tylko nie wiem jakiego rozmiaru szukasz:

http://sklepzakopane.pl/1363-buty-so...v1791-060.html
Stary 2011-08-11, 12:39   #1468
drcron
Zakorzenienie

ana ja myslałam że na 86 szukasz dlatego te rozmiary wkleiłam jak znajdę chwilkę to popatrze i wkleje coś wiekszego w pracy się strasznie ostatnio nudzę i cierpie na chroniczny nadmiar czasu dzisiaj już przeczytałam książke od Evitki dziękuję

Młoda fajne te chyba najlepsze z tych co pokazalaś ale to zamały rozmiar my teraz juz kupujemy na 24-25 z tym że chyba wolałabym kupić jej 25-25,5 żeby całą zimę przechodziła w nich na początku bym dolozyła jeszcze jedną wkładkę albo skarpetkę

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

hehe przyszedł do mnie mojej koleżanki mąż z kochanką całkiem fajny ten jej mąż a ta babka tez niczego sobie tylko szkoda mi mojej koleżanki no ale sama tego chciała :P

Stary 2011-08-11, 12:44   #1469
anakazar
Zakorzenienie

drcron ja wczoraj byłam w boti(brat ccc i mają te same buty)i podpytałam Panią kiedy będzie miała śniegowce i powiedziała mi,że początek września już będę.Na all widziałam śniegowce właśnie z boti i bardzo fajne są to muszę we wrześniu pilnować boti jakby mi się tych co chcę ja i Ty nie udało kupić.

Stary 2011-08-11, 12:45   #1470
sidorcia
Rozeznanie

czy któraś z was może polecić mi jakąś miejscowość nad morzem? Wybieramy się jakoś pod koniec sierpnia, wrzesień. myślałam o Władysławowie i Darłówku, bo tam byłam, widziałam też, że kilka dziewczyn było w Mielnie, chociaż dla mnie to chyba zbyt 'imprezowe' miasteczko
jedziemy ze znajomymi, mają córeczkę pół roku młodszą od Natalki.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości