etorebki szybko nie kupię, bo etorebka ma klientki w... nosie! cz..30 - Strona 14 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-08-11, 02:09   #391
monica80c
Zakorzenienie

Dot.: etorebki szybko nie kupię, bo etorebka ma klientki w... nosie! cz..30

Cytat:
Napisane przez dagna1 Pokaż wiadomość
nie obzeraj sie monia!! trzeba trzymac linie

no zimno... poszlam z psem, podlala krzaczek i pedem do domu - fajne mamy lato. w krakowie nie ma dnia (no dobra, sa wyjatki ) zeby nie padalo....

gdzie jedziecie pod namiot?? pomysl o mnie, od razu zrobi Ci sie cieplo

---------- Dopisano o 02:00 ---------- Poprzedni post napisano o 01:59 ----------

hanka, do tablicy!!!!!

---------- Dopisano o 02:06 ---------- Poprzedni post napisano o 02:00 ----------

jak Wam cos powiem to padniecie. mam okazje jechac na tydzien do szwajcarii i na dwa na lazurowe wybrzeze - ale nie jade, bo ten tego wolna chate bede miec i moze do tego czasu z brunetem sie bardziej skumam

a jak nie wypali to bedzie sie tu tyle alkoholu lalo... nie wypuszcze nikogo trzezwego
: hahaha: napiszę pw zaraz

gdzie czarlińska i hanusia?
monica80c jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-11, 02:16   #392
dagna1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monica80c Pokaż wiadomość
: hahaha: napiszę pw zaraz

hahahahha

tytul pw rzadzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! miazdzysz system

---------- Dopisano o 02:16 ---------- Poprzedni post napisano o 02:15 ----------

hanusia moze loki sobie robi?? ale tak serio to mowila,ze zaraz bedzie zmykac (a po tej wiadomosci pisala jeszcze 3 godziny )

czarli, pewnie znowu jakis serial oglada

pusta miska.. ale możesz ją napełnić!
dagna1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-11, 02:19   #393
hanusia505
Zakorzenienie

Cytat:
jestem po ojcu (wszystko co najgorsze mam po nim)

mialam puder i byl w nim bismuth - po kilku godzinach pojawily sie stany zapalne. to samo z maska z CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE - po 20 minutach zmylam, a godzine pozniej moglam podziwiac to samo co mialam po bismuth'cie. na biochemii wizazanka powiedziala, ze obstawia wlasnie te skladniki i tego sie trzymam. zreszta zgadzaloby sie - pozostale skladniki, ktore wystepowaly znalam - znajduja sie w moich kosmetykach, ktore nie powoduja u mnie zadnych niespodzianek

---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 01:29 ----------

nocne marki, piszta cos!!

zrobilam sobie kanapke monia, moze idz po pifko, albo nie- bo znowu zrobisz sie senna. pamietaj - nalej wode o 5, nie wczesniej!!
jezdem jezdem
No to wystrzegaj sie tego zlowieszczego bismuta i caprylica

Cytat:
ja pożeram groszek ptysiowy

jest potwornie zimno- poprzymykałam wszystkie okna

nie mam pifa

mam w tym tygodniu spać pod namiotem - trzeci raz w życiu i jak zwykle jedną noc- zamarznę

woda w toku - teraz- zaraz - nawet nie zauważycie jak się szybciutko wykąpię
ale dawno nie jadlam groszku ptysiowego Moje koty go uwielbialy zawsze
U mnie bylo dzis cieplo, nawet sie opalam troche Tylko mocny wiatr wial.
Ja nie lubie spania pod namiotem, rano sie wtedy budze i mam uczucie, ze wszystkie mrowki z calej laki laza po mnie brrrr i jeszcze ta wilgoc poranna a fuuuj
Monia nie lej wody do wanny tylko sie poshoweruj szybciutko
Ja chyba pojde spac bo wypilam troche wina i spac sie chce

Cytat:
nie obzeraj sie monia!! trzeba trzymac linie

no zimno... poszlam z psem, podlala krzaczek i pedem do domu - fajne mamy lato. w krakowie nie ma dnia (no dobra, sa wyjatki ) zeby nie padalo....

gdzie jedziecie pod namiot?? pomysl o mnie, od razu zrobi Ci sie cieplo

---------- Dopisano o 02:00 ---------- Poprzedni post napisano o 01:59 ----------

hanka, do tablicy!!!!!

---------- Dopisano o 02:06 ---------- Poprzedni post napisano o 02:00 ----------

jak Wam cos powiem to padniecie. mam okazje jechac na tydzien do szwajcarii i na dwa na lazurowe wybrzeze - ale nie jade, bo ten tego wolna chate bede miec i moze do tego czasu z brunetem sie bardziej skumam

a jak nie wypali to bedzie sie tu tyle alkoholu lalo... nie wypuszcze nikogo trzezwego
Jezdem
Co do bialego to niezly masz dylemat Oby wypalilo tak jak chcesz

---------- Dopisano o 02:19 ---------- Poprzedni post napisano o 02:18 ----------

Cytat:

jezdem

Cytat:

hanusia moze loki sobie robi?? ale tak serio to mowila,ze zaraz bedzie zmykac (a po tej wiadomosci pisala jeszcze 3 godziny )
Nie osmieszaj mnie publicznie
No bo mialam isc dokonczyc sprzatanie ale otworzylam wino i juz nie wstalam

Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach!
klik
hanusia505 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-11, 02:24   #394
dagna1
Zakorzenienie

hanka

nie pij wiecej winka jezeli robisz sie po nim senna (monia a ty z daleka od pifka!!)

tez nie lubie jezdzic pod namiot. jezeli bylaby w nim lazienka to co innego...

Stary 2011-08-11, 02:31   #395
CharLizZie
Zakorzenienie

słyszałam nawoływania

daga, dobrze zgadłaś w nagrodę niech Ci się przyśni ktoś fajny

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-11, 02:31   #396
hanusia505
Zakorzenienie

Cytat:
hanka

nie pij wiecej winka jezeli robisz sie po nim senna (monia a ty z daleka od pifka!!)

tez nie lubie jezdzic pod namiot. jezeli bylaby w nim lazienka to co innego...
No ale co poradze ze tak je lubie
Dla mnie pod namiotem nie tylko lazienka by byla potrzebna ale jeszcze sciany, drzwi porzadne i normalne lozko, no i podlogi i dach jeszcze
Ide spac bo juz chyba bredze, dobranc dziewczyny

Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach!
klik

Edytowane przez hanusia505
Czas edycji: 2011-08-11 o 02:32
hanusia505 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-11, 02:41   #397
dagna1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
słyszałam nawoływania

daga, dobrze zgadłaś w nagrodę niech Ci się przyśni ktoś fajny
czarlinska, ja wszystko o Tobie wiem i wszystko widze ladnie wygladasz w tym rozowym dresiku....

ale jeszcze nie lecisz??
Cytat:
Napisane przez hanusia505 Pokaż wiadomość
Dla mnie pod namiotem nie tylko lazienka by byla potrzebna ale jeszcze sciany, drzwi porzadne i normalne lozko, no i podlogi i dach jeszcze
Ty to masz wymagania ale co racja to racja......

dobranoc hanus snij o tygrysie (dobrze pamietam??). zapinasz go na szelki i idziesz na spacer

Edytowane przez dagna1
Czas edycji: 2011-08-11 o 02:42
Stary 2011-08-11, 02:44   #398
monica80c
Zakorzenienie

a Wy myślicie,ze ja pod namiot z wyboru i dla przyjemności????????????: mur:

jedziemy na imprezkę działkową i jak mam spać z rożnymi, fajnymi nawet- ale co z tego?- osobami w jednym pokoju to już wolę namiot

ja nawet nie mogę powiedzieć, że nie lubię pod namiotem przebywać- bo tego poza tą jedną nocą w roku od jakichś 3 lat nie biorę pod uwagę takiego czegoś jak namiot do spania dla mnie

bardzo przepraszam wszelkich zwolenników, ale ja nie daję rady

w ogóle nie sądziłam, że kiedykolwiek skończę pod namiotem:c ry:

ale jeżdżę pod warunkiem- że będę tam miała swoją kołderkę w poszwie poduszkę w poszewce i prześcieradełko:h ahaha:

wory takie całe trzeba pakować

i marudzę non stop
na rozkładanie i zwijanie nawet nie patrzę

Cytat:
hahahahha

tytul pw rzadzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! miazdzysz system

---------- Dopisano o 02:16 ---------- Poprzedni post napisano o 02:15 ----------

czarli, pewnie znowu jakis serial oglada
może szykują przewrót? chcą władzy nocnomarkowej

---------- Dopisano o 02:44 ---------- Poprzedni post napisano o 02:42 ----------

Cytat:
Napisane przez hanusia505 Pokaż wiadomość
i kuchenka z czajniczkiem i ekspresik do kawy tzn prąd

dobranoc hanusiu

podążam w stronę wody- zajrzę jak wrócę

Edytowane przez monica80c
Czas edycji: 2011-08-11 o 02:51
Stary 2011-08-11, 03:19   #399
dagna1
Zakorzenienie

jak doszlam do "ale jeżdżę pod warunkiem..." to bylam pewna, ze bedziesz pisala o torebce, ze tz obiecal Ci kupic jakas wymarzona

monia, bedzie dobrze. moze zadna zwierzyna nie podejdzie pod namiot, zaden psychopata, zaden lowca torebek

bedzie wsio ok. na pewno noc bedzie ciepla mysle, ze od razu po wyjsciu z namiotu ujrzysz lazienke, wybuduja specjalnie dla Ciebie

ja to bym pod namiot za zadne pieniadze nie pojechala chociaz to tez zalezy z kim.... wtedy to ja moglabym zaplacic tej osobie

---------- Dopisano o 03:19 ---------- Poprzedni post napisano o 02:52 ----------

monia pluskaj sie w wannie, ja bede mykac
napisz kiedy dokladnie jedziesz. piatek/ sobota?? zgadlam?

okej, uczesalam psa i ide do lozka :P

Edytowane przez dagna1
Czas edycji: 2011-08-11 o 03:49
Stary 2011-08-11, 04:12   #400
monica80c
Zakorzenienie

Cytat:
jak doszlam do "ale jeżdżę pod warunkiem..." to bylam pewna, ze bedziesz pisala o torebce, ze tz obiecal Ci kupic jakas wymarzona

monia, bedzie dobrze. moze zadna zwierzyna nie podejdzie pod namiot, zaden psychopata, zaden lowca torebek

bedzie wsio ok. na pewno noc bedzie ciepla mysle, ze od razu po wyjsciu z namiotu ujrzysz lazienke, wybuduja specjalnie dla Ciebie

ja to bym pod namiot za zadne pieniadze nie pojechala chociaz to tez zalezy z kim.... wtedy to ja moglabym zaplacic tej osobie

---------- Dopisano o 03:19 ---------- Poprzedni post napisano o 02:52 ----------

monia pluskaj sie w wannie, ja bede mykac
napisz kiedy dokladnie jedziesz. piatek/ sobota?? zgadlam?

okej, uczesalam psa i ide do lozka :P
łazienkę ujrzę!!!!! jest w tym domku działkowym- jest tam i prysznic

ja tam się upijam, zasypiam a jak się budzę to z myślą, ze wieczorem będę w domu i jakoś daję radę

też lecę -wanna gorsza od wizażu jak tak zimno- wciąga

dobranocki: cmok:
Stary 2011-08-11, 08:43   #401
kunia1
Zakorzenienie

Matko do której Wy tu gadacie ten wątek ma dwa życia nocne i leniwe dzienne Dziewczyny kupiłam drugi zegarek co ja z sobą mam Ale mam widoki na prace, ale o tym na razie cicho!

kunia1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-11, 09:10   #402
charal
Zakorzenienie

Dzień dobry
Monica ja o tej godzinie wstaję co Ty ostatniego posta pisałaś jak Wy funkcjonujecie jak ja się nie położę najpóźniej o 22 to nieprzytomna jestem potem

Dziewczyny widziałam że coś tam z dorothy perkins chcecie sprowadzać, ja mam przecież sklep dorothy perkins w wawie to może Wam zerknę, może te torby są u nas, czy może już sprawdzałyście że nie ma? kiedyś gadałam z dziewczyną w dp i niektóre rzeczy są w stanie sprowadzić, ale nie wiem jak z torbami
charal jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-11, 09:25   #403
fashionaddicted
Zakorzenienie

Bry

Byłam dzisiaj w lumpku i pierwszy raz w dwuletniej historii wyszłam z pustymi rękami:|

Dzisiaj mnie raczej nie będzie, bp mamy malować pokój tż-ta - ale u nich taka organizacja, że tż wstał co prawda ale brat sobie jeszcześpi, farba chyba nawet nie kupiona(nawet nie wybrana!), pokój wygląda jak co dzień - nic nie wyniesione obklejone nic. Jak mnie strasznie wkurza takie podejście pokój jest spory z zakamarkami i miejscami do zacementowania (czy jak to się tam zwie) pomalowany na ochydny ciemny pomarańcz ( teraz też nie będzie lepszy kolor chyba - a po ślubie mam "szane" tam mieszkać chwile:/) i trzeba się będzie narobić żeby zakryć to paskudztwo...
Nie wiem, może ja dziwna jestem , ale jak u mnie było malowane to się wstawało wcześnie, dzień wcześniej było popakowane chociaż częściowo albo większość, zabezpieczało się wszystko,, a farba była wybrana( i kupiona) wcześniej...

Kunia - poka zegarek też bym sobie jeszcze kupiła - jakiś złoty

Charal

Edytowane przez fashionaddicted
Czas edycji: 2011-08-11 o 09:27
fashionaddicted jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-11, 09:50   #404
charal
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
Bry

Byłam dzisiaj w lumpku i pierwszy raz w dwuletniej historii wyszłam z pustymi rękami:|

Dzisiaj mnie raczej nie będzie, bp mamy malować pokój tż-ta - ale u nich taka organizacja, że tż wstał co prawda ale brat sobie jeszcześpi, farba chyba nawet nie kupiona(nawet nie wybrana!), pokój wygląda jak co dzień - nic nie wyniesione obklejone nic. Jak mnie strasznie wkurza takie podejście pokój jest spory z zakamarkami i miejscami do zacementowania (czy jak to się tam zwie) pomalowany na ochydny ciemny pomarańcz ( teraz też nie będzie lepszy kolor chyba - a po ślubie mam "szane" tam mieszkać chwile:/) i trzeba się będzie narobić żeby zakryć to paskudztwo...
Nie wiem, może ja dziwna jestem , ale jak u mnie było malowane to się wstawało wcześnie, dzień wcześniej było popakowane chociaż częściowo albo większość, zabezpieczało się wszystko,, a farba była wybrana( i kupiona) wcześniej...

Charal
Ja wczoraj też się pofatygowałam do lumpka, ale też bida z nędzą, tylko kamizelkę taką długą czerwoną sobie kupiłam
Stary 2011-08-11, 09:54   #405
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Dzien doberek

Cytat:
Napisane przez kunia1 Pokaż wiadomość
Matko do której Wy tu gadacie ten wątek ma dwa życia nocne i leniwe dzienne Dziewczyny kupiłam drugi zegarek co ja z sobą mam Ale mam widoki na prace, ale o tym na razie cicho!
fajnie a jaki?

Monia Daga Hanusia nocne marki kogos pominęłam przepraszam

Monia pod namiotem będzie fajnie tez ostatnio byłam pod namiotem i nie było tak źle perspektywa wrócenia później do domku jakoś mnie podtrzymywała na duchu a nie byłam pod namiotem może z 5 latek

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-11, 09:55   #406
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

piszę smsa do Roxi . widziałam ją wczoraj na fb, ale szybko mi uciekła i nie złapałam jej na czacie .

Monia - no prosze, namiocik... wiesz co, jak ja byłam w zeszłym tygodniu, to w dzień było upalnie, a za to w nocy..............masakra !!!!!!!!!! było strasznie zimno! ja miałam dobry śpiwór, ale osoby, które miały taki gorszy (trzeba patrzeć na te temperatury co są napisane na śpiworze), to naprawdę mocno zmarzły mimo dodatkowych koców.
daga - no proszę, akcja się rozkręca
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-11, 09:59   #407
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Bry

Charal
hej
Dacie jakos radę chociaz tak jak piszesz u mnie tez dzin wcześniej albo nawet kilka dni wcześniej wszystko się wynosi a później zakleja się taśmą i farbe też mamy jak chcemy i wiemy że mamy malowac ściany
A może macie juz pomysł jaki chcecie kolorek zawsze będzie łatwiej?

Faceci zawsze maja takie podejście podchodza do tego bardzo spokojnie

Daguś teraz doczytałam co ty kombinujesz z brunetem

Edytowane przez dor1kaaaa
Czas edycji: 2011-08-11 o 10:01
Stary 2011-08-11, 09:59   #408
charal
Zakorzenienie

Kali przelew zrobiony
Stary 2011-08-11, 10:05   #409
fashionaddicted
Zakorzenienie

ooo jednak dzisiaj będa tylko gruntować

paczka znowu w dostarczeniu... jak dzisiaj będą jakieś numery to pozabijam

może dzisiaj przyjdą też te szare czółenka z kokardkami i dostałam wiadomość, że dostałam do nich w gratisie szminkę Cover Girl - nie wiem jaką, jaki kolor, ale jestem bardzo zdziwiona

---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Napisane przez charal Pokaż wiadomość
Ja wczoraj też się pofatygowałam do lumpka, ale też bida z nędzą, tylko kamizelkę taką długą czerwoną sobie kupiłam
uwielbiam czerwony kolor na pewno jest świetna

---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ----------

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
piszę smsa do Roxi . widziałam ją wczoraj na fb, ale szybko mi uciekła i nie złapałam jej na czacie .

Monia - no prosze, namiocik... wiesz co, jak ja byłam w zeszłym tygodniu, to w dzień było upalnie, a za to w nocy..............masakra !!!!!!!!!! było strasznie zimno! ja miałam dobry śpiwór, ale osoby, które miały taki gorszy (trzeba patrzeć na te temperatury co są napisane na śpiworze), to naprawdę mocno zmarzły mimo dodatkowych koców.
daga - no proszę, akcja się rozkręca
oo to Wy się na fb śledzicie
POzdrów ją od nas

przespałabym się w namiocie

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
hej
Dacie jakos radę chociaz tak jak piszesz u mnie tez dzin wcześniej albo nawet kilka dni wcześniej wszystko się wynosi a później zakleja się taśmą i farbe też mamy jak chcemy i wiemy że mamy malowac ściany
A może macie juz pomysł jaki chcecie kolorek zawsze będzie łatwiej?

Faceci zawsze maja takie podejście podchodza do tego bardzo spokojnie

Daguś teraz doczytałam co ty kombinujesz z brunetem

no ja niestety bym chciała inny niż jego mama chce... ja bym chciała taki baaardzo delikatny fiolet jak mam u siebie - bardzo rozjania i jest bardzo przyjemny, a jego mama chce beż/ kawowy no nic nie mam narazie nic do powiedzenia... teraz w jego pokoju jest tak tragicnzie , że jak tam siedze to dostaję furi
Stary 2011-08-11, 10:06   #410
charal
Zakorzenienie

Dziewczynki chciałam Wam pokazać moje wczorajsze wypieki, TŻ siedzi po nocach w pracy więc ja kombinuję w kuchni
Różyczki z ciasta francuskiego z jabłkami, jeśli ktoś chętny to mam dwa duże talerze

Edytowane przez charal
Czas edycji: 2012-01-02 o 10:02
Stary 2011-08-11, 10:08   #411
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Kali przelew zrobiony
co wybrałaś??

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Cytat:
Dziewczynki chciałam Wam pokazać moje wczorajsze wypieki, TŻ siedzi po nocach w pracy więc ja kombinuję w kuchni
Różyczki z ciasta francuskiego z jabłkami, jeśli ktoś chętny to mam dwa duże talerze
Stary 2011-08-11, 10:09   #412
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:

no ja niestety bym chciała inny niż jego mama chce... ja bym chciała taki baaardzo delikatny fiolet jak mam u siebie - bardzo rozjania i jest bardzo przyjemny, a jego mama chce beż/ kawowy no nic nie mam narazie nic do powiedzenia... teraz w jego pokoju jest tak tragicnzie , że jak tam siedze to dostaję furi
Fioletowego koloru nie robiłabym do pokoju faceta on mi się kojarzy z takim delikatnym kolorkiem bardziej do dziewczęcego pokoju pasuje ale to moje zdanie mój brat ma w pokoju morski kolorek na ścianach jest cudowny

Stary 2011-08-11, 10:22   #413
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Fioletowego koloru nie robiłabym do pokoju faceta on mi się kojarzy z takim delikatnym kolorkiem bardziej do dziewczęcego pokoju pasuje ale to moje zdanie mój brat ma w pokoju morski kolorek na ścianach jest cudowny
ale taki fiolet jak ja mam to nie jest taki rzowo-fiolet czy typowy fiolet, a trudno opisać. Ale tak naprawde to on w moim pokoju spedza wiecej czasu niz w swoim - tam tylko spi -w trakcie roku jest tylko na weekendach i jemu to obojetne jaki bedzie miał, a jak mówiłam to znowu na lata malowanie znając życie a za pewne za niecały rok będziemy tam mieszkać. Ale juz ten kolor to mi wisi jaki bedzie - wszystko lepsze niż ten paskudny ciemny pomarancz- brudny i obdarty przez psa:p tylko to podejście do tego całego malowania mnie wkurza:/

Edytowane przez fashionaddicted
Czas edycji: 2011-08-11 o 10:24
fashionaddicted jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-11, 10:25   #414
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
ale taki fiolet jak ja mam to nie jest taki rzowo-fiolet czy typowy fiolet, a trudno opisać. Ale tak naprawde to on w moim pokoju spedza wiecej czasu niz w swoim - tam tylko spi -w trakcie roku jest tylko na weekendach i jemu to obojetne jaki bedzie miał, a jak mówiłam to znowu na lata malowanie znając życie a za pewne za niecały rok będziemy tam mieszkać. Ale juz ten kolor to mi wisi jaki bedzie - wszystko lepsze niż ten paskudny ciemny pomarancz- brudny i obdarty przez psa:p tylko to podejście do tego całego malowania mnie wkurza:/
hmmm to faktycznie każdy będzie lepszy niż ten co jest oj jak się wprowadzisz to zmienisz sobie ten kolorek i już nikt ci wtedy nie bedzie niczego zarzucał

Stary 2011-08-11, 10:28   #415
135nudziara
BAN stały

GG do 135nudziara

Roxi odpisała, że w weekend była nad jeziorem, a potem nie miała czasu, bo coś załatwiała . wpadnie dziś wieczorem
135nudziara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-11, 10:29   #416
charal
Zakorzenienie

Cytat:
co wybrałaś??

---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

5 torebeczek
http://www.wholesale-dress.net/arriv...-g1312992.html
http://www.wholesale-dress.net/lovel...-g1363858.html
http://www.wholesale-dress.net/envel...-g1287616.html
http://www.wholesale-dress.net/color...-g1345828.html
http://www.wholesale-dress.net/korea...-g1286179.html
Kamizelka jest całkiem zwykła, babcina, ale ja uwielbiam takie kamizelki

Edytowane przez charal
Czas edycji: 2012-01-02 o 10:02
Stary 2011-08-11, 10:37   #417
fashionaddicted
Zakorzenienie

śliczne !!!! prześliczne !!1 i dużo za to zabulisz?

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Cytat:
hmmm to faktycznie każdy będzie lepszy niż ten co jest oj jak się wprowadzisz to zmienisz sobie ten kolorek i już nikt ci wtedy nie bedzie niczego zarzucał

marudna jestem chyba przez te wszystkie paczki, które nie chcą do mnie dojść

wiecie co - kocham seriale tyle co skonczyłam 8 serie One Tree Hill ( Brook ) i stwierdziłam, że pooglaam od pierwszej serii bo nic już prawie nie pamiętam ale stwierdzam, że wo,ę teraz kiedy Brook jest gwiazdą i Haley bo nie lubię Peyton:P
Stary 2011-08-11, 10:44   #418
charal
Zakorzenienie

Cytat:
śliczne !!!! prześliczne !!1 i dużo za to zabulisz?

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

marudna jestem chyba przez te wszystkie paczki, które nie chcą do mnie dojść

wiecie co - kocham seriale tyle co skonczyłam 8 serie One Tree Hill ( Brook ) i stwierdziłam, że pooglaam od pierwszej serii bo nic już prawie nie pamiętam ale stwierdzam, że wo,ę teraz kiedy Brook jest gwiazdą i Haley bo nie lubię Peyton:P
220 moim zdaniem nie tak wiele
Ja jakoś żadnego serialu nie ogladam namiętnie, wiecie co, 6 lat żyłam bez telewizora, oczywiście to był mój wybór, i miałam wiele więcej czasu dla siebie, tak naprawdę to kupiłam telewizor ze względu na syna, gdy poszedł do szkoły i zaczął narzekać że dzieci opowiadają sobie o różnych bajkach czy filmach a on nigdy nie wie o co chodzi, wtedy uznałam że ja nie mam takiej potrzeby, ale nie mogę narzucac wszystkich swoich poglądów dziecku, no i pojawił się telewizor( kupiłam taką wypasioną plazmę( wtedy była wypasiona, bo w porównaniu z potworem którego kupił mój TŻ to jakiś badziew)

Edytowane przez charal
Czas edycji: 2011-08-11 o 10:50
Stary 2011-08-11, 10:56   #419
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dooo Pokaż wiadomość
Kali ... jeśli obdzwonisz H&M w Czeladzi, Dąbrowie Górniczej, w Sosnowcu (Plejada) i będzie to mogę odebrać
Ok zaraz zadzwonię

Cytat:
Kali przelew zrobiony

Ok pewnie będzie po 12

Dzień dobry

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ----------

Przeczytałam wasze obawy o Roxii napisałam jej sms. Jest cała i zdrowa ale nie ma czasu na wizaż. Dziś wieczorem do nas wpadnie i wszystko opowie
Stary 2011-08-11, 10:58   #420
harajuku-fish
Zakorzenienie

dzień dobry
Cytat:

Ty to smaka nam robisz.....
jak Tyś to wyrzeźbiła??

Cytat:
Napisane przez 135nudziara Pokaż wiadomość
Roxi odpisała, że w weekend była nad jeziorem, a potem nie miała czasu, bo coś załatwiała . wpadnie dziś wieczorem
uff to dobrze że wszystko okkkk.......

5 torebek? wow
czekam aż się te linki pootwierają

a kamizelka bardzo fajna-też takie lubię

harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości