|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1621 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII
Cytat:
![]() pomysl z objazdówką brzmi bardzo ciekawie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1622 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1623 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() Wiecie, niedawno odstawiłam antykoncepcję hormonalną. Ponieważ oczywiscie mam nieregularne @ (co 2 tyg. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1624 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nooo.. a jeśli chce miec takie kwiaty to moge sobie na łące podczas pleneru zerwać...w sumie racja i swietny pomysł...pomyslałam Poza tym z tego so mowiła kolezanka to wybieranie bukietu wygląda w Futurze tak, że idzesz tam stajesz przed Panią z kartką papieru w kolorze sukni (albo kawałkiem materiału) ona patrzy na twoją sylwetkę i kolor skóry i dobiera kolor i kształt. Nie wiem czy wszedzie tak jest,ale wydaje mi sie to całkiem rozsadne:P A babka jest super kontaktowa i szalona!
![]() |
#1625 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() nie pojmuję - jak się obsłużyć tą stronką? Aby mi coś dobrali, muszę im wysłać maila, czy jak? (chodzi mi o stronkę, gdzie doradzają dodatki) Edytowane przez kilianna Czas edycji: 2011-08-11 o 10:30 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1627 | |
Zakorzenienie
|
Moi rodzice się podzielili finansami - mama zajmuje się tym wszystkim, co związane z moim wyglądem, a tata płąci za samo wesele + DJ + kamerzysta + wódka
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1628 |
Przyczajenie
|
witam
![]() wciłema sie w koncu i ja ![]() slubuję 30.06.2012 ![]() fajnie ze jest tak nas duzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1629 |
Raczkowanie
|
Maxwelko oglądałam oglądałam te zdjęcia, który zamieściłaś i to mnie jeszcze bardziej przekonało co do welonu razem z kwiatem. Jak to dokładnie będzie wyglądało to się okaże, bo narazie jeszcze nie mam sukni
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1630 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1631 |
Zakorzenienie
|
nie no muszę wam napisać o co chodzi bo pieron mnie strzeli!!
Jakiś czas temu, jak szłam na urlop, wyszłam z pracy i zaraz rano szef dzwoni, drze się, że nie ma klucza od szatni fitnesu. Tlumacze, że nie wydawalam tego klucza. na nic sie to zdalo, juz mialam isc po klucz zapasowy zeby go dorobic dzwoni kolezanka, że zięć szefa wziął ten klucz.... I dzisiaj ta sama koleżanka mówi, że przyjechał ten zięć, dowiedział się, że nie ma tego klucza i tekst "no tak... pani madzia była na zmianie to normalne, że nie ma klucza" ........
#1632 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jak dla mnie hotmony to ![]() tzn jesli dopiero planujesz dzieci, w okresie menopauzy czy gdy juz nie planujesz dzieci to ok Ci lekarze nic nie tłumaczą, wpieraja ze skutkow ubocznych nie ma, a są w każdym razie do rzeczy być może, że nieregularne miesiączki wystepują u Ciebie w związku ze stylem życia zastanów się jak sie odzywiasz, ile spisz, czy sypiasz i jesz regularnie, czy żyjesz w stresie i w biegu - jeśli tak to moze hormony się nie przydadzą a jeśli wszystko ok u ciebie ze stylem zycia to zrób przynajmniej badania hormonalne i udaj się do endokrynologa - oni tak nie szastają receptami na tabsy natomiast co do stylu zycia to u mnie to szwankowało, wiec teraz stawiam na relaks, nie piję przynajmniej przez jakiś czas:P, staram sie kłaść o tej samej godzinie, jem co dwie godziny (znalazłam taką fajna dietkę która reguluje poziom neuroprzekazników w mózgu, wiec posrednio na przysadke pewnie też działa) i... dostałam równo po miesiacu bezbolesnego okresu, mniej obfitego niż zazwyczaj ![]() wydaje mi się, że przed 30 stką nasz organizm ma duze mozliwosci samoregulacji bo ja np mialam ok poziom hormonów, ale lekarz powiedział oj i tak zapiszemy to cera sie pani poprawi, a tu ani cera, ani regularnośc sie nie poprawiła ![]()
![]() |
#1633 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1634 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1635 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś idę do pracy, więc się już z Wami żegnam ![]() Miłego dnia!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1637 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28691370]my to samo ![]() mój Niusio powiedział stanowcze nie dla Egiptu mówi że przereklamowany ale ja bym chciała ![]() Witam nową PM ![]()
![]() |
#1638 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do regularnego trybu życia, to zgodzę się, że ma on pozytywny wpływ na wiele aspektów zdrowia. U mnie niestety jest nie do zrealizowania (a przynajmniej do tej pory był). Praca, studia, krótki sen, długi sen, nieregularne godziny posiłków, imprezy... Teraz odpadają mi studia, więc może chociaż posiłki będę jadać regularnie.
![]() |
#1639 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1640 | ||
Zakorzenienie
|
Hej Laski...
Za oknem leje -masakra jakaś! Ja w kaloszach siedze w pracy i zasypiam. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Madziuś moge doradzić więcej dystansu..na nic sie zda wkurzanie sie ![]() ![]() Dziewczyny z podróżą poślubna u nas sprawa jest prosta.... Po nocy poślubnej sama sobie zrobie "buhung buhung" i rano przed poprawinami bede już wiedziała gdzie jade:P Pewnie stanie na Dominikanie.... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1641 |
Zakorzenienie
|
My chcemy tydzem w tunezji bo jeśli last minute to wrzesień i już 2tyg TŻ urlopu nie dostanie bo musi jeszcze mieć przed ślubem i zaraz po
#1642 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja ze swojej strony polecam Tobie i wszystkim zainteresowanym Majorkę. Najlepsze miejsce wakacyjne w jakim byłam! ![]()
![]() |
#1643 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez kooocur Czas edycji: 2011-08-11 o 10:58 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1644 | ||
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() W sumie miałam wrażenie, że mój organizm powinien się juz uregulować jestem niewiele przed 30. Dzieci planujemy zaraz po ślubie. Do endo i tak idę ze względu na wyniki badań tarczycy nie do końca jasne dla mnie. Styl życia... tu może być niestety różnie, bo ostatnio trochę stresowo żyję, a przy okazji mało i źle sypiam. Z jedzeniem nie mam problemów jem mało i często (ze względu na niską wągę) no i odżywiam się dobrze. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2011-08-11 o 11:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1645 |
Zakorzenienie
|
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28691370]my to samo
![]() My też chcemy się wybrać za granice tylko zastanawiamy się jaki kraj wybrać, żeby w listopadzie było ciepło. Ślub mamy w ostatni weekend października wiec przypuszczam, że dużo państw nam odpadnie. Również myślmy o jakiejś ofercie last minute. Co do tabletek to ja brałam tylko przez chwile jak miałam 18 lat i to bardziej na cerę. Jednak po badaniach kontrolnych okazało się, że wyniki nie są zbyt dobre i pani doktor powiedziała, że musimy odstawić i najlepiej , żebym wogóle tabletek ni e brała (jakieś tam problemy z krzepliwością, że krew jest po nich za gęsta) i od tego czasu nie biorę. Jak zaczynałam być z moim TŻ to rozmawialiśmy o tym ale on kategorycznie się nie zgodził, żebym brała jakieś tabletki jeśli tak jest z moim zdrowiem, a poza tym chcemy mieć zaraz po ślubie dziecko ![]() ![]()
#1646 |
Raczkowanie
|
Witaj Renez
![]() również trzymam kciuki za operację Marysi ![]() Tenebroso co osoba to inna sytuacja. Wiem, że niektóre dziewczyny czują się świetnie po hormonach i trochę im zazdroszcze:P Niestety ja należe do tych narzekających, obolałych i marudząych:P Btw zaraz bede dzwonić do tej dziewczyny - makijażystki co wklejałaś linka na stronę.
#1647 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() renez, witamy Cię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Takie ceny z Niemiec masz na 14 dni z opcja All inclusive. Najtańsza oferta jaka widziałam na 8 dni to była za 404 euro (czyli ok 1600 zł ) w opcji All inclusive z wylotem z Berlina 4* hotel ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1650 |
Raczkowanie
|
Wstawię linki do zdjęć sukien, które mi się spodobały... tylko to jest takie irytujące, że one w ogóle nie oddają uroku tych sukien
![]() Oto linki do tych, które po założeniu robiły duuuże wrażenie ![]() 1. http://www.kolekcje.wyjdzzamnie.pl/foto/623.jpg 2. http://www.mlodaimoda.pl/suknie-slub...ri-110211.html 3. http://www.mlodaimoda.pl/suknie-slub...10-dakota.html . Mam nadzieje, że nie łamię regulaminu wklejając linki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:05.