|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 |
|
Podróżniczka
|
Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII
Witam
![]() Kozica gratuluje roczku ![]() Marylka, śliczne te bolerka ![]() Dziś Marysia ma operację, już za kilka godz. Trzymajcie |
|
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1593 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zaproszenia sa urocze ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- ![]() bardzo mocno trzymam
|
||
|
|
|
#1594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A i mi się przypomniało, że, jeszcze chyba nawet przed zaręczynami, miałam taki sen, że szykowałam się, niby to w dniu ślubu, do fryzjera, ale zastanawiałam się jak ja do tego ślubu pójdę, jak jedyne co mam, to suknia, a przecież ani nie zaklepałam terminu u kosmetyczki, ani, co gorsza w kościele Ale ja w ogóle często miewam takie sny, np. jadę na narty bez nart albo w ogóle bez bagażu
|
|
|
|
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
MadziaS
|
|
|
|
#1596 |
|
Zakorzenienie
|
magdzia bardzo mocno
![]()
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
Witam was w ten słoneczny dzień. Ja chyba wstałam lewą nogą bo wszytsko mnie denerwuje! :/
Kozica również gratuluje roczku Mi dość dużo do roczku jeszcze zostało...Mocno trzymam ![]()
|
#1598 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry, Dziewczynki!
Ja dopiero wstałam - standard :P Ale u nas było dzisiaj w nocy zimno - tylko 8 stopni... Brrr, jakaś wczesna jesień się już chyba robi... [1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28682688]zgrałam jeszcze zdjęcia z aparatu-robiłam zdjęcia w 3 demetrioskach. Wstawiam 1, bo tamte 2 nieciekawe. A ten fason mi pasuje? dodam że gorset nie jest dobrze zawiązany bo jest za duży więc talii nie mam podkreślonej. I nie chodzi mi o tą konkretną suknię, bo jak dla mnie za dużo tego wszystkiego, tylko o fason [/QUOTE]Moim zdaniem ślicznie się prezentujesz w takim fasonie, pięknie leży, a jak by gorset był dobrze zawiązany to fason idealny wg mnie. Do Twojej figury szukałabym własnie czegoś takiego. Cytat:
A jaką tabliczkę świadek im pokazał, hehe, był dobrze przygotowany do swojej roli, jak widać. A ta maszynka do podgrzewania wódy (?) mnie rozwaliła ![]() Cytat:
To możemy się w niedzielę umówić Zresztą rzeczywiście dobrze byłoby się przenieść na wątek spotkaniom poświęcony
|
|
#1599 |
|
Zakorzenienie
|
trochę fotek z urlopu pod Tatrami
Edytowane przez vesna84 Czas edycji: 2011-08-11 o 11:16 |
|
|
|
#1600 | |
|
Zakorzenienie
|
Brrrrr, jak patrzę na to drugie zdjęcie to aż mi zimno... Dla mnie urlop bez ciepełka i wygrzania starych, spracowanych kości
to urlop stracony ![]() Cytat:
To chyba ma służyć do jakiejś pijackiej zabawy ale leży zapomniane i nieużywane na działce ![]() Aha, i ostatecznie zdecydowałam się na formę bukieciku. Będzie taki, jak w załączniku, o ile oczywiście nie zmienię zdania co do storczyków
Edytowane przez maxwelka Czas edycji: 2011-08-11 o 10:32 |
|
|
|
|
#1601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w tym roku postanowiliśmy nie szaleć z kasą bo sami oplacamy wesele, wiec sama rozumiesz, każdy grosz się dla nas liczy![]() odbijemy sobie to w honeymoon ![]() ja kocham góry i tam odpoczywam więc urlop jak najbardziej zaliczam do udanych
|
|
|
|
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
No my w tym roku do Turcji, na podróż "międzyślubną", ale to będą ostatnie podrygi konającej ostrygi, bo potem czeka nas wykańczanie mieszkania i w kwestii "ciepłych" wyjazdów długo długo nic...
|
|
|
|
#1603 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1604 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
już widzę minę osób, które nie są w temacie heheCytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#1605 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
my za fotografa 2000zł, w tym jeden album za kamerzystę 1800+dojazd 100zł (bo ciągniemy z Poznania ) no i noclegmi to samo, brrr i żeby było cieplej chciałam Wam wkleić moje fotki z Turcji, ale te z fb nie chcą się wkleić, więc może później
|
|
|
|
|
#1606 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zaproszenia bardzo ładne, ostatnio podobne dostaliśmy na to sierpniowe wesele ![]() Cytat:
Ja przez jakiś rok też się tak jarałam i ciągle narzeczony i narzeczony, a teraz już nie możemy się doczekać, kiedy będziemy mówić Mężu i Żono ![]() Cytat:
Jeszcze chętnie bym to razem z suknią zobaczyła, ale myślę że możesz naprawdę ten naszyjnik zostawić ![]() !!Cytat:
|
|
#1607 |
|
Zakorzenienie
|
a my po slubie chcemy pojechać gdzieś w cieple kraje i poleniuchować, bo teraz cała kasa idzie na weselicho
![]() ja ciagle nie mogę zdecydowac się na wiązankę. co chwila podoba mi sie coś innego, ale nic nie wpadło mi w oko na tyle, żeby brać ją poważnie pod uwagę
|
|
|
|
#1608 | ||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Taki jak w tej sukni, tylko, że na odpowiedniej wysokości, bo tu jakoś dziwnie nisko jest: http://www.oksana-mukha.com/en/303/ivetta.htmlCytat:
![]() Cytat:
U nas wódkę będzie donosić obsługa.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymają się mocno!
Edytowane przez tenebrosa Czas edycji: 2011-08-11 o 10:48 |
||||||||
|
|
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
Chatka, mam nadz.że mój kuzyn z nami wtedy "będzie" i, że właśnie to oznaczał mój sen
tenebrosa, nam też najbardziej podoba się ten z inicjałami co do bukietu, to ja ostatnio znalazłam jakąś stronkę gdzie dopasowują dodatki do danych modeli sukien, wkleję Wam propozycję dla mojej ale w smie to tylko bukiet biorę pod uwagę bo reszta to nie mój stajl
Edytowane przez vesna84 Czas edycji: 2011-08-11 o 10:49 |
|
|
|
#1610 | ||
|
Podróżniczka
|
Cytat:
W tym roku byliśmy w Turcji, w przyszłym roku podróż poślubna i może później jeszcze wspólna podróż z naszymi rodzicami i bratem TŻta tak w 7 osób A później to już tylko dzidzi, dom i o porządnych wyprawach można zapomnieć Maxwelka bukiecik śliczny. Bardzo lubię storczyki Właśnie też miałam koncepcję ze storczykami, ostatecznie zdecydowałam się na goździki z kilkoma storczykami w formie dodatku Kobieta zmienną jest A ja jestem doskonałym na to przykładem, zmieniłam w końcu również kolor przewodni na fuksję z fioletu, z którym byłam tak bardzo zżyta ![]() ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1611 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1612 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ciekawa stronka ale faktycznie z tego co zaproponowali to mi tez jedynie bukiecik odpowiada
|
|
|
|
|
#1613 |
|
Zakorzenienie
|
madziu 3mam kciuki
My z TŻ od jakiegoś czasu zastanawiamy się czy jechać na tydzień do Karpacza zaraz po ślubie czy poszukać jakiejś fajnej oferty last minute do jakiś ciepłych krajów. Bo czasem cenowo wychodzi podobnie
|
#1614 | |||||
|
Zakorzenienie
|
[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28689913]my za fotografa 2000zł, w tym jeden album
za kamerzystę 1800+dojazd 100zł (bo ciągniemy z Poznania ) no i nocleg[/QUOTE] My mamy samego kamerzystę - 2750 zł, a zdjęcia porobi przyjaciel TŻta - robi bardzo ładne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Toteż tym bardziej się cieszę, że naszyjnik zostanie ![]() A suknię z bizuterią będę jechać mierzyć z mamą i ciocią (która jeszcze nie widziała) jakoś niedługo (może zabiorę też teściową i zrobimy zlot czarownic? ) i wtedy pomierzę i welony, i halki, i ogarnę sytuację oraz porobię fotki ![]() Cytat:
Zupełnie inaczej wygląda to na mnie niż na stojaku, całe szczęście ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1615 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzień zaczynam ze złym humorem...
znowu praca... nie wyrabiam już psychicznie w tym chorym miejscu!!
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1618 |
|
Raczkowanie
|
Aaaaaaaa!!! Dogoniłam was!!!! Wreszcie!!! A gonię od 5 dni
i po drodze to już pewnie zapomniałam o milione poruszanych tematów..A z tego co pamiętam, to: Maxwelka - będziemy sąsiadkami Nasze przyszłe mieszkanko jest "rzut beretem" od waszego Znajduje się troszkę bliżej pętli autobusowej (ulicy wolę nie wymieniać). I przy temacie mieszkania- to u nas również będzie kredyt , a dokladnie w naszej sytuacji to wygląa tak- rodzice TŻta kupili mieszkanie w Wawie na kredyt, który my przejmiemy do spłacania i mieszkanie zostanie dla nas.Druga sprawa- też jestem w Wawie (to tak apropo spotkania Warszawianek) ![]() Trzecia sprawa- mamy zaklepany zespół! <jupi> także to co najważniejsze jest, teraz szukamy fotografa, bo Pani o której myśleliśmy do tej pory zażyczyła sobie 2200zł za pracę od przygotowań do 21! Bez pleneru (bo ten zrobi nam moja siostra- która jest fotografem). A my chcemy mieć też zdjęcia z oczepin, więc nasze poszukiwania rozpoczęły się na nowo :/ . Ale z zespołu jesteśmy zadowoleni- 5osobowa orkiestra i to nawet z perkusją .Ja również chciałabym oprócz welonu mięc we włosach żywy kwiat i jestem zdania, że można to naprawdę ładnie skomponować ze sobą .Co do urlopu my w tym roku też na nic wielkiego sobie pozwolić nie możemy, bo większość wesela sami opłacamy, ale w przyszłym roku zaszalejemy Nawet jest pomysł wspólnego wyjazdu poślubnego z przyjaciółmi- którzy ślubują 2 tygodnie przed nami. Myślimy o objazdówce po Europie ![]() No mam nadzieje, że teraz lepiej będzie mi szło trzymanie tempa waszych postów
|
|
|
|
#1619 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez tenebrosa Czas edycji: 2011-08-11 o 11:23 |
||
|
|
|
#1620 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i kredytobiorczynię Mam nadzieję, że zobaczymy się na spotkaniu Warszawianek!Obejrzyj zdjęcia, które wrzuciłam, ładnie się na nich komponuje welon z kwiatem i uważam, że to bardzo dobry pomysł ![]() Cytat:
Edytowane przez maxwelka Czas edycji: 2011-08-11 o 11:25 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:32.

i musiałam iść w rozpuszczonych na pól polokowanych włosach, zamiast welonu ubrałam wtedy opaskę z czerwoną różą, mało tego okazało sie że jedziemy do ślubu k a r a w a n e m 

i po drodze to już pewnie zapomniałam o milione poruszanych tematów..