Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII - Strona 54 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-11, 08:57   #1591
magdziaS
Podróżniczka

Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII

Witam

Kozica gratuluje roczku

Marylka, śliczne te bolerka Uwielbiam Rosa Clara

Dziś Marysia ma operację, już za kilka godz. Trzymajcie

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 09:01   #1592
maxwelka
Zakorzenienie

GG do maxwelka Send a message via Skype™ to maxwelka

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Dłużej z nami pobędziesz a się przyłapiesz że będziesz chciała powiedzieć Tż
Nie ukrywam, że biorę pod uwagę taką możliwość i obawiam się tego

Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Trzymamy bardzo mocno!!!
maxwelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 09:05   #1593
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kawuszkaa Pokaż wiadomość
Dziewczynki coraz więcej z nas ma rok do ślubu, a większość już mniej niż 365 dni !!! Ale teraz będzie leciało.... uff... Zacznie się jazda
i to jazda na całego
Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
no i w końcu padło na mnie.... do tej pory tylko czytałam Wasze koszmary ślubne a dziejszej nocy ja taki miałam...
zaczęlo sie od fryzury która przed wyjściem z domu po prostu się rozwaliła i musiałam iść w rozpuszczonych na pól polokowanych włosach, zamiast welonu ubrałam wtedy opaskę z czerwoną różą, mało tego okazało sie że jedziemy do ślubu k a r a w a n e m
a pod kosciolem wita mnie kuzyn, który zmarł 3 lata temu
normalnie wow....

a z takich optymistycznych rzeczy to wybraliśmy zaproszenia
http://allegro.pl/eleganckie-recznie...744127028.html

mojemy Tż-towi bardzo przypadły do gustu, a on strasznie wybredny, winiety tez u nich będziemy zamawiać
o rety że też czlowiekowi mogą się przyśnić takie rzeczy
zaproszenia sa urocze i cena bardzo atrakcyjna

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
bardzo mocno trzymam
Stary 2011-08-11, 09:11   #1594
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
cześć Lasencje!!
no i w końcu padło na mnie.... do tej pory tylko czytałam Wasze koszmary ślubne a dziejszej nocy ja taki miałam...
zaczęlo sie od fryzury która przed wyjściem z domu po prostu się rozwaliła i musiałam iść w rozpuszczonych na pól polokowanych włosach, zamiast welonu ubrałam wtedy opaskę z czerwoną różą, mało tego okazało sie że jedziemy do ślubu k a r a w a n e m
normalnie wow....
O ja pierdziu, ale sen... Siostrze mojej przyjaciółki, która ogólnie rzecz ujmując nie odpycha od siebie myśli o duchach i zmarłych i w związku z tym można powiedzieć, że zdarzało się jej mieć z nimi niemal namacalny kontakt, śniło się jakiś rok przed ślubem, że mierzyła do białej sukni ślubnej czarne długie rękawiczki, a potem próbowała je ściągnąć, i nie mogła. A tydzień po tym śnie zmarł jej niedoszły teść

A i mi się przypomniało, że, jeszcze chyba nawet przed zaręczynami, miałam taki sen, że szykowałam się, niby to w dniu ślubu, do fryzjera, ale zastanawiałam się jak ja do tego ślubu pójdę, jak jedyne co mam, to suknia, a przecież ani nie zaklepałam terminu u kosmetyczki, ani, co gorsza w kościele Ale ja w ogóle często miewam takie sny, np. jadę na narty bez nart albo w ogóle bez bagażu
Stary 2011-08-11, 09:12   #1595
vesna84
Zakorzenienie

MadziaS
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 09:13   #1596
kindziulindzia
Zakorzenienie

magdzia bardzo mocno
19.05.2012
kindziulindzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 09:13   #1597
justyna_g4
Zakorzenienie

Witam was w ten słoneczny dzień. Ja chyba wstałam lewą nogą bo wszytsko mnie denerwuje! :/

Kozica również gratuluje roczku Mi dość dużo do roczku jeszcze zostało...

Cytat:
Witam

Mocno trzymam

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-11, 09:18   #1598
tenebrosa
Wtajemniczenie

Dzień dobry, Dziewczynki!

Ja dopiero wstałam - standard :P Ale u nas było dzisiaj w nocy zimno - tylko 8 stopni... Brrr, jakaś wczesna jesień się już chyba robi...

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28682688]zgrałam jeszcze zdjęcia z aparatu-robiłam zdjęcia w 3 demetrioskach. Wstawiam 1, bo tamte 2 nieciekawe. A ten fason mi pasuje? dodam że gorset nie jest dobrze zawiązany bo jest za duży więc talii nie mam podkreślonej.

I nie chodzi mi o tą konkretną suknię, bo jak dla mnie za dużo tego wszystkiego, tylko o fason[/QUOTE]

Moim zdaniem ślicznie się prezentujesz w takim fasonie, pięknie leży, a jak by gorset był dobrze zawiązany to fason idealny wg mnie. Do Twojej figury szukałabym własnie czegoś takiego.

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
http://www.artcreo.com.pl/galerie wejdźcie sobie w galerię Katarzyna i Arkadiusz fajną bramę zrobili
Ale pomysła ktoś miał! A jaką tabliczkę świadek im pokazał, hehe, był dobrze przygotowany do swojej roli, jak widać. A ta maszynka do podgrzewania wódy (?) mnie rozwaliła A może to do mierzenia procentów było?

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
Dziewczyny, czy już rozglądałyście się za fotografem? W jakich cenach są Wasi foto?
My od marca mamy zaklepane usługi foto-video, wzięliśmy ludzi z jednej firmy. Za fotografa - pełny reportaż plus plener płacimy 1500zł, dostajemy zdjęcia tylko na płytce (bez odbitek i albumu). Potem chcemy zrobić sobie we własnym zakresie fotoksięgę. Za film z kolei 2600zł.

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
A ja nawet będę w ten weekend w Ciechankach Tylko, że 24go mam wesele
To możemy się w niedzielę umówić Zresztą rzeczywiście dobrze byłoby się przenieść na wątek spotkaniom poświęcony
Stary 2011-08-11, 09:26   #1599
vesna84
Zakorzenienie

trochę fotek z urlopu pod Tatrami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0006-.jpg (237,0 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0008-.jpg (81,7 KB, 32 załadowań)

Edytowane przez vesna84
Czas edycji: 2011-08-11 o 10:16
Stary 2011-08-11, 09:30   #1600
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
trochę fotek z urlopu pod Tatrami
Brrrrr, jak patrzę na to drugie zdjęcie to aż mi zimno... Dla mnie urlop bez ciepełka i wygrzania starych, spracowanych kości to urlop stracony

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Ale pomysła ktoś miał! A jaką tabliczkę świadek im pokazał, hehe, był dobrze przygotowany do swojej roli, jak widać. A ta maszynka do podgrzewania wódy (?) mnie rozwaliła A może to do mierzenia procentów było?
Ale numer, dokładnie taką "szpachlę" z miejscem na kieliszki i dzwonkiem od roweru dostał brat mojego TŻta chyba na wieczorze kawalerskim albo z jakiejś innej okazji To chyba ma służyć do jakiejś pijackiej zabawy ale leży zapomniane i nieużywane na działce

Aha, i ostatecznie zdecydowałam się na formę bukieciku. Będzie taki, jak w załączniku, o ile oczywiście nie zmienię zdania co do storczyków
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg calla-lily-cake-wedding-3.jpg (23,9 KB, 19 załadowań)

Edytowane przez maxwelka
Czas edycji: 2011-08-11 o 09:32
Stary 2011-08-11, 09:33   #1601
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
Brrrrr, jak patrzę na to drugie zdjęcie to aż mi zimno... Dla mnie urlop bez ciepełka i wygrzania starych, spracowanych kości to urlop stracony
:
rok temu byliśmy w Turcji... w tym roku postanowiliśmy nie szaleć z kasą bo sami oplacamy wesele, wiec sama rozumiesz, każdy grosz się dla nas liczy
odbijemy sobie to w honeymoon
ja kocham góry i tam odpoczywam więc urlop jak najbardziej zaliczam do udanych

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-11, 09:35   #1602
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
rok temu byliśmy w Turcji... w tym roku postanowiliśmy nie szaleć z kasą bo sami oplacamy wesele, wiec sama rozumiesz, każdy grosz się dla nas liczy
odbijemy sobie to w honeymoon
ja kocham góry i tam odpoczywam więc urlop jak najbardziej zaliczam do udanych
No my w tym roku do Turcji, na podróż "międzyślubną", ale to będą ostatnie podrygi konającej ostrygi, bo potem czeka nas wykańczanie mieszkania i w kwestii "ciepłych" wyjazdów długo długo nic...
Stary 2011-08-11, 09:39   #1603
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:
No my w tym roku do Turcji, na podróż "międzyślubną", ale to będą ostatnie podrygi konającej ostrygi, bo potem czeka nas wykańczanie mieszkania i w kwestii "ciepłych" wyjazdów długo długo nic...
zazdroszczę my zakochaliśmy się w Turcji
Stary 2011-08-11, 09:39   #1604
tusia_m
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Chyba chodzi o ten welon, który wstawiałaś. A że mam dzisiaj dziure w mózgu, to nic nie napisałam. No ale Tusia stanęła na wysokości zadania i wyjechała z Hajzerem

Cytat:
Ja odkurzałam, bo jutro mama przyjeżdża, więc trochę ogarniam mieszkanie. W sobotę mamy zjazd rodzinny w domu dziadków na wsi, zjeżdża się rodzinka z całej Polski
A teraz czekam na TŻta.
super! zawsze to okazja, żeby się spotkać!
Cytat:
Nie uwierzycie ale przez ten wizaż zaczęłam nadużywać słowa Tż
Mianowicie jak komuś coś tłumacze o moim narzeczonym to chcę ciągle mówić zamiast imienia słowo Tż-et Na szczęście ugryzę się zawsze w język zanim to wypowiem ale za to mam potem z siebie niezłą polewkę
Wychodzi na to że uzależniłam się od wizażu na dobre

Wy tez tak macie? Czy tylko ja już ześwirowałam
też tam mam
Cytat:
Napisane przez whitepower Pokaż wiadomość
Hej! Ja się chętnie spotkam z lubelskimi PMkami w każdy weekend września i października, z wyjątkiem weekendu 8-9.X, bo jadę na sex do Poznania:P
Hehe..ale nie na orgie żadne tylko na studia podyplomowe - seksuologiczne, ale u mnie w domu tak się przyjęło, że mówimy o tym "sex" i ciągle mi powtarzają, "nie bierz na siebie za dużo, pamiętaj, że masz sex" albo "tylko nauki to sobie tak ustawcie żeby Ci w sexie nie przeszkadzały"...wiec jak ktoś nie wie to się dziwnie patrzy np. jak mamie w autobusie się taki tekst wyrwie:P
hehe świetne te teksty już widzę minę osób, które nie są w temacie hehe
Cytat:
Ok, wklejam dary - Laseczka ma artystyczną duszę, robi obecnie profesjonalny kurs florystyczny i powiedziała, że bardzo chętnie mi zrobi kwiaty na ślub i wesele Takie maleństwa właśnie mi się strasznie na stoły podobają, tylko oczywiście zielono-niebiesko-pomarańczowe Powiedziała, że dla Niej to pikuś, jeszcze się w tym roku porządnie wyuczy i może mi zrobić.. Już sam fakt, że z Bydgoszczy pociągiem mi je przywiozła (!!!!!!) jest godzien podziwu, nie mówiąc o tym, że ogólnie są śliczne
A poza tym interesuje się decoupagem i zrobiła mi normalnie pudełko na herbatę Pytała tylko wcześniej Tżta, jakie lubię kolory i normalnie cudne to, nie?

Dobra, idę już spać, dobrej nocki
piękne widać, że kobita ma mega talent!!!
Cytat:
Dla mnie ok ale cześć dolna ma za dużo tej koronki.

Dobre
A tak co do tego napisu od alkoholu to mam zamiar przypiąć osobom które będą roznosiły wódkę u mnie na weselu plakietki z napisem "Pogotowie alkoholowe" żeby goście wiedzieli do kogo się zwracać po wódkę gdy jej zabraknie
Jak myślicie, fajny pomysł?
Ściągnełam to od jakiegoś fotografa bo miał kolesi na zdjęciu z takimi plakietkami
jak dla mnie pomysł bomba
Cytat:
Witajcie Lasencje!
Dzisiaj roczek do wielkiego dnia Ale mi się facjata cieszy

Cytat:
No, a poza tym wczoraj wróciła moja mama (moja mać, jak na nią mówię, i jak mam ją zapisaną w telefonie ) i też przywiozła dary w postaci biżuterii oraz dwóch kubków i obieraczki do warzyw w ramach posagu Biżuterię przymierzyłam, obfociłam i wam załączam. Okazuje się, że ten naszyjniczek wcale nie jest taki duży, na jakiego wyglądał na tamtym zdjęciu i moim skromnym zdaniem będę mogła założyć do mojej sukni cały komplet i będzie idealnie Dodatkowo dostałam jeszcze 2 pary kolczyków, zastanowię się jeszcze czy tych kolczyków z kompletu nie zastąpię tymi kwiatkami, a te wiszące w czerwonym pudełku mam zamiar założyć do ślubu cywilnego
piękne te dary

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 09:43   #1605
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d
Konto usunięte

Cytat:
Moim zdaniem ślicznie się prezentujesz w takim fasonie, pięknie leży, a jak by gorset był dobrze zawiązany to fason idealny wg mnie. Do Twojej figury szukałabym własnie czegoś takiego.

My od marca mamy zaklepane usługi foto-video, wzięliśmy ludzi z jednej firmy. Za fotografa - pełny reportaż plus plener płacimy 1500zł, dostajemy zdjęcia tylko na płytce (bez odbitek i albumu). Potem chcemy zrobić sobie we własnym zakresie fotoksięgę. Za film z kolei 2600zł.

my za fotografa 2000zł, w tym jeden album
za kamerzystę 1800+dojazd 100zł (bo ciągniemy z Poznania) no i nocleg

Cytat:
Brrrrr, jak patrzę na to drugie zdjęcie to aż mi zimno...
mi to samo, brrr

i żeby było cieplej chciałam Wam wkleić moje fotki z Turcji, ale te z fb nie chcą się wkleić, więc może później
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 09:43   #1606
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
cześć Lasencje!!
normalnie wow....

mojemy Tż-towi bardzo przypadły do gustu, a on strasznie wybredny, winiety tez u nich będziemy zamawiać
Uch, ale sen! może to oznacza, że Kuzyn chce być z Wami w tym dniu i będzie na Was patrzył z góry
Zaproszenia bardzo ładne, ostatnio podobne dostaliśmy na to sierpniowe wesele

Cytat:
Ja o swoim TŻcie mówię "narzeczony" i napawam się tym ile mogę i teraz, po tym ślubie cywilnym nadal będę tak mówić, bo przecież ani do teściowej nie będę mówić "mamo", ani nie będziemy razem mieszkać z TŻtem, ani nosić obrączek. A na facebooku zmienimy status na "to skomplikowane"
ee, bo jeszcze krótko narzeczoną jesteś Ja przez jakiś rok też się tak jarałam i ciągle narzeczony i narzeczony, a teraz już nie możemy się doczekać, kiedy będziemy mówić Mężu i Żono

Cytat:
No, a poza tym wczoraj wróciła moja mama (moja mać, jak na nią mówię, i jak mam ją zapisaną w telefonie ) i też przywiozła dary w postaci biżuterii oraz dwóch kubków i obieraczki do warzyw w ramach posagu Biżuterię przymierzyłam, obfociłam i wam załączam. Okazuje się, że ten naszyjniczek wcale nie jest taki duży, na jakiego wyglądał na tamtym zdjęciu i moim skromnym zdaniem będę mogła założyć do mojej sukni cały komplet i będzie idealnie Dodatkowo dostałam jeszcze 2 pary kolczyków, zastanowię się jeszcze czy tych kolczyków z kompletu nie zastąpię tymi kwiatkami, a te wiszące w czerwonym pudełku mam zamiar założyć do ślubu cywilnego
Świetna biżuteria, naprawdę bardzo delikatnie wygląda Jeszcze chętnie bym to razem z suknią zobaczyła, ale myślę że możesz naprawdę ten naszyjnik zostawić

Cytat:
!!

Cytat:
Ja dopiero wstałam - standard :P Ale u nas było dzisiaj w nocy zimno - tylko 8 stopni... Brrr, jakaś wczesna jesień się już chyba robi...
eej, weź tak nie mów, ja dopiero na wakacje jadę!! To na pewno tylko taki mrozik przed największymi upałami, prawdaaaaaa?

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 09:45   #1607
evoonia86
Zakorzenienie

a my po slubie chcemy pojechać gdzieś w cieple kraje i poleniuchować, bo teraz cała kasa idzie na weselicho

ja ciagle nie mogę zdecydowac się na wiązankę. co chwila podoba mi sie coś innego, ale nic nie wpadło mi w oko na tyle, żeby brać ją poważnie pod uwagę
Stary 2011-08-11, 09:47   #1608
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
Wrzucam wam tylko linka do ciekawych bolerek, bo mi dzis wpadl w oczy na FB...i tak sie postanowilam z wami podzielic..
http://www.bialeinspiracje.pl/?p=7263
Powiem Ci, że ja tylko o takim przezroczystym jak na drugiej lub ostatniej fotce myślę. Wiem, że ogrzać mnie to nie ogrzeje, ale mam nadzieję, że zda egzamin w lipcu = ramiona w kościele będą przykryte, a do niczego innego nie jest mi ono potrzebne. Ciekawe tylko jak by się coś takiego komponowało z welonem, bo tu żadna modelka go nie ma.

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
no włąśnie ja tez się spotkałam z opinią, ze serduszkowe dekolty nie pasują do małych biustów, a ja np mierzyłam też takie i mi się bardzo podoba jak na mnie leżą, a biust mam mały
Ja tez mam nie za wielki biust, ale myślę o dekolcie w serduszko, bo jeden mnie za serduszko tak bardzo ujął, że nie chce puścić Taki jak w tej sukni, tylko, że na odpowiedniej wysokości, bo tu jakoś dziwnie nisko jest: http://www.oksana-mukha.com/en/303/ivetta.html

Cytat:
Ok, wklejam dary - Laseczka ma artystyczną duszę, robi obecnie profesjonalny kurs florystyczny i powiedziała, że bardzo chętnie mi zrobi kwiaty na ślub i wesele Takie maleństwa właśnie mi się strasznie na stoły podobają, tylko oczywiście zielono-niebiesko-pomarańczowe Powiedziała, że dla Niej to pikuś, jeszcze się w tym roku porządnie wyuczy i może mi zrobić.. Już sam fakt, że z Bydgoszczy pociągiem mi je przywiozła (!!!!!!) jest godzien podziwu, nie mówiąc o tym, że ogólnie są śliczne
A poza tym interesuje się decoupagem i zrobiła mi normalnie pudełko na herbatę Pytała tylko wcześniej Tżta, jakie lubię kolory i normalnie cudne to, nie?
Bardzo utalentowaną macie koleżankę!

Cytat:
A tak co do tego napisu od alkoholu to mam zamiar przypiąć osobom które będą roznosiły wódkę u mnie na weselu plakietki z napisem "Pogotowie alkoholowe" żeby goście wiedzieli do kogo się zwracać po wódkę gdy jej zabraknie
Jak myślicie, fajny pomysł?
Ściągnełam to od jakiegoś fotografa bo miał kolesi na zdjęciu z takimi plakietkami
Jak się te osoby zgodzą, to czemu nie? U nas wódkę będzie donosić obsługa.

Cytat:
Witajcie Lasencje!
Dzisiaj roczek do wielkiego dnia Ale mi się facjata cieszy
Jak mówiła mi koleżanka, która w sobotę brała ślub: teraz to już zleci nie wiadomo kiedy

Cytat:
Napisane przez maly_czlowieczek Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny jak zwykle nie ogarniam tego co się tu dzieje, czy ja kiedyś będę na bieżąco? zaraz wymykam z domu wpadłam się tylko przywitać i pochwalić piękną drugą miesięcznicą zaręczyn TŻet był zachwycony koncertem i moim "metalowym" lookiem dokładnie o 23.15 zagrali ulubioną piosenkę TŻta i tak mnie wycałował, że szok a teraz muszę lecieć, bo są sprawy do załatwienia miłego dnia!
O, a na jkaim Wy koncercie byliście wczoraj, bo chyba coś przegapiłam. Metal Hammer? Czy coś innego?

Cytat:

O, a który wzór dokładnie wybraliście? Mi się najbardziej podoba pierwszy z inicjałami

Cytat:
Myślę, że jak założysz cały komplet to wszystko będzie pasować, kryształki są na tyle delikatne, że chyba nie da się nimi przesycić looku, imho

Cytat:
Trzymają się mocno!

Edytowane przez tenebrosa
Czas edycji: 2011-08-11 o 09:48
tenebrosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 09:48   #1609
vesna84
Zakorzenienie

Chatka, mam nadz.że mój kuzyn z nami wtedy "będzie" i, że właśnie to oznaczał mój sen miał 28 lat jak odszedł...

tenebrosa, nam też najbardziej podoba się ten z inicjałami

co do bukietu, to ja ostatnio znalazłam jakąś stronkę gdzie dopasowują dodatki do danych modeli sukien, wkleję Wam propozycję dla mojej ale w smie to tylko bukiet biorę pod uwagę bo reszta to nie mój stajl
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg do sukni.jpg (45,1 KB, 24 załadowań)

Edytowane przez vesna84
Czas edycji: 2011-08-11 o 09:49

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-11, 09:52   #1610
magdziaS
Podróżniczka

Cytat:
Trochę tak jak u nas. W tym roku byliśmy w Turcji, w przyszłym roku podróż poślubna i może później jeszcze wspólna podróż z naszymi rodzicami i bratem TŻta tak w 7 osób A później to już tylko dzidzi, dom i o porządnych wyprawach można zapomnieć

Maxwelka bukiecik śliczny. Bardzo lubię storczyki Właśnie też miałam koncepcję ze storczykami, ostatecznie zdecydowałam się na goździki z kilkoma storczykami w formie dodatku Kobieta zmienną jest A ja jestem doskonałym na to przykładem, zmieniłam w końcu również kolor przewodni na fuksję z fioletu, z którym byłam tak bardzo zżyta

---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Cytat:
Chatka, mam nadz.że mój kuzyn z nami wtedy "będzie" i, że właśnie to oznaczał mój sen miał 28 lat jak odszedł...

tenebrosa, nam też najbardziej podoba się ten z inicjałami

co do bukietu, to ja ostatnio znalazłam jakąś stronkę gdzie dopasowują dodatki do danych modeli sukien, wkleję Wam propozycję dla mojej ale w smie to tylko bukiet biorę pod uwagę bo reszta to nie mój stajl
Vesna co to za stronka ?

magdziaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 09:55   #1611
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:

Vesna co to za stronka ?
http://www.slubclick.com/

Stary 2011-08-11, 09:58   #1612
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d
Konto usunięte

Cytat:

ciekawa stronka ale faktycznie z tego co zaproponowali to mi tez jedynie bukiecik odpowiada
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 10:00   #1613
(kicia)
Zakorzenienie

madziu 3mam kciuki

My z TŻ od jakiegoś czasu zastanawiamy się czy jechać na tydzień do Karpacza zaraz po ślubie czy poszukać jakiejś fajnej oferty last minute do jakiś ciepłych krajów. Bo czasem cenowo wychodzi podobnie
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 10:02   #1614
maxwelka
Zakorzenienie

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28689913]my za fotografa 2000zł, w tym jeden album
za kamerzystę 1800+dojazd 100zł (bo ciągniemy z Poznania) no i nocleg
[/QUOTE]

My mamy samego kamerzystę - 2750 zł, a zdjęcia porobi przyjaciel TŻta - robi bardzo ładne

Cytat:
ee, bo jeszcze krótko narzeczoną jesteś Ja przez jakiś rok też się tak jarałam i ciągle narzeczony i narzeczony, a teraz już nie możemy się doczekać, kiedy będziemy mówić Mężu i Żono
Bardzo możliwe, no i właśnie dlatego szkoda mi przerywać narzeczeństwo tylko z powodu papierka z urzędu, który jest nam potrzebny do kredytu

Cytat:
Świetna biżuteria, naprawdę bardzo delikatnie wygląda Jeszcze chętnie bym to razem z suknią zobaczyła, ale myślę że możesz naprawdę ten naszyjnik zostawić
No mi strasznie ulżyło jak zobaczyłam, że to jest takie delikatne i malutkie, aż się zdziwiłam... Szczególnie, że cały komplet kosztował jakieś 300 zł
Toteż tym bardziej się cieszę, że naszyjnik zostanie

A suknię z bizuterią będę jechać mierzyć z mamą i ciocią (która jeszcze nie widziała) jakoś niedługo (może zabiorę też teściową i zrobimy zlot czarownic? ) i wtedy pomierzę i welony, i halki, i ogarnę sytuację oraz porobię fotki

Cytat:
Myślę, że jak założysz cały komplet to wszystko będzie pasować, kryształki są na tyle delikatne, że chyba nie da się nimi przesycić looku, imho
No, wiedziałam, że jak to przymierzę i obfocę to zmienicie zdanie Zupełnie inaczej wygląda to na mnie niż na stojaku, całe szczęście

Cytat:
No to podaj adres, a nie tylko się chwalisz!

Cytat:
Maxwelka bukiecik śliczny. Bardzo lubię storczyki Właśnie też miałam koncepcję ze storczykami, ostatecznie zdecydowałam się na goździki z kilkoma storczykami w formie dodatku Kobieta zmienną jest A ja jestem doskonałym na to przykładem, zmieniłam w końcu również kolor przewodni na fuksję z fioletu, z którym byłam tak bardzo zżyta
No ja się właśnie zakochałam w storczykach. We włosach też chcę mieć jednego, no i fajnie by było, gdyby sala mogła być nimi przystrojona...
Stary 2011-08-11, 10:05   #1615
Madziuniusia
Zakorzenienie

a ja dzień zaczynam ze złym humorem...
znowu praca... nie wyrabiam już psychicznie w tym chorym miejscu!!
Stary 2011-08-11, 10:07   #1616
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:

No to podaj adres, a nie tylko się chwalisz!
http://www.slubclick.com/
Stary 2011-08-11, 10:10   #1617
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
musze sobie pobuszowac po niej w domku
Stary 2011-08-11, 10:16   #1618
paulinka777
Raczkowanie

Aaaaaaaa!!! Dogoniłam was!!!! Wreszcie!!! A gonię od 5 dni i po drodze to już pewnie zapomniałam o milione poruszanych tematów..
A z tego co pamiętam, to:
Maxwelka - będziemy sąsiadkami Nasze przyszłe mieszkanko jest "rzut beretem" od waszego Znajduje się troszkę bliżej pętli autobusowej (ulicy wolę nie wymieniać). I przy temacie mieszkania- to u nas również będzie kredyt , a dokladnie w naszej sytuacji to wygląa tak- rodzice TŻta kupili mieszkanie w Wawie na kredyt, który my przejmiemy do spłacania i mieszkanie zostanie dla nas.

Druga sprawa- też jestem w Wawie (to tak apropo spotkania Warszawianek)

Trzecia sprawa- mamy zaklepany zespół! <jupi> także to co najważniejsze jest, teraz szukamy fotografa, bo Pani o której myśleliśmy do tej pory zażyczyła sobie 2200zł za pracę od przygotowań do 21! Bez pleneru (bo ten zrobi nam moja siostra- która jest fotografem). A my chcemy mieć też zdjęcia z oczepin, więc nasze poszukiwania rozpoczęły się na nowo :/ . Ale z zespołu jesteśmy zadowoleni- 5osobowa orkiestra i to nawet z perkusją .

Ja również chciałabym oprócz welonu mięc we włosach żywy kwiat i jestem zdania, że można to naprawdę ładnie skomponować ze sobą .

Co do urlopu my w tym roku też na nic wielkiego sobie pozwolić nie możemy, bo większość wesela sami opłacamy, ale w przyszłym roku zaszalejemy Nawet jest pomysł wspólnego wyjazdu poślubnego z przyjaciółmi- którzy ślubują 2 tygodnie przed nami. Myślimy o objazdówce po Europie

No mam nadzieje, że teraz lepiej będzie mi szło trzymanie tempa waszych postów
paulinka777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 10:21   #1619
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
My z TŻ od jakiegoś czasu zastanawiamy się czy jechać na tydzień do Karpacza zaraz po ślubie czy poszukać jakiejś fajnej oferty last minute do jakiś ciepłych krajów. Bo czasem cenowo wychodzi podobnie
Jak jeszcze nie byliście w żadnych "ciepłych krajach", to ja bym wybrała tą opcję. Zawsze jak zobaczę palmy, piękną plażę i morze to mi się od razu lepiej na duszy robi

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
a ja dzień zaczynam ze złym humorem...
znowu praca... nie wyrabiam już psychicznie w tym chorym miejscu!!
Biedna... spróbuj złapać dystans i pomyśl, że kolejne trzy dni będziesz miała wolne

Edytowane przez tenebrosa
Czas edycji: 2011-08-11 o 10:23
tenebrosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 10:22   #1620
maxwelka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinka777 Pokaż wiadomość
Maxwelka - będziemy sąsiadkami Nasze przyszłe mieszkanko jest "rzut beretem" od waszego Znajduje się troszkę bliżej pętli autobusowej (ulicy wolę nie wymieniać). I przy temacie mieszkania- to u nas również będzie kredyt , a dokladnie w naszej sytuacji to wygląa tak- rodzice TŻta kupili mieszkanie w Wawie na kredyt, który my przejmiemy do spłacania i mieszkanie zostanie dla nas.

Druga sprawa- też jestem w Wawie (to tak apropo spotkania Warszawianek)

Ja również chciałabym oprócz welonu mięc we włosach żywy kwiat i jestem zdania, że można to naprawdę ładnie skomponować ze sobą .
No to witam przyszłą sąsiadkę i kredytobiorczynię Mam nadzieję, że zobaczymy się na spotkaniu Warszawianek!

Obejrzyj zdjęcia, które wrzuciłam, ładnie się na nich komponuje welon z kwiatem i uważam, że to bardzo dobry pomysł

Cytat:
Dziękuję A gdzie jest to dobieranie? Bo nie mogę znaleźć...

Edytowane przez maxwelka
Czas edycji: 2011-08-11 o 10:25
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości