|
|
#4381 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rossmann - cz. X
u mnie byly tam gdzie pedzle lusterka itp
![]() sa zapakowane w takie jakby twardsze plastikowa opakowanie, tzn.przezroczyste ale takie twarde, widzialam ze 2 rodzaje napewno takie wieksze chyba do pudru czy rozu, moze do podkladu, na takie mniejsze nie patrzylam dokladnie ale chyba tez byly |
|
|
|
#4382 |
|
Rozeznanie
|
ok dzieki juz lece do rossa
|
|
|
|
#4383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4384 |
|
Organizatorka
|
U mnie pędzli jeszcze nie ma a obeszłam Rossa dwa razy :P Kod działa również na peeling alterry
|
|
|
|
#4385 |
|
Raczkowanie
|
Hej!
Dziewczyny, czy używała któraś z was proszek do białego z domola?? Nie mogę trafić na dobry proszek do białego - ostatnio przejechałam się na arielu- z granulkami wybielającymi - ciuchy od tych granulek śmierdziały tak jak domestos
|
#4386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo Wam dziękuję za odpowiedzi i nakierowanie na odpowiednie posty Jestem przeszczęśliwa bo pędzlaki są świetnej jakości i naprawdę genialnie się ich używa. Ja zamawiałam jeszcze z iherbu i mogłam sobie wyrobić na ich temat zdanie, ale na pewno dokupię jeszcze skoro mamy je już w Polsce |
|
|
|
|
#4387 | |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Cytat:
|
|
#4388 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja dorwałam tą nową pomadkę nivejki
![]() boski zapach
|
|
#4389 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jak to ja byłam dziś w rossie i zupełnie zapomniałam o tych pędzla... eh, miażdżyca atakuje
![]() Zostawiłam koło stówy i kupiłam m. in. paski wybielające promocji. Tylko dziwna sprawa z nimi bo kiedy zaszłam do pierwszego rossmanna to półka opatrzona ceną promocyjną świeciła pustką. Poszłam zatem do drugiego rossa i tam to samo, tyle, że zapytałam panią i powiedziała, że dostępne są przy kasie. Podeszłam więc do kasy, poprosiłam, a pani wyciąga je spod lady dziwne dziwne, ludzie aż tak na nie się rzucają?No i pytanie do Was- czy te paski są w stanie wybielić zęby o ton lub dwa? Jak u Was się sprawowały? Ja najbardziej boję się nadwrażliwości i tego bólu po kilku dniach stosowania (oby go nie było tfu tfu ).
|
|
|
|
#4390 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
u mnie widzę wybielenie o ton lub dwa właśnie. |
|
|
|
|
#4391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, super, dziękuję Ci za odpowiedź Ja z natury mam dość biały kościec, więc gdyby udało mi się pogłębić biel o dwa tony to byłoby fantastycznie Zrobię tak jak mówisz i nie będę pić ani jeść kilka godzin po ściągnięciu pasków |
|
|
|
|
#4392 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie Skarb dopiero od jutra
|
|
#4393 |
|
Zakorzenienie
|
pojawiły się wyniki na rossnecie z Nałęczowianki
A pamięta ktoś kiedy miały być wyniki z Bourjois
|
|
|
|
#4394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
astora nadal nie ma a reczniki z N sa moje
|
|
|
#4395 |
|
Raczkowanie
|
hej
wybieram się jutro do Rossmanna, wiecie czy jedwab BioSilka jest teraz na promocji?? |
|
|
|
#4396 |
|
Raczkowanie
|
W moim Rossmanie pędzle Eco Tools do różu już w południe o 12 były wykupione. Szkoda, że jest tylko 1 rodzaj pędzelków do oczów, ale może z czasem dodadzą więcej. Póki co nie kupuję i czekam na promocję
Moje dzisiejsze zakupy: 3 farby Delia - CND 3* 3.99 Odżywka Herbal Essence z kokosem - 12.99 Kremowy żel pod prysznic wanilia i makadamia 3.99 4 maseczki RIVAL de Loop w promocyjnej cenie 1.39, mimo, że w gazetce nie ma o tym mowy. Chciałam jeszcze maseczkę Dermiki JAZZ z CDN ale były tylko Disco i Salsa, więc już raczej jej nie dorwię, a w Naturze na pewno nie kupie po zawyżonej cenie
Edytowane przez bold12 Czas edycji: 2011-08-11 o 15:39 |
|
|
|
#4397 |
|
Raczkowanie
|
Widzę, że sporo z Was kupiło w CND farbę Delia. A czy ktoś może dać opinię o blondzie z tej serii? Ale nie tym ciemnym, tylko jasnym. Z góry dziękuję.
|
|
|
|
#4398 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4399 | |
|
lokalna gwiazda
|
Cytat:
Z domolem nie poradzę, bo nie używalam. |
|
|
|
|
#4400 |
|
Raczkowanie
|
maseczki z RIVAL de Loop niestety bywają uczulające;/ mnie i moja mame to raczej skrzywdziło niż pomoglo. nie zawsze mozna sugierowac sie ceną;/
---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- apropo proszków to jesli chodzi o białe to ja uzywalam viziru (jakos tak sie pisze;p) i dodatkowo dolewałam w płynie lub jako w proszku odplamiacza vanish, i efekty były zadawalające
|
|
|
|
#4401 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4402 |
|
Raczkowanie
|
ja uzywałam maseczki napinającej takiej zółtej, skoro jest nie droga warto kupic i wypróbowac na czesci twarzy i jak sie nic nie stanie nalozyc ja cala twarz,
apropo konkursów, jestem zła gdyż, Lista laureatów Lato z Astor Drogi Internauto, Lista Laureatów tego konkursu z przyczyn niezależnych od Redakcji Rossnet zostanie opublikowana najpóźniej w dniu 11.08.2011r. o godz. 15.00. Za zmianę terminu przepraszamy. Pozdrawiamy, Redakcja Rossnet.pl jest juz 16.30....i dalej nic nie ma!!!!
|
|
|
|
#4403 | |
|
Dossisława I
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4404 |
|
Rozeznanie
|
wróciłam z rossmana z Belissą i pędzelkiem do oczu ecotools. Szkoda że do oczu mają tylko jeden liczę że z czasem pojawi się więcej. Oprócz tego do oczu widziałam jeszcze do różu i pudru tak przynajmniej było podpisane
![]() pędzelek mięciusi jutro zacznę testowanie
|
|
|
|
#4405 |
|
Raczkowanie
|
ciekawe, ja kiedys miałam problem i napisałam do nich...ale zadnej odpowiedzi nie otrzymalam.
teraz tez wygralam konkurs gąbek calypso, do wczoraj był odbiór ale sklep ktory podalam okazal sie byc w remoncie , w innym rosie mieli sprowadzic te nagrode i sie odezwac i cisza. Juz jedna nagrode mi załatwili i w innym sklepie mogłam odebrac/pomadke astor w pisaku/ ciężko jest sie z nimi dogadac;/ |
|
|
|
#4406 |
|
Zadomowienie
|
a kojarzy ktoras z Was pedzelki z everyday minerals? ja mam kilka i sobie chwale, niestety juz nie wysylaja do Pl a chcialabym kupic jeszcze kilka i mam pytanie. czy te z ecotools sa podobne do nich?w sensie ze takie juz z tych 'profesjonalniejszych'?;p wlosie jest takie delikatne mieciutkie i zarazem spredzyste ;p? ale wymagania hehe, mozna je normalnie prac i jest ok? pytanie troche nie na temat watku ale jednak troche na temat bo o nowosci rossmannowej w tresci tez cos jest;p
|
|
|
|
#4407 |
|
Dossisława I
|
Konkurs gąbek calypso na jakim był portalu?
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4408 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny a wiecie może co się stało z kremem babydream ? on był w takim pudełeczku plastikowym, niebieski w cenie ok 4zł. nie tubce tylko własnie w pudełeczku. wiecie o który mi chodzi(na kwc nie znalazłam:/) ?
bo byłam juz w 2 rossach i nie ma .... |
|
|
|
#4409 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ten po lewej to jego zastępca (jeśli chodzi o nazwę) Ale skład się różni.
Edytowane przez anka1892 Czas edycji: 2011-08-11 o 18:19 |
|
|
|
|
#4410 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Masz rację, dobrze by było spróbować na fragmencie skóry, muszę wprowadzić w życie ten nawyk, tak będzie bezpieczniej, bo mam dość wrażliwą i suchą skórę. Pobuszuję po KWC by się nieco doedukować i którą maseczkę warto by wypróbować
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:47.

Amen

dziwne dziwne, ludzie aż tak na nie się rzucają?
).