|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3421 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12
Cytat:
Cytat:
gratulacje Cytat:
![]() jak tak dalej pójdzie, to sylvi wyprzedzi jeszcze nie jedną tutaj oczekującą ![]() a tak serio, to szczerze gratuluję, że tak się wam układa, kwitniesz dziewczyno, aż dziwię się, że mama z ciocią nic nie zauważyły ![]() ---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Też mi się wydaje, że wcale nie tak dużo |
|||
|
|
|
#3422 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12
wiesz co badamy sie kto co lubi, zeby sie pozniej nie rozczarowac, a lepiej sie teraz przetestowac i poznac niz pozniej maja byc problemy
|
|
|
|
#3423 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3424 |
|
Raczkowanie
|
kasia dziękuje
![]() Sylvi to super że możesz z nim o wszystkim rozmawiać ![]() anannke ja też byłam w kinie 5d wrażenia niesamowite, ja akurat byłam na horrorze, jak padał deszcz to tryskała na Ciebie woda, fotele się ruszały, wiał wiatry, były zapachy a jak po ziemi chodziły robale to czułaś że Cię coś łaskocze po nogach aż je musiałam mieć w górze takie to było realne, naprawdę warto się wybrać
|
#3425 |
|
Zakorzenienie
|
ogolnie chlopak twierdzi ze ja mu psuje i rozwalam wszystkie koncepcje dotyczace jego zycia. bo np nie chcial sie zenic przed 30stka albo slowa "kocham cie" chcial powiedziec dopiero po 3 miechach bycia z kims a tu lipa bo juz sie powstrzymuje
|
|
|
|
#3426 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a ja kupiłam dziś biustonosz pod sukienkę mam nadzieję, że się nada
|
|
|
|
|
#3427 |
|
Zakorzenienie
|
Truskaweczko, GRATULUJĘ! Brawo, kochana. Ale fajnie. Kolejna zaręczona tylko coś pierścionków dziewuchy nie wrzucają. Nie ładnie
![]() Mutny, może by było i więcej powodów, ale sen był krótki Nie, nie przepadnie mi ten grupon, bo mierzyłam kiecuchne w jednym, ale zapewne pójdę ją szyć do tego od grupona, bo 2300 zł to kupa kasy Jakiegoś wścieka załapałam. Grrrr. nie wiem czemu. zla jestem. |
|
|
|
#3428 |
|
Zakorzenienie
|
Gajusia to przez pogode, ja tem mam dzisiaj kijowy dzien..
|
|
|
|
#3429 |
|
Raczkowanie
|
Gaja dziękuje
zrobię zdjęcie jutro bo przy takim świetle nie wyjdzie dobrze
|
#3430 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja z kolei mam nogę rozciętą po Zegrzu (jakąś głupią małżą ) ale i tak daje radę na fitnesie ![]() czadowy demotywator a raczej motywator ![]() Cytat:
aż przesłuchałam całą piosenkę do końcaCytat:
oczywiście tez ominie mnie przymiarka Cytat:
pościel tez pewnie niczego sobie ![]() fajnie! weekend zaplanowany piękne jest polskie morze
|
|
#3431 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie dali zrobic fotmatko, ale piekna ta suknia! nie obrazisz się jeśli taką samą sobie uszyję/kupię ? jest wspaniała! uwielbiam proste suknie z ramiączkami i dekoltem 'w serek' ![]() o ja tez byłam, choć dawno na filmie animowanym o małym żółwiku Cytat:
Cytat:
Cytat:
wiesz, chłopak na pewno myśli poważnie o Tobie, tyle się naczekał! on od dawna wiedział, że jesteś tą jedyną ![]() ja też wole proste, zwykłe złote obrączki (chociaż wolę nosić białą biżuterię, srebrną) ![]() ale jeszcze się zastanawiam nad małym szaleństwem czy nie wybrać takiego czegoś: http://www.inneobraczki.pl/obraczki/1/52
1986... rocznik czarnobylski ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2011-08-11 o 23:27 |
||||
|
|
|
#3432 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tam tak internet śmiga, że wolę nie włączać kompa, żeby swojej cierpliwości nie nadwyrężać ![]() ---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ---------- a nie wiem, czy wam mówiłam , ale w sobotę mam też fryzurę próbną
|
|
|
|
|
#3433 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no naczekal sie hihi ![]() ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ---------- mmm probna powiadasz no no. zrob zdjecie
|
|
|
|
|
#3434 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo jak się spotyka tą wyjątkowa osobę to świat staje do góry nogami a obrączki są mega wyjątkowe moim zdaniem takie indywidualne, na 100% nikt nie będzie miał identycznej i do końca życia można mieć kawałek TŻ przy sobie ![]() kasikkkkka biustonosz na pewno będzie dobry ![]() o własnie, fryzurę też 'ofociaj'
1986... rocznik czarnobylski ~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa) Edytowane przez rudy_moniq Czas edycji: 2011-08-11 o 23:33 |
|
|
|
|
#3436 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3438 |
|
Zakorzenienie
|
ja jak bylam na weselach to nie widzialam zeby goscie mieli kotyliony
|
|
|
|
#3439 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zresztą do tej pory mamy z TŻ-tem kolekcję na ścianie w przedpokoju
|
|
|
|
|
#3440 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3441 |
|
Zadomowienie
|
mi sie za bardzo nie podobają kotyliony ogólnie, ale jak byłam mała to miałam zabawę i zbierałam trochę
![]() u mnie nie będzie kotylionów kurde, zasiedziałam sie na YT jak zwykle... nie wiem czy to znacie, ale postanowiłam Wam pokazać serię Regular Ordinary Swedish Meal Time to jest super dowód na to że faceci radzą sobie w kuchni i to z jaką gracją >, ale nie trzeba rozumieć) ja zawsze leżę i kwicze jak oglądam aha i włączcie głos, jest ekstra muzyczka :http://www.youtube.com/watch?v=C2s0aOhkjmY&NR=1 - zacznijmy od śniadania http://www.youtube.com/watch?v=C8Wu3Bps9ic&NR=1 - tu coś na obiadek ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ykX2_...eature=related - a tu szatańska sałatka cos dla naszych niektórych dziewczyn ![]() seria instrukcji dla tych, które nie lubia gotować ![]() no, więc 'dinner served bitches' a ja idę spać
|
#3442 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Laski w końcu piątek
jeszcze tylko wytrzymać w pracy i weekend z TŻ Co do kotylionów pamiętam też mam ich małą kolekcję ![]() ---------- Dopisano o 06:10 ---------- Poprzedni post napisano o 06:09 ---------- Truskaweczka gratulację
|
|
|
|
#3443 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to kiedy idziesz na rajd? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() extra, ze sie w tylu rzeczach zgadacie a dla odmiany, z czym sie nie zgadzacie? ![]() Cytat:
bardotka, zwykly, czy jaki? ![]() Cytat:
![]() Oczywiscie, ze nie mowilas domyslam sie komu powiedzialas, a nam nie zdjecia obowiazkowo!!!O tego to ja nienawidze fajne dziurki zostaja po tym ![]() Dzien dobry Ale sie wyspalam A i wiecie co? Wkurzylam sie wczoraj i z przykroscia stwierdzam, ze utwierdzilam sie w przekonaniu, ze rodziny od strony mamy w wiekszosci nie chce na slubie u mnie widziec. Mojej mamy kuzyn żeni sie pod koniec sierpnia i zaprosil rodzenstwo mojej babci, a babcie nie, a taka sama siostra przeciez od zawsze mnie tamta strona rodziny wkurzala wiem, ze zaprosze tylko jedna ciocie (ta z Bieszczad) bo ona jest zaje*ista babka!
|
|
#3444 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do kotylionów, to ja lubię tą tradycję i u mnie będą A biustonosz jest taki, z odpinanymi ramiączkami i paskiem silikonowym pod spodem, żeby nie zjeżdżał ![]() Aha i udanego wyjazdu Ci życzę Ala
Edytowane przez kasikkkkka Czas edycji: 2011-08-12 o 09:55 |
|
|
|
|
#3445 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
![]() Kasik, wreszcie przygotowania pełną parą. Chcę wszystko zobaczyć, wszystko ![]() Kotyliony ładne, takie delikatne. Stanik też a czekaj..o ile dobrze pamiętam to Twoja kieca nie ma ramiączek, nie? czemu nie wszyłaś sobie stanika w gorset? ![]() Ala, czułam się sztywno przde wszystkim. Krępowała ruchy, było jej dużo, plątałam się w niej, poza tym była na kole, a koło dyskwalifikuej u mnie suknię - niewygodnie mi było. Najwygodniej w tej jedynej Ruda, ba, odsprzedam Ci moją, jak się będziesz po mnie chajtać ![]() Aaaa, za 3 h na manikjur ![]() Sylvi,a le Ty się nie wyżywałaś na TŻcie, a mi się zdarztyło. W sumie to zaśłużył
|
|
|
|
#3446 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiesz, tak naprawdę taki stanik i tak mi się przyda, nawet jeśli stwierdzę, że nie założę go do tej sukienki na pewno się nie zmarnuje
|
|
|
|
|
#3447 |
|
Zakorzenienie
|
Staniki nigdy się nie marnują
![]() Ja jak miałam stanik i własnie coś wszytego w kiece, które mierzyłam to było mi niewygodnie
|
|
|
|
#3448 | |
|
Zakorzenienie
|
alaucaluj tate w paluszka to sie szybciej zagoi
![]() Gajahehe;D ja tez chce juz wrzesien;D tez bede przymierezala i szukala tej swojej jedynej;D swoja droga sliczniucha jest;D i licze na relacje z postepow w pracach krawieckich;D Truskaweczkano to chyba zapoczatkowalam dobra passe na watku;D po mnie juz 2 poszly;D czekamy z niecierpliwoscia na foty no i oczywiscie GRATULUJE!!! Ty juz tam nie spij tylko foty wstawiaj;D i moj T. tez do mnie od tamtej pory mowi "narzeczono";D a to juz prawie miesiac;D LOOOO MATKO;D jak to szybko zlecialo;D a czasem sie zapominam i mowie o nim per"chlopak" , a toz Ci on juz moj chlopak nie jest ![]() sylvipsujesz, rujnujesz plany;D tylko zapomnialas dopisac, ze on chce miec w ten sposob rujnowane plany;D kurcze, jak czytam Twoje posty(wiem napisze to co inne, ale nie moge sie powstrzymac ) to az mi tak cieplo na serduszku sie robi. normalnie przeszlas metamorfoze;D z szarej myszki, ktora wiecznie narzekala na zla syt z tym dupkiem, na piekna znajaca swoja wartosc kobiete, ktora cieszy sie z kazdej minuty zwiazku;D W KONCU JESTES SZCZESLIWA!!! a tak si o to balas![]() RudaTy ja tez bylam na filmie o zolwiku;D i banki mydlane puszczali wtedy nawet;D cala mokra z kina wyszlam tzn z sali kinowej;D bo w oceanarium wtedy bylismy;D ale wrazenia super po tym. a swoja droga zobacz ile sie u Ciebie zmienilo jeszcze nie tak dawno bylas mistrzynia we wstawianiu postow o 1 w nocy, a teraz?? Godzina 22 i Moniq grzecznie do wyrka sie pakuje![]() Cytat:
chociaz ja pewnie nie bede zamawiac...ala, gdybym Cie nie znala to bym napisala: zobaczysz, oswiadczy Ci sie;D ![]() ja tez rodzimy od strony mamy nie bede zapraszac, jedynie co to mojego wujka(brata mamy), ale to juz dziadzio jest, wiec nie sadze, zeby przyjechal;( zreszta od mojego ojca tez zaprosze tylko jego siostre z rodzinka Ci sa z kolei z Kanady, wiec tez nie gwarantuje za ich przybycie i dlatego nie mozecie mnie zawiesc;D robcie mi za "sztuczny tlum"![]() :hah aha:a co do Kinii, to wole nawet sobie nie wyobrazac;D Kinia, lepiej nie wrzucaj fot, bo my tu z kompleksow pomrzemy;D cos czuje, ze teraz naj..ebalam z kolorami nie dobra Sandzia, nie dobrano i oczywiscie jako wzorowa wizazystka chcialam pokomentowac za duzo postow i polowe mi wcielo;D a do tego od godziny mecze sie z edycja postu, bo mi cholery nie chca dodac ale pamietam o tym najwazniejszym ILYS slicznoto;D piekna suknia, wiedzialam, ze bedzie lezec idealnie na Tobie;D ja dzis w koncu mam wolne i leze w lozku, zamiast ogarniac w domku dzis mamy gosci: zaprosilismy rodzicow Tomka na grilla i prawdopodobnie zostana na noc wiec musze przyotowac co nieco do zarelka chyba, ze polece na latwizne i wyloze kielbache na talerze;D i zryjta;D tesciowka ma jutro urodziny, wiec trzeba opic w ogole kupili Tomkowi(czyt. nam ) super namiot ogrodowy bardzo mi sie podoba i najwazniejsze, ma moskitiere, wiec nie bedziemy musieli odganiac sie od komarow a, ze 20cm od naiotu mamy rzeczke i wodospadzik to komary i meszki wpieprzaja niesamowicie.u mnie matki boskiej pienieznej bedzie gdzies za tydzien dopiero dobrze, ze mam dobrego sponsora co mnie dokarmia, bo pasozytuje caly czas na kasie Tz ale to nic![]() co je jego, to je moje;D
|
|
|
|
|
#3449 |
|
Zakorzenienie
|
Namiot z moskitierą i obok rzeczka
umrę z zazdrości! ![]() Ala, chrzań rodzine! jedźcie w góry, weźcie ślub w Jaszczurówce, zabierzcie tylko świadków ![]() Zaroiło nam się od kiecek na wątku. Super ![]() No, Santom, serio dobra passę zaczełaś Pierwsza wypłata?
|
|
|
|
#3450 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
i to jak ![]() Cytat:
![]() Ja też jestem zła ale ja wiem czemu ![]() Nie nie mówiłaś, ale w takim razie bez zdjęć próbnej fryzury się nie obejdzie ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:36.

potem poszliśmy do pokoju hotelowego żeby się przebrać bo mieliśmy iść na miasto. Wychodząc z łazienki zauważyłam że Tż coś wkłada do kieszeni i się pytam co tam ma on powiedział że nic no to ja wtedy że przecież widzę że coś chowa (myślałam że ma jeszcze dla mnie jakiś drobiazg) wtedy on wyciąga czerwone pudełeczko w kształcie serca otwiera je i klęka przede mną

ja z kolei mam nogę rozciętą po Zegrzu (jakąś głupią małżą
) ale i tak daje radę na fitnesie 
nie dali zrobic fot

takie indywidualne, na 100% nikt nie będzie miał identycznej 
fajne dziurki zostaja po tym
od zawsze mnie tamta strona rodziny wkurzala
:hah aha: