Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12 - Strona 115 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-11, 23:01   #3421
kasikkkkka
Zadomowienie

Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12

Cytat:
Napisane przez Truskaweczka07 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
Ja dziś wróciłam z urlopu, musze się wam pochwalić że nad morzem w naszą rocznicę Tż OŚWIADCZYŁ SIĘ

Cytat:
Dalej jestem w szoku w ogóle się tego nie spodziewałam
W ten dzień rano dostałam od Niego perfumy jako prezent na rocznicę więc nie myślałam że będzie coś więcej potem poszliśmy sobie na plaże troszkę spacerowaliśmy i Tż do mnie mówi żebym się dobrze zastanowiła jak przyjdzie do mnie z pierścionkiem a ja mu powiedziałam że będę się zastanawiać tyle ile czekam na pierścionek potem poszliśmy do pokoju hotelowego żeby się przebrać bo mieliśmy iść na miasto. Wychodząc z łazienki zauważyłam że Tż coś wkłada do kieszeni i się pytam co tam ma on powiedział że nic no to ja wtedy że przecież widzę że coś chowa (myślałam że ma jeszcze dla mnie jakiś drobiazg) wtedy on wyciąga czerwone pudełeczko w kształcie serca otwiera je i klęka przede mną( myślałam że to jakiś sen) i pyta się czy zostanę jego żoną(nie pamiętam czy dokładnie tak powiedział bo byłam w szoku) ja oczywiście od razu odpowiedziałam TAK! Potem poszliśmy na rrromantyczną kolację
Wiem że trochę zepsułam mu plany bo chciał to zrobić na latarni albo na molo a ja się cieszę że to właśnie się tak odbyło a nie przy innych bo chyba bym była czerwona jak burak.

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Foty pierścionka będą jutro bo w tym świetle z komórki będzie źle widać

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Dzięki dziewczynki
no pięknie gratulacje

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
ode mnie właśnie P. wyszedl. bylismy na pizzy bo niestety u mnie w lodówce tylko światło ale jutro cos przygotuje rozmawialismy troche o obraczkach i oboje moze i lubimy biale zloto ale obraczki chcemy miec z zoltego zlota i proste bez zadnych wzorkow, diamencikow itd, a dlatego zolte zloto ze to wlasnie jest symbol malzenstwa no i powiedzial ze bedzie z checia obraczke nosil bo to dla niego znak i takie przypomnienie ze jest z kims w zwiazku
niezłe macie tempo
jak tak dalej pójdzie, to sylvi wyprzedzi jeszcze nie jedną tutaj oczekującą
a tak serio, to szczerze gratuluję, że tak się wam układa, kwitniesz dziewczyno, aż dziwię się, że mama z ciocią nic nie zauważyły

---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ----------

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość

Marlena czy ja wiem czy tak sporo za suknie z salonu? na tle innych to wg mnie wcale nie jest to tak dużo...
Też mi się wydaje, że wcale nie tak dużo
Stary 2011-08-11, 23:04   #3422
sylvi_86
Zakorzenienie

Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12

wiesz co badamy sie kto co lubi, zeby sie pozniej nie rozczarowac, a lepiej sie teraz przetestowac i poznac niz pozniej maja byc problemy
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 23:07   #3423
kasikkkkka
Zadomowienie

Cytat:
wiesz co badamy sie kto co lubi, zeby sie pozniej nie rozczarowac, a lepiej sie teraz przetestowac i poznac niz pozniej maja byc problemy
no i bardzo dobrze robicie, ale dzięki temu też widać, że on wcale nie wzbrania się przed poważnym związkiem, wręcz bez problemu rozmawia z tobą o obrączkach, o ślubie, to zdecydowanie dobrze rokuje na przyszłość
Stary 2011-08-11, 23:09   #3424
Truskaweczka07
Raczkowanie

kasia dziękuje
Sylvi to super że możesz z nim o wszystkim rozmawiać
anannke ja też byłam w kinie 5d wrażenia niesamowite, ja akurat byłam na horrorze, jak padał deszcz to tryskała na Ciebie woda, fotele się ruszały, wiał wiatry, były zapachy a jak po ziemi chodziły robale to czułaś że Cię coś łaskocze po nogach aż je musiałam mieć w górze takie to było realne, naprawdę warto się wybrać

Truskaweczka07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 23:10   #3425
sylvi_86
Zakorzenienie

ogolnie chlopak twierdzi ze ja mu psuje i rozwalam wszystkie koncepcje dotyczace jego zycia. bo np nie chcial sie zenic przed 30stka albo slowa "kocham cie" chcial powiedziec dopiero po 3 miechach bycia z kims a tu lipa bo juz sie powstrzymuje
Stary 2011-08-11, 23:13   #3426
kasikkkkka
Zadomowienie

Cytat:
ogolnie chlopak twierdzi ze ja mu psuje i rozwalam wszystkie koncepcje dotyczace jego zycia. bo np nie chcial sie zenic przed 30stka albo slowa "kocham cie" chcial powiedziec dopiero po 3 miechach bycia z kims a tu lipa bo juz sie powstrzymuje
i bardzo dobrze

a ja kupiłam dziś biustonosz pod sukienkę mam nadzieję, że się nada
Stary 2011-08-11, 23:19   #3427
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Truskaweczko, GRATULUJĘ! Brawo, kochana. Ale fajnie. Kolejna zaręczona tylko coś pierścionków dziewuchy nie wrzucają. Nie ładnie

Mutny, może by było i więcej powodów, ale sen był krótki

Nie, nie przepadnie mi ten grupon, bo mierzyłam kiecuchne w jednym, ale zapewne pójdę ją szyć do tego od grupona, bo 2300 zł to kupa kasy

Jakiegoś wścieka załapałam. Grrrr. nie wiem czemu. zla jestem.
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 23:22   #3428
sylvi_86
Zakorzenienie

Gajusia to przez pogode, ja tem mam dzisiaj kijowy dzien..
Stary 2011-08-11, 23:22   #3429
Truskaweczka07
Raczkowanie

Gaja dziękuje zrobię zdjęcie jutro bo przy takim świetle nie wyjdzie dobrze

Truskaweczka07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 23:23   #3430
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
buahaha za*ebiste !
Cytat:
Hehe babcia ma nowe szafki w kuchni i one chyba klamek nie maja tylko sie tak od spodu je otwiera jakos no i tata wyrzucal chusteczki i zapomnial, ze drzwiczki sie zatrzasna i przygniotlo palca do blatu zlewu, a tata odruchowo pociagnal reke no i poszlo...

I cos dla nas znow http://demotywatory.pl/3366705/andqu...byc-nimfomanka
o matko aż mi się słabo zrobiło jak to przeczytałam ja z kolei mam nogę rozciętą po Zegrzu (jakąś głupią małżą ) ale i tak daje radę na fitnesie
czadowy demotywator a raczej motywator
Cytat:
ej super to oko! aż przesłuchałam całą piosenkę do końca
Cytat:
Napisane przez kasikkkkka Pokaż wiadomość
dziewczyny, jest już moja sukienka
w sobotę jadę do domu i będzie w końcu pierwsza przymiarka
pani w salonie musi ją jeszcze tylko uprasować
ale ekstra! same dobre wieści! oczywiście tez ominie mnie przymiarka wyjeżdżam jutro po pracy na działkę i wracam w niedzielę
Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość
Jak fajnie trzaskaj nam foty

Ala, lusterko takie sobie, nie w moim stylu

Jedziemy na 90% jutro do Ustki
no lusterko fajne, mi tez sie podoba pościel tez pewnie niczego sobie
fajnie! weekend zaplanowany piękne jest polskie morze

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 23:23   #3431
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
Nie pozwolili robić fot!

ale w tej : http://www.mlodaimoda.pl/suknie-slub...onal-5040.html z długim welonem wyglądam przeslicznie. Nawet ja w niej wyglądam prześlicznie. Ta i żadna inna! JA CHCE JUŻ WRZESIEŃ!
ale chamy nie dali zrobic fot
matko, ale piekna ta suknia! nie obrazisz się jeśli taką samą sobie uszyję/kupię ? jest wspaniała! uwielbiam proste suknie z ramiączkami i dekoltem 'w serek' najlepiej w takich wyglądam
Cytat:
Napisane przez aQ01 Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj w kinie 5D! Polecam
A tak w ogóle to witam
o ja tez byłam, choć dawno na filmie animowanym o małym żółwiku
Cytat:
Hej dziewczynki
Ja dziś wróciłam z urlopu, musze się wam pochwalić że nad morzem w naszą rocznicę Tż OŚWIADCZYŁ SIĘ
GRATULACJE !!!!!!!! AAA!!!!
Cytat:
Na prawdę się tego nie spodziewałam bo Tż mi ciągle powtarzał że ma dużo domowych wydatków (teraz już wiem na co) Oczywiście jego rodzinka już o tym wiedziała wcześnie ale trzymali to w tajemnicy przede mną

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ----------

Nawet nie wiesz jak bardzo jetem szczęśliwa od tego czasu Tż mówi do mnie Moja Narzeczona
słodziak z Niego
Cytat:
ode mnie właśnie P. wyszedl. bylismy na pizzy bo niestety u mnie w lodówce tylko światło ale jutro cos przygotuje rozmawialismy troche o obraczkach i oboje moze i lubimy biale zloto ale obraczki chcemy miec z zoltego zlota i proste bez zadnych wzorkow, diamencikow itd, a dlatego zolte zloto ze to wlasnie jest symbol malzenstwa no i powiedzial ze bedzie z checia obraczke nosil bo to dla niego znak i takie przypomnienie ze jest z kims w zwiazku
mmm ale rozmowy kontrolowane
wiesz, chłopak na pewno myśli poważnie o Tobie, tyle się naczekał! on od dawna wiedział, że jesteś tą jedyną a Ty dowiesz się niedługo
ja też wole proste, zwykłe złote obrączki (chociaż wolę nosić białą biżuterię, srebrną)
ale jeszcze się zastanawiam nad małym szaleństwem czy nie wybrać takiego czegoś: http://www.inneobraczki.pl/obraczki/1/52 mojemu TŻtowi bardzo sie spodobały, są takie jedyne, wyjątkowe

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)

Edytowane przez rudy_moniq
Czas edycji: 2011-08-11 o 23:27
Stary 2011-08-11, 23:28   #3432
kasikkkkka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rudy_moniq Pokaż wiadomość
ale ekstra! same dobre wieści! oczywiście tez ominie mnie przymiarka wyjeżdżam jutro po pracy na działkę i wracam w niedzielę
spokojnie, ja jak pojadę na tą moją prowincję to wrócę najwcześniej w niedzielę wieczorem albo i w poniedziałek, więc zdj też pewnie będą dopiero koło poniedziałku
tam tak internet śmiga, że wolę nie włączać kompa, żeby swojej cierpliwości nie nadwyrężać

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

a nie wiem, czy wam mówiłam , ale w sobotę mam też fryzurę próbną
Stary 2011-08-11, 23:29   #3433
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
mmm ale rozmowy kontrolowane
wiesz, chłopak na pewno myśli poważnie o Tobie, tyle się naczekał! on od dawna wiedział, że jesteś tą jedyną a Ty dowiesz się niedługo
ja też wole proste, zwykłe złote obrączki (chociaż wolę nosić białą biżuterię, srebrną)
ale jeszcze się zastanawiam nad małym szaleństwem czy nie wybrać takiego czegoś: http://www.inneobraczki.pl/obraczki/1/52 mojemu TŻtowi bardzo sie spodobały, są takie jedyne, wyjątkowe
no nie powiem baaaaaardzo mi sie podobaja. z odciskiem palca.. super

no naczekal sie hihi

---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

mmm probna powiadasz no no. zrob zdjecie
Stary 2011-08-11, 23:30   #3434
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
czyli prawidłowo bo jak się spotyka tą wyjątkowa osobę to świat staje do góry nogami

a obrączki są mega wyjątkowe moim zdaniem takie indywidualne, na 100% nikt nie będzie miał identycznej i do końca życia można mieć kawałek TŻ przy sobie

kasikkkkka biustonosz na pewno będzie dobry dziś jest dzień dobrych wiadomości na wizażu
o własnie, fryzurę też 'ofociaj'

Edytowane przez rudy_moniq
Czas edycji: 2011-08-11 o 23:33
Stary 2011-08-11, 23:40   #3435
kasikkkkka
Zadomowienie

aaaa i kotyliony dla gości też dziś zamówiłam
Stary 2011-08-11, 23:41   #3436
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
jakie jakie?
Stary 2011-08-11, 23:43   #3437
kasikkkkka
Zadomowienie

takie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg słonecznikowy.jpg (30,4 KB, 15 załadowań)
Stary 2011-08-11, 23:48   #3438
sylvi_86
Zakorzenienie

ja jak bylam na weselach to nie widzialam zeby goscie mieli kotyliony
Stary 2011-08-11, 23:50   #3439
kasikkkkka
Zadomowienie

Cytat:
ja jak bylam na weselach to nie widzialam zeby goscie mieli kotyliony
w moich stronach gościom zawsze na początku wesela starsi drużbowie przyczepiają kotyliony

zresztą do tej pory mamy z TŻ-tem kolekcję na ścianie w przedpokoju
Stary 2011-08-11, 23:56   #3440
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
w moich stronach gościom zawsze na początku wesela starsi drużbowie przyczepiają kotyliony

zresztą do tej pory mamy z TŻ-tem kolekcję na ścianie w przedpokoju
o kurcze. to tradycja widze no no
wybralas naprawde ladne i takie delikatne
Stary 2011-08-12, 00:55   #3441
rudy_moniq
Zadomowienie

mi sie za bardzo nie podobają kotyliony ogólnie, ale jak byłam mała to miałam zabawę i zbierałam trochę
u mnie nie będzie kotylionów

kurde, zasiedziałam sie na YT jak zwykle... nie wiem czy to znacie, ale postanowiłam Wam pokazać serię Regular Ordinary Swedish Meal Time to jest super dowód na to że faceci radzą sobie w kuchni i to z jaką gracją zresztą same zobaczcie, dużo jest filmików (po English <a nawet Swenglish >, ale nie trzeba rozumieć) ja zawsze leżę i kwicze jak oglądam aha i włączcie głos, jest ekstra muzyczka :
http://www.youtube.com/watch?v=C2s0aOhkjmY&NR=1 - zacznijmy od śniadania
http://www.youtube.com/watch?v=C8Wu3Bps9ic&NR=1 - tu coś na obiadek
http://www.youtube.com/watch?v=ykX2_...eature=related - a tu szatańska sałatka cos dla naszych niektórych dziewczyn
seria instrukcji dla tych, które nie lubia gotować
no, więc 'dinner served bitches' a ja idę spać

Stary 2011-08-12, 07:10   #3442
natasia20
Zakorzenienie

Hej Laski w końcu piątek
jeszcze tylko wytrzymać w pracy i weekend z TŻ
Co do kotylionów pamiętam też mam ich małą kolekcję

---------- Dopisano o 06:10 ---------- Poprzedni post napisano o 06:09 ----------

Truskaweczka gratulację
natasia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 07:59   #3443
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
O, a powiedz jak sie w tej czulas?

Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość
Ja was chyba obsypie zdjeciami z przymiarek,bo zamierzam zrobic tourne po salonach mojej dalszej kuzynki(tylko,ze 60 km.ode mnie te salony),wiec mysle,ze bede mogla bez problemu cykac fotki
Taaaaaaaaaaak! Dziewczyny wyobrazacie sobie zdjecia boskiej Kini w sukni slubnej? to kiedy idziesz na rajd?

Cytat:
Hej dziewczynki

GRATULUJE

Cytat:
W ten dzień rano dostałam od Niego perfumy jako prezent na rocznicę więc nie myślałam że będzie coś więcej potem poszliśmy sobie na plaże troszkę spacerowaliśmy i Tż do mnie mówi żebym się dobrze zastanowiła jak przyjdzie do mnie z pierścionkiem a ja mu powiedziałam że będę się zastanawiać tyle ile czekam na pierścionek potem poszliśmy do pokoju hotelowego żeby się przebrać bo mieliśmy iść na miasto. Wychodząc z łazienki zauważyłam że Tż coś wkłada do kieszeni i się pytam co tam ma on powiedział że nic no to ja wtedy że przecież widzę że coś chowa (myślałam że ma jeszcze dla mnie jakiś drobiazg) wtedy on wyciąga czerwone pudełeczko w kształcie serca otwiera je i klęka przede mną( myślałam że to jakiś sen) i pyta się czy zostanę jego żoną(nie pamiętam czy dokładnie tak powiedział bo byłam w szoku) ja oczywiście od razu odpowiedziałam TAK! Potem poszliśmy na rrromantyczną kolację
Wiem że trochę zepsułam mu plany bo chciał to zrobić na latarni albo na molo a ja się cieszę że to właśnie się tak odbyło a nie przy innych bo chyba bym była czerwona jak burak.
Super, pomimo tego, ze w hotelu

Cytat:
extra, ze sie w tylu rzeczach zgadacie a dla odmiany, z czym sie nie zgadzacie?

Cytat:
a ja kupiłam dziś biustonosz pod sukienkę mam nadzieję, że się nada
Poka biustonosz bardotka, zwykly, czy jaki?

Cytat:
no lusterko fajne, mi tez sie podoba pościel tez pewnie niczego sobie
Zwykla czerwona, bez zadnych wzorkow ani szlaczkow

Cytat:

Oczywiscie, ze nie mowilas domyslam sie komu powiedzialas, a nam nie zdjecia obowiazkowo!!!

Cytat:
O tego to ja nienawidze fajne dziurki zostaja po tym

Dzien dobry Ale sie wyspalam zaraz spadam do pracy, potem prasowanko, pakowanko i jutro Zakopane

A i wiecie co? Wkurzylam sie wczoraj i z przykroscia stwierdzam, ze utwierdzilam sie w przekonaniu, ze rodziny od strony mamy w wiekszosci nie chce na slubie u mnie widziec. Mojej mamy kuzyn żeni sie pod koniec sierpnia i zaprosil rodzenstwo mojej babci, a babcie nie, a taka sama siostra przeciez dla mnie to przegiecie od zawsze mnie tamta strona rodziny wkurzala wiem, ze zaprosze tylko jedna ciocie (ta z Bieszczad) bo ona jest zaje*ista babka!

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 09:45   #3444
kasikkkkka
Zadomowienie

Cytat:

Poka biustonosz bardotka, zwykly, czy jaki?

Oczywiscie, ze nie mowilas domyslam sie komu powiedzialas, a nam nie zdjecia obowiazkowo!!!

O tego to ja nienawidze fajne dziurki zostaja po tym

Dzien dobry Ale sie wyspalam zaraz spadam do pracy, potem prasowanko, pakowanko i jutro Zakopane
Zdjęcia pewnie będą po weekendzie dopiero, jak już wrócę do siebie
Co do kotylionów, to ja lubię tą tradycję i u mnie będą
A biustonosz jest taki, z odpinanymi ramiączkami i paskiem silikonowym pod spodem, żeby nie zjeżdżał

Aha i udanego wyjazdu Ci życzę Ala
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg lupoline-biustonosz-779_0_b.jpg (44,1 KB, 11 załadowań)

Edytowane przez kasikkkkka
Czas edycji: 2011-08-12 o 09:55
kasikkkkka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 10:16   #3445
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Cześć!

Kasik, wreszcie przygotowania pełną parą. Chcę wszystko zobaczyć, wszystko
Kotyliony ładne, takie delikatne. Stanik też a czekaj..o ile dobrze pamiętam to Twoja kieca nie ma ramiączek, nie? czemu nie wszyłaś sobie stanika w gorset?

Ala, czułam się sztywno przde wszystkim. Krępowała ruchy, było jej dużo, plątałam się w niej, poza tym była na kole, a koło dyskwalifikuej u mnie suknię - niewygodnie mi było. Najwygodniej w tej jedynej

Ruda, ba, odsprzedam Ci moją, jak się będziesz po mnie chajtać

Aaaa, za 3 h na manikjur

Sylvi,a le Ty się nie wyżywałaś na TŻcie, a mi się zdarztyło. W sumie to zaśłużył
Stary 2011-08-12, 10:32   #3446
kasikkkkka
Zadomowienie

Cytat:
Cześć!

Kasik, wreszcie przygotowania pełną parą. Chcę wszystko zobaczyć, wszystko
Kotyliony ładne, takie delikatne. Stanik też a czekaj..o ile dobrze pamiętam to Twoja kieca nie ma ramiączek, nie? czemu nie wszyłaś sobie stanika w gorset?

Ala, czułam się sztywno przde wszystkim. Krępowała ruchy, było jej dużo, plątałam się w niej, poza tym była na kole, a koło dyskwalifikuej u mnie suknię - niewygodnie mi było. Najwygodniej w tej jedynej

Ruda, ba, odsprzedam Ci moją, jak się będziesz po mnie chajtać

Aaaa, za 3 h na manikjur

Sylvi,a le Ty się nie wyżywałaś na TŻcie, a mi się zdarztyło. W sumie to zaśłużył
ponoć ma coś wszyte, ale babka z salonu mi powiedziała, że lepiej coś mieć, bo się będę pewniej czuła, zresztą to się okaże na przymiarce

wiesz, tak naprawdę taki stanik i tak mi się przyda, nawet jeśli stwierdzę, że nie założę go do tej sukienki
na pewno się nie zmarnuje
Stary 2011-08-12, 10:44   #3447
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Staniki nigdy się nie marnują

Ja jak miałam stanik i własnie coś wszytego w kiece, które mierzyłam to było mi niewygodnie
Stary 2011-08-12, 11:00   #3448
santom
Zakorzenienie

GG do santom Send a message via Skype™ to santom

alaucaluj tate w paluszka to sie szybciej zagoi

Gajahehe;D ja tez chce juz wrzesien;D tez bede przymierezala i szukala tej swojej jedynej;D swoja droga sliczniucha jest;D i licze na relacje z postepow w pracach krawieckich;D

Truskaweczkano to chyba zapoczatkowalam dobra passe na watku;D po mnie juz 2 poszly;D czekamy z niecierpliwoscia na foty no i oczywiscie GRATULUJE!!! Ty juz tam nie spij tylko foty wstawiaj;D i moj T. tez do mnie od tamtej pory mowi "narzeczono";D a to juz prawie miesiac;D LOOOO MATKO;D jak to szybko zlecialo;D a czasem sie zapominam i mowie o nim per"chlopak" , a toz Ci on juz moj chlopak nie jest

sylvipsujesz, rujnujesz plany;D tylko zapomnialas dopisac, ze on chce miec w ten sposob rujnowane plany;D kurcze, jak czytam Twoje posty(wiem napisze to co inne, ale nie moge sie powstrzymac) to az mi tak cieplo na serduszku sie robi. normalnie przeszlas metamorfoze;D z szarej myszki, ktora wiecznie narzekala na zla syt z tym dupkiem, na piekna znajaca swoja wartosc kobiete, ktora cieszy sie z kazdej minuty zwiazku;D W KONCU JESTES SZCZESLIWA!!! a tak si o to balas

RudaTy ja tez bylam na filmie o zolwiku;D i banki mydlane puszczali wtedy nawet;D cala mokra z kina wyszlam tzn z sali kinowej;D bo w oceanarium wtedy bylismy;D ale wrazenia super po tym. a swoja droga zobacz ile sie u Ciebie zmienilo jeszcze nie tak dawno bylas mistrzynia we wstawianiu postow o 1 w nocy, a teraz?? Godzina 22 i Moniq grzecznie do wyrka sie pakuje

Cytat:
Napisane przez ;28708698
spokojnie, ja jak pojadę na tą moją prowincję to wrócę najwcześniej w niedzielę wieczorem albo i w poniedziałek, więc zdj też pewnie będą dopiero koło poniedziałku
tam tak internet śmiga, że wolę nie włączać kompa, żeby swojej cierpliwości nie nadwyrężać

---------- Dopisano o 23:28 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

kasikkkkkano tak, a my jak zwykle na koncu sie dowiadujemy;( buuuuuuuuu;( ale z kotylionami fajna sprawa chociaz ja pewnie nie bede zamawiac...

ala, gdybym Cie nie znala to bym napisala: zobaczysz, oswiadczy Ci sie;D
ja tez rodzimy od strony mamy nie bede zapraszac, jedynie co to mojego wujka(brata mamy), ale to juz dziadzio jest, wiec nie sadze, zeby przyjechal;( zreszta od mojego ojca tez zaprosze tylko jego siostre z rodzinka Ci sa z kolei z Kanady, wiec tez nie gwarantuje za ich przybycie i dlatego nie mozecie mnie zawiesc;D robcie mi za "sztuczny tlum":hah aha:

a co do Kinii, to wole nawet sobie nie wyobrazac;D Kinia, lepiej nie wrzucaj fot, bo my tu z kompleksow pomrzemy;D

cos czuje, ze teraz naj..ebalam z kolorami nie dobra Sandzia, nie dobra

no i oczywiscie jako wzorowa wizazystka chcialam pokomentowac za duzo postow i polowe mi wcielo;D a do tego od godziny mecze sie z edycja postu, bo mi cholery nie chca dodac ale pamietam o tym najwazniejszym

ILYS slicznoto;D piekna suknia, wiedzialam, ze bedzie lezec idealnie na Tobie;D

ja dzis w koncu mam wolne i leze w lozku, zamiast ogarniac w domku dzis mamy gosci: zaprosilismy rodzicow Tomka na grilla i prawdopodobnie zostana na noc wiec musze przyotowac co nieco do zarelka chyba, ze polece na latwizne i wyloze kielbache na talerze;D i zryjta;D tesciowka ma jutro urodziny, wiec trzeba opic w ogole kupili Tomkowi(czyt. nam) super namiot ogrodowy bardzo mi sie podoba i najwazniejsze, ma moskitiere, wiec nie bedziemy musieli odganiac sie od komarow a, ze 20cm od naiotu mamy rzeczke i wodospadzik to komary i meszki wpieprzaja niesamowicie.

u mnie matki boskiej pienieznej bedzie gdzies za tydzien dopiero dobrze, ze mam dobrego sponsora co mnie dokarmia, bo pasozytuje caly czas na kasie Tz ale to nic co je jego, to je moje;D

NA ZAWSZE W SERCU...
santom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 11:13   #3449
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Namiot z moskitierą i obok rzeczka umrę z zazdrości!

Ala, chrzań rodzine! jedźcie w góry, weźcie ślub w Jaszczurówce, zabierzcie tylko świadków

Zaroiło nam się od kiecek na wątku. Super

No, Santom, serio dobra passę zaczełaś Pierwsza wypłata?
Stary 2011-08-12, 11:24   #3450
1988Marlena
Zadomowienie

Cytat:
Hej dziewczynki

Przede wszystkim gratulacje serdeczne!!

Cytat:

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

Foty pierścionka będą jutro bo w tym świetle z komórki będzie źle widać

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:47 ----------

Dzięki dziewczynki
Fajnie chłopak tez był pewnie zaskoczony ze mu popsułaś plany a jednak umiał wybrnąć i to jak

Cytat:
No to trzeba było mu powiedzieć żeby się nie powstrzymywał
Cytat:
Jakiegoś wścieka załapałam. Grrrr. nie wiem czemu. zla jestem.
Ja też jestem zła ale ja wiem czemu
Cytat:

Nie nie mówiłaś, ale w takim razie bez zdjęć próbnej fryzury się nie obejdzie

Cytat:
U nas tez tak jest i fajne to jest

1988Marlena jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości