mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3 - Strona 141 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-11, 19:53   #4201
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.3

Cytat:
Napisane przez oolong Pokaż wiadomość
jupi!!!!
wzięłam sie za sprzątanie i na dnie szfy znalazłam starą kurtkę narciarską w mega rozmiarze - teraz sporo za luźna, więc powinna zmieścic brzuch z wczesnego grudnia a cieplutka i milutka, z kapturem, sięga za pupę
jedyny minus to żarówiasty żółty kolor, ale myślę, że nic lepszego w ciuchach bym nie znalazła i tak może stylem lepsze, ale nie wygodą i ciepełkiem

Nie masz co wybrzydzać, ważne, że znalazłaś coś dla siebie
Na tak krótki okres nie opłaca się niczego kupować, bo i kase tracisz i kiedy to później założysz

Widać, czasem opłaca się posprzątać

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Cytat:
Napisane przez Chawa Pokaż wiadomość
Bahamadia wezmę z Ciebie przykład na przyszłość, jak mi robota nie będzie pasować to aby kończyć na jednorazowym popisie Pozazdrościć takiego tżta

ależ proszę

Czasami się przydaję hihi

Poza tym mój popis w sumie był nieplanowany, na prawdę nie mam głowy do dekorowania, ale w niektórych sprawach można z siebie zrobić sierotkę
Bahamadia_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 19:54   #4202
oolong
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
Nie masz co wybrzydzać, ważne, że znalazłaś coś dla siebie
Na tak krótki okres nie opłaca się niczego kupować, bo i kase tracisz i kiedy to później założysz

Widać, czasem opłaca się posprzątać
eee, to takie mini sprzątanie - wkładanie do szafy rzeczy po praniu
na mega zbyt mnie boli w krzyżu niestety, chociaż zmywarkę muszę wypakować, a wrzucić brudasy, które już się ani w zlewie, ani na wszystkich blatach i płycie nie mieszczą. A mały też jeszcze jakoś się do snu ostatecznie nie ułożył, bo co chwila popiskuje z pokoiku.

edit: chyba taki wózek kupimy, by obydwu wozić, bo przy różnicy 1,5 roku tylko z doczepioną platformą będzie ciężko chyba:
http://www.patiimaks.pl/Product.aspx?cat_name=woz ki-dla-blizniat&ProductID=23781& producer=kees
Kees Tandem Deluxe, jeszcze dodatkowo dokupię pewnie taką miękką gondolkę/otulak dla młodszego i parasolkę od słońca

Edytowane przez oolong
Czas edycji: 2011-08-11 o 19:59
oolong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 19:57   #4203
Ona231
Zadomowienie

Cytat:
jupi!!!!
wzięłam sie za sprzątanie i na dnie szfy znalazłam starą kurtkę narciarską w mega rozmiarze - teraz sporo za luźna, więc powinna zmieścic brzuch z wczesnego grudnia a cieplutka i milutka, z kapturem, sięga za pupę
jedyny minus to żarówiasty żółty kolor, ale myślę, że nic lepszego w ciuchach bym nie znalazła i tak może stylem lepsze, ale nie wygodą i ciepełkiem

edit: a pomyśleć, że ja niewdzięczna chciałam ją parę miesięcy temu sprzedać na Allegro. Ale się życie układa, ech
O to jeden problem z głowy A tam kolor odpowiedni, przynajmniej nikt Cie nie przeoczy

Cytat:
Mogę być królikiem jeśli za eksperymentalne leczenie przepływ gotówki będzie od nich do mnie a nie na odwrót Jeśli terapia nie pomoże to na pewno nie zaszkodzi

No i w sumie bardzo mądrze, nie ma sensu się dręczyć czymś na co się nie ma wpływu.
Chawa to już zasady musisz sama ustalić, ja tylko pomysł podrzucam
Stary 2011-08-11, 19:58   #4204
kkkasikkk
Rozeznanie

GG do kkkasikkk

Dziewczyny wróciłam ze szkoły rodzenia. Oj dzisiaj były ciężkie zajecia, 2 godziny filmu o porodzie ... masakra, już sama się przeraziłam

Podaję przepis na gofry, zawsze wychodzą nam mega chrupiace:

3 żółtka
1/3 szkl. oleju
1 i 1/2 szkl. mleka
1 i 3/4 szkl. mąki
2 łyżeczki proszku do pieczenia
3 łyżeczki cukru
1/2 łyżeczki soli

Wszystkie składniki dokładnie zmiksować. Na końcu dodać ubitą pianę z 3 białek i delikatnie wymieszać. Ja nie smaruję gofrownicy zadnym tłuszczem, olej jest już w składnikach. Ważne żeby gofrownica była dobrze rozgrzana

Lecę dziewczyny pod prysznic, bo coś już padnieta jestem. Zaczął się 3 trymest i coś sił coraz mniej

http://babystrology.com/tickers/baby...11&babycount=1

kkkasikkk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 20:02   #4205
Ona231
Zadomowienie

Ja też uciekam miłego wieczoru życzę I miłego poranka
Stary 2011-08-11, 20:18   #4206
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

oolong jak już pisałam ze srebra zrezygnowałam, bo sie kiepsko sprzedawało

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Jak już ktoś miał uczulenie na posrebrzane to tylko bigle wymieniałam na srebrne

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

oolong kolor nie ważny, ważne że pieniążki zaoszczędzisz na kurteczce. Ja miałam wyczajony płaszczyk za 40zł ale przegapiłam aukcję

kkkasikkk gratuluję trzeciego trymestru - też bym już chciała...
Chawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 20:18   #4207
oolong
Zakorzenienie

Cytat:
oolong jak już pisałam ze srebra zrezygnowałam, bo sie kiepsko sprzedawało

---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Jak już ktoś miał uczulenie na posrebrzane to tylko bigle wymieniałam na srebrne

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

oolong kolor nie ważny, ważne że pieniążki zaoszczędzisz na kurteczce. Ja miałam wyczajony płaszczyk za 40zł ale przegapiłam aukcję

kkkasikkk gratuluję trzeciego trymestru - też bym już chciała...
aaa, coś nie doczytałam

Stary 2011-08-11, 20:19   #4208
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Uciekam pod prysznic - jeszcze do Was zaglądnę, ale powoli zaczynam myśleć o wyrku.

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Cytat:
aaa, coś nie doczytałam
Nie przejmuj sie ja też tak czasami mam
Stary 2011-08-11, 20:30   #4209
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Uciekam pod prysznic - jeszcze do Was zaglądnę, ale powoli zaczynam myśleć o wyrku.

---------- Dopisano o 21:19 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Nie przejmuj sie ja też tak czasami mam

Tak się zdarza, przy takiej intensywności pisania, zdarza się najlepszym

Już się popluskałam w wannie, teraz śmigam nasmarować swoje krągłości oliwką
Stary 2011-08-11, 20:33   #4210
oolong
Zakorzenienie

Cytat:
Tak się zdarza, przy takiej intensywności pisania, zdarza się najlepszym

też chyba się popluskam, bo kręgosłup boli, ale ta zmywarka najpierw mnie czeka
gaszę kompa, bo się nie oderwę, pa

Stary 2011-08-11, 20:34   #4211
Myszeczka86
Zakorzenienie

Ja tez mykam, dobranoc ;*

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-11, 20:34   #4212
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
też chyba się popluskam, bo kręgosłup boli, ale ta zmywarka najpierw mnie czeka
gaszę kompa, bo się nie oderwę, pa

echh jak potrafisz powiedzieć "NIE" to jeszcze nieuzależnienie
Stary 2011-08-11, 20:43   #4213
witaminkaccc
Zadomowienie

dziewczyny... nie mam czasu dzis za bardzo na bieaco byc.. jak pisalam na pare dni mam 12latka pod opieka ktoremu trzeba jakos czas zorganizowac... szkoda ze "smerfy" wchodza do kina za tydzien bo mialam z nim isc, a tak to czeka mnie Capitan cos tam ... ( nie lubie takic filmow) :P ale czego sie nie robi raz w roku dla kuzyna :P

ale martwi mnie ze moja mala dzis prawie sie nie rusza... od rana czulam ja z 15 razy, co przewaznie serwowala mi z rana :P
lekarz powiedzial przy wypisie ze szpitala ze jak mala sie bedzie malo ruszac, to mam przyjechac.... tylko co znaczy malo ???? czy powinnam sie juz martwic ?????

kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 USG ----> 19.09 13:00

22t 4d - 422 gramy miłości
30t 1d - ?
witaminkaccc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 20:52   #4214
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez witaminkaccc Pokaż wiadomość
dziewczyny... nie mam czasu dzis za bardzo na bieaco byc.. jak pisalam na pare dni mam 12latka pod opieka ktoremu trzeba jakos czas zorganizowac... szkoda ze "smerfy" wchodza do kina za tydzien bo mialam z nim isc, a tak to czeka mnie Capitan cos tam ... ( nie lubie takic filmow) :P ale czego sie nie robi raz w roku dla kuzyna :P

ale martwi mnie ze moja mala dzis prawie sie nie rusza... od rana czulam ja z 15 razy, co przewaznie serwowala mi z rana :P
lekarz powiedzial przy wypisie ze szpitala ze jak mala sie bedzie malo ruszac, to mam przyjechac.... tylko co znaczy malo ???? czy powinnam sie juz martwic ?????

nie sądzę, może akurat ma gorszy dzień i leniuszek jej się włączył, nie zamartwiaj się bo na wkręcasz sobie do głowy i będzie jeszcze gorzej
Zobaczysz jutro.
Dzisiaj się zrelaksuj i postaraj się o tym nie myśleć

Lece już spać, jutro proszę nie pisać dużo, bo będę dopiero wieczorkiem, czeka mnie dzień na wsi

Buźka.
Stary 2011-08-11, 20:53   #4215
truscafka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez OlusiaS Pokaż wiadomość
Zjadlam 3/4 czekolady z okienkiem,wypilam 2 male kubki zimnego mleka .I juz mi lepiej.Ale zobaczylam na wp zdjecie chinskiej zupki i teraz jej mi sie chce
A po slodkosciach oczywiscie w brzuchu rewolucja-noga tu,noga tam .
Fatal-ja zawsze mam z tym problem :/.Zazwyczaj kupuje perfumy,zegarki (akurat bardzo lubi),raz kupilam lunete.A cos zwiazane z hobby moze??

Oj Olusia masz smaczki

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
Dziewczyny proszę o mała burze mózgów.
21.08 mamy z TŻ pierwszą rocznicę ślubu a on 23 ma 26urodziny i nie wiem co mam mu kupić.W dniu ślubu dostał voucher na rajdową jazdę Subaru ale dopiero w poniedziałek go wykorzysta i nie wiem czy mu sie spodoba?Wiec boję się kupić coś w tym stylu a zresztą budzet tak do 200zł mam.Ubrania to takie dosyć pospolity pomysł.
Bardzo fajna jest teraz książka w Empiku Bear Grylls - poradnik surviwalowca czy jak to się tam piszę. Kosztuje ok 40 zł ale moze byc fajnym elementem prezentu. NIe wiem czy twój tż interesuję się takimi rzeczami lub ogląda program szkoła przetrwania Beara, ale ta książka to bardzo fajny drobiazg dla faceta. Kupiłam mojemu tżtowi ją kiedys tak bez okazji to siedział z nosem w niej chyba z tydzień ( ma duuuuuużo obrazków i zdjęć ).

Dziś doznałam szoku :brzyda l:

Próbowałam zAłozyc moje dzinsy sprzed ciąży, bo pomyslałam ze zobacze czy jakos lezą na tyłku jeszcze, niestety nie bylo mnie ani mojemu tyłkowi dane tego sprawdzić.... zatrzymały się około 20 cm nad kolanami, żeby drgnęły to musiałabym posmarować chyba moje salcesony czyt. nogi wazeliną. MASAKRA!!

75, 0 kg < ~~~~ jest 11.04
72,0
70,0
68,0
66,0
64,0
62,0
60,0
truscafka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-11, 21:00   #4216
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Prysznic zaczyna być dla mnie sportem ekstramalnym - ale się wymordowałam.

Cytat:
Ja też chciałabym w wannie, ale jej nie mam

witaminka lekarz faktycznie powinien sprecyzować co znaczy mało, tak właśnie doinformowuje sie biednego pacjenta. Z tego co ja wiem to mało jak się dziecko rusza mniej niż 9 razy w ciągu pół godziny - przynajmniej tak jest napisane na karcie ruchów dziecka, którą Wam tu zapodałam. Jednak też wyczytałam w jakiejś ulotce czy biuletynie (nie pamiętam już) że mało to 4 ruchy w ciągu pół godziny.
Może w ciągu dnia byłaś tak zaabsorbowana kuzynem, że na ruchy dziecka nie zwracałaś uwagi. Zjedz coś i poczekaj jakieś 15 minut, połóż się i prze pół godziny licz ruchy, jeśli będzie mniej niż 9 to nie czekaj tylko od razu na izbę przyjęć.

---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

truscafka ja takiego szoku doznałam kilka miesięcy temu, bo pierwsze co mi zaczęło rosnąć to tyłek i uda.

Edytowane przez Chawa
Czas edycji: 2011-08-11 o 20:59
Stary 2011-08-11, 21:01   #4217
witaminkaccc
Zadomowienie

chawa... jestem pewna że nie bylo ich wiecej... zaczekam do rana i zobacze... bo nie chce panikowac az zbytnio ...

zmykam spac... dobranoc mamunie i brzunie

kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 USG ----> 19.09 13:00

22t 4d - 422 gramy miłości
30t 1d - ?

Edytowane przez witaminkaccc
Czas edycji: 2011-08-11 o 21:04
witaminkaccc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 21:08   #4218
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Ja bym takiej kwestii nie bagatelizowała, choć wiele dolegliwości bagatelizuję, ale oczywiście to Twoja decyzja. Oby jutro okazało się, ze jest wszystko w porządku.

Uciekam do łóżka. Dobranoc
Stary 2011-08-11, 21:15   #4219
nikaa2
Wtajemniczenie

AVENT- Moje zdjęcie na ich stronie jest, ale e-maila nie dostałam to pewnie i buteleczki też nie wygrałam

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
dziewczyny, teamt był juz poruszany,ale znowu zapytam:które z Was robiły przed ciążą badanie na CMV???lub w ciązy czy któraś robiła badanie?
miałam w I trymestrze i miałam ujemny wynik

byłam dzisiaj znowu w tesco ale podgrzewacza nie było... moze w sobote pojade dot ego większego tesco

a w jakim proszku zamierzacie praĆ? koleżanka w JELPIE ale w tesco sa promocje na... BOBASA i na ...hmmm jak on się nazywał?chyba LOVELA za pare złotych(4zł? 600g) - dobre są?
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 21:26   #4220
dygotka8
Zakorzenienie

nie było mnie dosłwnie pare godzin a wy 2 strony juz nastukałyście...
Cytat:
Napisane przez witaminkaccc Pokaż wiadomość
hmmm... zapytaj lekarza przy następnej wizycie... chyba powinno być robione ale głowy nie dam sobie uciąć ... :P
moj gin uważa,że nie ma sensu robic tego badnaia,ze lekarz robiąc usg sprawdza też pod tym względem dzieciaczka.

to te wkładki kupie jedne z rossmana i najwyzej jeszzcze jakieś -o ile będą mi potrzebne

oolong-ale jak się słyszy,że koleżanki dziecko przez to jest chore to jednak strach ejst

Tottie gratuluje poznania płci

---------- Dopisano o 22:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Cytat:
Prysznic zaczyna być dla mnie sportem ekstramalnym - ale się wymordowałam.

Ja też chciałabym w wannie, ale jej nie mam

witaminka lekarz faktycznie powinien sprecyzować co znaczy mało, tak właśnie doinformowuje sie biednego pacjenta. Z tego co ja wiem to mało jak się dziecko rusza mniej niż 9 razy w ciągu pół godziny - przynajmniej tak jest napisane na karcie ruchów dziecka, którą Wam tu zapodałam. Jednak też wyczytałam w jakiejś ulotce czy biuletynie (nie pamiętam już) że mało to 4 ruchy w ciągu pół godziny.
Może w ciągu dnia byłaś tak zaabsorbowana kuzynem, że na ruchy dziecka nie zwracałaś uwagi. Zjedz coś i poczekaj jakieś 15 minut, połóż się i prze pół godziny licz ruchy, jeśli będzie mniej niż 9 to nie czekaj tylko od razu na izbę przyjęć.
.
to się trochę zmartwiłam bo moja córcia nie jest aktywna cały dzień,ale kilka razy w ciaagu dnia...

też nie mam wanny,ale będę miałaa umycie stóp pod prysznicem zaczyna mnie trochę męczyć-chyba będę z brudnymi chodziła spać niedługo....:brz ydal:

dobrej nocy

---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ----------

Cytat:
Napisane przez truscafka Pokaż wiadomość
Próbowałam zAłozyc moje dzinsy sprzed ciąży, bo pomyslałam ze zobacze czy jakos lezą na tyłku jeszcze, niestety nie bylo mnie ani mojemu tyłkowi dane tego sprawdzić.... zatrzymały się około 20 cm nad kolanami, żeby drgnęły to musiałabym posmarować chyba moje salcesony czyt. nogi wazeliną. MASAKRA!!
to ja Cię nie pocieszę-bo ja w swoje jeansy się zmieściłam-oczywiście ich nie zapiłęłam bo i biodras ię poszerzył no i brzuch i też parę kg.przed ciążą były ok,teraz sa pełniejsze,ale strasznie się ucieszyłam jak mi się je ejszcz udało wcisnąća mam taki typ figury,że tyję zawsze najpierw w tyłku i udach

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 21:52   #4221
ggoraa
Zadomowienie

Czesc dziewczyny!
I po gosciach...ale nie nadrobie tych 20 stron co napisalyscie
Od wczoraj czuje sie zle...jest mi bardzo ciezko i dzidziol kopie w bardzo czule miejsca. Musialam robic sobie drzemki i duzo lezec, bo siedzenie mnie mecyzlo. Wogole czuje sie taka chora. Mysle, ze to zmeczenie, bo jednak bawic przez tydzien gosci daje troche czadu. Do tego przedwczoraj zwymiotowalam ciacho

Pozatym boki brzucha tak mnie ciagna jakbym miala zaraz peknac. Moze to zle zabrzmi,ale czuje sie juz bardzo zmeczona ciaza i juz chcialabym byc po porodzie

Moze jutro bedzie lepszy dzien.... a teraz mykam spac
Stary 2011-08-11, 23:07   #4222
Seona
Zakorzenienie

Dygotka, Witaminka, ja to nawet nie wiem ile mam tych ruchów w ciągu dnia a co dopiero pół godziny Ja nie mam pół godziny spokoju aby poleżeć i policzyć ruchy. Jak poleżę z 10 minut to jest dobrze i wtedy kilka ruchów czuję i przestaję liczyć A jak leżę dłużej i skupiam się na liczeniu to zasypiam taka jestem zmęczona

Wiem, że jest ich zdecydowanie mniej i są zupełnie inne niż w poprzedniej ciąży. I to mnie martwi

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-11, 23:15   #4223
tuszka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
w ikei jest takie z wyjmowanym bokiem-LEKSVIK
Dzięki Dygotko za info, dzisiaj jeszcze dwa w Smyku wypatrzyłam i jedno w Świecie Dziecka z opcją kołyski.

Zastanawiam się, czy nie lepiej było by zakupić zwykłą komodę i na nią położyć przewijak, i oddzielnie waniankę zamiast 'komody kąpielowej z przewijakiem'. Jak myślicie?

Mnie dzisiaj naszło na pyzy, z sosem serowym A ogólnie cały dzień jakaś taka przybita jestem, a już żebym zaczęła pisać licencjata, to mowy nie ma... ciekawe kiedy ja się w końcu zmobilizuje?!?!?!

Co do biżuterii hand made, ostatnio też widziałam te cuda z sutaszu Kiedyś na własne potrzeby robiłam sobie różne kolczyki, ale tylko w srebrze, bo na nikiel mam uczulenie. A ostatnio robię gł. bransoletki z jakiś koralików, ale raczej bez filozofii: żyłka, koraliki, zapięcie. Niedawno zrobiłam sobie taką z kryształkami Svarowskiego zawieszonymi na sznureczkach, typowo letnia.

Przeszłam dzisiaj Smyka, Mothercare i Świat Dziecka... i żaden wózek (poza Teutonią ) mnie nie powalił... jak ma duże koła piankowe, to się kiepsko podbija, albo siedzisko w spacerówce nie rozkłada się na płasko... zawsze coś.

Już po północy, a mojego TŻta jeszcze nie ma w domu... masakra jakaś. No nic, 3majcie się, do jutra
tuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 00:38   #4224
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez elf27 Pokaż wiadomość
62 czy 68???
Dziś na szkole rodzenia, położna nam omówiła jakie ciuszki na wyjscie dla dzidzi i powiedziała, że kombinezonik nie mniejszy jak 68, bo dzidzia i tak ma pozycje podkurczona wie ci tak bedzie w srodku, a w tym bedzie miec wygodnie i starczy na cala zime. Lepiej kombinezon od spiworka, a jesli spiworek (ten z workiem na nozki) to trzeba zwrocic uwage, zeby mial miedzy nozkami otwor na pas bezpieczenstwa, bo inaczej zle sa rozkladane sily pasa.

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 06:04   #4225
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Witam z rana. Włąśnie miałam pobudkę

Cytat:
Napisane przez nikaa2 Pokaż wiadomość
BOBASA i na ...hmmm jak on się nazywał?chyba LOVELA za pare złotych(4zł? 600g) - dobre są?
Ja ich używam i nie narzekam i mam nadzieje, ze dziecku tez popaują.

Cytat:
Napisane przez ggoraa Pokaż wiadomość
Moze jutro bedzie lepszy dzien.... a teraz mykam spac
Tego Ci życzę

---------- Dopisano o 07:04 ---------- Poprzedni post napisano o 07:03 ----------

Idę jeszcze trochę poleżeć - poczekam na powrót tżta w łóżeczku
Stary 2011-08-12, 06:31   #4226
glamourous
Zakorzenienie

hej dziewczynki, witam sie, troszke was podczytam poki w pracy nawalu nie ma
Stary 2011-08-12, 06:38   #4227
nikaa2
Wtajemniczenie

Chawa
to chyba dzisiaj kupię tą LOVELĘ, ale była w dwóch rodzajach- do białego i do kolorów- to chyba do białego to do tetrowych pieluch a do kolorów to do ubranek???? i czy potrzebuję zmiękczacza do tego?

boshe jak ja nic nie wiem

A tak poza tym to witam się ślicznie
idę spałaszowaĆ śniadanko życząc tym co jedzą smacznego
nikaa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 06:41   #4228
fatal21
Wtajemniczenie

Witam!
Jakoś nie mogłam już dłużej spać.Co do tego prezentu dla mojego Tż to on jest zapalonym fanem motoryzacji.TvnTURBO może oglądać przez cały dzień.Dlaatego w zeszłym roku dostał ten prezent Subaru, ale w tym pustka w głowie.Do moli książkowych raczej nie należy więc książki odpadają.Już myślę czy siebie nie zapakować w czerwoną kokardę i mu wreczyćZ tego najbardziej by się ucieszył, bo widzę ,że mu brakuje))
fatal21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 06:42   #4229
glamourous
Zakorzenienie

Cytat:
nie sądzę, może akurat ma gorszy dzień i leniuszek jej się włączył, nie zamartwiaj się bo na wkręcasz sobie do głowy i będzie jeszcze gorzej
Zobaczysz jutro.
Dzisiaj się zrelaksuj i postaraj się o tym nie myśleć

Lece już spać, jutro proszę nie pisać dużo, bo będę dopiero wieczorkiem, czeka mnie dzień na wsi

Buźka.
dziewczyny co do ruchow to w irlandii pamietam ze tak bylo ze trzeba bylo liczyc 2 razy dziennie W GODZINACH AKTYWNOSCI DZIDZI minimum 10 ruchow
wiec jak np zaczyna kopac wieczorem to odhaczamy 10 ruchow i juz. i potem drugi raz w ciagu dnia. a te 10 ruchow jak maluch sie rozkreci to czesto w 2 minuty zalatwialam

no i wiadomo maluchy tez maja dni ze ze spia wiecej...
Stary 2011-08-12, 06:42   #4230
fatal21
Wtajemniczenie

NIKA u mnie siostry prawie wszystko prały w białej Loveli o ile kojarze to jest i w płynie.Niczego do zmiękczania nie używały.Tylko ciemne prały w kolorze.
fatal21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości