|
|
#2101 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz.XXIX
Cytat:
|
|
#2102 |
|
Zadomowienie
|
Ja w paincie zmniejszam
|
|
#2103 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() Cytat:
![]() fajnie ze mala tak ladnie spi, zapraszam do mnie i prosze tego nauczyc Tomcia ![]() Cytat:
haha zartujebrawo brawo dla Lilki i Marcysi za takie ladne noce niech beda jeszcze ladniejsze A mam pyt/ do mamusiek-dawaluscie kiedys mleko z kleikiem? takie no Bebiko 2R ? czy do tego mleka moze byc zwykly smoczek czy musi byc takie trojprzeplywowy?? Bylismy dzis na wyprawie do M1 i d...pa nic nie kupilam przymierzalam fajne spodenki ale jakos zle lezaly, widzialam kilka fanych bluzek z new yorkerze i housie ale jakos nie kupilam![]() szkoda, moze do miasta uda mi sie jeszcze udac na jakie zakupy, w sumie stwierdzilam ze spodnie jakies by sie przydaly wiec jest cel zakupowy ide nadrabiac dalej aaaa co do spotkania z silesiii to myslcie myslcie bo ja chcem dalej ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
Cytat:
ja to uwielbiam!Cytat:
![]() a czym sie naklada te farby? pedzelkiem sie polewa ? Cytat:
sprobuje sama moze potem z dzieciakami sie uda myslisz ze 2 latki by sobie poradzily? Superasne te techniki tu dzis opisujecie-musze zapamietac! |
||||||
|
|
|
#2104 |
|
Zakorzenienie
|
Katuniu nauczyłabym wszystkie nasze forumowe dzieci, te które potrzebowały by tego ale ja sama nie wiem jak to zrobić
Lila taka po prostu jest na początku się martwiłam bo spała po 4 godziny z przerwami tylko na jedzenie i tak cały dzień, ale teraz malutko śpi w dzień (raptem ze dwie godziny) to w nocy nadrabia. Kliwia no ja wiem, że nie pamiętacie co się działo 17 maja ale ja jak weszłam w archiwum onetu to tylko takie właśnie wiadomości typu ktoś kogoś zabił, jakiś zamach był itd no przecież nie wkleję takiego czegoś jej do albumu z pierwszych lat życia ale za pomysł dziękuję
|
|
#2105 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to ci je polecam ![]() nie wiem czy zadziała ja robie inaczej - mam stare danonkowe magnesy i przyklejam je folią dwustonną do "człowieczka" i do ubranek - i na tablicy takiej magnetycznej układają ![]() Cytat:
![]() Cytat:
itd ![]() i dopisz została wydana gra wiedźmin 2 hahahahaha ja też ja też ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
a 2 latki jak dasz im pomalowane klejem a one będą sypać, albo z pomocą rodziców... ale powinny śmiało
|
|
|
#2106 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Aniu skoro praca wymarzona to już inna bajka - tzn. zostań ![]() Zabcia brawa dla TZ ![]() Ana nie ja mówiłam o stempelkach w mazakach, pisałam wczoraj , ze z jednej strony stempelek a z drugiej mazak ![]() Celi dziękuję ![]() Aniu u mnie też była tablica z minami + pieczątki na łapkę. I moje tez tak kombinowały w łazience aby to zmyć, ale na tablicy zostawało sesese ![]() Gucia pieczątki z ziemniaków są super. Dzieci miały wiele frajdy przy tym. Kitosiu aaa to super ![]() Widzę, że wy wszystkie takie twórcze Ja kocham zajęcia plastyczne z dziećmi. Malowanie na cukrze też jest super, akurat na zajęcia hospitowanych robiłam. Kupiłam sobie dziś tez spódniczkę. I generalnie jak wyszłam o 8 z domu tak teraz wróciłam.\ Mąz jeszcze tylko do końca tygodnia pracuje a potem dostał 2 tyg wolnego za te nadgodziny |
|
|
|
#2107 |
|
Zakorzenienie
|
Marta - fajne linki do ksiazek powklejalas!! musze sobie coz z tego kupic i wykorzystac z dzieciakami na zajeciach i z mlodym.
co do tych smoczkow i mlek to musze na gg z Toba pogadac bo cos nie kumam
|
|
|
|
#2108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a książki sa boskie naprawde całe studium z nich korzystałam tak banalne zabawy a takie fajne ![]() ANIAAAAAAAA84 mam do ciebie romans ![]() ![]() wysyłam pw odpisz szybciutko ja błyskawica ![]()
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2011-08-11 o 21:05 |
|
|
|
|
#2109 | ||
|
Zakorzenienie
|
chyba tak
![]() dzieki Cytat:
![]() ![]() Cytat:
no mam nadzieje ze sie to wiecej nie powtorzy ![]() ![]() brawo dla meza ![]() A moze w NY co ?!?! ![]() dzieki
|
|
|
#2110 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.lepszypoznan.pl/2011/05/1...skie-17-v.html Żabcia ja bym nawet do NY poleciała, ale musiałabym Cię poprosić o znalezienie biletów w cenie bardzo promocyjnej. Z Twoim szcześciem do przecen myślę, ze coś za 1$ udało by się zdobyć .
Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2011-08-12 o 07:07 |
|
|
|
|
#2111 |
|
Zakorzenienie
|
Żabciu jeżeli nas wszystkie zaprosisz to wpadamy
![]() Kolanko to nie Katunia szukała a ja Dziękuję
Nasz skarb ![]() Edytowane przez bzyczka1 Czas edycji: 2011-08-12 o 06:41 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2112 |
|
Zadomowienie
|
Witam z rana
Jestem tak podeksytowana (rymnęło mi się) przeprowadzką, że nie śpię od dwóch dni. Co się przebudzę to dumam nad wystrojem i już rano Dziś idziemy po farby, chcę zamówić szafę na allegro, no i kabinę jakąś wybrać o wysokości 220 cm. Mówicie, żeby kabin nie brać z marketów? To zamówimy z normalnego sklepu. Myślę, że jak teraz mamy tydzień urlopu to w następny weekend będę pisać do Was z własnego M
|
#2113 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2114 |
|
Zadomowienie
|
Bzyczka - pomyłkę już poprawiłam
.
|
|
|
|
#2115 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2116 | ||
|
Zadomowienie
|
Dzień d0-bryyyyyy!
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Nie liczyłabym na to, u mnie wczoraj zapowiadali słonko od rana i ciepełko i tak jest zaduch, ale słonka ani hu hu za to ołowiane chmury wiszą, aż w nadmiarze ale już przywykłam, że jak zapowiadają słońce to pada, a jak ma lać to słońce świeci ![]() Cześć
|
|
|
#2117 |
|
Zakorzenienie
|
ja mysle, czy isc na dwor czy nie hahahahahaha
przejasniklo sie w koncu, to chyba pojde, ale po 11 dopierop teraz mi sie nie chce.
|
|
|
|
#2118 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Kitosiu wcale ci się nie dziwię, że jesteś tak podekscytowana, byłam dokładnie taka sama ![]() Cytat:
U mnie dziś upał. patrzę na termometr a tam 35 stopni ![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:31 ---------- A mnie dziś mąż zaskoczył. Wczoraj miałam to plamienie. Dziś mąż wstał o 6, ja się go pytam co tak wcześnie to dał mi tylko buzi i kazał spać. Teraz się obudziłam, idę do kuchni a tam cała kuchnia błyszczy (a był mega sajgon, myślałam, że dziś mnie czeka konkretne sprzątanie) + karteczka "dziś masz odpoczywać |
|
|
|
|
#2119 |
|
Zakorzenienie
|
laseczki macie jakis sprawdzony sposób na lasagne
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2120 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2121 |
|
Zakorzenienie
|
hej!
ale sobie pospałam- wziełam dzis wolne ![]() u mnie dziś zaoowiaa sie goraco, no i dobrze w koncu po 2 dniach zminych i deszczoych w koncu cos przyjemnego |
|
|
|
#2122 |
|
Zakorzenienie
|
ja wrzucałam do klubu na przepisywy jakiś czas temu ( w okolicach walentynek).
|
|
|
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
anika ja lasanie robie zawsze tak samo
bialy sos - na zasmazce z masla i maki plus mleko i galka muszkatolowa, sol i piperz czerwony sos - troche jak na sapgetii - mieso, sok pomidorowy cebulka ziola - lub mieso pomidory z puszki ziola i przekladam surowy makaron lasagne makaron, bialy sos, czerwony sos, ser - etc ![]() na koncu ma byc ser ![]() albo ser miedzy sosami :mysli: |
|
|
|
#2124 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2125 |
|
Zakorzenienie
|
ooo to wszystkiego najlepszego dla małżonka
Faktycznie z takiej okazji to trzeba wnieść toast |
|
|
|
#2126 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2127 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana
![]() sto lat dla małżonka ![]() bzyczko niestety nie wiem co byś mogła wpisać w tę rubrykę, przeglądałam archiwum wiadomości z 17 maja i nic sensownego się nie wydarzyło. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2128 | |
|
Rozeznanie
|
może jutro znowu będzie lepiej
![]() bzyczka znalazłam coś takiego: ![]() Ostatnia misja promu kosmicznego 17 maja, 01:17 JS / nasa.gov Amerykański prom kosmiczny Endeavour z sześcioma astronautami na pokładzie wystartował w poniedziałek o godz. 14:56 czasu polskiego z Przylądka Canaveral na Florydzie w kierunku Międzynarodowej Stacji Kosmicznej (ISS). Jest to ostatnia misja tego wahadłowca. Start promu oglądała kongresmenka Gabrielle Giffords, ciężko ranna w zamachu, do którego doszło w styczniu w Tucson w stanie Arizona. Jej mąż jest dowódcą Endeavoura. albo ![]() "Człowiek-pająk" zdobył kolejny wieżowiec Alain Robert, człowiek pająk, znany ze spektakularnych wspinaczek na najwyższe budynki, na swój kolejny wyczyn wybrał fasadę wieżowca Istanbul Sapphire w Stambule, najwyższego w Turcji (261 metrów od fundamentów po czubek instalacji antenowej). Cytat:
|
|
#2129 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2130 |
|
Zakorzenienie
|
Celi fajne te fakty
Do męża staram się zadzwonić i mu podziękować, ale ma tel wyłączony
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:37.

) 
dla Lilki (ale po cichu po dostaniesz manto od Katuni
haha zartuje
przymierzalam fajne spodenki ale jakos zle lezaly, widzialam kilka fanych bluzek z new yorkerze i housie ale jakos nie kupilam
no przecież nie wkleję takiego czegoś jej do albumu z pierwszych lat życia 

w tesco 100zł, biedronka 45zł, apteka 40zł, rossman 40zł i nic konkretnego nie kupiłam