|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Na urlopy wybywamy, lecz o sobie pamiętamy :) - PM 2012 cz. VIII
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
mnie się podoba koszyczek, jednak ma jeden poważny minus - coś może z niego wypaść, np. jeśli będzie wiało a goście się zabiorą do życzeń pod kościołem, no chyba, że taki porządny zakupowy kosz ogolnie bardziej podobają mi się kosze, kuferki niż pudełka, ale dla mnie ta kwestia jest takim szczegółem, że nie mam czasu się nad tym zastanawiać bylebym ie zapomniała o tym przed samym ślubem, bo to całkiem możliwe ![]() a jeszcze miałam Wam zdać sprawozdanie ze spotkania z Panem z zespołu Akord (http://zespol.katowice.pl/onas-zespol-na-wesele.html) no więc całkiem nieźle to wygląda, 2000 zł za 12 godzin grania później 150zł za godzinę, jeden pan z gitarami, jeden z klawiszem, mają takie rockowe zacięcie, facet konkretny wszystko wyłożył, myślę, że się na nich zdecydujemy
|
|
#1892 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aczkolwiek myśle że to faktycznie był cień od pokrowca Cytat:
Cytat:
Koszyczki też są fajne ale w nich nie przechowacie potem kartek ![]() Chatko fajna na kiecka ładnie podkreśla Ci figurę )---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- Cytat:
też dobre rozwiązanie
że nie opuszczę Cię..." --> 30 czerwca 2012 )Edytowane przez paulinka009 Czas edycji: 2011-08-12 o 09:34 |
||||
|
|
|
#1893 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
![]() Wiesz, ja lubię świecidełka, to może wśród nas znajdzie się i taka, co zagustuje w którychś z pozostałych ślubnych produktów Cytat:
![]() Ale czasami "więcej" też wygląda dobrze, pod warunkiem że w dobrym guście i ze smakiem ![]() No chyba oszalałaś. Każda z nas ma takie krótkie momenty, że może ta by była lepsza, może tamta, ja wciąż się zastanawiam czy wystarczająco podkreślę talię moją suknią, ale nie warto zmieniać zdania! To, że w którymś momencie zakochałaś się w sukni to znaczy, że to ta jedyna!!!Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Przedostatnia najładniejsza |
|||||
|
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Wy się zastanawiacie w co włożyć koperty. A ja mam problem gdzie je w czasie wesela przetrzymać w domu nie bo mogą okraść, na sali nie mamy pokoju dla siebie są dla gości moglibyśmy jeden wziac dla siebie ale nie chcemy bo tych pokoi jest mało i wolimy żeby goście którzy mają dzieci i osoby strasze miały na miejscu. Nie ma też sejfu a przy sobie trzymać to też strach
|
#1895 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurde dziewczyny tyle piszecie ze naprawde nie nadazam mam juz do przeczytania prawie caly watek
Ja wrocilam z PL odebralam sukienke podpisalismy umowe z mFilm (swietne podejscie - udalo nam sie zbic cene nawet bo duzy pakiet mozliwosc bralismy . wiec bedziemy miely tez teledysk dodatkowo ), umowe z sala wktorej bedzie wesele i super sie zlozylo ze chrzciny mojego bratanka wlasnie yly w tej sali wiec moglam wszystko obczaic co i jak i sprawdzic jakie jest jedzonko i jestem oczarowana ta sala jedynie ksiedza nie udalo sie zastac bo czas nas gonil ale to musze zadzwonic co do pudelek na koperty to ja albo zamowie albo sama zrobie o cos takiego http://allegro.pl/ekskluzywne-pudelk...720258163.htmlczy ktoras z Was ma takie pudeleczka z winietkami? http://allegro.pl/podziekowania-wini...730128853.html bo sie nad nimi zastanawiam! a do srodka dla gosci co bedziecie dawac? te popularne migdal czy cos innego? |
|
|
|
#1896 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
az mi się przypomniało jak ja pierwszy raz nocowałam u Tż-ta ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1897 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1898 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
super ![]() pudełko oryginalne jeśli pasuje do całości to myślę, że będzie ok ![]() co do podziękowań, to ja byłam na weselu gdzie były pudełka w kształcie sukienek slubnych dla pań i garniturów dla panów, też z winietkami a w środku panowie mieli merci 2 sztuki a panie po dwa mon cheri a ja chciałabym wsypać m&msy (podpisujemy się często z TŻtem jako M&m ) , ale raczej z powodu temperatury odpadnie
|
|
#1899 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1900 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Myslałam, żeby do środka wrzucić krówki
|
|||
|
|
|
#1901 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry!
![]() Apropo "opakowania" na koperty- my cały czas nad tym myślimy ![]() Chatko - nie mogę znaleźć do zacytowania, ale bardzo chętnie się z Tobą wybiorę na salony jeśli tylko uda nam się razem zgrać
|
|
|
|
#1902 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek dziewczynki
![]() Dzisiaj wzięłam wolne w pracce, pospałam. Zaraz ogarnę chaupkę (mycie okien przewidziane ).Dzięki za opinie odnośnie sukienek (wiem, że są do siebie podobne )maruda kciuki za szybki powrót TŻowego palucha do zdrowia. Odnośnie trzymania kasy to też przewidujemy jakiś koszyczek ewentualnie torebkę prezentową, żeby kopert tak nie trzymać w garści. W pensjonacie będziemy mieli miejsce, więc kopertki będą miały gdzie przenocować.
|
|
|
|
#1903 | |
|
Zakorzenienie
|
niezłe, mi najbardziej podoba sie nr 1
Cytat:
![]() dzis mój ostatni dzień urlopu |
|
|
|
|
#1904 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
), no ale on ma pokój z bratem i nigdy nie ma "wolnej chaty" (mieszka z mamą, babcią i rodzeństwem), no ale robimy ognisko u niego, a brata nie ma, więc jest wolne łóżko ![]() ha, no może faktycznie kosz może być spory, jak będzie dużo kopert z życzeniami to się ładnie wypełni się pomyśli w okolicach czerwca ![]() Cytat:
|
|
#1905 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1906 |
|
Zadomowienie
|
mamy to samo.....ale przed nami jeszcze weekend
długi weekend
|
#1907 | ||
|
Rozeznanie
|
Hej Laseczki! Jeziuuu... ale masakrycznie się nie wyspałam, oł maj gad
Ale spoko - dziś będzie lajtowy dzień, bo teraz jest zebranie zarządu a potem wszyscy wychodzą na pogrzeb jednego pana - tylko ja zostanę w sekretariacie (ktoś musi czuwać nad sytuacją)... Jak wrócę dziś do domku to koniecznie utnę sobie drzemeczkę - dziś po 22 wychodzimy na naszą cotygodniową latynoską imprezkę (tak późno bo TŻ znów ma ostatnią zmianę w pracy) więc trzeba zebrać siły ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No my podpisaliśmy oficjalnie umowę z naszym Dj'o-wodzirejem w poniedziałek (zapomniłam Wam napisać ) bo wcześniej mięliśmy samą rezerwację taką w zeszycie, dopiero teraz podpisuje umowy na przyszły rok No i takie trochę mam odczucia mieszane.. I nie podobało mi się, że podczas naszego spotkania TŻ tak mało się udzielał :/ Nie lubię mówić za nas oboje... wtedy TŻ wydaje mi się taką ciapą ( ) i od razu mam wrażenie, że druga strona jeszcze mocniej to odbiera... No ale mniejsza z TŻem Ale... na umowie mamy tylko 10 godzin grania (koleś bierze 2 tysiące)... I zabijcie mnie, ale nie spytałam czy za dopłatą pogra dłużej.. też wolałabym 12 godzin, albo chociaż 11... No bo wychodzi na to, że wesele powinno się zacząć jakoś tak o 18 to wtedy do tej 4 potrwa... Ale jak dla mnie to 18 jest stanowczo za późną godziną Czas tak szybko leci... wolałabym zacząć o 17... Nie dość, że szkoda czasu to lepiej żeby obiad zjeść po 17 niż po 18... Dj uzasadniał swoje sugestie tym, że goście wolą się bawic, tańczyć jak się ściemnia na dworze - no i okey, zgodzę się z tym... ale jednak miło jest na początku tak sobie odpocząć luźno po daniu głównym, pogadać tak jeszcze na spokojnie, ja bym chętnie wyszła z TŻem postrzelać parę fot na zewnątrz (wiem, że będziemy mieć sesję poślubną, a w dniu ślubu nie za bardzo chcę robić dłuższą sesję niż półgodzinną - a jednak zależy mi, by mieć parę takich artystycznych zdjęć tylko we dwoje...) No i generalnie Sztuczka już zaczęła kombinować co by tu zrobić żeby TEN DZIEŃ trwał dłużej i piękniej ( ) i pomyślała, że ślub faktycznie możnaby zrobić o 15, potem życzenia, coś tam i będzie po 16, a później pójść/podjechać do parku (jest całkiem blisko) i porobić zdjęcia z gośćmi... ale wiem, że o ile dla mnie byłoby to super bo mielibyśmy więcej zdjęć z gośćmi i to takich ładniejszych, w zieleni, natomiast sami zainteresowani pewnie nie odbiorą tego pomysłu z entuzjazmem Do Dj'a zaraz napiszę jak on się zapatruje na przedłużanie czasu prowadzenia wesela, ale może macie moje Kochane jakiś pomysł jak to rozwiązać, żeby był i wilk syty i owca cała, żeby Sztuczka miała dłuższe wesele (bo wiem, że w mojej sali zaczynają najwcześniej o 17, ale gdyby sam ślub było o 15 to zostaje nam jeszcze jakieś pół godziny zapasu, coś trzeba konstruktywnego wymyślić dla gości na ten czas)Hehe ja to mam problemy ;p Mam nadzieję, że pomożecie
|
|
#1908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1910 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1911 | |||
|
Zakorzenienie
|
hej
widze, ze gustujesz w sukniach typu A i na ramiaczkach wszystkie są podobne wolalabym te sukienki oglądac na Tobie Cytat:
Cytat:
Cytat:
tylko brat hehe u mojego TZta tak samo bylo dlatego jak bede miala dzieci to zadbam o to, zeby kazde mialo swoj pokoj hehe bo wiem, jakie to uciązliwe w pewnym etapie zycia bywa zero intymnosci
|
|||
|
|
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!!!!!!!
|
#1913 |
|
Konto usunięte
|
Sztuczka a jak długo już tańczycie?
I te imprezki to całonocne?
|
|
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie myślę o samochodzie moich rodziców jakąś skrytkę się wykombinuje. na miejscu parking jest tak usytuowany że były na widoku. Na miejscu nie będzie spał nikt na tyle zaufany.
|
#1915 | |||||
|
Zakorzenienie
|
od wczoraj mnie nie było i proszę... nazbierało się 6 stron!!!
pasuje Ci, ładny, naturalny kolorekCytat:
, to aż się prosi, by oglądać w dobrej wersji śmieszny film, może nie jakiś hit, ale godny obejrzenia przez przyszłą PM ![]() Cytat:
hehehe Ty to zawsze wynajdziesz jakiś "kwiatek" ![]() Cytat:
a Twoje fav również przypadły mi do gustu.Cytat:
Cytat:
Milka - widać, że jesteś szczupłą, zgrabną dziewczyną,w tej sukni Twoja figura ginie i nie wyglądasz tak jak na to zasługujesz podoba mi się nr 1 Edytowane przez kilianna Czas edycji: 2011-08-12 o 10:16 |
|||||
|
|
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
no, to od jutra już nie będziemy mówiły do Ciebie panno
|
|
|
|
#1917 |
|
Zakorzenienie
|
My z TŻ chcemy sobie wynająć pokój do spania w hotelu ale w mieście. Na miejscu chce położyć moje dwie babcię, moją siostrę z dzieckiem i jej facetem, moja chrzestną z mężem i ich małym synkiem, dwie kuzynki z małymi dziećmi. Pokoi jest 8. Takie sprawy jak makijaż zmiana butów i przebieranie będę załatwiać w pokoju siostry ale pieniędzy tam na pewno nie zostawię
|
#1918 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale fakt, bez ramiączek sobie nie wyobrażam.
|
|
|
|
|
#1919 | ||
|
Zakorzenienie
|
bry bry
![]() Cytat:
a no w takim przypadku to zgadzam sie z Tobą Twoi rodzice na pewno cos wymyslą![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- Cytat:
ramiączka są bardzo praktyczne, suknia sie nie zsunie, wszystko bedzie na swoim miejscu mi sie zawsze bardziej podobly te bez ramiaczek, ale nie mowie, ze nie bede ich miala wszystko wyjdzie w "praniu" najbardziej chcialabym odczepiane, wtedy do kosciola i na poczatek imprezy nie maialabym ich, a jak bym zaczela szalec i robic rozne wygibasy to dla pewnosci bym je doczepila:P
|
||
|
|
|
#1920 | |||
|
Zadomowienie
|
wooow
ja też chcę już zmienić nazwisko może jestem nie na bieżąco, ale można wiedzieć, czemu rozdzieliliście cywilny i kościelny? ostatnio mój kolega też miał ślub cywilny, a kościelny za rok i właściwie nie wiem czemu tak.....ktoś tylko rzucił hasło - dziecko albo kredyt heh, nie wiem jak to u niego było....nie chcę być wścibska (ale jestem ), ale jak to nie tajemnica to chętnie poczytam ![]() Cytat:
a pierwszy taniec będzie u Was latino? co do dja to dla mnie to dziwne, że na 10 godzin, u nas, jak już może wiesz, wesela zaczynają się wcześniej, koleś z tego zespołu powiedział, że oni godzinę rozpoczecia uznają godzinę od rozpoczecia mszy, a na miejscu, na sali są 2 godziny przed tą porą, bo czasem się zdarzy, że szybka msza, a potem życzenia się przenoszą na salę, bo na przykład jest deszczyk....Twoja sytuacja faktycznie niezbyt sympatyczna, aż dziw, że sala takie fochy robi.....z tym wspólnym plenerem to fajny pomysł, jeśli macie ładne miejsce jak bym była gościem to by mi się spodobało, myślę, że DJ zagra dłużej za opłatą....ale dziwne, że nie chce być od początku wesela....u nas zespół wita parę młodą itd....myślę, że się z nim dogadacie pomyślę jeszcze, co można by zrobić między kościołem a salą.... bo można wykombinować jakiś fajny event.....a o której planujesz mszę i jak długo potrwa dojazd do sali? Cytat:
![]() Cytat:
PS. wybaczcie, ale musiałam pousuwać ikonki z cytowań i swoje, nie wiedziałam, że można tylko 20.....bu
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.

To jest dieta dla ludzi z niepohamowanym apetytem, ale jak widać na nieregularny okres tez pomogła. W każdym razie to zdrowa dieta i nie zaszkodzi, bez głodzenia oparta o różnorodne pokarmy.
nasz zespół gra tą piosenke tak trochę bardziej w stylu dance, więc mam nadzieję, że fajnie to wyjdzie. nie lubię takiego dreptania w kółeczku 

No chyba oszalałaś. Każda z nas ma takie krótkie momenty, że może ta by była lepsza, może tamta, ja wciąż się zastanawiam czy wystarczająco podkreślę talię moją suknią, ale nie warto zmieniać zdania! To, że w którymś momencie zakochałaś się w sukni to znaczy, że to ta jedyna!!!
w domu nie bo mogą okraść, na sali nie mamy pokoju dla siebie są dla gości moglibyśmy jeden wziac dla siebie ale nie chcemy bo tych pokoi jest mało i wolimy żeby goście którzy mają dzieci i osoby strasze miały na miejscu. Nie ma też sejfu a przy sobie trzymać to też strach 

Ale spoko - dziś będzie lajtowy dzień, bo teraz jest zebranie zarządu a potem wszyscy wychodzą na pogrzeb jednego pana - tylko ja zostanę w sekretariacie (ktoś musi czuwać nad sytuacją)... Jak wrócę dziś do domku to koniecznie utnę sobie drzemeczkę - dziś po 22 wychodzimy na naszą cotygodniową latynoską imprezkę (tak późno bo TŻ znów ma ostatnią zmianę w pracy) więc trzeba zebrać siły 
Jutro cywilny!
, to aż się prosi, by oglądać w dobrej wersji