|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc
Pogrzebowo napewno nie jest!! naprawde świetny zestaw
|
#992 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc
|
|
|
|
#993 |
|
Zadomowienie
|
Paula ( dopiero dziś zauważyłam, że tak masz na imię
) dla mnie ślicznie wyglądasz w takich włoskach jeśli chodzi o biżuterie to fajnie sie komponuje z tą marynarką, na 1 zdjęciu jak dla mnie za dużo ciemnego gdybym miała iść beż marynarki biżuterie ubrałam jakąś całą srebrną ale z marynarką ładnie sie wszystko '' dociera ''
|
#994 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Długo jesteś z TŻ? Zawsze tak Cię denerwował? Ja kiedyś byłam wredota, na początku związku z TŻ, też mnie wkurza to, że np. zrobi sobie kanapki, a ja muszę po nim sprzątać okruchy, albo mówię 6 razy, żeby pozbierał skarpetki z podłogi, a on siedzi i mówi "Zaaaraz". Wtedy odpowiadam, że zaraz to taka wielka bakteria, a on ma to zrobić teraz, bo nie chcę żyć w syfie. Staram się nie być taką MĘCZYDUPĄ, no ale czasem jak facetowi się nie powie kilka razy do słuchu, to dalej będzie siedział z dupą na krześle. Może warto sobie też uświadomić własne "nawyki"? Ja np. wkurzam się, że muszę po facecie sprzątać okruchy z szafek w kuchni, ale np. on wyciąga moje włosy spod prysznica i też pewnie do najprzyjemniejszych rzeczy to należy. Pogadaj z TŻ, że Cię to denerwuje, żeby może jakoś postarał się to po sobie sprzątać i sama trochę wyluzuj, powiedz mu, że ma zmyć szklankę i tyle ![]() A gdzie jest przepis na tę Nutellę? Sama chętnie bym taką zrobiła. Cytat:
Dla Ciebie Olu to niezrozumiałe, a to właśnie choroba. Jestem pewna, że Dorisek bolał brzuch, a i tak jadła, ale to wszystko siedzi w psychice ![]() Cytat:
A tak na powaznie, to na chrzciny bardzo fajnie bys wygladala w takim stroju- podkresla to co powinno i jest z gustem.Masz sliczne biale zeby, zmobilizowalas mnie do wrocenia do wybielania Biala Perla, bo moje troche juz stracily biel od picia kawy ![]() Kosaciec, ja to przed okresem tak puchne, uda to mam grube jak nie wiem. Nawet moj TZ to widzi, bo go pytalam. Zawsze przed okresem wie, kiedy dokladnie bede go miec, bo wtedy lapie mnie za piersi i stwierdza, ze sa ciezkie jak kamienie Na szczescie przy pigulkach mam PMS tak 3 dni przed @, bo jak nie bralam antykow, bo mialam nawet 3 tygodnie. Darlam sie na mojego biednego TZta, a on byl Bogu ducha winny...
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2011-08-12 o 11:23 |
|||
|
|
|
#995 |
|
Zadomowienie
|
Hej Kochane. Wczoraj napisałam takiego długiego posta i Mi wcięło..
Dziś drugi dzien @, waga spadła do magicznej bariery 50,8. także teraz będzie troszkę lżej na duszy i ciele![]() Poza tym odbieram dzisiaj prawko. I pakuję się na długi weekend. Nie jedziemy jednak na Mazury, bo mamy za mało czasu, a to jest strasznie daleko...150km. od Nas jest takie wspaniałe jezioro. Jest dużo imprez i dyskotek. I tak jedziemy. Tylko, że nocleg 150 zł i będziemy 3noce spali w namiocie ![]() dżaga, wyglądasz jak prawdziwa dżaga! Bardzo ładnie!!! Biżuteria dobrana cudownie. Ja tylko zastanowiłabym się czy marynarka nie będzie za długa? Ale jesteś bardzo ładną, delikatną dziewczyną. Powinnaś być z siebie dumna i wejść na imprezę z podniesionym czołem...więc czytaj, czytaj szybko tą książeczkę, żeby zdążyć na chrzciny Monia, z pobiciem to jest problem. Tutaj pomoże tylko obdukcja lekarska. Ale można Olę ścigać z narażenia dóbr osobistych. Są świadkowie, nie byłoby problemu. więc Olu uważaj. Aniu, może to i dobrze, ze teściowej nie będzie. Będziesz czuła się swobodniej, nie będziesz musiała się martwić, że się opije i zacznie robić głupoty. Ale rzeczywiście musi być s.u.k.a. Żeby nie przyjść na wesele własnego syna....U mnie pewnie będzie tak, że jak ie zaproszę ojca to pół Jego rodziny nie przyjdzie..ale mam to gdzieś.. Co do pracy to aż wstyd się przyznać, ale jadę za tydzień...na kapustę.. ![]() Meedzik, wiec właśnie...jeśli mnie cytujesz/ironizujesz to bardzo Cię proszę, żebyś przestała.Wypowiedziałam co myślę na danym temat i powinnaś to uszanować. I oczywiście jeśli chcesz to mogę wszystko powtórzyć, nie wyrzekam się tego co powiedziałam i nie zaprzeczam. I nie chce Mi się bawić w udowadnianie, czy przy 47kg. można być grubym i mieć boczki...wybacz... tak jak obiecałam dodaję Wam zdjęcia.( żeby połechtać swojemu JA ) a tak serio to jestem zadowolona, mogłabym mieć większe wcięcie w talii, i bardziej płaski brzuch..marzą Mi się wystające kości miednicowe...ale to chyba w moim przypadku nie jest możliwe..
dietka 60, 59....58....57...56...55... 54 Edytowane przez _Baletnica_ Czas edycji: 2011-08-12 o 11:57 |
|
|
|
#996 |
|
Zadomowienie
|
Dżaga fajnie, dziękuję za przepis na pewno w któryś dzień wypróbuję
![]() Agniesik jestem z TŻ od 3 lat, na początku byłam strasznie dobra i w takiej sie wemnie zakochał a teraz jakby diabeł we mnie wstąpił, już sama zaczynam zauważać, że jestem nie do zniesienia, dobrze że chociaż zdaję sobie sprawę z tego, muszę zacząć dostrzegać jego zalety bo jest ich całe mnóstwo, jest strasznie kochającym człowiekiem więc muszę to doceniać ![]() Baletnica wg masz super figurkę i nie powinnaś sie odchudzać a utrzymywać wagę, gratuluje ![]() kosaciec szkoda ze nie mozesz tej pizzy potraktować na obiad bo na kolację to troszkę za późno, ale jeśli nie uda sie o innej porze to zjedzcie z TŻ ze smakiem:P ola faktycznie waga Ci leci na łeb na szyję! tylko pozazdrościć
|
#997 |
|
Raczkowanie
|
_Baletnica_: wow ;OO super
) ile masz wzrostu? i jak uzyskałaś takie jędrne ciałko?
|
#998 |
|
amor vincit omnia
|
Baletnica jak dla mnie masz idealne ciało
zgrabne i kobiece chciałabym mieć taki brzuch |
|
|
|
#999 | |
|
Raczkowanie
|
no faktycznie szanse na polechtanie ego sa duze
baaaajer...ciekawe czy kiedys taka figure bede miala... ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
tz nie mamno bylo minelo...hehe...dzis rano 1kg wiecej na wadze ale to sciema, bo 7000kcal nie zjadlam, zebym kg miala przytyc...moglo wyjsc z 2500kcal na caly dzien...wiec to musi sie obnizyc jutro ![]() ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- nie gniewaj sie, bo ja tego tak do konca nie rozumiem...ale to nie jest w jakims stopniu kwestia tego, ze sama mieszkasz? a jakby ktos byl z Toba i wyjal z łapki to by chyba bylo ok, co? a nie mozesz sobie wyobrazic, ze ja tam stoje, trampki wdziac i sie wokol chaty przeleciec kaze?
|
|
|
|
|
#1000 |
|
Zakorzenienie
|
Dzaga jesteś śliczną laseczką
masz piękne oczy ![]() Baletnica przecież ja to szanuję. I też nie mam zamiaru się z Tobą sprzeczać. A Ty widzę też chcesz podnieść swoją samoocenę, bo widzę zmieniłaś swojego posta, wcześniej coś czytałam o wielkim brzuch, z resztą ostatnio też o nim pisałaś, że wstawisz nam zdjęcie i zobaczymy jaki jest duży a teraz Ty się ze mnie naśmiewasz pisząc "żeby połechtać swojemu JA". Do mnie piszesz, żebym przestała a widzę, że Ty sama dopiero zaczynasz heh brak słów....No i nie opowiadaj głupot, bo ja nigdy nie powiedziałam, że jestem gruba ważąc 47kg ![]() Kochane dziewczynki chciałam się z Wami pożegnać. Odchudzać się nie odchudzam, więc nie ma potrzeby, żebym się udzielała ![]() Buziaki i trzymam za Was kciuki
|
#1001 |
|
Zakorzenienie
|
Medzik nie uciekaj od Nas
Dziewczyny po jakim czasie po przejściu na 1000kcal zauważyłyście spadek wagi?
|
|
|
|
#1002 |
|
Zadomowienie
|
Meedzik, zachowujesz się jak mała dziewczynka. I na dodatek nie rozumiesz co do Ciebie piszę. To połechtanie własnego Ja- właśnie nie było ironiczne-miało być zabawne. Poza tym napisałam, że jestem z siebie zadowolona, więc nie czekam na słowa"nie jest źle, nie przesadzaj, dobrze wyglądasz", bo to po prostu wiem. Nie czekam na dowartościowanie. Mam kompleksy- jak każda Kobieta- nie jestem z siebie w pełni zadowolona i usatysfakcjonowana, ale ważąc więcej(o dużo) nie piszę, że mam boczki, ani fałdki..bo ich nie mam. Mam lekko odstający brzuch( Murka wie o co Mi chodzi) i tyle. I nic nie pisałam o wielkim brzuchu i nic nie edytowałam..
edytowałam po to, alby dodać zdjęcia...Nie chcę się kłócić, "znamy się" razem z Monią, Murką, Anią i Tobą najdłużej, wiecie o mnie wszystko, tak jak Ja o Was, wasze zdanie jest dla Mnie najważniejsze i nie chcę się przekomarzać o jakieś głupoty. Mój cel pisania o Twoich fałdkach i boczkach byl inny- nie zrozumiałaś moich dobrych intencji. trudno.I się nie wygłupiaj jakimiś obrażaniami i uciekaniem...!! Monia, co tam? Wszystko w porządku? Teraz po tych akcjach martwię się jak długo nie piszesz...
dietka 60, 59....58....57...56...55... 54 Edytowane przez _Baletnica_ Czas edycji: 2011-08-12 o 14:09 |
|
|
|
#1003 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1004 |
|
Zakorzenienie
|
Mi po prawie dwóch ubyło dopiero 0,7kg zaczynam się martwić ;/ Ale mam @ mam nadzieje, że po waga spadnie.
|
|
|
|
#1005 |
|
Zadomowienie
|
witam
![]() na początku chciałam ochrzanić dzage, tak tak kochana przeczytalam wczoraj Twój post jeszcze i nie mogłam zasnąć bo ciągle myślałam że z sufitu spadnie na mnie pająk-morderca!! a tak poważnie to nie mogę się napatrzeć na Ciebie, Twój Tż pewnie pilnuje Cię jak oka w głowie taka śliczna jesteś i śmiało możesz iść tak na chrzciny, teraz już ludzie nie zwracają uwagi że na wesela czy chrzciny się przychodzi na czarno, kolor jak każdy inny. bardzo ładnie tak wyglądasz a i jeszcze jedno - mogę zgapić ten pomysł z karteczką? ![]() meeedzik ja też mam takie sny, najczęściej jak coś mnie dręczy w życiu.. wtedy co noc prktycznie mam jakiś koszmar i też budzę się cała mokra, to jest straszne. a Ty kochana odzywaj się chociaż czasem, ja też się już nie odchudzam ale fajnie tak poczytać i napisać co słychać Baletnico dokładnie wiem o co Ci chodzi z tym brzuchem, kiedyś też wrzucałam zdjęcia swojego sprzed diety i miałam taki balon. po prostu nam się nie układa w jakieś fałdki tylko jeden wielki bęben, a raczej bębenek ciężko się na takim mięśnie wyrabia. no ale nic nie poradzimy, już i tak wygląda bardzo dobrze u Ciebie, a na całkiem płaski nie wiem ile byśmy musiały pracować i jak ![]() ola no faktycznie waga Ci szybko spada, oby tak dalej ![]() asia oparłaś się milce, gratuluję! ja nie jestem taka silna. no i dziś też zjem chyba pizzę ![]() ja niedawno wróciłam z miasta, posprzątałam, zjadłam kawałek ciasta bo mama kupiła - dziś przychodzą do moich rodzice mojego brata narzeczonej, w końcu się poznają bo we wrześniu ślub nie ma co, nie spieszyli się. chyba jednak z nocy w samochodzie nic nie wyjdzie bo pogoda nie za bardzo, raz gorąco raz pada, trudno. przynajmniej w końcu spędzę dzień z Tż bo cały tydzień pracował
|
#1006 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A może jesz za mało? Napisz swoje menu.Murka, noc ma być ciepła.. ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
a jak uzyskałam jędrne ciało? eee..chyba nijak. Biegałam 3miesiące, ładne wtedy było ciałko, ale teraz jest gorzej, bo zaprzestałam od 1 lipca..ale MUSZĘ wrócić. Lepsze ciałko, kondycja i samopoczucie. I gdzieś właśnie wyczytałam, że bieganie jest dobre na jędrność, nawet zmarszczki na twarzy robią się mniejsze
dietka 60, 59....58....57...56...55... 54 Edytowane przez _Baletnica_ Czas edycji: 2011-08-12 o 14:59 |
||
|
|
|
#1007 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałam dzisiaj rano menu. Ja myślałam, że jem za dużo dlatego nie spada.
|
|
|
|
#1008 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1009 |
|
amor vincit omnia
|
tabelki sprawiają, ze woda się zatrzymuje w większym stopniu niż zwykle, stąd efekt wypełnienia biustu u pewnego procenta kobiet stosujących . jest to jednak efekt tak czy siak czasowy- w razie odstawienia biust maleje, co wpływa na niego niekorzystnie, czasem biust jest w gorszej formie niż przed braniem.
|
|
|
|
#1010 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przejrzałam Twoje menu. Jest w porządku. Jesz idealnie, lecz nie zmniejszaj nic!! Po @ waga musi zacząć spadać. JA przed @ mam wahania wagi 2kg! Eldo_rado, wiem Kochana...ale przez to odchudzanie są malutkie. W załączniku przesyłam Ci zdjęcie jakie miałam 2lata temu jak brałam tabl. Cyprest..ale od nich zaczęło się tycie...a Tż teraz płacze..
dietka 60, 59....58....57...56...55... 54 Edytowane przez _Baletnica_ Czas edycji: 2011-08-12 o 15:26 |
|
|
|
|
#1011 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1012 |
|
Raczkowanie
|
Cześć kochane! Wczoraj naskrobałam długiego posta i mi wcięło :/ A chciałam się pochwalić- zrobiłam 8 min abs, buns, legs i arms
Wczoraj zjadłam nadprogramowe kanapki z masłem i miodem, ale liczę, że ćwiczeniami je wypaliłam ![]() Dzisiaj trzymam się twardo, nie czuję głodu i mam nadzieję, że tak zostanie do wieczora Dzień zaczęłam od spaceru połączonego z zakupami, straciłam mnóstwo czasu, bo ludzie przed dłuższym łikendem zaopatrują się jakby wojna szła lub koniec świata! Czizas- przecież to tylko jeden dzień dłużej niż zwykle- nie rozumiem takiego szaleństwa... W biedronce, to wypychli wózki nawalone z górką zakupów! No, chyba że ja o czymś nie wiem... Jakiś najazd Tatarów lub Potop Szwedzki nam się szykuje? Po spacero-zakupach ogarnęłam łazienkę, zjadłam obiadek i przydałoby się posprzątać resztę chałupy, ale dzieci śpia- jeden w sypialni, drugi w salonie i nie chcę ich pobudzić, więc zrobiłam sobie chwilę przerwy dla Was ![]() DZAGA wyglądasz bosko, zakochałam się MONIA cieszę się, że się pogodziłaś, ale mam nadzieję, że zastrzegłaś mężowi, że nie podoba Ci się jego zachowanie i ma to zmienić! Po burzy zawsze wychodzi słońce A ja jako mężatka ze sporym stażem wojennym (kiedyś jako narzeczeństwo kłóciliśmy się non stop i to na życie i smierć ) wiem, że rozstanie, to naprawdę ostateczność, a mając dzieci, to już w ogóle ostateczna ostateczność! Dzieci i miłość sprawiają, że można wybaczyć wiele, ale pamiętaj NIE ZA WIELE!!!BALETNICO masz przeboską figurę! Bardzo mi się podoba, że nie jesteś wychudzona, a te wystające kości wcale nie dodałyby Ci uroku! Teraz jesteś idealna, jak dla mnie... ![]() MURKA takie noce w samochodzie mają niesamowitą atmosferę Sporo takich przeżyłam "za kawalerskich" czasów i naprawdę fajnie się, to teraz wspomina My z moim TŻ mieliśmy dodatkow całe mnóstwo śmiesznych przygód związanych z samochodami Teraz, to jest wesołe, ale wtedy mieliśmy stracha Kiedyś podglądał nas jakiś zbok i ja go zobaczyłam, jak wyszłam z samochodu w samych majtkach- dzieliły mnie od niego tylko otwarte drzwi... usłyszałam, jak gałąź pęka mu pod stopą i od razu wskoczyłam do auta i zatrzasnęłam drzwi- ze strachu zrobiło mi się ciemno przed oczami! Innym razem zakopaliśmy się w śniegu i nijak nie mogliśmy wypchnąć samochodu, a to było totalne odludzie- udało się po jakiś 2 godzinach upychania starych gazet (których mój mąż ma zawsze stertę w bagażniku) pod koła Następna przygoda w plenerze skończyła się tak, że pod autem zarwał się lód i utknęliśmy w błocie, tak że aż silnik był częściowo zamoczony, a koła zalane w 3/4 brązową mazią... Ja wtedy miałam do pracy na drugą zmianę i musiałam wziąć urlop na żądanie- pamiętam, że mój szefuncio miał niezły ubaw, jak mu tłumaczyłam, dlaczego nie dotrę do pracy Ale najlepsza była historia, jak po miłym wieczorze mieliśmy wracać do domu... Tż wrzucił wsteczny bieg i... tylne koła spadły nam z takiej małej skarpy i zawisły 50 cm nad ziemią, a auto oparło się na podłodze Trzeba było się podkopywać żeby je wydostać. W dodatku mieliśmy bardzo mało paliwa, które po przechyleniu auta spłynęło w dół zbiornika i pompa nie mogła go zassać, więc auto nie chciało zapalić Mam jeszcze chyba z tysiąc takich historii i czasem, aż łezka się w oku kręci, że teraz mam takie ułożone życie bez takich śmiesznych przypadków ![]() COCTAIL ja zaczynałam dietę podobnie, jak Ty- przed okresem, waga długo nie ruszała, przez okres nawet rosła, ale jak @ się skończyło, to dopiero był spadek, aż skakałam z radości! Tobie na pewno też ruszy waga! Może odpuść sobie teraz ważenie, bo stracisz motywację do odchudzania, a zrób to tak ze 3 dni po @. Wtedy już powinny być efekty diety widoczne ![]() MEDZIK nie odchodź, bo dla wielu jesteś motywacją! Zaglądnij chociaż raz na jakiś czas i daj znać, co u Ciebie. Jakoś nie wyobrażam sobie tego forum bez Ciebie! Ty, Monia, Baletnica i Murka jesteście przodowniczkami naszej rzeszy, więc bez Was nie ma Nas ![]() TINEK, ja też tak czasem mam, że każde słowo Tż gotuje mi krew... nawet, jak to są miłe słowa! Może, to chwilowe? Może 3 lata robią swoje? Może to Twój sposób na nudę w związku ![]() DORISEK jak ja doskonale Cię rozumiem! Też miewałam takie napady (mam nadzieję, że nie wrócą). Zjadałam jedną czekoladkę, a potem stwierdzałam, że już i tak zawaliłam dietę tą czekoladką, więc i tak moge się nażreć... i tak wpychałam w siebie chleb, masło, dżemy, słodycze i inne kaloryczne paskudztwa. Potem przychodziły straszliwe wyrzuty sumienia i złość na samą siebie, że takie coś robie i rozrastam się w oczach... Myślę, że dziewczyny dobrze radzą, że powinnaś więcej jeść w ciągu dnia! Może jedz co 2 godziny, jakieś niskokaloryczne przekąski, staraj sie mieć zawsze takie coś pod ręką, żeby nie musieć robić tylko zajrzeć do szafki czy lodówki, i tam zeby coś dobrego, ale małokalorycznego na Ciebie czekało! Może to pomoże w napadach? Sama wiem, że chęci na coś słodkiego nie da się oszukać marchewką, czy innym króliczym jedzeniem... Dlatego zjedz coś pysznego, ale nie słodkiego, tylko coś słodzikowego ![]() Kurczę, ale się rozpisałam... Oki, to nie zawracam wam gitarek i idę coś porobić w chałupie, tak żeby bejbisów nie obudzić. Buźka i do później
Cel #1: waga sprzed ciąży 66kg ![]() Cel #2: waga sprzed ślubu 60kg ![]() Cel #3: waga sprzed pierwszej komunii świętej 55kg 24lata 164cm |
|
|
|
#1013 |
|
Raczkowanie
|
Witam
U mnie waga 57,4! Nawet nie wiecie jak się cieszę, pokonałam tą barierę 58 kg! O rany tak dobrze idzie. Oby tego teraz nie zepsuć. Dzisiaj już za mną1 h rowerka, ale do wtorku nie będę na nim ćwiczyć bo weekend ;-/ (ten rowerek stoi w takim miejscu że jak wszyscy są w domu, a nie w pracy to go wolę nie używać). Ale może przez te dni wypróbuję te 8 minutowe ćwiczenia. Zobaczymy. dzaga po pierwsze śliczne fotki, śliczne ubranie, twarz i uśmiech no ale niektórzy robią to tak, że aż chce się patrzeć a co do opieki zdrowotnej i JKM to on by chciał całe państwo zlikwidować, ma zbyt ultraliberalne poglądy jak dla mnie tinekk ja też łapię czasem taką złość i agresję o drobne rzeczy: "bo nie dałeś mi widelca", "nie zasłoniłeś zasłony", "nie umyłeś talerza"... i sama się nad sobą załamuję. może zrobimy sobie jakiś pakt o nieagresji ![]() asia takie wahania wagi są normalne o 0,2 kg, i nawet więcej. najlepiej ważyć się na czczo z rana i porównywać te wagi ze sobą. takie wahanie może być spowodowane zatrzymaniem wody w organizmie, albo wypróżnianiem. A kawałek pizzy to tak 350-400 kcal, tak mi się zdaje. baletnica fajne ciało i kostium!! ja się zawsze boję jasnych strojów kąpielowych, raczej posiadam czarne. kiedyś miałam czerwony, ale teraz bym go nie założyła bo nie jestem tak pewna swojego wyglądu żeby przyciągać uwagę... chociaż może to właśnie jest klucz, może powinnam się przełamać i go ubrać. Nosiłam go gdy ważyłam 47-49 kilo czyli jeszcze w liceum. Wtedy lubiłam swoją figurę i nie czułam się w ogóle zażenowana na plaży! Tęsknię za tymi czasami!coctail u mnie waga spada zwykle po 2-3 dniach już, ale nie tak znacząco. może powinnaś sobie zafundować 1 dzień tak 1800 kcal żeby podkręcić metabolizm, ja tak zrobiłam przez 3 dni (nie umyślnie ) i waga stała w miejscu, a gdy znów ograniczyłam kalorie - spadek do 57,4!
|
|
|
|
#1014 |
|
Zakorzenienie
|
Meedzik, nie uciekaj od nas!!
Baletnica, masz strasznie sexy brzuch Budowe mamy podobna, u mnie tez zamiast faldek robi sie bebenek- jak u Ciebie i Murki Tylko, ze ja taki brzuch bede miec za 4-5kg No nic Jak bede miec ladny, to sie pochwale hehe Co do piersi, to mi urosly po 4 dniach brania tabletek Co prawda tylko napuchly, no ale moj TZ od razu zauwazyl roznice, ja tez- musialam biustonosze zmieniac Grunt, ze nie tyje od antykow jak niektore dziewczyny Kiedys nie chcialam brac tabletek, ale teraz to dla mnie taki komfort, ze pewnie ciezko bedzie mi je kiedys odstawic. Moja mama ma wkladke, ale na pewno nie bede ja wypytywac o to, czy jest zadowolona Zreszta to droga impreza i nierodkom nie bardzo chca te wkladki zakladac.
|
|
|
|
#1015 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
![]() faktycznie jest różnica w rozmiarze (ale Twój TŻ i mniejsze kocha na pewno ) ...
|
|
|
|
|
#1016 |
|
Zadomowienie
|
agniesikk, Ty bierzesz te Yaz? Moja kumpela bardzo sobie je chwali... I właśnie zastanawiam się nad nimi...i w jednej aptece jest po 35zł,( ogólnie po 50zł) więc nie ma tragedii...muszę się nad nimi zastanowić
![]() zielonykotek, czerwone stroje się sexi! Pokaz się Nam w nim ja ogólnie nie lubię ciemnych rzeczy, nie pasują do mnie dlatego zdecydowałam się na jasny strój...i fakt, przyciąga taki kolor wzrok na plaży
dietka 60, 59....58....57...56...55... 54 Edytowane przez _Baletnica_ Czas edycji: 2011-08-12 o 15:53 |
|
|
|
#1017 |
|
Zakorzenienie
|
Warto sprobowac, tabsy to sprawa indywidualna i ja o Yazie slyszalam skrajne opinie, ale mi generalnie swietnie sluza. Niektore dziewczyny pisaly o jakichs stanach depresyjnych itp., a ja po nich dobrze sie czuje, PMS mi nie dokucza, mam o wiele mniej obfity okres itp. A za 50zl sprzedaja? Matko, jakie zdzierstwo. Ja kupuje za 38,50 i cene taka place na Pomorzu i w Krakowie.
|
|
|
|
#1018 |
|
Raczkowanie
|
Małe zdjęcie, rok 2006.
|
|
|
|
#1019 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kobietki
Właśnie zjadłam obiad i mam chwilę na kompa. Najpierw Wam poodpisuję a później napiszę co u mnie ![]() Agunia, jeszcze raz dziękuję za zapewnienie, że jest ok ![]() Tinek, Tobie też bardo dziękuję Na pewno w kościele będę w marynarce, a później jak na sali będzie dobra klima i nie będzie gorąco to tak w mniej zostanę. Co do włosków, to mam szamponetkę w kolorze Brąz i zastanawiam się czy jej użyć czy nie. Ale chyba to zrobię, żeby wyrównać kolor. Na foto nie widać jakie mam odrosty, no ale mam. A farbować już nie chcę, bo chyba będę do naturalnego wracać. Boję się tylko, że jakiś nietwarzowy kolor wyjdzie, ale może nie...A zapomniałam odnieść się do sytuacji z Twoim TŻ. Wiesz, że ja też kiedyś taka byłam. Wkurzałam się o byle co i rujnowało to nasz związek. Później trochę dojrzałam i się uspokoiłam i teraz jest już inaczej. Tylko przed @ mam nerwa, ale zawsze mówię TŻ że właśnie mi się @ zbliża więc niech się nie gniewa że się na nim trochę powyżywam Natomiast gdy pojawia się jakiś problem naprawdę utrudniający wspólne mieszkanie, to powinno się to obgadać i znaleźć jakiś kompromis Agniesik, dziękuję bardzo Co do zębów aż sama zauważyłam je na zdjęciu Nooo to właśnie zasługa Perełki Nakładam nakładki co drugi dzień żeby utrzymać biel i jest giciorek Baletnico, dziękuję Niestety nie mam innej marynarki, muszę się tą zadowolić. Ale całość wygląda dość proporcjonalnie, więc nie jest źle. Ty naprawdę masz super figurkę Co to tej książki to może to trochę naiwne podejście, ale naprawdę coś tam mi się zmienia w psychice. Pewnie dlatego, że zapisuję sobie różne rzeczy dotyczące moich zalet, tego co ktoś może we mnie coś lubić i wtedy sama to zauważam. A że nie mogę przeczyć temu co piszę, to tak się tych superlatywów trzymam Mam nadzieję że najbliższa niedziela zaowocuje choć małym sukcesem ![]() Madziu, dziękuję Ci bardzo I proszę nie zostawiaj nas A wiesz co? Byłam dziś w Naturze i kupiłam sobie ten tusz Essence który zachwalałaś, bo Wibo mi chyba wysechł Jeszcze go nie używałam, jutro przetestuję i "rozbujam" szczoteczkę, żeby na niedzielę ładny mejkap wyszedł Murka, padam na kolana i błagam o litość ![]() Kotku, Dolly, Wam również dziękuję za miłe słowa ![]() Co do mojego TŻ, właśnie chodzi o to, że on bardzo rzadko wyraża jakikolwiek zachwyt nad moją osobą. Nie żebym wymagała pieśni pochwalnych dzień w dzień, ale czasami naprawdę wyglądam inaczej, postaram się, ładnie się ubiorę i ułożę włosy, ale on wtedy nic nie mówi. Kiedyś kupiłam kieckę, założyłam ją, by mu się w niej pokazać, a on ją skomentował: "Noo." i moja mama była tego świadkiem i widziała jak mi się przykro zrobiło. Mówiłam mu, że gdyby czasem powiedział mi że ładnie wyglądam, to pewniej bym się czuła, ale nic się nie zmieniło Pewnie w pewnym stopniu on jest winien mojej niskiej samoocenie. Staram się ją sama odbudować, ale będzie moment, gdy będę musiała stawić czoła temu jak on mnie postrzega i czy czuję się przez niego dowartościowywana i nie wiem jak postawię następny krok, skoro i tak do niego nic nie dociera...Ja byłam na mieście. Kupiłam sobie ten tusz Essence który Madzia zachwalała i błyszczyk tej samej firmy, jakiś xxxl nudes i jest bosssski. Pachnie jak wata cukrowa i naprawdę ładnie wygląda na ustach. Kupiłam jeszcze tak zachwalany na Wizażu lakier Safari nude, ale myślałam, że on będzie taki mleczno-przezroczysty, a okazał się kryjący No i dziś te gwiazdy mają spadać, ale nad Lublinem chmury, więc chyba nic nie zobaczymy
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2011-08-12 o 16:06 |
|
|
|
#1020 |
|
Raczkowanie
|
dzaga ja chciałabym wybielić zęby, ale najpierw piaskowanie by mi się przydało... no ale żeby iść na piaskowanie, to wypadałoby wyleczyć wszystko i wyrwać te piekielne 8 ! ;/ no ale na pewno nie teraz w srodku lata, po pierwsze wakacje, a po 2 to jednak kosztuje
a ja nie jestem przy kasie ostatnio, zakupy mnie spłukały.A miałam 2 koleżanki które mają złe wspomnienia z samodzielnym wybielaniem. Jedna wybieliła sobie jakimś cudem zęby do połowy (!) a druga miała coś do jakiegoś naświetlania i mówiła że ją po tym zęby bolą. ![]() Dlatego nie jestem do końca przekonana...
Edytowane przez zielonykotek Czas edycji: 2011-08-12 o 16:24 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

Długo jesteś z TŻ? Zawsze tak Cię denerwował? Ja kiedyś byłam wredota, na początku związku z TŻ, też mnie wkurza to, że np. zrobi sobie kanapki, a ja muszę po nim sprzątać okruchy, albo mówię 6 razy, żeby pozbierał skarpetki z podłogi, a on siedzi i mówi "Zaaaraz". Wtedy odpowiadam, że zaraz to taka wielka bakteria, a on ma to zrobić teraz, bo nie chcę żyć w syfie. Staram się nie być taką MĘCZYDUPĄ, no ale czasem jak facetowi się nie powie kilka razy do słuchu, to dalej będzie siedział z dupą na krześle. Może warto sobie też uświadomić własne "nawyki"? Ja np. wkurzam się, że muszę po facecie sprzątać okruchy z szafek w kuchni, ale np. on wyciąga moje włosy spod prysznica i też pewnie do najprzyjemniejszych rzeczy to należy. Pogadaj z TŻ, że Cię to denerwuje, żeby może jakoś postarał się to po sobie sprzątać i sama trochę wyluzuj, powiedz mu, że ma zmyć szklankę i tyle
ja po dwóch na śniadanie mam dość. Musisz się powstrzymać dziewczyno bo żołądek sobie rozepchasz i będziesz znowu tyła. Ale teraz nie ma już co płakać
Dla Ciebie Olu to niezrozumiałe, a to właśnie choroba. Jestem pewna, że Dorisek bolał brzuch, a i tak jadła, ale to wszystko siedzi w psychice
A tak na powaznie, to na chrzciny bardzo fajnie bys wygladala w takim stroju- podkresla to co powinno i jest z gustem.
Na szczescie przy pigulkach mam PMS tak 3 dni przed @, bo jak nie bralam antykow, bo mialam nawet 3 tygodnie. Darlam sie na mojego biednego TZta, a on byl Bogu ducha winny...

i jak uzyskałaś takie jędrne ciałko?

edytowałam po to, alby dodać zdjęcia...Nie chcę się kłócić, "znamy się" razem z Monią, Murką, Anią i Tobą najdłużej, wiecie o mnie wszystko, tak jak Ja o Was, wasze zdanie jest dla Mnie najważniejsze i nie chcę się przekomarzać o jakieś głupoty. Mój cel pisania o Twoich fałdkach i boczkach byl inny- nie zrozumiałaś moich dobrych intencji. trudno.
No nic
Co prawda tylko napuchly, no ale moj TZ od razu zauwazyl roznice, ja tez- musialam biustonosze zmieniac
No i dziś te gwiazdy mają spadać, ale nad Lublinem chmury, więc chyba nic nie zobaczymy