|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#15691 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
dziekuje
Jak patrze na zdjecia z 2 doby, to one naprawde byly inne, piekne i rowne, a potem zaczely swirowac Ciekawe jak jeszcze beda sie zmieniac![]() niemozliwe, ze tak inaczej wygladaja ![]() Patrzcie na zdjecie z drugiej doby i tygodniowe- masakra
02.08.2011 Edytowane przez zabulek1 Czas edycji: 2011-08-12 o 11:41 |
|
|
|
#15692 |
|
Wtajemniczenie
|
Żabula...ja tam nie widzę nic nienormalnego
,albo jakaś mało spotrzegawcza jestem.Z tego co widzę,to lewą masz jakby wyżej w górę i niżej....ale pociesz się tym,że moje też nie są identyczne :P.Mnie to jednak nie przeszkadza na razie,bo mają jeszcze czas by dojrzeć,a TY jesteś dopiero tydzień po op,więc daj i szansę się ułożyć.Ja już odbyłam swoją pierwszą podróż autem.Co prawda nie byłam daleko,ale jechałam.Nie mam problemu z obracaniem się,z zapinaniem pasów i samą jazdą.Auto mam w automacie i to duże ułatwienie dla mnie....tak myślę
......Myśli stają się rzeczami.... Edytowane przez Sensuel Czas edycji: 2011-08-12 o 12:52 |
|
|
|
#15693 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Mi też się sni juz op, co za masakra ![]() Cytat:
Dasz radę? Wstaw zdjęcia w topie koniecznie ![]() ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale jak automat to zmienia postać rzeczy
|
|||||
|
|
|
#15694 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mi tez to nie przeszkadza i wiem , ze tak sie nierowno moga goic Tylko to takie niesamowite, jak one sie zmieniaja ciagle Ja wiem , ze beda rowne jak dojrzeja, wogle nie ma innej opcji, bo byly rowne od pierwszego dnia, a teraz przechodza metamorfoze hehehehe ![]() Super, ze Ty tak szybko wrocilas do sil
|
|
#15695 |
|
Wtajemniczenie
|
Agatau....no nie wiem czy można,ale na mojej rozpisce było napisane,że jak się czuję na siłach to mogę.No to spróbowałam.Dałam radę
.Ogólnie to jestem strasznie zadowolona ze swojego ciała,że daje sobie z tym wszystkim tak genialnie radę.Tylko mam jedno ale....mam wrażenie że te moje 400 są trochę małe .Takie 450 to byłoby już coś...Żabula.... no to super,że się tym nie stresujesz Acha,fotkę w topie to wieczorekiem wstawię o ile uda mi się ją zrobić
|
#15696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przecież dopiero to wszystko się układa, mięśnie puszczą i wypchnie do przodu.Powiększą się, a przecież nie są małe. A masz wysoki profil? Bo chyba okrągłe też mają profile? Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-08-12 o 19:06 |
|
|
|
|
#15697 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja dzisiaj sama w domu
Mama i TZ pracuja, dzieciaki pietro wyrzej graja, a ja mam kieliszek czerwonego wina i wbijam sie w sukienki, ktore z uporem maniaka kupowalam na wyprzedarzach i wkladalam do szafy, wierzac, ze kiedys sie przydadza W sumie chcialam je poprzerabiac, pozmniejszac dekoldy, ale na szczescie nie mialam czasu i dzisiaj leza jak ulal
02.08.2011 Edytowane przez zabulek1 Czas edycji: 2011-08-12 o 19:16 |
|
|
|
#15698 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Fotki w albumie z 2 doby + w topie ufaflunionym od oleju kokosowego
|
|
#15699 | |
|
Zakorzenienie
|
A jaki avatar masz
![]() Cytat:
Dziewczyny przecież rozmiar to nie wszystko-mozna mieć wielkie balony ale niekształtne itd. a można mieć DUŻE (to dobre słowo-ani małe, ani wielkie) takie jak Ty i wiele Dziewczyn tutaj i dopasowane do figury, kształtne, okrąglutkie. Zawsze łatwo komuś pisać, widzisz ze ktoś ma ok i juz, ale ciekawe co bede mowila jak już będę miała swoje
|
|
|
|
|
#15700 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A TY tak biegasz bez pancerniaka??? Ja tez dzisiaj przymiarki robilam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Cytat:
|
|
#15701 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#15702 |
|
Wtajemniczenie
|
Tylko, ze to cos to jeszcze takie twarde i sztuczne
Juz nie moge sie doczekac az zmieknom Teraz czuje sie jak gumowa lala
02.08.2011 Edytowane przez zabulek1 Czas edycji: 2011-08-12 o 19:36 |
|
|
|
#15703 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki laseczki
A no bez pancernika śmigam,bo mi nie dali i nie kazali zakładać nic przez 6 miesięcy chyba .Nawet sportowego mam nie nosić.Tylko ciekawe jak je zbliżyć do siebie ??Duńczycy zawsze mają inną politykę niż pozostali.Zwłaszcza w kwestii medycyny.Niby daleko za murzynami,ale o dziwo póki co się nie zawiodłam jeszcze.
|
#15704 |
|
Zadomowienie
|
hejo cycolinki
![]() powiedzcie mi kochane jak to wyglada pod katem finansowym? czy cos sie zmienilo czy dalej trzeba liczyc ok 15tys? istnieje mozliwosc ' wziecia na raty ' ? ![]() czy jest w Gdansku jakis lekarz godny polecenia? |
|
|
|
#15705 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
O ratach w klinice nie słyszałam, raczej bierzesz kredyt w banku i spłacasz dla banku a w klinice całość. A jeśli chodzi o Trójmiasto to dr Skwiercz. |
||
|
|
|
#15706 |
|
Raczkowanie
|
we wrocku ceny od 15 do 19 tys po podwyżkach...
|
|
#15707 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||
|
|
|
#15708 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No oby .Dzisiaj założyłam górę od kostiumu i prawię się popłakałam ze szczęścia.Tyle lat życia z kompleksem posiadania pleców z przodu i z tyłu,a tu taka wielka zmiana.Normalnie szok.Uwielbiam je z każdą chwilą coraz bardziej
|
|
#15709 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczyny
ja nowa i nieobeznana, szukając opinii o dr Jarlińskim trafiłam na wizażowe forum i się zaczytałam, jesteście nieocenioną skarbnicą wiedzy po wakacjach wybieram się na konsultacje do dr żeby w końcu zamienić dwa kamienie w skarpetach na piękne krągłości. jeśli byście były skłonne doradzić w sprawie rozmiaru będę wdzięczna dozgonnie, nie chce iść na konsultacje, które jak doczytuje nie trwają długo kompletnie nieprzygotowana. mam 169cm waże 57kg stanik 75a obwód w miseczce 86cm, po wykarmieniu trzech córeczek niewiele zostało ale też moje pragnienia nie są wielkie, ładna okrągła pełna miseczka B ( choc mój mąż wielbiciel małych piersi jak zawsze twierdził już negocjuje, że może by jednak coś więcej) czego powinnam szukać o co pytać, co polecacie? nie chce żeby siedząc na plaży ludzie gapili się bo ma zrobione cycki tylko bo ma świetne cycki
|
|
|
|
#15710 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet nie wiesz jak się cieszę z Twojego szczęścia---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ---------- Żabula- ale masz dekoldzik w tej czarnej sukience! bąba po prostu! Widział Cię już ktoś tak? hihi- chyba nie bo byś pisała ![]() ---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- Cytat:
, no i ten stniczek- a raczej jego brak, i brak drenów czytam i czytam i doczytałam w końcu ,że Ty masz całkowicie podmięśniowo. No i wszystko jasneBól mięśni będzie stopniowo zanikał. Chyba każda z nas przechodzi to po swojemu. Ale jak już będziesz miała za sobą dwa tygodnie to będzie dobrze. Blizny na solarium smaruj blokerem i zaklejaj do roku- a może nawet dłużej Jak się przebarwią wcześniej (zanim się do końca nie przebudują) - to już trwale i będa ciemnymi pręgami. Więc szkoda to zaniedbać. Ja jeszcze zaklejam Piersi lepiej nie opalać minimum 2 msc- miejsca operowane nie lubią być przegrzewane, zreszta skóra jest na piersiach bardzo napięta i osłabiona więc nie ma co się spieszyć. Pierwszą różnicę w miękkości odczujesz po miesiącu. Po 4 powinna być już dobrze widoczna Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A co do brzuszka - to masz bardzo ponętny
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|||||
|
|
|
#15711 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Dalmatynka101 15.08 -2 ![]() ![]() Vipera 20.08- 7 ![]() ![]() Agatau88 26.08-13![]() ![]() anek799 14.09 - 32![]() ![]() Vanessita 16.09- 34![]() ![]() Nadinka2 19.12- 131![]() MyaDiva póki co ciśnienie jest ok, chyba że zdenerwuję się przy pomiarze
Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-08-13 o 09:37 |
|
|
|
#15712 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#15713 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja podobnie jak Sensuel prawie placze ze szczescia i ciagle jestem szczesliwsza Nikt mnie nie widzial, ale pokazywalam mamie i TZ zdjecia jak wrocili z pracy ![]() Mama zachwycona z lekko nutka zazdrosci- zaraz po swoich zaczela sie macac i stwierdzila, ze tez by takie sterczace chciala Moj TZ nie podnieca sie moimi panienkami , z niechecia je oglada, bo nie moze pomacac
|
|
#15714 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja ma 173cm/59kg i byłam płaska jak deska.Wzięłam sobie Mentor 400cc HP okrągłe i uważam,że są rewelacyjne do mojej figury (czasami narzekam,że za małe,ale są OK ) i myślę,że wyglądają w miarę naturalnie.Cytat:
Jestem megaśnie szczęśliwa i nawet mój TŻ jest podjarany jak nic .Jaki bloker masz na myśli?? Jakiś faktor np. 50 + czy coś innego ? Nie ukrywam,że bloker kojaży mi się głównie z ziają. Dziękuję za przydatne informacje A tak swoją drogą to zauważyłam dzisiaj,że mięsień lewej piersi się już rozluźnił ciut tj.mam na myśli,że nie ciągnie mnie już i przez to lewą rękę/ramię mam bardziej sprawną. Za to prawa ciągnie w dół,czasami miewa przykórcze a prawa ręka nie jest tak sprawna jak lewa .W wielkości różnicy nie ma,siniaków nie ma,gulek żadnych też nie....no to chyba wszystko ok jest.Mam nadzieję,że niedługo puści.No i dzisiaj plecy zaczęły mnie boleć w okolicy łopatek.Śpię prawie na siedząco,co w zasadzie spróbuję już zmienić,bo mnie to wkurza trochę.Cała zdrętwiała i obolała rano się budzę.
|
|
#15715 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Wy szybko dochodzicie do siebie
To chyba sierpień jak pisałyscie jest miesiącem Cycolinek ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ---------- A ja w końcu nie smaruje niczym na rozstępy, jakoś nie mogę się zebrac. Ew.po zabiegu jak Dr nakaże będę smarowała oliwką. |
|
|
|
#15716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja po 3 dzieci nie mam nigdzie ani jednego, a nigdy niczym się nie smarowałam poza normalnymi balsamami do ciała
|
|
#15717 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak Dr nakaże smarować to będę, a jak nie to nie będę i już ![]() A czym sie Kochana różnią nasze implanty? Ja mam mieć też Allergan tyle że MX 410 Style-tak się nazywa ten model, anatomiczny. Twoje sa miększe, twardsze? Tyle tych modeli ze ciezko się połapac. |
|
|
|
|
#15718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i ja mam najtwardsze ze wszystkich możliwych Allerganów ... chociaż jak dla mnie już wyjątkowo miękkie
|
|
#15719 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
- Mentor i okragłe.Dziewczyny pisały gdzieś w środku tych tysięcy postów,że brać nie mniej niż 400cc więc to też sobie zapisałam i podczas dobierania poprosiłam o ten model.Także u lekarza na kontorli podczas przymiarek to mierzyłam Mentora okrągłe (od razu o okrągłe poprosiłam) i zaczęłam od 325,a skończyłam na 400cc HP.Lekarz uważał,że 375cc to już jest dobrze,ale jak laski pisały,że one później ciut maleją to wolałam wziąć większe i nie żałuję!! Generalnie to polecałbym ci trochę czasu poświęcić i przerzucić forum w prawo i w lewo i znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie.Ewentualnie szukaj info w necie na innych stronach.
|
|
#15720 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:16.

Ciekawe jak jeszcze beda sie zmieniac

,albo jakaś mało spotrzegawcza jestem.Z tego co widzę,to lewą masz jakby wyżej w górę i niżej....ale pociesz się tym,że moje też nie są identyczne :P.Mnie to jednak nie przeszkadza na razie,bo mają jeszcze czas by dojrzeć,a TY jesteś dopiero tydzień po op,więc daj i szansę się ułożyć.

Ja dwa tygodnie przed operacja codziennie w nocy mialam operacje i czulam sie juz wykonczona
.Takie 450 to byłoby już coś...