Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 524 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-12, 11:34   #15691
zabulek1
Wtajemniczenie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

dziekuje
Jak patrze na zdjecia z 2 doby, to one naprawde byly inne, piekne i rowne, a potem zaczely swirowac Ciekawe jak jeszcze beda sie zmieniac

niemozliwe, ze tak inaczej wygladaja
Patrzcie na zdjecie z drugiej doby i tygodniowe- masakra
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg user840486_pic106570_1312563214.jpg (25,1 KB, 65 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg user840486_pic107016_1312886867.jpg (27,9 KB, 63 załadowań)

Edytowane przez zabulek1
Czas edycji: 2011-08-12 o 11:41
zabulek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 12:49   #15692
Sensuel
Wtajemniczenie

Żabula...ja tam nie widzę nic nienormalnego ,albo jakaś mało spotrzegawcza jestem.Z tego co widzę,to lewą masz jakby wyżej w górę i niżej....ale pociesz się tym,że moje też nie są identyczne :P.Mnie to jednak nie przeszkadza na razie,bo mają jeszcze czas by dojrzeć,a TY jesteś dopiero tydzień po op,więc daj i szansę się ułożyć.

Ja już odbyłam swoją pierwszą podróż autem.Co prawda nie byłam daleko,ale jechałam.Nie mam problemu z obracaniem się,z zapinaniem pasów i samą jazdą.Auto mam w automacie i to duże ułatwienie dla mnie....tak myślę

Edytowane przez Sensuel
Czas edycji: 2011-08-12 o 12:52
Sensuel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 13:46   #15693
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Kto jak kto, ale Ty musisz wiedziec jak jest teraz... w końcu to teraz przechodzisz
Ja interesowałam się tylko jednym lekarzem, ciekawa jestem czy u innych są jakieś mega kolejki czy nie.

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Wez sobie lepiej rozpinane bluzki Ja dwa tygodnie przed operacja codziennie w nocy mialam operacje i czulam sie juz wykonczona Moze dlatego mnie prawdziwa nie bolala, bo juz wczesniej sie nacierpialam

Dalam zdjecia Zobaczcie, czy sa troche rowniejsze, czy to mi sie wydaje. Sie dzisiaj wymoczylam w wannie z piana i sola morska i jestem nowym, lepszym czlowiekiem
Wezmę w takim razie i zwykłą i rozpinaną
Mi też się sni juz op, co za masakra

Cytat:
Napisane przez Sensuel Pokaż wiadomość
Ja właśnie dzisiaj założyłam top bez rękawów i dałam spokojnie radę.Co prawda powoli,ale się udało.Dodam też,że odbyłam pierwszą kąpiel w pianie i mega mnie odprężyła,bo na barkach czuję spięcie.W dodatku sama sobie głowę umyłam .Cycolki w topie prezentują się fenomenalnie.Robię powoli wszystko,ale w żółwim tempie i mega uważam.
Na 12;00 mam spotkanie w firmie,bo mają dla mnie zlecenie i muszę jechać tylko się zastanawiam czy samochodem czy z buta iść,ale chyba autem pojadę,bo 40min mi się nie uśmiecha iść w jedną stronę
A można samochodem jechac?
Dasz radę?

Wstaw zdjęcia w topie koniecznie

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

Cytat:
dziekuje
Jak patrze na zdjecia z 2 doby, to one naprawde byly inne, piekne i rowne, a potem zaczely swirowac Ciekawe jak jeszcze beda sie zmieniac

Jesteś Kochana tydzien po op, naprawdę one mają kilka mcy żeby się ukształtować a Ty chcesz po tygodniu zeby były juz rowne, dopiero mięśnie Ci puszczają, opuchlizna schodzi. Czekaj spokojnie
Cytat:
Żabula...ja tam nie widzę nic nienormalnego ,albo jakaś mało spotrzegawcza jestem.Z tego co widzę,to lewą masz jakby wyżej w górę i niżej....ale pociesz się tym,że moje też nie są identyczne :P.Mnie to jednak nie przeszkadza na razie,bo mają jeszcze czas by dojrzeć,a TY jesteś dopiero tydzień po op,więc daj i szansę się ułożyć.

Ja już odbyłam swoją pierwszą podróż autem.Co prawda nie byłam daleko,ale jechałam.Nie mam problemu z obracaniem się,z zapinaniem pasów i samą jazdą.Auto mam w automacie i to duże ułatwienie dla mnie....tak myślę
Czyli już jestes po podrozy
Ale jak automat to zmienia postać rzeczy
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 16:25   #15694
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:

Mi tez to nie przeszkadza i wiem , ze tak sie nierowno moga goic
Tylko to takie niesamowite, jak one sie zmieniaja ciagle
Ja wiem , ze beda rowne jak dojrzeja, wogle nie ma innej opcji, bo byly rowne od pierwszego dnia, a teraz przechodza metamorfoze hehehehe

Super, ze Ty tak szybko wrocilas do sil
Stary 2011-08-12, 17:30   #15695
Sensuel
Wtajemniczenie

Agatau....no nie wiem czy można,ale na mojej rozpisce było napisane,że jak się czuję na siłach to mogę.No to spróbowałam.Dałam radę .Ogólnie to jestem strasznie zadowolona ze swojego ciała,że daje sobie z tym wszystkim tak genialnie radę.Tylko mam jedno ale....mam wrażenie że te moje 400 są trochę małe .Takie 450 to byłoby już coś...

Żabula.... no to super,że się tym nie stresujesz .

Acha,fotkę w topie to wieczorekiem wstawię o ile uda mi się ją zrobić
Stary 2011-08-12, 18:13   #15696
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Agatau....no nie wiem czy można,ale na mojej rozpisce było napisane,że jak się czuję na siłach to mogę.No to spróbowałam.Dałam radę .Ogólnie to jestem strasznie zadowolona ze swojego ciała,że daje sobie z tym wszystkim tak genialnie radę.Tylko mam jedno ale....mam wrażenie że te moje 400 są trochę małe .Takie 450 to byłoby już coś...

No nie pisz nam ze masz niedosyt w rozmiarze przecież dopiero to wszystko się układa, mięśnie puszczą i wypchnie do przodu.
Powiększą się, a przecież nie są małe.
A masz wysoki profil? Bo chyba okrągłe też mają profile?

Edytowane przez Agatau88
Czas edycji: 2011-08-12 o 19:06
Stary 2011-08-12, 19:13   #15697
zabulek1
Wtajemniczenie

A ja dzisiaj sama w domu Mama i TZ pracuja, dzieciaki pietro wyrzej graja, a ja mam kieliszek czerwonego wina i wbijam sie w sukienki, ktore z uporem maniaka kupowalam na wyprzedarzach i wkladalam do szafy, wierzac, ze kiedys sie przydadza W sumie chcialam je poprzerabiac, pozmniejszac dekoldy, ale na szczescie nie mialam czasu i dzisiaj leza jak ulal

Edytowane przez zabulek1
Czas edycji: 2011-08-12 o 19:16
Stary 2011-08-12, 19:13   #15698
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
No nie pisz nam ze masz niedosyt w rozmiarze przecież dopiero to wszystko się układa, mięśnie puszczą i wypchnie do przodu.
Powiększą się, a przecież nie są małe.
A masz wysoki profil? Bo chyba okrągłe też mają profile?
Tak, mam HP .No sama już nie wiem.Nie są złe,są super....ale mogłby być ciut większe

Fotki w albumie z 2 doby + w topie ufaflunionym od oleju kokosowego
Stary 2011-08-12, 19:16   #15699
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
A ja dzisiaj sama w domu
A jaki avatar masz

Cytat:
Tak, mam HP .No sama już nie wiem.Nie są złe,są super....ale mogłby być ciut większe

Ja już widziałam, bardzo mi się podobają. Są kształtne, okrąglutkie, duże.
Dziewczyny przecież rozmiar to nie wszystko-mozna mieć wielkie balony ale niekształtne itd. a można mieć DUŻE (to dobre słowo-ani małe, ani wielkie) takie jak Ty i wiele Dziewczyn tutaj i dopasowane do figury, kształtne, okrąglutkie.

Zawsze łatwo komuś pisać, widzisz ze ktoś ma ok i juz, ale ciekawe co bede mowila jak już będę miała swoje
Stary 2011-08-12, 19:24   #15700
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:

Sa sliczne
A TY tak biegasz bez pancerniaka???
Ja tez dzisiaj przymiarki robilam Wrzucilam fotki w dwoch sukienkach Nie moglam sie powstrzymac, zeby nie przymierzyc, a mam jeszcze sporo kiecek, ktore leza i czekaja na uprawnomocnienie

---------- Dopisano o 18:24 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ----------

Cytat:

Zawsze łatwo komuś pisać, widzisz ze ktoś ma ok i juz, ale ciekawe co bede mowila jak już będę miała swoje
Mam nadzieje, ze nie bedziesz narzekac
Stary 2011-08-12, 19:26   #15701
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:

Mam nadzieje, ze nie bedziesz narzekac
A wiadomo

Genialnie w tych sukienkach, widać ze w dekolcie coś jest, coś dużego a nie pustka
Stary 2011-08-12, 19:35   #15702
zabulek1
Wtajemniczenie

Tylko, ze to cos to jeszcze takie twarde i sztuczne Juz nie moge sie doczekac az zmieknom Teraz czuje sie jak gumowa lala

Edytowane przez zabulek1
Czas edycji: 2011-08-12 o 19:36
Stary 2011-08-12, 20:14   #15703
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
Sa sliczne
A TY tak biegasz bez pancerniaka???
Dzięki laseczki

A no bez pancernika śmigam,bo mi nie dali i nie kazali zakładać nic przez 6 miesięcy chyba .Nawet sportowego mam nie nosić.Tylko ciekawe jak je zbliżyć do siebie ??
Duńczycy zawsze mają inną politykę niż pozostali.Zwłaszcza w kwestii medycyny.Niby daleko za murzynami,ale o dziwo póki co się nie zawiodłam jeszcze.
Stary 2011-08-12, 21:48   #15704
Agnesta
Zadomowienie

hejo cycolinki

powiedzcie mi kochane jak to wyglada pod katem finansowym?
czy cos sie zmienilo czy dalej trzeba liczyc ok 15tys?

istnieje mozliwosc ' wziecia na raty ' ?

czy jest w Gdansku jakis lekarz godny polecenia?
Agnesta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 21:58   #15705
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki laseczki

A no bez pancernika śmigam,bo mi nie dali i nie kazali zakładać nic przez 6 miesięcy chyba .Nawet sportowego mam nie nosić.Tylko ciekawe jak je zbliżyć do siebie ??
Duńczycy zawsze mają inną politykę niż pozostali.Zwłaszcza w kwestii medycyny.Niby daleko za murzynami,ale o dziwo póki co się nie zawiodłam jeszcze.
To całkiem inaczej z pancernikiem niz w Polsce

Cytat:
Napisane przez Agnesta Pokaż wiadomość
hejo cycolinki

Na pewno 15 tys. jak nie więcej.
O ratach w klinice nie słyszałam, raczej bierzesz kredyt w banku i spłacasz dla banku a w klinice całość.
A jeśli chodzi o Trójmiasto to dr Skwiercz.
Stary 2011-08-12, 22:35   #15706
dagaa81
Raczkowanie

Cytat:
hejo cycolinki

we wrocku ceny od 15 do 19 tys po podwyżkach...
dagaa81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 00:04   #15707
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:

Witam się ciepło jak dobrze Cię widzieć w taki dobrej formie Piersiątka oczywiście już widziałam- ale się ucieszyłąm że fotki już dałaś Wyglądają świetnie!! bardzo fajnie wpasowane! i będą pokaźne Ty na razie ich nie widzisz-bo to taki skutek uboczny po operacji-ale zobaczysz, zobaczysz

---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ----------

Cytat:
dziekuje

Jaka masakra - spuchnięte są fest i tyle Zaraz po zabiegu wyglądały ładniej/ równiej- no a teraz się goją. Każdy po swojemu, jeden spuchł więcej , drugi mniej i w dodatku w różnych miejscach-kształt i symetryczność się zmieniły no i własnie to widzimy. Powolutku się wszystko wygoi, opuchlizna zejdzie- i wszystko się wyrówna Pędzę teraz zobaczyć Twoje kiecki

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 00:06   #15708
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Witam się ciepło jak dobrze Cię widzieć w taki dobrej formie Piersiątka oczywiście już widziałam- ale się ucieszyłąm że fotki już dałaś Wyglądają świetnie!! bardzo fajnie wpasowane! i będą pokaźne Ty na razie ich nie widzisz-bo to taki skutek uboczny po operacji-ale zobaczysz, zobaczysz

No oby .Ale mój TŻ też jest zachwycony,chociaż bardzo marudził wcześniej.Teraz ciągle maca i chce je oglądać,a ja nie mam nic przeciwko .Dzisiaj założyłam górę od kostiumu i prawię się popłakałam ze szczęścia.Tyle lat życia z kompleksem posiadania pleców z przodu i z tyłu,a tu taka wielka zmiana.Normalnie szok.Uwielbiam je z każdą chwilą coraz bardziej
Stary 2011-08-13, 00:24   #15709
jooasi
Wtajemniczenie

cześć dziewczyny
ja nowa i nieobeznana, szukając opinii o dr Jarlińskim trafiłam na wizażowe forum i się zaczytałam, jesteście nieocenioną skarbnicą wiedzy po wakacjach wybieram się na konsultacje do dr żeby w końcu zamienić dwa kamienie w skarpetach na piękne krągłości. jeśli byście były skłonne doradzić w sprawie rozmiaru będę wdzięczna dozgonnie, nie chce iść na konsultacje, które jak doczytuje nie trwają długo kompletnie nieprzygotowana. mam 169cm waże 57kg stanik 75a obwód w miseczce 86cm, po wykarmieniu trzech córeczek niewiele zostało ale też moje pragnienia nie są wielkie, ładna okrągła pełna miseczka B ( choc mój mąż wielbiciel małych piersi jak zawsze twierdził już negocjuje, że może by jednak coś więcej) czego powinnam szukać o co pytać, co polecacie? nie chce żeby siedząc na plaży ludzie gapili się bo ma zrobione cycki tylko bo ma świetne cycki
jooasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 01:08   #15710
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
No oby .Ale mój TŻ też jest zachwycony,chociaż bardzo marudził wcześniej.Teraz ciągle maca i chce je oglądać,a ja nie mam nic przeciwko .Dzisiaj założyłam górę od kostiumu i prawię się popłakałam ze szczęścia.Tyle lat życia z kompleksem posiadania pleców z przodu i z tyłu,a tu taka wielka zmiana.Normalnie szok.Uwielbiam je z każdą chwilą coraz bardziej
No to widzę , że to miłość od pierwszego wejrzenia Ale rozumię bo też doświadczyłam Nawet nie wiesz jak się cieszę z Twojego szczęścia Oby wszystkie przyszłe cycolinki były tak szczęśliwe!!

---------- Dopisano o 00:29 ---------- Poprzedni post napisano o 00:24 ----------

Żabula- ale masz dekoldzik w tej czarnej sukience! bąba po prostu! Widział Cię już ktoś tak? hihi- chyba nie bo byś pisała

---------- Dopisano o 01:08 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ----------

Cytat:
To kiedy będziesz wiedziała jaki rozmiar będziesz miała,dopiero przed op ??
Mnie się pytał czy nie chcę 420,ale ja byłam z nim umówiona na 400cc i uważam,że tyle styka w zupełności.I tak jest więcej niż miałam przed op.
Jednak cały czas mam wrażenie że są dość malusie jak z góry na nie patrzę,ale na fotkach i z profilu już nie są takie małe

Wg. duńskich lekarzy mogę:
* po 1 dobie wziąć prysznic
* po 3 dobie umyć włosy
* po 6 tygodniach zacząć siłownię,aerobic i gimnastykę,bieganie
* po 4 tygodniach zacząć pływanie
* po 4 tygodniach mogę spać na brzuchu
* w ciągu pierwszych 4 tyg. podnosić 2 l. max na jedną rękę
* jeździć autem gdy czuję się pewnie
* chodzić na spacery,gdy czuję się na siłach
* jeździć na rowerze,gdy czuję się na siłach
* po 12 dniach mam kontrolę u pielęgniarki
* po 6 miesiącach mam kontrolę u lekarza
* podczas pierwszych wakacji mam używać filtra na piersi lub je chronić przed słońcem j.blizny przykryć plastrem.

---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ----------

A ja mam pytania do weteranek.

Kiedy znika to dziwne uczucie w klatce ? To napięcie i "ból" mięśni.Mnie ogólnie to nie boli,ale takie jakieś dziwne jest i mało komfortowe

Kiedy można zacząć chodzić na solaraium ? Rozumiem,że blizny trzeba będzie zakryć czymś.

Kiedy mniej więcej piersi miękkną ?
czytam tak te Twoje zalecenia i widzę pewne podobieństwo , no i ten stniczek- a raczej jego brak, i brak drenów czytam i czytam i doczytałam w końcu ,że Ty masz całkowicie podmięśniowo. No i wszystko jasne
Ból mięśni będzie stopniowo zanikał. Chyba każda z nas przechodzi to po swojemu. Ale jak już będziesz miała za sobą dwa tygodnie to będzie dobrze.
Blizny na solarium smaruj blokerem i zaklejaj do roku- a może nawet dłużej Jak się przebarwią wcześniej (zanim się do końca nie przebudują) - to już trwale i będa ciemnymi pręgami. Więc szkoda to zaniedbać. Ja jeszcze zaklejam Piersi lepiej nie opalać minimum 2 msc- miejsca operowane nie lubią być przegrzewane, zreszta skóra jest na piersiach bardzo napięta i osłabiona więc nie ma co się spieszyć.
Pierwszą różnicę w miękkości odczujesz po miesiącu. Po 4 powinna być już dobrze widoczna A tak na prawde mięciutkie piersi zroią się po roku

Cytat:
Napisane przez kasiazawadzka1979 Pokaż wiadomość
Osobiście uważam, że operacje są zbyt ryzykowne i nigdy się na takową nie zdecyduję...
nigdy nie mów nigdy
Cytat:
Ja to wariuję, dziś mierzyłam sobie ciśnienie

No ale mam jeszcze 2 tyg do op to się namierzę
ciekawe czy będzie codziennie wyższe

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
MAYA to co ja zrobiłam z tym ryżem że źleeeee????..i powiedz jak dokładniej się zmierzyćmoże w biustonosz ten ryż w workach włożyć??bo tak to mierzyłam w tym topie do ćwiczeń

aa i wiem że już nudna jestem ale wkleję zdjecie jak chodzę na codzień z tymi moimi wkładkami...i już bez nich nie umiem, masakra!!!

a co do brzucha to cóż...ćwiczę i to tyle!!!a ty po ciąży niby jaki masz?
Ja nie wiem co Ty tam źle robisz -ale ryżow piersi są takie ...inne A co do brzuszka - to masz bardzo ponętny jak piersiątka jeszcze będą to hohoho! grzech myśleć jak będzie.

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 09:18   #15711
Agatau88
Zakorzenienie

Dalmatynka101 15.08 -2
Vipera 20.08- 7
Agatau88 26.08-13
anek799 14.09 - 32
Vanessita 16.09- 34
Nadinka2 19.12- 131

MyaDiva
póki co ciśnienie jest ok, chyba że zdenerwuję się przy pomiarze

Edytowane przez Agatau88
Czas edycji: 2011-08-13 o 09:37
Stary 2011-08-13, 09:59   #15712
kasikkk87
Zadomowienie

Cytat:
hejo cycolinki

z tego co wiem dr.Skwiercz bierze ok 12 tys. ale to zalezy od radzaju implantu okrągły czy anatomiczny, ona jest właśnie z Gdańska a konsultacje ma w Gdyni)
kasikkk87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 10:19   #15713
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Żabula[/B]- ale masz dekoldzik w tej czarnej sukience! bąba po prostu! Widział Cię już ktoś tak? hihi- chyba nie bo byś pisała

Ja podobnie jak Sensuel prawie placze ze szczescia i ciagle jestem szczesliwsza
Nikt mnie nie widzial, ale pokazywalam mamie i TZ zdjecia jak wrocili z pracy
Mama zachwycona z lekko nutka zazdrosci- zaraz po swoich zaczela sie macac i stwierdzila, ze tez by takie sterczace chciala

Moj TZ nie podnieca sie moimi panienkami , z niechecia je oglada, bo nie moze pomacac Ostatnio stwierdzil, ze nie widzi, zadnej roznicy przed i po jak jestem w staniku pooperacyjnym I oto chodzi bo nikt nie widzi Ci co nie wiedza o operacji, nawet nic nie podejrzewaja, a Ci co wiedza dziwnie na mnie patrza, jakbym sciemniala, ze robie panienki Szczerze to tak wygladalam w push up Ale jak uwolnie bimbalki za 2 miesiace to bedzie roznica
Stary 2011-08-13, 10:20   #15714
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jooasi Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
ja nowa i nieobeznana, szukając opinii o dr Jarlińskim trafiłam na wizażowe forum i się zaczytałam, jesteście nieocenioną skarbnicą wiedzy po wakacjach wybieram się na konsultacje do dr żeby w końcu zamienić dwa kamienie w skarpetach na piękne krągłości. jeśli byście były skłonne doradzić w sprawie rozmiaru będę wdzięczna dozgonnie, nie chce iść na konsultacje, które jak doczytuje nie trwają długo kompletnie nieprzygotowana. mam 169cm waże 57kg stanik 75a obwód w miseczce 86cm, po wykarmieniu trzech córeczek niewiele zostało ale też moje pragnienia nie są wielkie, ładna okrągła pełna miseczka B ( choc mój mąż wielbiciel małych piersi jak zawsze twierdził już negocjuje, że może by jednak coś więcej) czego powinnam szukać o co pytać, co polecacie? nie chce żeby siedząc na plaży ludzie gapili się bo ma zrobione cycki tylko bo ma świetne cycki
Dziewczyny nie raz pisały,że dobór implantu to kwestia bardzo indywidualna.No ale w tylu tysiącach postów to ja rozumiem,że pewne informacje ciężko znaleźć .Sama miałam z tym problem.

Ja ma 173cm/59kg i byłam płaska jak deska.Wzięłam sobie Mentor 400cc HP okrągłe i uważam,że są rewelacyjne do mojej figury (czasami narzekam,że za małe,ale są OK ) i myślę,że wyglądają w miarę naturalnie.

Cytat:
No to widzę , że to miłość od pierwszego wejrzenia Ale rozumię bo też doświadczyłam Nawet nie wiesz jak się cieszę z Twojego szczęścia Oby wszystkie przyszłe cycolinki były tak szczęśliwe!!

czytam tak te Twoje zalecenia i widzę pewne podobieństwo , no i ten stniczek- a raczej jego brak, i brak drenów czytam i czytam i doczytałam w końcu ,że Ty masz całkowicie podmięśniowo. No i wszystko jasne
Ból mięśni będzie stopniowo zanikał. Chyba każda z nas przechodzi to po swojemu. Ale jak już będziesz miała za sobą dwa tygodnie to będzie dobrze.
Blizny na solarium smaruj blokerem i zaklejaj do roku- a może nawet dłużej Jak się przebarwią wcześniej (zanim się do końca nie przebudują) - to już trwale i będa ciemnymi pręgami. Więc szkoda to zaniedbać. Ja jeszcze zaklejam Piersi lepiej nie opalać minimum 2 msc- miejsca operowane nie lubią być przegrzewane, zreszta skóra jest na piersiach bardzo napięta i osłabiona więc nie ma co się spieszyć.
Pierwszą różnicę w miękkości odczujesz po miesiącu. Po 4 powinna być już dobrze widoczna A tak na prawde mięciutkie piersi zroią się po roku .

Jestem megaśnie szczęśliwa i nawet mój TŻ jest podjarany jak nic .

Jaki bloker masz na myśli?? Jakiś faktor np. 50 + czy coś innego ? Nie ukrywam,że bloker kojaży mi się głównie z ziają.
Dziękuję za przydatne informacje

A tak swoją drogą to zauważyłam dzisiaj,że mięsień lewej piersi się już rozluźnił ciut tj.mam na myśli,że nie ciągnie mnie już i przez to lewą rękę/ramię mam bardziej sprawną.
Za to prawa ciągnie w dół,czasami miewa przykórcze a prawa ręka nie jest tak sprawna jak lewa .W wielkości różnicy nie ma,siniaków nie ma,gulek żadnych też nie....no to chyba wszystko ok jest.Mam nadzieję,że niedługo puści.
No i dzisiaj plecy zaczęły mnie boleć w okolicy łopatek.Śpię prawie na siedząco,co w zasadzie spróbuję już zmienić,bo mnie to wkurza trochę.Cała zdrętwiała i obolała rano się budzę.
Stary 2011-08-13, 10:35   #15715
Agatau88
Zakorzenienie

Ale Wy szybko dochodzicie do siebie
To chyba sierpień jak pisałyscie jest miesiącem Cycolinek

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

A ja w końcu nie smaruje niczym na rozstępy, jakoś nie mogę się zebrac.
Ew.po zabiegu jak Dr nakaże będę smarowała oliwką.
Stary 2011-08-13, 10:52   #15716
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Ale Wy szybko dochodzicie do siebie
To chyba sierpień jak pisałyscie jest miesiącem Cycolinek

---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

A ja w końcu nie smaruje niczym na rozstępy, jakoś nie mogę się zebrac.
Ew.po zabiegu jak Dr nakaże będę smarowała oliwką.
nie jest to konieczne... w końcu nie każda z nas ma tendencje do powstawania rozstępów
ja po 3 dzieci nie mam nigdzie ani jednego, a nigdy niczym się nie smarowałam poza normalnymi balsamami do ciała

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 10:53   #15717
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
nie jest to konieczne... w końcu nie każda z nas ma tendencje do powstawania rozstępów
ja po 3 dzieci nie mam nigdzie ani jednego, a nigdy niczym się nie smarowałam poza normalnymi balsamami do ciała
To w takim razie ok
Jak Dr nakaże smarować to będę, a jak nie to nie będę i już

A czym sie Kochana różnią nasze implanty? Ja mam mieć też Allergan tyle że MX 410 Style-tak się nazywa ten model, anatomiczny.
Twoje sa miększe, twardsze? Tyle tych modeli ze ciezko się połapac.
Stary 2011-08-13, 11:00   #15718
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
To w takim razie ok

A czym sie Kochana różnią nasze implanty? Ja mam mieć też Allergan tyle że MX 410 Style-tak się nazywa ten model, anatomiczny.
moje są okrągłe i to chyba największa różnica
i ja mam najtwardsze ze wszystkich możliwych Allerganów ... chociaż jak dla mnie już wyjątkowo miękkie

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-13, 11:09   #15719
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
To w takim razie ok

A ja się na tym nie znam.Kiedyś zobaczyłam u asiscy fotki jej cycoli i jej wyjściówkę.Wyglądał identycznie jak ja przed op.Więc takie chciałam.Mój lekarz robi tylko w Mentorach a tylko tą firmę chciałam,bo ją znałam.Anatomy dla mnie jakoś tak dziwnie wyglądały,jaakby wiszące były a ja chciałam sterczące i okrągłe.Więc już kolejna wskazówka była - Mentor i okragłe.Dziewczyny pisały gdzieś w środku tych tysięcy postów,że brać nie mniej niż 400cc więc to też sobie zapisałam i podczas dobierania poprosiłam o ten model.
Także u lekarza na kontorli podczas przymiarek to mierzyłam Mentora okrągłe (od razu o okrągłe poprosiłam) i zaczęłam od 325,a skończyłam na 400cc HP.Lekarz uważał,że 375cc to już jest dobrze,ale jak laski pisały,że one później ciut maleją to wolałam wziąć większe i nie żałuję!!

Generalnie to polecałbym ci trochę czasu poświęcić i przerzucić forum w prawo i w lewo i znajdziesz odpowiedź na swoje pytanie.Ewentualnie szukaj info w necie na innych stronach.
Stary 2011-08-13, 11:43   #15720
Polka_Polka
Raczkowanie

Cytat:
Sensuel, byłam w albumiku i widziałm piersiatka, sa naprawdę bardzo łądne. Gratuluję.
Polka_Polka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości