|
|
#4651 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XIX
Cytat:
ja bym się w życiu nie odważyła, zwłaszcza, że wiem jak bym wyglądała w krótkich włosach ![]() Na imprezach są faceci, którzy chcą się zabawić, ale nie tylko. Znam wiele par, które się poznały właśnie na imprezie. M.in. facet mojej siostry ją poderwał na imprezie, żona mojego brata go poderwała na imprezie... Więc to tylko taki stereotyp, a tak naprawdę może akurat pozna się kogoś fajnego
|
|
|
#4652 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Taaak, mój był tylko kochany na początku. Wszyscy zachwalali, że się zmienił, że już nie pije tyle, nie pali, nie gra, nie spędza czasu z kumplami. W sumie spędzał ze mną każdy dzień. A z kumplem spotykał się po 22 jak mnie np, odprowadzał do domu. Później chyba mu coś od✂✂✂ało, że tak to wszystko rozwalił :/ Później picie, jaranie i kumple byli ważniejsi. Potrafił nie odzywać się do mnie kilka dni, nawet jego mama do mnie dzwoniła, czy nie wiem co się z nim dzieje, bo tel wyłączony. Masakra. Gdzie kolczyk i jaki kolor? ![]() Cytat:
Nikt normalny nie szuka tam drugiej połówki dla siebie. Trzeba koniecznie uważać i iść z zamiarem zabawienia się Mnóstwo moich znajomych poznało kogoś na imprezie... Nie przypadkowo. Po prostu znajomy znajomych... Zawsze ktoś dołączał, przyprowadzał ze sobą kogoś nowego, znajomego itp... Cytat:
And you must remember that : There is "lie" in believe, "over" in lover, "end" in friend, "us" in trust, "ex" in next and "if" in life. Edytowane przez Discover _The_Truth Czas edycji: 2011-08-11 o 22:17 |
|||
|
|
|
#4653 |
|
Rozeznanie
|
na moje szczęście ex już dawno usunął mnie ze znajomych na fb więc jeśli nie będę chciała to jego statusów nie zobaczę
|
|
|
|
#4654 |
|
Raczkowanie
|
Też nie widziałam tego, bo go usunęłam już 6 miesięcy temu. Dowiedziałam się od siostry...
|
#4655 | ||
|
Zakorzenienie
|
Kolczyk w nosie (miałam wcześniej, ale musiałam wyciągnąć, a teraz po roku zrobiłam znowu). Jeszcze mam w języku ale to już od 4 lat
A kolor - zeszłam z czarnych na blond. Tzn chcę dojść do ciemnego blondu, teraz mam trochę blond, trochę takie złote i jeszcze nie do końca jednolity jest ten kolor, ale powoli dojdziemy do celu ![]() A ty jaki kolor i gdzie kolczyk? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A w ogóle to ostatnio się katuję słuchaniem takiej piosenki, która przypomina mi eksa... i to jak cholera. Ale słucham jej w kółko bo ją uwielbiam. On też kocha tę piosenkę ![]() Podrzucę wam, bo stara ale jara ![]() http://www.youtube.com/watch?v=lvZSKf3YsSE
![]() Edytowane przez enjoy89 Czas edycji: 2011-08-11 o 23:04 |
||
|
|
|
#4656 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Teraz, kiedy już nie jesteśmy razem, muszę sobie odbić, jeżeli w ogóle pamiętam jak to jest ![]() Moja znajoma mówiła mi coś o speed dates ![]() Tak w ogóle to teraz strasznie żałuję, bo miałam naprawdę wiele okazji, żeby pociągnąć znajomości z fajnymi facetami, ale zawsze ich odprawiałam, bo byłam zakochana w moim eksie... Pewnie teraz jak na złość nikt się mną nie zainteresuje
|
|
#4657 |
|
Raczkowanie
|
dziewuchy, czytam i czytam zaległości i to jak się do Was exowie odzywają, wy odpisujecie, albo wy się odzywacie, a oni nie odpisują...sprawdzacie fb, podpytujecie znajomych, co u nich słychać...a później jest płacz, złość, wycie do księżyca...
najlepszy kontakt to BRAK kontaktu! |
|
|
|
#4658 |
|
Raczkowanie
|
Enjoy kolczyk w języku
Kolor dojrzała wiśnia na ciemnym brązie... Ale ładnie wyszedł
|
#4659 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
co innego kameralne imprezy, domówki.Cytat:
![]() Cytat:
mam go w tym momencie jakieś 5 lat, jeszcze z czasów jak była ze mnie zbuntowana punkówa ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4660 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. Zawsze się trzymałam z daleka od takich żałosnych rozgrywek i starałam się być ponad to...ale wiecie co? Sprawiło mi to radochę . Wiem, że to głupie .Cytat:
Pomijając te reakcje na moje akcje to zawsze był świetnym facetem dla mnie. Dbał,troszczył się, nigdy nie olewał. Chyba każdy by sie wkurzył gdyby druga strona za nic nie doceniała tego i wyskakiwała z ciągłymi pretensjami o wszystko...Ehhh .Teraz on się bardzo stara, przyjeżdża, snuje plany, kupuje bilety i wierzy, że tym razem sie uda. A ja nie wiem co robić...Boję się, cholernie się boję. I zdaję sobie sprawę, że na tę sytuację mogą mieć wpływ moje przeżycia z dzieciństwa, że projektuję te lęki na niego... Cytat:
. A u Was były jakieś przyczyny tych rozstań czy tylko jego fanaberie...?Cytat:
Cytat:
. A wygladam co najwyżej jak dziecko . Też się zastanawiam co robić z włosami. Zapuszczam i są już dośc długie,ale zniszczone...do tego z 5 cm odrosty naturalny mysi blond a reszta b. jasny blond od tego słońca. Myślę żeby całość zafarbować na naturalny blond i dalej zapuszczać i chwilowo nie męczyć ich rozjaśnianiem, dopiero za jakiś czas ew delikatne pasemka. Bo teraz jak sie opaliłam to ten b. jasny blond wygląda z lekka tandetnie, i do tego te odrosty . A może dalej zapuszczać odrosty, albo ufarbować szamponem? Sama nie wiem . Te które mają mnie na fb proszę o radę .
|
|
|
#4661 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4662 |
|
Rozeznanie
|
Blueone hehe jak dla mnie to były tylko jego fanaberie. Ja zawsze kochałam, byłam wierna, dbałam o niego i zawsze byłam na jego zawołanie. A on? zawsze latał za innymi i jak tylko jakaś mu się spodobała lub nadarzała się okazja do zabawy to leciał. Na imprezy też chodził beze mnie, domówka, dyskoteka, ognisko. Wszędzie sam. A ja dowiadywałam się po fakcie. No i przy każdym rozstaniu mówił że każda jest lepsza ode mnie a tak wg. to on się jeszcze nie czuje na siłach by być w związku, że jest za młody i chce sie bawić.
Wielkie, niezdecydowane dziecko. Dziś mnie to już naprawdę śmieszy ![]() No a ja już po ścięciu włosków i cała szczęśliwa w nowej fryzurce
|
|
|
|
#4663 |
|
Raczkowanie
|
A ja znowu trafiłam na fb na ich zdjęcia :/ Jak to potrafi człowiekowi z✂✂✂ać humor :/ Ukryłam posty wszystkich jego bliższych znajomych i mam nadzieję, że będę mieć już spokój. Mówię Wam dziewczyny... Zamiast kasować wszystkich wspólnych znajomych można po prostu ukryć wszystkie ich posty, polecam... A jak na razie nie wiem co mam zrobić żeby się uspokoić :/
Muszę się wypisać, bo fatalnie ze mną... Boli mnie to, że oni tak wszędzie ze sobą jeżdżą, że tak fajnie spędzają czas. Wszędzie na zdjęciach on z nią i jego znajomi, z różnych miejsc. Kiedy był ze mną, to nie spędzaliśmy tak czasu. Czuję się przez to gorsza... :/ Czuję się z tym po prostu fatalnie......
And you must remember that : There is "lie" in believe, "over" in lover, "end" in friend, "us" in trust, "ex" in next and "if" in life. Edytowane przez Discover _The_Truth Czas edycji: 2011-08-12 o 18:33 |
|
|
|
#4664 |
|
Rozeznanie
|
Discover
dziewczyno nie męcz się i jak widzisz te zdjęcia to nie przeglądaj ich dalej ![]() Mnie pewnie też nieźle trzepnie jak exa zobaczę z jego nową ale trudno... trzeba żyć dalej i nie zamęczać się myślami o byłym.
|
|
|
|
#4665 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie jesteś gorsza od niej. Po prostu może ona bardziej pasuje do eksa niż Ty... I tyle.
|
|
#4666 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kochana, wiem że to boli patrzeć na ukochaną osobę z kimś obcym, ale powinnaś iść do przodu i zacząć myśleć o sobie i o swoim szczęściu !
|
|
#4667 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak dana osoba umieszcza post na tablicy, to w górnym prawym rogu jak najedziesz myszką na post wyświetla się taki krzyżyk... Klikasz w niego i zaznaczasz "ukryj wszystkie posty tego znajomego", czy jakoś tak
And you must remember that : There is "lie" in believe, "over" in lover, "end" in friend, "us" in trust, "ex" in next and "if" in life. Edytowane przez Discover _The_Truth Czas edycji: 2011-08-12 o 20:30 |
|||
|
|
|
#4668 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ps. Ciekawe jak ja zareaguje jak zobaczę EXa z inną (na fotce, czy ta żywo). Mam nadzieję że on szybciej mnie zobaczy z innym
|
|
#4669 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wtedy mi to powiedział) no i tak zmarnowałam piękne 3,5 roku siedząc w domu, za to jak się już uwolniłam to dopiero zaczęłam imprezować ![]() Co to są te speed dates? ![]() Wiemy, wiemy, tylko dlaczego to tak trudno wprowadzić w życie... ja np dzisiaj mam takie nastawienie, że np jakby dzisiaj napisał, to bym nie odpisała. Ale ciekawe co będzie jak napisze, za te parę tygodni, pewnie pomyślę, a co tam, i odpiszę znowu ![]() Cytat:
jak tam bolało bardzo? Ja przebijałam bez znieczulenia. Do tej pory pamiętam ten ból Podobają mi się takie wiśnie, ale ja tym razem chciałam postawić na coś jaśniejszego. Jutro już znowu będę farbować, na naturalny ciemny zimny blond wyobraźcie sobie, że jeszcze w ostatnią sobotę miałam taki bardzo jasny brąz, a teraz już mam taki złoty blond, pomieszany z jasnym rudym Cytat:
![]() Cytat:
no ale odrosły...Ja na twoim miejscu nałożyłabym jakąś farbę na całe włosy, właśnie tak jak mówisz, ten naturalny blond. Może idź, do jakiejś dobrej fryzjerki się poradzić? a szamponem raczej nie farbuj, jak miałaś rozjaśniane włosy, to migiem ci zejdzie...Cytat:
nic mnie nie ściska. A poza tym nie lubię siebie w związanych włosach.I jak się w nowych włoskach czujesz? ![]() U mnie dzisiaj tak sobie, jest trochę lepiej, chociaż rano od razu jak otworzyłam oczy to się poryczałam, i tak płakałam, że myślałam, że nie dam rady się zebrać do pracy ![]() Taką pustkę czuję w ogóle... jeszcze zostałam sama, dzisiaj w nocy i jutro tak samo mojej siostry nie będzie, więc sama zostaję w domu. Co tu robić? Nawet wyjść nigdzie nie mogę bo spłukana jestem przez tych fryzjerów
|
|
|
#4670 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() bez znieczulenia? na żywca? OMG. Ja miałam znieczulenie, więc samo przekłucie nie bolało, ale to co było później to masakra. Jeść nie mogłam, sepleniłam, bolało jak mało co. Mam teraz czarny kolczyk z czaszką
|
|
#4671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niby wiadomo, że każdego organizm reaguje inaczej, no ale... słyszałam gdzieś, że lepiej jak się robi bez znieczulenia. Ja zrobiłam bez znieczulenia, przekłucie bolało jak cholera, później jeszcze przez kilka godzin ale dało się przeżyć, a później wiadomo bolało ale nie tak bardzo, język był spuchnięty jakieś 5 dni za to moja siostra jak jej zeszło znieczulenie to bolało ją masakrycznie i praktycznie cały czas tak samo przez kilka następnych dni, a opuchlizna zeszła po 7 dniach. Więc może coś w tym jest jednak ![]() Ja mam zwykły srebrny nie zmiennie od tych 4 lat, więc pewnie teraz miałabym nawet problem, żeby go odkręcić
|
|
|
#4672 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jak wróciłam do domu to normalnie kanapkę jadłam. Później mi przeszkadzało, że jest taki długi. Wymieniłam po miesiącu jak mi kazano Ale i tak teraz mam sztangę 10 mm ![]() Ja nigdy się nie przefarbuję na blond... Wyglądałabym okropnie ! :P Hehehehe. A Twoje włosy jeszcze żyją po takich zabiegach? Ja to straszna panikara jestem... I panikowałam nawet przed pierwszą szamponetką, że mi włosy wypali :p Hahahaha. Potem zrobiłam farbę... I jest ok Ale i tak się boje zniszczyć włosy...
|
|
#4673 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja przez te dni jak miałam spuchnięty jadłam tylko lody (patyczkiem do gardła wkładałam hehe) i obiad przy mamie wciskałam, co by nie zauważyła, że coś jest nie tak ![]() Ja miałam przez kilka lat czarne, a teraz wszyscy mówią, że w jaśniejszych mi lepiej. Ja tam nie panikuję, ale fakt włosy mam zniszczone, ale to też dlatego, że codziennie prostuję. Ścięłam już dużo i tak, ale po paru dniach od ścięcia końce mam znowu popalone więc, jakoś mnie to specjalnie nie rusza narazie :P jak zacznę łysieć, to się będę przejmować
|
|
|
#4674 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę ! Ja mam ich dużo, ale są strasznie cienkie, dlatego nie mogę ich za bardzo cieniować Poza tym mam straszny kłopot żeby je unieść i dodać im objętości No ale dość o wyglądzie... Już mniej przejmuje się eksem, chociaż i tak nie mam już sił. Nie wiem kiedy to się skończy. Życzę mu źle, ale ponoć jak się komuś tak życzy, to powodzi mu się jeszcze bardziej ;] Więc nie wiem jak w końcu odpuścić i życzyć mu... Po prostu niczego ^^
|
|
#4675 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym ta myśl, że jest szczęśliwy (beze mnie, ale jest) i robi to co lubi, jakoś mnie chociaż trochę pociesza... tylko dlaczego ktoś musi cierpieć, żeby ktoś inny był szczęśliwy? To jest cholernie niesprawiedliwe.
|
|
|
#4676 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4677 |
|
Zakorzenienie
|
Guleczek w takim razie ja w życiu bym się nie zdecydowała na takie speed dates, to jednak nie dla mnie. Ja jestem w UK, ale nie słyszałam o czymś takim, ale może i gdzieś są w większych miastach
![]() Co do kolczyka, to jakoś mi nie przeszkadza jak mam katar, więc to nie problem ![]() Oooo rudy, rudy no i dobrze, niech mu oczy wyjdą na wierzch!50 zł za samo ścięcie? O matko! Ja jak byłam w salonie tydzień temu, też się czułam jak księżniczka, nawet mi masaż zrobili jak czekałam! to dopiero jest... nawet nie chcę tego na polskie złote przeliczać
|
|
#4678 |
|
Raczkowanie
|
Tak... Za granicą nie to co w Pl
Tam zarobki są adekwatne do życia.. Nie tak jak w Pl, że wiążesz ledwo koniec z końcem i przeliczasz każdy grosz Wszyscy chcą zarobić na Tobie, ale nie biorą pod uwagę, że większej połowy na to nie stać ;PEnjoy podziwiam, że masz takie złote serce... Ja to zawsze mówiłam, że zła kobieta jestem :/ A tak poważnie... To ja tak nie potrafię. Nienawidzę go. Zrobił mi takie świństwo, że po prostu nie jestem w stanie myśleć inaczej. Jest dupkiem i nie zasługuje na miłość... I to też jest cholernie niesprawiedliwe. Ja jestem samotna i dostaję ciągle po dupie od życia, a on ? Ech, szkoda gadać. Może mi się po prostu należy :/ Już innego wytłumaczenia nie mam.
|
#4679 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4680 |
|
Zakorzenienie
|
A mi sie zrobiło troche przykro, bo koleżanka mi powiedziała, że najprawdopodobniej będzie mieszkać z moim eksem i jeszcze jednym typem... Beznadziejnie, bo w ten sposób się znowu od niego nie uwolnię. Bo przecież będzie mi ciągle o nim gadać, ani odwiedzać nie będę jej mogła... Powiedziałam jej, że jej brocha, ale nie ukrywałam, że niezłego ćwieka mi zabiła tą informacją. Uznała, że to jeszcze nie jest pewne, bo może znajdzie coś lepszego, choć ten niby obiecuje zlote góry, ale ja akurat wiem, co oznacza "fajne" i "super" w jego ptasim mózgu, także zdecydowanie odradziłam mieszkanie z nim.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:42.

. Teraz, kiedy już nie jesteśmy razem, muszę sobie odbić, jeżeli w ogóle pamiętam jak to jest 

Poprosiłam o wprowadzenie dodatkowo typowego antydepresantu (antydepresanta? przepraszam, nie wiem która forma jest właściwa). Podobno te pierwsze 2-3 tygodnie mogą byc dla mnie koszmarem. Cholernie się boję. Będę mogła Wam tutaj pomarudzic jakby co, prawda?
. Te które mają mnie na fb proszę o radę

dziewczyno nie męcz się i jak widzisz te zdjęcia to nie przeglądaj ich dalej
to dopiero jest... nawet nie chcę tego na polskie złote przeliczać